Written by AbangNara | October 30th, 2009

Wah Tahniah Tahniah…dah 7 minggu dah Liza mengandung. Yang tak sabar-sabar  nak menimang anak ialah Ajai, yolah mungkin sebab dah lama tak rasa tukar pampers baby, tu yang excited tu.

Anak dengan Nurul dulu pon dah umur 11tahun, lama benar dah tu. Tapi memang nampak benar dari statement bawah ni yg Ajai memang peka tentang isterinya, al maklumlah dah penah ada pengalaman.

“Ajai yang dapat rasa saya mengandung. Suatu malam tu, Ajai balik ke rumah dan beritahu saya yang dia pening semacam dan dia syak mungkin kerana saya telah mengandung. Tapi saya tidak percaya. Seminggu sebelum Hari Raya, saya buat ujian sendiri sebab badan kerap penat dan hasilnya memang positif. Bagaimanapun, kami tidak terus berjumpa doktor, selepas berhari raya di Johor dan Pulau Pinang, baru kami berjumpa dengan doktor,” -Liza

Yeah, moga selamat semuanya ya!!


PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

159 responses to (Tahniah) Ajai & Liza bakal dapat anak

  1. pinkypanthers says:

    tahniah……….

    0
    0
  2. aRieS ApRiL says:

    musin orng mngdung…
    :-)

    0
    0
    • mawy says:

      a’ah….perasaan aiaji dah tak teruja sangat..tapi isteri dia mesti teruja sangat2…tapi ajai,dah ada anak baru,jgn pulak lupe dgn anak bersama nurul tuh…

      0
      0
    • komputer_lembab says:

      musin ker muhsin….?hu3.bini muhsin kawan aku tu memang dah ngandung 4 bulan dah.

      0
      0
  3. EclipsE says:

    aku xsuke ajaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….
    jantan poyo….

    0
    0
  4. pinkypanthers says:

    bosannnnnnnnnnnnnnn…………
    arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr………..
    tenet hang lagiiiiiiiiiiiiiiiiii…………………

    0
    0
  5. ammey says:

    tahniah gk..

    0
    0
  6. EclipsE says:

    aku xsuke ajaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…
    xsuke!xsuke!…

    0
    0
  7. EclipsE says:

    kak nara ble nak bt gathering??
    g genting ker?g p.d ker…
    xtvt outdoor best skit…

    0
    0
  8. issmeee says:

    bile tue…bestnye, leh really tension eak…

    0
    0
  9. aRieS ApRiL says:

    kak nara kta bt gathering…
    dr rya lps g…
    xda pn…
    sdh ar….
    :-(

    0
    0
  10. aRieS ApRiL says:

    kak nara mn?
    kluar ar…
    discuss skit….

    0
    0
  11. wak tempe says:

    wak nak join leh x….hehehe…

    0
    0
  12. aRieS ApRiL says:

    kak nara dh conpon ker ni?
    jgn main2x cam ari tu…
    aries xcited giler ni….

    0
    0
    • Akak Leen says:

      alaa….takat potluck tu anytime bleh buat….
      bwk la ayam kfc ker, burger mcd ker, nasi kandar ke, bihun goreng ker, nasi goreng, kuih, kek, roti, mcm2 bleh bwk… mcm2 boleh mkn…. tp jgn lupa, bwk air minum dgn cups & plates sekali…hahaha

      0
      0
  13. ANneDeSilva says:

    morning semua…
    nk buat gathering buatla masa anne ada..
    mggu dpn anne dh bertolak g australia..
    nanti tak dapat join lak…

    0
    0
  14. mawy says:

    korg nih serius ker…

    0
    0
  15. Kak Nara says:

    OK, camni, kena buat AJK dulu,. Aries ahli automatik jadi. boleh?

    AJK bincang dulu baru bleh heboh2 kat sini…

    0
    0
  16. ANneDeSilva says:

    anne tak payahla g xpe…
    have fun smua…

    0
    0
  17. wak tempe says:

    eeemmmmmmmmmm…nk wt kt ne?…jauh sgt wak xleh pg laaaa….naek basikal semput la wak…

    0
    0
  18. aRieS ApRiL says:

    x sbr ni….

    0
    0
  19. aRieS ApRiL says:

    kak nara…
    dah brpa orng?

    0
    0
  20. ANneDeSilva says:

    anne sugget kita buat kat bawah pokok pon ok…
    kat tasek perdana ada banyak port2 yg not bad la leh buat lepak2 santai…

    0
    0
  21. ANneDeSilva says:

    mana semua nie?

    0
    0
  22. ANneDeSilva says:

    kak nara..
    me,aries and eclipse always be with u..huhuhuhu

    0
    0
  23. EclipsE says:

    liza ney wpon bdn kecik…
    tapi muka dia mcm dh tua sket…
    bp umur dia ney??

    0
    0
  24. puteriaquarius81 says:

    wooo pnjgnya crita… nk wat gathering eh… hohoho

    0
    0
  25. cerita gath bersambung lagi. eh meh laaa jadi AJK aquarius ~~~ mari2…

    0
    0
  26. cintaqaseh says:

    tahniah buat pasanagn ini…
    kira terror gak lah ajai..ada instinct wife pregnant…

    0
    0
  27. gathering akan diuruskan oleh kak nara dan ajk2. kalau nak tolong bagi email kat dia ek. ^_^

    0
    0
  28. puteriaquarius81 says:

    korang.. cikgu mizza kita kirim salam.. bz banget dia xdpt join cni…

    0
    0
  29. pinkypanthers says:

    halloooooooo……….
    bila nk wat gathering 2?

    0
    0
  30. EclipsE says:

    KAK NARA ASAL BLE NAK BUKAK JER BLOG KAK NARA ASYIK HANG JER…SINCE LAST WEEK…
    ECLIPSE NAK TGK DRESS TUE…DH BKENAN..

    0
    0
  31. awekmas says:

    halo everyones…bz nampak hehehe.lama x sgah bn…wah! ada hot story eh??.jengjengjeng

    0
    0
  32. ANneDeSilva says:

    so mcmana?
    ramai nk join tak?

    0
    0
  33. EclipsE says:

    aiyaks!pc ku hang lg gara2 bukak blog kak nara…huhuhu…

    0
    0
    • awekmas says:

      hai eclipse..aries..anne..put..n sesapa jalah.topik hangat nooo..i sihat ..juz lama x menyinggah je.pc ni lak selalu hang..gerammmm =(

      0
      0
  34. tasnim elisa.... says:

    tahniah….hope both of them happy…

    0
    0
  35. farra-eng says:

    dah rasa mcm kat room chatting lak bhgian comment nie haha

    0
    0
  36. lanToK LeW says:

    tahniah laa walaupun aku memang x shuke ngn ajai nie….huhuhuhuhu…..

    0
    0
  37. wandi says:

    blog yang menarik. macam-macam ada. pening kepala aku :D

    Apa-apa pun jom layan blog kegemaran aku, Cara Bersetubuh

    0
    0
  38. khairul2 says:

    Oh tidak! kenapa boleh mereka pula???

    Khairul,
    A fan of Gambarcarabersetubuh.blogspot.com

    0
    0
  39. Sonia Cerros says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  40. Lavina Auler says:

    I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0