Written by Bella | December 9th, 2015

Tahniah kami ucapkan kepada pelakon Bell Ngasri yang menyambut kelahiran cahaya mata baharunya pada hari Isnin lepas.

Berita itu dikongsikan oleh adiknya Anne Ngasri menerusi akaun Instagram miliknya.

Tahniah abangku @bellngasri&kakak ipar ku yg comel @sha_farhana atas kelahiran cahaya mata….semoga baby dan ibu dalam keadaan sihat dalam lindungan Allah swt. Semoga kelahiran ini menambah sinar bahagia pada kita sekeluarga…amin Insya Allah.

Alhamdullilah, Bell dan isteri telah selamat menerima ahli baharu didalam keluarga mereka. Semoga mereka sekeluarga akan dilimpahi dengan rezeki serta kasih sayang yang lebi lagi selepas ini. InshaAllah.

Sumber Berita: Instagram Anne Ngasri

16 responses to (TAHNIAH) Bell Ngasri Timang Cahaya Mata Baharu

  1. nur kaseh says:

    Minat Bell sejak layan parodi meletop..sukee kat lawak bsaja dia dan Jihan

    0

    0
  2. nil says:

    Tahniah Bell…
    suka bila awak buat lawak…

    0

    0
  3. aku says:

    syukurr…alhamdullilah

    0

    0
  4. Aishah ... Singapura says:

    Tahniah …Bell
    Saya SANGAT2 suka bila awak berlakun…
    SANGAT2 Terhiburrrr…
    Lawak …”Sardine” …..yang Menjadi.
    Yang Terbaik…
    Untuk Awak dan Keluarga….

    0

    0
  5. snow queen says:

    tbaik bell..tahniah…suka tgk bell buat lawak

    0

    0
  6. akusukalawak says:

    tahniah atas kelahiran baby… dah tiba masanye bell ni pon di angkat sebaris dgn pelawak2 yg femes skrg sbb lawak dia mmg ‘nakal’ sgt.. x buat2.. muka slmba je tp dlm selamba2 tu penuh dgn lawak.. sy hepi sbb ramai yg notice bell ni lawak sbnrnya… dan mmg betul muka bell skali pandang x tumpah mcm shaharudin thamby…
    teruskan memberi hiburan buat kami semua bell..

    0

    0
  7. peminat bell says:

    Tahniah bell.semoga rezeki sentiasa murah.

    0

    0