Written by Bella | February 3rd, 2017

Masih belum mencapai banyak perkara didalam kariernya, pelakon Nur Fazura memberitahu beliau masih belum bersedia untuk bergelar isteri meskipun usianya sudah mencecah 34 tahun.

Kalau soal kahwin jujurnya saya masih belum bersedia ke arah itu kerana selain sibuk dengan pelbagai tugas saya juga ingin mencapai dahulu cita-cita saya.

Banyak sebenarnya yang belum saya dapat dalam karier dan fokus saya kini memang kepada kerjaya sahaja.

Sejujurnya Fazura tidak mempunyai sebarang teman istimewa dan selesa dengan kehidupan solonya.

Saya memang tiada teman lelaki dan tidak ada pula yang cuba mendekati tetapi saya okay sahaja kerana saya sendiri pun kadang-kadang tiada masa untuk diri sendiri.

Selalunya selepas habis kerja atau penggambaran saya terus balik ke rumah untuk berehat dan hendak jumpa kawan-kawan pun tidak sempat.

Kadang-kadang bila kita kata belum bersedia ataupun tidak mahu mendirikan rumah tangga, tiba-tiba sahaja jodoh yang sesuai pula hadir. Bak kata pepatah, manusia hanya merancang tetapi Tuhan menentukan segalanya. Tak gitu?

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to Sudah Berusia 34 Tahun : Nur Fazura Masih Belum Bersedia Untuk Berkahwin

  1. Xoxo says:

    Apa yang busy? job pun sendu. Hmmm

    25

    2
    • Hafizul Rosli says:

      Haihhh, ckp je la yg mmg takde org nak. Statement tu utk cover up je.
      Kalau nak capai impian, byk yg boleh dibuat bersama dgn suami lepas kawin.
      Ramai je artis yg lepas kawin elok je teruskan career mcm biasa…
      Fazura, i honestly think malay men cant handle u, maybe u should just be with randy, or any foreigners yg lebih open & urban sama mcm u..
      Look at ning baizura, pakai sexy segala takde hal sbb laki dia ok..

      33

      3
    • mat terengganu says:

      belum kawen lagi x pe … asalkan x jaja cerita desprate nak berlaki heboh satu Malaysia sudah lah.

      16

      0
    • mcm la tak tau motip sebenarnya! says:

      dia tgh scan ikan jerung duit berkepok2.

      4

      0
  2. aih says:

    jujur cakap.. rugi betul vagina awak tu yang semakin hari semakin reput… kesian betul, nasihat saya.. cepat2 kawin, sementara masih ada value..

    2

    31
  3. Anonymous says:

    34? She is much older than that laaaa

    3

    16
  4. Yemik says:

    sebenarnya dia seperti kita yg ingin disayangi dn ingin berkawin dan memiliki zuriat…klu tidak xkn dia bercinta berkali2..mungkin dia dh berusaha tanpa kita tau..cuma belum tiba jodohnya.jd untuk xnk orang asik desak tanya dia bila nk kawin dia jawab mcmtu..xkn korang x blh fikir…xkn dia nk ckp xda org nak dia..malu la dia..kita patut doakan mereka2 yg belum dpt jodoh semoga Allah temukan jodoh yg sesuai bukan nk condemn.kasihan mereka…

    86

    0
  5. Poppy says:

    Cantik Fazura ni.

    27

    1
  6. Anonymous says:

    tak jemu tengok fazura ni..

    20

    0
  7. Anonymous says:

    x sedia sebab xde orang nye lagi.
    masa citer facing up to asik duk cakap pasal nak kahwin jer.
    samalah masa telekung talk dgn prof muhaya….tu jer topik dia suka.
    cakap lah teringin tapi tiada calon lagi.
    Insyallah ada tu…perempuan secantik Fazura petik jari ada jer lelaki yg dtg.
    Masalah nye kengkawan dia ramai yg lelaki lembut. Orang lain tengok pun takut nak dekat. You dont need them to feel confident….be independent and mix with more people. Dont be scared to have girlfriends…Some of them can even match make u with good men.

    26

    0
  8. abg B says:

    dia memilih kot.

    2

    0
  9. ILoveU says:

    Love u Fazura

    4

    0
  10. tunggu says:

    tunggu anak raja yg single….

    1

    0
  11. Nok gebuzzz says:

    Mcm mn pon nak tggu anak raja atau vvip..kononyer tu kelas dia…Gred A++++lah katekan….. (lol)

    0

    1
  12. kj says:

    apa yg kita ucapkan tu sebenarnya adalah doa..n allah akan makbulkan
    x nak berkahwin..kerna blm bersedia…tulah yg allah akan makbulkan…

    2

    3
    • anon says:

      Walau mcm mana or banyak mana kita ucap sekalipun, kalau dah tertulis nasib kita tu, akan jadi jugak. Tak percaya pd Qada & Qadar ke????

      2

      0
  13. jamilah says:

    hmmm dulu kes ngan lopa tu pasai TMJ naaaaa..
    oh TMJ

    1

    1
  14. najib says:

    34 dah masuk title MILF dah Fazura oooiii…sebab tu mat saleh tu sibuk kejar ke you

    0

    7
  15. johnny bravo says:

    Alah zaman sekarang ni ramai yg kawen lambat. 34 tu muda lagi. Fazura cantek, ramai je yg nak tapi ni memilih…..lagipun jodoh dia belum sampai..

    5

    0
  16. Sabahbilang says:

    Apa apa ja fazura..jgn lyn tu pendengki hehe apa tiada org nak?tu dJ amerika sndri mgaku fazura ne dia punya..aduh kau ingt senang itu cerita?fazura the best..kmi org sabah love sama kamu..

    3

    0
  17. Train to Busan says:

    Tak pe la Fazura fikir la masak2 walaupun lambat. Kat rumah flat rumah saya ni ada orang kawin awal, anak dah 5. Anak dia pegi sekolah pakai kasut selipar sbb mak ayah tak cukup duit lagi nak beli kasut sekolah bila saya tanya. Kadang saya fikir lebih elok kuality dari quantity. Mcm indonesia, kita nampak secara kasarnya banyak yang jadi buruh kasar diserata dunia walaupun ramai jg yg educated.

    8

    0
  18. Bona says:

    Antara fasha neilofa fazura, fazura jgk aku suka tgk. Perangai xmasuk la dlm bab ni. Nora danish xsesuai masuk kategori jelita sbb dia cute.

    3

    0
  19. tok adi says:

    Berterabur iman tokk… tgk kamu… err kembalilah ke pangkal jalan.. masih ada masa..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Jahat dan busok betul hati pengomen2 diblog Nara ni……..hasad dengki tak habis2 .Kalau diperhatikan tak ada satu pun yang Fazura kata tu salah.Beliau hanya menceritakan keadaan semasa diri beliau dan sedikit pun tidak membabitkan orang lain…..jadi apa kejadahnya yang ada pengomen2 hati busok disini yang dok mengata macam2 kepada beliau.Dan aku pasti yang suka dok mengata macam2 tu adalah terdiri dari mereka2 yang hodoh2 dan tak laku. Kepada Fazura kipitup….anda seorang artis yang amat cantik jelita ,dan anda juga dapat berbahasa Inggeris dengan begitu hebat!!….

    2

    0
  21. ikan says:

    tak payah la kawin fazura. stress je kawin ni. nak2 dah tetua ni. kawin pulak dgn orang tua jugak. lagila stress. bukan senang nak adjust.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Ada ganjaran yang Allah nak beri.. pada orang yang bersabar. Sama la ada ganjaran Allah beri pada orang yang celupar.

    0

    0
  23. akubosan says:

    cer gandingkan fazura dgn zul ariffin mesti best couple of the yearnye lah…( dlm drama la tapi..)

    0

    0
  24. Andy says:

    x yah kawin laa. Menyusahkan je klau sunyi amik la anak angkat

    0

    0