Written by AbangNara | June 14th, 2012

Tidak seperti Anzalna, Neelofa atau Tasha Shilla yang sedang hangat dengan kontroversi sekarang ini, Siti Saleha bergerak tanpa cerita panas semenjak dua ini dalam mengorak langkah membesarkan lagi namanya di dalam industri hiburan. Baru sahaja selesai menjalani penggambaran filem Pencinta, Siti Saleha tampil menghiasi muka depan majalah InTrend Jun 2012.

siti saleha

Adik kepada Sam Bunkface ini bercerita tentang sesuatu yang penting di dalam majalah Intrend keluaran terbaru ini. Adakah Siti Saleha bercerita tentang kekasih hati? Kalau anda hendak tahu, jangan lupa dapatkan majalah InTrend di kedai buku berhampiran anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to Siti Saleha Hiasi Muka Depan Majalah InTrend Jun 2012

  1. tak first says:

    ak first ke?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  2. timur ke barat says:

    rezeki masing2… Jangan melibatkan diri dlm hal2 xpenting spt mefitnah org n saman menyaman sudah..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  3. harap2 tak da lah kontroversi…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  4. tak first says:

    ak first eh?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  5. Anonymous says:

    cantik

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  6. ss says:

    aku first….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  7. ss says:

    aku nk gk first

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  8. sidaracantikmanis says:

    aku mmg suka dgn si NORA ELENA ni…tak kisah walau pun org ckp bahasa melayu pun berterabur..tu semua tak jadi masalah..boleh perbaiki…da jugak artis luar yang tk boleh berbahasa inggeris dgn baik..tpi masih mampu menawan dunia..kalo boleh jadi lah aktres yang tak da kontroversi, bijak bawa diri dan berdisplin pasti akan disayangi…bukan mcm nelopak tu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      tapi dia mendada mcm neelofa jgk. how?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
      • spy limah says:

        Takpe… dah dia tayang kita tengok je… bukan kena bayar pun, benda free

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  9. Sayabukankakaknorman says:

    ni salah seorang artis baru yang bagus..dan antaranya ialah:-
    izara aishah, wawa zainal dan elfira loy

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
  10. peminat says:

    SITI SALEHA = PELAKON WANITA PLG CANTIK SEKALI D MALAYSIA..
    WHO ROZITA CHE WAN?? SITI SALEHA WAAAYYYY BEAUTIFUL THAN THAT OLD SEXY LADY (SEXY DESPERATE)…

    p/s: sori peminat rozita sekalian. :-)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 5
  11. neelofa memang busuk hati says:

    yes,she is beautiful..tak perlu kontroversi2 hangat mcm neelofa..my friends, yg satu kelas dgn neelofa mase MRSM langkawi dulu cakap memang perangai neelofa bukan baik sangat..yes she’s from rich family and yet she still berlagak bagai..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
  12. mama red says:

    santek.. mama suke

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  13. suhaila lala says:

    jap g nelopak mesti nak cari pasal ngan die ni plak

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  14. Aku kesah says:

    siti saleha ni cantik n x sebusuk lofa…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  15. honeywellz says:

    Memang cantek…lawa2 melayu tulen mana boleh lawan anak campuran. Kulit dia org putih lain dari putih melayu. Hidung pun mancung..Beautiful face, beautiful body…..in fact everything about her is beautiful. Tak payah lah nak pakai susuk or ape2 jampi macam sesetengah mak janda desperate yang gila glamor……..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
  16. Anonymous says:

    Miley Cyrus dengan Salena Gomez lagi pemes,
    pun ada kata mengata gak tapi tak saman menyaman pun ? :)

    Cuba tanya Miley Cyrus

    Press : Miley, anda tahu tentang Neelofa, Anzalna dan Tasya Shila?

    Miley Cyrus: emm?..owh, adakah itu beberapa jenis makanan di Malaysia? saya patut cuba.

    Press : =_=”

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 1
  17. ketuk ketampi says:

    tu kalau dia kata makanan…kalau dia kata maskot zoo negara camne??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  18. LINDA says:

    die ni bagus sgt2 very2 humble. Tgk twitter die…walaupun campur mat salleh tapi dia ckup sopan :) Budi bahasa kaya x mcm artis yg sorang tu…so sorry bkn nak mengata tapi kami dh ckup2 menyampah dgn lopak tu….siti saleha dis year byk berlakon. yay for her :) bagus la kembang kan watak dgn lakonan bkn publisiti murahan. saleha ni aku minat die dari zaman ustaz amirul lagi. kalau la die x pndai berlakon x mungkin dulu nora elena jadi hot topic at twitter. Rupa x penting sbnrnye cume syukur la cos die pun dianugerahkan dgn muka yang ayu :D yang penting x perlu publisiti u ollssss :p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  19. Kelabu asap says:

    Membesarkan lagi namanya, memang dh besar pun bang nara, melekat mata aku tenngok, besaarrrr punyaaa

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  20. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu pulak si gigi rabit ni ..tapi yg tejojol tu tk kena pulak ngan badannnnnnnn

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  21. ina says:

    mcm muka marian rivera plak dia ni.cun betul

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Sagitarius Guy says:

    Memang cun la Siti Saleha nie. Baik ko jaga2 Siti Saleha oii. nnti apa yg jdi kat Neelofa pasal kontroversi dye ngan rakan selebriti lain akn jdi kat ko. Perempuan cntk nie ada ramai musuh. musuh2 dye of cz la pompuan yg xcntk tpi perasan cntk.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. […] Tidak seperti Anzalna, Neelofa atau Tasha Shilla yang sedang hangat dengan kontroversi sekarang ini, Siti Saleha bergerak tanpa cerita panas semenjak dua ini dalam mengorak langkah membesarkan lagi namanya di dalam industri hiburan. Baru sahaja selesai menjalani penggambaran filem Pencinta, … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  24. chacha says:

    eeeeiii…labuhnyerrr!!yaksss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  25. izzah says:

    pernah jmp live siti saleha, mmg cantik…
    dia rileks je tk trcalon kategori pelakon drama wanita popular abpbh…
    tkde pn nk busuk hati…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. bolradhabol says:

    aku dah penah jumpa dia…sgt humble dgn peminat..
    xbuat muka rimas biarpun ramai giler nk bgambar hari tu..
    sweet sgt..yg plg penting ada 6 movie dia thn depan kt pwagam…
    kalo xsilapsalah satunya filem kerat 14 ngan abng haroon ajiz…
    aku mesti tgk semua tuh..sbb dia artis yg cool xdak kontroversi..
    mulut senyap tp keja jalan…
    gud girlllll…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  27. smue tak leh pkai says:

    camni aaar. cer korang bukak mata tu sikit dan tengok Saleha ni.
    apsal dia timbul tenggelam? sebab dia ada education, sambung blaja apa bagai.
    sama gak macam Ramona, tu sekor lagi budak dewi remaja,
    ada gak gosip tapi rilek je aku tengok.
    ape yg aku nmpak, SALEHA & RAMONA timbul tggelam sebab diorg sambung blajar, nak make sure ada pelajaran.
    kalau korg nak tau, ANZALNA & TASHA tu bukannye ade plajaran!
    study kat sekolah je, anzalna tu masa gi kolej kat australia blaja tak habis pun!
    IZARA & NEELOFAKE tu plak lepas dah mula blakon bertangguh2 study smpai la skrg tak sambung2 lagi!
    sekurang2nyer SALEHA & RAMONA wlaupun smbung blajar taoi masih kekal dlm industri!
    takyah nak lofa 10A sgt ler, kalau dah prangai cam haram.
    takde gunenyeeer.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  28. bolradhabol says:

    saleha beauty with brain…
    xperlu kontrovesi utk tonjolkan diri…
    moga terus succes ye…
    luv so much….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0