Written by AbangNara | January 11th, 2013

Akhirnya hari yang ditunggu-tunggu tiba jua buat pasangan suami isteri, Eira Syazira dan Azad Jasmin. Mereka berdua telah dikurniakan anak perempuan kira-kira jam 8.50 pagi hari ini. Jutaan tahniah diucapkan kepada pasangan merpati sejoli ini.

gambar anak eira syazira

Azad Jasmin telah menggunakan akaun Twitter milik isterinya untuk berkongsi berita gembira ini bersama peminat-peminat mereka.

anak eira syazira

Kepada Azad dan Eira, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan. Welcome to the parent world. Anda boleh mengucapkan tahniah kepada mereka menerusi Twitter Eira Syazira.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to (TAHNIAH)Eira Syazira Selamat Lahirkan Anak Perempuan

  1. dudu dodo says:

    1st!!!congrats~!

    0

    0
  2. sue says:

    tahniah…

    0

    0
  3. boleh laa says:

    bestnye..msti comel :)

    0

    0
  4. aku benci kontoversi.. says:

    GOOD..SYUKUR..

    0

    0
  5. bananaz says:

    Congrats yaa…selamat menjadi ibu dan ayah…

    sama birthday dgn dato CT laa kan…11 January… ke aku silap?
    *bukan peminat tegar CT

    0

    0
  6. rafflesia says:

    pergh..birthday same ngan datuk ct tu…tahniah eira n azad… ;)

    0

    0
  7. bane says:

    alhamdulillah..tahniah buat AJL n eira…

    0

    0
  8. nod says:

    alhamdulillah…
    tahniah buat mereka berdua..
    bestnya bau baby
    ehh..baby dia lahir hari birthday dato ct lah .. :)

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Kalau la dato CT y bersalin hari ni kan best ye sama ngan best day dia…apa pn tahniah wat eira…mesti comel anak dia kan….

    0

    0
  10. iris says:

    tahniah..nama apa agaknya yerk..fofular2 la tu kan

    0

    0
  11. Zack Zai says:

    tahniah…mesti comel anak korang….:)
    nanti abg nara..update la pic baby lak…huhu..

    0

    0
  12. hoi says:

    alhamdulillah tahniah.azad ni lawak gila.dulu time eira dgn dia join dlm carta suria fm,asyik buat lawak je dia.gelak tak stop2 time dengar tu.haha

    0

    0
  13. Anonymous says:

    ada aku kesah kalau birthday ko same dgn dato ct!!

    0

    0
  14. halimah jongang says:

    Tahniah!! **xde la lawak ape pun azad ni, tengok dia buat lawak pun sgtlah dibuat2 smp kesian pun ada kengkadang, tp ada dia kisah?he donch care langsung, biaq p la kat dia, asai masyukkkkkk n bahagia

    0

    0
  15. lin says:

    anak perempuan hari jumaat bawa rezeki

    0

    0
  16. halimah jongang says:

    Anonymous says:
    January 11, 2013 at 3:47 pm
    tak payah la nak “donch” sangat….

    Like or Dislike: 3 0

    -Suka hati aku la, hang kalut pa?kacau pungkoq hang ka apa?

    0

    0
  17. Mak jemah pemalu says:

    Klu lagi 2 ari bersalin mesti besday anak die 13/01/13…cantikkan…tp Allah penenu segala..

    0

    0
  18. johan says:

    bro..english lu crapla..bukan ‘im daddy now’..patutnya ‘im a daddy now’
    taktau speaking takpayahla speaking bro…lupakan je bahasa org barat

    0

    0
    • eni says:

      sebab orang2 mcm ni la budak melayu ramai tak pandai english. salah ckp je condemn.. boleh buat orang takut nak speaking..

      0

      0
      • achik says:

        ntahnye c johan ni…woi johan..ko ni apsal?ntah pape je ko ni.org dok ckp pasal anak azad tu..dok condem org speaking lak..mcm ko tu terer sgt ke..huh!!..xde keje laen!

        0

        0
    • hoi says:

      at least dia cuba.kalau orang cina,kwn2 diorg ckp english lagi diorg encourage.sbb tu orang cina mostly pandai cakap english walaupun broken english.sbb diorg confident.org melayu asyik nak kena ckp english grammar betul la,salah sebut la,itu la ini la.buat orang takde confident nk cakap.teruk betoi.

      0

      0
    • Salamiah hassan says:

      big issue ke 2? Xberdosa pon klo broken english. Menaibkn org lg tmbah dosa. What a shame

      0

      0
  19. tom jerry says:

    alhamdulillah…tahniah yea kak eira.

    0

    0
  20. puteri says:

    Alhamdulillah…..

    0

    0
  21. Kak Senah says:

    Tapi nape la Kak Senn tengok macm payah je si Azad ni nk wat lawok dlm edisi khas tuh….sian lak nengok beriyer2 dia…tp tade lawoknyerr….

    0

    0