Written by AbangNara | November 15th, 2008

Walaupun aku menyampah dan meluat dekat Ekin yang asyik berkepit sepanjang hari dengan Mawi dan gambar gaya tudung Ekin yang terbaru ini buat aku tambah menyampah lagi.

Dah la meniru Dato’ Siti Nurhaliza punya style pakai tudung, nampak leher pulak tue. Dengan spek hitam yang besar kepalanya sendiri, Ekin nie memang semenjak dua makin melampau pulak gayanya.

Harap-harap Mawi dapat ajar Ekin cara pakai tudung yang betul. Barulah sesuai dengan Mawi yang baik. Marah sikit kat bakal bini kau Mawi. Barulah boleh jadi suami yang mithali.

Baca artikel sepenuhnya untuk lihat lagi gambar-gambar Ekin dengan gaya tudungnya yang terbaru.

TAGS: ,
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

76 responses to Style Tudung Ekin Yang Nampak Leher

  1. jantan says:

    aku pun menyampah jugak tengok ekin nie

    0
    0
  2. kUNtum..!! says:

    ellloooo…aku ni minat kat mawi-ekin tu, idok lerrrr..tapi ok per style tudung tuh..leher dia still cover gak ler tu…emmm
    jauh skali mcm datuk ct tuh..yg ala2 50% betudung!!

    0
    0
  3. sakura says:

    korang ni…
    kalau tak mengutuk tak leh ke?
    macam lah yang mengutuk tu perfect sangat
    kte ni manusia cam die gak
    pker la sket

    0
    0
  4. me says:

    apesal la nk sgt banggakan style tudung dato siti korang tu…
    ekin kire ok sket ttp gak leher die..tp siti??ehhh…..wei lelaki,korang tahu ke hal agame ni sblm komen2 org?korang tu,bagus agt ker ha!!!!!??????

    0
    0
  5. aku says:

    bkn nak kutuk ke apa…cuma ingat mengingati sesama makhluk. Bkn nak kata kita ni perfect, kalau dah salah cara pemakaiannya x kan x blh nak tegur…tegur pun ke arah kebaikan..salah ke??

    0
    0
  6. ntah says:

    ntah nyer pakai tudung mcm x cukup kain
    buat org yg x cukup ilmu ingt gaya mcm tu da btul. nk pakai, pakai elok2 laa..xpun tanggal kn terus jer..siti tu siap nk nmpk kan gak rambut die sket2..nape x nmpk kn semua jer..yg lain tu da rosak ker? da kasar mcm misai datuk K ker?

    0
    0
  7. casper78 says:

    ni nak pakai tudung ke terpaksa .. sebab nak kawin ngan mawi je kot pakai tu .. lepas ni tak tahu style apa plak yang kuar..

    0
    0
  8. Anonymous says:

    KITA SAMA-SAMALAH DOAKAN YANG TERBAIK BUAT MAWI DAN EKIN. SEBAGAI SUAMI, MAWI BERTANGGUNGJAWAB MENDIDIK ISTERI KE ARAH KEBAIKAN. SEBAGAI MUSLIMAH, EKIN SEPATUTNYA TAHU MEMAKAI TUDUNG BUKAN UNTUK SUAMI SAHAJA TETAPI TUNTUTAN AGAMA. BERDOSA KITA MENGUTUK ORANG LAIN.

    0
    0
  9. matjan says:

    itulah.harap2 mawi dapat bimbing ekin ke jalan yang benar.dengar cerita ekin nie dulu hisap rokok.tak tau la betul ke tak.

    0
    0
  10. nurul says:

    ak juge myampah tgk ekin tp mawi punye psl on je la…lg pn mmg make up dye teballlll giler…
    cian mawi

    0
    0
  11. rika says:

    ikin plastik mawi bendul tue yg tak berseri bila kahwin yg nyata alam pura222 la..hahahha jgn marah peminat mawi…..

    0
    0
  12. DEBAB! says:

    bagi aku klu btl2 nak b’tudung pakai laa elok2..

    0
    0
  13. i~risyana says:

    lor…nape kowg sume nak marah2 sgt nih..
    bia lah beliu dgn style beliau…
    yang kite nih lom tentu lg bagus kan…
    ehm…ape2 pun… kite doa kan semoga perhubungan mereka bahagia.. dan berkekelan
    amin….

    0
    0
  14. subucni says:

    lantak diorang laaaa…..hohohoho

    0
    0
  15. ciknina says:

    walaopon style tudung ala2 dato ct…tp aku xplak nak m’hina ct psl aku suke dgn keperibadian ct yg stay humble & sopan slps dh bertahon jd artis…

    bukan cam minah kat atas nieeeee………
    baru nk jd bini mawi dh nk overexpose lak…yg si botak plak apasal blh trsuke kat minah gediks tu…

    0
    0
  16. cute girl says:

    mawi dgn ekin sm je.yg satu plastik n yg satu pla lurus bendul.ngam la diorg jdi suami isteri..bt mawi,pandai2 la ajar wife u ke jln benar.jgn smpi kepala u tu d pijak2.jdi la suami yg tegas ckit..klu asyik teruskn kebendulan u tu,jgn harap la rumahtangga u kekal..silap2,perangai ekin yg merokok n gila clubbing dlu tu kembali smula..lu fikir laaaa..

    0
    0
  17. tak tau says:

    teruskan style ekin yg meniru style tdg kak ct nurhaliza.harap2 bang mawi dpt mengajar ekin tu cara bertudung ngan betul jadilah isteri yg soleha ya ekin.

    0
    0
  18. texter_bling says:

    skurangnya ekin ni tutup suma rambut dia..pakaian dia pn tutup aurat…korang bygkan dlu dia sexy tp bla berubah pakai tudung tutup suma aurat…yg ct tuh pa ke hal…ngn rambut terjuntai…ngn bj ntah papa…meluat aku tgk…bek si ekin nih lg cntik n sopan penampilan dia…brubah ke arah kebaikan…si ct ni berubah pe ke benda cmtuh…hampeh….go ekin…i like ur style….muahhhhhh

    0
    0
  19. fighting_fish says:

    aku lagi le nyampah tengok c ekin muka ala senduk! phuii!!!!

    0
    0
  20. x ske mawi n ekin says:

    bknyer mawi yg nasiht ekin tp ekin yg jd penasihat imej mawi..lantak korg la..ekin 2 ex-bohsia JB…sper yg x knl dorg..

    0
    0
  21. JB says:

    mawi n ekin pasangan yg sepadan…yag si mawi lelaki yg suka mempermainkan hati perempuan dan lelaki lupa daratan..yg ekin pula perempuan mata duitan…tula kaki clubing sampai umur 29 baru nak ader org kutip jadi isteri

    0
    0
  22. [email protected] says:

    korang jelous lah tu

    0
    0
  23. mamalas says:

    alah apa apahal pun,bertudung kene tutup semua aurat dan sopan.pakai tudung,pastu tunjuk rambut dan pakai baju ketat ketat yg menampakkan susuk badan pun hapeh gak.serope berjalan bogel je.alah kalau bohsia ke, kaki clubbing pun allah ampunkan kalau dah bertaubat nasuha.tapi kalau pura pura hanya allah je yg tahu.kita takde hak nak jadge org tapi hanya sekadar dapat menegur.tapi tegur pun 3 kali je , kalau tak berkesan gak ,lantokkan diaorang……….. buang karen je.orait chau…………

    0
    0
  24. JoKeR says:

    wat is the prob klu die isap rokok..agama x melarang isap rokok..cume pompuan x diwajib kan..yer..
    jd die pny psl la..klu sakit ke mati ke sbb isap rokok die yg tanggung..

    0
    0
    • akuler says:

      oit…ko pndi2 ckp pompuan xwajib isap rokok apemende ni???????????bl ms lak rokok 2 ade wajib n xwajib ha???sengal tol…bute agama ko ni!!!!!!!rokok makruh tau!!!

      0
      0
  25. ntoh ler says:

    ntahnye..de lak wajib xwajib..g lik skola agame rkyat suh ust ko aja..

    0
    0
  26. redbutterfly says:

    biar laa…dia nk pakai mcm tu…..
    yang penting dia lg elok dr Dato Ct

    0
    0
  27. fiziut says:

    ekin pakai topeng ke cermin mata?

    0
    0
  28. Anonymous says:

    Mind ur language…tegur 2 ada bhsnya…tp cara bhs kat atas 2 mengutuk bkn teguran, “menyampah dan meluat”…”berkepit”…tone yg anda gunakan adalh mengutuk…

    0
    0
  29. lela cute 1991 says:

    ei..cantik la ekin tue..dah macam puteri plak..bertuah mawi dapat dia tue..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..amin….

    0
    0
  30. ani says:

    mcm mana, dah mengandung ke..susah lah nak dpt rezeki. mawi kawin aje dgn pompuan ni, astro pun dah tak tayang muka mawi. tak da tuah punya bini, terhegeh2 plak mawi masuk tv 3. dulu belagak sangat. tgk, ina..dah dapat anak, bahagia dengan suami. suka aku tengok ina dengan suaminya…Alhamdulilah, ina tak kawin dengan mawi..

    0
    0
  31. cimA says:

    pasni bis la mawi bankrap nk kne bli bedak
    selori simen kt ekin..hehe

    0
    0
  32. Anonymous says:

    mase undi x menyampah pula. pe hal?

    0
    0
  33. cocojumbo says:

    better tudung kite pakai elok2..kalo nak tunjuk rambut sket baik tanggal terus..tunjuk sket pon still kene bakar jgk kat akhirat nnti..

    alang2 baik tayang terus je..berbaloi kalo kene bakar kat akhirat nnti..

    :)

    0
    0
  34. miko says:

    bodo ah dorg…

    0
    0
  35. fara says:

    apesal r korang nie????xde keje lain ke????

    0
    0
  36. fara says:

    ade x sape yang nk kenal????

    0
    0
    • ape2aje says:

      oi..
      ko igt ni tmpt ruangan cari jodoh ke???
      nak cari, cari ar tmpt lain… wat semak je komen ko 2..

      0
      0
  37. aku kata... says:

    aku tak pelik ekin nak pakai cane pon, yg aku pelik, napa lak ko menyampah sgt kat die???

    sbb ko tak dpt mawi kot :P

    0
    0
  38. Anonymous says:

    hahaha… kalo ko teringin ngan mawi tu jgn la ingat org lain pon nk jugak kat budak culture shock tuh.

    0
    0
  39. budak says:

    ekin cam puting beliung

    0
    0
  40. anti mawi ekin says:

    klu da mawi aq meluat..pe lg la pmpuan yg name ekin tu!dorang laki bini ni ble menang award pasangan hiprokit!uuuwwekkkssssss

    0
    0
  41. bolos says:

    mawi bodoh… ikin bangang…

    0
    0
  42. Nur Cahaya says:

    Nasib baik Ina Naim dpt yg lebih baek dr si mawi ni..sejuk mate tgk Ina yg da bertudung litup bahgie ngan kluarge diye..itu lah hikmah disebalik setiap kejadian..papepun, perempuan yg baik akan mendapat suami yg baik..begitulah juga sebaliknya…renung2kan dan selamat beramal..

    0
    0
    • toinkk says:

      nasib baiklah c ina tu kawin ngan orang lain yek? klau tak, abis lah kisah2 mawi dan die abis d bongkar. jual album apee. wawawa

      0
      0
  43. Anonymous says:

    at least dye pkai tdung…….

    0
    0
  44. yaya says:

    yg korang sibuk sgt sal diaorg nape??biarla..1 hari nnt if da dtakdirkn korang dpt isteri yg mcm ekin jgn wkt tue korang lak skt telinga dgr bini
    korang kena kutuk…kerana mulut bdn binasa..time akademi fantasia bkn main lg sms tuk mawi biler da kawin mcm2 lak komennye…nape sbb xdpt mawi so kutuk ekin..kena terima kenyataan yg mawi dah ade ekin…pki tudung ker xpki ker…nk tny ckit org2 yg komen nie semuanye bertudung ker…mengutuk org dosa…

    0
    0
  45. finaz says:

    mawi 2 nmpk jew warak
    tp nak jga ekin xleh..
    haha

    0
    0
  46. aku says:

    waaa hebat2 la comment korng ni
    bg aku lak…aku xsuka ekin ni..nmpk mcm hipokrit
    xthu la knp
    yg pasti…AKUBENCIDIA

    0
    0
  47. no name says:

    mawi ni konon bawa imej islamik, tapi bini dia seksi giler. pkai baju ketat, seluar jeans ketat nanti celah kelangkang.nak tunjuk kat org lain gak ke??pegi korea pkai serkup aje.leher nampak gak. laki nyanyi lagu dakwah.tapi takleh nk ajar bini.aduh..kesian…..

    0
    0
  48. Anonymous says:

    kalau leher tertutup lambat nak buka jadi biar terbuka senang dan cepat ngapppp aje kat leher tu labu

    0
    0
  49. bUDakgEnIus says:

    Tapi skg nie aku xnampak sgt ar mawi nie bawa imej islamik..islamik doesn’t mean by his knowledges about islam but also about his life style..Skali tgk, tak jauh beza dgn budak2 rempit mcm aku!hahaha…

    0
    0
  50. flower says:

    kalau nk tutp 2 biar la tutup betol2 aurat 2..

    0
    0
  51. kulop kudin says:

    pakcik dulu mat rempit juga.

    pada pakcik, pakaian yang paling sesuai untuk para isteri ialah pakaian yang lebih senang dibuka.

    kalau tudung nampak leher lagi best.

    rasa nak je, terus ngap kat situ.

    ishh… pakcik rasa macam nak berbini satu lagilah melihatkan ekin ni..

    0
    0
  52. chantek says:

    biar la die…style ape..hehehe

    0
    0
  53. ni says:

    nmpk gile gile la depa nih

    0
    0
  54. flower says:

    gatal la 2 nk bkak tudung..

    0
    0
  55. toinkk says:

    biar lh die nak pakai spect2 besar2, x dose pon.. old-fashioned btul lh korng nih

    0
    0
  56. lala87bpgurl says:

    pe2jela…….

    0
    0
  57. malaysian says:

    xske la ngn ekin nie…..setuju gak ngn statement ko tu…makin lama dress dia makin terok…mcm berlakon baik jerk….nyampah…gediksss!!

    0
    0
  58. lola says:

    ngape lah korang ni kutuk mengutuk ekin lah dato ct pakai tudung..biarlah tak mengganggu pun..kalo dah terdedah tu tau2 sendiri la..dosa tanggung sendiri habis cerita :) lawa gak ku pakai tudung alamak angkat bakul kalo tak angkat sape lagi nak angkat kan kan kan wakakaka……..

    0
    0
  59. lola says:

    kite ni org islam seharusnya tegur cara baik bukan KUTUK..astaghfirullahalazim..

    0
    0
  60. zack says:

    alah… minah ni pakai tudung buat syarat je tu….. maklum la… x pakai tudung nnt x dapat kawin dengan mawi.. hihihihiii

    0
    0
  61. y says:

    apa la korang ni…biar lantak la dgn kehidupan dia org…
    dia org yg bhagia,korang x hbs2 nk kutuk org apa kes…
    korang benci sangat dgn dia org pn x guna ,,dia org org dh berjaya…korang berjaya dgn mengutuk org aje..
    hak masing2….x payah la nk bzzz body…klau dh bzzzz body hal org..tepi kain koyak pn x thu nk jahit…..

    0
    0
  62. ein says:

    x bek ckp cm tu kt mawi n ekin. coz diorg mmg smpadan da jdo nk wt cm ner

    0
    0
  63. syasya says:

    sekarang pakai tudung napak leher. Dulu macam2 nampak. Seksi!

    0
    0
  64. Chubby..,sAy; says:

    Ekin..,ekin..,klu nak pkai tdung..,pkai leklok..,jngn tunjuk aurat 2../Wat dato ct lak..,brtobat larh..,dunia nak kiamat da..,ttup larh rmbut 2..,xdewk owg nak tngk pown..,u 2 da naik aji..,so insaf2 larh..,i hope u kembali ke jalan yg benar..,ktew nie owg islam..,jngn nak jdi kafir plak..!!!

    0
    0
  65. poyoo says:

    suka jaga tepi kain orang sbb tu melayu tak maju….

    0
    0
  66. There’s an easy way to find batteries for every electronic device.

    0
    0
  67. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0