Written by Mawar Putih | November 10th, 2013

Syukur alhamdullilah, semalam telah berlangsung dengan selamatnya majis pertunangan pasangan ini dan hari ini (10-Nov-2013) Fizo Omar atau nama sebenarnya Wan Hafizol Wan Omar telah selamat diijabkabulkan dengan pasangannya Mawar Abdul Karim di rumah pengantin perempuan di Country Height Kajang, tepat jam  9.30 pagi dengan mas kahwin sebanyak RM506.00.

Rombongan lelaki membawa tujuh dulang hantaran berupa sepersalinan dan wangian berbalas sembilan dulang daripada pihak perempuan.

Beautifulnara mengucapkan selamat pengantin baru buat pasangan ini dan selamat melayari alam rumahtangga. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.P.S:  Ingin tampil anggun bergaya seperti Mawar Fizo? Dapatkan segera paten terbaru Fareeda Aisya. Pilihan yang pelbagai, corak-corak menarik dan terbaru dan sememangnya berkualiti tinggi. Sangat sesuai digayakan untuk semua acara. Jom layari FB Fareeda untuk tempahan.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to Tahniah Buat Fizo & Mawar

  1. megan says:

    sweet plak tgok diaorg ni…mawar malu2..respek kat fizo jg..dulu pnh kata becinta selepas kwen dgn mawar ni…tahniah korang..

    0

    0
    • Olngok says:

      KELAS KO NYAH

      0

      0
    • kalau dah bongok tu bongok la gak says:

      CELAH MANE MALUNYA???

      celah PAKAI BAJU KETAT tapi TUTUP AURAT kah??

      ke celah BUKAN MAHRAM tapi DUDUK RAPAT2 kah???

      0

      0
      • munah says:

        atleast dia bertudung n kau tak nampak ke Mawar tu malu2 dgn Fizo ?

        0

        0
      • bb says:

        jelous la tu….banyak lagi perempuan2 kat luar sana yg bukan artis pakai baju ketat2

        0

        0
      • megan says:

        yg ngko sentap ni pasaipa?pic no 2 tu tgok mcmna mawar to posing ngan fizo..ada sesetengah couple tu belum apa2 dh peluk bagai posing..so kontra la dgn couple ni..nampak mawar tu cam masih malu2..alahai nak kena explain gak dgn org yg tetiba je reply msg cenggini..

        0

        0
    • Ritu vs Aya says:

      Selamat Pengantin Baru.
      Kepada ustazah/ustaz segera yg nak kondem bab tudung singkat atau pakai inai, mohon guna perkataan yg elok2.. Kalau nak menegur tp dengan cara melalak sambil guna perkataan kesat kat dlm blog ni, anda hanya memberatkan bahu kiri anda dgn dosa kering sahaja

      0

      0
  2. Lynn Usj says:

    Alhamdulillah , Tahniah Buat Kedua dua pasangan serta moga berbahagia hingga hujung nyawa

    0

    0
  3. sarahlee says:

    Kenapalah aku x suke design tudung fareeda ni singkat sgt……… Make up model die…harga die…. Suke tudung yg biasa namun tetap melabuhkn bahgian sepatutnya…

    0

    0
  4. pida says:

    over-exposed

    0

    0
  5. mmm says:

    sama cantek sama comel…tahniah fizomawar…mmm

    0

    0
  6. noni says:

    Tahniah…
    Alhamdullilah,akhirnya pasangan ni selamat di ijab kabul,pasanga yg sama cantik..sama padan…semoga kekal hingga ke jannah….Amin ya Robalalamin…
    suka sggt tgk muka dia org ni,berseri2 wajah raja sehari ni…

    0

    0
  7. mya says:

    Haters everywhere..haha.. anyway congrates fizo dan mawar. :)
    sama cntik sma padan.
    apa yg pntg, xde istilah couple lama2.
    kalau dh bkenan, jumpa terus fmily prmpuan.
    nti kawin xdalah nk sorok2 ke..lari ke siam ke.. RESTU tu yg penting..

    #peace no war! ;)

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Tahniah ….semoga berkekalan hingga ke anak cucu. Dengar cerita duit hantarannya melebihi 50k ye ke? Bersiaran langsung di TV 9 dari bertunang hingga ke nikah. Wedding of the year la ni..

    0

    0
  9. yan says:

    tudung fareeda ni singkat sgt..harap cantik jerr..

    0

    0
  10. rose says:

    tudung fareeda ni singkat sgt..harap cantik jerr..

    0

    0
  11. abc123 says:

    suke tgk dorg, tp over-exposed sgt la. lg suke tgk kalo fizo bersederhana je dlm sume hal. xpyh buat video yg entah pape tu pon. btw, semoga berbahagia :)

    0

    0
  12. hamba ALLAH says:

    tahniah.. smoga kekal bahagia hingga akhir hayat.. smoga cepat dikurniakan cahaya mata.. amin.

    0

    0
  13. zuanzuan says:

    wartawan: apa pendapat anda tentang gaya tudung fareeda?
    peminat 1: fareeda, nyata jelita, pakai baju ape pun tak kisah, janji sarung tudung fareeda, pasti nyata jelita.
    bukan peminat: fareeda, nyata bukan syariah, asal bertudung aje ok, tp tak ikut syariah, kalo macam tu, nanti bila ada perempuan pakai bikini dan sarung tudung, itu dikira tutup aurat juga ke, nie nama gaya tudung, ASALKAN BERTUDUNG STYLE.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Fizo ni poyo. Dulu terhegeh2 dgn fatin liyana blogger tu. Dok heboh kt smua tgh rapat ngn doktor blaja kt luar negara. Si fatin tu buat xtau je mula carik org lain. Dpt org lain pun dok heboh kt smia org. Skang ni aku tgk mawar rilek je.. Fizo lak poyo melampau2. Bajet popular sangat.

    0

    0
    • Anonymous says:

      tu la nmpak gaya si fizo ni mcm suka mendesak jer… terburu2…anak mak sangat.. klau aku jd mawar aku tak pilih si pizo ni.. apa pun dh jodoh kan..

      0

      0
  15. yeteeg says:

    tahniah fizo & mawar! fizo dah kawen, takpa takpa aku ada syamsul lagi :p

    0

    0
  16. Monster says:

    Alhamdulillah . Tahniah fizo . Moga kekal hingga akhir hayat . Sweet both of you :* Pedulikan ape orang kata . Mulut macam longkang ! Mulut orang memang susah nak tutup . -,- Takyah lah nak ungkit’2 kisah lama Fizo . Dye dah jadi laki orang dah pun . What ? Fizo mendesak ? Tak pernah dengar eh ? ‘ Benda baik patut dicepat kan ‘ . Dari dye bercinta, pastu buat maksiat . Lagi dosa . Pastu, mulalah ade mulut’2 cakap itu lah ini lah . Serba tak kerna ! -,- Sorry to say , bukan nak bela ke ape . Sebab nak tegakkan kebenaran . :) Kalau ada salah, tolong betulkan . K?

    0

    0