Written by AbangNara | July 21st, 2014

Sempoi juga cara Ana Raffali mengumumkan kehamilannya di Instagram. Comel sangat-sangat. Dengan patung kartun menggambarkan dirinya dan suami, di belakang diletakkan gambar imbasan bayi menunjukkan bakal wujud orang ketiga dalam hidup mereka. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan buat mereka berdua. Pasti berita gembira ini ditunggu-tunggu sejak berkahwin pada tahun 2012.

ana raffali

Ana Raffali turut mengucapkan terima kasih kepada para peminat yang tak henti-henti mendoakan dirinya dan suami. Tulis Ana Raffali:-

lhamdulillah, berkat doa dan kasih sayang. Terima kasih bagi yang sentiasa mendoakan yang terbaik untuk kami. ;)

ana naim

Semoga segalanya berjalan lancar buat Ana Raffali. Jaga-jaga badan dan jangan buat kerja berat sepanjang kehamilan ini. Pastikan makan secukupnya. Insya Allah anak yang dilahirkan akan sihat sempurna. Sama-samalah kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 responses to (TAHNIAH)Ana Raffali Umumkan Kehamilan

  1. minah jambu idop umno ! merah biru says:

    ops !

    0

    0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      emmmmm ingatkn dh beranakkkkk baru nk ngandong !!

      0

      0
      • hate you says:

        so what the problem??? busuk hati???

        0

        0
        • minah jambu idop umno ! merah biru says:

          diam dah !!

          0

          0
        • lynn says:

          minah jambu idop umno ! merah biru ni mulut celupar sgt sebab tu masih bujang. takde lelaki sanggup nak dekati, takut diceluparkan. hahaha. ada hati nak laki org kaya. :p

          0

          0
        • Rooney says:

          Penyanyi sampah negara.

          Sia sia bagi ko title juara AJL dulu kalau tahu ko nak pencen.

          Baik bagi dekat artis lain yang lebih memerlukan.

          0

          0
  2. SITI says:

    TAHNIAH

    0

    0
  3. nana ke tu? says:

    bila nak keluar cerita nurul shuhada nurul ain pregnant kembar sudah 5 bulan??

    0

    0
  4. seluar merah says:

    Tahniah kak ana raffali! Akhirnya~~~ hahahahaha. Yang ‘minah jambu idop umno, merah biru’ tu apahal? Butthurt nampak? Ni mesti kes jeles ni. Yelah mungkin beliau telah banyak kali mengalami keguguran. Kesian. #prayfor_minah_jambu_idop_umno_merahbiru. Hihiks

    0

    0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      helo ! minah jambu lom lagi kawin tauuuuu kalau ada jantan hensem kaya banyak duit kenal2kn la ngan minah jambu u can kol my hp no 83365147 hehe….selamat hari yayeeeeeee !

      0

      0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      ikut suka hati kau la nakkkk mak tkde hal huhu cian hehe..

      0

      0
  5. Bdk banting says:

    Tahniah ana.dapat gak awie rafalli anak buah.tahniah skali lg

    0

    0