Written by AbangNara | August 9th, 2011

Kalau ditanya siapakah artis baru yang paling meningkat naik untuk tahun 2011, tanpa segan silu Abang Nara akan katakan yang takhta tersebut adalah milik Siti Saleha. Dan kalau mengikut firasat Abang Nara, Anugerah Bintang Popular 2011 untuk kategori artis wanita baru paling popular pasti akan digondol oleh Siti Saleha. Ini semua adalah kerana fenomena Nora Elena yang sampai sekarang masih kuat terasa.

siti saleha

Semoga tahun 2011 akan digunakan sepenuhnya oleh Siti Saleha untuk meningkatkan lagi popularitinya dan sekaligus meningkatkan lagi mutu lakonan. Siti Saleha memang dah ada bakat, cuma perlu diasah dengan mempelbagaikan lagi watak. Tak mustahil suatu hari nanti Siti Saleha akan bergelar pelakon nombor 1 Malaysia. Tak gitu?

Kepada Siti Saleha, semoga anda terus maju. Jangan lupa follow Twitter Siti Saleha dan LIKE Facebook Siti Saleha.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to Siti Saleha Kian Popular, Kini Menghiasi Cover Majalah Remaja Ogos 2011

  1. Cheyan says:

    suke dia ni, cantik nama pun klasik..

    0

    0
  2. miizan says:

    Jom beli remaja skrng

    0

    0
  3. leha says:

    mak oooiiii…..aku memang tak kenal lah minah nie…first time baru aku tau dia nie siti saleha…nampak sgt aku tak follow artis tempatan…hahaha

    0

    0
  4. leha says:

    si leha nie boleh challenge ANGELINA JOLIE tak?

    0

    0
  5. prince says:

    die memang cantik..sesuai benar jadi cover majalah..:)

    Necrophilia – Buat Seks Dengan Bangkai Haiwan

    0

    0
  6. blitzenius says:

    ini berita lewat ni. kenapa tak letak berita announcement Dashboard Confessional dan Sum41 yang akan buat konsert kat sini, atau vokalis Deftones, Chino Moreno (yang buat konsert masa valentine tahap Mastika dulu) ada buat side project baru dan keluar EP yang bersifat satanist?

    0

    0
  7. kid says:

    ADUH SALEHA jugak ke? ooohh salehaaaaa..!!!
    Dugaan Berpuasa seorang Daddy

    0

    0
  8. sarah_nina says:

    wah cantiknya dia,, nak beli majalah remaja.. tapi dah tak berapa nak remajalah.macam mana ya.,.hehehe..:P

    0

    0
  9. Wan Gerrard says:

    cun, nak stalk jap haha semoga terus berjaya :)

    0

    0
  10. ashrafluffy says:

    xcun pun..seksi je lebih

    0

    0
  11. webmarhaen says:

    Hello tuan, saya telah dikaitkan web yang bagus anda, supaya anda boleh link blog saya?Saya berharap anda tidak keberatan …
    nasib baik

    0

    0
  12. along says:

    alooo…nape dlm cover ni dia senyum nampak gigi? rasanya dia lg cute kalau senyum ala2 manja gitu :D

    0

    0
  13. edy halim says:

    WANT ! !

    0

    0
  14. yang says:

    ngan kompiden aku pegi beli mag ni…peminat siti saleha ow….geram aku tengok dia lam nora elena…hahaha

    0

    0
  15. kutu says:

    erkk..bolehla…tp kalu artis br popular tu xla kot….

    0

    0
  16. kapal selam says:

    comey laaa…..

    0

    0
  17. baby says:

    really love nora elena n seth tan

    0

    0