Written by AbangNara | December 2nd, 2013

Jutaan tahniah diucapkan buat Betty Benafe dan suami yang kini telah pun bergelar ibu dan ayah dengan kelahiran puteri sulung mereka. Berita gembira ini telah dikongsikan oleh Betty sendiri menerusi akaun Instagram mereka. Pastinya mereka berdua sedang berada di dalam keadaan teruja.

anak betty benafe

Dengan caption “Alhamdulillah.. Finally one happy family Insyallah.. Amin“, puteri sulung Betty Benafe ini selamat dilahirkan pada 1 Disember 2013. Daripada gambar yang dikongsikan, nampak seperti si ibu dan anak berada di dalam keadaan sihat sejahtera.

anak betty benafe

Tahniah sekali lagi buat Betty dan Dargus atas kelahiran cahaya mata mereka. Selamat menjalani kehidupan sebagai ibu dan bapa. Jaga diri dan jaga anak elok-elok. Tahniah!!!

26 responses to (TAHNIAH)Betty Benafe Selamat Lahirkan Anak Perempuan

  1. Malu Dong Ahhhh!!!! says:

    Subhanallah…comelnya baby…tahniah…

    0

    0
  2. saya ok jer!! says:

    tahniah.. semoga menjadi ibu bapa yang baik.. selamat berpantang.. baby girl :)

    0

    0
  3. Miss Sha says:

    rambut baby coklat :)

    0

    0
  4. Anonymous says:

    ehhh…rambut baby wrna cokelat la….comeiiinya baby dia org ni…ap pn tahniah…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Tahniah. Kalau mak lawa dan bapak hansome , sudah tentu la anak yang lahir cantik molek. Putihnya …golden color pulak tu rambut dia.

    0

    0
  6. semalu says:

    Comel anak dia, mcm anak omputih. Nasib betty ni baik dpt kawin dgn lelaki hensem. Bukan ke dia dulu ni dgn Nash lefthanded tu. Hmm…kalau betollah, nasib baik tak jadi dgn Nash tua tu… Neway….congrats

    0

    0
  7. Akoo says:

    Dlu mse kecik2, Betty ni mmg putih n rambut merah. So of coz la, baby dia sme mcm dia…

    0

    0
  8. […] Jutaan tahniah diucapkan buat Betty Benafe dan suami yang kini telah pun bergelar ibu dan ayah dengan kelahiran puteri sulung mereka. Berita gembira ini telah dikongsikan oleh Betty sendiri menerusi akaun Instagram mereka. Pastinya mereka berdua sedang berada di dalam … Continue reading → […]

    0

    0
  9. chronicz says:

    Gambar lelaki pakai baju hitam (paling kanan tu) penyanyi kumpulan lela dulu ek… ala yang nyanyi lagu bidadari tu kan?..

    0

    0
  10. NA O MEI says:

    Tahniah Betty & husband.
    Selamat datang wahai si kecil.
    Sekurang2nya Betty tak ‘KEDEKUT’ nk tunjuk bby dia pada kita ni.

    0

    0