Written by serenity | November 4th, 2013

Sebelum ini kecoh dunia hiburan tanah air apabila seorang lelaki telah tampil dengan pengakuan yang pelakon lelaki popular, Adi Putra, atau nama sebenarnya Mohd Hadi Putera Halim, 32, telah menghantar mesej lucah melalui aplikasi telefon Whatsapp kepada isterinya.

Semalam, wartawan Zubir Bipop telah menulis di Berita Harian Ahad dalam sisipan Bipop yang lelaki tersebut yang bernama Amiruddin Osman, 56, juga tampil semula untuk memberikan pendapatnya mengenai khabar yang mengatakan Adi telah berjumpa dengan individu berpengaruh untuk meminta bantuan bagi kesnya digugurkan.

Saya terdengar cerita Adi ada bertemu seseorang minta bantuan individu berkenaan untuk menggugurkan kes beliau. Tapi, saya yakin pihak berwajib akan menjalankan tugas mereka dengan telus. Saya dimaklumkan kertas siasatan berhubung kes ini sudah disiapkan, begitu juga keputusan laporan forensik.

Menurut lelaki itu, isterinya yang bernama Nooraida Abdul Mutalib, 30, dikenali oleh pelakon itu melalui laman perkongsian foto Instagram Aidaannefasha

Namun, saya hairan mengapa Adi menafikannya, walhal dia sendiri mengaku dengan saya beliau mengenali Nooraida. Ketika mereka mula berkenalan, Nooraida sudah memaklumkan mengenai status dirinyanya sebagai isteri, sebaliknya Adi tidak mengendahkannya.

Malah Adi terus menggoda isteri saya. Bagi saya nak ‘nakal’ boleh, tapi jangan kacau isteri orang! Isteri saya mengaku, dia teruja apabila seorang artis popular seperti Adi ‘melayannya’.

Amiruddin turut berharap yang Adi akan dibicarakan di mahkamah dalam masa terdekat.

Sebelum ini isu skandal Adi ini seolah-oleh telah sejuk dengan timbulnya kontroversi artis lain seperti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal, namun minggu ini isu ini timbul semula. Bersama kita nantikan apakah hasil siasatan pihak polis berhubung kes yang menggemparkan ini.


Anda yang berbakat dalam bidang muzik dialu-alukan menyertai Ekspresi Muzik 2013 anjuran JKKN Melaka pada 23 November 2013 di Kompleks JKKN Melaka. Hadiah menarik menanti anda!

Berminat? Hubungi Milla di 06-2331787 untuk keterangan lanjut.

84 responses to Suami Wanita Terbabit Skandal Whatsapp Hairan Adi Putra Nafi Kenal Isterinya

  1. Anonymous says:

    ergh

    0

    0
    • Olga says:

      Thanks zubir!
      anda sungguh mengerti jiwa kami yg dahagakan cerita2 panas & kontroversi!
      ddedahkan lagi, bongkarkan lagi.. kami mahukan yg panas2 sahaja!
      Go Zubir!

      0

      0
      • Fahrin Ahmad says:

        macam comel jer, macam comel je..
        jom kahwin..klik saya ya..

        0

        0
        • nasi ayam says:

          rimas betul aku tgk org yg pakai contact lens ni, serious tak cantik…non originality, tak ada confident diri

          0

          0
        • One Direction says:

          bini Ady gemuk gedempol maca badak sumbu lelaki mana yang selera, kenapa bini Ady bodoh sangat tak reti jaga badan, nak kata gemuk sebab beranak tak pernah beranak, tak guna jadi perempuan klau tak reti jaga badan sendiri. Ady kau x payah pura2 setia..kau memang kenal minah gatal burik diamond ni kan

          0

          0
      • Olga Mati Laki says:

        Laki dah tua bini masih muda, gatal-lah tu dengan artis pulak tu bertambahlah bangga and mengatal.It takes 2 to clap kalau si bini tu tak melayan from the start terus beritahu laki tua dia, for sure Adi tak boleh deny perbuatan dia.Ni bila suami dah terjumpa message pat hp barulah si ponpam tu nak stop chatting dgn Adi.Ni mesti gambar dah kena …………….

        0

        0
    • Bah hati says:

      dah nama pun berlakon pndai le adi putra tu berlakon x bersalah….. Xkn dia nk ngaku buat bnda mcm ni….. Mana ada org nk ngaku jahat….

      0

      0
      • mak titi says:

        suker sama suker. Adi gatal, perempuan tu pun gatal. Pakcik ni kenapa marah kat Adi jer, patutnya ceraikan bini dia sekali…

        0

        0
  2. layann aje la.. says:

    first

    0

    0
  3. Fifie says:

    seram pula tgk mata minah ni… minah ni darah campuran, convert Islam atau celup ala ‘japanese’ big doll hantu style eyes?

    0

    0
    • lynn says:

      ni namanya muka fake. kalau tengok gambar dia yg lain2 takde lah cantik sgt. ni pakai contact lens je ni, edit ngan app kasi cantik sikit, jadi lah mcm ni.

      0

      0
      • BUNKFACE NO.1 says:

        aku dah tgk muka pompuan tu without makep..tak ada lah cantik mana..biasa je, satu lagi aku benci tengok dia pakai contact lens..rasa nak cungkil biji mata dia

        0

        0
        • Bulan says:

          eee……suka hati dia nak pakai contact lens ke apa..suami dia x bising pun….korang pun pakai juga kan kan kan…..depa bukan pernah berjumpa pun…..stakat dlm alam maya jer…tu kat luar sana….ramai yg ader skandal lg hebat…dari alam maya hingga masuk bilik hotel ….naper x kecoh…….x yah la korang meroyan lebih2 huhuhu…..kang x sempat nak minta maaf kat depa ni….saper susah???? korang juga yg susah d akhirat nanti….apa pun depa buat…biar Tuhan jer balas…..peace …

          0

          0
      • tttttshirt says:

        ini kau anggap cantik ke? errkk…kalau aku jumpa malam2, sure aku cabut..dah mcm mayat hidup aje rupanya..aduhaii..buruk sungguh taste adi putra..

        0

        0
  4. intan layan jerr.. says:

    arini update nara sume psl zubir je..

    0

    0
  5. kak ton comey says:

    ‘Isteri saya mengaku, dia teruja apabila seorang artis popular seperti Adi ‘melayannya’.’
    bini hang yang gatal..

    isteri yang baik tidak melayan ‘nakal’,’usikan’,’godaan’ lelaki lain wlpn artis.
    dan hanye teruja dgn suami sendiri sahaja. xpayah panjang lebar cerita dgn mdayuskan diri nak buktikan salah org dgn mcari publisiti.nak heboh2 bini buat maksiat bagai..
    sekali dengan maruah hang sebagai suami pun dah tercalar.. dan hang sendiri pi bukak pekung di dada..

    Allah molek tutup aib hang pi buka.. betulkan isteri dula na…

    0

    0
    • honey dew says:

      saye sokong kak ton comey…
      masing-masing tak payah la nk buka aib abis satu persatu…alih-alih diri sendiri yang tanggung malu….

      0

      0
      • Anonymous says:

        Cantek tak? cantek Kak Ton…

        Betul kata Kak Ton. Pergi cari isteri muda sangat buat apa? Biarkan isteri
        kau yang melayan jugak

        0

        0
    • Anonymous says:

      btoi2 kak ton comey…..setuju…

      x paham kenapa suami still pertahankan isteri yg terang2 buat salah…

      one more thing…ape buktinya yg mmg die mesej2 ngn adi…kot2 fake..mane kite nak tau kan….bini hampa yg gatai dok melayan..
      bnde x jadi kalau x melayan..lelaki mmg kite dah tau mmg gatal mcm tu..kalau x layan..x jadi…..bukak mate wahai suami..bimbing isteri anda semula..aptb

      0

      0
    • NANA says:

      ALAHAI PAK CIK OOOIII….mmg ape yg adi putra buat tu salah tp ” tangan tak kan berbunyi kalo tepuk pakai satu tangan”. bini pon tak berjaga nk salah kan org lain. Malu lah jantan cam ni.

      0

      0
    • damai says:

      Kelakar juga statement suami prmp ini. mcm nak cari popularity aja. asyik adi aja salah, mcm isteri dia x salah

      0

      0
    • mak c kina says:

      laki dia dah tua tu psl bini dia carik yg kencang…

      *p/s: so laki2 kt luar tu jgn la dok megah sgt bini hang muda ye…

      0

      0
      • rj80 says:

        laki dia dh tua…mesti perut buncit kann…patut laa bini dia dok menggatal dgn lelaki lain…hang tuu yg dayus…drpd dok sibuk cari kesalahan org lain…baik hang check diri sendiri dlu laa…

        0

        0
    • saya says:

      setuju.. nape nak jahanamkan adi sgt eh? patut bini dia tu tazkirah lagi.. bini pun gatal.. dah la seken wife.. macam2..

      0

      0
  6. dia says:

    jgn nak salahkan adi jew, kalau isteri awak tak layan & sedar bahawa dia tuu isteri org.
    karam kapal coz nahkoda dia *tp leh pakai lg kew pepatah tuu pd zaman laa nee.
    pucuk pangkal dua2 bersalah.

    0

    0
  7. salah tetap salah says:

    dua2 salah.. dan laki pompuan pun salah ,, gak. aku rasa la kan.. laki pompuan yg ada skandal dengan adi ni xmau isteri dia sorang yg malu.. so, alang2 menyeluk pekasam biar sampai umbinya ,, terbaek btl la.. terserlah keDAYusan beliau

    0

    0
  8. tasya says:

    Pelik la ngan suami zaman sekarang…ada isteri berperangai sebegitu dah dikira aib…benda ni sepatutnya ditutup, tetapi malahan dihebahkannya pulak siap repot polis n forensik bagai…Mana letak maruah sebagai seorang suami…didiklah isteri dgn nilai2 islam supaya jadi isteri solehah, bukannya cari publisiti murahan mcm ni…x paham lah…Suami n Isteri sama je kot perangai…dunia…dunia…

    0

    0
  9. ehmmmm bini org ?? (macam comel je…macam bajet je…phuiiii cm setan prangai)
    buat malu kaum je…kau jaga laki kau bebaik sudah lah…ni siap layan jantan lain pulak…tak kire laa retiss ke vip ke…
    tah2 da brape ramai jantan yg kau dah layan then kantoi lak dgn adi putra…sbb dia retisss kau pon dah tumpang glemer skg…
    ni kalau mak mertua ko layan gosip2 retisss ni lagi lah x mgaku menantu…silap2 mak mertua kau jd nyonya mansur….hamekkkkkkkk
    **sian laki kau kawen dgn pmpn cm kau…makan hati jelah kan…

    0

    0
  10. Dua2 pon sma. Kpda suami didikla isteri dgn ugama skurang2nya dapat menahan godaan jantan lain. Tpi kan naik seram tengok mata pmpuan ni sprti mata hantu bab tula prangai dia mcm hantu. Suda bersuami gatal lgi dgn jntn lain. Nak sangat glmor bab ada retis goda dia bole tunjuk dgn kwn2. Dgn suami dia nak duit ja. Ingatlah dunia ni semantara.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    nape hek aku rasa cite ni mcm betul….kata org tu…air y tenang jgn d sangka tiada buaya…atau bila kita tngok org tu mcm pijak semut pn x mati ( lagi2 kes pasal wawa n airel tu)…retis ni semua pandai berlakon d alam nyata n realiti…menyampah..kalau dh salah masing2 nk tegakkan benang y basah…d pihak pompuan ni si laki y bnyk ckp n d pihak adi plk bini dia y bnyk cakap…

    0

    0
    • pening lalat says:

      actually, cite ni mmg btol.. 2-2 salah n gatal.. bini adi byk ckp sbb dia sbgai seorg isteri kne sntiasa berada d sisi suami.. n dia cube nk tutup aib suami dia.. tp yg si suami perempuan tu lak sengal.. g buka aib adi n bini dia.. dia igt dgn cara mcm tu, org akn kecam adi..n sokong dia.. tp dia silap.. dia buat mcm tu makin nmpk dayus dia.. makin lama org makin tahu yg bini dia pn sama gatal…nmpk sgt dia x didik bini dia dgn btol..

      tp aku ada dgn yg bini dia sblm ni mmg ada scandal dgn lelaki lain.. yg tu x kantoi.. dgn adi boleh kantoi.. agaknye terlalu teruja adi reply whatsapp dia, smpai suami dpan mata pn dah x nmpk.. nmpk adi je.. tu yg boleh kantoi tu.. tp cite ni aku dgr2 je la.. btol @ x , wallahualam… tp mcm ko ckp la.. pokok xkan bergoyang klu xde angin.. bl kuar cite2 mcm ni, makin terserlah la semua prangai buruk perempuan tu..

      0

      0
  12. pmpuan ni mmg cilake..bkn aku nak kate adi putra x salah tp die ni mmg celake jgk..da ade anak pun perangai mcm cilake jgk..amek gamba dok post2 kat instagram bajet mcm cantek la buat mulut itik tu..ade 1 gamba tu die amek tgah malam baru prasan x cantik mne pn die ni..harap edit je lebih ngan lighting..aku tgk pmpuan ni jenis lepas tgn je..mcm seolah2 die xbesalah langsung..deyy pempuan, ko teruje ea artis layan ko..nampak beno ko kurang kasih syg..ko x puas ke laki ko yg tua ganyut tu layan ko ? do more search on IG aidaannefasha

    0

    0
  13. Anonymous says:

    y pompuan ni mungkin laki dia x ensem…dh tua plk tu..di goda ngan adi ap lagi cair le dia…
    y adi plk pantang nmpk pompuan cantik..solid plk tu…kalau merujuk pd bini adi..hemmmm..fhm2 j la ye….
    dlm hal ni dua2 salah…bertepuk sebelah tgn x akn berbunyi….

    0

    0
  14. Anonymous says:

    mula2 tunjuk burung..sok lama2 bagi burung plk…

    0

    0
  15. deqna says:

    Ya ALLAH yang maha berkuasa…mengapalah hambamu yg bernama ZUBIR ini tidak kau hancurkan dan kau beri dia petunjuk dan hidayah…islamkah dia..???…Tidak pernah takut kah dia akan pembalasan hari kiamat nanti..???..Tak puas lagikah dia mengaibkan dan memfitnah serta membongkar aib saudara2 sesama islam..??? Mengapakah dia dilahirkan untuk menjadi pengikut dan org kanan SYAITAN nurrrajim…Bertepuk tampar semua pengikut syaitan dengan adanya ZUBIR sebagai org kanan…Ya ALLAH..ya ALLAH..kau berilah dia petunjuk dan hidayahmu sesungguhnya aku takut akan pembalasanmu ya ALLAH….

    0

    0
  16. jantan gatal says:

    alaa…ape nak kecoh sangat..
    kalau aku jadi adi putra pun aku pasang scandle jugak..
    ikan depan mata takkan kucing tak nak terkam.
    biasa la..baru la lelaki normal namanye..bukan gay..
    biar la isu ni senyap je. tak payah kecoh2 sangat.
    cari je cerita lain pulak ok.

    0

    0
  17. hanis says:

    dah x minat adiputra dah skrg ni..hewhewhew..

    0

    0
  18. Minah Bergetah says:

    weh, now kita patut fokus pd si Adi Putra ni…sbb dia public figure.
    biasalah psikologi org biasa/rakyat marhaen mcm kiter ni kalo diberi perhatian oleh org famous atau glemer, x kirala artis ke, ahli politik ke…mestilah excited…(walopun aku so far x penah eksaited dgn mana2 artis atau org2 famous ni)….aura org2 yg dpt publisiti, yg selalu kuar media ni lain kot berbanding kite org kebanyakan ni….so aku rasa aku faham np minah ni miang merenyam sgt layan Adi Putra…gile kooo….jantan ganteng idaman Malaya (kononnya) berwhatsapp dgn ko?

    btw aku bukan sedara pompuan ni or laki dier, dan aku rasa lakonan Adi Putra ni biasa je, x dela hensem mane pun…dan nape Aaron Aziz takde gosip bangang mcm ni? sbb dia sedar diri, die tu public figure…samalah mcm Shah Jazsle dgn skandal dier tu….untuk bdk2 baru nak naik kat Msia ni, ko ingat x naik stim ke kalo artis kuar tv, majalah, paper nak baik2, bagi perhatian kat ko? nk gesel2, segala tok nenek. dari zaman dulu2, 70/80an kot dh ramai pompuan kena dgn artis2 jantan ni, cume komunikasi dulu x mcm skrg. jadi taik busuk diorang, blh simpan smpi mati.

    walaupun lakinye dayus sebab dedahkan aib bininye, aku sokong sebenarnya… bagus sbb dedahkan perangai buruk artis2 Msia ni. ramai yg nampak mcm pijak semut x mati, imej alim ulama terutamanya artis2 lelakilaa…so peminat2 pompuan yg garik dok minat sgt kat Adi Putra la sapala pas ni x yahlaa dok taksub sgt. artis pun manusia biasa, mcm kat Hollywood tu selamba je dorang dedahkan perangai buruk artis2 ni…mentang2 pompuan tu org biasa, kena kaw2 pulak. laki dia dedahkan perangai bangang bininye, maybe hope lepas ni harap bini dia insap kot? kalo bini dia x insap & x nak berubah jugak barulah namanya bitch…kalo dia kaya mampu berbini muda ke, adil dgn bini tua dia lantaklah…

    moral of the story kat sini, hati2lah dgn public figure terutama artis2 ni. propa & kontroversi je lebey, padahal berlakon/nyanyinyer seciput je. dan didiklah diri kita, kaum keluarga kita, jgn TAKSUB dan FANATIK dengan artis2/ahli politik/ahli motivasi/so called ustaz…depa pon manusia biasa gak….berak kuor taik gak…

    salam sayang dari Minah Bergetah
    Pahang menang Piala Malaysia yeay!
    ade sesape teruja kalo Rosmah or Najib wassap? ahaks

    0

    0
  19. Pisces says:

    Kenapa Zubir ni suka cari buruk orang, buka aib sesama Islam. Kalau jawapan nya sebab itu dah kerja dia, mmm kasian lah kita semua pada Zubir kerana kerjaya beliau membawa kehancuran pada dirinya kelak..orang mcam ni suatu hari bertemu la buku dengan ruas..

    0

    0
    • mak enon says:

      bukan kesian sbb kerjaya dia menghancurkan dia.. tp kesian sbb kerjaya dia menambahkan dosa dia.. kesian sgt.. langsung x tahu dosa n x takut balasan dariNya si zubir ni…

      0

      0
  20. Anonymous says:

    truja la sgat artis bile adi putra layan…yang gatai kawin ngan org tua nape…ni sbb duit laki dia handsome sagt2,,tua pun tua la kan….dua2 vengong..bini adi putra masa kurus
    cntik dan comel..x bersyukur langsug..

    0

    0
  21. bearina says:

    pelik aku,suami dia mentang2 dato,mcm2 hal nak kecohkan..jagalah bini tu sape suh nikah dgn si cantik gebu…..pastu canang2 aib org,cer kalu laki tu bkn adi,nak ke dia kecoh?taik betul jantan tua

    0

    0
  22. Mia says:

    Ala si Zubir ni, sempana Awal Muharram ni cubela tulis cite yg berkaitan agama ke..Since dia tulis ruangan hiburan dia bolehla interview artis2 mcm mane dorang semua menyambut Muharram, ape yg di praktikan..puasa yg boleh dilakukan etc..ni asyik tulis benda kontroversi je..cite adi putra ni dah basi dah..biarlah pihak berkuasa jalankan siasatan..biler dah keluar laporan nnt,barula boleh tulis dgn rujukan dr pihak berkuasa..ni report blm keluar dah dok sibuk tulis sane-sini..tulis tu biarla beretika sikit zubir oii..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Ade Putera, xkn mengaku wlpn dia buat benda tu..Dia x rugi apa2 pn, tu makna nya dia lbh smart dr awak! awak plak dah aib kn isteri sendiri pd Malaysia..Syabas!

    0

    0
  24. Aku kau dia says:

    Sekarang baru aku faham kenapa ADI terpukau dgn kecantikan pompuan ni..
    Rupa rupanya , pompuan ni bermata BIRU laaaa…HEBAT betul .. Hebat..Hebat hebat …

    0

    0
  25. jun says:

    laki bini xtau malu..
    publisiti murah taik anjing

    0

    0
  26. akup says:

    pmpuan ni sah2 kaki cukur,kawin sebb duit
    padan muka ko pkcik,gtal sgt nak yg muda.kn dh curang
    pkcik dh lembik,wife pn cari yg perkasa
    hahahaha

    0

    0
  27. the adams says:

    30an??? macam budak menengah je aku tengok..

    0

    0
  28. safiya says:

    senang cerita .. memang padan muka laki dia .. kita boleh nilai dari gambar bini dia .. dia yg mengundang kejadian sebegitu .. tengok beza umur pun kita tahu background couple tu…

    0

    0
  29. adi buaya says:

    benda camni pun nak repot polis? aku ingat kontoversi apa smpai nak forensik2. laki bini sama gatal. adiputra tu x salah.. dah betina tu yg nak tgk burung bagi jela..

    0

    0
  30. antidot says:

    tah apa2 la artist Msia ni..nak menggatal, tapi kurang cerdik..dah tu minah tu pun kalau cantik takpe jugak..ni muka dan kulit dah mcm langsuir tak mandi sebulan..putih macam mayat aje..husband kau pakcik tua tu sure mata dia dah tak nampak kan sampai boleh ambik kau jadi 2nd wife..buta agaknya..perangai pulak menggelitis dgn jantan..laki kau yg tua tu pun tak reti2 didik bini tu elok2 sket? dan wife adi putra, tak payah la nak byk songeh sgt..mmg terang2 laki kau menggatal dgn betina kat luar, and this is not the first time, eat it! adi pulak, sampai bila kau nak terlibat dengan maksiat mcm ni? sudah2 laa..kegatalan kau mmg ramai yg tahu..bawak2 le belajar agama sikit..tinggalkan dunia jahiliyah kau tu..dgn status artist kau tu ada pulak betina2 yg menggesel kan..tak faham aku laa..

    0

    0
  31. denggi says:

    sapa suruh kawin pmpuan muda? dah tau tua… carilah yg sebaya. pompuan ni msti gatal kelentit. bila dpt je ngan adiputra… kembang kempis la karipapnya,,

    0

    0
  32. mojo says:

    artis malaysia seks je lebih

    0

    0
  33. kelkatu says:

    Dulu ramai yg duk maki2 zubir…..haha…skrg mcm mana??? Ala…kalau takde angin takkan pokok bergoyang, ke beruk yg goyang kan.(oops…dah jadi roslan aziz pulak). Tulah aku dah kata dari dulu si Adi ni cuma manusia biasa aje, punya nafsu mcm korang jgk. Jadi kenapa pulak tak caya dia blh wat bende2 ni. Si Aminudin ni pun dah tua bangka, tulah nak kawin sngt dgn org muda. Belakang kamu dia cari org lain jgk nak berseronok. This old man must be delusional, next time go find someone yr age. Yelah who in their right mind would want to wake up to an old wrinkly man every morning….nak termuntah., kalau tak kerana duit or pangkat lah…(ok go on red arrow me, l mean dislike my comments….l dont give a hoot uolls…) Si Adi ni kan handsome, celebrity lagi……hmmm…

    0

    0
  34. Aku kau dia says:

    CAnteknya muka pompuan dalam gambar tu..
    muka puteh melepak , rambut warna keemasan …
    Agaknya ada darah kacukan ITALY duduk pat MALAYSIA , ni ..
    Hebat hebat hebat ….

    Patut la . Patut la patut la …ADI PUTRA suka .

    0

    0
  35. kelkatu says:

    Hey BN….where are earlier comments???

    0

    0
  36. kelkatu says:

    Sori,,tertinggal…..my earlier comments…

    0

    0
  37. minah jambu merah biru says:

    yg bini kau peg layan si adi tu dh kenape ????????? dh bini dia gatal mengenyam dh ada laki lagi2 nk layan jantan lain !! walau pon adi tk menghindah kn Nye walau pon pompan ni dh cakap yg dia dh ada laki tapi kenape pompan ni maseh layan si adi jugak ??? sengaja kan !! tu makne Nye pompan ni sengaje nk kasi laki tua dia jelesssss konon2 dia tu jambu sangat !! cuba kalau adi tu bukan pelakon pompan ni nk layan ke ????? dh ada laki pon maseh ada niat nk curang !!! bila lobang dh pecah 1malaysia dh tau ha semua salahkn adi konon adi tunjok konek kt hp pompan tu macm siallll !! lain kali kalau tknk laki tua jangan kawin ngan laki tua lah !!! bila dh dapat laki tua ada hati pulak nk curang huh !! eh helo ! cermin dulu la muka tu kalau jambu macm EMMA EMBONG ..LOFA ..FASHA SANDHA tkpe la jugak bwekkkk booooooooooooooo !!

    0

    0
    • Aku kau dia says:

      Eh minah betul ke ADI Putra tunjuk benda tu ???
      Takkan la dia nk tunjuk sembarangan?
      Hanya utk isteri dia aje la.yg dapat EXKLUSIV.. Hhehhe
      . Takkan la dgn sipompuan rambut celup ni , yg cari publisiti murahan.

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        tak tauuuuu lah ! habis yg orang2 ni semua kecoh cakap adi tunjok benda2 yg tk senonoh kt hp temasok konek dia sendiri ! kadang2 orang2 ni sengaja nk fitnah adi…laki tua pompan tu pulak bukan Nye nk tanye bini dia kenape gatal layan si adi ! laki dia main asal boleh cakppppppppppppppppppppppp aje sengaja nk burok2kn adi nk kasi satu kt 1malaysia…padahal bini dia yg gatal pepek tu ! mungkin selain adi ngan jantan lain pon bini dia layan !!

        0

        0
  38. Anonymous says:

    Serious cam hantu Sial Minah ni

    0

    0
  39. cece says:

    pelik la…kat instagram takde satu pun gambar dia dengan husband dia..atleast ada la sekeping dua ke..gmbr hari raya ke…gmbr dalam kereta ke…caption ‘makan with hubby’..or..gmbr family ke..’raya haji’…hihihi..

    0

    0
  40. Anonymous says:

    bini Ady gemuk gedempol maca badak sumbu lelaki mana yang selera, kenapa bini Ady bodoh sangat tak reti jaga badan, nak kata gemuk sebab beranak tak pernah beranak, tak guna jadi perempuan klau tak reti jaga badan sendiri. Ady kau x payah pura2 setia..kau memang kenal minah gatal burik diamond ni kan (amin3 thanks dgn komen anda pd sy). tq

    0

    0
  41. miss oppssss says:

    INSTA DIA PUN XDA SATU PUN YANG DGN LAKI…. INSTA LAKI DIA JA YG PENUH GMBR DGN SI POMPUAN NI……

    THEN PAKAI SEKSI2, SNAP DEPAN CERMIN TERBONJOL DUA NASIK LEMAK SEGALA, MANA LELAKI X MIANG….

    JGN SALAHKAN LELAKI… SALAHKAN DIRI SENDIRI FOR BEING TO CHEAP!!!!!!

    0

    0
  42. tak tahu punca says:

    wajah dier mcm guna apps 365 jer

    0

    0
  43. DEENA says:

    dah tengok dah instagram pmpn ni. betul la, gambar dia dengan husband dia langsung tak ada. yang ada pun gamba anak diA ja. hurmm, lagi satu, tgk pic dia ni macam bukan isteri pun, seksi ooo. dah la gmbar suami pun tak ada.

    0

    0
  44. langsoyar says:

    ewwwww!! dah mcm langsuir!

    0

    0
  45. Lia says:

    klau difikir2kan, xde angin cmne pokok bergoyang…klau adi xde buat xkan org leh suke2 tuduh lak

    0

    0
  46. haha says:

    dua-dua bengong!!!! adi bangang gatal merenyam sekali dgn bini hang! cantik kebende edit je lebih dgn lens besor..hudoh piang!

    0

    0
  47. […] ke hari ini, kita masih tertunggu-tunggu keputusan laporan polis mengenai dakwaan skandal Adi Putra dengan isteri orang yang telah terjadi beberapa bulan lalu. Abang Nara tak boleh bayangkan betapa tertekannya mereka […]

    0

    0
  48. […] ke hari ini, kita masih tertunggu-tunggu keputusan laporan polis mengenai dakwaan skandal Adi Putra dengan isteri orang yang telah terjadi beberapa bulan lalu. Abang Nara tak boleh bayangkan betapa tertekannya mereka […]

    0

    0
  49. Anonymous says:

    eleehh gambar edit tu pun comel kerr.. bersepah pompuan skrg post gambar 360 wehh.. paling xsuka bila jumpa F2F, rupanyer lawa lg aq n kulitku dr dorang tu.. hahaha

    0

    0
  50. […] Suami Wanita Terbabit Skandal Whatsapp Hairan Adi Putra Nafi Kenal Isterinya (82) […]

    0

    0