Written by AbangNara | December 19th, 2011

Fuh ~~ Memang mengejutkan. Inilah satu sisi Datuk Siti Nurhaliza yang kita semua tidak ketahui tetapi berjaya dicungkil oleh para editor majalah GLAM. Siapa sangka Datuk Siti Nurhaliza mampu bergaya ala-ala Madonna untuk keluaran majalah GLAM Januari 2012. Serious Abang Nara terkejut dan terkesima sebentar melihat cover di bawah.

cover glam 2012

Mungkin dengan kelahiran album pertama yang berbahasa Inggeris sepenuhnya, DatuK Siti teruja untuk meniru gaya Madonna. Cantik memang cantik, tapi Abang Nara nampak pelik sedikit. Mungkin gaya rambut kot. Apa pulak pendapat korang?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

222 responses to Siti Nurhaliza Sebagai Madonna Dalam Majalah GLAM Januari 2012

  1. Mak Tom says:

    ok lah…. nak dengki apa lagi… nak komen pasal dia sangat pun… ramai jugak pun yang suka dia… hidup ct

    0

    0
    • tapi nak komen jugak pasal album baru dia ada rujukan Madonna, stok 80’an punya Madonna. bila dia buat macam ni, konon nak reinvent diri jadi hypster lah. tapi seriously, pop Madonna dia agak plastik…

      0

      0
    • tetek saya labuh says:

      ketiak siti warna hitam

      0

      0
      • Budak Nakal says:

        kesitu lak g nyer…hurm…

        adoi…ni byk edit la…

        ” Pelancaran 1Malaysia TV Online ”
        http://kozumiro.com/

        0

        0
        • Apa pun x bleh says:

          Nak international la sngat kan takat jual magazine dlm malaysia je x yah la skan benor nk tiru madonna

          0

          0
        • kambing says:

          dier bukan tiru..org styled kan dier mcm madonna la bodoh

          0

          0
        • Apa pun x bleh says:

          Meniru la tu namanya bahalol. Majalah tu bknnya BINTANG KECIL main ikut je apa org suh buat.. org bodoh mcm kau mmg ikut je kan apa org suh buat. KAMBING !!

          0

          0
        • kambing says:

          hahaks nampk sangat ko ni bodoh gila..mmg x reti baca meg eh? meh makan taik kambing nak? bg berjalan sikit otak ko tu yg bebal hahaks

          0

          0
        • Madona says:

          Apa Pun x Bleh : Ko nie..mmg betul la apa pun x bleh..suit ngn name ko. Itu poto ah..di edit guna software wo..bukan itu cameraman suroh dia bergaya macam itu wo..kalo mo salahkan olang ar..salahkan itu editor ma..lu penah guna itu software utk edit2 pic meh? wa kasi contoh ar..photoshop penah dengar meh? lu kalo itu photoshop pun lu tilak tau..wa malas mau tanya software lain ma..kasian sama ini olang.

          0

          0
    • wan says:

      mungkin sbb tudung dah melayang kot, tu yg nampak pelik,

      0

      0
    • Orang_gaji says:

      Bukan mcm madona! Tp dah mcm muka makcik yg dlm cite Dalmation tu.

      0

      0
    • lin says:

      Aduhai… siti nurhaliza,sy memg buka peminat awak..tp slps tgk gmbr ni,betambah la lg ketidakminatan sy trhdp awak..my request is jganla berjanji nak pki tdung lps haji klu x dpt dtunaikan spenuh..peminat u pun xkan janji stick minat dkt u lau mcm ni gayanya

      0

      0
      • hmmm says:

        hmmm…ntahla..tapi sejujurnya….makin ko dgn “GAYA” begini..makin menyampah aku….ehh?ker akuu yg buta fesyen ni?x kisah la….yg penting sesak nafas di buatnya~

        0

        0
      • alahai says:

        alahai….siti…siti…heeeeiii….kesiannyer laaah…. naik menympah aku ngan ko ni la..malas arr nak ckp apa yg salah n apa yg sepatutnya betol..yerla aku ni kurang pngetahuan agama…tak gitu?tapi begini la…ari tu ko kata nak brtudung,siap baca doa lagi…tapi makin dah menjadi plak aku tengk jambul rambut ko tuee…ntahlaa..kalo nak sgt buka tudung,,x payah la pakai tudung….aku yg tgk ngko ni pun BINGUNG dibuatnya…pikirla sendiri.~

        0

        0
    • neutral says:

      hidupp kak cipap tembam! (CT)

      0

      0
    • jaya says:

      Bila la makcik sorang ni nak insaf. Dengr kabar gi mekah selalu.. tk kan takde kesan lansung. Alng2 jadi madonna yg vogue tue, baik jadi model2 Victoria secret..takde bezanye tutup tak tutup.. suke tak suke ngan komen nie tu la kenyataan. Lain kali depan Kabah tue, minta la dibukakan hati tutup kepala tu elok2..ni buat malu je..org kite, yg mualaf baru masuk tu habis dikutuk..yg sorang ni disanjung2..takde bezanye. perasan lawa..buat lg fashion cam ni, hodoh benar!

      0

      0
    • fifi says:

      Nk ckp kak ct ni Islam mmg Islam..nek haji pun dah,tp yg duk ikt fesyen celebrity yg berfahaman freemason (kabbalah) tu apa hal..cubala ikut artis mcm diana amir,ctriona ross yg makin lama berubah kearah yg +ve..yg kak ct ni makin lama kearah yg -ve plak..nak ckp blom kawen..bole la kite ckp bajet nak suami kaya..ni da brmahtgaa da pon haissshhh

      0

      0
    • Aku bukan nerd says:

      ini bukan madonna, ini mak donat.. miahahaha…

      0

      0
    • nelly says:

      mula2 nampak rambut satu inci,,pastu 2 inci,last2 takda inci lagi dah,,

      0

      0
  2. lil b says:

    mane pg tudung siti?

    0

    0
  3. im.not.a.fan.but.im.proud.of.her says:

    she looks hot! :)

    0

    0
  4. I LOVE SITI everr says:

    siti i everrrr LOVE U !!!!

    I SUPPORT U DEAR..

    0

    0
  5. bingai says:

    ek eleh .. !! tanjat boboi ..

    0

    0
  6. naniey din says:

    huhuhu……siti oohh siti……

    0

    0
  7. observer says:

    where is her so-called tudung? baik tak payah pakai. I am not being judgemental, this is just my opinion. Datuk CT, you have my utmost respect… but heboh satu kampung nak pakai tudung, now what has happened? As s guy, I strong think you are indirectly setting a bad example for muslim women who wants to cover up. They will be thinking ” showing a bit of hair should be fine, it’s trendy’. in fact it is not! You can still be stylish and cover up your aurat at the same time.

    0

    0
  8. katak itam says:

    tudung fesyen baru siti ke ni? tudung versi rambot. ehehe :D

    0

    0
  9. cikpedot says:

    takyahlah pakai tudung tu… macam2 gaya lagi bule buat kalo tak bertudung. patut letak tajuk HAJJAH SITI SEBAGAI MADONA.. baru ngam.

    0

    0
    • yougart says:

      setuju…org sibuk panggil dia Dato Siti..takda nak peringatkan dia sebagai Hajjah siti…Dato K, Dato K….sabar jer lah…cam ni lah akhirnya ct …makin lama..makin identity crisis…

      0

      0
  10. Tah ape tah says:

    Suke ati la die nk wat ape,ape korg kesah, ini cara die menginterprasikan icture madonna, mmgla xcantek mane, but something different

    0

    0
  11. Dot says:

    Lantak p kt die la..die xpki tudung die dpt dosa..korang kutuk die pon korang dpt dosa..huhu..lain la klu bg nasihat..yg tu dpt pahala.. :)

    0

    0
  12. malisa says:

    hajah siti yg ter… makin pelik dia ni..terserlah lagi sisi hipokrit

    0

    0
  13. Hantu Kak limah says:

    Semakin dipuja bakat dan kecantikan beliau.semakin berani pulak dato ct ni dedahkan rambut sikit2.Doakan sama-sama beliau menyedari soal hukum aurat.

    0

    0
    • peminat says:

      xyah citer hukum aurat kt ctlh…citer kt artis yg suka pkai bju yg kainnye x smpai 1 mtr…ha 2 bru btul…ct ni lbh2 pn pesyen rmbut jek yg over tp still cntik…jeles sgt ngn dia pesal?

      0

      0
  14. nini says:

    hahaha….tu satu sisi sayang kat Datuk K yang tak suka bini kesayangan dia bertudung, satu sisi lagi nak jaga hati peminat tu sebab pakai serkup sebab dah janji balik Mekah nak bertudung…………hahahhaaahaha

    0

    0
  15. what the? says:

    oh sangat jeles dengan kau siti sebab fotoshop buatkan muka kau macam minah saleh, tapikan unsur-unsur fake banyak disitu,

    1. tudung kau tak yah cite dah
    2. kau cukur kening balik ek?
    3. kau dah 30’s la, behave like one ..

    0

    0
    • mimi says:

      superstar hollywood yg dh tua pki sexy2 ko diam pulak..ni siti br wat gaye camtu ko dh nyalak cam anjing kurap pehal????? biar la die..

      0

      0
      • xxx says:

        cik mimi…. superstar hollywood tu rasanye bkn islam kan… so lantak p lah depa nak pakai sexy manakan…. ct nie seorg islam… hajjahlah pulakkan… rasanya kawan2 diatas tu bknnya nyalak can anjing pasal siti tp sebagai sedara seislam xsalah kot kalau ingat mengingati sesama kita….

        0

        0
        • mimi B says:

          xpayahkan ckp Siti, mimi A tu pn dah npk “xkebetulannya” ckp pkai anjing segala..bgus ker?? ni la dunia akhir zaman nk tegur umat sendiri pon terkena balik ngan umat sendiri..mimi ohh mimi….siti ohh siti…

          0

          0
        • mimi says:

          hmm yelah mimi B oi..ko jelah yg betol n baik..walaupun….

          0

          0
        • mimi says:

          yelah cik mimi B oooii…ko jelah yg baik n betol..nak ckp bnyk pun xgune..ade je yg korang ni semua xpuas hati..ikut suke la nak ckp pe..lagipun SITI TETAP SITI..ckp la camne pun die yg decide untuk diri die..doakan jelah die akan berubah jugak nnt…tak gitu cik mimi B ooii….??? hmmm..

          0

          0
      • what the? says:

        oh cik mimi, bukan aku yang buat janji pelesu itu semua, kakakmu itu yang mewar-warkannya satu Malaysia, namun kakakmu itu yang mungkir janjinya … jadi, siapakah anjing kurap itu?

        aku, kau atau dia? …..

        0

        0
  16. Haruru says:

    Comel lah! Nak belilah *pedulikan apa org kata*

    0

    0
    • mimi says:

      tau xpe..peduli la ape org nak kate..jeles xhabis2..dengki kat siti pulak..diorng yg idup cam sampah bnyk bunyi plak..haha

      0

      0
  17. Cauliflower says:

    Semua komen-komen kat atas ni dengki dengan CT.
    Dah memang sedia maklum dia pakai serkup kepala mcm tu nk komen beria apa lagi..hahha..Dengki betol

    0

    0
  18. yaya says:

    menakutkan je tgk T_____T

    0

    0
  19. yaya says:

    serious takot tgk CT dalam cover ni T___________T

    0

    0
  20. kidal says:

    rasenye… rmbut tu mmang x sesuai… sptutnya,, x kesah lh nanyi lgu owng putih ke or local skali pun… pkai je lh tudung tu.. kn lebih elok dipndng org..

    0

    0
  21. casper says:

    muka siti nampak lain lar..tambahan dekat mata..nampak mengancam…huhu

    0

    0
  22. dazunie says:

    hipokrit……..

    0

    0
  23. Zaza Muhammad says:

    Siti tetap cantik sbb dia mmg dah cantik…
    tapi bila tiru Madonna, cam tak kena le plak… wase tak kena plak. lagipun Halloween dah over. klu wase nk buat ‘impersonasi’, lagi better dia pilih watak2 sci-fi yg hebat2 misalnye Queen Amidala (star wars) ke, lagi le sopan cara dressing dia… Madonna? Siti terlalu hebat nk tiru gaya dia wpun Madonna tu bintang antarabangsa….
    Btw alang2 nk tiru tu, pasni wak le ala2 Marylin Monroe plak, siap ngan skirt putih terbang dek angin tu… ermm Lindsay Lohan? oh tidaakkkk!!!!

    0

    0
    • armilla love says:

      sbb tu dia tiru madonna, x kan nak tiru marilyn n lindsay pula…. itu barulah over..

      0

      0
      • mulut capoi says:

        SITI MARKONAH ANAKNYA WAK SEMAUN…..LOOO BININYA WAK KOJO…begitulah bila aku tunjuk pic ini pada wak sate….
        Aku cakap bukan, tapi wak tu cakap wahh…ini isteri wak jaman muda2 dulu…..
        aku pun ketawa kahkahkahhhh…..ini ct nurhalija yg. nyanyi lagu Jerat pelanduk.

        0

        0
  24. kakak says:

    bior lantok laaaa…. dengki. dah mmg cover magazine mmg sume edit. asal DCT jer, nak kutuk… apehal?????????

    0

    0
  25. asumi says:

    CT ke nie……?
    uurrmmmmmm…..hampeh

    0

    0
  26. aidid says:

    siti nmpk macam noreen nor masa muda.comel.

    0

    0
  27. dadu says:

    Madonna tu sex icon kan? Just saying.

    0

    0
  28. oi says:

    rambut die dlm ni mcm perang kuning je

    0

    0
  29. hy says:

    tak pe die muda lagi….

    0

    0
  30. lolok says:

    mata dia lawa

    0

    0
  31. Reena says:

    Madonna la sgt..hahaha..editor nak konsep Madonna tp DTP artist minat Noreen Nor, lyn punya lyn..terphotoshop lak muka ct jadi NN tp deadline dah dekat, camno..nak tak nak kena save gak file tu. Huhuhu..gone case! Hidup photoshop! Nothing is impossible.

    0

    0
  32. saerah sirih says:

    fesyen serkup ct dh fesyen yahudi… style glam pun rupa madonna penganut kabalah sesat yahudi gak…. penyokong tegar yahudi…cuba tgk buku kanak2 tulisan madonna kat mana2 kedai buku kat blkg siap tulis proceed will go to satu persatuan yahudi…. bagus2 good job DATUK SITI NURHALIZA….. nak ikut sgt tp bodoh…

    0

    0
    • annagurl.. says:

      sgt setuju….rasanya majalah glam patut tarik balik majalah ni n cari cover lain lah…kalau dia pakai tdg rasanya org lagi respect kat dia lah..

      0

      0
  33. DOLLY DOLLY says:

    CUNNNNNNNN

    0

    0
  34. rozi says:

    Ha ha ha! makin terserlah..hipokrit…
    Peminat2 Siti ni memang pelik….terlalu taksub dgn Siti, asal apa Siti buat semua bagus pada mereka…semenjak dia rampas Dt K, hilang minat terus…
    Sememangnya dia ……….

    0

    0
  35. cik mimie says:

    dosa die x tutup aurat dgn sempurna, ngan dosa tukang kutuk sama je.. nak nasihat tp da terberat ke arah laen pulak, tiada hikmah

    0

    0
  36. Pseudoman says:

    sorry.. aku tak suka cover majalah glam yg ni..

    0

    0
  37. Yatz Cheng says:

    si perampas ni mmg sah HYPOCRITE!

    0

    0
  38. huhuhhuhuhuhu says:

    hmmm… susah nk ckp psal aurat kt cni, nt trkena kt sume org laen yg tak menutupnye……

    0

    0
  39. hehehe says:

    rsnye dl ms noreen nor tgh2 glamour dl dia sll bergambar mcm nie…tp serius aku kt noreen nor dl lebih la cantik bergambar mcm nie…walaupun noreen nor mengakui meniru madona…aku duk terfkr2 semenjak si siti nurhaliza nie kawin aku tgk cara pemakaian dia mcm ala2 noreen nor jer…dl noreen nor kawin gan dato pe?tah2….si siti nie mmg tak de identiti tersendiri…semua nak meniru…tah pe2 tah…

    0

    0
  40. Ayin says:

    Siti seolah2 t’perangkap ngn statement dia sndri. Rsenye klu Siti x mention b4 ni psl nk pkai tdg, konpem dia slambe je fully exposed rambut.

    Xpyhla ssh2 nk pkai serkup yg xbrape nk tutup 2. klu nk free hair, bukak je la, ktorg xkisah ngn kehendak hati Siti. bende tutup aurat ni xblh dipakse. even org yg fully tutup aurat pn kte xtau hitam / putih hatinye. ble da ready nk pkai tudung, xyah announce kt org, pkai je trs. at least org xslh phm.

    0

    0
  41. B says:

    Susah ke ek nk pakai tudung betul2? Zaman skrg tudung tue hanyala aksesori bg sesetengah perempuan, agak2 nk bukak..just bukak, pakai just pakai…aku dgr org kata Siti nie warak sembahyang xpernah miss, p kuliah agama sini sana tp kenapa ek benda plg asas and WAJIB hukumnye tue merupakan benda plg susah dia nk buat??jgn la ckp belum sampai seru…sbb kalau ajal nk dtg dia xde nk tggu seru pakai tudung tue sampai dulu then baru nk cabut nyawa!

    0

    0
  42. peace says:

    marila kite berdoa moga terbuka hati siti tutup aurat sempurna satu hr nnt..

    eh, tp mmg lain la siti..x sangka bole ubah gaya madonna

    0

    0
  43. makcik cantek says:

    wahhh cantik…..nampak kelainan n ade kelas!

    0

    0
  44. ahkak puaka says:

    PENDAPAT AKU PLK, LAU DH MMG MUKA KG.COM TU, SOLEK CMNE PUN TETAP NMPK KG.COM TU..
    SITI BERANGAN NK JD MADOONA!

    0

    0
  45. Akus says:

    dah buang tabiat agaknya ct ni..cept2lh bertaubat,takut dgn ALLAH

    0

    0
  46. cicak kubeng says:

    eeeeee….yeeeekkkk!!!

    0

    0
  47. cicak kubeng says:

    eeeeeeeeeee………yeekkkk!!

    0

    0
  48. lady gaga says:

    tak apa… di persilakan… lepas nie jadi lady gaga pulak. Malaysia Boleh :)))))))

    0

    0
  49. aku says:

    dah bogel rambutnya..hurm

    0

    0
  50. Cinta Sabun Mandi says:

    Cam muka dan gaya Boy George ada la…

    0

    0
  51. Cinta Sabun Mandi says:

    Cam muka dan gaya Boy George ada la…
    do u really want to hurt me, do u really want to make me cry…

    0

    0
  52. xfan ct says:

    mmg terkesima bila aku nengok gaya ct ni….bukan sbb ct nampak cantik tp kecewa sgt sbb ct semakin berubah….kebelakangan ni ct semakin kerap tampil dengan fesyen nampak leher…baju ketat sarung nangka….jambul yang makin banyak terjulur….kening yang semakin nipis…..oh ct! kembalilah ke pangkal jalan…. T_T

    0

    0
    • tolol says:

      tul tu .. org minat dan suka siti kerana berjiwa lembut sebagai penyanyi melayu yg ala2 kekampungan .Jgn lah mengubah jiwa itu …

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        shakali shakali siti ni nk buat perubahan biar lahhhhhhhhhhhhhh ape selama ni siti ni jahat sangat ke? dia cuma ingin kn satu pembaharuan pada diri dia kira ok la tuuuuuuuuuuuu ape selama ni siti lupa daratan ke? tk mungkin siti akan berbuat gitu tol tk siti? orang2 ni aje yg nk buat kecoh ! padahal perkara ni tkda benda pn huh !!!

        0

        0
  53. mimi says:

    WEI BABUN2 SEKALIAN a.k.a ANTI SITI, KORANG KECOH2 NI NAPE??? LANTAK DIE LA NAK BUAT APE PUN..KORANG NI CKP MCM LA KORANG NI BAIK SGT..SEBOK PSL AURAT LA APE LA..KORANG NI YG KONONNYE TUTUP AURAT PUN TAPI MULOT CAM ANJING KUTUK2 TU SAME JELAH DOSE NYE..ADOI..SEDIH BELAJAR AGAMA SEKERAT2 SBB TU KORANG JD CAMNI..KALO KORANG BAIK SGT LA, XDE NYE KORANG ADE HATI N MASE NAK BUKAK BLOG GOSIP2 NI..BERGOSIP KAN DOSA BODOH!!!

    0

    0
    • YY says:

      aku paling tension bace komen mcam “korang ckp ni mcm lah korang baik sgt..”. bosan, klise.

      0

      0
    • mimi versi berbudi bahasa says:

      mimi ohh mimi snggup bela siti smpai caqi dosa kering…
      babun, menyalak mcm anjing ntah mencarut apa lg bgai…aihhh….kita umat islam awak sbagai pemint siti harus nyokong kebaikkan dya bukan keburukkan dya dan mengagungkan…

      0

      0
      • aku pun islam gak says:

        ko ni pun 1..yg beriye2 sgt ni nape..sebok sgt ckp psl agama n islam kat cni..kalo betol ko ni islam yg sejati la kononnye..aku rase ko xde mase n x terniat pun nak bukak blog gosip ni…motif ko bukak?? camne plak ko tau beautifulnara ni wujud?? sah2 ko pun KAKI GOSIP, ckp bnyk pulak..sedih. shut up!

        0

        0
      • kelakar tgk org gadoh pasal ct says:

        mimi versi budi bahasa oh mimi versi budi bahasa…sanngup pulak ko bace blog gosip drpd bace alquran..hahaha org bace komen ko pun org dh leh tau ko ni jenis suke ckp lebih..(plg xtahan, ‘mimi versi berbudi bahasa’ hahaha ayat masuk bakul angkat sndiri gile kate diri sndri ade budi bhs..hahahaha)

        0

        0
  54. pitammmsss says:

    rasanya DCT dalam cover nie bukan die yg tentukan nk jadi sape o ape, tp memang pihak GLAM dah tentukan nk buat konsep MADONNA…so myb DCT rasa die ingin mencuba sesuatu yang baru & xmustahil jika yg depan2 tue just extra rmbut plsu je kot…kite xtau kan?lain la kita sndiri tgk time DCT di-make-up masa tu & photoshoot time tue..sory TQ

    0

    0
  55. gegirl says:

    byk edit nih, aku tgk kt tv pipi tok ti kembang dan lebar

    0

    0
  56. tentimun says:

    makin hilang keislaman…allahu akbar~~

    0

    0
  57. cik lara says:

    alahai sitiii…berubah la betul2..insyaAllah..

    0

    0
  58. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu tk terkejot pn tengok siti macm madona malah minah jambu suka pasal siti jambu kt majalah glam ni …sape yg kutok2 siti tu dorang nye pasal yang penting siti hapi minah jambu pn hapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nanti minah jambu nk gi singapore nk countdown ngan siti on the 31 dec jangan jelessssssssssssssssssss see u in singapore sitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lov uuuuuuuuuuuuuuuuuu

    0

    0
  59. kacak says:

    huh cantik aper…………………. you jelly bro/sis

    0

    0
  60. poker face says:

    mesti ct dulu menyesal sbb ckp nak bertudung.. dia x sedar lg yg suami dia tu x suka ppuan bertudung. aku igt lagi kata2 datuk k “siti terlalu muda untuk bertudung”… so guys, pasni kalau ada budak2 bwh umur @ bdk kecik nak pakai tudung, korang jgn bg pakai..sbb diorg ni masih muda…hahaha. gurau jek. ok pastu siti plak ckp “sy masih belajar utk pakai tudung” sbb tu mula2 dulu dia pakai ala2 selendan dgn harapan pastu dia akan litup terus..hahaha..berangan la korang ye? statement dia tu mmg kelako sbb ms dia sekolah dulu, sure dia pakai tudung kan? so, xde sbb dia blh ckp dia br nak bljr pakai tudung. lain la yg bercakap tu minah saleh yg br masuk Islam, aku percaya la.. so kesimpulannya ct ni xde pendirian yg tegas. makin hr tudungnya makin ke blkg..tp korang tgk btl2 gmbr atas tu. ada gak secebis tudung kat blkg tu..so korang jgn igt kepalanya bogel terus ye? kikiki.. lg satu, wartawan ni pun mulut cabul, suka sgt ty kat artis psl isu pakai tudung ni. so, bila artis (cth ct ni) nak jwb, terpaksa la ckp akan bertudung 1 hr nnti. akhirnya apa yg dijwb memakan diri sndiri.. sedih kan?

    0

    0
  61. lanun says:

    sedih tgk die ni…

    0

    0
  62. meeradiana says:

    korang ni kecoh pasal tudung..
    dia pakai tudunglah..
    tapi tudung tu cara dia bkn cara islam..kihkihkih..

    0

    0
  63. S N says:

    ISU SITI DAN TUDUNG NI DAH LAMA SANGAT DAH, TAK PAYAH NAK BANGKITKAN LAGI LAH, SITI PUN DAH JELAS KAN DIA HANYA BERSELENDANG.
    KORANG NI TAK UPDATE LANGSUNG.

    0

    0
  64. S N says:

    KAMPUNG2 PUN, DIA BERJAYA. KAU ADE? KAU ADE?

    0

    0
  65. huhuhu says:

    SUARA ITU AURAT…APALAH ERTINYA TUTUP AURAT KALAU MASIH AKTIF MENYANYI DAN BERLAKON..MASIH DEKAT DGN ZINA DAN KEMUNGKARAN..NASIHAT KPD PARA ARTIS YG BERTUDUNG TP MASIH AKTIF SIA-SIA SAJA BERTUDUNG…SEBAIKNYA KALAU DAH TUTUP AURAT TU TUTUP TERUS BUKU DUNIA ARTIS…MCM NOOR KUMALASARI…ITU BARU BETUL..TAHU KER ANDA APA YG TERSIRAT DALAM HATI DAN PENDIRIAN SITI TENTANG TUTUP AURAT INI?…ANDA HANYA PANDAI KOMEN TAPI ANDA SENDIRI TAK PAHAM APA ITU TUDUNG DAN ITU TUTUP AURAT…HEHE SAYA LEBIH KESIAN DGN ANDA YG MENGUTUK ATAU KONONNYA BERI NASIHAT ,,SILAKAN THUMB DOWN..KALAU SAYA CAKAP TAK BETUL..

    0

    0
  66. student bandung says:

    tudung mana ct oiii?

    0

    0
    • mulut capoi says:

      ni….tudung tu aku buat cawat….lupa beli tuala nita tadi…..alololoooo……bulan ke bulan dok tunggu tapi x ngandung……emmm……period ni….

      0

      0
  67. Pemerhati says:

    Wahhh… Cantik manis ayu sopannya Dato’ HAJAH Siti Nurhaliza nie.. sejuk mata memandang:) tapi kan lbh sopan dan ayu lg kalu Hajah Siti nie bertudung penuh. Lagi terserlah keayuan dn kesopanan seorg wanita.

    0

    0
  68. city cirit says:

    sundal bolong…kecik dulu taknak mati..dah tua susah kan org

    0

    0
    • CT CUN....... says:

      LEBIH2 LAK DIE NIE….DH ALLAH NK G DTC TU IDUP…YG KO CKP CMTU PESAL LK..ORG MNE LAK YG C DTC NI SSH KN…KOT2 KO YG SSH NEGOK DCT NI X????KO NAPE LK XMATI KECIK2 DULU..DH TUA TAU NK KUTUK ORG JE……………………

      0

      0
  69. Tukang lalu je says:

    Eh! Adam lambert!!

    0

    0
  70. kaklehot says:

    ct nak pkai tudung….. itu omong kosong….. ms bercakap tu dia teringat tudung saji kat rmh……wakakkaka….

    0

    0
  71. selamijiwaselamihatiselamilautandalam says:

    dia nk bertudung ke x tu pn korang nk cbuk..korg 2 btudung ke? nk cbuk2 hal org plak..

    0

    0
  72. hahaha says:

    patut la smpi skung tuhan xkasi dier anak…g haji ati niat xbetol la 2…pki tudung pon pon xikhlas..

    0

    0
  73. diyaz says:

    lantaklah org nk kata apa tapi dari pandangan mataku ini, dato’ ct sangat cantik….end of story.

    0

    0
  74. Tudung cindai.. says:

    uh..uh..uh..kesian diaaa kann…terkena penyakit “krisis identiti”..mak iti oii….jgn rendahkan martabatmu sebegini rupa…sementara masih diberi kesihatan utk bernafas,masih diberi rezeki melimpah ruah,masih diberi akal yg sihat utk menilai dan mempercayai yg islam itu amatlah indah..dah terlalu lama rasanya peminat memberi ruang dan masa kpd mak iti sebagaimana permintaan mak iti pd peminat agar beri masa pd mak iti utk berubah..peminat masih lg beri masa dan beri..cuma kita takut dalam masa yg diberi itu..mak iti terlebih dahulu dijemput oleh Pencipta..amat terkilan rasanya hati peminat2 yg amat menyanjungi mak iti sbg ikon mereka jika itu ditakdirkan berlaku tanpa sempat melihat mak iti menyarungkan hijab dengan seikhlasnya..nauzubillah..

    0

    0
  75. Amir says:

    Hello ppl. The whole concept and direction was determine and brainstorm by the GLAM team la. Nara was WRONG when he wrote “DatuK Siti teruja untuk meniru gaya Madonna.” It was never to tiru or cedok or whatsoever. The Jan 2012 cover was an ode to Madonna. The art and photography direction is BRILLIANT. Who can EVER imagine, Siti Nurhaliza to pose as Madonna? No one kan…that is the brilliant part. Hasil photography and creativity of anak tempatan…so for once just look at things in a whole perspective rather than throwing judgements. It shows who you really are as a person.

    Pasal bertudung atau tidak itu, bukan lah kayu pengukur amalan seseorang itu. Kalau pun bertudung tapi duk comment and caci org yang tak bertudung itu masuk neraka and bermaksiat…adakah itu pahala namanya? I am not being radical nor liberal…im being rational. Rational nya adalah, yang tidak bertudung itu tidak semestinya bergelumang maksiat, tidak semestinya yang tidak mempunyai jubah itu amalannya di ambil mudah, dan tidak semestinya serban di kepala itu berhati suci.

    0

    0
    • Hukum is hukum says:

      we r not talking abt pakai tudung tak semestinya baik or tak pakai tudung jahat.the point is…peminat yg amat sygkan artisnya akan berharap yg artisnya itu ke jalan yg diredhai.itu adalah peminat yg sejati.yg ingin membawa artis yg dipujai ke jalan yg benar.kalo setakat minat and minat tp lgsg tidak menegur kesalahan terang-terangan yg artis dia buat,itu bukan peminat sejati namanya.itu adalah fans yg turut serta mengheret artis yg diminati ke lembah neraka..rasanya siti juga amat menghargai peminat dan beliau pun tahu peminat yg sejati ialah yg cuba membawa dirinya ke jalan Allah,.cuma disekeliling siti terlalu byk virus2 yg cuba mengheretnya ke lembah dosa..wallahualam.

      0

      0
      • Kami sayang CT.. says:

        Hello ppl. The whole concept and direction was determine and brainstorm by the GLAM team la. Nara was WRONG when he wrote “DatuK Siti teruja untuk meniru gaya Madonna.” It was never to tiru or cedok or whatsoever. The Jan 2012 cover was an ode to Madonna. The art and photography direction is BRILLIANT. Who can EVER imagine, Siti Nurhaliza to pose as Madonna? No one kan…that is the brilliant part. Hasil photography and creativity of anak tempatan…so for once just look at things in a whole perspective rather than throwing judgements. It shows who you really are as a person.>>>>SEMUA NI MALAIKAT TAK AMBIK KIRA SEMASA DI HISAB.WHO CARES?sama-samalah kita doakan siti nurhaliza yg kita sayangi agar mendapat hidayah dan dilindungi dari parasit2 or virus2 yg sentiasa cuba merosakkan dirinya,aminnnn….

        0

        0
    • aLLy says:

      yups… cuba lah kali nih, tgk di sebalik pic nih… hasil kerja anak tempatan, tunjukkan yang industri hiburan semakin berkembang…

      dosa pahala itu semua kerja Yang Esa… jangan mudah menjatuhkan hukum…

      apa2pun, peace… :)

      0

      0
  76. ctkus says:

    Ct nie yg sepatutnya jd peserta maharaja lawak mega bukn juri…hahahaha..kelakar dow..kain ciput je wat tutup rambut kt belakang tu…hahaha…aku dh xleh taip lagi nie..aku dh gelak guling2 kt lantai nie..hahaha….lawak lawak

    0

    0
  77. aaron aziz says:

    inilah bahananya klau lebih ikut perintah suami dr perintah Allah…Allah perintah menutup aurat..si suami perintah pkai selendang je….tp dia ikut perintah suami..

    0

    0
  78. mr.ss says:

    sumpah mcm bangang komen2… yg kt atas…
    asyik nak mgata je…*sial la

    0

    0
  79. reza says:

    nak ikutkan latar belakang madonna tu bukan baik sangat. tak payah la nak d tiru. make-up diva utk jadi diri sendiri kan bagus. biar org kenang ct dgn diva nya tersendiri. cuma aku tak kenan bila ct selalu pakai baju ropol2 d lengan….good luck la ct

    0

    0
  80. maya karin says:

    Ct nie mmg hati kering.org dok kutuk2 pasal ‘tudung’ dia tu dia leh wat slumber jer…lagi teruk aku tgk adala..apasalahnya peminat tegur utk kebaikan..cubalah berubah….

    0

    0
  81. cici says:

    adoiyaii siti.. mcm nenek tua dah wey

    0

    0
  82. WIFI says:

    Minggu lepas CT dlm MLM
    Pakai baju low cut sikit
    Nampak tahi lalat kat tengah dada

    0

    0
  83. takSUKA says:

    ape la mokcik hajjah ni..adoiii yaiiii…..lu pikir la sendiri!!!!

    0

    0
  84. kambing says:

    abang nara bodoh..siti x tiru madonna..she was styled by GLAM team as a Madonna for the front page tuk GLAM mag next year..aper kejadah bodoh statement “DatuK Siti teruja untuk meniru gaya Madonna” kot klo dier tiru style madonna..hari2 kita tgk madonna style dr siti..tp x penah pown? nmpknyer blogger ni pown bodowh..lepas tu yg mengata siti tiru madonna tu pown 10x bodoh..TQ

    0

    0
  85. ongbak rindu says:

    Tok HAJAH nape jd cenggini?
    makin hari makin buang tebiat lak die ni.

    0

    0
  86. cari pasal says:

    sy suke..sumthing new..
    bout tudung…come on guys,i think she not ready to wearing scarft at the first place wlaupn dia ade janji o wut ever..but pminat punye pasal,die pkai sbb rse ditekan..penahkah anda melanggar janji?..so tak bek ckp people shits out..and this is absolutely not madonna style..please google ya mr.nara..

    0

    0
  87. vii says:

    kenapa mesti nk ikut gaya & fesyen barat kan?kenapa x nak ikut gaya & cara muslimah…susah gak kan?

    0

    0
  88. Amereo says:

    Gorgeous lah!!
    Die bkn bergambar berbogel pn…
    Korang yg bg komen kutuk2 dier tu pn bkn sempurna pn…
    Doakan yang terbaik jer utk Dato Siti….

    Peace Yeah!!

    0

    0
  89. ROMBAU says:

    ala.. sebonarnyer rambut belakang dia ni tersilap gunting, tu le pasal dia cuma dedahkan yang depan jer… kalo dedahkan sume, malu nanti.. (Walau macamana sekalipun : AURAT TETAP AURAT)

    0

    0
  90. Cik Ram says:

    Muka SIti aku tengok mcm Noreen Noor time muda2 dulu..

    0

    0
  91. nona-nona says:

    ct………………. makin lama makin kurang kain tudung… mula2 nampak jambul je( ala2 bini yb).. pas tu pakai serkup je( ala2 indon).. skrg ni?/ adoyai.. bukak je tudung tu la.. tunggu hati tu t’buka sehabis2nya baru pakai … not to judge the book by its cover, tapi……………………….. alahai….

    0

    0
  92. awek jambu batu mngadap ipad 48jam says:

    bukan dulu ade gosip DATUK K giler kt rozita che wan ke?n betine2 lain…cian kau CT..patotlah kau xnak pkai tdung..mcm nak tnjuk jgk la kau trendy sbb takut DATUK K..MGGILA ORG LAIN KALO KO PKAI TDUNG TAKOT KO JADIK MCM MAKCIK KOTT….UHUHUHUHUU…kesian kesian kesian….

    0

    0
    • sedih tgk awek jambu x laku says:

      ko jgn xtau yg org lagi kesian tgk ko sbb kononnye awek jambu tp ntah2 AWEK TAK LAKU..hahaha yg pntg die dh kawen pun ngan dato k..kau?? anak dara tua? janda? pecah dara? oppsss terlebih sudah..hahaha bodo la ko ni..

      0

      0
  93. photoshop disaster says:

    ade bulu hidung trkeluar..lupe nk edit kot…

    0

    0
  94. Beautifulmind says:

    Serkup ada kt blkng tu.. rmbut plak dh mkin byk tnjuk
    Cantik tu cntik tapi.. hmmm..

    0

    0
  95. Ummi says:

    Takde apa yg nak dicomment sangat…..hanya ingat-mengingati………”HAJAH”…….

    0

    0
  96. Parvita Suri says:

    korang yang BN ni sumer tak beri apa2 kesan pn kat DCT tu!!! korang nak suke ker nak nyampah ker..Fans DCT lagi bertambah ramai…haha
    Lucu ngn kepala bangap pengomen BN ni…malu ngan diri sendiri lah wei!!!!
    DCT bkn nak tengok korang pn..haha

    0

    0
  97. mie says:

    nampak sangat bertudung x ikhlas….cuba bandingkan dgn diana amir,catriona ros,siti nordiana,erma……… siti2.imminat dgn u dulu..bt coz u punya tudung…………………..i did like u.

    0

    0
  98. ain says:

    DCT nmpk lain dlm cover GLAM ni.ape yg tiru madonna tu ak x nmpk lak..ape pun moga DCT akan pakai tudung dengan lengkap dan sempurna satu hari nanti.mmg tggu saat2 tu..same2 kite perbaiki diri..

    0

    0
    • setuju 100 peratus says:

      betol tu..aku setuju sgt2 ngan ain..kite nmpk ape yg die buat skng mmg xelok pun..dr dl lagi sbb die wanita yg menyanyi di khalayak ramai..itu pun dh dikire dose..apatah lagi aurat n tudung semua tu..tp ape2 pun kite same2 doakan die supaya 1 hr nnt die akan berubah mnjd muslimah sejati..ANDAI KATE DIE SUDAH BERUBAH NNT, JGN LA PULAK ADE YG KUTUK2 DIE LAGI OR KATE MCM2 PULAK YE..org buat baik kena kutuk, org xbuat baik pun nak kutuk…busuk hati n dengki tu namenye kalau camtu..:)

      0

      0
  99. Kimchiks says:

    Jgn asyik dok ngutuk org jer,,, aku tgok pompuan2 bertudung penuh kat malaya ni kbykannye TUTUP atas belah bawah OPEN… lengan baju jer PENDEK, baju SENGKAT paras punggung… seluar KETAT giler nampak punggung… APA DAH JADI KALAU TU ADIK-BERADIK ANDA SILA TEGUR2LAH YA… Kadang2 aku tgok pompuan tak bertudung ni pakaian lg sopan dari gadis bertudung.. maaf hanya nak menegur yg mana tak betul…

    0

    0
  100. siti says:

    Cantik!! I love it…

    0

    0
  101. tekezut! says:

    hajjah siti,,ape nk jd oi3!! dunia3,, kui3x

    0

    0
  102. xminat siti pun says:

    abg nara, cukup2la tu jd perantara utk bg org membuat dosa mengutuk kat sini.. gunakan hak berfikir sebelum hak bersuara.. kite bukan sapa2 kat dunia ni nak menilai orang,, igt abg nara,rezeki yg abg nara dpt ni adalah diatas keaiban orang.. walaupun dlm tulisan abg nara tak menjelaskan niat abg nara post entry ni,tp da cukup jelas motif nye nak dengar kutukan orang kat cni,, mcm ustaz azhar idrus ckp “orang yg jahil lbih baik berdiam diri” sebagai saudara sesama islam tolonglah abg nara, post la entry yg lebih menjana minda… sekadar pandangan..

    0

    0
  103. MiSZ NoNi says:

    Semua ok, cuma bentuk muka siti and madonna x sama. Madonna lebih runcing. Siti lak Jaw Line meletops.. So, susah nak compare..

    0

    0
  104. NFI says:

    Inilah contoh manusia yang mmbuatkan islam dipadang rendah oleh agama lain.Ini juga manusia bertudung yg memberi tanggapan negatif kepada perempuan2 yg bertudung.ini juga manusia yg membuatkan perempuan2 nak bertudung tak jadik nk bertudung..mereka akan kata nak pakai tudung tunggu hidayah Allah.nanti kalau pakai tudung sebab ikut2,bukak balik..Kak Siti,kesian la kt Dato K yg tepaksa tanggung dosa isteri..sehelai rambut yg nampak tu..nauzubillah azabnya..Sanggup ke kak Siti tgk suami mendapat balasan just because dosa isteri…Insaflah..kak Siti memang dah kaya kat Dunia ni,jangan la pulak miskin di akhirat…Kaya didunia ni sementara sahaja..Maafkan saya kerna komen mcm sy bagus..bukan niat saya…Saya cuma berpesan2 untuk sesuatu yang benar..termasuk diri sendiri yang masih naif..love u kak siti

    0

    0
  105. huark says:

    mane pegi nye imej bertudung separuh..???
    ingat kn boleh berubh pd bertudung sepenuh nye..
    rupenye makin advace..
    ceh… rugi lh pahle dato K selame nie…

    0

    0
  106. ronzjj says:

    CT tetap anggun, caya lah CT

    0

    0
  107. cocopie says:

    walau selalu pi mekah wt umrah or haji pastu balik x jadi ape die patut pk ade something wrong.. org yg p haji n dpt plak haji mabrur kita bole lihat perbezaan dia lepas p haji.. cth: makin rajin smygn wt amal yg lain.. tp kalu pi balik pi balik sama jugak… u better check urself..

    0

    0
  108. kambing says:

    teruja dengan sikap prihatin haters yg x henti2 menyampaikan dakwah mereka supaya siti bertudung.. sokong2..good2 x cakp pown tu perkara x baik. tapi aku nak tanya KORANG la kan, bila korng berjalan2 kat town ker or mana2 ker..bila nmpk pompuan x bertudung ada x korang sampaikan dakwah korang? klo setakat tudung tp ketat sana sini pown kene tegur jugak taww x? ada x korang buat or takut kene pelepuk or sound free? so jgn la jdi ORG PENAKUT yg bijak berbicara di depan screen komputer bila diri korang tu x berani says shit infront org yg buat salah!

    0

    0
  109. shandye says:

    amek inspirasi tu bagus… tp rasanya lg elok kalau stail tu digayakan ikut nuansa malaysia…

    madonna tu mmgla ikon muzik… but still… ntahlah…

    =)

    0

    0
  110. Anatomi says:

    Cantik je aku tengok. jage tepi kain sendiri sudah. sibuk jage tepi kain artis buat ape. kain sendiri terlondeh sibuk jage tepi kain org.

    0

    0
  111. ahmad fares says:

    Siti Nurhaliza SEMAKIN JENG GRENG…meh pakat nasihat / tegur dia…Setiap tahun berpuasa di Mekah. Apa dh jadi ni…?

    Klu Madonna tu jadi idola (berhala) kpd org kapir lantak diorang la..yang orang Islam sibuk nak merai dia tu apasal ?!

    Apa keje Madonna ? Nyanyi. Itu saja. Tiada apa2 manfaat kpd umat Islam. Tiada apa2 manfaat kpd orang2 susah. Ada dia peduli masalah umat ?

    Minat lagu dia sikit2 sudah la…Jangan mudah sangat kena tipu oleh kebodohan sendiri.

    0

    0
  112. Melcy says:

    Np nk mengagungkn sgt Madonna tu?xphm btul

    0

    0
  113. sitizoner says:

    kepada yg mencaci/menasihati secara baik atau secara kasar di atas, teruskanlah. korang xpenat ke asyik keluar entry pasal siti, balik2 isu tudung, haji, tudung, haji. xpenat ker? bukan dia kisah pun?

    kalau betul korang nak tengok perubahan dari dia, DOAKAN SAJE! xpayah nak kutuk2, xpayah nak ulang kritikan korang yg sama kat semua post pasal ct.

    aku peminat siti. tp aku pun xselesa dgn gambar2 mcm ni (walaupun aku admit gamba2 tu sangat gojessss). lepak sudahhh.

    peace :)

    0

    0
  114. llaki xbpe nk bruntung says:

    knape la dato’ K…knapeee…????
    lawa giler la siti ni..
    cute btul dow..
    hishh..

    0

    0
  115. freedom says:

    aduh.. ape nak jadi die ni?? tak yah berhijab da la pas nih….

    0

    0
  116. rambut sama hitam says:

    kct cantik.. alangkah bertuahnya klu kecantikan wanita itu diperlihatkan pada yang tersyg… tak perlu menarik perhatian ramai dengan peraga diri..

    0

    0
  117. bruneifan says:

    Aduh ..knapa lah kak ct nak buat cover majalah mcm ini..kak ct sudah ada imej sendiri tak yah lah nak ikut imej madonna tu..she’s sex symbol..hopefully kak ct fikir2kanlah nak buat imej mcmana..kak ct sudah terlalu established internationally,tak payah takut nak buat imej sendiri..100% aku tak setuju kak ct buat mcm ini..terlalu kecewa n terkejut aku apabila meliat gambar ni..aku memang benar2 peminat kak ct sejak dri mula dia jadi penyanyi..tolong jgn lunturkan sokongan dari kami peminat kak ct di BRUNEI DARUSSALAM>>Aku rasa perunding imej kak ct ni yg paksa kak ct jadi mcm ini n terpaksa mengikut kemahuan editor penerbit majalah tersebut..jgnlah nak ubah habis imej kak ct..peace..hopefully sampaikan dekat kak ct..assalamualaikum?

    0

    0
  118. citi nurhalija says:

    Datok CT…kalau disebabkan album English ko nak bergaya mcm madonna, rasa cam pelik plak…kalau rs nak buat fesyen2 ala2 barat ni..buka terus jer tudung tu…kan senang…byk fesyen rambot ala barat yg boleh ko buat.. Tapi kalau ko rasa, nak pakai tudung…pakai jer la..x semestinya kalau dh pakai tudong tu , peminat awak nak lari…lagi bertambah ada la…aku rasa, dia kene buat album dakwah or arab la, baru dia pakai tudong penoh kot…

    0

    0
  119. AKU says:

    AKU SUKA DIA..TAK KESAH LA KORANG NAK CKP APA..HAHAHAAHHA

    0

    0
  120. diam bkn b'erti kalah.. says:

    Asslam..drpd korg dok kutuk ct,baik bg nasihat..xpyh nk maki hamun ke apa..korg yg dok mngutuk nie pon,sama je..xreti dosa pahala..bg nasihat pon da cukup..xpyh nk bgosip sana,sini..mjaja keburukkn org lain..KELUARGA KORANG DA DIJAMIN MASUK SYURGA ke????

    Tepuk dada,tnya selera..

    Jgn buka ke-AIB-an org lain..klu xnk ALLAH BUKA KE-AIB-an korg kelak..

    Maaf,dan sekian..
    Asslam..

    0

    0
  121. armilla love says:

    so gorgeous, i like it…… kenapa umat-umat Islam ni asyik nak kutuk Siti….. dosa pahalakan tanggung masing2. ni asyik nak kutuk siti jer…. dari dulu sampai skg asyik nak kenakan siti…. banyak lagi artis lain yg lagi seksi dan x pakai tudung like fasha,nora danish,ana rafali,anita swak, fazura, neelofa dll… tapi orang senyap jer….

    0

    0
  122. biasa-biasa says:

    aku rasa orang yang beri komen kat sini main cakap je tanpa usul periksa..or paling senang judgemental gila..
    ni nama dia PHOTOSHOP, gmbar siti kena kena touch up dgn letak rambut and all.. tu la korang..asyik baca magazine mangga x pun duduk kat hulu2 kampung xtau ape2…pelik la..yang banyak bagi komen kata tak suka tu la yang pakai tudung kat office kerja mengumpat, xpun yang stok2 alim gila, padahal menambah dosa je nak kutuk orang

    0

    0
  123. riko says:

    macam model international laaa…..ala2 american next top model

    0

    0
  124. nsnoor says:

    nice

    0

    0
  125. raja says:

    dosa pahala allah yg tntukan, yg korg dk sibuk, bencikan dia, maki hamu dia, gosip sini sana…… cube ko bygkan mak engko sume da cukop sempurna ke blom…. menyibuk nk jaga tan kain org buat pe, mak ko 2 da cukop sifat tahap blh msuk syurga ke ahhhhhh…. yg ko 2 dk komen sal dia nape, da rasa allah akan trima ko ke syurga kaaa ahhhh… aku rasa korg la lg teruk dari ct….. di sbbkan ko dk kutop dia….. ada aku kesah, yg ptg, engko dapat dosa dk maki hamu…. PERHATIKAN MAK ENGKO DULU DA CUKOP KE NK BWAK KO SKALI MSUK SYURGA…. MANA LA TAHU KOT MAK KORG BAIK ATI AJAK KITORANG N CT MSUK SYURGA, YE LA DI SBBKAN MULIA DI SISI ALLAH KATAKAN…. MEEEEEME ARRRRRRR…

    0

    0
  126. what the? says:

    kebodohan yang terserlah daripada korang dok berback-up baik punya perempuan ni, sorila wei, sampai mati hidup semula pun, salah tetap salah, dah memang perempuan ni buat salah, kenalah betulkan.

    0

    0
    • what the? says:

      oh ya, btw, subjek disini adalah perempuan ni, jangan ko kata aku tak pernah buat salah lak, orang tak kenal aku, tapi semua orang kenal dia.

      0

      0
  127. deen says:

    ala..yg korang nak sakit ati apasal?klo korang hina dia ke.kutuk dia ke..bukannnya ct tu bce blog atau apa yg kita post kt cni pun…dia bnyk lagi hal majestic yg nak diuruskan..org yg dok kutuk2 or dok feeling2 ulamak ke,ataupun yg saja2 gatal tgn nk post2 tu sbnrnya geram sbb ct ni dh feymes gila…n kita yg dok taip2 ni ada apa?pasiaq je yg bnyk…wawawawa…come on la.rezeki masing2, n sukati dia la nk buat apapun…ct dh ada suami,biar je lah suami dia yg betulkan dia,apa hak kita?sesama insan?hello zaman moderen mcm ni,klo duit ko tak sama level ngan duit ct..ada dia pedulik ke???sdngkan kita nk nasehat kwn sendiri pun payah,ni kan lagi ct yg tak knal kt kowang ni..alahai…aku pun malas nk post,tp kesian tgk ampa yg gegeh dok gadoh2 bagai n dok gegeh ltak mcm2 formula suh ct insaf ler,nnt masok neraka ler,adoii..yg tukang kritik tu konfiden ke masok sorga..lihat pd dirik sendiri dlu bru komen2 ye..klo dh rasa2 dosa tu tkde barulah kondem dia..tp kan..klo part mengondem pun dh kire dosa gak kan..ek???bak kata pepatah aku yg cipta…yg ni bole jadi ct akan kata smbil gelak2… ‘kesenangan aku,kesusahan korang pulak ye”..smbil2 jln2 g shoping kt pavilion..hahahaha.oh yes..standard la org2 mcm ni..pot pet doplopat jam.dgn harapan org nk sokong kata2 dia.nk wat alumni membenci org la tu..eh silap kroni..hiks..aku tak minat ct..tp pls dont judge a person until you can judge ur own self first kan??ok la..salam muhibbah kengkawan semua..adios..

    ‘majukanlah negara kita’
    tata..

    0

    0
  128. nokomen says:

    salam…rasanya orang komen2 siti ni sebab sygkan siti..dia idola ramai org..tp bila dia terus transform diri dia jadi macam ni terkejut beruk la satu malaysia..mana siti yg dulu? kot ya nak bergaya banyak cara lagi..kenapa nak tiru madonna yang terang2 ahli freemason..penyembah satan tu..dia kena la siasat bukan bleh main hentam kromo..kita diberi akal untuk berfikir..bukan bleh mengikut je..kalau siti terus2 buat macam ni nampaknya dia tak hairan dengan pandangan masyarakat.setuju x?

    0

    0
  129. yougart says:

    adehhh ct ooooii…tak yah lah ko nak cover2 kata software, kalau dah buka tudung, ko ingat semua yang krew mendandan tu pompuan ker? lelaki juga….next time buka tudung jer lah..menyakit kan hatijer ingat statement ko balik haji “ini lah style tudung saya setakat ini saya akan berubah secara perlahan2″…lepas beberapa bulan ko kata “saya sebenarnya pakai selendang” lepas tu cakap “sebenarnya untuk fesyen” sekarang ni cakap pula “software” next time ko kata”ko pakai rambut palsu, jadi rambut ko masih cover…jgn ingat org bodoh lah..menyampah aku …penipu bebenor ko ni…..akucadangkan ko buka tudung sekali gus,..tak payah nak bersembunyi dibalik selendang ala serkup mak nenek ko tu….. makin menyampah aku tengok muka kau ni

    0

    0
  130. Holla says:

    peminat DHF siti jgn pulak kecewa…siti kata sedia di kritik…..jadi tuan punyer badan pun ok..korang jangan nak terasa hati pulak

    0

    0
  131. jreng says:

    nampak nya orang malaysia tak bisa menghargai seni…
    foto yang begitu bagus.. dan penuh nilai seni.. di caci maki…
    benar2 orang kampung semua…

    0

    0
  132. I want to voice my affection for your generosity giving support to individuals who really need help with this particular study. Your special dedication to passing the message all around had been amazingly functional and has surely permitted others much like me to arrive at their ambitions. Your amazing insightful recommendations can mean a whole lot to me and further more to my peers. Warm regards; from all of us.

    0

    0