Written by AbangNara | December 2nd, 2009

anak siti nurhaliza

Tak dapat dipastikan sama ada betul atau tidak kenyataan ini keluar dari mulut Dato’ Siti Nurhaliza sendiri. Sebabnya kenyataan ini dibuat kat Indonesia. Jadi mungkin ada kesalahan translate, atau mungkin Dato’ Siti tak faham soalan ke.

Apabila ditanya tentang kesediaan menimang anak, Dato’ Siti telah menjawap:-

[note]Sekarang ini sebenarnya masih sibuk dengan karier masing-masing, kalau kerja sudah selesai, baru kami fikirkan tentang anak. [/note]

Sebelum tue Dato’ Siti ada bagitau yang  anak rezeki aturan Allah & jika betul mahukan anak, Datuk K sudah pun mempunyai anak sendiri.

Ok taknak komen lebih-lebih tapi kalau dah jadi penyanyi dan artis nombor 1 Malaysia, bila rasanya kesibukan tue nak habis? Kalau nak tunggu sampai habis, jawapnya memang tak dapat lah nak tengok Gugu Gaga Siti Nurhaliza.

Apa-apapun kami sentiasa mendoakan agar Dato’ Siti Nurhaliza cepat-cepat menimang anak. Tak kira la kalau berlaku secara eksiden ke apa. Tak sabar nak tengok kecomelan anak Dato’ Siti.

390 responses to Siti Nurhaliza Dan Dato’ K Sepakat Taknak Anak Lagi, Nak Tunggu Sampai Bila?

  1. [email protected] says:

    ada umah baru

    0
    0
    • kira-kira says:

      hohoh…cpt dio…
      hahah

      0
      0
      • violet says:

        huhu…
        dok tekan home jer.
        mmg ler..

        0
        0
      • [email protected] says:

        kalo aku nak tengk gugu gaga kak ziana dulu….
        mana dia p simpan akak kembar dia 2

        0
        0
    • ladybird says:

      ko lg …

      0
      0
      • [email protected] says:

        yelah sapa lagi nak dapat no 1 kan

        0
        0
    • kartun says:

      Nak buat macammana dah derang taknak anak, so terima jela..katanya nak amik anak shira jadik anak angkat

      0
      0
  2. violet says:

    emmm….
    rezeki…
    law tolak..
    pyh gak

    0
    0
  3. fin says:

    salah jawab kot..dia kan nak anak…hrmmm….

    0
    0
  4. apalah ertinya sebuah perkahwinan tanpa kehadiran seorang anak…..sian ct….tula kawen lg ngan org tua…

    0
    0
  5. kira-kira says:

    xde rzeki ag la 2………

    0
    0
  6. awekcun says:

    BEST TAU DPT ANK…

    0
    0
  7. junnosuke says:

    aq dah agak dah…
    dtuk K tu bkan nk ank pun…
    ct plak brslndung ckap kt wrtwn
    x der rzekila pe la…..

    0
    0
  8. [email protected] says:

    dorang ni xder masa kot… 2 yang xdapt anak 2

    0
    0
  9. Naura says:

    try sirap anak dara le dato…konpem menjadik kehkehkeh

    0
    0
    • hantupensil says:

      siti tu pun anak dare pe..
      xmenjadi gak pun..
      hehehe.. ntah2 ekpired dah..

      0
      0
      • violet says:

        x bek sey….
        antu mlt ko….
        huhu

        0
        0
      • [email protected] says:

        ikut petua era… cerai kawin gan laki lain

        0
        0
      • yula says:

        isk ko ni antu

        0
        0
        • [email protected] says:

          dah ramai kan mcm 2…… natasya H td pun tukar laki terus dapat anak

          0
          0
        • ladybird says:

          ada saluran ct yg tsumbat tuh… hahaha…

          0
          0
  10. anNeDeSiLva says:

    sini semuanya korg ekk….

    0
    0
    • [email protected] says:

      yup cni ler…
      bz ker anne

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        sikit jekla..
        tak sangat…
        dok menunggu ahli2 BN emailkan kehadiran nak dtg gathering nanti..
        sbb dh nak start buat planning…

        0
        0
    • violet says:

      ye cik anne..
      p mana td

      0
      0
    • weiya says:

      yer anne..silakan..buat mcm umah sendiri walaupun ni umah dato k…

      0
      0
      • [email protected] says:

        kau dah cakap kan p umah dato K

        0
        0
  11. anNeDeSiLva says:

    kaya tp takde anak kan tak best…
    moga2 Allah tu berila seorg puteri ke putera ke kat siti…
    sorg pon jadikla drpd takde kan..

    0
    0
  12. violet says:

    x pa datok k..
    i ada nih…
    huhu

    0
    0
    • [email protected] says:

      nak ker ko

      0
      0
      • violet says:

        ikan didepan mata…..

        0
        0
        • ladybird says:

          GORENG PUN SODAP

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu buat 3 rasa kan akak lady

          0
          0
    • i nk anak dia adib…haha

      0
      0
  13. [email protected] says:

    anne berapa kener bayar nant….
    kola byar tp tbe2 x leh p 2 jan ni mcm mana….
    pasal duit 2 xkesah xnak ambik balik pun,
    nantkan korang marah lak kalo xp

    0
    0
    • hantupensil says:

      bukan ko nak sponser semua orang ke pet?
      ala bukan bnyak mane pun..
      25 hinggit jek sorang…

      0
      0
      • [email protected] says:

        kalo aku dato K ok ler…
        hehehe
        aku takut xleh p ler ari 2

        0
        0
      • ladybird says:

        25 hengget ke?

        0
        0
        • [email protected] says:

          yeler kot…
          akak p ke x…

          0
          0
        • ladybird says:

          klu free nak lah ,, hehehe..

          0
          0
        • [email protected] says:

          HUHU 25 JER AKAK…. kira makn tuk 1 ari le 2

          0
          0
  14. yula says:

    anne tau tak tiket natrah tuk ari isnin de lg tak

    0
    0
    • yula says:

      anne sal getring tu yula bayar je la
      pegi ke xpegi ke blakang cite

      0
      0
      • [email protected] says:

        2 ler yang aku tanye tp dia buat x tau jer

        0
        0
  15. violet says:

    mlm ku sasau…..
    gilakan kau…..

    0
    0
    • [email protected] says:

      sapa dato k ker

      0
      0
    • weiya says:

      gila kan sape tu vio

      0
      0
    • weiya says:

      pesal la komen weiya asyik tak masuk jer

      0
      0
    • siang ku payau….
      gila kan kau..
      eh..btul ker lirik dia ek?
      bantai jelah..huhu

      0
      0
      • violet says:

        huhu…
        pon blh…
        payau pun payau la
        dah suke

        0
        0
      • [email protected] says:

        vio tujukan tok mana2 DATO TAN SRI TUN…
        dia nak VVIP jer

        0
        0
        • violet says:

          sori..
          law takat tua…
          aku x nk beb…
          aku nk yg muda..
          br la leh lyn jiwa muda aku
          huhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu… ambik ler yang muda…. nant xdapat nak lak ko

          0
          0
        • yula says:

          anak sapa pl menangis ni

          0
          0
  16. [email protected] says:

    KAK LADY CAKAP KAT ada saluran ct yg tsumbat tuh… hahaha…

    YANG DATUK K kot tersumbat

    0
    0
  17. anNeDeSiLva says:

    sory semua..
    bayaran maybe dalam 25 hengget sor..
    kalau tak bayar duit burn..
    sorry k..
    sbb susahla kalau cancle last minit then nk pulang2 kan duit…
    once bayar consider SOLD..heheheheh
    pet aku dh jawab soalan ko..

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      sape nk g please email nick name korg dgn email address kat anne…
      kalau tak mcmana anne nak taw sape yg compom..

      0
      0
    • [email protected] says:

      ok tq….
      tp kalo ujan ari 2 mcm mana… korang buat kat tempat mana

      0
      0
      • [email protected] says:

        sebelum 8 ari bulan kan

        0
        0
      • anNeDeSiLva says:

        ko jgnla diakan ari ujan…
        nanti kita cr la tempat berteduh kat sana..
        tempat kak nara tak servey lg..

        0
        0
    • hantupensil says:

      kalo xdatang makanan tu leh delivery kat umah x?
      heheheh

      0
      0
      • violet says:

        kt jb nk hntr x?
        huhu

        0
        0
      • [email protected] says:

        antu ko memang….nant tanya kak nara

        0
        0
        • [email protected] says:

          kalo tasik perdana 2 susah gak tempat dia 2…..
          tumpang umah rusa le kalo ujan….

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          ok la ada umah drpada takde umah kena gayut kat pokok dgn monyet..huhuuh

          0
          0
      • anNeDeSiLva says:

        banyak cantekkkk…
        deliver tulang lehla…

        yup sebelum 8 aribulan..
        lg cepat lg bagus…
        tak buang masa…

        0
        0
        • [email protected] says:

          nant aku bagi tau ek aku jadi ke x,,,,
          tp aku bayar dulu ler nant

          0
          0
        • hantupensil says:

          ko bayarkan utk aku yea pet…
          hahahha

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          kalau leh dtgla meramaikan majlis..
          nanti duit bankin dalam bank kak nara…

          0
          0
        • [email protected] says:

          kalo aku bayar kat ko antu nant orang lain ckp per lak

          0
          0
  18. yula says:

    bosan la yeeeeeeeee…
    nak kuar xtau nak p mn dah
    kalu tng aku blik leh p dating bwah pkok ceri smbil mkn ais kacang

    0
    0
  19. [email protected] says:

    ANTU NATI KO PUJUK LE JULY P KELUAR GAN KO

    0
    0
    • hantupensil says:

      july… sape??

      0
      0
      • [email protected] says:

        silap taip ler lily

        0
        0
      • ladybird says:

        july…. adikbradik c JUNE.

        0
        0
  20. ladybird says:

    MENU nye ape ANNE?

    0
    0
    • [email protected] says:

      akak mengalah kan antu…. biasa mkn2 ni antu yang laju

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        menu tak dapat nk diceritakan lg..
        maybe fastfood kot..
        tgokla nanti berita dr kaknara..

        0
        0
        • hantupensil says:

          kalo xde fast food kite tangkap ruse kat lake garden tu..
          pastu kite panggang la same2…

          0
          0
      • ladybird says:

        akak ni ada pantang ckit pasal mkn nih. pantang JUMPE… hehehe..

        0
        0
        • [email protected] says:

          nant akak jadi comel

          0
          0
        • weiya says:

          hehehehhe..pandai la kak..weiya tak tau lg…bnyk keje nak buat..ms dah dekat…lagipun tak redy nak jumpa semua org…weiya ni pemalu,,erkkkkk tp bila dah kenal…weiya la paling tak malu…

          0
          0
        • hantupensil says:

          hahaha… ktaorang smua mmg sorang pun xkenal lagi..
          kenal kat sini2 jek…

          0
          0
        • aries_april says:

          ko ni ada ja weiya….

          0
          0
        • [email protected] says:

          semua x kenal… tp aku ader kenal sorang yang kat cni….kawan aku gak…… tp dah lam dia xjoin kat cni

          0
          0
        • ladybird says:

          best gak klu dpt jmpe kan? mesti bile dah jumpe lidah kelu x bkata… ceh bmadah lak

          0
          0
  21. aries_april says:

    anne…jgn bcr rhsia ya?

    pet byr kna tuk aries…..

    klau ko x byr…
    aries ngan antu dh plan nk bt pa kat ko…
    anne pn nk join…

    0
    0
    • weiya says:

      aries…dah email lom

      0
      0
    • [email protected] says:

      nant kalo ko nak aku bayar kat ko….
      jangan le cter kat cni nant orang lain tau… hehehe

      0
      0
      • weiya says:

        lor…kate pet nak bayar utk weiya sekali….

        0
        0
        • [email protected] says:

          kaya nyer aku…

          0
          0
        • hantupensil says:

          pet kan nak byaar utk kite semua skali..
          hehehehe

          0
          0
        • violet says:

          bgss…

          0
          0
        • weiya says:

          heheheh…tul la..bkn per pet…time ni ler ko nak ambik ati kite org

          0
          0
      • aries_april says:

        tu yg ++ syg ko pet…
        ko byr ya?

        0
        0
      • ladybird says:

        pet kate aq ni AKAK ko.. sampai ati ko x byr utk akak

        0
        0
        • [email protected] says:

          akak x tau lagi kan nak p ke x kan….

          tuk aries leh le kot…..

          dia kawan pertama saya kat BN ni

          0
          0
        • weiya says:

          abis tu..weiya ni kwn satu negeri tau…

          0
          0
        • [email protected] says:

          korang bayar ler tuk diri sendiri

          0
          0
        • ladybird says:

          gurau jerrr

          0
          0
        • aries_april says:

          heheheheeh…
          ko prli ke apa ni pet?
          :-)

          mlu la aries….

          klau btul…
          syg ko…

          0
          0
        • [email protected] says:

          nant ler ler aku ym ko aries… hehehhe

          0
          0
        • [email protected] says:

          xkesah le akak lady semua orang suka gurau kat cni

          0
          0
  22. violet says:

    hhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0
    0
    • weiya says:

      naper vio…korang perasan tak…bang nara tulis..mlm ni nak mkn kopi ape yer…bkn makan bg..minum..hehhehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        dato K makn sebuk kopi x buat air

        0
        0
      • violet says:

        pnt….huhu

        emm..mlm nih ada dnr….
        sapa nk ikut angkt bontot
        huhu

        0
        0
      • ladybird says:

        bg nara kite ni asyik ngumpat je , tu yg tsasul2 tuh.

        0
        0
  23. [email protected] says:

    lily 2 kan awek ko kat sebelah antu

    0
    0
    • hantupensil says:

      oo… awek yg bg adiah kat aku tuh..
      hahahah

      0
      0
      • [email protected] says:

        yelah… mst ko rindu kat dia kan

        0
        0
  24. hantupensil says:

    anne suh kak nara order kambing golek sekor..
    untuk makan2 nanti…
    heheheh

    0
    0
    • weiya says:

      mak iiiiiii…nanti g umah linda onn jer..tiap2 thn ade kambing golek

      0
      0
    • violet says:

      erk…
      aku nk kepala…
      :)

      0
      0
    • yula says:

      sekor mn ckp
      ramai yg dtg sekor ko sowang xckp

      0
      0
      • [email protected] says:

        nant pening kalo mkn kambing

        0
        0
    • ladybird says:

      antu ko ni memanglah … hantu napsu beso… hahaha…. nak kambing golek saje… nt kak nara jumpe kambing tgolek kat tgh jln bg kat antu 2… hahaha…

      0
      0
      • hantupensil says:

        feveret tuh,,,,
        last makan aritu time bulan pose…
        hehehehe

        0
        0
        • [email protected] says:

          aku selau p makan kat rstren sri melayu….best gak kat ctu

          0
          0
        • ladybird says:

          sedp ke dgg kmbg ? brbau lah

          0
          0
        • ladybird says:

          ada kmbing kene lggar ko kebas erk?

          0
          0
        • [email protected] says:

          antu semua benda dia makn

          0
          0
        • hantupensil says:

          kalo kena langgar tanam jela akak oii..
          heheheh

          0
          0
        • [email protected] says:

          kalo kat kampung aku orang siam terus ambik semua binatang yang mati kener langgggggggar

          0
          0
  25. aries_april says:

    weiya dh dpt ke blum?

    0
    0
    • weiya says:

      nanti weiya chek

      0
      0
      • [email protected] says:

        ko rang ni ader sjandel aper ni

        0
        0
    • weiya says:

      takder la aries…

      0
      0
      • ladybird says:

        weiya n aries , skandel 2org je ke ? nak join… bglah email kat akak

        0
        0
        • [email protected] says:

          akak dah ambik no tel pet ker

          0
          0
        • ladybird says:

          ada.. email pun ada.. nt akak eml jelah …

          0
          0
        • [email protected] says:

          ok2 no hal… mana2 jer… hehehe

          0
          0
  26. violet says:

    ok gegurl n boboy sume..
    nk lik dah..
    so korang gosip elok2 k..
    jgn ada BONGOK…
    :)

    take care n salam…

    0
    0
    • weiya says:

      salam..bye take care

      0
      0
      • [email protected] says:

        bai vio

        0
        0
  27. yula says:

    dah kui 5
    isk ralit lak
    p layan nenek kebaya sat no

    0
    0
  28. EclipsE says:

    lajunya korg komen….
    smpi trtgl aku…
    xlarat nak bc komen korg…
    bz bangat…
    anne yg gathering tue how?
    nak reply email kak nara pon xsmpt…
    rely bz….
    tensen….

    0
    0
    • [email protected] says:

      kecian kat ko BB…

      0
      0
  29. [email protected] says:

    rasa nyer dato K tme mudah ensem gak ni….

    entah2 tme dia kenal Tok ti dulu men CAHTING kot… tok ti mintak pic dia bagi pic tme dia muda 2 yang tok ti sangkut 2…..

    tp ble juper dah agak kertu….
    demi tunai kan janji tok ti terpasa kawin gak…

    mcm dia salh cakap tme nak pakai tudung dulu…

    0
    0
    • weiya says:

      pet…tok t selalu jumpa dato k..sbb rakan bisnez la..sbb tu sangkut

      0
      0
      • [email protected] says:

        sebelum jupe kot….

        analisis aku jer ni

        0
        0
    • hantupensil says:

      hahaha… ko ingat budak sekolah ke bcinta kat intenet…
      hehehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        semua orang mcm 2 sekarang ni,,,,,,
        tp rasa nyer tok ti buta intenet

        0
        0
      • ladybird says:

        ct taste die org tue yg x brapa tua lg.. tp yg penting misai tebal..

        0
        0
        • weiya says:

          geli ar misai tebal…tak suka lgsg

          0
          0
        • [email protected] says:

          xkan aku nak bagi kat cni… ko bagi emil ko…. nant aku msg ko n aku cte2 gan ko

          0
          0
        • eclipse says:

          misai tebal…n poket tebal…2in1…

          0
          0
        • hantupensil says:

          misai tu kan lmbang kekayaan

          0
          0
        • weiya says:

          kak mana masO lama tak nampak…akak bg no umah sekali nanti weiya pos kad kahwin k

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko taip kene buat mcm ni CONTOH weiya _ poyo @ yahoo , com
          kalo x emil ko x kuar weiya

          0
          0
  30. eclipse says:

    pet ko dh ok ker dgn sume org?
    dgn aku ko mmg ok kan?hehehe

    0
    0
    • [email protected] says:

      xtau ler,,, rasa nyer aku ok je gan semua orang….
      orng je tak ok gan aku… hehehe
      BB memang kawan paling memahami aku

      0
      0
      • weiya says:

        pet yg poyo…debe..

        0
        0
      • eclipse says:

        xpela…sbrla….
        org glamer mmg byk dugaan….heheheh…
        aku pon cmtu….(tperasan lak…hehehe)…
        yg penting nawaitu…
        biar mulut bsuk…
        janji ati xbusuk…
        itulah peganganku….

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhu… tp xsemua orang mcm kiter BB

          0
          0
        • ladybird says:

          sokong ..sokong..

          0
          0
  31. ladybird says:

    weiya … mane ada? antu ko xnak bg email ko kat akak? nak kumpul geng ni.. nama geng..GENG KAPAK. salah sorang ahlinye PET..

    0
    0
  32. ladybird says:

    PET akak gelak giler dgn kot ni… ade jer idea .. kat atas 2 weiya_ poyo… hahaha,,, sukeati bapak tiri laki mak ko jer kan…. lawak22

    0
    0
    • [email protected] says:

      tapi x semua orang leh tmer…
      nantkan sya kener bagi ceramah lagi mcm tadi…
      saya memang suka gurau le akak…. jadi susah ler kalo nak jadi baik jer

      0
      0
      • eclipse says:

        aku ok jer klu ko nak bt lawak bangang ker…bongok ker…tongok ker…tonyok ker…aku layannnnnnnnnn jer….

        0
        0
    • weiya says:

      pet mmg nak kena kak…dpt tak…

      0
      0
      • [email protected] says:

        xkuar pun… aku ajo ko x nak ikut….
        hehehe BB memang ati kental…..mcm dadih…

        0
        0
      • ladybird says:

        xde lah syg oiii

        0
        0
        • weiya says:

          lepas tu @

          0
          0
        • weiya says:

          lepas tu lagi…..rocketmail.com

          0
          0
        • [email protected] says:

          mcm nama KUIH lak emil ko

          0
          0
        • [email protected] says:

          hawaria @ rocketmail. com
          akak ni emil dia

          0
          0
        • ladybird says:

          hahaha…. roket 2 pet…. laju 2

          0
          0
        • weiya says:

          paper la pet…janji ko bahagia..itu doa weiya

          0
          0
        • [email protected] says:

          wieya ni mst orng DAP ni….
          pesal ko letak rocket

          0
          0
  33. eclipse says:

    weiya ko nak kawen dh ker??

    0
    0
    • weiya says:

      14 febuary 2010

      0
      0
      • eclipse says:

        la…valentine’s tue…aku pon ade nak plan gak nikah time tue…tp ade sbb2 yg xleh nak bt tarikh tue…
        ko jgn lupe jmpt aku…

        0
        0
        • weiya says:

          erm…tu kebetulan jer BBR..weiya tunang dulu ms raya cina…bincang2 nak buat raya cina thn dpan so hasilnya mmg 14 febuary kebetulan weiya declare dulu pun 14 febuary gak..besday tunang 14 bln 9…besday weiya 14 bln 10

          0
          0
    • hantupensil says:

      ko tanye orang..
      tapi ko bile lagi?

      0
      0
      • [email protected] says:

        weiya ko buat kat ner … dewan taming sari ker… ke dewan bukit bakar

        0
        0
        • weiya says:

          umah la pet..nanti pet dtg tau….

          0
          0
        • [email protected] says:

          nant aku chek cuti dulu… nant aku buah rombongan kak kiah kak eton kak melah p umah ko ek

          0
          0
        • eclipse says:

          umah weiya kt mn??

          0
          0
        • [email protected] says:

          umah dia kat bukit bakar

          0
          0
      • eclipse says:

        aku…hehehehe…aku org miskin…tng aku pon miskin…
        nak kawen kena bhutg dlu…
        tuela nak tnye pet klu aku leh bt loan…huhuhu…

        0
        0
        • [email protected] says:

          buat gan bank rakyat murah interes 2 . lebih jer

          0
          0
        • eclipse says:

          dh try bank rakyat…xleh…aku keje private…tng lak tkg kebun jer…tue yg payah…gardener mn ade payslip…

          0
          0
        • [email protected] says:

          weiya jangan lah ko kawin 14 ari lak….
          aku doa kan ko kawin sampai orang panggil ko moyang wieya

          0
          0
        • weiya says:

          kat machang la BBR..kelate….masa tu raya cina la mesti cuti nyer pet..pet kata nak bg no kwn kat bank rakyat mana ni

          0
          0
  34. [email protected] says:

    nama club kak lady

    GENG KAPAK LADYBIRD tema warna itam n merah….
    baju kener merelip…. kalo orang kelate cakap sina bana

    0
    0
    • weiya says:

      cek kat atas..weiya tulis satu satu….gabungkan jer

      0
      0
    • hantupensil says:

      hahaha…. name mcm geng pecah umah jek..
      heheheh

      0
      0
    • ladybird says:

      hahaha….okeh gak tuh

      0
      0
    • weiya says:

      insyaallah…setakat ni weiya ok jer ngan tunang…harap sampai 14 cucu pun dah ok pet…kita jgn terlalu tamak…apa yang tuhan bagi bersyukur la

      0
      0
      • [email protected] says:

        hawaria @ rocketmail. com
        akak ni emil dia

        nant besok aku abgi kat emil ko ek wieya

        0
        0
        • weiya says:

          ok…hari ni pun ok jer…weiya kan sampai mlm.. pet dah ready nak balik ker.

          0
          0
        • eclipse says:

          hawaria tue name ko ker weiya??

          0
          0
        • ladybird says:

          dah amik dah …. mlm ni gak anta email.. sbjk; GENG KAPAK,.. hahaha…. gelak ketua mafia … gelak lg .hahahaha…

          0
          0
        • weiya says:

          hehehehehhe…gelak ahli geng kapak

          0
          0
        • [email protected] says:

          MCM xlayak jer akak nak jadi ketua ni…
          nant ler aku bagi kat ko besok ek wieya

          0
          0
        • eclipse says:

          apehal yg korg nak beremail2 ney?
          email kat cni jer dh la…heheheh

          0
          0
      • ladybird says:

        sampai cicit ye ..

        0
        0
        • [email protected] says:

          kita orang nak buka club ni…

          huhu keanggotaan sukarela dan terbuka…

          0
          0
  35. eclipse says:

    u’ll blk kul bp ha??

    0
    0
    • weiya says:

      kul 8 mlm….pet kul 6..kak lady sampai bila2…hehheheheh

      0
      0
      • ladybird says:

        akak x blk . tido cni.. hehehe… weiya td tya MASO erk. die cbuk kot nak pindah..

        0
        0
        • weiya says:

          ooo..akak umah kat area mana yer..nanti weiya ade umah sendiri nak ajak semua dtg umah weiya…sekarang tggu s&p agreement jer…

          0
          0
        • ladybird says:

          t dah ade umah wat lah makan2, mesti akak dtg. bab mkn nih x tolak nyer…..

          0
          0
        • [email protected] says:

          tq wieya tolong jawapkan…
          hehehhe

          masso tol2 ilang kan

          0
          0
        • weiya says:

          tu ler…ingt nak jumpa gak geng bn ni…walaupun weiya br join..tp weiya dr dulu lg jd silent reader kat bn ni…

          0
          0
        • weiya says:

          akak…pet ckp akak tak layak jd ketua

          0
          0
        • eclipse says:

          yg layak aku jer….hahahahahah
          ati kental….hehehee…

          0
          0
        • ladybird says:

          memang pun sbb akak xde ciri2 pecah rumah. pecah kaca pecah gelas adelah….. pet layak kot.. xpun antu..

          0
          0
    • weiya says:

      tak la…nama company weiya keje…sape ade dpt buku media fokus area kepong…company weiya keje ade advertise kat ctu…nama ni kwn weiya yg letak ms study…weiya pakai balik sbb nak cr dia..mana tau dia ternampak nanti

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhu….. akak raya nya kita juper lagi adberaidik JOLI ni… BB pun rasa nye adik beradik M RAJ ni

        0
        0
        • eclipse says:

          pndi la ko…
          aku sedara khabir bhatia la…huhu

          0
          0
        • ladybird says:

          yelah .. belah nenek kot , sbb bbr x brape tebal lg

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko gan sebut khabir bhatia nant dapat BONGOK lak.. heheh

          0
          0
  36. eclipse says:

    klu korg bukak club tadarus…
    konpom aku join…hheheheh…

    0
    0
  37. [email protected] says:

    ok lah u all dah nak balik ni… juper lagi besok bye2 semua

    0
    0
  38. awekcun says:

    HELLO….
    ADA ORG LG KE

    0
    0
  39. awekcun says:

    HUHUHUHUU…
    LANTOK LEW PON XDE..
    MANE KO PI..

    0
    0
    • lanToK LeW says:

      hahahahha…ko rindu kat aku ke awekcun…?????terharu giler aku….wakakaka

      0
      0
      • lanToK LeW says:

        awekcun…kalo ko terbaca kmn aku nie sok..aku minta maaf laa ye..aku lek kol 8.30 laa dari isnin sampai rabu…mlm ni laa tuh…da lwt baru aku nk on9…sorry k..tgk la malam besok camne…kalo aku lek awal aku on9 laa…x janji taw….windu kat ko….

        0
        0
  40. BumbleBee says:

    e’ehh…ckp cmtuh plak Tok T ni. Allah tarik balik bakat kurniaanNya dan rezeki yg Dia curahkan dlm bidang nyanyian tu bru tahu….sebok sgt ngan career tu. bukan leh bwk mati…doa anak tu nnt yg mendoakan kter memberi cahaya kt alam kubur nnt….yoshhhh.

    0
    0
  41. pening says:

    Ala Tok Ti…x kan x nak anak kut..DK tu lainlah..anak dgn isteri dulu da berderet…nnt da tua..sunyi rmh ala banglow kau tu…

    0
    0
  42. rozi says:

    memang dato K tak mahu anak sejak dari mula nikah dgn siti… kesian siti

    0
    0
  43. Choqs says:

    selamatkan pagi ini utk semua!

    0
    0
    • [email protected] says:

      selamat pagi semua

      0
      0
  44. bender says:

    cayalah kak siti mmg taraf DIVA!!1

    0
    0
  45. [email protected] says:

    Sagittarius (Nov 22 – Dec 21)[?]
    Sagittarius
    The Bottom Line

    Take control of the herd. Your group’s efforts are going in all directions.
    In Detail

    Your attitude can work wonders right now — especially if it’s positive. Believe in yourself and your abilities. Right now, there’s absolutely nothing standing in your way. If you can convince yourself that you’re about to experience — and deserve to experience — great things, you will actually have the power to make them happen. Believe it, and it can happen. Need it, and it can be yours.

    0
    0
  46. eclipse says:

    slmt pg msia….

    0
    0
    • [email protected] says:

      bb ASYIK TUKAR PIC JER.. HEHEHHE

      0
      0
    • ammey says:

      pagi elip…

      0
      0
  47. pening says:

    Anak adelah anugerah dr Allah yg amat bernilai….walau menimbun mne pun harte seseorg tu, jika tanpe zuriat x de ertinye….

    0
    0
  48. Choqs says:

    pet demo duk mn kl?duk wat kijo mn eh?

    0
    0
    • [email protected] says:

      kat ampang…
      kejer pun kawasan ni gak

      0
      0
  49. [email protected] says:

    xder umah baru ker

    0
    0
  50. junnosuke says:

    umh trbuka x der ker????

    0
    0
    • ammey says:

      ko tgu christmas la plak
      xpn kndri kwen

      0
      0
      • [email protected] says:

        yang ter dekat nak kawin wieya nant p umah dia ek…
        xtau jalan nat aku tunjukan jalan

        0
        0
        • ammey says:

          yg dkt dgn aku yula
          tp dye bln 3 ni kot….

          0
          0
        • EclipsE says:

          o…yula bln 3 yea?aku bln 5…insyaallah…heheheh…

          0
          0
        • ammey says:

          klu xslh aku le bln 3,x pn bln 2
          area2 2 la

          0
          0
        • EclipsE says:

          pet umur ko bp??

          0
          0
        • ammey says:

          2a dh 2… pet 32 hehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          AKU 23 LER…
          WEIYA KAWIN DULU LAN 2 NIR
          NANT JEMPUT P SAN EK

          0
          0
        • yula says:

          loh si pet ni mude dr aku upenye

          0
          0
        • [email protected] says:

          HUHU….
          memang aku muda lagi… 2 yang xpk sal kawin lagi

          0
          0
  51. yula says:

    salam n morning suma
    aku terbaca korang ngumpat aku ek..
    huhuhuhuhu…
    lips ko bln 5 ek kawen
    pakat2 nak kawen dah yer
    ko pet bl lg

    0
    0
    • [email protected] says:

      AKU XTAU LAGI 4 5 TAHUN LAGI KOT

      0
      0
    • EclipsE says:

      sume nak aku kawen cpt…aku ney jer nk lmbt…
      klu x thn lps lg aku dh nikah…x ney xleh lmbt lg…dh bsg mak aku…tng aku lg la…

      0
      0
  52. yula says:

    nak tnya kaum ppuan ni
    PAP SMEAR tu tuk cek pnyakit pa

    0
    0
    • [email protected] says:

      aku xleh masuk cmpur ler ni

      0
      0
    • EclipsE says:

      la ko xtau ker yula….
      meh tnye aku…aku ney dlu ade amik nursing course….

      0
      0
      • [email protected] says:

        ko tanyer BEE msti dia tau…. dia kan DR BEE NARA

        0
        0
        • yula says:

          BB aku tau sikit2 ja
          mbe aku pg2 msj tnya aku pap smear tu tuk cek pe
          setau aku tuk org yg seeloknya berumur 26 keatas n dah kawen kan.aku suh ja dia search tenet

          0
          0
        • EclipsE says:

          mmgla utk org yg dh kawen…tp kan yg blm kawen pon leh bt gak if dorg xtau jg kbersihan faraj…virus mdh dpt…
          lg2 org yg slalu keputihan…

          0
          0
  53. EclipsE says:

    korg kt mn tmpt dlm msia ney yg best nk p honeymoon??
    n kt luar neg gak…
    aku nk wt survey ney…huhu…

    0
    0
    • hantupensil says:

      pg phuket….
      huhuuh… best gilekkk…

      0
      0
    • ammey says:

      ko g pulau payar,laut cntk….

      0
      0
    • [email protected] says:

      huhuhu….. nak yang menarik ek… yang paling menarik skarang DUBAI

      0
      0
      • yula says:

        BB kalu luar negara nak p mn
        mbe aku gtau mak mtua dia agen plancongan
        dia ckp p bali 800 5 hari pg balik mkn suma dlm 800 tu
        kite cm bw bdan duit syoping n baju

        mbe aku kawen ahad ni kat tasik permaisuri
        die buat ala2 era fazira
        hnymoon bali n china time winter tu
        bestnyeeeeeee

        0
        0
  54. anNeDeSiLva says:

    weh g page sbelahla…

    0
    0
  55. sipottolla says:

    nak cover line sebab sampai sekarang tak mengandung lagi…

    0
    0
  56. ctK says:

    ct mandul kena sumpah bekas bini datuk K
    g amerika wat tabung uji lh ct oiiii … kaver line

    0
    0
  57. Zaza Muhammad says:

    eeeiii apalah siti ni.. jgn le jwb camtu. ckp le masih berusaha. kang Allah makbulkan ckp dia tu.
    aku ni wpun x establish pun tetap berusaha lelain serahkan kpd Allah….

    0
    0
  58. blueblogger says:

    em..tak tau nak kata apa..

    0
    0
  59. Pak Tam says:

    aku lagi la xtau nak kata apa blueblogger.wakakaka

    0
    0
  60. eyuk says:

    GEBUNYA KULIT SITI KEDUTNYA KULIT DATUK K.SKALI TGOK MCM ABANG NGAN ADIK, DUA KALI TGOK MCM BAPA NGAN ANAK,TIGA KALI TGOK MCM ATUK NGAN CUCU..X DPT BAYANGKAN TIDUR SKATIL NGAN ORG TUA…GEELLIII….!!!!!!

    0
    0
    • tom and jerry says:

      walaupun tua tapi dato K banyak duit…. romantik.. org muda belum tntu banyak duit n romantik.. tp rasa2 klu ct kwen nga org muda.. ada potensi kot nak dpt anak.. aku nmpak cct ni segar bugar je.. tapi org kata klu usia dah 35 ke atas.. susah nak dppt anak? apapun aku doakan ct dpt anak cpt2.. mesti dia akan sempurna hidp mcm erra

      0
      0
  61. aku says:

    pompuan kaya kawin lelaki tua muflis… nauzubillah

    0
    0
  62. NobodyButYou says:

    Iskh tak baik la, mungkin siti cakap macam tu sbb dah letih nak jawap pertanyaan yang semua sedia maklum. Semua tu kan rezeki dari Allah. Ingat buat anak ni senang mcm nak buat kek ke hape? Dato K penah kate, yang niat arwah bapak siti sendri nak bawak diorang berubat untuk dapat anak. Tak kene batang hidung sendri boleh la kate, cuba g klinik hamid arshat pakar sakit puan, walaupun 2-2 subur, tapi kalau x boleh nak mengandung jugak bahasa sains nye di sebut ” Unexplain Fertility” dalam bahasa agama sebut “TAK ADA REZEKI”.

    0
    0
  63. NobodyButYou says:

    Ayat-ayat perempuan macam siti / mereka2 yang sudah lame berkahwin dan tak dapat anak :-

    1) Saya tunggu siti nurhaliza dapat anak, baru lah saya nk dapat ( Padahal dlm hati cm nak nangis je )

    2) Saya nak honeymoon dgn abg dlu and spent time same2 ( Padahal dalam hati, dah boring tgk muke abg )

    4) Saya nak kene kumpul duit dan fokus pada karier ( korang tau ke aku siap dah beli barang2 baby n letalk dalam bilik, tnggu baby nak menjadi je – physco punye pompuan ) :P

    Or

    3) Saye sebenarnya mandul, nak nak kene kumpul duit sbb nk buat IVF dalam kos RM 20 ribu…adakah salah saya menjadi mandul? Adakah saya patut salahkan sape2 dalam hal ni?

    0
    0
    • apa2 ajer says:

      Tak patut salahkan sesiapa dalam hal nie… semuanya ketentuan Tuhan…. Cam saya pulak dikurniakan 5 anak.. yang paling beso umo 9 tahun dan yg paling kecik umo 3 tahun… Kekadang family sy n family suami lak yg sibuk2 suh saya berhenti beranak.. takut x mampu nk jaga… padahal sy ngan suami x penah pun anggap anak2 ni membebankan kami… Adakalanya sy terfikir.. ada anak pun salah.. tak de anak pun org kata macam2… Angin gak satu badan…! so jalan terbaik adalah buat dekk jer… bukan dorang yg duduk kt tempat kita, so tk payah ler nk sibuk2 tentukan haluan hidup kita.. Betul tak..??

      0
      0
  64. tom and jerry says:

    kesian pada org yg nak dapat anak.. tapi xda… tapi ct dah ada rmi anak tiri. x le susah hati sangat.. duit banyak.. suami baik.. x da le susah hati..

    0
    0
  65. […] Siti Nurhaliza Dan Dato’ K Sepakat Taknak Anak Lagi, Nak Tunggu Sampai Bila? (387) […]

    0
    0
  66. syasya says:

    dia tu ckp je…. dlm hati tuhan je yg tau… sapa tak nak anak???

    0
    0