Written by AbangNara | June 18th, 2012

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Dynas dan keluarga yang telah pun menerima kehadiran cahaya mata baru pada hari Jumaat yang lalu. Dynas, suami dan anak sulung perempuan mereka kini dimeriahkan lagi dengan kehadiran bayi lelaki tersebut.

dynas anak kedua

Anak sulung Dynas, Khayra Khalyssa pastinya akan teruja menjadi kakak kepada si comel yang masih belum diketahui nama ini. Jutaan tahniah diucapkan kepada Dynas atas perkhabaran gembira ini.  Nanti kalau ada gambar, Abang Nara akan update anda semua. Sementara itu anda boleh ucapkan tahniah secara direct menerusi Twitter DynasCLPT

29 responses to (TAHNIAH)Dynas Selamat Lahirkan Anak Kedua Jumaat Lepas

  1. Amoi says:

    tahniah..gmbr takde ke??

    eh eh..1st lagi??mst kene dislike..kih kih kih

    0

    0
  2. Anonymous says:

    yeay, congrats dynass

    0

    0
  3. embok ketum says:

    Alhamdulillah

    0

    0
  4. ayamgoreng says:

    tahniah dynas. mesti comel :D

    0

    0
  5. mimie says:

    alhamdulilah…dynas tetap cantik wlu dh besalin=)

    0

    0
  6. jade says:

    tahniah! moga jadi anak soleh

    0

    0
  7. puteri melayu says:

    tahniah!! Seronok tgok org dpt anak…

    0

    0
  8. aku diam aje.. says:

    tahniah dynas……lengkaplah sudah ada sepasang anak. semoga bahagia selalu n jagalah keluarga baik2, bimbinglah anak tu baik2.

    0

    0
  9. yabeda beduu says:

    tahniahhh!!!

    0

    0
  10. yabeda beduu says:

    mana komen aku x kuar ni?? dah la jarang2 komen~ menci!!!!

    0

    0
  11. Sshh says:

    tahniah dynas..msti ank dia comel cam mama dia..

    0

    0
  12. chentalove says:

    tahniah dynas…
    msti bby ni comel + hensem lak…tengok mama nya dh tau…
    smoga kekal bhgia smpai hjung nyawa…

    0

    0
  13. fida says:

    Tahniah kak dynas…..rasa cm nk tmbh je lg sorang.
    Msti seronok kan…..

    0

    0
  14. Ibnu K says:

    Sempat jumpa Dynas masa di Expo Mother and Baby di KLCC… Sweet sgt dia… Tahniah..

    0

    0
  15. No One says:

    wow…congrats dynas..best nye bby boy… :)

    0

    0
  16. angel says:

    anak ke 3 la abg nara….anak sulung dia meninggal dlm kandungan…

    0

    0
  17. sara says:

    Aww so sweet one girl and one boy , hope bahagia dengan suami and anak anak yg tercinta :)

    0

    0
  18. JEJAKA TOUGH says:

    hot mama !!!

    0

    0