Written by AbangNara | May 21st, 2010

1 juta pelawat

Terkesima. Terkedu. Terharu. Semua perasaan bercampur baur dalam benak hati kami. Angka 1 juta pelawat untuk sebulan akhirnya telah berjaya dicapai oleh kami di BeautifulNara.com. Terima kasih banyak-banyak kepada anda semua yang terus menerus memberi sokongan kepada kami. We love you all very much.

Dan Facebook Fans BeautifulNara juga hampir mencecah 9 ribu orang. Kalau sudi, silalah klik sini untuk menjadi fans kami. Kalau anda dah rasa nak muntah layan gosip artis, boleh lawati AmazingNara untuk bergelak ketawa sebentar. Sekali lagi ucapan terima kasih dari kami untuk anda semua yang terus menyokong kami.

50 responses to (STATISTIK)1 Juta Pelawat Untuk Bulan April, Thank You Very Much

  1. minah senget cap ayam says:

    Bang Nara
    lately byk gosip ciplak dr other gosip page la
    x bes tau
    mana the x factor Bang Nara yang dulu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. aku la says:

    no.2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Boraq Love Amy says:

    ahah la.. mcm ciplak dr website gosip yg lain jea.. xbest la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. zaqyah says:

    tahniah….!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. puteriaquarius81 says:

    congrats…. keep it up .. wishing u all the best… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. nurul says:

    1 mende yang sy suke pasal bn ni..ari2 ade 3-4 cite yng bru..klu blog iburan lain..adeh..usahkn sehari..sminggu bru ade gosip bru..tahniah abg nara..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. fifie says:

    ape lg kak n bang nara…
    mehla blanje kami2 yg diantara sejuta tu..heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. FTNer says:

    hebat..hebat!
    kagom tengok stats tu!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. winter_gurl says:

    hebatnya….pelawat saya 50 pun tak sampai …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. rashid says:

    Usaha berterusan pasti buahkan hasil…Tok sah layan sangat orang kritik…just be yourself, tahniah Abang nara..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Miss_hujaN says:

    Genkz2 kuantan nk ucapkan ..Tahniah utk beautifulnara..Terus kn bkarya di arena gosip terhangat..


    Sent on a phone using T9space.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. cikeju says:

    waaaaa.
    nie gempak niee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. BlackBerry00 says:

    CONGRATES TO BEAUTIFUL NARA…

    YOU ARE ALWAYS THE BEST….

    =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. DaHLia says:

    wahhhh sangat hebattttttt!!! Tahniah utk Beautifulnara!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. yang mengingatkan says:

    Salam..berbanggalah dgn pencapaian pelawat satu juta kalau anda menggalakkan orang berbuat dosa ni web ini..mengumpat,mengutuk, meletakkan gambar yg mendedahkan aurat..Allah akan tny di akhirat kelak…Sesungguhnya Allah akn menutup aibmu kalau kau mnutup aib org lain,n Allah akn mendedahkan aibmu jika kau mendedahkan aib org lain..sekadar mengingatkan..dunia smkin ke akhir zaman,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • iva says:

      yang mengingatkan.. kalo x suke,xyah gatal tgn nak mlawat blog ni..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • whatever says:

        tu la.. bila tunjuk gambar tak senonoh artis, kate bukak aib.. nape tak kira tu sebagai teguran untuk kebaikan.. slalu artis lepas kantoi gambar tak senonoh atau kontoversi, baru la nak beringat sket.. tkadela sesedap hati je dedah sane sini, kuar statement entah pape.. come on .. gembirala dengan kejayaan org lain tanpa besikap sinis..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yang mengingatkan says:

          tu lah manusia zaman skrg..bila ditegur bkn nak terima teguran dgn baik..bkn sj gatal nk singgah site ni pun..nk tegur artis bkn mcm tu caranya..kalau betullah cara menegur dgn meletakkan gambar2 yg memalukan..mesti diorg dh lama berubah…apapun, sekadar memberikan pandangan..ckit pun tak berniat sikap sinis dgn kejayaan org lain.. itulah melayu, org berjaya ckit mesti ada yg dengki.. =p

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zai says:

          hbs tu,nak tegur camne? nak msg ke? kol ke?? kalo x letak gmba2 diorg x snonoh tu, diorg nak sedar smpai bile? sbb ade gmba camtu la ade teguran, kalo gmba elok, sape nak tegur?? sape nak keji??
          sape nak maki???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yang mengingatkan says:

          mcmlah teguran korang tu memberi kesan di hati2 artis..sikit pun diorg x heran malah makin menjadi-jadi adalah..korang balik yang dapat dosa sbb mencaci,memaki dan mengeji..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aimi says:

          ko bg cth sket cara tbaik utk menegur artis2 kte ni? kami sume nak dgr n artis sume nak ikot

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. tahniah n salute kpd beautifulnara.. bila la mase aku pulak.. huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. zull says:

    gua dapat 1ribu pun cukup ar. hihihihihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Zaza Muhammad says:

    tahniah…..
    masing2 boleh berfikir sbb semua ada akal. kalau terlanjur kata tu harap2 maaf memaafilah antara satu sama lain. yg baik jadikan teladan yg buruk tu jadikan lah sempadan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. apik says:

    bandwith mesti kuat makan kn? haha :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. joegrimjow says:

    hoho
    xpecah ke hosting traffic camni
    heee
    terbaik la
    ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. apa yang membuatkan blog ni disukai dan lain dari blog gossip lain adalah gossip disini tak menjatuhkan air muka artis tu dengan kata-kata yang kasar.. ini barulah imej Malaysia yang sebenar..

    tahniah atas pencapaian terbaru ni! err bola petang tadi camna??takde update ke?? hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. lanunsepet says:

    wah3.. ni maksudnya artis makin kontroversi…
    tapi prestasi???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. emptyH says:

    tahniah…….teruskn…mantapkn….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. emptyH says:

    tahniah n terskn serta mantapkn gi goip2 artis tanahair….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    CONGRATZ…SNTIASA BRSAMA BN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Anzur Anuar says:

    tahniah bro..
    last entry: Brabus untuk VIP dan fulltime blogger

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. velasrizal says:

    wah..tahniah bro..teringin nk jadi mcm u..

    Akhirnya Marouane Chamakh Milik Arsenal !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. power giler..! tahniah..traffic yg sgt tinggi! nasib baik xjam mcm jalan KL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. man says:

    wow..1,000,000!!! aku punye lak?? tolong….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. SIOT says:

    BANG NARA SIOT TERMASUK GAK DLM 1 JUTA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. SIOT says:

    HARAP2 BN JGN TUKAR KONSEP
    BIAR CARA KOMEN BEGINI
    SIMPLE DAN SENANG

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. […] kebanyakan blog yang menulis tentang dunia hiburan dan artis menjana trafik yang amat tinggi. BeautifulNara berjaya menjana trafik sebanyak 1 juta dalam masa sebulan, sukar dipercayai tetapi itulah kuasa […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. huhuhuhu tahniah untuk tuan admin!!! betul blog hiburan memang mempunyai pelawat yang tinggi keep it up!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. […] (STATISTIK)1 Juta Pelawat Untuk Bulan April, Thank Y&#959&#965 Very Much (47) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. […] (STATISTIK)1 Juta Pelawat Untuk Bulan April, Thank Y&#959&#965 Very Much (48) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Impart you so often for the tough energy put into the berth. It’s some . I’ll be wager to appraisal erstwhile again on what all the group has to say regarding it. I guess I give just soul to move and see if there are any new posts that turn from from the remarks socialist on here.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0