Written by AbangNara | April 27th, 2010

anak lelaki eizlan yusof

Dalam senyap-senyap Eizlan Yusof dan isterinya Vee rupa-rupanya dah dapat seorang anak lelaki baru-baru ini. Nampak sihat dan segar jer bayi mereka berdua. Tahniah kami ucapkan. Semoga makin murah rezeki dengan kehadiran cahaya mata yang baru ini. Besar nanti confirm anak diorang akan hensem macam ayahnya jugak.

anak lelaki eizlan yusof

Kami sebenarnya suka dengan Eizlan Yusof dan Vee sebab mereka berdua kurang kontroversi. Dua-dua nampak bijak melayari rumah tangga. Tak ada keluar cerita-cerita kurang enak didengar. Semoga perhubungan begini akan terus berkekalan. Tahniah sekali lagi dari BeautifulNara atas kelahiran cahaya mata baru anda berdua.

vshub coach bag

P.S: Korang tak berminat ke nak beli beg Coach yang latest dengan harga murah dan berpatutan berbanding kalau korang beli terus kat Malaysia nie? Cara dia sangat mudah, korang cuma perlu layari www.coach.com dan pilih la mana-mana handbag yang berkenan di hati. Lepas tue gunakan khidmat vsHub Concierge untuk beli handbag kat website Coach tue. Beg kat atas tue USD 278 dollar. Tambah tolak dengan bayar perkhidmatan vsHub Concierge baru RM1000 kot. Kalau beli direct kat butik Coach di Malaysia mahu cecah RM2000 lebih. Fikir-fikirkanlah untuk berbelanja secara berhemah bersama vsHub Concierge.

37 responses to (TAHNIAH)Eizlan Yusof Dan Vee Dapat Anak Lelaki

  1. manjalara says:

    tahniah buat idlan sekeluarga, wife dia ni memang cun laa

  2. fruitted says:

    baguz vee dh bsalin pon tak pucat mcm bru lpas bsalin

  3. FTNer says:

    cantiknya wife eizlan yusof!

  4. megahertz says:

    Alhamdulillah.. Tahniah.. b’tambah lg rezki..

    (Subhanallah… cantiknye Vee wlupn tnpa mekap..)

    • Ryta says:

      Itu akak dia maa….bukan akak dia yg bersalin, tu tak pucat walaupun tanpa mekap!! Apa2pun akak ngan adik sama lawa! ;-)

  5. rosh says:

    keluarga yg sempurna…

  6. lady's shoes says:

    Soooo….cute baby dorg.Family in very good looking!comelnyer…geram.nasib baik bukn ank buah aku.klu x gerenti jdi mangsa cubit.anyway..congrats for Eizlan family.Be a good parents.

  7. rina says:

    rasenye 2 bkn vie lah…itu ziah..kakak vie…tgk kat fb vie… =)

  8. mutiara says:

    maintain je bdn vee kn…pe rahsia nye…bang nara minx la kn petua dr vee ek…hehehehehe

  9. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    congratz..hpoe bhgia smpai ank cucu….
    by the way..comel ank dia.

  10. SIOT says:

    SATU FAMILI CUTE

  11. eiyna says:

    superb..
    jeles ngn kcntikan istri eizlan..
    mklum la..aku ni xbrapa comey…huhu
    tp bda bsyukur da..

  12. pasha panda says:

    bang nara,kalau boleh takyah la tunjuk gambar bini eizlan tu.sebab dia kan berhijab.potong la gambar tu,tinggalkan baby je

    baby muka macam anak mat saleh.merah gitu

  13. Miss_hujaN says:

    Cute sgt2x ..


    Sent on a phone using T9space.com

  14. Puteh says:

    salam
    patot ekin ikut cth isteri eizlan ni…..dok tepi2 jgn byk enterframe….

    eh..tercomment ekin pulak…..ekeke…

  15. MamaSeni says:

    harap berpanjangan la jodoh dorang…harap bila besar akan jadi comel dan hensem la anak laki eizlan (mcm bapaknya)..agak2 jadi pelakon jugak ke ek..hehe!

  16. JAI says:

    Baru last week tangkap gambo dengan eizlan & wife..apa2 hal tahniah

  17. PART TIMER says:

    Semoga anak yang lahir ni jadi orang yang baik2, soleh dan diberkati umurnya..Amin

  18. BumbleBee says:

    tahniah….

  19. novaa says:

    tu kakak vee la.. bukan vee.. hahahah

  20. Zaza Muhammad says:

    tahniahhhh….beronok2 dapat baby..
    ooo patut aaa xnmpk cam org baru branak, rerupanya kakak dia.. cantik2 adik bradik diaorg erk..

  21. hanah hamzah says:

    salam semua..congrats to V n Eizlan..oye,yg tu bukan wife dia lh..dia tu KAKAK V…huhu

  22. Jay Ar says:

    weh…. comel giler anak dia. lau comel camtu dpt anak 10 org pun xpe!

  23. cya says:

    suke tengok pasangan ni..
    bahagia n low profile…

  24. Bebe Balloon says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

  25. Awesome this site seriously solved my issue I am facing. This site is amazing, thanks so much for the information.