Written by AbangNara | July 11th, 2010

tom mystarz LG

Ingat lagi tak dengan artikel artis juara realiti TV pukul isteri orang yang pernah kami keluarkan baru-baru ini? Rasanya semua orang sudah sedia maklum yang artis dimaksudkan ialah Tom Mystarz LG atau nama sebenarnya Raja Farah Afzal. Kalau anda tengok Melodi petang tadi, pastinya anda percaya yang nama Tom sudah dibersihkan kerana suami isteri tersebut telah mengaku sebenarnya perkara ini tak terjadi.

Tapi tunggu dulu. Ada kejutan di sebalik rakaman Melodi tengah hari tadi. Sebenarnya pengakuan tersebut bukanlah pengakuan ikhlas pasangan suami isteri yang terlibat. Ini kerana mereka berdua telah diugut oleh pihak tertentu untuk tidak mengeluarkan cerita sebenarnya. Semua yang ada lihat di Melodi adalah palsu semata-mata. Itu hanyalah drama.

Mengikut sumber yang memang sangat boleh dipercayai, kini pasangan suami isteri tersebut telah mengambil langkah berani dan sedang berada di Balai Polis Damansara untuk membuat laporan polis mengenai kes ini. Maknanya gosip yang menyatakan Tom Mystars LG memukul isteri orang sebenarnya memang berlaku. Kalau tak terjadi buat apa nak report polis kan?

Dengar ceritanya beberapa media turut hadir di Balai Polis Damansara untuk membuat liputan lanjut. Kita nantikan perkembangan kes Tom Mystarz LG ini. Nampaknya ada suatu konspirasi oleh pihak tertentu untuk menjaga nama Tom Mystarz LG.

186 responses to (PANAS)Suami Isteri Buat Laporan Polis Tentang Kes Tom Mystarz LG

  1. Ana says:

    huhh!!dah agak dah! dengar intonasi c isteri tu je tau dah mcm ade yg xkena..

    0
    0
    • unwanted says:

      huh, gilak ah. dengar intonasi pun boleh tahu ek.:).
      kita tengok siapa yg betul, siapa yang salah nant.:)
      (dah macam game pun ada.:)

      0
      0
      • gilo says:

        pernah tengok minah ni gelek sawan masa masok jgn lupa lirik dlu..eeeeeeeeeee…

        0
        0
        • cik lopes says:

          aku agak dah. tengok melodi tu lain macam je. kalau takde betul kes pukul2 tu watpe timbul isu tu pulak..ada lah tu.

          0
          0
        • faezah says:

          betul la…baru perasan

          0
          0
        • jay ai says:

          Aku pun perasan…ini org yg sama masuk jgn lupa lirik tu ke…masa tu masih bersuami…nyanyi lagu dangdut inul kalau tak salah aku tapi gagal

          0
          0
        • tak kesah says:

          ye yang pakai baju oren ala baju pinjam kat mekanik kot…. kn mcm baju overal mekanik masa tu…..

          0
          0
  2. nisa says:

    1st ke

    0
    0
    • [email protected] says:

      2nd

      0
      0
  3. the cleaner says:

    konspirasi kat kolej aku kerja lagi hebat…
    budak berak tak reti nak flush!!
    budak u tu…

    cleaner UM

    0
    0
    • Pynkyf says:

      hahahahahahah

      0
      0
      • um kk11 says:

        ak tau..
        kolej 11 kn..
        bdak cina la 2..

        0
        0
        • kucingkuning says:

          kau sgt racist umkk11. sudah jelas kau bukan graduan UM kan. memalukan UM aje mcm nie. better kau masuk uni yg pelajar dia semua melayu tuh…. yg kat sume negeri ada tuh…..

          0
          0
        • um kk11 says:

          bkn racist bai…
          ad gak cina yg ok..
          ni cina foreigner dr china la..
          ak tau la sbb ak pnah stay 1 sem
          nk sruh ak bg no blik pn bley

          0
          0
        • student says:

          aku penah gak la sound org cmni
          die ckap die da flush tp taik 2 taknak ilang..
          bkn die x flush

          0
          0
        • miss annur says:

          alahai.. kes taik pun nak kecoh pe..

          0
          0
        • ewah!!! says:

          hahaha..betol…cina china okey..USM pn same..letak notis pn x phm2..cina mesia kbnykkannye bersih..=)

          0
          0
  4. izzahfarhana says:

    haih mcm2.fb dia mcm dh deactivate.xdepun

    0
    0
  5. manjalara says:

    1st
    ape nak jd mcm2 lah kes artis2 skrg nie…
    bt0l kt wardina artis x sesuai djadikan ikon

    0
    0
  6. honeymadu says:

    eleh…mesti sebab dia anak org berada..nak cover line lak…

    0
    0
  7. pete says:

    dats so not right to hurt a pregnant worman….. Tom, u better behave…..

    0
    0
    • babyface says:

      Right…masok paper kosmo arinie Tom kene belsah..padan muke…baru die sedar langit tinngi ke rendah…Tengok muke pown tau minah ni xle pakainyer orang…benci…………..

      0
      0
  8. iffa says:

    esh! nape nk tutup pekung lak? semate2 sbb die tu artis?? not fair! artis pun mnusia biase..xterlepas dr undang2~

    0
    0
  9. Tina UPM says:

    dayus sungguh bila sorang pompuan yg sihat dan kuat pukul pompuan mengandung. punya ramai perogol dan bapak ayam dlm dunia ni pompuan mengandung jugak dia hentak….????

    0
    0
    • cikedi says:

      huhuhuhu..sbb kalo dgn perogol n bapak ayam…nanti dia yg kena hentakkk….huhuhuhu..just kidding…

      0
      0
      • BumbleBee says:

        arini aku dgr headline pg td dlm radio yg Tom cedera kene pukul dgn ahli keluarga perempuan yg preggy tu….
        Dah jd kes polis ni.. ha ha.. so mari kita lihat siapa yang kenaaaa~~

        0
        0
        • dee says:

          dgr jugak pg td kat radio pasal Tom kene pukul, padan la dgn muka dia.. blasah org pregnant x ingat pulak kan? skrg dia pulak yg kena, serve her right!!

          0
          0
        • annegirlz says:

          kalau xbetul kes tu, xkan family pompuan tu bodoh2 je nk pergi serang si tom tu…hummm…

          0
          0
  10. Zaza Muhammad says:

    begitulah seeloknye, report je polis, amiklah tindakan undang2 klu dipihak yg btul… mmg undang2 buatan manusia tp berani kerana benar..

    0
    0
  11. tobiey says:

    sebab dia keturunan raja ke?

    0
    0
    • Fact-oriented Person says:

      Yup, Rajagopal;-)

      0
      0
      • Sepupu nagaRaja says:

        Anak RajaKapur… Dasar pompuan s**l. Tak sedar diri. Nyanyinya x de yg hebat pun…berkubur la ko lepas ni. Balik kg jaga anak ko tu la…idiot!!

        0
        0
  12. x kenal maka x cinta says:

    mmg kejam n x berhati perut btl la perbuatan c tom ni (kalo btl la cite ni kan).. tp ape kes dgn melodi td? suami isteri tu buat pengakuan yg tom x bersalah? blh sape2 tlg cite kn cite yg sbnarnye? aku terlepas melodi tadi…

    0
    0
  13. miera says:

    aku pun terlepas melodi td…sape2 citer la..tp aku rase kes tom ni dah makin menarik plak..now,x taw sape yang cakap betul n sape yg salah..tggu dan lihat je la.

    0
    0
  14. xxx says:

    tp dlm entry yg lepas suami nye pn pukul isteri tu..pastu nape nak wat report lak? bukan ke sms isterinye ckp lakinye bersetubuh ngan pompuan tu? xfaham…

    0
    0
    • jimmy says:

      betul3.. aku pun konpius

      0
      0
      • lee says:

        teori: mungkin suami dia nak ugut duit dr tom.. tp tak dapat. tu la dia side ngan istri dia plak, pi buat laporan polis. takpun sbb nak coverline dgn keluarga mertua ngan keluarga sendiri, jadi salahkan tom sorang je la. sendiri buat tak nak ngaku salah

        0
        0
    • wantie says:

      aku pun konpius ngan citer ni. mana satu betul nih..

      0
      0
      • babyface says:

        ha’aa kan..baby pown confius…telepas melodi r bab keje…pelik jugakkan kisah dorang nie…tp kenape lak sampai kene belasah???confius2…ya tuhan,tunjukkanlah kebenaran….amin…

        0
        0
  15. betul kata xxx tu statement dan info yang dapat kadang2 diragui

    0
    0
  16. elya says:

    elok la tu pi report polis..

    0
    0
  17. [email protected] says:

    dh agk si tom ni…

    0
    0
  18. suka ati says:

    aku pun ragu2,mana betol,mana yg salah,apa2 pun kte tgu dan lihat..tak sabar jgak aku nk taw kes ni apa kesudahannya..yg pasti hanya Allah swbt sahaja yg mengetahui..

    0
    0
    • rosh says:

      btul tuh…
      Hanya Allah shj yg tau apa yg berlaku…

      0
      0
      • Fact-oriented Person says:

        Rasanya setuju ngan yg nih..sy sendiri pun taktau hujung pangkal kes ni, & sape si Tom etc.. Only God knows..

        Malas nak komen ape2 dlm kes ni, I have zero knowledge on this so I better stay away from it. Gambar kat atas pun tak membuktikan ape2, so elok stick to one law maxim..”one is innocent until proven guilty”.

        So harapnya chill out sama ya dlm memberi komen, jangan emosi. PEACE.

        0
        0
  19. awekMAS says:

    betui ka cik tom tom bak ni..muka macam kuali kat umah aku daaa..apapon semoga setle!

    0
    0
  20. hahaha

    muka dh lh xleh belah…belambak anak teruna…;p klu isteri pertama pkai tdung..bakal isteri kedua xpkai tdung maknernyer de something wronglh ngn suaminyer;p

    ai si suami tu pun satu dua tiga bla bla bla fefaham ler…

    yg isteri report jerrr…per ssusah…pstu bawa mahkamah….kan artis tuuu juara banyak duwit…cantas jerr artis kuang ajor niii..

    0
    0
  21. jimmy says:

    apsal la malaysia suka kutip org kt clubbing nk jadikan artis..

    0
    0
    • Pynkyf says:

      sokong!

      0
      0
    • BumbleBee says:

      setuju… tulaa banyak sgt program nyanyian yang xde motif dan hala tuju. Sumer utk dptkan duit sms dr org ramai… maka, ini laa jadinyaaa~

      0
      0
      • dee says:

        setuju2!! kalo dah nama pun artis start dr clubbing, faham2 jela orgnye mcm mana kan? better tgk program realiti imam muda, ade la motif program tu dibuat.. xde la mcm program realiti nyanyi2 yg tah hape2, kuar2 je hancus..

        0
        0
        • BumbleBee says:

          tul..aku suker layan Imam Muda…no sms, x amik duit org…ade motif. pastu xde nk tngok muka lawa hensem2, cute2 utk pilih sape stay sape blah..

          syabas astro oasis kerana melahirkan program yg bagus mcm ni… keep it up~

          0
          0
        • cikedi says:

          benar..sgt best imam muda

          0
          0
    • ~daknakaltomey~ says:

      kbykkan org melayu lak tu…de agama mcm x de jew. orang melayu suka hiburan.

      0
      0
    • ecah says:

      Suke statement k0 jimmy..Mmg aku s0kong 1000 percen..Artis paling ter0k selain t0m ni, aku agak la p0ntianak m0den 2,zarina ann julie (kal0 ada y lg ter0k,mmg thp d***l latu)..Sudah2 lah!Aku xm0 lg tgk muke dia di skrin tv aku..Tgk kelibat dia pun da buat aku nk termuntah..Ramai lg pelak0n len..

      0
      0
  22. aloha says:

    knapa dlm newspaper kata..artis realiti Tv..juara..perempuan..dr sibu?Tom bkn dr taiping ker?confius??atau paper tu yg salah?

    0
    0
  23. orang taiping hendak bercakap says:

    bukan suami isteri yang buat report polis mengatakan tom pukul diaorang…si isteri SAHAJA sudah pun buat report polis mengatakan yang si suami dan Tom pukul dia……..alhamdullilah…terbuka jugak hati si isteri ini….

    0
    0
    • akula says:

      huhh.. lambat bebeno nak report nyer.. sakit badan dulu br nk terbuka ati nk cakap polis.. ishh.. ni la org pompuan.. lembut sangat ngan laki.. takot x bertempat.. tp elok la.. dh report.. dr terus terusan jd mangsa..

      0
      0
      • BumbleBee says:

        isk ko ni.. mana laa tawu kot suami dier ugut nk cederakan baby dia ker(dlm melodi smlm aku tngok ade baby kecik tgh tdo atas katil)… kter x berada dlm kesusahan cmtuh…x bleh nk ckp mcm2…

        0
        0
  24. Kancilbiru says:

    laa….ingatkan dah setel dalam melodi..ciss tertipu rupanya…siap usap2 anak ppuan tu. tu pasal la cara usapan si tom tu pun lain macam ja ..

    0
    0
    • lea says:

      si tom tu pandai berlakon…padahal syaitan bertopengkan manusia…
      nengok muke da tau…plastik….

      0
      0
  25. red170 says:

    bangang tol tom bodoh nih…geram tol aku pompuan tak tau sivik nih……wahhhhhh freak tol la……

    0
    0
  26. JAI says:

    Biar botol..adeyyyyy

    0
    0
  27. Cik Mah says:

    semoga kebenaran akan terbukti…kepada Tom, sedarlah diri…awak tu bukan artis fofular pown….

    0
    0
  28. Jay Ar says:

    tulah… suke sangat idup tak berpedoman, bile dah tersesat mudahlah tersalah langkah, bile dah tersalah langkah memang boleh jatuh gaung…!

    0
    0
  29. kira_e says:

    cm har*m ja aq baca citer ni..muka cm tapak sliper jamban ni pon ader org nk ker..buta kayu aper jantan dayus tu..sanggup pukul bini sb s*ndal..mng dunia da akhir zaman..

    0
    0
    • dee says:

      tapak sliper jamban pun lagi cnteq rasenye..mmg dah akhir zaman pun, laki org pun gilekan bini org..

      0
      0
  30. fairuz says:

    ait,, bukan kate suami die tu pukul sekali ke?? pstu setubuh depan2 istri die??

    cmne suami die blh ikut buat laporan polis plak??

    0
    0
  31. eiman says:

    apa hukuman kepada orang yang pukul isteri orang ni di mahkamah nanti eh?

    0
    0
  32. biasala artis..cerita mcam2 ada…

    0
    0
  33. […] Sumber artikel penuh di : Beautiful Nara […]

    0
    0
  34. ryo2x0 says:

    la..ni ke tom tom bak..xlawa tara mana pon yg nk rampas laki org tu..muka pon cam ala-ala yg selalu belakon jd pompuan jahat dlm drama..mulut besaq..sengih xmau2x no..tu dia aku kutuk..insafla aku..haha

    0
    0
  35. ana says:

    tengok muka pun dah tahu memang perempuan jahat

    0
    0
  36. BlackBerry00 says:

    cehhhhhh….
    tertipu rupenye
    MELODI ni pun tak blh pcaya 100% jugak….

    0
    0
  37. Penari Poco2 says:

    psssttt…..dah lama aku tak in dlm bn ni…
    windu weh…

    0
    0
  38. Reena says:

    Berita kat Utusan hari ni lagi gempak – “Tom My Starz LG, wartawan Utusan cedera dipukul”. Siapa nak jawab? Ahmad Nawab pun tak dapat jawab.

    KUALA LUMPUR 11 Julai – Juara My Starz LG musim ketiga, Tom, atau nama sebenarnya Raja Farah Afzal Raja Ikram cedera setelah dibelasah sekumpulan lelaki di Damansara hari ini, dipercayai berpunca daripada masalah peribadi.

    Dalam kejadian kira-kira pukul 6 petang itu, seorang wartawan hiburan Utusan Malaysia, Raja Intan Dianna Raja Azaham, 25, turut dicederakan oleh kumpulan lelaki tersebut.

    Kejadian itu berlaku di hadapan sebuah kedai kopi, tidak jauh dari Balai Polis Damansara.

    Ia dikatakan berpunca apabila Tom, 25, membantu menumpangkan seorang rakan lelaki bersama isterinya tinggal di rumah penyanyi itu di Pangsapuri Meranti, Sri Damansara tanpa kebenaran keluarga isteri rakannya.

    Menurut Tom, dia datang ke Damansara setelah dipanggil untuk berbincang dengan keluarga wanita tersebut.

    Pada mulanya, perbincangan itu berlangsung dalam keadaan aman. Namun, berlaku sedikit salah faham dan seorang lelaki tiba-tiba menendang Tom.

    “Rakan saya dan suami wanita tersebut juga dibelasah kumpulan lelaki itu,” katanya ketika ditemui selepas membuat laporan di Balai Polis Damansara malam ini.

    Sementara itu, Raja Intan Dianna berkata, dia hadir setelah dihubungi Tom untuk membantu beliau dalam perbincangan tersebut.

    “Saya datang untuk membantu Tom menjelaskan keadaan sebenar kepada pihak keluarga tersebut.

    “Selepas mereka berbincang, tiba-tiba saya lihat Tom dibelasah. Saya cuba menyelamatkan Tom namun secara tidak langsung saya juga ditendang di perut,” katanya.

    Keadaan reda selepas pihak keluarga terbabit meminta kumpulan lelaki tersebut berhenti daripada menyerang mereka.

    Berikutan kejadian itu, Tom cedera di muka, kaki, dan perut manakala Raja Intan Dianna cedera di bahagian badan dan kaki.

    Pas ni musti ada follow up…bertambah kecoh la industri hiburan.

    0
    0
    • BumbleBee says:

      tula sal.. aku dgr headline ni dlm radio pg td… kalo kejahatan yg tom lakukan tu btul… anda telah bertemu buku dgn ruas~

      0
      0
    • coco says:

      kalau tak guna kekerasan tak boleh ke? cuba la berbincang elok2. kalau si tom tu betul2 bersalah, biar undang2 yang menghukumnya. tak pun tuhan akan balas juga. ish…ish… ish…

      0
      0
      • BumbleBee says:

        manusia…kalo dh marah, tambah plak syaitan berbisik…sumer pun x waras kejap laa jadinya… Undang2 kang lambat(cth kes norman-memey)… smpai skang x settle2 lagi…

        0
        0
      • Zaza Muhammad says:

        btul3x

        0
        0
        • pompomGurlz says:

          eleh kalu die x buat salah org xkan pukul die nya..
          dia ade buat salah lah tu…
          biar lah die rase mcm mana rase kene pkul plak.. kan.. kan..
          whatever lah…

          0
          0
    • BlackBerry00 says:

      akk ade bkk bn hari2
      drop comment sikit2 jer, pet…
      windu kat smua GBN….

      0
      0
  39. beyond-d says:

    baru kena buku dengan ruas…..dunia..dunia..

    0
    0
  40. cikedi says:

    eemm..dah agak dah… mcm dgr cerita ari tuuu….mmg family pompuan yg tumpang umah TOM tu yg buat cerita ni n cari pasal….sbb TOM tumpangkan anak mereka…mmg mereka yg create segala cerita….tak pa…kita tengok lagi nanti..wallahualam…..tu la TOM ko buat baik sgt dgn org..last2 naya ja ko…sian ko…tak pa…tak pa…sabar….

    0
    0
  41. Zaza Muhammad says:

    Teng3x….. terkejut den bace paper utusan pg ni… isk isk isk.. apa ni main pukul2 pompuan…klu ikut laporan paper tu ‘sekumpulan lelaki’ belasah sorg ppuan (tom le) eeuwww wak malu kaum lelaki tuh… takde tuuuuttt ke?
    aku org luar so tatau crita hujung pangkal and tak berani kata sapa betul sapa salah atau wujud kes provokasi kat sini sampai ade pihak yg hilang sabar smpi sanggup pukul2 TAPI just satu je, jgn le sampai mencederakan sesama sendiri, kenapa mesti jadi penghukum dan melaksana undang2 sendiri, mende tu bukannya menyetelkan masalah, tapi semakin mengkomplikatedkan masalah le pulak… tolong le fikir pnjg sket sblm wak apa2 action.
    ibarat kate mac tylor lam CSINY smlm, wpun isterinye menjadi mangsa pembunuhan rambang org kurang siuman, tapi dia tidak berhak untuk membunuh org lain kerana terlalu kecewa dgn kematian isterinya… well itu baru cerita tapi tak mustahil berlaku lam realiti kehidupan…

    0
    0
    • aku says:

      pampuan sudal ptt diajar…. jangan smpai laki kt dia kerjakan

      0
      0
      • suka ati says:

        aku setuju dgn zaza..kte kan ada undang2..biar undang2 yg tntukan..akan ada pembalasan utk org yg lakukan dosa..Allah kan Maha adil..:)

        0
        0
        • aku says:

          tak pe.. kat malaysia ada balai polis.. mahkamah.. biar dia org buat kje dia org….

          0
          0
        • R.I.P says:

          MENGIKUT AKTA UNDANG2 DUNIA SKALI PUN LELAKI PUKUL PEREMPUAN ADALAH SALAH DISISI UNDANG2 JUGA AGAMA…~…LELAKI PUKUL TOM TELAH KEHILANGAN BATANG…~DAYUS…~IN 500 YEAR COMING SOON MUST CHANGE (GENTLEGIRL) TIADA LAGI (GENTLEMENT…~)

          0
          0
  42. hanny says:

    muka pn mcm pecah umah….mmg patut pn prangai cm sial…

    0
    0
  43. aku says:

    perangai mcm bohsia.. tak padan status ibu.kaki maksiat dan peragai cm jantan…. leh balah lah.. aku harap si isteri tabah hadapi ujian ni.. si suami.. ko boleh mati dlm… tut….. pempuan kebarat ni

    0
    0
  44. aku says:

    tgok pic dia kat metro.. pakai underware je.. mungkin sbb dia artis kot…. hahaha

    0
    0
  45. Ape2 jer says:

    emm..kurang pasti juga lah yg mana betul yg mana salaah…kalo ko org ingat dulu yg si ISTERI dh duduk umh si bapa dia kan..kat Melodi dah tinggal ngan suami…yg paling muskil nyer..tak kan lah si SUAMI tu hantar diri kat BALAI POLIS kalau betul dia pernah buat ngan si TOM tu…lol..tipu lah semua nie..cuba ko org kaji betul2..byk version dah cerita..:O

    0
    0
    • aku says:

      dulu lagi pmpuan tu duk nga suami dia le.. pandai2 le ko reka cerita..

      0
      0
      • Ape2 jer says:

        bkn ker SI ISTERI tu dah kena jemput si BAPA dia time dia hantar MSG kena tendang b4 beranak tu..lol…

        0
        0
      • R.I.P says:

        MENGIKUT AKTA UNDANG2 DUNIA SKALI PUN LELAKI PUKUL PEREMPUAN ADALAH SALAH DISISI UNDANG2 JUGA AGAMA…~…LELAKI PUKUL TOM TELAH KEHILANGAN BATANG…~DAYUS…~IN 500 YEAR COMING SOON MUST CHANGE (GENTLEGIRL) TIADA LAGI (GENTLEMENT…~)

        0
        0
  46. CST says:

    Sapa pompuan ni? juara mystarz LG? Glemer ke dia? Tom? Ayoo..Tom Tom Bak lagi glemer u olsss..

    Kena belasah pulak? sesuwai lah kan untuk dia..belasah kan je cukup2 pmpuan ni…geram pulak mak tgk perangai dia…huh!!

    0
    0
  47. papamama says:

    SMS Memey kejutkan Abby
    ======================
    “TOLONG jangan atur hidup saya kerana saya lebih tahu apa yang baik untuk diri saya dan anak-anak,” kata Abby Abadi, 32, kepada Memey yang baru-baru ini mengirim SMS (Khidmat Pesanan Ringkas) kepadanya yang mahu pelakon itu berbaik semula dengan bekas suaminya, Mohamed Nurhakim Zaidon (Norman Hakim), 34.

    hai memey, nape ko nak kaco ‘lagi’ idup orang yg pernah ko kaco plak ni? helloowww!

    0
    0
    • aku says:

      memey dah tawar hati nga norman tu.. huhu

      0
      0
      • natural's niece says:

        sbb norman dah miskin, sjla nak buat kontroversi bg org naik nama dia balik la tu… jgn kaco abby lagi la memey bodoh. kalo abby nk kawin lagi pun biarlah dgn lelaki lain bukannya dgn menda ntah hape3 yg tau buat anak jer. nk tanya skit nafkah anak slama ni camana n nafkah dlm edah?

        0
        0
        • laser says:

          ala..norman mmg nkkan abby blk..tanak kt memey pun..pastu memey plk terkecik hati ngn norman..saja la tu nk tunjuk baik kt norman tu..knon2nya x kisah klu norman blk pd abby..dgn harapan norman pun akn amik dier gak..kuikui…uweks

          0
          0
        • fasha here says:

          Memey ni ngapa?,, I rasa Norman gunakan si Memey utk pulihkan hubungannya ngn Abby.. Mungkin Norma nak balik ngn Abby semula. So sbb tersayang ngn Nrman, terpaksalah Memey memujuk Abby berbaik ngn Norman supaya Norman semakin syg kat dia. Kalau tak ikut ckp Norman kang kena tinggal ulak.

          0
          0
  48. noah says:

    asal semua kalo tgk muke si tom ni je mesti comfirm kate die jahat ek? kalo muke tu suci murni halus mulus tu mmg gerenti baik la ye? belajar mana korg ni?

    agak2 la, ramai2 belasah 1 perempuan? tak rasa malu ke? tak adil weh.
    hari tu korg dgr cerita dr 1 pihak, korg dah judge mcm2, pastu si tom ni dah kluarkan statement pon korg still tak percaya lg. so die nak buat mcmane?

    tunggu je la kat court nnt. senang sket ye dak. tak pyh semua org pening2 kepala nak pikir. biar je lawyer buat keje. huh.

    0
    0
    • aku says:

      klu ko laki tu aku tak heran komen cam ni

      0
      0
      • noah says:

        x kuasa aku nak jadi laki tu. i am nobody.
        just rasa mcm org luar kemain lg dok maki gile2 pdhal kenal pon tak. kalo kite ni family org2 yg berkenaan ni lain la crita. apa2 pon biar la adil sket.
        kalo org tu gila, takkan kite yg lain pon nak ikut gila jgk. doa je la yg terbaik utk diorg biar bende ni settle cpt.

        0
        0
  49. kukukaki says:

    PETALING JAYA: Perbincangan antara rakan lelaki juara program realiti MyStarz LG musim ketiga, Tom Raja Farah dengan ahli keluarga isteri lelaki itu bagi mencari penyelesaian terhadap isu rumah tangga mereka, semalam, berakhir dengan pergaduhan apabila berlaku tumbuk-menumbuk dan sepak terajang sehingga menyebabkan penyanyi itu serta beberapa individu lain cedera.
    Pergaduhan berlaku kira-kira jam 5.30 petang di tepi jalan raya berhampiran sebuah restoran berdekatan Balai Polis Damansara itu menggemparkan orang ramai termasuk sekumpulan wartawan yang dijemput ahli keluarga isteri rakan lelaki Tom atau nama sebenar Raja Farah Afzal Raja Ikram, 25.

    Pertemuan itu dibuat beberapa jam selepas ahli keluarga isteri rakan lelaki penyanyi itu mengadakan sidang media di kediaman mereka bagi memberi penjelasan susulan kenyataan Tom, rakan lelakinya dan isteri lelaki itu yang mendakwa mereka difitnah dalam satu program hiburan di televisyen, tengah hari semalam.

    Ketika sidang media berlangsung, suami wanita itu menghubungi seorang ahli keluarga isterinya bagi menyatakan hasrat untuk bertemu di rumah mereka, tetapi mengubah lokasi ke Balai Polis Damansara beberapa minit kemudian.

    Pihak keluarga wanita itu bersama wartawan kemudian pergi ke Balai Polis Damansara tetapi Tom enggan bertemu, sebaliknya mahu berjumpa seorang demi seorang ahli keluarga berkenaan di sebuah restoran berdekatan.

    Ketika ditemui di lokasi itu, Tom sempat menyatakan dia tidak menyangka ahli keluarga wanita berkenaan sanggup berkasar kerana dia menjaga anak perempuan mereka yang sarat mengandung dengan baik.

    Pada awal pertemuan itu, suasana tenang apabila kedua-dua pihak berbincang dengan baik namun tanpa diduga, tiba-tiba Tom yang kelihatan sedang duduk berbual dengan seorang ahli keluarga isteri rakan lelakinya diserang oleh seorang lelaki.

    Akibat serangan itu, Tom jatuh terbaring di atas jalan raya, namun lelaki terbabit masih cuba menyerangnya manakala rakan lelaki penyanyi itu bersama seorang lagi kawannya turut bergaduh dengan anggota keluarga lain sehingga menggemparkan orang ramai yang berada di situ.
    Click Here

    Bagaimanapun, pergaduhan itu dapat dileraikan apabila beberapa ahli keluarga lain menenangkan keadaan manakala Tom bersama dua rakan lelakinya bergegas ke Balai Polis Damansara yang terletak kira-kira 50 meter dari tempat kejadian.

    Susulan kejadian, kedua-dua pihak membuat laporan di Balai Polis Damansara, manakala Tom yang ditemui sejurus selesai membuat laporan enggan mengulas insiden berkenaan kerana tidak mahu mengganggu siasatan polis.

    “Mungkin saya akan membuat kenyataan media secara rasmi tapi tidak tahu bila. Buat masa sekarang saya tidak mahu komen apa-apa, biar polis jalankan siasatan dulu,” katanya yang cedera di pipi kanan, perut dan paha kiri.

    Terdahulu pada sidang media, bapa angkat kepada isteri rakan lelaki Tom yang enggan namanya disiarkan berkata, mereka sudah lama mengetahui ‘hubungan sulit’ penyanyi itu dengan suami anak angkatnya sejak berada di Taiping, Perak lagi.

    “Kami hanya mendiamkan diri kerana sedar kami hanya keluarga angkat tapi siapa mampu menahan sabar apabila kami mendapat tahu anak perempuan yang kami jaga umpama anak sendiri sejak berusia setahun didera suami dan teman wanitanya.

    “Kami cuba mengesan tempat tinggal mereka di sini tapi gagal sehinggalah mendapat tahu anak angkat saya itu melahirkan anak sulung di Hospital Sungai Buloh pada 29 Jun lalu.

    “Pelbagai cerita tidak elok kami dengar mengenai apa yang berlaku antara penyanyi itu dengan suami anak angkat saya, malah anak angkat saya itu sendiri menceritakan segala-galanya mengenai dia dipukul menerusi SMS dan panggilan telefon, namun disebabkan takutkan suami, dia enggan membuat laporan polis,” dakwanya.

    Ibu angkat wanita itu, Norliza Shamsuddin, 53, pula berkata hatinya terguris apabila menonton program televisyen mengenai kenyataan Tom dan suami anak angkatnya.

    0
    0
    • kukukaki says:

      lau ikut lam metro ni…aku rs yg pegi melodi tu bkn si suami isteri ni la..tp si tom n suami ppuan ni…mgkin da salah info or pape..sb mcm xlogik je kn…ermmm…kt metro ade gamba tom ni kena pukul..padan muka!huh!

      0
      0
      • judge_dredd says:

        “Kami hanya mendiamkan diri kerana sedar kami hanya keluarga angkat tapi siapa mampu menahan sabar apabila kami mendapat tahu anak perempuan yang kami jaga umpama anak sendiri sejak berusia setahun didera suami dan teman wanitanya.

        “Kami cuba mengesan tempat tinggal mereka di sini tapi gagal sehinggalah mendapat tahu anak angkat saya itu melahirkan anak sulung di Hospital Sungai Buloh pada 29 Jun lalu.

        “Pelbagai cerita tidak elok kami dengar mengenai apa yang berlaku antara penyanyi itu dengan suami anak angkat saya, malah anak angkat saya itu sendiri menceritakan segala-galanya mengenai dia dipukul menerusi SMS dan panggilan telefon, namun disebabkan takutkan suami, dia enggan membuat laporan polis,” dakwanya ~ Fitnah

        0
        0
    • kak timah cinta says:

      semalam akak tgk melodi nampak sangat le tv 3 suku tu mencoverkan artis realitinya…. memang poyo… nah sekarang terbuka semua cerita…. dari orang kampung kat taiping ni tak tau semua tahu…. bukan setakat kak timah… kak kiah… kak ina juga abang-abang bangla,abg askar kat kamunting pun tau….. itulah kaedahnya……. ntahlah si tom ni awk tu ngat dah berubah rupanya hampas… kelapa busuk…….. akak kesian tgk mak ayah dia … akak sedih sgt orang taiping kampung akak ni perangai camtu…. patutlah selalu ribut kat area tempat kami rupanya maksiat berlaku tanpa ada yang menghalang…. sudahlah tom,,,, sekarang terimalah hentakan bagaimana kau menghentak orang yang mengandung sakit tak… sampai terlondeh seluar … muka depan metro lagi kan hari ni …. …itulah akak dah larang anak jiran akak berkawan dengan dia ni … akak takut… takut sangat… nilah jadinya….

      Ni akak nak marah kat TV3 suku ni awat le dok cerita mengarut… kalau artis kelahiran u tu dah buat salah… nak cover apa lagi kan…. patutlah ada pihak suruh boikot… akak bukan orang politik.. tapi akak rasa betul le…… rupanya dalam melodi dan tv3 suku ni semua cerita palsu….. pakai gigi palsu le….. baru tak palsu.,…

      tv3 suku = jahat….. sama cam tom he! he!

      terlebih sudah!!!

      0
      0
  50. judge_dredd says:

    provokasi…thanks to beautifulnara…kes nie xkena pada adik beradik kita…cuba kalau kena atas batang hidung sendiri…

    0
    0
  51. manis says:

    arghhh!!!!! melodi pun x bleh blah !!!!

    0
    0
  52. beauty says:

    apa laa,cerita dongeng pun ada.hahaha
    isteri tu kenapa x wat report kalau betul kena pukul,sms boleh plak.x logik.
    si tom lak napa nak amik laki org(kalau betul).
    keluarga isteri tu kenapa x buat laporan kalau betul,msg kan dah ada(kalau ada).
    macam tipu ja.apalah,buat malu org taiping.nasib baik aku bukan org taiping.bodoh semua

    0
    0
  53. aloyai says:

    aku ni ttak ade la hebat sgt bab tilik org tapi dr ape yg aku nampak mmg si tom ni pembohong! konon susa payah jaga bini si bf dia tu la apa la. tak malu ke mengaku diri tu baik sedangkan perangai macam s*tan..

    0
    0
  54. natural's niece says:

    sian si wife, xder tempst nk pegi terpaksala mengalah. report polis pastu dia n anak camana yer. kang suami halau lak… semoga dia sihat dan tabah, dlm pantang plak. org yg cover tom tu dah2 la buang masa jerk, org dah xnak tom dah, buang duit korang jer… piiiiiiraaaahhhh…

    0
    0
    • we_ra 101 says:

      mgkin la bni die tuh syg bgt kt laki dier..da la ngndung,tkotla anknye x bpk..klu die sorg mgkin x pk bnyk kot….lgpun kuarga pmpuan tu mmg x suke die kwin,so die kalu bleh nk la prthnkan pliha ht die tuh….mklumlah,da kwin,bkn sng2 leh ptus cm zmn kapel-mapel dlu..

      yg pliknye,awtla si laki die tuh g cr tom ekk..sdgkan dlukan diorg ader fair…ishk,klu aq jd bni die aq x rela la dok sbumbung dgn x-girl laki sndiri,…ner la tau,setan kn bnyk….mcm2 leh jd..

      0
      0
  55. maria lanji says:

    padan muka….. kalo dah jalang tu jalang la jugak……

    0
    0
  56. Artz3 says:

    salam,

    maaf, not to point finger but in this case the artiste in question is definitely salah. Takde orang yg berakal, and at least did learn at least sikit about Islam, would harbor her male companion, regardless just a friend or a boyfriends.

    Dasar manusia munafik. Orang melayu pun satu, kalau belajar agama, dilabel ustaz, ustazah, walhal tak sedar belajar agama dalam Islam tu wajib. Tolonglah jangan jadi Islam hanya pada nama. Shame on you!

    0
    0
    • mama says:

      “…just a friend or a boyfriends”??? please improve your english. the grammar is just way OFF.

      you are right, tak patut pompuan kasi laki bukan muhrim tinggal dlm rumah dia. tp in this case, laki tu pun apsal terima/mintak tinggal kat rumah artis ni? jgn nampak salah pompuan je. yg terlebih dayus dan paling berat kesalahannya di antara semua ni ialah si lelaki tu sebenarnya. sbb tanggungjawab dia sbg penghulu tu lebih berat dlm islam, patut dia sbg lelaki kene bagi contoh terbaik.

      0
      0
      • correction says:

        bukan salah grammar mama oi, cuma singular/plural, kalau ‘a ‘…boyfriend…tak ada s hujung tu ..hehe

        0
        0
      • Arthur says:

        Knowing him, as far as I can tell, I am guessing it his intention. Manglish aside, he loved how people kept on focusing on a rather insignificant particular, while the content is what really matter.

        Or perhaps it’s indeed a typist mistake. hehe.

        0
        0
        • Artz3 says:

          No lah, I’m not that sicko. You should see my “top o’the morning” posts – rife with errors.:p

          0
          0
        • R.I.P says:

          BAHASA ARAB CUBA KAMU TYPE SINI BOLEH?(AGAMA KAMU SENDIRI YA)…CUBA JGN TAK CUBA…~

          0
          0
      • seri wangi says:

        yelah.. klui kat luar si tom leh pakai cam tu.. kat umh mcm mana le pakainya yer… agaknya terkeluar mata si BF tu… tak pun laki tu mmg kuat imam.. xpun laki tu x terliur sbb muka tom x lawa lgsung.. tapi bak kata org kg aku.. org gila pun laku kalu x pakai baju.. hahaha.. pk le sendiri

        0
        0
  57. melodi tipu says:

    Cik farah fauzana.. tolong perbetulkan kekeliruan yang Melodi buat. Kalau tak tolong berhenti jadi pengacara Melodi.

    0
    0
  58. faktom says:

    aku harap satu hari bila ko besuami…sumai ko buat bnda sama kat ko..aku harap ko jatuh tesungkur dan takkan dapat bangun lagi lepas ni..kurang hajar ko buat org macam tu..

    0
    0
    • pompomGurlz says:

      ala faktom… relak2… jgn bmbg lah… satu ari nanti die akan trime blasannya… x kat dunia.. kat akhirat nanti… “ape y kt buat kat org skrg, kt akn trime blsan blipat2 kali ganda lagi” cume kt doakan lah die akn brubah…. Amin…

      0
      0
  59. Amsar says:

    Padan muko Tomm.. puas ati kena blasah.. syabas pada yg blasah.. sapa namenya? baguslah ko….

    0
    0
  60. Amsar says:

    Tahniah pada abg yg belasah Tom… nama sape erkk..
    puas ati aku…. padan muko Tom……………

    0
    0
  61. Ape2 jer says:

    cek kat Murai.com.my pic TOM dan SI MANGSA bergaduh…dan jgn lupa ptg nie 3.30 ptg kat ASTRO ARWANI video yg sempat di rakam oleh wartawan aksi2 menarik pergaduhan…huhu…temubual xksive lagi nanti…so MELODI pulak kena TERJAH SI ABANG KERTAH tu…

    0
    0
  62. itulah says:

    aaaa pandaila nanti melodi cipta alasan utk mengatakan lakonan tu xder kena-mengena ngan dia… melodi penipu…

    0
    0
  63. lampard says:

    tom tom bak

    0
    0
  64. nasimanis says:

    muka sebusuk hati….sejahat laku….

    0
    0
  65. TABUAN says:

    APA NAK JADI DGN MANUSIA2 NI SEMUA…

    PELIK JUGAK… MANGSA KATA KENA DERA DGN SUAMI DIA &TOM TAPI BILA TOM KENA LANYAK DGN KELUARGA MANGSA.. KENAPA MANGSA PELUK TOM DAN PERTAHANKAN TOM ?

    KALO BETOL MANGSA KENA DERA, KAN ADA BAIKNYA BAWAK DIRI DAN BABY YG SUCI LAGI TAK BERDOSA TU BALIK PADA KEPANGKUAN KELUARGA YG AMBIL BERAT PADA DIRI DIA YG DAH SEDIA BERAT TU..

    APA NAK JADI DGN ORANG2 MELAYU KITA NI.. DAH MAKIN MENJADI2 TAK ABIS DGN CERITA2 YG NEGATIVE. TAK SEMUA LAH.. TAPI KEBANYAKKAN!

    SEBAB TU AKU TAK SUKA DAN TAK PERNAH SUPPORT REALITI TV SHOW NI SEMUA !
    KEBANYAKKAN SUAM2 KUKU!
    BAKAT TAK SEBERAPA HARAP KONTROVERSI AJE LEBIH!

    VOTE VOTE VOTE DORANG YG UNTUNG AKHIRNYA KORANG YG TAK CUKUP MAKAN!

    :(

    0
    0
  66. elsa says:

    ha ha ..tol aku sokong..
    dpt hadiah kemudian masuk magazine 2 3 ..kemudian hilng…tau sgt dah

    0
    0
  67. anti sosial says:

    apahal dia anak org berada dah tu dia boleh buat org? apahal anak org berada duduk kat flat sri damansara? oii cermin kan lah dulu rupa tu.. kot kalau lawa tak pe gak.. gagak yg makan taik tu pun lagi elok rupanya. jgn nak perasan lah.. artis konon..artis ape ke benda nye? aku sendiri tak pernah tau minah ni.. yg aku tau tetiba timbul cerita ini. kalau tak de cerita ni haram aku pun tak kenal depa.

    apa lah yg bangga sgt bersetubuh dpn org? elok ke tu? mana maruah ang? tak malu ke? binatang pun lebih tinggi maruahnya dr ang lah

    tu lah depa ni semua ..asal ntah dari kampung mana ntah..tup tup duduk ja kat celah celah ibukota dah berlagak org KL sangat dah! pi rahhh woooiiii aku ni anak jati KL tau!!! tak pernah aku terkinjal kinjal mcm beruk mak nyeh mcm korg ni semua..culture shock.. ni pun belum pi luar negara.. esok esok kalau dpt tajaan pi luar negara, bangla keje kedai lusuh kat USA pun rembat!! dahsyat tul pompuan pompuan melayu ni semua skrg. muat malu la kalau bangsa lain tgk!

    0
    0
    • gosipgurl_fea says:

      hang ckp cam org utara kan kan..

      0
      0
    • R.I.P says:

      ASSALAMMUALAIKUM…~ANAK JATI KL?SAPA?????NI SAYA ANAK LELAKI BANDAR BARU SENTUL KUALA LUMPUR DARI UMUR 1 HARI HINGGA 30TAHUN SEKARANG…ADA AKU BANGGA…>?PERSOALANNYA KAU…>>>POPULAR KE????>?MALAYSIA KENAL KAU?TV 3 N ALL STESEN TV RADIO KENAL KAU?WARTAWAN MEDIA JUGA ELEKTRONIK KENAL KAU?KAU PERNAH WAKIL MALAYSIA DAPAT CHAMPION OF THE WORLD KAT HOLLYWOOD MACAM TOM?PERNAH KAU CHAMPION BANYAK PERTANDINGAN???KAU TAHU TOM ADA DUA RUMAH SENDIRI DAN KERETA CASH DENGAN HASIL TITIK PELUHNYA SENDIRI???KAU KATAM AL QURAN TAK?SEMBAHYANG ADA TINGGAL???KELUAR MASUK RUMAH ADA BAGI SALAM?MASA TYPE STATEMENT KAT SINI ADA KAU INGAT ALLAH S.W.T?KAU TAHU ALLAH S.W.T’ TU TUHAN KAU?KAU KENAL TAK (ALLAH S.W.T)?KAU ADA DARA TAK???KAU ADA TERUNA TAK???KAU TUTUP AURAT TAK???KAU MALAIKAT KIRI KANAN MEREKA???KAU ADA BUKTI KUKUH SEMUA KESALAHAN TOM???KAU SAKSI SEMUANYA???AHLI KELUARGA DIA TU PUN MESTILAH NAK TUTUP MALU,ITU SEBAB DIA HENTAM TOM YANG TAK BERSALAH TU,NAK BAGI NAMPAK LAGI SALAH…~MENGIKUT AKTA UNDANG2 DUNIA SKALI PUN LELAKI PUKUL PEREMPUAN ADALAH SALAH DISISI UNDANG2 JUGA AGAMA…~…LELAKI PUKUL TOM TELAH KEHILANGAN BATANG…~DAYUS…~IN 500 YEAR COMING SOON MUST CHANGE (GENTLEGIRL) TIADA LAGI (GENTLEMENT…~)(DASAR SIFAT ORANG MELAYU SEMBANG TAK MAHU JATUH BUAT KERJA MACAM KEPALA BUTUH)SEMBANG LEBIH MULUT NAK BERCAKAP AJA)ITULAH MELAYU TAK SEDAR DUNIA DAH PIJAK KITA)SEMUA SALAH NENEK MOYANG KITA KAU NAK IKUT JEJAK MEREKA???KAU TAHU SALAH SIFAT ORANG MELAYU NILAH DISEBAB KAN KO SKANG NAK PERGI KEDAI MAKAN MALAM2 DAN LEWAT PAGI HANYA MAPLE DAN KEDAI CINA JA YANG BUKAK 24 JAM)SEMEMANGNYA SEMUA SUDAH SURATAN DAN TERTULIS OLEH (ALLAH S.W.T)???KAU TAHU BANGSA LAIN TAK SUKA MASYARAKAT MELAYU SEBAB APA>>>???SEBAB PEMALAS,KERJA MEMILIH,BERLAGAK LEBIH,MIMPI KUAT,MULUT LONGKANG,SEMBANG TAK MAHU JATUH,BUAT KERJA MACAM KEPALA BUTUH,MELAYU MMG RAJIN BERCAKAP MENGUMPAT UNTUK MENJATUHKAN ORANG LAIN…~…BAIK KAMU SEMUA PERGI HABISKAN MASA KEPADA TUHAN DAN JUGA KEHIDUPAN KAMU SEMUA…~JANGAN LAH NAK MEMPERBANYAKKAN NAMA PROFILE YANG KOMEN NI…~MENTANG MENTANG SATU E-MAIL BOLEH BUAT BANYAK NAMA KONON RAMAI LAH YANG YANG NAK MEMBACKUP KAMU SEMUA,..,.???…~…R.I.P…~WAALAIKUMMUSSALLAM…~(0173207089)

      0
      0
  68. gemini_gurlz says:

    aku rasa la kan..kita x tahu kisah yg sebenar…so jgnla m’hukum..lagipun kita hanya dpt tahu cite dr paper, berita, padahal kita x tahu apa yg sebenarnya…
    kita tunggu dan lihat kebenarnya…

    0
    0
  69. […] (PANAS)Suami Isteri Buat Laporan Polis Tentang Kes Tom Mystarz LG (151) […]

    0
    0
  70. R.I.P says:

    FOR THE NAME(ANTISOSIAL DAN SEWAKTU DENGANNYA…~ASSALAMMUALAIKUM…~ANAK JATI KL?SAPA?????NI SAYA ANAK LELAKI BANDAR BARU SENTUL KUALA LUMPUR DARI UMUR 1 HARI HINGGA 30TAHUN SEKARANG…ADA AKU BANGGA…>?PERSOALANNYA KAU…>>>POPULAR KE????>?MALAYSIA KENAL KAU?TV 3 N ALL STESEN TV RADIO KENAL KAU?WARTAWAN MEDIA JUGA ELEKTRONIK KENAL KAU?KAU PERNAH WAKIL MALAYSIA DAPAT CHAMPION OF THE WORLD KAT HOLLYWOOD MACAM TOM?PERNAH KAU CHAMPION BANYAK PERTANDINGAN???KAU TAHU TOM ADA DUA RUMAH SENDIRI DAN KERETA CASH DENGAN HASIL TITIK PELUHNYA SENDIRI???KAU KATAM AL QURAN TAK?SEMBAHYANG ADA TINGGAL???KELUAR MASUK RUMAH ADA BAGI SALAM?MASA TYPE STATEMENT KAT SINI ADA KAU INGAT ALLAH S.W.T?KAU TAHU ALLAH S.W.T’ TU TUHAN KAU?KAU KENAL TAK (ALLAH S.W.T)?KAU ADA DARA TAK???KAU ADA TERUNA TAK???KAU TUTUP AURAT TAK???KAU MALAIKAT KIRI KANAN MEREKA???KAU ADA BUKTI KUKUH SEMUA KESALAHAN TOM???KAU SAKSI SEMUANYA???AHLI KELUARGA DIA TU PUN MESTILAH NAK TUTUP MALU,ITU SEBAB DIA HENTAM TOM YANG TAK BERSALAH TU,NAK BAGI NAMPAK LAGI SALAH…~MENGIKUT AKTA UNDANG2 DUNIA SKALI PUN LELAKI PUKUL PEREMPUAN ADALAH SALAH DISISI UNDANG2 JUGA AGAMA…~…LELAKI PUKUL TOM TELAH KEHILANGAN BATANG…~DAYUS…~IN 500 YEAR COMING SOON MUST CHANGE (GENTLEGIRL) TIADA LAGI (GENTLEMENT…~)(DASAR SIFAT ORANG MELAYU SEMBANG TAK MAHU JATUH BUAT KERJA MACAM KEPALA BUTUH)SEMBANG LEBIH MULUT NAK BERCAKAP AJA)ITULAH MELAYU TAK SEDAR DUNIA DAH PIJAK KITA)SEMUA SALAH NENEK MOYANG KITA KAU NAK IKUT JEJAK MEREKA???KAU TAHU SALAH SIFAT ORANG MELAYU NILAH DISEBAB KAN KO SKANG NAK PERGI KEDAI MAKAN MALAM2 DAN LEWAT PAGI HANYA MAPLE DAN KEDAI CINA JA YANG BUKAK 24 JAM)SEMEMANGNYA SEMUA SUDAH SURATAN DAN TERTULIS OLEH (ALLAH S.W.T)???KAU TAHU BANGSA LAIN TAK SUKA MASYARAKAT MELAYU SEBAB APA>>>???SEBAB PEMALAS,KERJA MEMILIH,BERLAGAK LEBIH,MIMPI KUAT,MULUT LONGKANG,SEMBANG TAK MAHU JATUH,BUAT KERJA MACAM KEPALA BUTUH,MELAYU MMG RAJIN BERCAKAP MENGUMPAT UNTUK MENJATUHKAN ORANG LAIN…~…BAIK KAMU SEMUA PERGI HABISKAN MASA KEPADA TUHAN DAN JUGA KEHIDUPAN KAMU SEMUA…~JANGAN LAH NAK MEMPERBANYAKKAN NAMA PROFILE YANG KOMEN NI…~MENTANG MENTANG SATU E-MAIL BOLEH BUAT BANYAK NAMA KONON RAMAI LAH YANG YANG NAK MEMBACKUP KAMU SEMUA,..,.???…~…R.I.P…~WAALAIKUMMUSSALLAM…~(0173207089)

    0
    0
  71. Uishhh says:

    Hello R.I.P..chill man…kenapa sentap sgt ni…kalo betul Tom xsalah, kita doakan dia…xyah la you nak g maki semua orang….sebab org yg xsalah ni…mmg ALLAH akan tunjuk gak dia xsalah….so sabar….
    pastu kan..kalo xsuke TV3 ke Melodi ke….nasihat saya…xpayah tgk….kalo kita tgk ..kita naikkan rating diaje…janganlah kusut2 sgt….kita as a public tunggu dan lihatje…sebab kita xde hak nk hukum orang…tp terus terang, saya bukanlah penyokong/peminat Tom…cume setelah keluarnya gossip ni …saya terpanggil nak mengenali wajahnye….senang cite, kite sume sabar ye…..kite tggu je ape yg akan jd nnti….

    chowww

    0
    0
  72. wateve says:

    nie yg msok paper yg dye belasah bini org n wt persetubuhan dpn bini org tuh eh ?
    tade maruah tol betina nie .
    mmg ptot pon ko kne pkol ,
    tuh blsn bg ko .
    tuh baru kt dunia beb .
    ko tggu kt akhirat lak .
    lagy teruk dari yg ko kne kt dunia nie .

    0
    0
  73. TABUAN says:

    NI APA NI……..? SAWAN ???? MEROYAN ????
    KENA SAMPUK…??? GILA KE……………???? :(

    0
    0
  74. ina taiping says:

    haha..padan muka si tom tu.kalo nak tawu kan tom ni dulu duk kat ayer kuning taiping,perak.pastu,die kena masuk sekolah pemulihan akhlak.pusat serenti pon ade kot.sebab die dulu dok stomack gam.tak caye?kalo tak caye tanyer r orang2 taiping.sape yang tak kenal die?mmg famous pun dari dulu.raja farah!da tu pulak bukan saje laki orang die rampas,ade banyak laki orang lain pun die rampas.memang jenis jalang murahan.pelacur,anjing!memang patutla laki die ceraikan die..sebab tah tah mase die ngan laki die dulu pun die main ngan laki lain..tom..tom..ngandung anak luar nikah,kesian anak ko tak ber bin..ko nak jadi artis sangat kan?sekarang tak mengaku pulak ader affair ngan laki orang..gambar dalam fb bukan main hebat gile..sekarang padam lak fb..kalo la ko tu betul,takde nye keluarga perempuan tu nak terajang ko.da tu pulak ko cakap diorang fitnah lam melodi..ko ngaku jelah..dalam ms pun ko ade ngaku kan kat adik perempuan tu..memang perempuan jenis anjing ko nie..takpa.ni mase ko,pasni ko akan dapat balasan yang setimpal.tapi baru balasan kat dunia ko kena sepak terajang.belum lagi kat akhirat?camne?ko rase best tak?syabas!!aku suke sangat!!

    0
    0
    • aku je says:

      ko ni mst knl tom kan.bagus gak og2 tepen yg tau cerite ni bongkar je semua.dasyat sggh perangai die,buat malu org perak betoi

      0
      0
  75. Yeop Rizal says:

    Kira betui la apa yang ina taiping ni cakap. Aku ingat lagi, masa aku keje kat kedai paper depan the store dulu. Dulu tom and the gang nya suka melepak kat depan the store, dari pagi buta sampai dah nak dekat isyak, rambut pendek macam tomboy ngan berkaler…
    Penah satu hari dia nak beli rokok sebatang utk pakwe dia, suruh aku cucuhkan.”saya tak isap rokok” aku cakap kat dia, pastu dengan rasa yang serba salah, dia cucuh rokok tu sendiri dan blah dari situ…. hehehe….
    mmg masa kecik gila sosial budak tom ni, tapi skang ni aku xtau la camna perangai dia. Kalau dengar kata orang mmg la menyampah mendengarnya. Tapi aku suka tengok ngan mata kepala aku sendiri dan baru aku boleh percaya…. Sapa salah, sapa yang betui kita pon xtau lagi…. jangan la hentam2 org ngan kata2 kesat….xbest la… susah la skang nak tengok komen2 yang membina….

    0
    0
  76. maya says:

    boyfriend tom tu patut kena balun lagi teruk . haprak punya laki.

    0
    0
  77. misaikucing says:

    tom sapa tom..kalau tomyam..tom tom bak aku tahulah..

    0
    0
  78. TABUAN says:

    BELA DENGAN KOMEN YANG BERJELA JELA PUN TAK GUNA…

    BAK KATA PEPATAH:

    BANYAK CAKAP………….

    BANYAK LO….BANG……

    ~ PEGUAM BELA SAKIT SAWAN ~

    0
    0
  79. orgasing says:

    cukup2 ler, memalukan sek agama tepen

    0
    0
  80. lolyat gang says:

    nick R.I.P ni bodo mcm babi
    hahah

    0
    0
  81. Isteri says:

    Si Tom pun kenapa sibuk nak kawan (kawan tapi mesra) dgn laki org. Kan ramai lg lelaki bujang kat Malaysia ni. Si laki orang pun sayng2lah isteri tu. isteri tu anak org, bukan ank beruk leh wat sesuka ati. Dunia-dunia.

    0
    0
  82. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  83. I consider this to be a fantastic post! I just have one thought. How do you do it so brilliantly? Every thing on this website is so good.

    Keep up the excellent work!

    0
    0
  84. I genuinely enjoy reading on this website , it contains fantastic posts .

    0
    0
  85. There’s noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice factors in features also.

    0
    0
  86. phone spy says:

    Enjoyed looking through this, very good stuff, thankyou .

    0
    0
  87. Infectious disease police detectives world rushed along Thursday to think the cause of an outbreak of a uncommon variant of E. coli that has spread to 10 states and is faulted for at least 16 deaths and numerous illnesses .

    0
    0
  88. But a different intelligent weblog! Totally can’t wait for additional!

    0
    0
  89. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

    0
    0
  90. I got what you mean , thanks for putting up.Woh I am pleased to find this website through google.

    0
    0
  91. apple great for reflux diseaseI really like natural foods

    0
    0
  92. I was just looking for this information for a while. After 6 hours of continuous Googleing, finally I got it in your site. I wonder what’s the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative websites in top of the list. Normally the top websites are full of garbage.

    0
    0