Written by AbangNara | February 3rd, 2014

Alhamdulillah. Jutaan tahniah diucapkan buat Khairul Fahmi Che Mat dan Leuniey Natasha atas kelahiran cahaya mata sulung mereka. Si comel “baby girl” ini telah selamat dilahirkan kira-kira jam 2.55 petang dengan berat 2.75kg. Mereka berdua telah pun berkongsi gambar puteri di akaun Instagram masing-masing.

anak leuniey natasha dan apek

Tahniah buat Apek dan Leuniey. Selamat datang ke alam “parenting”. Semoga si puteri membesar dengan sihat dan tanpa sebarang masalah. Sama-samalah kita doakan. Tahniah sekali lagi buat anda berdua. Anda boleh ucapkan tahniah kepada mereka di Instagram Apek dan Instagram Leuniey.

23 responses to (TAHNIAH)Apek & Leuniey Timang Cahaya Mata Perempuan

  1. pacanto says:

    Pergh.. kening ikut launiey la.. haha.. comel…comel.. geram aku tengok!

    0

    0
  2. cik rini says:

    Tahniah.alhamdulillah. Semoga menjadi anak yg solehah.insya allah.

    0

    0
  3. Olga says:

    GIGI MESTI IKUT APEK :(

    0

    0
  4. lava says:

    hidung apek

    0

    0
  5. abang yang tak bangang says:

    harap2 pandai dan xbimbo mcm ibu bapa nya

    0

    0
  6. mimi says:

    Kelantan boleh ! Hoho

    0

    0
  7. amen says:

    tahniah Apex and wife

    0

    0
  8. keke says:

    tahniah!!

    0

    0
  9. Auni says:

    Comel..moga jdi anak yg solehah..amin

    0

    0
  10. lin says:

    comel sangat,,, semoga jadi anak yg solehah,,,

    0

    0
  11. Hamba Allah says:

    ade je yg hati busok ckp bimbo la ape la..doakan la kebahagiaan org lain insyaAllah org akan doakan kebahagiaan utk kite, ckp la baik utk org dan pasti org akan ckp baik utk kita..

    0

    0
  12. dia says:

    Tahniah…… semoga cahaya mata nee membawa sejuta kebahagiaan&rezeki buat mak pak… ameen

    0

    0
  13. jj says:

    Tahniah semoga menjadi anak yang solehah..amin..

    0

    0
  14. trw fan says:

    Jangan menghina ciptaan Allah S.W.T. Bersyukurlah dgn apa yang ada, diorg bahagia dgn kehidupan depa, turun naik seseorg itu tlh ditakdirkan oleh-Nya. Aq tgk blog abg Nara mesti penuh dgn komen dari si Olga, dia cukup suka kutuk org ni mesti cari publisiti murahan.

    0

    0
  15. chika says:

    Astaghfirullahalazim….pantang betul aku bla org kutuk bayi yg x berdosa sbb bencikan ibu bapa baby tu…apa la salah baby tu…belajar2 la menghormati orang lain, semoga kita pun akan dihormati oleh orang lain…aamiinn..

    0

    0
  16. me says:

    tahniah apek and wife.. smoga jdi ank yg solehah ..amin

    0

    0
  17. Adik kak ton says:

    Muka garang mcm apex.. Hidung leuniey.. Kening mcm apex..

    0

    0