Written by AbangNara | November 4th, 2009

Secara ikhlas pada mulanya kami rasakan cerita Sumpah Bunian ni akan jadi cerita yang boring. Tapi pabila dah tengok, memang layan. Tak sangka pulak cerita ni habis cepat sangat. Ingatkan akan jadi macam NurKasih, panjang betul ceritanya.

Selain tertarik sebab nak tengok Nora Danish comel bertudung, jalan citer ni ringkas aje, tak berat-berat, cuma masa time watak Azeera (Elly Mazleen) tu jadi madu yg kejam, ish ish ishhh geram betull lah.Nora Danish pon pada kami memang sesuai dengan watak ni sebab imej dia kan lembut..

Tapi kami tak puas hati betullah dengan ending cerita Sumpah Bunian ni. Mana boleh memisahkan suami isteri macam tu aja, kesian kat Adam jadi lumpuh pastu muka menggerutu. Kejamnya sumpah yang kena kat Adam ni, takde happy ending langsung. Frust pulak tengok sebab kami dok mengharapkan agar akhirnya Adan dan Siti Hawa akan bersama happily ever after.

Encik Penerbit cerita Smpah Bunian, buatlah Season 2 ya, kasik ending yang best skit. Macam tergantung lah ending cerita ni….

236 responses to Sumpah bunian, sumpah layaaaan~~

  1. violet says:

    violet lyn sampai hbs..
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. EclipsE says:

    hahahaha…br perasan…
    bju kaler pink kat pic yg 1st tue…sm dgn bju aku….
    brand nichii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. kira-kira says:

    a;a mmg kiut nora 2..heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. pEnArI pOcO2 says:

    mmg chantek…
    tp aku x tgk cete nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      cantik..
      rugi la x husben dye dl..
      org cntik kna cerai..
      pelik

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        tengk jugak cte ni sebab ORANG KAMPUNG AKU belakon 2 orang dalam cte ni… huhuhiu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          ko org kg ye petra?
          kg mn???
          i like suasana kg…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          sape tu org kg ko petra????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          aku kat kelantan le… huhuhu…. nak p jalan2 kat sana ker,,, ni aku baru balik dari kelantan…5 ari kau balik kg… huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          ooo ore kelate……………..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          AKU SORANG JE KE ORANG KG KAT CNI… NO HAL LE JANJI AKU HEPY

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. hantupensil says:

    ish2..comei btul..
    rugi laki dia ni tinggal dia..
    bagi kat aku pun xde..
    hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      cantik xjd ukuran skrg…
      yg penting perangai…
      mcm aku buruk rupa…hehehe…
      cantik perangai…heheheh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      dah x ke……. 2 yang kene tinggal… lain kali mintak petua gan ROSSA….. produk SIRIH

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pEnArI pOcO2 says:

        hehehehe…eclipse baik perangai yerk…untung ko jd kawan aku…kekekeke…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. pEnArI pOcO2 says:

    kalo td ayam, aper kata kita tukau pasal itik lak…?
    kekekeke…
    gedik2 cam itik…lagi…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      jln mcm itik pulang petang..
      terkedek2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      ko buat tarian poco2 tiru gaya ayam n itik ek….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      itik xbeh……ikn duyung la plak..
      eheheh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      apehal ko ney xbis2 lg topik binatang…
      aduh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pEnArI pOcO2 says:

        drpd ckp psl mnusia baik ckp psl binatang, dosa pon xder…kekekeke…skit2 jerk, td aku cakap itik tue gedik…hehehehe…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        DORANG NI TIRUA AZWAN ALI…. ARI 2 KAN TOPIK PSAL BABI N LEPAS 2 HANJING…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pEnArI pOcO2 says:

          woooiiittt…azwan ali ckp pasal binatang haram, nie kitorg ckp pasal binatang halal ooooooooooo…jauh bezanyer tue…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. EclipsE says:

    topik aku lak…
    kenapa org laki terase ble ppuan gaji lebih dr dia??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      sbb dier leh mtk lebih kat ompuan tue…dier terasa nak ‘pisau cukur’kan ompuan tue…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      ECLIPSE ORANG YANG BAIK X KAN MENGAKU YANG DIA BAIK ….
      MCM AKU X NGAKU PUN AKU BAIK WALAUPUN AKU MEMANG BAIK

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pEnArI pOcO2 says:

        kakakakaka…ko baik yerk…?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        aku tgh2….xbek xjahat….
        kire seimbang duniawi n ukhrawi…huhuhu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        BESOK AKU NAK TENGK CTER 2

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      aku xterase pun..
      aku rase btuah…sbb nanti ujung bulan leh pinjam…
      hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anNeDeSiLva says:

      pasal dia rasa maruh dia tercalar pompuan lebih up dr dia..hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        bg aku klu nak gaji byk kena berusaha la…
        prestasi kena cemerlang…
        workaholic…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. EclipsE says:

    rmi org kg kat cni petra…
    asal sume kg…tp msk bandar dh malu lak nak mgaku org kg…
    bg aku…kg lg best…duk bndr wat semak jer…
    xde ketenangan…
    petra budu sdp ker?
    aku nak try tp buka botol jer…trs xleh dh…mual aku..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      ekekek….sbb 2 kne jadi ore kelate,,,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      budu…? uuuhhh sedap nyer…bubuh limau kasturi ngan cili padi biar pedas…sluuurrrppp…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      same2..
      aku mkn ngn nasi kerabu je

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      MASIN JELAH BUDU… HUHUHU,,, JAP EK AKU DAPAT ORANG NAK BUAT PINJAMAN… DUIT MASUK LE… AKU NAK KIRA DIA LAYAK BUAT PINJAMAN BERAPA… JAP LAGI AKU CHAT2 GAN KORANG LAGI… NAK BUAT DUIT DULU

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        MENGALAHKAN AKU YANG ORANG KELANTAN KORANG NI

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kira-kira says:

        g2 wt kije dulu.hahah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. BumbleBee says:

    mesti banyak pakai sabun basuh baju utk cter ni…yerlaa kain putih bukan senang nk jaga kebersihannyer…hehe..

    tapi x best laa tngok cter melayu yg biler baik…baik tahap dewa….too typical. buatlaa yg baik tp melawan sket…bru bestt…bru logik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      errrmmm…baik tp melawan sket…? x ubah mcam aku lar tue…kekekeke…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. iss_mee says:

    b’coz, tue la namanye EGO lelaki….tue pndangan aku jek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      ai awk jauh nyer komen..heehehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      x sume…kalo aku, bf aku jerk slalu blanje…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        KO NI…. kecian kat BF ko…. tp xper le bila lagi ko nak ketuk dia… nant dah kawin ko xrasa le duit dia nak belanja ko je

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kira-kira says:

        ekekek,,,,,,,

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        klu aku.. xpenah lngsg belanja tng…
        aku akn belanja dia ble dia konpom jadi laki aku nti…heheheh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • iss_mee says:

      he,he…bz la tue yg lmbt tue…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. eden says:

    cute betoi nora danish ni, tp smjk2menjak ni seksi lak. tapi dia pakai tudung mmg cantik ,ayu jerk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. anNeDeSiLva says:

    sedih jek rasa arini..
    pehal ekk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. ammey says:

    AKU KETINGGALAN LA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. EclipsE says:

    mcm dh meriah lak BN ney….
    petra ko kije bank ker?
    klu keje bank aku nak bt pinjaman leh x??
    ko bkn ahlong kan???huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      aku bukan ah long le ,,, aku kejer gan bank n koperasi… ko nak buat pinjaman aper

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      baik ko pinjam kat aku..
      kang ko xbayar jadi bini aku terus..
      hahaha..
      nak?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        ko hatu… jangan layan… KALO bunian leh gak buat laki

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kira-kira says:

        mcm ari raya lak..hahah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        KO DLM BANK ADE BRP K ANTU?
        IF ATS 50K BLEHLA NAK BT AKU BINI KO…
        XDE…HARAP MAAP LAH YEA?HEHEHEH…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • iss_mee says:

      he,he…mmg la, sy org br…saje jek nak meriah2kan BN nie…layan……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. iss_mee says:

    jgn la sedih2, aku happy b’coz lg 1 hour blk keja….sukenye aku….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      aku hepy sebab banyak orang nak buat pinjaman…. bulan ni arap2 dapat le duit tambahan dalam 7k ke atas

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        petra aku nak bt personal loan la…bleh ker x??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          boleh jer… ko nak pinjam berapa.. huhuhuhu….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          ALA…XBYK…15K JER….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anNeDeSiLva says:

      dunnoo..
      but sedih..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        kecian nyer kat ann… denagr lagu amy mastura HAPPY

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          BOLEH JER KALO NAK NANT AKU URUSKAN…..
          HEHE

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. kira-kira says:

    ari sbtu yg dtggu2 akn tibe……….huahuahua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. pEnArI pOcO2 says:

    tukau topik lak kwn2…buhsan aarrr…
    cakap pasal kucing plak…

    1. taik kucing
    2. mata kucing
    3. meow2 kucing

    …lagi…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. hazarimi says:

    layan habissssssssssss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. EclipsE says:

    anne…dimanakah dikau….jgn sedih2 k…
    idup ney terlalu indah utk disedihkan…
    eh…btl ker ape aku ckp ney?belasah jerla…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. eden says:

    taik kucing busuk arrr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. eden says:

    seksinye bibir eclipse

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        BOLEH JE… KALO KO NAK BUAT PINJAMAN…. NANT CKAP GAN AKU

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      ko nak comolot ke..
      hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. pEnArI pOcO2 says:

    busan bin boring…
    ngantuk dah nie…kat luar ujan lebat banget…
    mana lak peginyer bantal aku nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. nha says:

    Nora cute bertudung.. tp tak lynla citer ni..

    Lagi best layan little nyonya petang2 dkt ntv7..
    Dah tengok 2kali pun still layaaaaaaann lagi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ladybird says:

      x tgk pun best ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        aku pon xtgk…
        umah xde tv…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pEnArI pOcO2 says:

        aku xpnh bukak tv7…ceta byk x best, iklan jerk sampai 2 jam…ceta stgh jam…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kira-kira says:

        best ke????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nha says:

          best..! pasal baba nyonya kat melaka, singapore. zaman2 perang sampai sebelum merdeka.
          produksi singapore, tapi buat mostly kat malaysia. tgk baju2 kebaya die cantik2. yg lelaki siap berkain samping lagi. tgk kuih2 dia sedap2.. ade part berpantun lagi. hehe..
          pelik napa org malaysia tak pikir nak wat citer ni dulu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. EclipsE says:

    la…yg lelain dh hlg ker??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. pEnArI pOcO2 says:

    ceta pasal binatang lain lak ahh…
    errrmmm…buaya…?

    1. buaya tembaga
    2. buaya darat
    3. bapa buaya
    4. mak buaya
    5. gigi buaya
    5. lidah buaya

    ….lagi, lagi dan lagi…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. pEnArI pOcO2 says:

    buaya ronggeng ader tak…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. kira-kira says:

    ok guys………out dulu…
    smpai ketemu lg ya…
    salam……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. EclipsE says:

    poco cite la psl buaya kat tmpt ko,…
    bsr mn??
    aku xcited nak tau ney…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      buaya aku dah balik ke lubok dah…
      esok daaa aku suh dier ceta kat ko…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. [email protected] says:

    OK SELAMAT JALAN SEMUA…. BYE2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. taiko says:

    Aku jarang tengok tibi sekarang ni…. Layan main gitar lagi best

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. pEnArI pOcO2 says:

    aku balik dulu…esok smbg lg k…
    salam sume…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. EclipsE says:

    la sume dh xde…
    dhlah kat luar ujan…
    aduh….boring lah plak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. ammey says:

    suma dh blik???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. eyza says:

    best cite ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. mizzlynn says:

    Mmg best citer nih..tp mmg btl lah, ending dia tergantung..aku ingat diaorg akan bersama blk..tup tup tkde..frust btl..dah lah bwk keta laju2 nk blk umh cpt semata2 nk tgk citer nih..isk, mmg frust ler..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. bahulu hangit says:

    dh last2 bru tgk cite nie…..mmg cun pon nora ni pkai tdg……cite pon ok la……best gak……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      hai bahulu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        EclipsE ko xkeluar2 lagi ker… aku pun dah nak balik ni… kita jupe lagi ek esok… kecian kat ko… bubye

        bahulu hangit pun x nak layan ko.. heheheh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bahulu hangit says:

          hye eclipse….lame kn bahulu x chat dlm nie….ade mslh teknikal cket la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. farenova says:

    mmg best cite ni…cume ending je macam tak best…tapi bestnye tgk kecomelan nora danish dan tgk elly mazlin ..kelakar betul die berlakon (watak b4 kahwin)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. ness says:

    lagu pon best.

    enava – bagaimana

    layanzZ

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. kak anie says:

    Nara….akak layan citer ni sampai abis…tak pernah miss 1 episod pun…Pemegang watak utama memang sesuai…Adam…Hawa & Azeera yang gediks…Tahniah buat Elly…sampai naik menyampah tgk dia…muka dia tak boleh tahan…

    Memang ending tak best…kalau boleh sambunglah lagik…kesian kat Adam….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. kak anie says:

    Nara….akak layan citer ni sampai abis…tak pernah miss 1 episod pun…Pemegang watak utama memang sesuai…Adam…Hawa & Azeera yang gediks…Tahniah buat Elly…sampai naik menyampah tgk dia…muka dia tak boleh tahan…

    Memang ending tak best…kalau boleh sambunglah lagik…kesian kat Adam….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. aNgEl xOxo says:

    hai..
    tumpang lalu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. baem says:

    sekarang nie dah banyak cerita yg dongeng kat tv…macam indon gak dah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. comel says:

    alah comel hanya dengar dari kawan yg citer nih best melalui dorang gak citer nih mmg best..bagi comel akan best bila ada nora danish..huhu cutenyer die

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. yula says:

    morning suma

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      morning 2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        moning awal ko chat kan… huhuhu… ari nak buat cte pasal ape…. SEMALAM pasal AYAM, ITIK,BUAYA…

        ari ni bintang ape lagi korang nak cter

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          aku xde mood nak bgosip ari ney..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          pesal xder mood ni… huhuhu……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. jlo says:

    saya pun tak berapa suka dengan ending cte nie…ending yg sangat membosankan…kalau boleh buat la sumpah bunian 2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. wak tempe says:

    salammmmmmmmm……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      pagi wak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Zaza Muhammad says:

    best cite yee… smpi abis tgk wpun last episod miss sbb outstatiob tp xpe… online kan ade. heheheh…
    mmg sesuai aaa nora watak2 cenggini, ari tu mase jadi puteri ala2 snow white pun menjadi, mmg muke dia ank patung. elly plak mmg pandai aaa bwk watak, versatile aa dia, menjadi tol gedik dia tuh heheheh…. harap2 ade sequel cite nih…best sgt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      betol saya paling suka elly belakon memang menjadi betol

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. lalingku sayang says:

    mmg besh arr cte ni..
    x leh thn tgk azeera(elly mazlien),pandai gle die belakon..aku lg suke tgk die belakon dr fasha sendat tu…
    nora danish sesuwai ngan watak tu…pelakon2 die mmg best arr.tp syg ending cte ni x best ar…mcm tergantung je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. pening says:

    Betul ke org bunian ni blh hidup d alam manusia nyata….kdg tgk citer tu mcm x logik pun ade..siap ade cermin sakti blh skodeng anak dia..pe2pun sebagai hiburan, layan jela…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. mmg layan cite ni.. geram gile tgk muka ayu gitu.. rasa cam gigit jer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. shiinta says:

    subhanallah cantik btul ND dlm citer nih kan, klau lah dia btul2 pkai tdung alangkah indahnya… elly pnya gedik mmg mnjadi btol.. huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. miss nina says:

    boleh tak sesiapa tolong bagitau apa jadi ending citer ni? tak sempat nak tgk la hari tu…:( thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. miss nina says:

    i tengok sampai muka Hawa cacat kena minyak panas. …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. CuNnnn says:

    JIKA BOLEH SI NORA NI TERUSKAN PAKAI TUDUNG AMACAM?..LAGI CANTIK NORA BERTUDUNG BETUL X?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. [email protected] says:

    XDER GOSIP BARU KeR

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. pinkypanthers says:

    karang lau dipnjg2kn dh mleret2 plak…
    okla 2 hbis dh x penat aku nk nunggunya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. yuppus says:

    aku pling ske muzik dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. minah nomad says:

    cita nie sgt xlogik..tp layan je~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Don says:

      Assalamualaikum
      Maaf, kerna mganggu anda. Sy tersentuh mgenai komen anda mgenai drama SB itu. Kata cik cite SB ini tidak logik. Maaf….. boleh sy tahu di mana kah perkara yg tidak logik itu.
      Mungkin cik boleh terangkan kpd sy. Terima kasih

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. khairul1 says:

    haha. mmm agak pelik cite ni.

    Khairul,
    A fan of
    Gambarcarabersetubuh.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. killerz_jiwang says:

    mmg cute nora danish pakai tdung.. doa byk2 moge cepat tbuke ati die nak pakai tdung…Amin!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. killerz_jiwang says:

    cter ni tak folo up sgt pon…tgok bile ade ksempatan…
    smpat gak tgok ending..xbest la sbb tak hepi…
    tapi cter mcm ni mmg patut di jadikan teladan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Don says:

    Assalamualaikum,
    Suka sy mbaca komen ramai. Lucu ada dan sgt menarik komen anda semua. Memang drama ini menarik sekali. Tahniah kpd org2 yg terlibat mjayakan drama ini. Hanya kita perlu lebih mmhami apa itu bunian. Lagi seronok kita menonton drama ini.
    Dulu masa sy kecil org tua2 pernah cite ttg keujudan bunian ini. Ia bagai st pkampongan islam. Dan org yg dpt menemuinya hanya lah org2 yg tpilih sj. Atau anak2 yg tsesat waktu. Contohnya bmain dtpt kawasan mrk hingga lupa hr dah gelap (Maghrib). Lalu tbuka dihadapan mrk st fantasi yg cantik penuh bcahaya. Maka dipelawa masuklah anak2 ini ke dlm fantasi bunian. Maka asik lah anak2 ini bmain dan hidup dlm waktu bunian. Shinggalah pd satu ketika di kembalikan ke alam nyata. Bgtu lah citenya. (Cite lisan)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Nikole Klass says:

    Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. porno izle says:

    This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing websites that understand the value of providing a quality resource for free. Thanks for this great resource!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. ams says:

    part yang sedih is when kucing yg nama “Mutiara” kena bunuh. WHY DO YOU HAVE TO KILL IT! hehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0