Written by AbangNara | December 13th, 2013

Amboi. Patutlah Abang Nara nampak Ayu Raudhah makin berseri-seri semenjak kebelakangan ini. Seri ibu mengandung rupanya. Jutaan tahniah diucapkan kepada Ayu dan Zaquan atas berita kehamilan anak kedua mereka. Semoga semakin murah rezeki mereka berdua dengan kehadiran cahaya mata baru ini.

ayu raudhah hamilBerita gembira ini telah dikongsi sendiri oleh Ayu Raudhah kepada MediaHiburan ketika majlis pernikahan kakaknya, Rozita Che Wan. Menurut Ayu, kandungannya kini telah berusia 4 bulan. Nampak gaya sekitar bulan 5,6 nanti akan lahirlah permata hati kedua mereka. Anak pertama mereka iaitu Muhammad Aisy Qaiser telah dilahirkan Mac yang lalu.
ayu raudhah hamilSemoga kehamilan kali ini berjalan dengan lancar dan mudah buat Ayu Raudhah. Harap-harap dapat “baby girl” untuk melengkapkan sepasang. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa keping gambar Ayu Raudhah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

ayu raudhah hamil
ayu raudhah hamil
ayu raudhah hamil
ayu raudhah hamil
ayu raudhah hamil
ayu raudhah hamil
ayu raudhah hamil
ayu raudhah hamil

51 responses to (TAHNIAH)Ayu Raudhah Kini Hamil Anak Kedua

  1. milo says:

    lalalala

    0

    0
    • fifi says:

      ok la tu.. tudung tutup dada please!

      0

      0
      • Anonymous says:

        ok la tu tudung dia.. tutp jgk dada nye.. byk songeh le korang nih mcm perpect sgt!

        0

        0
        • Baby AA says:

          cerita hamil anak ke 2 pun jadi news ke? seriously bosan….why bother nok?

          0

          0
        • Ini Semua Poyo says:

          0oooo, adiknya Cik Ta…patutla galak semacam…

          0

          0
        • wakaka says:

          Aku gelak guling2 nengok gambo laki c ayu snap gambo lidah trjelir kluar..da mcam terencat akal retarded gitu!cuba muker tu buat elok cikit xya la nk buat2 cam muker retarded!! Burok bebenor naaa..takot trkenan pulok nanti baby mu…

          0

          0
        • One Direction says:

          dorang pakai tudung nampak tua, why not buang saje tudung tu. macam mana nak pergi join One Direction fanclub kalau macam ni, yelah masih muda tak kan nak tertutup macam mak cik jual sayur, so old school lah. buat malu shj kalau omputih tgk

          0

          0
      • Neelofa says:

        hamil pun bising ke,
        kalau dah beranak takpe la jgak..

        0

        0
      • Fahrin Ahmad says:

        cantik gak si ayu ni,
        jom kahwin, cerailah ngn zaquan yer..
        klik me..

        0

        0
      • Aaron Aziz says:

        aku punyalah anak ramai, takde pun nak update..
        nara pilih kasih..

        0

        0
        • miss ynwa says:

          meme aaaa….nara tak suke ko sebab ko lagi taf..nara ape ade
          klik me pls (tolong ko..sebab ko lupe)

          0

          0
        • Anonymous says:

          sbb ko x der kontroversi menjengkelkan mcm skandal perempuan ke..
          nara x minat update. sbb t org lg minat kat ko.
          dye lebih suke gosip perempaun seksi, cantik, and cerita buruk artis lelaki.
          cer ko wat kontroversi. setiap 5 minit post citer pasal ko.
          hakksss

          0

          0
      • Che'Ta says:

        Dah keturunan dada menawan idaman suami2, pe hal nak tutup2 lak! Jgn kedekut..sharing is loving! Yg keturun dada halus2 tu diam2 sudah. Kalau ikut survey, wanita de dada yg bidang, menarik dan menawan mesti senang dapat jodoh dan dpt anak ramai..sbb suami selalu nakkkk je. Tak gitu…

        0

        0
        • Khalid says:

          correction…lelaki suka perempuan yg dada besar bukan bidang yer, kalau dada bidang…that means kopek kecik yer

          0

          0
    • Fandi Ahmad says:

      Si Laki pun dh tak glamour dh..zaman main bola pun makin malap. Skrg dah kena buang team 2nd class JDT. Nak buat ape lagi masa tgh banyak??? Main dengan bini je lahhhh….setahun 1 anak. Body bini pun tgh sedap ni…kang dah lenyut cari lain..

      0

      0
    • Olga says:

      DAPAT ANK KE 2 NANTI KONPEM CERAI BERAI LAH KO AYU RODOH OI!

      0

      0
  2. umi says:

    tahniah….

    0

    0
  3. mieowww says:

    ada aku kesah???

    0

    0
  4. oren says:

    alhamdulillah..semoga rezeki semakin bertambah dgn kehadirah cahaya mata kedua..in shaa allah..

    0

    0
  5. apa pun tak bley says:

    Nara….. kicap nak, kicap..???????

    0

    0
    • Kakak kau berlaki bangla says:

      Kicap tu ATUK kau buat ke ? Spesil sangat ke sampai nk kasi Abg nara..

      Kalau da koang ajar sangat , pegila kau masuk pat blog roti boyan ke oh bangau ke .. Fahamm..

      0

      0
  6. rya says:

    Tahniah la.. peminat semua jangan lupa p beli kicap kt kedai runcit aidil zakuan kt seremban ya…

    0

    0
  7. Comel says:

    Ayu rodoh poyo.. Zaquan lagi poyo. Dua-dua pasangan secocok, sama-sama poyo

    0

    0
  8. moi says:

    dua-dua poyo… sesuai la poyo dengan poyo

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Lepas ni Cik Ta pulak …………

    0

    0
  10. zara says:

    Alhamdulillah rezeki semuanya datang dari Allah..saya doakan kesihatan bayi di dalam kandungan, semoga lahir sebagai anak yang soleh dan solehah..aaminnn ^_^

    Rahsia Kulit Cantik dan Gebu

    0

    0
  11. peeiii says:

    congrate…anak korang memang comel..

    0

    0
  12. fasha says:

    cantik sgt ayu nie…seri ibu mengandung…=)

    0

    0
  13. lu macai bodoh says:

    hoi dah berita memang la same je kat mana2. yang hang duk kalut mai sini buat apa. pergi la layan rotikaya sana. kecik2 taknak mampuih. dah besar otak bebal.

    0

    0
    • apa pun tak bley says:

      woi macai bodo piang.. masalahnyer dia copy n paste sebiji-sebijik.. cuba ko nengok gambor pun kelabu nak mampuih.. bodo botigkek tingkek.. Senangnyer buat duitt.. Kicap nak, kicap..????

      0

      0
  14. kaki kentut says:

    Muka si ayu ni byk lubang kalau x make up.. aku penah tgok dy depan2 tme x make up.. byk luban mcm kawah..mungkin bekas jerawat batu kot??

    0

    0
  15. tehOais says:

    alhamdulillah..tahniah to both husband & wife

    0

    0
  16. luna layu says:

    alhamdullilah…sama mcm saya sedg megandung 4 bln…kita sama la..
    suka tegok pasangan bahagia ni semoga kekal hingga ke jannah…

    0

    0
  17. Datin Hangit says:

    alhamdulillah..semoga bahagia,,pedulik la mulut org yg gigih nk berkate mcm2 tu..anak tu rezeki tuhan…lgpun hubungan halal..lantak pi depa la nak main ari2 ke..yg suh die pakai tudung tutup dada tu..awak tu bertudung penuh ke.. klu bertudung penuh litup mesti baik2 je kan awak ni..klu baik2 kenape duk mencari kesilapan org jgk.

    0

    0
    • fifi says:

      sy bertudung litup.. alhamdulillah.. tak salah kan menyarankan artis bertudung tutup dada.. nak berdakwah tak kira tempat la datin oooiii.. dlm disko pun blh berdakwah..

      0

      0
      • Baby AA says:

        dalam disko tak payah lah berdakwah….kita berjoget, baby selalu minum susu kat disko sambil berjoget lagu alejandro lady gaga

        0

        0
      • Datin Hangit says:

        mmg betul kata awak tu nak berdakwah tu tk kire tempat..tapi adalah lebih baik klu awak nk menegur tu..tegur direct pada si ayu raudhah tu..skg kan ade byk cara boleh direct to artis2..dieorg pun ade laman social sndiri ape..kat cni belum ttu ayu raudhah tu bace.yang bacenye orang lain yg secara tak langsung nmpak kesalahannye disitu. awak ni tudung litup mesti jenis yg suke layan gosip..mcm jiran sbelah sy dlu..tudung litup.ustazah lagi tp mulut ya ampun..keje part time die bergosip, menegur org and at the same time myampaikan kesalahan dan keburukan org tu pada org lain..last2 ape yg die ckp tu byk terkene batang hidung sndiri. baru ade akal

        0

        0
  18. playboy says:

    kakak die yg pakai tudung biru tu cantik
    dh kwen ke lum??

    0

    0
  19. pinana says:

    aku sbnrnya tak bape paham wanita skrg… korg pk pakai tudung just tutup rambut ke
    ?? sila la melabuhkan tudung hingga ke menutupi dada.. takyah nak posing2 mendada bagai… korg semua takreti saying saudara lelaki korg ke? ayah, suami, abg , adik… korg semua nak heret mereka masuk neraka ke? atas dosa korg.. sedarla wanita2 yg sedang merubah ke arah kebaikan.. sila la jaga aurat anda..

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      betol kau cakap tu …dorang ni sebenar Nye belom bersedia lai nk tutop aurattt kau bukan Nye tk tau kan ! satu artis berhijrah pakai tudong artis lain pulak suka ikot2 konon nk Nampak cute…bukan Nye betol sangat dorang2 tu huh mengarot !!

      0

      0
  20. anti twin brother poyo says:

    wow.. accident ker??? cepat nyer,ni kes habis pantang terus main ker dlm pantang pun main???? makna nye masa anak dia baru 6 bln, dia dah berisi lagi?? kesian kat anak yg first, kecik lagi, baru nak merasa kasih syg, dah terpksa share pulak..

    0

    0
  21. abang cute says:

    tahniah…murah lagi rezeki…hebat ye kau Aidil…rapat benor ko rancang..ok lah…cukup kan satu team bola…dah bersara nnti ko buat satu team bola …semua anak-anak ko yang main…ko yang jadi coach…hahahaha…

    Lasak jugak Ayu Raudhah ni…kes x pandai jaga gol lah ni…tembus jerr..pandai Aidil score atas katil….

    0

    0
  22. […] (TAHNIAH)Ayu Raudhah Kini Hamil Anak Kedua (48) […]

    0

    0
  23. […] (TAHNIAH)Ayu Raudhah Kini Hamil Anak Kedua (49) […]

    0

    0
  24. […] (TAHNIAH)Ayu Raudhah Kini Hamil Anak Kedua (49) […]

    0

    0
  25. […] (TAHNIAH)Ayu Raudhah Kini Hamil Anak Kedua (51) […]

    0

    0