Written by AbangNara | October 30th, 2009

Wah Tahniah Tahniah…dah 7 minggu dah Liza mengandung. Yang tak sabar-sabar  nak menimang anak ialah Ajai, yolah mungkin sebab dah lama tak rasa tukar pampers baby, tu yang excited tu.

Anak dengan Nurul dulu pon dah umur 11tahun, lama benar dah tu. Tapi memang nampak benar dari statement bawah ni yg Ajai memang peka tentang isterinya, al maklumlah dah penah ada pengalaman.

“Ajai yang dapat rasa saya mengandung. Suatu malam tu, Ajai balik ke rumah dan beritahu saya yang dia pening semacam dan dia syak mungkin kerana saya telah mengandung. Tapi saya tidak percaya. Seminggu sebelum Hari Raya, saya buat ujian sendiri sebab badan kerap penat dan hasilnya memang positif. Bagaimanapun, kami tidak terus berjumpa doktor, selepas berhari raya di Johor dan Pulau Pinang, baru kami berjumpa dengan doktor,” -Liza

Yeah, moga selamat semuanya ya!!


Yang Ini Pun Best Jugak:-

    PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

    159 responses to (Tahniah) Ajai & Liza bakal dapat anak

    1. pinkypanthers says:

      tahniah……….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    2. aRieS ApRiL says:

      musin orng mngdung…
      :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mawy says:

        a’ah….perasaan aiaji dah tak teruja sangat..tapi isteri dia mesti teruja sangat2…tapi ajai,dah ada anak baru,jgn pulak lupe dgn anak bersama nurul tuh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • komputer_lembab says:

        musin ker muhsin….?hu3.bini muhsin kawan aku tu memang dah ngandung 4 bulan dah.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    3. EclipsE says:

      aku xsuke ajaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….
      jantan poyo….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    4. pinkypanthers says:

      bosannnnnnnnnnnnnnn…………
      arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr………..
      tenet hang lagiiiiiiiiiiiiiiiiii…………………

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    5. ammey says:

      tahniah gk..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    6. EclipsE says:

      aku xsuke ajaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…
      xsuke!xsuke!…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    7. EclipsE says:

      kak nara ble nak bt gathering??
      g genting ker?g p.d ker…
      xtvt outdoor best skit…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    8. issmeee says:

      bile tue…bestnye, leh really tension eak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    9. aRieS ApRiL says:

      kak nara kta bt gathering…
      dr rya lps g…
      xda pn…
      sdh ar….
      :-(

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    10. aRieS ApRiL says:

      kak nara mn?
      kluar ar…
      discuss skit….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    11. wak tempe says:

      wak nak join leh x….hehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    12. aRieS ApRiL says:

      kak nara dh conpon ker ni?
      jgn main2x cam ari tu…
      aries xcited giler ni….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        alaa….takat potluck tu anytime bleh buat….
        bwk la ayam kfc ker, burger mcd ker, nasi kandar ke, bihun goreng ker, nasi goreng, kuih, kek, roti, mcm2 bleh bwk… mcm2 boleh mkn…. tp jgn lupa, bwk air minum dgn cups & plates sekali…hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    13. ANneDeSilva says:

      morning semua…
      nk buat gathering buatla masa anne ada..
      mggu dpn anne dh bertolak g australia..
      nanti tak dapat join lak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    14. mawy says:

      korg nih serius ker…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    15. Kak Nara says:

      OK, camni, kena buat AJK dulu,. Aries ahli automatik jadi. boleh?

      AJK bincang dulu baru bleh heboh2 kat sini…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    16. ANneDeSilva says:

      anne tak payahla g xpe…
      have fun smua…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anne bila balik? lmbt lagi ni..bln 12 baru buat aa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          bln 12 ok gak kak nara…
          sbb anne klu ade sng skit…
          dia tgl kat kl gak…
          klu yg len2 tue jauh sgt…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          anne balik bulan 12…
          kalau buat bulan 12 maybe anne bole la join..
          tp si ECLIPSE dgn ARIES tergamak tol dorg tak nak anne pegi..
          teruk2..
          takpe2 biarla anne g bawak diri..waaaaaaaa……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • EclipsE says:

            HAHAHA…
            BWK BTENDANG ANNE…
            RELAXLA…HEHEHE

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • ANneDeSilva says:

            mana leh rlax…
            my best friends sendri kata tak payah g…
            sedihla adiknyaa…
            how could u say that…waaawaaawaaa…….

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • aRieS ApRiL says:

            mrjk la…
            kmi lwk ja…
            ko kan kwn baik eclipse ngan aries…
            mn leh lpa kan ko…

            lma ngan ko nk stay sna…
            nk p nikah ker apa?

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • ANneDeSilva says:

            kat Malaysia dh dapat cari kat luar negara pulak laaa…hahahahahahha

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • aRieS ApRiL says:

            gtl jg ko ya anne?

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aRieS ApRiL says:

        alah…
        mrjuk lak dia…
        nnt…
        kta x plih date g…
        dont worry la syang….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    17. wak tempe says:

      eeemmmmmmmmmm…nk wt kt ne?…jauh sgt wak xleh pg laaaa….naek basikal semput la wak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    18. aRieS ApRiL says:

      x sbr ni….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    19. Automatik -Jadi-AJK –> email ke lorongsetia8@gmail.com ye!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    20. aRieS ApRiL says:

      kak nara…
      dah brpa orng?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    21. ANneDeSilva says:

      anne sugget kita buat kat bawah pokok pon ok…
      kat tasek perdana ada banyak port2 yg not bad la leh buat lepak2 santai…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    22. ANneDeSilva says:

      mana semua nie?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    23. ANneDeSilva says:

      kak nara..
      me,aries and eclipse always be with u..huhuhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    24. EclipsE says:

      liza ney wpon bdn kecik…
      tapi muka dia mcm dh tua sket…
      bp umur dia ney??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    25. puteriaquarius81 says:

      wooo pnjgnya crita… nk wat gathering eh… hohoho

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    26. cerita gath bersambung lagi. eh meh laaa jadi AJK aquarius ~~~ mari2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    27. cintaqaseh says:

      tahniah buat pasanagn ini…
      kira terror gak lah ajai..ada instinct wife pregnant…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    28. gathering akan diuruskan oleh kak nara dan ajk2. kalau nak tolong bagi email kat dia ek. ^_^

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    29. puteriaquarius81 says:

      korang.. cikgu mizza kita kirim salam.. bz banget dia xdpt join cni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    30. pinkypanthers says:

      halloooooooo……….
      bila nk wat gathering 2?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    31. EclipsE says:

      KAK NARA ASAL BLE NAK BUKAK JER BLOG KAK NARA ASYIK HANG JER…SINCE LAST WEEK…
      ECLIPSE NAK TGK DRESS TUE…DH BKENAN..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    32. awekmas says:

      halo everyones…bz nampak hehehe.lama x sgah bn…wah! ada hot story eh??.jengjengjeng

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    33. ANneDeSilva says:

      so mcmana?
      ramai nk join tak?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    34. EclipsE says:

      aiyaks!pc ku hang lg gara2 bukak blog kak nara…huhuhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • awekmas says:

        hai eclipse..aries..anne..put..n sesapa jalah.topik hangat nooo..i sihat ..juz lama x menyinggah je.pc ni lak selalu hang..gerammmm =(

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    35. Need money?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    36. tasnim elisa.... says:

      tahniah….hope both of them happy…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    37. farra-eng says:

      dah rasa mcm kat room chatting lak bhgian comment nie haha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    38. lanToK LeW says:

      tahniah laa walaupun aku memang x shuke ngn ajai nie….huhuhuhuhu…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    39. wandi says:

      blog yang menarik. macam-macam ada. pening kepala aku :D

      Apa-apa pun jom layan blog kegemaran aku, Cara Bersetubuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    40. khairul2 says:

      Oh tidak! kenapa boleh mereka pula???

      Khairul,
      A fan of Gambarcarabersetubuh.blogspot.com

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    41. Sonia Cerros says:

      Well, this was kind of boring but whatever.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    42. Lavina Auler says:

      I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0