Written by AbangNara | January 31st, 2012

Masa muda-muda dulu, adik Abang Nara memang suka beli majalah Media Hiburan. Abang Nara pun tumpang sekaki membacanya. Menarik jugak sebenarnya majalah Media Hiburan ini. Tambah menarik apabila mereka mula mengadakan Anugerah Pilihan Pembaca Media Hiburan atau lebih dikenali sebagai PPMH. Untuk tahun 2011, Anugerah Ikon PPMH telah dimenangi oleh Datuk Siti Nurhaliza.

siti media hiburan

Kalau dah namanya Siti Nurhaliza, pakai fesyen macam mana pun tetap akan tampil menarik. Lagi beberapa keping gambar Siti Nurhaliza semasa PPMH2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Razin Photography.

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

siti media hiburan

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

146 responses to Siti Nurhaliza Gondol Anugerah Ikon Pilihan Pembaca Media Hiburan (PPMH) 2011

  1. ayu says:

    Makin kecewa dengan fesyen pakaian dan “so-called tudung” Kak Siti

    :(

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 152 Thumb down 6
    • Anonymous says:

      saye pun…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 3
    • Makin Lama Makin Haram says:

      allah sudah tunjuk siapa CT yg sebenar.

      masyaallah..kenapa la keras sangat hati kau nak tutup aurat ??? mana janji kau nak bertudung?

      dasar hipokrit sungguh!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 89 Thumb down 19
      • Nik Ajiz says:

        ..dan pintu neraka seakan-akan semain terbuka untuk Tok Tie!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 24 Thumb down 30
      • Opsssss says:

        Neelofa memnang cantik!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 11
      • Jangan Lupa says:

        ……………Kak Sheila Mambo lagi cantik!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
      • Perasaann says:

        shape badan dah lari macam kena ‘lanyak’ jer. ingatkan Saida tadi.. LOL

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 4
      • Guru Kaunseling says:

        Jangan la kutok2 Siti, dia belum mendapat hidayah.

        Ingat lagi tengok Melodi baru2 ini, ada wartawan tanya bila Siti nak dapat ‘baby'; airmata Siti bergenang-genang dlm kelopak mata dia. Siti ni mengalami pergolakkan dalam diri dia. Antara glamour (ego) lwn kewajipan (agama). Keimanan bersalut nafsu dan kebendaan.

        Bukan senang nak dapat hidayah..bukan semua orang akan merasakannya. Jika kita dah dibukakan hati..cepat2 la kita menerima dan menjaga hidayah Allah tersebut. Siti masih belum ‘puas’ dengan ‘duniawi’ sebab dunia glamour itu boleh membuatkan orang ‘ketagih’. Seperti juga kuasa, harta, pangkat, populariti, kedudukan dan wang.

        Siapa pun boleh naik haji ke Mekah..tapi belum tentu kita akan terus ber’mabrur’ dan bertakwa. Ada cara membersihkan hati dan minda. Tapi semua kena cari dalam diri. Ada buku untuk mencapai hasrat tersebut tapi bukan tugas saya untuk memberitahu. Ada ustazah boleh membantu tapi bukan kewajipan saya untuk merujuk. Ada jalan menuju keimanan kerana bila ada kemahuan disitu ada jalanNya.

        Siti sedang ‘diuji..’ dan hanya masa akan menetukan.

        Wassalam.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 173 Thumb down 5
      • aku tak minat pun siti. korang la yang bodoh. nak dengar, dengar je la. takyah nak kulu kilir tengok apa dia pakai.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
      • bila siti nurhaliza macam ni korang kutuk, yuna yang elok bertudung pun korang kutuk, entah apa benda la yg korang nak. hidup dengan ketidakpuasan hati je. pergi naik kapal biar karam la korang.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 3
    • RENUNGKAN SAJA says:

      FESYAN MENARIK DI DUNIA TAPI PANAS DI……………………………NERAKA.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 4
      • whatever lah kau Tie says:

        tul x3. tarik aja lah serkup ‘cover-line’ tu. kami semua dah tahu kau memang tak nak pakai tudung pun. harap mulut jer manis; hati berkarat!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 8
      • Adik manja says:

        dia bukan lagi ‘ikon’ saya.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 8
      • sape2 says:

        boleh x sape2 kat cni tweet je terus kat ct suruh pakai tudung. nak tau gak pe jwpn dier?drpd korang dok kutuk kat cni buat dosa kering.at least, lepas dah satu amanah. sape berani sahut cabaran aku, sila thumbs up dan tweet sekarang.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 82 Thumb down 4
      • blah la korang, nak2 si Adik manja. “dia bukan ikon bagi saya” konon. padahal zaman siti memang anugerah bintang popular, dia la yang berkepuk hantar kertas undi nak siti menang punya pasal. korang memang tipikal melayu la. apa kualiti korang pilih. eh , wait. yg bintang popular ni mana ada kualiti , takat popular je. sama la korang masa zaman undi Faizal AF4 tapi last2 dia ntah ke mana, end up duduk kampung jual kopok leko. korang mana pandai nilai kualiti. kualiti bukan main tunggu orang suap kat radio hot fm je, tapi perlu dicari. tapi masalahnya, korang melayu yang malas nak mencari.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        sebenarnya menutup aurat itu adalah wajib..bkn sekadar pakai tudung je

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • bool says:

      alamak abg nara nih .. saja jer tau .. kan dah mmg tau klau kuar pasal entri ct kat sini mesti gaduh punya .Org ramai sakit ati ngan dia pasal isu tudung …..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    • redcarpet says:

      CT dgn PIDAH sme je..dua2 fesen ntah pape..pakai ALAS KEPALA bkn pakai tudung ..nme pn sepupu mmg elok ler dorg berdua ni kna kutuk . .

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 4
    • Cik Nin says:

      Ikon la sangat.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • macam2 says:

      kasihan tok ti…syukurla kita yang diberi hidayah menutup aurat ini.T_T

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    • katak itam says:

      baju ni buat siti makin nampak gedebab!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
    • BARBARA MORI says:

      lantak dia lah nak pakai apa pun, ct org glamer n tersohor.. diva ok. klau korang xnak ikut lantak koranglah.bukan st suruh korang ikut cara die pun.. yg komen dkt sini perasaan jer baik, tp perangai mcm setan asyik nak mengutuk jer.. memang la paka tudung tu wajib, dah die xnak pakai canne… kalu xsuke, xpyhla tgk. mcm irma aku pun puji dia memang nampak ayu sgt, dh tuhan dah bg hidayah kat dia alhamdulilah, tp dato ti blm lg dpt petunjuk, korang doakn jelah, bkn kutuk… pkrkan lah beb

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 9
    • Only CT (In The World) says:

      Tulah Dato CT lain kali jgnlah dgr sgt ckp org lain suruh bertudung…….last2 x bole wat………saya faham Dato CT sbg artis banyak kena tunduk dgn tekanan dan permintaan peminat dan masyarakat……tp akhirnya kite tetap ada manusia yg ada hati dan perasaan……..pengajarannya apa yg kite buat kena ada keikhlasan bukan nkerana tekanan dan ingin menjaga hati org lain…….maaf sebagai peminat TEGAR Dato’ CT hal2 mcm ni saya x bole defence Dato’ CT………..minta maaf……

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • JaJa says:

      Look a like baju JLo pakai waktu Grammy color ijau cap versace yg seksi gile cume color je lain leh tengok kat cni http://onthisdayinfashion.com/?p=11475

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • swety says:

      omg! xsesuwai lgsung…tht colourful kaler make u 100x time look fatttt!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Reza Haziq says:

      Hidayah itu perlu dicari.

      Biarpun hidayah itu adalah pemberian Allah SWT tetapi tidak bermakna kita hanya berpeluk tubuh dan menunggu ia datang kepada kita. Hidayah itu perlu dicari dan boleh diusahakan jika kita benar-benar inginkannya dengan memohon kepada Allah SWT. InsyaAllah, kita pasti akan diberikan hidayah.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • putri_ayu says:

      nampak cam saerah.gemok.!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. cik tie says:

    ct nampak bulat pakai bju camni.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
  3. nini says:

    gemok

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 5
  4. ct says:

    huduh!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 7
  5. RIMAS says:

    FASHION DISASTER!! RIMAS MATA HAKUUUU!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 5
  6. milah says:

    alahai kak ct, luas naw tang leher tu kak..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
  7. sunshine says:

    Berpinau mata……….. @_@

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  8. gurl says:

    hurmm….. plssss..ubah penampilan..jagalah aurat dgn btol….barulah bole dijadikan ikon….pls timbulkan rasa bertanggjwb ke atas diri dan masyarakat….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • Lobang ko kerepot says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 45
      • kerepot x kerepot says:

        ah.. bagus sgt la ko ptahankan ikon ksayangan ko tue.. rasanya kalo dia telanjang bulat depan org ramai pun ku rasa tetap puji dia lagi… hmm.. ntah2 kalo dia lalu sebelah ko pun, blm tentu dia nak pandang muka ko… peace!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 8
      • melissa says:

        apa personal impact ye when u vote for CT.. I die hard fan katenye)
        10% out of her royalty bagi kat u ke?..
        just curious????
        yang buruk tetap buruk, yang haram tetap haram…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
      • yy says:

        aku pun minat gak lah ct.. aku minat sbb suara dia sedap… tapi aku tak minat lah cara dia pakai.. sorry lah.. tp sbgai peminat kan,. yang hardcore cm awak ni.. tak rase ker mcm awak n geng2 peminat bersalah dkt ct.. sbb sokong hmpir sume benda dia buat. termasuklah benda yang salah cm aurat ni.. just pendapat aku lah kan.. if betul2 minat, syg.. kte takkan biar je dia buat salah,. ko skong dia,. back up dia.. tapi back up benda yang salah.. langsung tak membantu.. ct org yang syg peminat dia.. so,. why not peminat2 do something yang boleh jadi sham akhirat.. bukan saham nak menang anugerah dunia jerk..:).. no offense..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
      • jenab says:

        wardina lg ssuai klo nk djadikan ikon.. nape nk diptik name2 yg sah2 xlyan dijadikn ikon 2..:p

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • thanatos says:

        kenapa laaa ang sebot tasha shila n fasha sanda? dah sah2 depa nie tak pakai tudung..and tak penah sebut nak tutup AURAT!..

        kenapa tak sebut yuna? irma hasnie? wardina? sebagai ikon? haiyoo…backup..backup jgk..sblm backup..asas kene kuat lah..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • Lobang ko kerepot says:

        Mg la ct x bg aku duit..ape la korg ne..nak tau ape aku dpt? Aku dapat kepuasan. Aku puas dgr dia nyanyi. Aku puas beli album dia.. Aku buat 2 smua sb lagu2 ct boleh hiburkn aku….mcm la korg x penah minat pd sesuatu tp bukn dpt duit in return…. Hak aku la mcm mana nak cr entertainment..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 12
  9. yuyun says:

    TU BUKAN TUDUNG LAAA~

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  10. yuyun says:

    TU BKN TUDUNG LAAA~

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  11. acha says:

    funny tgk baju rozita cik wan ms event ni..slh ikut tema kot..dressing mcm nk grammy award or dinner..ce tgk photo kt fb kak abby

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  12. aaa says:

    nmpk pendek…myb sbb bju tue labuh n xsesuai kot…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  13. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Mcm funfair la baju ngko…warna warni sgt…sakit mata oo tgk baju ngko…fail !!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  14. akudiadiaaku says:

    xpela failed pakaian tu. tettutuup la jgk kan. bole dimaafkan lagi. cukuplah kaen nk dibandingkan dgn fasha besandar tuuu.haaaaaa..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
    • Aku manusia biasa says:

      setahu aku lah.. ct cakap masa balik dr haji dia x janji pun bertudung just cakap ‘InsyaAllah, Ct akan berubah, doa kan utk ct’ itu yg aku dgrlah…. pada mereka dok kutuk2.. nasihat macam bagus better you all semua munasabah diri… bagus sangat ke kita ni nak tegur org… tu lah org melayu, cepat sangat menghukum, sebab tu lah bangsa kita susah nak maju sebab suka sangat cari salah org, salah sendiri taknak kaji… manusia2…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 14
      • Rina says:

        memang melayu macam tu, selalu menghukum..tapi yang kena tegur pun kena ada tanggungjawab juga untuk mengkaji diri sendiri, perbaiki mana yang lemah, ubah mana yang salah..kalau ada orang mengutuk atau beri teguran tu, maknanya adalah kekurangan kat mana-mana..muhasabah diri adalah jawapannya…wallahu ‘alam..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • aduhai says:

        ORG MELAYU PUNYA CIRI-CIRI…ATAU SIFAT SEMULAJADI..

        1. DENGKI – PHD
        2. SUKA MENGUMPAT@MENGUTUK
        3. FOLLOW JER
        4. CEPAT JATUH HUKUM
        5. TAK MELIHAT KEKURANGAN DIRI
        6. KONON BIJAK BAB AGAMA
        7. PANDANGAN SEMPIT
        8 .CEPAT PUAS HATI
        9. MALAS BERFIKIR

        ITU HARAM , INI HARAM , ITU SALAH…PADAHAL BENDA YG HARAM BYK DAH TERMAKAN, TERPAKAI TANPA DISEDARI..ITULAH SEBAB PERANGAI JD MCM TU..SEBABNYA BANGSA MELAYU BANGSA YG SUKA FOLLOW JER…TAK SUKA MENGKAJI. MENGGALI..TAK PERNAH TERFIKIR ORG YG DICAKAP AKAN JD LEBIH BAIK DAN YG BERCAKAP AKAN JD SEBALIKNYA..KERANA TUHAN PUN AKAN UJI ORG YG PANDAI BERCAKAP ITU SUATU HARI NANTI..JGN TAK BERFIKIR KERANA SELAGI DUNIA BELUM KIAMAT TIADA YG MUSTAHIL AKAN BERLAKU…PASTIKAN NAWAITU KITA BETUL DAN BERHATI HATI DLM SETIAP PERCAKAPAN..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  15. gegirlz says:

    ok lagi la…dari artis yg suka pakai skirt pendek ..baju xde lengan..
    bab fesyen tu kene ubah skit..kdg2 nampak cam pelik..erm…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  16. what the? says:

    oh my! kau ni siti, dari masuk jadi artis, aku boleh kira pakaian kau yang cantik, ada lah berapa kerat, selebihnya FAILED! bangga sangat ngan body ye kak, .. awak belum beranak badan dah OUT!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 7
    • Only CT (In The World) says:

      Oh sedap mengata ko bdn org lain dh out……aku nk tgk sgt bdn ko mcm mana……kot berlapik2 selulit dgn kurap kt badan ko

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  17. lily says:

    maaf…tak penah minat siti dr dulu….ntah tak tau naper….
    cuma bangga dgn pencapaian dia sajer….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  18. abc says:

    pesen pe nih…?

    makin tak lawa lak…

    (maaf, trus trang ckp…)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  19. man says:

    bila badan dah kembang..pakai apa pun dah tak elok…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
  20. Nani Sengal says:

    enth ape2 ntah mkcik ni.. mkin lme mkin nmpk rmbt.. ace mkck ct bkk troz.. kn sng.. xd la pereka fesyen sush pikir cmne nk bt bju utk mkck..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  21. kiah hot says:

    cm tahan nafas sbb nk kaver pewot je…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  22. Nani Sengal says:

    enth ape2 ntah mkcik ni.. mkin lme mkin nmpk rmbt.. ace mkck ct bkk troz.. kn sng.. xd la pereka fesyen sush pikir cmne nk bt bju utk mkck.. sengal \(^o^)/

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  23. jiran sebelah bilik abg nara says:

    aku bukan minat diapun.. suaranya berlambak-lambak dah skrg.. nak kutuk jauh sekali.. tapi sorry, for this time around kena kutuk jugak bila satu persatu gaya dia menjatuhkan maruah seorang perempuan muslimah.. boleh bertudung, tapi jgn mencalarkan imej seorang muslimah.. itulah manusia bila berpangkat dan berharta tapi tiada ilmu di dada, tanpa disedari memalukan bagi mereka yg bertudung litup.. Dah sama jadi mangsa fesyen dgn si Fida! mangsa keadaan pun yer..
    Dunia.. dunia..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  24. R says:

    did the raibow vomit on her??? euw!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  25. siti hasmah says:

    ‘berkemban’ pun pakai tudung jgk ke?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  26. gegirlz says:

    plz sahabat semua…jgn kutuk secara keterlaluan…at least..bg nasihat atau doa2 yang baik utk dia lagi bagus…bab badan da kembang ke..bab tudung ker..itu urusan dia dengan yg Maha Berkuasa…susah dari seorang yg tak bertudung ni nak terus pakai tudung..ni bab HATI beb…bukan bleh paksa..kita ni just bg komen yg membina jer…kang kita ni wat tambah dosa je mengutuk2..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  27. zack girl says:

    ala pe nak kecoh? dia sendiri ngaku dia bkn pakai tudung..dia pakai serkup jer..means dia mmg tau la dia x bertudung…ape la korang nk kecoh. huh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  28. saya tak minat CT says:

    bukak tudung terus la..senang citer..hati pun senang, takyah nak pening2 jaga hati org lain. kitaorg paham yg tok T tak ready lagi nak tutup kepala..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  29. qaseh says:

    Kenapa nk jugak artis di jadikan idola or ikon??? xde calon lain ke?? kalo ye pn nk jdkan artis sbagai idola or ikon cari la yg boleh kite ikut ke arah kebaikan.. kalo mcm ct ni.. mmg la dia sopan..tp dia tidak menutup aurat.. kan dh tau rambut tu termasuk dalam golongan aurat..so nape nk ikut dia..nape nk jugak jdkan dia sebagai idola or ikon..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  30. Reena says:

    Kalau dah namanya Siti Nurhaliza, pakai fesyen macam mana pun tetap akan tampil Disaster! Ingatkan Saerah tadi…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  31. cadar katil says:

    adeiii… aku ingat ni cadar utk katil kanak-kanak. maaf ye.. memang disaster.. adessss. siyes.. baju apa ni?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  32. twist says:

    ct ni bukannya muda remaja lagi .. dah hampir kepada usia matang .Jadinya susuk tubuh semua nya sudah mengalami perubahan … Klau tak jaga mmg la montel .. mcm adik dia ..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  33. ck slmh says:

    gemoks!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  34. ain says:

    tutup ‘sanggul’ je kak siti???

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  35. jaja says:

    kesian aku kt org yg kutuk2 siti ni..keterlaluan mengutuk.aku pn bkan la mnat sgt kt siti ni..rapi amai lgi artis yg pkai lgi teruk dri dia apesal xkomen teruk2 kt diorg..asal kuar entry psal siti je korg brlumba2 nk komen kaw2 psal dia..lantak dia la..dia nk pkai tudung ke x ke..dia punya pasal la..ade dia mintak duit korg ke????dia makin kaya raya adela..bodoh punya org…hadui..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
  36. non says:

    nape dato masyitah, ustazah baiyah xnak tegur siti nie..benggang pulak aku ..kalau dia pakai tudung tul mesti ko lagi meletoplaa siti!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  37. abu says:

    sia2 je g haji..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  38. mixgirl says:

    maaf nk btl kan ayat…tu bkn tudung…tp cuma scarik kain perca…moga allah mbuka hati kita smua utk kbaikkan…amin….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  39. Anonymous says:

    siti semakin lupa diri…suara dah makin xsedap…tudung dah makin ke blkg…pakaian makin mahal tapi makin tak cantik makin xda taste….dulu siti suka pakai warna pastel ja…nmpk sgt humble & sweet….skrg no more sweet…tp smakin pelik ja…personaliti makin pudar

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
  40. Rayy says:

    menarik ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. ash says:

    nape korg asyik nk kutuk siti je?? better korg doakn die pakai tudung…klu nk ikotkn siti lg baek dr sstngah artis yg makin lame makin seksi…sekurg2nye siti stil maintain dgn gaya die yg dulu…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  42. Dewi25 says:

    Another fashion blunder by Siti…i dont understand why she opt to wear such design/colors? And speaking of beauty, just compare her dress with Irma’s. What a stark difference of beauty and elegance.Sorry Siti.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  43. takkuasaakunyah says:

    Siti ni dari dulu lagi patut ‘sack’ dia punya “perunding imej” pasal mmg takde taste langsung! Tu je la mampu aku komen. Pasal bab tudung ni mmg dah lama aku give up pasal nak wat camne, dah hati dia tak terbuka nak bertudung. Tunggu je la next round dia buat umrah..mana la tau kalo2 terbuka hati dia. Sabo je la nyah2 sekalian

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  44. team cT says:

    ak benci org yg ktuk siti kaw2 pas tu ending ayat ktuk tuh smoga ALlah bla3 bg hidayah kt dia..
    hello~doa bg Allah bg hidayah kt ko dlu, hipokrit,, dosa ktuk org d selindung ngn nama Tuhan,
    siti kepok2 dh pahala org ktuk dia, ckop dh nk wat dia masok syurga..
    yg org ktuk tuh, g mampos dlm neraka…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
  45. perasan tak baju dia cam baju kim kardashian….semoga Allah membuka hatinya untuk menutup aurat sepenuhnya. Amin.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • hihi says:

      die kan nk jd retis international.. haruslah nk tiru pesen ala2 retis lua negare..hihihi baru same level..kuikuikui

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  46. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    cantek pe pakaian siti kalerful…skali2 siti pakai lain dari yg lain kire ok jugak…..tkan siti asek2 nk pakai yg kaler itam biru atau pn kaler yg gelap2 je ! skali2 ha pakai yg kaler terang cm gini baru hot !!!!!! siti pn bukan nye tua….tol tk bang naraaaaaaaaaaaaaaaa !! piiiiiiiiiwittttttttttttttttttttttttttttttt !!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  47. bukan nama sebenar says:

    bukan senang nak berubah ke arah kebaikan tanpa anugerah hidayah Allah..
    payah tu….syaitan n nafsu dah beraja dhati…haishhhhh…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  48. hihi says:

    feeling2 alicia keys kah?hahahahha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  49. rozi says:

    Cantik benarlah Nara ooiii!!!
    Mana Dato’ K pegi…Tak boleh nak nasihat ke isteri cantik/muda awak ni?
    Makin melampau…mentang2 selebriti…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  50. mizzlili says:

    yang benar2 bersalah pasal siti tak tutup aurat ni ialah si suami dia. sebagai suami dia wajib menyuruh ct menutup auratnya. mmg betul ct pon bersalah, tapi bg aku suami dia laaagi bersalah.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  51. zura says:

    siti..siti napalah makin teruk stail dia ni….aku suka tgok muka siti bertudung keseluruhan…..nmpak manis dan ayu….tapi tidak skrg….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  52. lis says:

    sambut thaipusam ke?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  53. hehehe says:

    pertama sekali aku rs nak gelak sampai pecah perut tgk penampilan ct yg terbaru nie…penuh apaci la wei…wakakaka…lawak giler baju mcm nie pegi berkelah di tepi pantai sesuai lar…kita komen pun nanti dia akan ckp gak “kalo tak cekal tu bkn ct”…jd aku rs mmg dia nie semakin melawak dgn baju2 n kast2 dia yg tah apa2 tu…bdn makin kembang baju pulak makin ketat…tah esok lusa pe lagi lar yg dia pakai bt aku bertambah gelak…lawak2….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
    • jijah says:

      elok sgt la gelak sampai terburai segala isi perut hang tu.. puih puih… mengutuk tak agak2

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  54. Sue says:

    dah rupa saerah la plak aku tgk siti skg ni..tembam n tak lawa..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  55. minah cun btudung mcm CT says:

    salam semua..same2 kita doakan dato’ CT terbuka hati untuk memakai tudung penuh dan tidak memakai baju2 ketat lagi..jika dia berubah mungkin Allah nk bg rezeki anak kat dia..dia seorang penghibur yang baik….jgn kutuk sgt dia..nasihat dan berdoa lah supaya dia cepat terbuka hati untuk berubah..AMIN

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  56. bunga melur says:

    why why why!!!kenapa baju siti mcm tu.huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  57. bunga melur says:

    why why why!!!siti kenapa pkai baju macam tu???huhuhuuhuhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  58. dear mak iti.. says:

    oh noooooooo..mak iti…camana lg harus aku luahkan betapa aku kuciwa,kuciwa dan kuciwaaaa..jom la mak iti,kita pi kedai tudung ariani,saya belanja mak iti selai tudung.ikhlass ni..jom2..sbb saya syg mak iti la saya sgup banjer tudung nih..uwaaaaaaaaaaaaaa..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  59. mizz madam says:

    dia nak berlagak muda, seksi, dan berketerampilan, dalm ‘busana sopan’
    malangnya,……
    apapun, tahniah ats anugerah yg diterima…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  60. handpon rosak says:

    pewwweeeettttt,,ct pakai tube siottttt…..haha…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  61. puteri katak says:

    hmm kalau artis lain media laju jer sound pasal pakain..cth rafidah yg gaya tudung dan pakaina dia slalu dipertikaikan…dato siti dan rafidah sebenarnya xda beza..cara dato pakai tudung dan berpakaian jugak kurang sopan, apatah lgi title hajah yg dia ada…tp xda satu wrtawan pon berani tegur..kenapa ek??sb dia diva ke??

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • handpon rosak says:

      sbb dia dato kot…haha…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • adelia says:

      sbb dia dah terlampau dipuja, diagung dan diangkat sbg ikon.
      bila dia buat salah org tutup mata.
      tak boleh terima kesalahan dia.
      dah nama pun IKON. baguslah..
      sebab tu makin menjadi-jadi.
      apapun biar dia berubah kerana Allah.
      kalau hati dia masih keras, kita nak buat apa?

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  62. hanna says:

    sy pon ade kaen corak sama dgn tok iti tp sy buat baju kurung la…xcukup lak kain nk buat tdung skali cm tok iti….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  63. nunu says:

    “baby u r fireworks” bak kata katy perry.. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  64. soso says:

    kaler dan corak bajunye out, lengan nampak macam disinsing-not a good look, rantainya ya ampun macam beli kat pasar malam, tak pakai pun takpe. kalau ye pun tema summery ke fun ke, keep it simple. pilih satu kaler terang and stick to it. tak pun kaler tanah (hitam, maroon, dll) pastu pakai satu aksesori terang. ini dah macam tema funfair. tang tudung tu… no komen.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  65. cikikaka says:

    kenapa la pki baju mcm ni ct… xsedap mata memandang lgsung….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  66. L says:

    Hideous………!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  67. peminat siti says:

    ek elehh..korang ni pun..lantak p la siti nak pakai ape..
    korang sape nk judge? xpayah nak judge orang masuk neraka ke ape
    diri sendiri pn belum tentu masuk syurga..better korang doakan dia supaya mendapat hidayah n baiki jugak diri korang tu..
    setakat mengutuk dia dalam blog ni,ingat korang dpt pahala? dpat masuk syurga?
    ptuih lah!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  68. ikan emas says:

    ati tk ikhlas nk pakai tudung,macam tu lah…pakai mcm tu lagi lah berdosa..kan..
    lebih baik tak yah pakai..baju dah sendat…
    klu berkata-kata aduhhh…manis gila punya,padahai tuhan jer yg tau..
    elok lah kak & adik dia sama ja…tumpang glomour si siti nie..tak yah keja keras terus leh glamour…yg bukan2 artis nie keja pi uji bakat la,baru leh glamour…emmm..dunia..dunia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  69. as baby says:

    dosa pahala masing2..kubur lain2..Kita d0akan yg terbaik utk dia..sem0ga mendapat petunjuk..Amin

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  70. marion kaunter says:

    lps ni ada jual tiub siti nurhaliza pulak. pelbagai warna gitewwww. tiubbb tuuu nyahhhhhhhhhhh. tiub bergetah lagiiiiiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  71. yg manis says:

    mmg tk minat sjk dia kahwin dgn laki org….baik trus btudung dr pakai mcm ni…
    dia rasa cantik sgt lah fesyen acah2 tudung dia tu….
    slalu skip tgk gmbr dia…mmg dh tk lawa & sweet mcm dulu…
    Moral of the story nk kahwin laki org jgn suruh cerai isteri tua… byk balanye…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  72. [...] Masa muda-muda dulu, adik Abang Nara memang suka beli majalah Media Hiburan. Abang Nara pun tumpang sekaki membacanya. Menarik jugak sebenarnya majalah Media Hiburan ini. Tambah menarik apabila mereka mula mengadakan Anugerah Pilihan Pembaca Media Hiburan atau lebih dikenali sebagai … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  73. rainbow says:

    peminat sejati akn mendoakan kebaikkan die..n menegur kesalahan die..@ dlm bahasa media, bg kritikan membina.. =)

    p/s:sape2 yg mengaku peminat sejati kt ats nie, sila la buat sesuatu.. =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. alyee says:

    B.U.R.U.K

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  75. afif says:

    Datuk K please la….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  76. kudabelang says:

    dada pun terbukak..fesyen kekampungan tetap jd pujaan dihatinya

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  77. Jijah says:

    ishhhhh korang mmg xde keje lain ke… nak mengutuk je… semua tak puas hati je… lantak dia la nak buat @ nk pakai apa pun… asal bahagia sudah…kena kt batang hidung sendiri baru cuak… dah dahhh la… ntah ntah korang ni sembang je lebih… terokkk dari artis kt luar sana… Nyampah tgk komen yg melampau n asyik mengutuk je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aduhai says:

      Ya Allah ampunkan lah dosa sang pengutuk kat sini..semoga mereka diberikan petunjuk ..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. sunqiss says:

    Tak baik kutuk2 dia.Boleh menimbulkan hasad dengki dan fitnah pada pembaca lain. Fesyen dia nampak sarat sikit je tp overall nampak kreatif , funky, sesuai untuk majlis yang dia hadiri and ada nilai. Ada nilai seni pada yang bijak memandangnya iaitu tidak dipengaruhi sifat kedengkian (btudung or not) ketika menilai imej beliau.hehe…ape2pun dia lebih sopan berbanding artis2 yg boleh la dikatakan popular tp belum ade yang cemerlang seperti beliau. sama2lah kte doakan yang terbaik untuk beliau dan yang terbaik untuk kte semua k. semoga kak siti dikurniakan cahaya mata suatu hari nanti and hidup bahagia ke akhir hayat ngn datuk k. Amin…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  79. sunqiss says:

    Semoga kak siti dikurniakan cahaya mata and hidup bahagia selamanya ngn Datuk K…Amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  80. kaklily says:

    tulah mula mula dulu kata nak pakai tudungla, tengok sekarang ni makin lama rambut nampak makin banyak…lain kali dont just promise, yang rugi dia sendiri, bukan kita,

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  81. az says:

    banyak tul “pahala” tok tie kat sini ek….:p

    yg penting doakan dia, DIRI SENDIRI n teman2 seagama mendapat hidayah yg sepurna….amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. sajaje says:

    huduh tol..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. ladyof72 says:

    kalau benar dpt hidayah tak bnyk pun sikit mungkin jd mcm irma hasmie, klu bnyk shamkamikaze, tp klu tkdpt ape pergi package mahal sbb ada duit, budi bahasa baik, ckp lemah lembut, takada maknanya. sebenarnya betullah ct tu masih pentingkan duniawi, klu haji mabrur bukan mcm ni. wallahuwa’lam.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  84. usha sahaja says:

    alaaa…ramai g hajjahs y lebh teruk dari dia,apa2 pun kita just berdoa,,semoga segalanya dipermudahkan n dia terbuka ati sepenuhnya nk berhijab sepenuh nya,,tak perlu menambah aib n mengnaburkan kata-kata yang tidak sepatutnya… mungkin sb dia ni artiskan,,janji dia x berbogel sudahh,,n tak memalukan agama sendiri dengan pakai tudung dgn suar ketat tuu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. princess says:

    Dulu, sy peminat no 1 tok Tie..tp, skrg tidak lagi..emm, anugerah IKON? ntah la, bg pendpt sy, baik beri pd Wardina ker, Heliza ker..yg nyata lebih islamik dan BERPENDIDIKAN Tinggi..2 baru la bole dijadikan IKON..mengutamakan dunia & akhirat..tp, yela rezeki msg2..:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  86. bruneifan says:

    cukup2 lah kutuk datuk ct..mungkin hidayah belum lagi sampai keatas dia..jgnlah kita menghakimi seseorang dengan kata2 yg tidak baik,kita tidak layak menghakimi seseorang,hanya ALLAH SWT sahaja yg layak menghakimi dan menghukum seseorang..kita harus muhasabah diri kita ,dan cermin diri kita sendiri dahulu sebelum mengeluarkan kata2 yang tidak sepatutnya..Dato ct juga manusia biasa seperti kita yg tidak sempurna, penuh dengan dosa, cuma rezeki lebih diberikan kepada dia ..dia tak minta jadi mcmtu dan rezeki selalu berlimpah ruah keatas dia, atas usaha dan doa yg selalu dipanjatkannya ..kita tak tahu apa yg tersimpan dan tersirat di hati dato ct,biarlah masa menentukan segalanya..hopefully kita sama2 menyokong dan memberi kata perangsang yg baik buat artis2 kita,jgn mengkeji dan mengutuk berilah nasihat yang baik..PEACE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. ucantseeme says:

    ct xprnah kata pn dia nk brtudung.. dia cuma berselendang.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. so sad says:

    sorry to say….sedih dgn penampilan Siti dan artis2 lain…akhir zaman…urm….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  89. Rina As says:

    Selamat buat Siti Nurhalizah atas pencapaian yang didapat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0