Written by AbangNara | September 6th, 2016

Pastinya semua terkejut apabila Fara Fauzana membatalkan perkahwinannya walaupun hanya tinggal 2 minggu sahaja lagi sebelum tarikh dirinya disatukan dengan Hafiz. Tidak berkongsi sebarang sebab kerana ia terlalu peribadi, banyak spekulasi tentang pembatalan ini telah bertebaran di Internet. Terbaru, menurut Harian Metro, punca sebenar pembatalan ini tidak lain tidak bukan kerana Hafiz sebenarnya sudah pun berkahwin dan merupakan suami orang.

fafau suami orang

Menurut sumber, Hafiz sebenarnya sudahpun berkahwin dan hal itu selama ini dirahsiakan daripada pengetahuan Fara sehinggalah tarikh perkahwinan mereka semakin dekat. Namun apabila ianya ‘pecah tembelang’, Fara akhinrnya terpaksa membatalkannya kerana tidak mahu bermadu dalam senyap. Untuk info, Hafiz yang juga Ahli Jawatan Kuasa Pemuda Umno satu bahagian di Lembah Pantai sejak awal didakwa tidak pernah berterus-terang mengenai statusnya itu. Tulis Harian Metro:-

Silap dia sendiri sebab tak berterus-terang, sepatutnya dia perlu jujur. Akhirnya status perkahwinannya kantoi dengan Fara. Dalam perkara ini dia tak boleh sorok. Bukan apa, ia perkara sensitif. Apatah lagi Fara golongan selebriti terkenal. Mahu atau tidak, perkara ini pasti menjadi heboh.

fafau suami orangKesahihan perkara ini hanya akan dapat diketahui apabila Hafiz atau Fafau tampil mengesahkannya. Apa pun inilah yang dikatakan tiada jodoh. Kita hanya merancang, namun Allah yang menentukan. Semoga akan ada lelaki yang lebih baik buat Fafau di luar sana. Sama-sama kita doakan.

_________________________________________________________

Dapatkan koleksi kurta lelaki terbaru W.A yang terdiri dari pelbagai jenis warna, serta blouse wanita rekaan pereka fesyen baru, Zaff Najib. Terdapat 9 warna untuk Kurta Johore dan 5 warna untuk Kurta Maleque. Untuk blouse wanita, terdapat pelbagai corak dan warna blouse dengan harga yang berpatutan. Layari web www.wa-clothing.com atau ikuti Instagram W.A di wa.clothing. Anda juga boleh Whatsapp di nombor 017-6834300 untuk informasi mengenai stok. Dapatkan segera sementara stok masih ada.

 photo unnamed.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

109 responses to Status Suami Orang Hafiz Punca Fara Fauzana Batalkan Perkahwinan?

  1. abg gelojoh says:

    papepun semoga bertabah sis.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ni beza betina dgn perempuan… bermaruah atau hina.. tahniah Fara.. ajal jodoh ditgn Allah.. dari melukakan hati kaum sejenis.. lelaki x pnh puas.. klu ada yg ke 2 pasti ada yg ke 3,4..

      0

      0
      • aina says:

        agree with u.. sayang bukan alasan untuk melukakan hati wanita lain.. so sebenarnye, diri kita sndri tak nak, seribu cara kita boleh lakukan.. nak seribu daya.. tak nak seribu cara..

        0

        0
      • Anonymous says:

        maaf cakaplah yg dok lembah pantai atai ade kaiatn dngn LP mmg perangai cmneh ke?
        dlu kes hantaran..sekrang cmneh..ade lg byk kess

        0

        0
        • Anonymous says:

          cakap dah lama kenal apasal tak aware of his marital status. time keluar dating dgn dier tak boleh hidu ker jantan dahi cap nonok ni dah kawin ker belum? anyway fafau be strong. tinggalkan jer JANTAN DAHI CAP NONOK tu. u don’t need a man to be happy ok. u are such a strong independent woman, to hell with jantan cam ni.

          0

          0
      • johnny bravo says:

        apa pulak betina lah perempuanlah. Ko ni contradict.!! Ajal jodoh ditangan tuhan? Jgn lukakan hati kaum sejenis?? Hmm….kan ajal maut jodoh pertemuan dah ditentukan sejak azali lagi. Bkn kerana dia perempuan & bkn betina, tetapi sudah termaktub yg jodohnya belum sampai, ok???????? Yg kawen dgn laki org tu sb dah jodoh dia, ok???? So takyahlah nak mengutuk or memuji org. Semuanya ketentuan tuhan…

        0

        0
    • jantan tak guna! says:

      kesiannya Fafau, hrp Fafau tabah menghadapi dugaan! and respect Fafau tarik diri & berterus terang.

      0

      0
    • minah jambu say no to DRUG says:

      suami orang !!! huh ! kiwak punye hafiz kau dh tipu fafau eh kurang garam asam gelukur kau nanti kau huh !! dh kawin cakap belom kawin eh ! kau ingat fafau tu happe nak rembattt aje walau pon laki orang eh tolong sikit eh nasib baik dia batal kan cepat2 perkahwinan tu kalau tidaaaaaaaaaaaak merana lahhhhhh idop dia kalau kawin ngan kau yg dh berbini tu hafiz huh ! idop jangan nak menipu pompaaan aje ! skarang ha padan ngan muka kau tk dapat kawin ngan fafau ..kau ingat fafau heeeran sangat ngan kau punye muka …! idop umno ! idop jalur gemilang ! idop 1malaysia ! idop pak najib ! lov u pak najibbb eemmuah…!

      0

      0
  2. N says:

    Sian fafau… sabar ye semoga dketemukan yang lebih baik….

    0

    0
  3. PA KU DULI says:

    lucu…hahaha

    0

    0
  4. orgtua says:

    Wise decision to back out from the marriage. Nevermind about being single forever. Not all marriages r happy anyway.

    0

    0
  5. Mak Temah says:

    Langkah yang bijak, FaFau. Semoga dipertemukan dengan orang yang bijak. Biar kecewa sekarang. Jangan di kemudian hari. Terus tabah…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    laa….pelik plk tk tau..kn nk hntr borang nikah kn kene awal…nk poligami kne urus awal2 pmhonan ape smua…ke da x pyh lg mohon poligami sekrg ni???

    0

    0
    • no says:

      Xpyh pon. Ko ni mcm2 la..

      0

      0
      • i love u fafau says:

        kann.. tah hape2.. pikir logikla.kalau dr awal dah tahu xkan la fafau agree.. ingat dia sengaja stuju kawen walaupon tau jantan tu da kawen pastu da pnt2 urus majlis pastu cancel? cehhh.. aptb la dia..

        0

        0
    • aren says:

      alah ape nk pelik nye…. yg kawin senyap2 tu kan melambak.. tak kan nk pelik plak..

      0

      0
      • Anonymous says:

        BODO

        0

        0
        • Aini says:

          Ko ni paham dak nape die ckp pelik ke tak? Kan die refer komen anonymous yg atas tu..pastu standard la laki2 yg Nk pasang lbh ni..mane nak bgth awal2 diri tu dh kawin..Kalo tak, awal2 pmpn tu blah dh..

          0

          0
  7. anti perampas says:

    Gud job fara

    0

    0
  8. masterpice says:

    ..x pe fafau…neverminds..’single forever’….x kacau org pun..biar kcewa skrg..jgn kemudian nanti.Lebih baik ‘tahu’ skrg..dpd thu kisah slps kwin..langkah yg bijak…tabahkn hati..

    0

    0
  9. zarith sofea says:

    salute dgn fara fauzana ni. kalau nk ikutkan die dh berumur msti x sabor nk akhirkan zaman bujang. tp die mmg bijak. sebelum kawin tuhan dh tunjuk tu juga satu rahmat.

    0

    0
  10. Hafizz says:

    Xpa la fafau u insan yg berhati mulia

    0

    0
  11. Anonymous says:

    press conference nak kawen sendiri, pembatalan kawan pun sendiri.. bertabahlah fafau.. lelaki zaman sekrg kan..xsemua begitu tp golongan yg sebegitulah yg buat ramai perempuan suka sendiri.. nk berpoligami contohilah tok red kikikikikiki

    0

    0
    • Anonymous says:

      padan la pc x mai…pdhl dok sejengkal area KL je..ingatkan bz nau dok oversea ke apa…rupanya nak cover selagi boleh…yang pencacai pun sure cover dia gak tu….kuang ajar jantan cam ni…ko tipu mak bapak fara…tah2 bini ko pun x tau ko nak kawin lg…sial!

      0

      0
  12. Fido Dido says:

    Hampeh pnye laki x bg tau status. Sian Farah. U are strong akak!

    0

    0
  13. adira says:

    press conference nak kawen sendiri, pembatalan kawan pun sendiri.. bertabahlah fafau.. lelaki zaman sekrg kan..xsemua begitu tp golongan yg sebegitulah yg buat ramai perempuan suka sendiri.. KALAU nk berpoligami contohilah tok red kikikikikiki

    0

    0
  14. hafizGemok says:

    Hafiz sila MENINGGAL ..spesis mcm ko ni lembu lg mulia… penipu last2 kantoi… jilake

    0

    0
  15. timot says:

    Itula k.fara..rahsia sgt..tup2 suami org..xperlu rahsia sgt..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Manusia mcm ko x pnh puas.. ditunjuk2 ditayang diheboh2 nnti ckp pulak x sabar tgk mcm si polan polan tu tup2 bg kad kawin je.. klu x tunjuk2 x heboh2 dikata plak itu lah rahsia… erhhhh suka hati dia la.. nk kawin tu dia bkn ko..

      0

      0
    • Anonymous says:

      dik,eloklah farah rahsiakan sape hafiz ni sblom ni. dprd dia dok tayang beria-ria,lagi malu..pikir positif sikit dik. peace.

      0

      0
    • Rad says:

      Saya pernah terkena dengan ‘suami orang’, “kita rahsiakan hubungan dari kawan-kawan, biar depa surprise sangat2 nanti” kononnya

      0

      0
    • whatever says:

      apo ko bangang statment kau ni timot…

      0

      0
  16. norly says:

    Kalu betul la hafiz tuh laki orang. Bini dia mesti panas hati. hahahaha entah2 bini dia yg bocorkan… padan muka hafiz. Bertabah kak fara!!

    0

    0
  17. Kak enon says:

    Lorrr..sian fafau..be strong k..laki jns cmni kalo boleh nk bebini spai 10,tp nk btau bini 1st bab poligami takut..lbh baik kecewa skg dr mkn hati ps kwin..nti kalo da dpt fafau,jmpe pmpn len,ngaku bujg lg..begitula seterusnye spai die mam***

    0

    0
  18. Anonymous says:

    kalau betullah, bersabarlah fafau. dan tahniah sbb tak terjebak awal2. lbh baik kwin lwt drpd makan ht slps kwin

    0

    0
  19. Jimbo says:

    Kesian Fara. Takpe, kumbang bukan seekor. Fara akan dapat yg lebih baik & bagus dari Hafiz. Fara orang yg bijak, maka keputusan beliau pun bijak sekali utk tidak meneruskan perkahwinan.

    0

    0
  20. Nek Semah says:

    sebab tu la fafu kena dedahkan gambar atau biodata bakal suami u tuh, boleh le Nek Semah dan kawan-kawan merisik khabar awal-awal. Ni tak, rahsia konon. kan dah kena dengan si apih tuh. Very poor u. Apa-apa pn tabahkan hatimu wahai fafau. Untuk hafiz, teruskan kerjaya mu makan dedak dalam bidang politik tuh. Tq

    0

    0
    • Pinky Doll says:

      setuju…^
      si fafau nie baru kenal dia sehari ke seminggu…
      takkanlah tak tau latar belakang si mamat nie..
      ada jawatan lagik…
      org Ummo pulak tu..
      takkanlah tak dengar… tiupan “pokok2 bergoyang”
      yg bestnya… Org tua si fafau siap buat pengumuman
      kesimpulannya…
      aku rasa…. sifafau nie tau status bakal suami..
      tapi.. mcm drama2 melayu..
      pihak isteri bersua muka dgn fafau..
      pompuan dgn pompuan nya dialog..
      dan… si fafau berundur.

      0

      0
      • fifi says:

        Ya X ya jugak….X kan ler X tahu laki tue dah berbini sblm nie…org umno plak tue, ish2…duk pun area KL gak,
        mcm2 ler fafau nie…ingatkan panggilan hangit ke, rupanya betul2 X jd….hihhi…
        anyway, bertabahlah fafau…peace…

        0

        0
        • joey says:

          x boleh kata camtu. kalau fara bersangka baik dan lelaki pula penipu besar, mmg boleh jadi fara n famili tatau. macam aku dl, dah dua bulan bertunang baru tau lelaki tu dah ada komitmen hidup bersekedudukan, dengan izin ALLAH.

          0

          0
        • what ever says:

          fafau dan fmly dia mmg xtau si penipu tu laki org.. lgpun selama 2 thun drg kwn jrang sgt kluar berdua… sbb tu wktu pc nk kawin jntan ni x dtg sbb takut kena spot, tp dr nama pun org bleh spot dia sapa.. xpa lah fafau, Allah lbh tau apa yg terbaik tuk kita sbg hamba Nya sbb fafau seorg wanita yg baik, maka Allah bg kebenaran wlau pahit tuk di telan… Aamiin ya robb….

          0

          0
  21. Anonymous says:

    Hafiz harus jujur dan berterus terang. Bermadu memang perit. Alhamdullialh Fafau da dapat berita sahih. Tapi lagi kesian Adira…….

    0

    0
    • Wak topo says:

      Kes adira tu mmg kesian..kesian sb dpt laki miang..tp kalo bab bermadu tu xkesian rsenye kot sb die mmg da tau org tu mmg bebini tp sje cri nahas..tu nsb bek hasrat tokred nk kwin ruhainies tbantut,kalo x mkn atila si dira bmadukn ruhainies plak

      0

      0
  22. isteri tertipu says:

    saya kagum dengan fafau,kerana dia perempuan dan tahu menjaga hati perempuan. kalau betul dia nak kawin, dia mmg boleh kawin. tapi dia x mahu. perangai hafiz nie sama macam suami saya. bercinta hampir 3 tahun dgn perempuan lain tanpa pengetahuan saya. disebabkan kami tinggal jarak jauh. tapi Allah s.w.t mahu berkuasa, lambat laun, isteri dapat tahu juga. saya jumpa secara baik dgn perempuan itu. sekarang mereka dah putuskan hubungan.

    0

    0
  23. Salute u says:

    K fara srg pompuan yg bjak.klu org lain mcm hmis surya mmg dh kbas..kaya kn?yg jntan tu igt ko pngkat bsar,adun bgai blh snang nk amik mne2 pompuan ke?silap org la..klu hamis suraya,adira,ct nrhliza,memey..blh la.

    0

    0
  24. gooddddd says:

    bagus fafau..aku respek..tak macam adira tuu

    0

    0
  25. Anonymous says:

    harap kak fafau tabahhh
    …..?

    0

    0
  26. mar says:

    Padahal kawan2 juge yang tolong kenalkan…pun tak boleh harap…

    0

    0
  27. will says:

    fafau, I respect u. didoakan smoga anda tabah mnghdpi ujian ini.

    0

    0
  28. TT says:

    Lom apape da menipu…. Cane nk jadi suami?? Org kata bohong sunat xpe.lps kawen bru bterus terang kn..tapi klu cani pnya cite mau kene sunat skali lagi si hafiz nih!! Buduh

    0

    0
  29. think says:

    Walaupun isteri pertama restu (dpt payung emas) tp hakikatnya xde sorang perempuan yg redha 100%. Dlm hati setiap perempuan mmg akan wujud “cemburu”..mana2 perempuan yg nak jadi no 2, 3 dan 4, korang mmg tak pandai jaga hati sendiri..
    #sekadar luahan..

    0

    0
  30. Tetek mantap says:

    Takkan xtau kot dia laki orggg

    0

    0
  31. Payed says:

    Haaaa tudiaaaaa. Mana mangkuk² hayon yang duk tuduh farah reject laki tu sebab dia tak kaya laaaa, tak mampu tanggung laaaaa. Manaaaaa korgggg, puiiiiii aku ludah hangpa!

    0

    0
  32. xlogikdekakal says:

    mula2 tau..tapi bila rasa xnak bermadu..cakap xtahu pulerrrr…hmmmm

    0

    0
  33. Aiai says:

    Fafau, u have my respect. Ni contoh wanita bijak

    0

    0
  34. farahanyza says:

    semoga farah tabah hadapi ujian ini.InsyaAllah ada hikmah disebaliknya…

    0

    0
  35. Abang lu says:

    Dasar jantan cap nonok!! Nasib baik farah dpt tau sblm nikah.. kalo benda ni pon tk bole nak jujur.. ntah ape lagik dia rahsia kan.. org2 umngok mmg gitu gak nya ahh..

    0

    0
  36. Karim bin Zema says:

    Dah nama pun umno. Mesti la kaki kencing melelelelellehhh..tgk najib sudah la

    0

    0
  37. Abang lu says:

    Sng kata kan.. Si hafiz ni jenis jantan dahi cap nonok!!

    0

    0
  38. dina says:

    a class act!
    U dont need this kind of man in ur life.
    Insyallah a good man will come along.

    0

    0
  39. dato RAHIM taiping says:

    Pelik juga kalau fafau baru tahu sbb yg kenalkan dorang pun best friend fafau gak. Somemore org umno ada jawatan lagi. Mesti best friend fafau yg nama din tu org kuat umno gak .camna x tau . rasanya bkn sbb fafau c tau status laki org.cuma mesti ada kes Lain ni.sbb tu masa pc pun Farah x bawa kenal me media. Dan ada statement fafau konon bakal laki dia pun x tau dia tu selebriti . .kau ghase betul ke haha org umno x kenal fafau

    0

    0
    • datin Yong Peng says:

      itulah psl… mcm mane lah bleh X tahu, next wk jer nak kawin plak tue…huhhu…
      maybe sbb tue fafau X tunjuk masa pc aritue….ntahlah, hanya dia yg tahu apa sebenarnya, spin selg bleh spin…ooppss…org umno kalo bab spin berpisah tiada…ahaks…

      0

      0
    • SayaAwakDia says:

      Tak pelik pun orang tak kenal Fafau. Saya kenal tapi kawan saya tak tahu pun siapa Fara Fauzana sebab dia tak dengar Hot FM dan tak tengok program yang diacarakan oleh Fafau.

      0

      0
  40. el says:

    kate dah kawan lama, takkan tak tahu status lelaki tu sebenarnya

    0

    0
  41. Jimbo says:

    Haaa…. Nampak tak sini. orang UMNO ni memula je nampak bijak, ujung2 bodoh gak. Segala tipu helah akan terbongkar. Itulah UMNO.

    0

    0
  42. Mama81 says:

    Ada hikmah sblk kejadian…smoga tabah dan sabar…smuanya adalah rahsia Allah…

    0

    0
  43. sentap says:

    selama ni yg sebok ckp jodoh ngan laki org tu takdir tgk si fafau ni…dia dah tau laki org dia boleh tarik diri…yg kata takdir tu mmg sedia gatal nak berlaki kan suami org…takdir yg cari sendiri pastu ckp dah takdir…

    0

    0
  44. Anonymous says:

    Org UMNO…penyangak..penipu..penyamun yg kau nak buat laki…mmg nasib kau baiklah x jadi kahwin

    0

    0
  45. naraponpon says:

    suami orang la sedap fafau ..

    0

    0
  46. zed says:

    fafau kn kaya.Takut klu si lelaki tu mmg dh ade niat xbaik kt fafau part harta kekayaan yg fafau ada skang ni.

    0

    0
  47. ungu violet says:

    Allah nak bagi lelaki yg lebih baik utk awak fafau..awak tak rugi satu sen pun.lelaki tu yg rugi.u go girl!

    0

    0
  48. ain suzana says:

    tindakan fafau tu betul. tapi tatau status lelaki ni agak musykil jg sbb lelaki ni ada nama & jawatan. ramai yg kenal. jgn pula kata dorg tak dating lgsung. mgkin fafau pikir pjg & buat keputusan cancel. Wallahualam. apa pun hrp bersabar byk.

    0

    0
  49. Anonymous says:

    at least dia ambil keputusan membatalkan, xmnyakiti hati perempuan lain. ..
    inipun dah cukup bagus utk fara. yg lain2 biarkan…

    0

    0
  50. ATTENTION PLEASE says:

    LELAKI KALAU DAH BERKAHWIN BUATLAH CARA DAH KAHWIN.
    TAK PAYAH NK BAJET KO TU BUJANG TERUNA !!!

    Pengalaman aku kenal dgn lelaki yg berstatus suami org ni mmg ramaiiiii.. Ramainya penipu. Memula kenal dia xpnh sebut pn dia dah kahwin, dah berbini, dah beranak pinak. Sibuk la jual minyak..siang malam dok msj call. Perempuan kalau dia single lambat laun dia akan melayan jgk krn kebosanan. Lelama tula yg boleh jd bercintan cintun tu. Bahayanya bila hubungan itu makin bertaut sayang, tula yg boleh jd sesi rampas suami org. Yg kesiannya adalah wanita.

    Pertama – kesian yg si gadis single yg kena tipu sbb ingatkn lelaki bujang.
    Kedua – kesian yg si bini yg kena tipu sbb tak tahu suami dia curang.

    Ada jgk tu yg mengaku dh kahwin pn tapi msh jugak nak berkenalan…aku pon tak paham kenapa?? Apa mslh si suami ni, tak cukup kasih sayang bini ker??? Ker tak cukup lubang ko nk gali …???? JANTAN tak sedar diri mcm ni, mmg harus kena maki. Mmg berderet dah yg kena maki dgn aku…. Penting utk seorang perempuan tu siasat senyap2 diri si lelaki ni, cari kekawan dia siapa, tanya senyap2, dalam ramai kawan dia yg berkomplot tu mesti akan ada seorang dua yg jujur. Bila dah tahu perihal lelaki ni, kau senyap je dulu, layan kan ajer….kau layan je dia bebaik…sampai satu saat, apa lagi kau hentam je dia cukup2!! Sedarkn diri dia..tentang TANGGUNGJAWAB SUAMI. ingatkan dia tentang anak bini dia, apa perasaan dia kalau ISTERI dia bermain cinta dgn lelaki lain belakang dia. Sanggup terima x ? Sebelum lelaki tu mainkan aku, baik aku mainkan dia !!

    BERPOLIGAMI ITU TAK SALAH. Yg salahnya bila kau menggatal sedang kan anak isteri kau elok je duduk bebaik kt rumah. Tapi mata kau meliar tengok perempuan lain.

    Lelaki mmg seronok tgk perempuan lain, cuba kau fikir kalau bini kau cakap dia teringin nak lelaki lain. Tak ke terduduk kau dengar?? So wahai para suami…pesanan aku, hargai dan bersyukurlah dgn anak isteri yg kau ada tu.

    0

    0
    • E.H.A says:

      pengalaman sy suami org yg mencari cinta anak dara atau janda lain ni dia akan jaja keburukan isterinya. isterinya mcm ni isterinya mcm tu. isterinya semua serba tak kenalah semuanya yg buruk-buruk. dia je yg betul yg sempurna. lg satu alasan isterinya tu calon pilihan keluarga, terpaksa kahwin walau tak cinta. skrg nk cari cinta sejati pilihan sendiri konon. pelik juga dalam tak cinta anak2 berderet beranak. tp diaorg ni sentiasa ada perempuan yg sanggup melayan kasihan sbb lelaki2 ni tak cukup kasih sayang kat rmh sendiri. lelaki2 camni sentiasa laku di pasaran sbb permintaan tinggi dr kalangan perempuan juga. kaum perempuan tak payah cari pasal la melayan spesis lelaki camni. habis madu sepah dibuang. bini kat rumah dah puas rasa..nk try rasa lubang haram yg kat luar pulak.

      0

      0
  51. peguam says:

    kalau betullah fafau ditipu,saya cadangkan fafau buat saman malu

    0

    0
  52. MangsaPanggilanHangitSatuWaktuDulu says:

    Balasan le tewww… dulu ko panggilan hangitkan orang. Sekarang ko pulak terhangit!

    0

    0
  53. sofie says:

    agak2 hafiz dah tanam x kt lembah berumput fafau

    0

    0
  54. . says:

    Sabar bebanyak fafau.Kalau sudi kawin dgn saya.Saya masih mencari.Saya berkerja kilang umur lebih sikit dari fafau.Saya seoang yang jujur.Zaman skg nak cari yg jujur memang susah.Hanya orang susah saja yg senang jujur.kawinlah saya.

    0

    0
  55. Emmak Ikan Kembong says:

    Sekadar perkongsian. Kalau nk berkahwin, pastikan kenal dulu pasangan. Jangan sibuk nk publisiti pastu dpt cerita sebenar baru nk ambil tindakan. Rsnya fafau dh tau status hafiz.dia bukan sebarangan org. Kalau ni reason nk cover diri fafau xtau la..tggu la statement response hafiz. Zaman skang bukan lelaki je xblh percaya, perempuan pun sama. Xkan along cham blh cerai kot

    0

    0
  56. rania says:

    Lg 1 kan x kan si fafau x tau status laki org sbb nak kawin kena isi borang nikah. Dlm tu mcm2 pej agama mintak. Fafau siap dah pergi HIV test. Siap catch up dgn tokti lagi. .ke minta khidmat nasihat maklumlah perampas of the decade hehehe. Cuma bgs la tindakan dia batal tu blh dipuji. .x la mcm tokti nak gak kat laki org .hidup x kawin pun kaya raya so fafau ni

    0

    0
  57. Putri Mawar Biru says:

    sem0ga fafau d berikan kekuatan utk mghadapi situasi ni, mmg beratt ,sya yg baca pun bleh terasa sakitnya, apa lagi fafau yg melaluinya, hari pernikahan dah dekat, kad dah edar, dah bt Sidang media lg,xb0leh byg mcmmana happynya fafau ingin melangkah k alam perkahwinan, ya allah kau berikan lah kesabaran,kekuatan,dan pulihkan lah semangat nya semula, sem0ga fafau akan menemui kebahagiaan nya nantii ..

    0

    0
  58. tatatata says:

    Laki tu bujang lagi lar, I know the guy and fara personally. Fara lebih kepada tidak bersedia sebab dah banyak kali dah laki tu ajak kahwin. Dari dulu lagi. Mostly Fara yang macam tak nak lagi and ada satu masa Fara larikan diri sekejap. Tapi dia berbalik kepada jodoh jugak. Usaha macam mana pun kalau jodoh takde tak leh jugak. Hope dua dua tabah.

    0

    0
  59. A relative says:

    The guy is still SINGLE….confirmed sehabisnye!!
    FAFAU……pegi lah buat press statement betul-betul. Takde rasa kesian ke?

    0

    0
  60. bukan harian metro says:

    sumber harian metro ni yg rasanya mcm tak boleh percaya…
    adekah hangpa tak baca perkara yang viral kat FB ~ salakan anjing selamatkan bayi dalam kotak, tapi HM kata budak tu hampir dibaham anjing..

    dok petik sumber dari harian Harian Metro adalah perkara paling hanjing yang boleh dilakukan oleh individu yang berakal.

    0

    0
  61. Anonymous says:

    Hafiz CONFIRMED single la..X baik btl suka hati buat berita camni..fafau pun patutnya btlkan keadaan dan buat press statement bgtau perkara sbnr, kesian famili hafiz.fafau yg nak cancel sbnrnya,sbb bila waktu persiapan kawin dia tgk laki ni mcm tak semampu yg disangkakan (masih mampu tapi xla tahap duit macam air).tak masuk akal laki ni dh kahwin, mak bapak dia nak sekongkol sama waktu merisik utk cover kot!kalau ya pun nak fitnah.. Hehe

    0

    0
  62. sya says:

    Mesti ada something happen..fafau selebriti, mustahil dia bt benda yg memalukn dirinya sendiri spt cancel kahwin tba²..anyway, klu jodoh tak akn ke mana.Allah selalu ada rencana yang terbaik buat hambaNya..

    0

    1
  63. Mungkin itu yang terbaik untuk kedua2nya. Hanya DIA yang Maha Mengetahui….

    0

    0