Written by AbangNara | May 14th, 2009

siti sarah

Mak aih. Terkejut kami tengok gambar terbaru Siti Sarah semasa mencuba nasib di pertandingan WordStars Road To Hollywood 2009. Kurus gile macam tinggal rangka jer.

Selidik punya selidik, Siti Sarah dah hilangkan 7 kg semata-mata untuk pertandingan tue. Mungkin nak penampilan lebih menarik kot masa kat Hollywood nanti.

Satu jer nasihat dari kami untuk Siti Sarah, janganlah sampai tak bertenaga nak menyanyi nanti. Kurus tue penting tapi orang Hollywood tak tengok sangat muka atau bentuk badan. Yang penting kualiti nyanyian anda tue.

78 responses to Siti Sarah Kuruskan Badan 7 Kg Untuk Hollywood

  1. singa ganaz says:

    baik dia kempiskan hidung drpd kuruskan perut…

  2. S!ezan says:

    1st

  3. eclipse says:

    weh…kalo setakat tgl komen nak cakap diri anda org yg 1st komen…xpayahlah…mcm jakunis…hahaha…aku ckp ney kt sume org…jgn nak menjakun kan diri..mcm org jakun…

  4. DelimaSaraa says:

    agak2nyer muka dia akan kurus sama ke tak ek???kalau kempiskan hidung, nanti suara dia tak merdu dah cik singa oiiiiiiiiiiiiiii

  5. iu says:

    hampeh tull…camne nk kempiskan hidung dia tuu kan

  6. org says:

    idung kembang takpe jangan p*p*k kembang dah lah..
    tu busuk..idung kembang dah tuhan bagi..lubang idung kembang takpe dari gigi rongak atau mulut busuk..muka ader parut jerawat ker,mata sepet atau besar macam burung hantu…..tu lagi tak senonoh..muka cam pizza pastu berminyak…eee geli!!

    • eclipse says:

      IDUNG KEMBANG XPE…BAGUIH…DAPAT NAFAS LEBIH SKET…LAGI2 HIDUNG KEMBANG CAM CEROBONG KAPAL…MAK AI…SEKALI TERBERSIN KUCING PON PENGSAN…

  7. Zaza Muhammad says:

    pesal aku xble load gmbr dia nih…. x nmpk aa tahap kekurusan badan dan kekembangan hidung dia…nk compare gane…?

    • DelimaSaraa says:

      aku pun tak lehhh gakkk..tp ok lah, malah nak wat dosa mata bila terkutuk dlm hatii..hehe

      • mien.. says:

        erm,sme ar kte..msuk cni aku trus bg kmen..tggu puyer tggu x kuar2 pn gmbr die…hampeh tull

        • Zaza Muhammad says:

          ok…dah ble tgk dah,,,, xde clear sgt aaa tp jgn le plak sarah nk alter…pe pe pun dah jadi trademark apa!!! ini namanye anjakan paradigma, jadikan kekurangan satu kelebihan

  8. Lovelyvic says:

    Aku pun tk leh bukak gambar dia gak…
    Takpe… aku bayangkan je ar…

  9. LaRa says:

    emmm tue la cba byangkn tgk….dia kurus jd mcmm….???????

    • mien.. says:

      ko bygkn cm kak nara gtau 2…hmpir tggal tulang jer….jgn bygkn cm mumia 2 plak…

  10. bahulu hangit says:

    ingt aku jer xleh bukak..korg2 pon xdpt gak nk tgk kekurusan & kekembangan sarah ni…

  11. badboy says:

    mcmmmm…. aku tak boleh byang n pkit la..
    jerangkung hidup..ke somalia yang kelaparan..

  12. LaRa says:

    nara…asal gmbr siti sarah nie x leh bukak???

  13. LaRa says:

    apa la badboy nie….ada plak jerangkung hidup….somalia kelaparan plak….ntah2 bila gmbar dia dh leh buka cun pa hahahaha…kita mn tau kn…kot 1 keajaiban hahahaha

  14. mien.. says:

    alaaa,korg sume brsbr la ek…nati2 leh la 2 tgk…kaknara sje nk bg saspendo kt korg….hehe

  15. minnie comey says:

    biala die nak kurus kak nara..tp tula..takot xstabil ngan lobang idong die..nnt xbole tampung lak..

  16. LaRa says:

    Haaa bru dpt bukak gmbr dia…aku tgk besa ja pun gmbr dia…x kurus mn pun…
    Mcm sblum nie jgk…

  17. LaRa says:

    hehe btoi jgk huhuhuhu….nsib bek ko ingt aku minnie comey…tq….

  18. BudaKGeniUS says:

    BAGUS APE LUBANG HIDUNG BESAR…
    Ada 10 kelebihan orang berlubang hidung besar nie..RTak caye?Jom review…

    1.Mudah nak sedut & hembus angin/udara.
    2. Deria bau yang kuat…
    3.Kalu selesema,sekali hembus,keluar semua hingus..x payah nak hembus 2 ke 3 kali..
    4.Dari jauh orang dah cam..
    5.Jarang dapat masalah hidung tersumbat..
    6. Boleh jadi teropong..
    7. Taik hidung x payah nak korek, jatuh sendiri..
    8. Senang nak potong bulu hidup, large space..
    9. Boleh guna ibu jari selain dari guna anak jari utk mencungkil sesuatu..
    10. Buleh simpan guli & duit syiling..

    p/s: Orang yang taik idung masin, tak suke makan nasi goreng ikan masin,nanti takut terlebih masin..!!hahahaah

  19. ANDY CHESTER says:

    majulah si idong lobang chantek utk negaro~

  20. singa ganaz says:

    aku x rasa nih pics terbaru dia.. pasal last week masa konsert af dia ada.. dan aku tgk lebih kurang jer saiz badan dia…. x sekurus nih…

    ni edit kot nih…. guna badan siti nurhaliza ke…

  21. bahulu hangit says:

    budakgenius mmg genius..leh bpikiran sejauh itu

    • badboy says:

      cam tu jer badan die..tak nampak perbezaan pun…cuba pakai baju renang..mungkin nampak kot dah tinggal tulang.

  22. boxer hugo bosss says:

    nie ke gmbo kurus die??
    aik xkurus sgt pun…
    haisss…bior ler…nti mntap ler balek tue…
    heheeee….

  23. naira says:

    xpe…kurus ke,gemok ke….vokal sarah tetap power…!huhu….