Written by AbangNara | December 13th, 2013

Amboi. Patutlah Abang Nara nampak Ayu Raudhah makin berseri-seri semenjak kebelakangan ini. Seri ibu mengandung rupanya. Jutaan tahniah diucapkan kepada Ayu dan Zaquan atas berita kehamilan anak kedua mereka. Semoga semakin murah rezeki mereka berdua dengan kehadiran cahaya mata baru ini.

ayu raudhah hamilBerita gembira ini telah dikongsi sendiri oleh Ayu Raudhah kepada MediaHiburan ketika majlis pernikahan kakaknya, Rozita Che Wan. Menurut Ayu, kandungannya kini telah berusia 4 bulan. Nampak gaya sekitar bulan 5,6 nanti akan lahirlah permata hati kedua mereka. Anak pertama mereka iaitu Muhammad Aisy Qaiser telah dilahirkan Mac yang lalu.
ayu raudhah hamilSemoga kehamilan kali ini berjalan dengan lancar dan mudah buat Ayu Raudhah. Harap-harap dapat “baby girl” untuk melengkapkan sepasang. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa keping gambar Ayu Raudhah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

ayu raudhah hamil
ayu raudhah hamil
ayu raudhah hamil
ayu raudhah hamil
ayu raudhah hamil
ayu raudhah hamil
ayu raudhah hamil
ayu raudhah hamil

Baca Yang Ini Pulak:-

47 responses to (TAHNIAH)Ayu Raudhah Kini Hamil Anak Kedua

  1. milo says:

    lalalala

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
    • fifi says:

      ok la tu.. tudung tutup dada please!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 24
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 44
        • Baby AA says:

          cerita hamil anak ke 2 pun jadi news ke? seriously bosan….why bother nok?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 28
        • Ini Semua Poyo says:

          0oooo, adiknya Cik Ta…patutla galak semacam…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 13
        • wakaka says:

          Aku gelak guling2 nengok gambo laki c ayu snap gambo lidah trjelir kluar..da mcam terencat akal retarded gitu!cuba muker tu buat elok cikit xya la nk buat2 cam muker retarded!! Burok bebenor naaa..takot trkenan pulok nanti baby mu…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 12
        • One Direction says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 88
      • Neelofa says:

        hamil pun bising ke,
        kalau dah beranak takpe la jgak..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
      • Fahrin Ahmad says:

        cantik gak si ayu ni,
        jom kahwin, cerailah ngn zaquan yer..
        klik me..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 23
      • Aaron Aziz says:

        aku punyalah anak ramai, takde pun nak update..
        nara pilih kasih..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 103 Thumb down 5
        • miss ynwa says:

          meme aaaa….nara tak suke ko sebab ko lagi taf..nara ape ade
          klik me pls (tolong ko..sebab ko lupe)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 2
        • Anonymous says:

          sbb ko x der kontroversi menjengkelkan mcm skandal perempuan ke..
          nara x minat update. sbb t org lg minat kat ko.
          dye lebih suke gosip perempaun seksi, cantik, and cerita buruk artis lelaki.
          cer ko wat kontroversi. setiap 5 minit post citer pasal ko.
          hakksss

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
      • Che'Ta says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 33
        • Khalid says:

          correction…lelaki suka perempuan yg dada besar bukan bidang yer, kalau dada bidang…that means kopek kecik yer

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
    • Fandi Ahmad says:

      Si Laki pun dh tak glamour dh..zaman main bola pun makin malap. Skrg dah kena buang team 2nd class JDT. Nak buat ape lagi masa tgh banyak??? Main dengan bini je lahhhh….setahun 1 anak. Body bini pun tgh sedap ni…kang dah lenyut cari lain..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 8
    • Olga says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 26
  2. umi says:

    tahniah….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  3. mieowww says:

    ada aku kesah???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 3
  4. apa pun tak bley says:

    Nara copy n paste dr roti kaya lagikk…!!!!!!!
    Senangnyer buat duittt…!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 9
    • lu macai bodoh says:

      hoi dah berita memang la same je kat mana2. yang hang duk kalut mai sini buat apa. pergi la layan rotikaya sana. kecik2 taknak mampuih. dah besar otak bebal.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 13
      • apa pun tak bley says:

        woi macai bodo piang.. masalahnyer dia copy n paste sebiji-sebijik.. cuba ko nengok gambor pun kelabu nak mampuih.. bodo botigkek tingkek.. Senangnyer buat duitt.. Kicap nak, kicap..????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 10
  5. oren says:

    alhamdulillah..semoga rezeki semakin bertambah dgn kehadirah cahaya mata kedua..in shaa allah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
  6. apa pun tak bley says:

    Nara….. kicap nak, kicap..???????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 5
    • Kakak kau berlaki bangla says:

      Kicap tu ATUK kau buat ke ? Spesil sangat ke sampai nk kasi Abg nara..

      Kalau da koang ajar sangat , pegila kau masuk pat blog roti boyan ke oh bangau ke .. Fahamm..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  7. rya says:

    Tahniah la.. peminat semua jangan lupa p beli kicap kt kedai runcit aidil zakuan kt seremban ya…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 11
  8. Comel says:

    Ayu rodoh poyo.. Zaquan lagi poyo. Dua-dua pasangan secocok, sama-sama poyo

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 21
  9. moi says:

    dua-dua poyo… sesuai la poyo dengan poyo

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 19
  10. Anonymous says:

    Lepas ni Cik Ta pulak …………

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 5
  11. zara says:

    Alhamdulillah rezeki semuanya datang dari Allah..saya doakan kesihatan bayi di dalam kandungan, semoga lahir sebagai anak yang soleh dan solehah..aaminnn ^_^

    Rahsia Kulit Cantik dan Gebu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  12. peeiii says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 24
  13. fasha says:

    cantik sgt ayu nie…seri ibu mengandung…=)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 25
  14. kaki kentut says:

    Muka si ayu ni byk lubang kalau x make up.. aku penah tgok dy depan2 tme x make up.. byk luban mcm kawah..mungkin bekas jerawat batu kot??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 11
  15. tehOais says:

    alhamdulillah..tahniah to both husband & wife

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  16. luna layu says:

    alhamdullilah…sama mcm saya sedg megandung 4 bln…kita sama la..
    suka tegok pasangan bahagia ni semoga kekal hingga ke jannah…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 18
  17. Datin Hangit says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 23
    • fifi says:

      sy bertudung litup.. alhamdulillah.. tak salah kan menyarankan artis bertudung tutup dada.. nak berdakwah tak kira tempat la datin oooiii.. dlm disko pun blh berdakwah..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 3
      • Baby AA says:

        dalam disko tak payah lah berdakwah….kita berjoget, baby selalu minum susu kat disko sambil berjoget lagu alejandro lady gaga

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
      • Datin Hangit says:

        mmg betul kata awak tu nak berdakwah tu tk kire tempat..tapi adalah lebih baik klu awak nk menegur tu..tegur direct pada si ayu raudhah tu..skg kan ade byk cara boleh direct to artis2..dieorg pun ade laman social sndiri ape..kat cni belum ttu ayu raudhah tu bace.yang bacenye orang lain yg secara tak langsung nmpak kesalahannye disitu. awak ni tudung litup mesti jenis yg suke layan gosip..mcm jiran sbelah sy dlu..tudung litup.ustazah lagi tp mulut ya ampun..keje part time die bergosip, menegur org and at the same time myampaikan kesalahan dan keburukan org tu pada org lain..last2 ape yg die ckp tu byk terkene batang hidung sndiri. baru ade akal

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. playboy says:

    kakak die yg pakai tudung biru tu cantik
    dh kwen ke lum??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. pinana says:

    aku sbnrnya tak bape paham wanita skrg… korg pk pakai tudung just tutup rambut ke
    ?? sila la melabuhkan tudung hingga ke menutupi dada.. takyah nak posing2 mendada bagai… korg semua takreti saying saudara lelaki korg ke? ayah, suami, abg , adik… korg semua nak heret mereka masuk neraka ke? atas dosa korg.. sedarla wanita2 yg sedang merubah ke arah kebaikan.. sila la jaga aurat anda..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • minah jambu merah biru says:

      betol kau cakap tu …dorang ni sebenar Nye belom bersedia lai nk tutop aurattt kau bukan Nye tk tau kan ! satu artis berhijrah pakai tudong artis lain pulak suka ikot2 konon nk Nampak cute…bukan Nye betol sangat dorang2 tu huh mengarot !!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. anti twin brother poyo says:

    wow.. accident ker??? cepat nyer,ni kes habis pantang terus main ker dlm pantang pun main???? makna nye masa anak dia baru 6 bln, dia dah berisi lagi?? kesian kat anak yg first, kecik lagi, baru nak merasa kasih syg, dah terpksa share pulak..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  21. abang cute says:

    tahniah…murah lagi rezeki…hebat ye kau Aidil…rapat benor ko rancang..ok lah…cukup kan satu team bola…dah bersara nnti ko buat satu team bola …semua anak-anak ko yang main…ko yang jadi coach…hahahaha…

    Lasak jugak Ayu Raudhah ni…kes x pandai jaga gol lah ni…tembus jerr..pandai Aidil score atas katil….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional


7 × = 42