Written by AbangNara | April 9th, 2014

Jutaan tahniah diucapkan kepada Aishah Sinclair kerana telah selamat melahirkan anak keduanya pada 5 April lalu. Kalau tak silap, kali ini pun ialah “baby girl“. Ketika Abang Nara ke Hong Kong Disneyland tahun lalu, sempatlah bermain dengan puteri sulung Aishah Sinclair, Soraya Ann. Memang comel sangat-sangat si Soraya nie. Rasa nak cubit je sepanjang masa. Hehehe.

aishah sinclair

Soraya nampak sangat teruja dengan kehadiran si adik. Comel sangat pose Soraya mendukung adiknya itu. Abang Nara pun Insya Allah bulan 7 ini akan menerima kehadiran anak kedua. Excited la pulak lepas tengok gambar si kakak dan si adik ini. Comel sangat-sangat.

aishah sinclair

Tahniah diucapkan kepada Aishah Sinclair, suami dan Soraya atas kehadiran orang baru dalam hidup mereka. Semoga si puteri akan membesar dengan sihat dan tanpa sebarang masalah. Tahniah!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to (TAHNIAH)Aishah Sinclair Selamat Lahirkan Anak Kedua

  1. Cik Pah says:

    Cutenyeeeeeee… Soraya….

    0

    0
  2. Anonymous says:

    comeinyyyaaaaa anak aishah ni….

    0

    0
  3. hebat says:

    tahniah abg nara..

    0

    0
  4. alo says:

    tahniah!! comel baby..
    tahniah juga utk Nara, moga dpt bb cute mcm muka isteri abg Nara…

    0

    0
  5. TOINK says:

    AISHAH PAKAI TASBIH KE BUAT RANTAI?

    0

    0
    • Glamer Gilerrr says:

      Ha’a laaaa… tasbih dia wat rantai… sedih btl.. dh la pakai seksi, tergamak amik tasbih wat rantai… :-(

      0

      0
      • Anonymous says:

        panjang btul tasbih korang ye.. at least dia ada gak tasbih, yang korang? baca blog ngutuk org jee…. dosa is very cheap nowadays u know..

        0

        0
  6. themightydingdong says:

    comelnyee soraya !!! copy paste muka mak dia tapi 1000000x cute !!

    0

    0
  7. nok gebuzzz says:

    sukenyer tgk…..comey sgt2
    tahniah…………

    0

    0
  8. cik beltinsik says:

    bestnyaaa..doakan akk dapat baby cepat okay..tak sabar ni nk berlaki.. *gelak sambil tutup muka

    0

    0
    • Anonymous says:

      akak ni pondan sendu. pelacur jalanan lorong hj taib

      0

      0
      • cik beltinsik says:

        biadap la ngko ni anonymous..aku dah nak berlaki dah kau cakap aku pondan la pelacur la..kepala lutut kau la..sepanjang aku jadi janda aku tak penah kacau hidup org..yg ngko dengki kenapa..ntah2 kau ni bapak ayam..bwekkk

        0

        0
  9. Lynn Usj says:

    Alhamdulillah Tahniah…

    0

    0
  10. positif says:

    Positif…yang tasbih tu alternatif aishah nak kira pergerakan baby.x baik tuduh dia.positif ma be dia berzikir gak sepanjang mengandung walaupun pkaian dia agk sexy.

    0

    0
    • aku tak paham... says:

      Positip ko ni nak perli ke?…. nak buat kelako ?… aku nak ketawa …ketawa tp lps tu tak jadi ketawa…. konpius aku ko punyer sttmnt ler…

      0

      0
  11. aku tak paham... says:

    TAHNIAH …. AISHAH S. Dua2 somelll…. Mommy Aishah suka JAGA Hubungan dngn ALAM SEMULAJADI… Alhamdulillah… Harap2 dpt JAGA Hubungan Dngn ALLAH SWT juga… Agar dpt ANK2 yg SOLEHAH.. Amin.. Berbahagia DUNIA AKHIRAT bersama kluarga.. Amin…

    0

    0
  12. mamajuwie jer says:

    Tahniah anak dia comel,, tapi kenape tasbih jadi rantai??hmm fashionista kot

    0

    0
  13. rapunzel says:

    comel n cantik anak Aishah yg 1st tu….baby pon comel..

    0

    0