Written by AbangNara | September 15th, 2014

Jutaan tahniah diucapkan kepada Alif Satar kerana telah selamat bergelar suami kepada Sha Dila Halid kira-kira jam 11.40 pagi dengan hanya sekali lafaz. Majlis pernikahan merpati 2 sejoli ini yang berlangsung di Dewan Perdana Felda Jalan Semarak, hari ini. Jutaan tahniah diucapkan kepada Alif Satar dan Sha Dila atas perkahwinan anda.

alif satar

Selain mas kahwin bernilai RM80, Alif Satar turut memberi wang hantaran sebanyak RM19,000 beserta 5 dulang hantaran. Pengantin perempuan membalas dengan 7 dulang hantaran. Antara selebriti yang hadir ke majlis pernikahan yang diadakan secara tertutup ini ialah Datuk Siti Nurhaliza dan suami.

alif satar

Untuk makluman, majlis resepsi Alif dan Sha akan diadakan pada 20 September ini. Tahniah diucapkan atas pernikahan anda. Semoga berbahagia ke akhir hayat. Tahniah!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 responses to (TAHNIAH)Alif Satar Kini Sah Suami Kepada Sha Dila

  1. im the first says:

    Alhamdulillah bagusnya mas kawen murah…

    0

    0
    • Borinkkkkkk! says:

      Gossip BN hari ni oenuh dgn gossip artis2 gred D!!!!
      Zzzzz zzzzz zzzzzzz

      0

      0
    • Serenity says:

      Gossip artis sangkak.next???

      0

      0
      • mekD says:

        their face very the kampung one,..semoga berbahagia neway.

        0

        0
        • poyos la says:

          mekD yr named vry the longkang one…jgn hina org kampung kalau moyang ko nenek atok ko mak bapak ko memang org town pure!!!!!!!!!!!!
          kalu selagi ade kerabat ko dr kampung ko kena terima ko pn ade asal usul dr kampung…

          0

          0
        • mekD says:

          did i say org kampung itu hodoh?? OMG!! i think its u urself yg kata org kampung face look like duck. i pun ada cakap semoga bahagia kan?? sakit hati lagi??? kalau i cakap pengantin tu cantik jelita mcm brad pitt n jolie ada logikkah???phewwww

          0

          0
        • mck kg says:

          kalau ye pun xpayahlah nak ckp “their face very the kampung one”.. apa yg org fikir dr u ckp ni seoalah menghina org kg.. adoyai bahasa melambangkan bangsa mekD..

          0

          0
  2. pinana says:

    mas kawen murah… hantaran sama je… harga semasa

    0

    0
  3. Neeolga says:

    Who???

    0

    0
  4. Agreee! says:

    Bosan ahhhh!!! Next?????

    0

    0
  5. nok gebuzzz says:

    tahniah….semoga berbahagia

    0

    0
  6. Anonymous says:

    tahniah both of u… mndrikan msjd bknkah slh 1 sunnah.. ngape la ad gak komen (-).. artis2 bkepit y bkn muhrim ke hulu ke hilir sokong plk.. xphm btol la

    0

    0
  7. zaza says:

    thniah. semoga berbahagia. lepas ni tukar pengacara idola kecil. mamat ni dh kawen.

    0

    0
  8. […] (TAHNIAH)Alif Satar Kini Sah Suami Kepada Sha Dila (13) […]

    0

    0