Written by Bella | November 25th, 2015

Apabila berita Siti Nurhaliza hamil mula tersebar, memang tidak boleh gambarkan betapa teruja perasaan peminat beliau bahkan hampir kesemua rakyat Malaysia. Iyalah, agak lama sebenarnya kita tunggu berita gembira ini bukan?

Walaupun masih belum mengakui beliau hamil, Siti Nurhaliza berharap agar peminat mendoakan yang terbaik buatnya dan akan mengumukan berita gembira itu sendiri bila sampai masanya nanti.

Namun, ada juga segelintir manusia yang kurang senang dengan tindakan Siti Nurhaliza dan telah meluahkan pendapatnya itu dengan cukup biadap sekali menerusi ruangan komen di akaun Instagram milik penyanyi itu.

Apa yang membuat kami merasa kagum ialah jawapan balas Siti Nurhaliza terhadap individu tersebut memang cukup “halus” bak kata Sharnaaz Ahmad. Kata orang memang “deep” habis lah kalau beliau baca.

Bagaimana pula pendapat anda? Win habis kan komen Siti Nurhaliza? Hehe..Itulah, bila tengok artis yang sopan dan lembut je mula nak ambil kesempatan komen pedas-pedas. Apa-apa pun tindakan yang Siti Nurhaliza ambil kami doakan yang terbaik buat dirinya. Tidak apa, sabar sikit pasti beliau akan tampil jua menjelaskan hal sebenar.

Sumber Berita: Instagram Siti Nurhaliza

306 responses to Siti Nurhaliza Bidas Komen Biadap Di Instagram Dengan Cara Paling “Halus”

  1. Anonymous says:

    Aku rasa akak yang kena block tu yang paling WIN.

    Hanya kerana sudah berlalu, tidak bermakna, yang pahit tu dilupakan. Sakitnya dirampas hanya Tuhan yang tahu.

    0

    0
    • Anonymous says:

      bangan jugak korang2 neh..masing2 dh move on..ex dato k pn baek je dgn tok ti.
      org laen punya life korg yg panas..
      dah kenape..
      tak reti cermin diri ke

      0

      0
      • Zack says:

        X boleh terima kenyataan. Hahahah, win la siapa yg komen dan kena block tu.

        0

        0
        • Saerah says:

          Setempek kena kt muka Siti. Telan je lah. Itu lah sikap awak yg sebetulnya.

          0

          0
        • melati says:

          nampak sgt diri nya tu salah. kenapa takut?
          memang perampas pun!
          eee…jenis x malu. yuck!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Betul.. siti rimas sebab ada kebenaran dalam kata orang yang kena block tu.. kah kah kah

          0

          0
        • KATAK says:

          SITI NI IBARAT ISRAEL…SUKA DGN HAL ORANG LAIN. TANAH PALESTINE PUN NK RAMPAS. HUHUHU.

          0

          0
        • Izzah says:

          bercakap la yg benar2…jgn jadi mcm lembu2 UMNO !!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ramai di antara kita yang sering mengeluh apabila diuji dengan pelbagai dugaan dan sering menyalahkan takdir sehinggalah aku terbaca petikan di bawah suatu ketika dahulu yang menarik perhatian ku… Benarkah ada takdir yang boleh diubah?

          0

          0
        • Anonymous says:

          hmmm, masalahnya, bukannya komet halley akan datang lagi antara tahun 2061 atau 2062??? kok cepet banget sih ampe tahun 2012 nyampenya?? lagi pun kalo emang iya bukannya nanti komet itu akan mengecil karena tak bisa bertahan melewati atmosfir bumi?? itu bo’ong… percaya aja ama tuhan, karena tuhanlah yang menentukan hari kiamat.

          ingat..ingatlah..selalu

          0

          0
        • Anonymous says:

          masha allah
          very nice
          its really great

          0

          0
        • Mat Sahdo says:

          Amazing! simply amazing!!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          kudoz to haters….tell that butch da truth.

          0

          0
        • Kiah says:

          TINGGALKAN LAH INSTA TU…KAN DAH STRESS.

          0

          0
        • Anonymous says:

          wise up. thats the price of fame.

          0

          0
        • Anonymous says:

          tahniahhhh yg berani mengatakan kebenaran walaupun pahit. takdir boleh diubah begitu juga dgn nasib.

          0

          0
        • Urghhhhh says:

          Fake is a new trend and Siti is in style! :(

          0

          0
        • office gurl says:

          kimak betul betina2 yg gemar berkepit dgn suami/bf org.
          murahan…cheap slut. sorry….not my style.
          low self-esteem. what a loser!

          0

          0
        • Anonymous says:

          being a homewrecker is national problem like you siti. smarten up bitch!

          0

          0
        • Yahudi says:

          Sekurang2 nya israel tk bawa agama untuk berjoget2 di atas pentas. Puii

          0

          0
        • Anonymous says:

          thank god she is not my idol!!!a

          0

          0
        • Anonymous says:

          Program realiti Emma Maembong bersiri The House di Astro…sampah!

          0

          0
        • Bestnya dapat maki YEYYYY says:

          Seronok kan kutuk orang. Dah ramai yg kutok mesti seronok kalo join sekaki.. Huhu.. Xpe la nanti padang mahsyar kita berjemaah lak cari siti utk minta maaf.. =)

          0

          0
        • Anonymous says:

          hahahaha.. nickname: Bestnya dapat maki YEYYYY.. your comment WIN!!

          0

          0
        • hmmmm says:

          hahahahaha.. nickname: Bestnya dapat maki YEYYYY..

          your statement WIN !!! jom nanti kita merangkak sama2 dengan depa ni

          0

          0
        • hamba says:

          Jng terlalu hukum Org ..jng terlalu sibuk jaga hal rumah tngga Org..hari ni kamu rasa bngga dan ketawa dngn kesalahan org lain..tp ingt satu hari Allah tu bkk aib kamu,br kamu thu sakitnya..kamu blh ketawa dn senyum dengn apa yg dtk Ct terima,tp kehidupan/ rezeki dia x putus..check blik kehidupan kamu dng dia,.apa pun doakn yg terbaik untk dtk Ct bkn menghina perbuatan lampaunya..

          0

          0
        • Anonymous says:

          terpaksa terima la…telan la. x nk kena kutuk cari sama2 single.

          0

          0
        • hamba says:

          Saerah zack..klu benda ni jd kt saudara@ Adik beradik saudara sy pun akn ckp ‘ nah setempek kne muka ko’..apa perasan? Mesti sakitkn..ingt hukum tuhan,jng nk jadge Org sngt..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Rahmat buat Ku Yah…dapat lagi kaya n loaded. Millionaire Sabah.

          0

          0
      • Anonymous says:

        ambik laki org..TAKDIR.
        jadi isteri no 2…TAKDIR.
        bercerai…TAKDIR.

        RETIS2 MEMANG SUKA MENYALAHKAN TAKDIR. KALAU MCM TU X PAYAH KERJA, SERAH PADA TAKDIR JE DUIT TURUN DARI LANGIT SEBAB ITU SEMUA… T A K D I R!

        0

        0
        • artis dan hukum agama says:

          farsah sandarh cakap jodoh ialah ditakdirkan oleh Tuhan di IG beliau

          kalau ganggu lelaki yg masih suami orang macammana hukumnya pulak??

          0

          0
        • Anonymous says:

          x payah lah ikut artis…
          mereka cakap makan taik..ko makan ke???

          0

          0
        • Ahmad says:

          Subhanallah. Jangan terpesong akidah kak oi. Jangan 1 ari nti kena kat kau plak ‘takdir’ tu nauzubillah.

          0

          0
        • apa2 jela says:

          Dear Artis n Hukum Agama,
          Kau kena la faham yg fasha tu bercinta dgn jejai sblm jejai kawin dgn Nora lg. Dah mmg fasha tu cinta mati jejai, jejai cinta mati fasha, dah putus pun perasaan tak hilang nak buat mcmne. Mak jejai yg suka Nora. Dah jejai takleh lupa fasha nak buat mcmne. Bkn dia tak cuba kawin dgn pilihan mak dia. Silap jejai jgk sbb syg lg fasha. Kesian jgk kat apa yg nora kena lalui. Tp yelah, mak dia patutnya terima jela fasha dr awal. Tgk skrg, fasha yg gedik seksi dulu pun boleh jd motherly n better in managing marriage. Masing2 salah, betul, tp bkn salah fasha sorg jela basically. Jejai pun. Tp yela, involve perasaan yg dipaksa putus oleh org tua ni susah sikit.

          0

          0
        • bangang says:

          Bodohnya logik ko ni.

          0

          0
        • Nurrr says:

          Betul tu

          0

          0
      • kak nam says:

        org yg jenis berkenan suami org adalah…loser!!!

        0

        0
        • Kakak kau says:

          yg tak pandai jaga laki lagi loser.. Snap

          0

          0
        • Anonymous says:

          jenis gatal bijik merenyam…suami org pun rembat..cari la sendiri. loser.

          0

          0
        • Anonymous says:

          yg suka rampas suami orang ni jenis bitch2. mcm maria farida…opsss.

          0

          0
        • jwnaita says:

          betina2 yg suka berang second hand yg hadap laki org. cuci la “mangkok” aku….ambil la bekas aku. hehehhe

          0

          0
        • Anonymous says:

          Kata-kata takdir seringkali membatasi manusia dari melakukan yang terbaik dari dirinya, menjadi yang terbaik, dan merubah sesuatu yang berada di depannya. Kata ini seolah-olah menjadi legitimasi bagi seseorang untuk melakukan aktivitasnya secara minimalis dan menjadi alasan khususnya bagi kaum muslim untuk menghindar dan mengelak dari seruan Tuhan mereka.

          0

          0
        • anon says:

          kakak kau….3.48…..yg laki pegi cari org lain tu bukan isteri tak pandai jaga laki TAPI MMG LAKI MATA KERANJANG BUAYA DARAT, UNDERSTAND???? nak suroh bini jaga mcm mana lagi….? tak kene kat btg hidung sendiri, blh lah kutuk2 org, kalau dah kene nanti, baru tau langit tinggi or rendah…

          0

          0
        • Puihhh says:

          kakak kau, ko pun sama jenis..HOMEWRECKER kan?

          0

          0
        • Anonymous says:

          kakak kau bloody bitch. sama la jenis kapar batang laki org lain.

          0

          0
        • jenah says:

          Betina betina gaduh…yang senang hati jantan jugak, yang innocent jantan jugak, yang sedap, jantan jugak…..betina2 semua tak payah nak gaduh pasal jantan…menang jantan tak untung apa pun…tolong la jaga maruah sikit.

          0

          0
      • Anonymous says:

        Jangan menyalahkan takdir Allah. Kita memang tidak akan mampu merubah apa yang telah terjadi, tetapi kita tetap berkuasa penuh atas apa yang dapat kita lakukan, untuk menjadikan apapun yang terjadi sebagai alasan bagi upaya-upaya terbaik kita. Itu bisa saja itu tidak mudah, tetapi toh ada saja orang yang mampu melakukannya, jadi mengapa kita tidak. Satu fakta yang tidak bisa terbantahkan adalah, setiap orang bertanggungjawab terhadap dirinya masing-masing. Orang yang bertanggungjawab terhadap dirinya adalah orang yang mengendalikan takdir hidupnya. Orang yang selalu menyalahkan takdir adalah orang yang akan selalu mengulangi takdir yang sama. Untuk itulah mengapa kita belajar sejarah, salah satunya agar kita bisa belajar dari para pendahulu kita, agar tidak mengulangi salah yang sama.

        0

        0
      • ctdk says:

        Betina xabih2 nk nyalak laki kne rampas!!laki kne rampas!!klu ade laki cerai bini sndri,kawin pmpn lain..klu da prangai tu cm sial mmg ler laki cri yg lgi elok..jgn pndi nk nyalak je..

        0

        0
      • Anonymous says:

        ya, cakap yg benar. hahahaha.

        0

        0
    • Anonymous says:

      i agree with you

      0

      0
    • Pekerja Gomen says:

      Inilah yang dikatakan “Tak Move On”…
      Ex Wife Dato K pun dah move on…
      Tak percaya pada Qada’ dan Qadar Allah ye?
      Dia bukan hancurkan rumahtangga org tu dan blah…
      Tp dah mmg tertulis di Loh Mahfuz…. jodoh si polan ni adalah dengan si polan ni..

      Btw Dato’ CT…
      Aku respect dgn ko…
      Sbb hasil bacaan aku mengatakan…
      Wanita yang mengandung ni emosinya tak stabil…
      Mudah tersentuh… mudah dipengaruhi persekitaran…
      But you did it right… get red of negative people…
      and stay positive always..

      0

      0
      • Pekerja Gomen says:

        Sorry… typo
        Get rid of negative people..
        Kang ada plak cikgu English bahan aku…
        Ekekekeke

        0

        0
        • Anonymous says:

          Memang nasib seseorang itu ada kaitan dengan qadak dan qadar yang telah ditetapkan oleh Allah subhanahu wa taala. Walaupun demikian, ia juga ada kaitan dengan sebab musabab yang dilakukan oleh manusia. Orang yang bekerja keras untuk menyara hidup diri dan keluarga, tetapi gaya hidup menghapuskan semua hasil yang diperoleh juga boleh menyebabkan seseorang itu miskin walaupun dia terus menerus bekerja termasuk di bulan puasa.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Takdir muallaq ialah takdir yang boleh diubah mungkin seperti keputusan peperiksaaan dan sebagainya. Manakala takdir mubram merupakan takdir yang tidak boleh diubah(tetap) mungkin seperti rezeki, ajal, maut, jodoh, pertemuan dan sebagainya. Contohnya, jika ditakdirkan (dengan takdir mubram) ajal kita masih lagi panjang tetapi kita mengambil tindakan membunuh diri, maka dengan izin Allah, ajal kita sampai di situ sahaja.

          0

          0
        • Anonymous says:

          SUKU MAYA TIDAK BISA DISALAHKAN
          KARENA MEREKA HANYA MERAMAL
          YANG PATUT DISALAHKAN ADALAH YANG PERCAYA RAMALANNYA

          0

          0
        • Anonymous says:

          kita tidak perlu menyalahkan siapapun. Kalaupun bangsa Maya salah, itu adalah hal yang wajar karena mereka juga manusia. Namun kita perlu meng-appreciate mereka akan ilmu dan kepandaian yang mereka miliki.

          0

          0
        • ewan says:

          poyo giler kau ni

          0

          0
      • Mak Jemah says:

        aku paling suka baca komen2 ko…dah la menusuk hati, membina n x mengutuk org sesuka hati :D kipidap!!!

        0

        0
      • Pleaseeeee ! says:

        Konsep takdir dan tawakal yang sering dijadikan panduan saudara perlu difahami selayaknya, kerana orang yang mendirikan rumah di tebing sungai, apabila datang banjir, rumah yang berkenaan dihanyutkan oleh air, maka keadaan seumpama ini tidak boleh didakwa sebagai takdir. Nabi sendiri pun meminta supaya menambat unta kamu lebih dahulu kemudian barulah bertawakal.

        Dia membaca hadis, Sekiranya kamu bertawakal kepada Allah sebenar-benar tawakal, Allah akan kurniakan rezeki kepada kamu seperti burung yang keluar daripada sarangnya dengan perut yang kosong dan balik dengan perut yang kenyang. Sebenarnya hadis itu dengan sendirinya menolak fahaman bertawakal tanpa didahulukan oleh sebab musabab. Jika beginilah sikap saudara maka umat Islam akan hancur. Saya terus menjelaskan Tuhan murka sekiranya kita mewarisi anak cucu kita, bangsa kita dan negara kita dalam keadaan yang lemah dan mundur. Nabi sendiri amat menyukai umatnya yang kuat dan hebat.

        0

        0
      • i nak suami u leh x says:

        jadinya.. u maksudkan.. boleh lah kita menggangu suami orang?

        kalau begitu.. u sudah tentu merelakan hubungan suami u dengan perempuan lain kan

        maka berlaku lah takdir itu… ?

        0

        0
        • Abcd says:

          Apa bukti ko yg dato ct rampas laki orang?hanya based on crita2 yg kuar oleh pihak media?ko ni bayang2 dia ka yg sntiasa ada disisi dia?dato k sndri kata dia bkenalan dgn ct lpas bcerai..susah..orang ckap jujur korang xcya..yg media n gosip tipu korang la korang p caya..xpasal2 dpat dosa kering sebab fitnah..sedeh!!!!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Maka jangan berkata “karena aku tidak mempunyai apa-apa maka aku pasrah saja, tetapi katakanlah karena aku hidup terbatas maka aku ingin maju, ingin merasakan hidup yang lebih baik lagi”. Jadikanlah keterbatasanmu kini sebagai alasan terkuat untuk perubahanmu. Itu jika kamu inginkan perubahan. Tetapi dalam setiap perubahan yang kita inginkan, berhentilah untuk menggapai perubahan demi mencapai kesempurnaan. Kesempurnaan itu hanya hayalan iklan dan imajinasi film. Faktanya tidak ada kesempurnaan hakiki di bumi ini.

          0

          0
        • Mak Jemah says:

          hanya org bodoh lagi tolol lagi bangang yg akan berpikiran mcm kau…kita nie kan bila dah benci sangat dgn seseorg, otak pon x dpt berhubung dgn baik, makanya otak pon jadi sempit sesempit sempitnya…contohnya mcm kau la wakaka kesian kau xde hidup…sibuk amik tau pasal hidup org :p

          0

          0
        • anon says:

          mak jemah……4.04………….kene berfikiran mcm mana???????????????/ mcm ko ke, yg lagi bodoh tak sekolah tinggi n cetek ugama yg guna perkataan kesat mcm tu. Ni mesti sek tahap darjah 6 je, tak educated langsung. Kalau baik sngt kenapa baca blog gosip wey…. Masing2 berhak mengeluarkan pendapat, yg ko naik angin kenapa? bkn semua org akan bersetuju dgn kita & most important pendapat kita tak semestinya betol pun. chill ok…

          0

          0
      • Jom Move On sama sama says:

        Meh sini i ngorat suami awak.. nak rampas.. tapi jangan sedih.. sebab lepas tu hang boleh move on, boleh cari yg lain, so janganlah marah.. benda ni akan jad hal-hal lepas nanti…

        so, i rampas dulu ye… nanti kan boleh move on…

        bodo bangang… sakit itu dilalui dahulu sebelum datangnya move on.. pekerja gomen bodo betul

        0

        0
        • Anonymous says:

          Bayangkan saja, di zaman dahulu di manusia masih memiliki pengetahuan yang sedikit tentang alam, mereka telah memiliki kemampuan di dalam ilmu perbintangan dan sebagainya. Hendaknya di sini kita belajar dari bangsa Maya uintuk bisa mengasah pikiran agar menjadi orang yang lebih maju dan baik lagi.

          0

          0
        • kelip kelip says:

          sapa suka ckp move on tu… bg phone no. laki korang kat sini…. aku xnk ckp move on… sbb aku sayang laki aku… kikikikiki…

          0

          0
        • Pekerja Gomen says:

          Kak Jom mcm suami kena rampas je gayanya…
          Kau nak rampas suami aku ye?
          Silakanlah…

          Aku seorang yg sangat positif….
          Kalau pasangan kita boleh terjebak bercinta ngan org lain..
          Muhasabah diri sendiri…
          Takkan nak kerat laki ko punya anu..
          Pastu pi melalak sampai buta?

          Sape Laki ko ni kak JOM…
          Aku nak carik laki ko… ajak dia kahwin senyap2 kat Siam..
          Bini ko ngata org bodoh… tp dia sendiri tak berapa bijak..
          Elok ko cari bini lain je…
          Moh aku kenalkan awek lawa2..

          0

          0
        • Anonymous says:

          takdir…hal ini sesuai kepercayaan saja.
          namun, jika dalam ajaran islam, ramalan ini di percaya ini termasuk musrik. baiknya kita hanya menyerahkan kepada Allah SWT dan jangan putus berdoa kepadanya. lagipula, jika kiamat sudah dekat ada tanda-tandanya sperti banyaknya ulama yang meninggal sehingga tidak ada tempat untuk bertanya lagi, dll

          0

          0
        • Anonymous says:

          Who knows the song to the series Takdir yang Terindah on RTM 1?

          0

          0
        • Ntah ape2 says:

          Hoiii…kalau derang dah x happy…nak bercerai…then jumpe org lain…biar je lah..move on je lah.. takkan nak meratapppp sampai matii kot…ko tau ke sbb2 dato k and ex wife dia punya life…balik2 cakap ct perampas…bodo ke ape…

          0

          0
      • Anonymous says:

        Menyalahkan Takdir atau Membela Diri?

        0

        0
    • Zurina says:

      Itu x kena, ini x kena, yg sebuk sgt nk tau die pregnant ke x dah kenape, sampai mase pun nanti kita tahu jugak…

      0

      0
      • Ziana says:

        Typical Malaysian. Ramai kepochi yg suka menyibuk. Asyik nak bergosip. Nanti laki kena rampas, tahu pulak meroyan

        0

        0
    • Abg Sado says:

      i see no lies!!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Tuan punya bdn pn boleh berbaik, awk pulak yg kepoh hal rumahtangga org

      0

      0
      • parut semalam says:

        luka.. lama lama menjadi parut..

        masa mula2 luka dulu.. sakit.. pedih..

        dah jadi parut memang la dah tak sakit lagi.. huhuhuh

        0

        0
        • Anonymous says:

          Parut tak sakit… parut tu tampak hodoh dan sedih setiap kali terpandangnya

          0

          0
        • Anonymous says:

          Hai anda semua apa kabar???
          Mudah-mudahan sehat selalu dan full of grace…………

          Kalau anda mau menyalahkan Bangsa Meksiko, apakah anda sudah cukup lancar berbahasa Spanyol????
          Silahkan dijawab…………..

          Buenos Dias

          Thanks

          0

          0
        • Saya says:

          Guna lah bio oil uolzz

          0

          0
    • NooR says:

      setuju sgt2…. org yg merampas tk kan phm sktnya org yg dirampas. again. u r not in my shoes

      0

      0
    • isteri says:

      perampas suami org mempunyai masaalah self confident. x reti cari sendiri. kena kebas caras laki org nk bahagia.

      0

      0
      • kelip kelip says:

        betul tu… tgk org lain bahagia dia pon nk gak bahagia mcm org tu… tp xreti nk cari bahagia ngan org lain… g kebas org tu punya…. masa nk goda laki org x pk takdir yg laki tu dah ada bini n xreti plak nk blah…. tp bila dah kawin ngan laki org buat org cerai berai… pandai plak dia ceramah org pasal takdir… manusia….

        0

        0
    • Anonymous says:

      yuna xkan buat cam siti ni. yuna educated. siti….kampungan.

      0

      0
    • SITI SIFIR says:

      dah 8 tahun kot dia orang kawen.. Ex-bini datuk k pun tak bising.. yang korang nak lebih2 pahal.. macam la laki korang plak yang kena kebas.. tak de nye istilah perampas.. tepuk sebelah tangan takkan berbunyi.. kalau tak da permintaan, tak de la penwaran.. dh jodoh dia orang.. apa korang plak nak marah2.. ehhh.. mana pergi moral korang.. biadap sangat kenapa.. cuba pergi mengaji ke, pergi solat ka.. jangan dok kutuk org je kerja.. mana pergi kesopanan korang sebagai orang melayu? Dha terpesong dah akidah tu? Doa la baik2.. so sick.. sila meninggal..

      0

      0
    • Azlin AZALI says:

      Aku sokong akak yg post tu ..
      Mmg betul cakap dia .. Nk Berahsia KONON!!
      Puihhh

      0

      0
      • Anonymous says:

        Yg kawin sampai berarak naik kuda bila Hamil nk sorok apa la pekdah nya sangat ha???
        Dah la tu Ct ngaku aje la
        Biar berani mcm Miley sairus .. Artis barat tu ..

        0

        0
      • Please respect says:

        Azlin Azali: Cuba kalau org tu cakap kt kau? Kau boleh terima tak? Biarlah siti nak rahsia ke apa ke buat masa ni sebab dia pun ada privacy sendiri. Kau pikir dia popular dia kena jaja semua cerita dia kat peminat ke? Mmg la peminat dia semua teruja nak tau betul ke tak cerita dia pregnant tu tapi mungkin dia ada sbb tersendiri knp taknak bagitau dulu. NANTI SAMPAI MASA DIA BAGITAU LA. Tak perlu la nak mendesak or desprate sangat. Tak reti nak sabar ke? Sebok nak amik tau hal org. Jaga tepi kain sndiri sudah. Doa je yang baik2 utk siti.

        0

        0
    • mummy emi says:

      kau punya laki ke kena amik sampai kau rasa sakit ??

      0

      0
    • i am kepochi tahap bahaya says:

      yg cerita ct hal kahwin tu memang la dulu panas.. sekarang dah sejuk.. maisng2 dah berbaik..yg bab dia pregnant ni dan berahsia ni, itu hak dia.. kena la faham, setelah lama kahwin baru beroleh rezeki mengandung, mestilah dia ambil langkah berhati2.. org yang tak alami keadaan lambat nak boleh mengandung ni memang tak akan faham

      0

      0
    • Tak win pon says:

      Geng2 busuk hati ni mesti sokong geng2 mereka. Haha. Win la sgt komen tu. Puihhh

      0

      0
  2. wani says:

    bnde kalau x btol x kan dia block haahhahha

    0

    0
  3. Anonymous says:

    sapa makan cili, terasa la pedas nya.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    ambik laki org pun rahsia…mengandung pun rahsia…biduanita pebuh rahsia.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    siti takut dgn bayang2 sendiri.

    0

    0
  6. nok gebuzzz says:

    ape benda la…masing2 dah bahagia and move on,ape yg nak diungkit benda yg dah lepas…kadang2 haters ni yg lebih2,dyorg xd ape2 pon….

    0

    0
  7. jangan kecam saya says:

    perampas yang berhemah….

    0

    0
  8. Mak Jemah says:

    kahkah yg korg sibuk bzbody sangat pasal hal umahtangga org dah kenapa? padan muka ko choomyncheeky! wat dosa kering je huhu #DiaPunyaHalKorgYgPanas kahkah

    0

    0
  9. Anonymous says:

    sokong pengomen. block pun x per. janji benar….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    waktu muda cipap gatal…sekarang x bleh terima. hahahaah

    0

    0
  11. Anonymous says:

    once prampas always perampas….eee…choy!

    0

    0
  12. Anonymous says:

    sampai mati akan digelar…peragut suami org. kesian nya!!!

    0

    0
  13. Tongkol says:

    Kalau si Hanes zuraya ramaps laki bukan main punya kutuk , tp bila CT rampas laki org semua support, ape punya Melayu bangsat, melayu mcm spesis sial ni lapenyembah artis macam sembah tuhan,

    0

    0
  14. Anonymous says:

    sampai mati pun dilabelkan sbg loser!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    perampassssssssss

    0

    0
  16. Anonymous says:

    “Ah, sudah takdir”, “mungkin ini adalah takdir kita”,dan kalimat-kalimat serupa yang lain, adalah kalimat yang sering kita dengar, acap kali seseorang mengalami sesuatu yang tidak sesuai dengan keinginan dan harapannya. dalam kasus tertentu, yang melibatkan faktor alam, seperti kematian akibat bencana alam: longsor, banjir, gempa bumi dan lain sebagainya. kalimat-kalimat tersebut terkesan indah didengar telinga. tapi ketika faktor tersebut bersumber dari ego human, maka kalimat-kalimat tersebut dapat membakar teliga-seolah-olah orang yang mengatakannya ingin menghindar dari tuduhan yang dialamatkan kepadanya

    0

    0
  17. sotong hitam says:

    terbaek mak itti!!!, kalau ex and anak tiri boleh terima, who are you ppl yg nak mengorek kesah lame??? hal rumah tangga org kite tk perlu ambil tahu, lainlah kalau mak itti rampas laki org membuat pasangantu bercerai berai kemudian die tinggalkan datuk k. pada yg jeles pat mak itti sampai menggelarkannye perampaslah, peragutlah, jgn lupe satu hari ia akan terkene dgn batang hidung sendiri…semoga mak itti betul2 hamil dan semuanye berjalan dgn baik!!! block ajer si kepo2 tu! dh masok rumah org nak menggutuk pulak!!!

    0

    0
  18. Anonymous says:

    nasib baik rita xjdkan siti ni musuh kan… sbb rita kan ada ckp masa dia komen dkt ig janda nedim too… dia benci dgn perampas.. semua perempuan yg mermpas to jht..

    0

    0
    • Rita cuak dgn ct says:

      Giler rita nak kutuk ct..dlm ati kutuk jer tue. Rita tu talam dua muka. Pilih bulu tue. Ofcoz lah x berani kutuk ct. Haha

      0

      0
  19. Anonymous says:

    yg komen2 maki2 tok ti kate die rampas dato K ni mesti penah nak caras dato K tp x di layan sbb huduh buduh busuk. aku syak byk2 gune nme org lain ni tp sume org yg same. pesen kutuk same je. kehkehkeh. xde life langsung. mohon betobat yer cik temah yg ktuk2 tu.

    0

    0
  20. Nena says:

    Setelah pembahasan ini, kita menyadari bahwa tidak sepatutnya kita menyalahkan takdir atas kejadian-kejadian yang sebenarnya bisa kita pilih. Apa yang terjadi di masa yang lalu mungkin beberapa diantaranya termasuk dalam hal yang bisa kita pilih. Masa depan pun sesungguhnya bisa kita pilih, ingin menjadi apakah Anda?

    0

    0
  21. malaysian says:

    Berkata-katalah yang baik-baik sahaja. Kalau tak ada, elok berdiam diri sahaja.

    0

    0
  22. deepsentap says:

    Yg kat dalam ni pe hal nk buruk kan org bagai?padan muka kalau laki korang kene rampas dgn org lain sebab korang yg xpandai Jaga suami…suami balik kerja mbongkang main fb….dgn xmandinya….Pastu ko bidas Siti n hate her …..kan bangang tu?….hahahaha…..woi pgomen semua,kalau mgangkang bau hanyir xservis,mmg padan lah laki ko cari lain….ko xambik tahu pon…org laki ni die AAAAAA bau kebersihan ….jgn tahu memekak dan salahkan org yg jalang,diri sendiri bau mcm xmandi,laki nk cium pon xlalu….masih nk salahkan org ke wei?busuk wei…..komen tahap bodo2 punya pompuan dlm ni…..Jaga laki ko tu….perempuan dlm Malaysia ni ramai lgi leh ambik laki ko….jgn rase diri tu bgus…puihhhh…..

    0

    0
  23. ... says:

    siti ni peminat tegar celine dion.. celine kawin laki tua pon dia rasa kagum .. celine pon cuba teknologi ivf.. sy tak kutuk2 yer. cuma perhatian sy yg kedil ini maybe sy silap .

    0

    0
  24. Anonymous says:

    jgn benci sgt takut2 diri sendiri yg buat camtu! muhasabah diri lebih baik

    0

    0
  25. ketot pendek says:

    kelakar sungguh netizensss ni..
    tuan pnye badan da move on..ex-wife pn da kawen dgn lelaki yg lebih baik dan lebih kaya rasenye..cerita pn da like 44tahun lepas..korang yg tak move on lagi knp?
    so those yg penah rase suami kne rampas tu..like forever la korang akn merana merintih menghitung hari membalas dendam? selama lama simpan rase sakit kne rampas tu? tak move on? pastu post kt media social “aku redha” mcmtu konon2 sejenis redha? bleergghhh~~
    kdg2 aku kesian gak tgk mak iti ni..die nk rahsiekan dulu pn jadi masalah..
    kang beriye announce tbe2 baby tu tak kukuh lagi dlm rahim..daahhh korang cakap bnd lain pulak..

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Menyalahkan keturunannya..
    Saya pernah baca klo Ramalan itu udah lama ada sejak nenek moyang mereka
    kalo salah… Gmana kalo nenek moyang suku maya aj yg disalahkan? Heheh

    0

    0
  27. Haters says:

    Bawak la kisah rampas laki orang sampai ke anak cucu cicit korang ye..bahagia kot buat camtu.macam laki korang pulak kena rampas.sick!!!

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Exactly!!!!

    0

    0
  29. nara jtukang jilat ct says:

    nara jer ckap tok ti win haha kaki bodek diva sumer komen ckp pengomen yg win

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Thank you

    0

    0
  31. Anonymous says:

    wonderful!!!

    stupendous!!!

    awesome!!!!

    0

    0
  32. Farah says:

    Biarlah siti nak block ke apa . Benda biasa kat instagram kita buat kalau ada org yg myakitkan hati . Takpayahlah nak bajet bajet tak pernah block org kan

    0

    0
  33. Anonymous says:

    absolutely right….

    0

    0
  34. anon says:

    Kelakar baca komen2 kat sini…..Ade peminat tegar yg hempas pulas sokong wlpn kenyataannya menyakitkan….siti mmg perampas, ok??? its a fact, tak blh nak padamkan kenyataan tu…perampas perampas

    0

    0
    • Adi says:

      Bukan berhempas pulas nak backup ct tapi berhempas pulas nak ingatkan kau yang apa hukumnya mengaibkan orang. SIAPA KITA NAK HINA ORG WALAU SEBESAR MANA PUN KESALAHAN ORG TU? Kau mesti pernah buat salah kan? Kalau org tetap hina kau caci kau atas kesalahan masa lalu kau walaupun kau dah sedar, apa kau rasa? Hidup ni ibarat roda kadang2 di atas dan kadang2 dibawah. Harini mngkin hari kau. Kau boleh gelak ketawa menghina org lain. Tapi esok? Kau yakin kau sentiasa di atas? Tolong la jgn tunjukkan kebusukkan hati kau kt sini.

      0

      0
  35. punya pasal says:

    Datuk K bukan ambik burit mak korang pun….

    0

    0
  36. Anonymous says:

    siti…manusia rakus!

    0

    0
  37. money penny says:

    harap yg baik2 saja buat Dato Siti sekeluarga.

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Konsep takdir dan tawakal yang sering dijadikan panduan saudara perlu difahami selayaknya, kerana orang yang mendirikan rumah di tebing sungai, apabila datang banjir, rumah yang berkenaan dihanyutkan oleh air, maka keadaan seumpama ini tidak boleh didakwa sebagai takdir. Nabi sendiri pun meminta supaya menambat unta kamu lebih dahulu kemudian barulah bertawakal.

    0

    0
  39. Ya!!! says:

    katakan lah yg benar..

    0

    0
  40. kak bed says:

    meroyannya korang ni. nak buat serangan psychology ke kat siti? sikit pun xterganggu dengan kata2 negatif korang tu. korang kutuk2 dia pun xkurangkan sesen pun duit dia. kaya raya gak hidup dia. yang korang ni dok kutuk2 tiap2 bulan tunggu gaji masuk gak, tengah bulan sengkek dah hujung bulan merayu pinjam orang. dengan kutuk2 ni bukan boleh buat korang kaya n siti miskin. kesian korang ni. perangai pedengki pprt korang tu simpan sikit. xde class

    0

    0
  41. josh says:

    Tak payah main insta2 nya….semua benda nak org tau.
    actually siti ni mmg lah perampas, tapi datuk kertu tu yg guna bomoh siam pikat siti, siti jatuh cinta dgn pakcik tua tu dlm tak sedar…. terer bomoh dia…yelah, kalau tak guna bomoh, takkan siti nak mcm muka datuk k tu, what is so special abt him? bukan sultan brunei pun. Tapi kesian kat siti dpt laki tua, dahlah tak hensem….yuck yuck

    0

    0
  42. Anonymous says:

    i belive in taqdeer i know Allah wrote taqdeer but this is true our bad luck can be change by dua Allah wrote our taqdeer very early because He is all knower(aalimul gaib) taqdeer means not a final decission but it means Allah know this fact that u should kill any people or u will be fail in exam like it a teacher knows about his all student it depend on student he want to learn or not all good deeds from Allah and all mistakes are from shaitan and me

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Kata-kata takdir seringkali membatasi manusia dari melakukan yang terbaik dari dirinya, menjadi yang terbaik, dan merubah sesuatu yang berada di depannya. Kata ini seolah-olah menjadi legitimasi bagi seseorang untuk melakukan aktivitasnya secara minimalis dan menjadi alasan khususnya bagi kaum muslim untuk menghindar dan mengelak dari seruan Tuhan mereka.

    0

    0
  44. Anonymous says:

    Eleh… Semua salahkan pompuan konon perampas. Mcm la laki ko tu baik. It takes two to tango. Aku ni bkn nk sebelahkan siti tp adalah tak adil kalau berlaku penceraian, salah pompuan je… pihak ketiga disalahkan sebagai perampas, dan si isteri disalahkan sebagai tak pandai jaga laki. Yang lelaki goyang telor happy tengok kebodohan kaum2 hawa yg menuduh sesama sendiri. Puihhh… elok la tu bagi jantan rasa besar kepala… takde rasa bersalah permainkan pompuan.

    0

    0
  45. anon says:

    artis sopan dan lembut??? pigidiaaaa bella ni pengampu tok tiak.

    tok tiak bodo. nama orang yang kena block tu choomyncheeky. tok tiak tulis choomyncherky. bodo ketuat tok tiak ni bahahahahaha

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Dia membaca hadis, Sekiranya kamu bertawakal kepada Allah sebenar-benar tawakal, Allah akan kurniakan rezeki kepada kamu seperti burung yang keluar daripada sarangnya dengan perut yang kosong dan balik dengan perut yang kenyang. Sebenarnya hadis itu dengan sendirinya menolak fahaman bertawakal tanpa didahulukan oleh sebab musabab. Jika beginilah sikap saudara maka umat Islam akan hancur. Saya terus menjelaskan Tuhan murka sekiranya kita mewarisi anak cucu kita, bangsa kita dan negara kita dalam keadaan yang lemah dan mundur. Nabi sendiri amat menyukai umatnya yang kuat dan hebat.

    0

    0
  47. kelab yuna #1 says:

    good job haterz!!!

    0

    0
  48. LINDA EVANGELISTAHHH says:

    KOrang Ni la haiiiii….
    sume nak salahkan Siti…

    Dato K yg gatal korang x salahkan plak? Korang ingat Suami ni televisyen ke boleh dirampas2? Kalau Dato K setia & jaga rumahtangga xde la dia nak sambut renyaman pompuan lain. hiks.

    0

    0
  49. Endang says:

    Terasa pedas sbb tu block orang. Sekarang anak2 tiri dia dah boleh terima CT sebab smua da besar2 belaka. Cuba lah tanya dulu masa mula2 bapak dia bercinta dengan ct dorang boleh terima Ct ke tak? Cuba bayangkan perkawinan 20 tahun hancur kerana orang ketiga? sape tu orang ketiga ? kenapa masa nak kawin dengan ct kes tuntutan masih lagi tak settle di mahkamah? setakat flashback
    Orang yang merampas boleh lah move on tapi yg dirampas agak sukar nak move on. Tabik to his ex wife tak cepat melatah and great she has found a better man. She is still an elegant woman with style.

    0

    0
  50. Nani says:

    Kenapalah perempuan suka menghina perempuan….jatuhkan maruah diri sendiri. .gila ape ke…..ct tu tak payah ade laki pun kaya…you all ade apa? ..but dosa je…..jangan kecoh Dan kepoh bole tak?

    0

    0
  51. Anonymous says:

    adik-beradik pompuan siti ni bukan baik pun. saerah beranak ank luar nikah,siti rampas laki orang,saidah kantoi curang..bercerai

    0

    0
  52. nina says:

    ini lah bru dinamakan buku bertemu ruas….tok ti sentap kah????????

    0

    0
  53. anon says:

    block orang sbb tak nak KEBENARAN dilihat lagi terserlah hehehehe
    tak berubah mentality pompuan kampunnn tu ya…takut ler tewww
    mengaku jer lah memang PERAMPAS. Senang nanti creta kat anak kan hehehehe

    0

    0
  54. Biarlah rahsia says:

    Yg ko nak sebuk sgt dgn hal umah tangga org ape hal?? Org ngandung ke, org kawen dgn sape pun, ko sakit tang mane dgn life org?? As long as org tu bahagia n sentiasa terpelihara rezki die.. Korang??? Ape ade?? Masih la duk kat situ jd pedengki.. Ngok!

    0

    0
  55. Anonymous says:

    memang betul pun.
    senyap je lah siti.

    0

    0
  56. Anonymous says:

    pencuri suami orag kena bidas…hahahahaa…main la lagi instagtam tuh.

    0

    0
  57. CputCdut says:

    Kahkahkah..puncanya siti sorok kehamilan hbs smua meroyan klua lah mcm2 cerita dr zaman tokong tonggek smpi zaman milenium..hohoo mcm2 prangai..

    0

    0
  58. Anonymous says:

    siti jelmaan hanez suraya.

    0

    0
  59. dee says:

    dulu sy pernah dlamar suami org…tp sy menolak sbb tak ma penyakitkan hati seorg wanita lain. see..Kita boleh aje mengelak…

    0

    0
    • Anonymous says:

      tahniah…..hebat.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ini nak elak buat apa. Dia yg cari laki org.

      0

      0
    • Yekeni says:

      Dulu saya terjatuh cinta dgn laki orang tapi saya menjauhkan diri kerana tak mahu menyakitkan hati wanita lain. Pedih saya sekejap dan saya move on.

      Lebih baik saya yg pedih dan terpaksa move on kerana saya kenal dia pun bukan lama. Bayangkan pedih seorang isteri yg dah bertahun2 kahwin. Ada anak pulak tu. Then org cakap suruh move on.

      See.. Boleh elak kan? Move on jugak…

      Antara nak ke tak nak.. Jangan salah kan takdir. Salahkan diri sendiri lah oiiiiii… Gatal… Saham tinggi… Kaya… Ada rupa… Taklah cantik mana… Tapi tak lah hodoh kan….. Sekali ketik sepuluh datang… Tapi laki org jugak kau nak….
      Dah mcm tak laku pulak….

      Entah2 kalau dia tunggu lama sikit, dah jadi permaisuri agaknya…

      Ni… Jadi perampas…. Hancur reputation yg diperagakan familynya….

      0

      0
    • aku says:

      Dah bukan jodoh ko ..boleh la ko kata ko boleh mengelak..diam2 sudah

      0

      0
  60. Anonymous says:

    dia la punca zamani jdi mcm tu

    0

    0
  61. Anonymous says:

    homewrecker bitch!

    0

    0
  62. Anonymous says:

    ramai sekarang x berani berterus terang. tahniah kepada yg menyebarkan kebenaran!

    0

    0
  63. sang itik wonderpet says:

    memanggil rowzi sang dewi datang membantu

    wonderpet wonderpet

    yang penting kerjasama

    0

    0
  64. Anonymous says:

    i see no bohong!!!

    0

    0
  65. Anonymous says:

    she is so fake….

    0

    0
  66. Anonymous says:

    janganla kerana dia penyanyi no 1 di malaysia… no 1 ke? tiada cacat celanya smpi bila2 org ttp ingat apa yang dia pnh lakukan…smua manusia x kn sempurna walaupun luaran nmpk “good-“good…

    0

    0
  67. ctdk says:

    Xde org nk rampas laki ko klu ko x cm sial..da sah2 laki ko cri yg lgi suci..wahai betina yg xabis2 nyalak perampas perampas tu..jg je laki sndri jgn smpi kne rampas,kang salahkn takdir plk..

    0

    0
  68. Anonymous says:

    perangai hudoooh terbawa sampai ke tua.

    0

    0
  69. ardiera says:

    mmg win la statement minah tu. caya lah!!!

    0

    0
  70. Anonymous says:

    rampak laki org..TAKDIR.
    jadi GRO pelacur…TAKDIR.
    kena rogol takdir…TAKDIR.
    jadi penagih…TAKDIR.
    ambik duit 1MDB..TAKDIR.

    RETIS2 MEMANG SUKA MENYALAHKAN TAKDIR. KALAU MCM TU X PAYAH BEKERJA LA KALIAN, LIHAT LANGIT TADAH TANGAN KE ATAS… SEBAB ITU SEMUA… T A K D I R!!!

    0

    0
  71. Anonymous says:

    org yg jenis berkenan suami org adalah…KIMAK!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kalau pompuan yg bkenan kt laki org adalah kimak, laki org yg tak sedor diri dia tu laki org dan pi gatai cari pucuk muda lagi (ngan alasan bujang 3 lagi) plak apa gelarannya?

      0

      0
  72. Anonymous says:

    YG PALING HALUS ADALAH YG KOMEN KAT INSTA SITI TU BUKAN SITI.

    0

    0
  73. AKU says:

    SITI MANUSIA BIASA, ANDA SEMUA PUN SAMA. BEZANYA CUMA DIA ARTIS JA. LUMRAH MANUSIA MACAM TULAH …… KEHIDUPAN. SEMUA DARI SANG PENCIPTA. EMMMMM….. KENAPA PERLU DIPERTIKAIKAN TAKDIR….. ALANGKAH BAIKNYA SESAMA MANUSIA KITA BERCAKAP YANG BAIK SAHAJA. KALAU KITA TAHU TAK BAIK. JADIKAN PENGAJARAN INTUK DIRI. KALAU PERKARA BAIK JADIKAN TELADAN. MUNGKIN KITA LUPA DI SEBALIK MENGEJI KITA JUGA BUKA KEBURUKAN DIRI. KAN LEBIH BAIK BERSANGKA BAIK. INSYAALLAH

    0

    0
  74. Anonymous says:

    jalang disebalik senyuman.

    0

    0
  75. Adib says:

    sundal disebalik wajah yg lembut. itu semua sandiwara.

    0

    0
  76. Cermin hati says:

    Ramainya org dengki kat dato ct ni..sy x percya klo datuk k suka kat korang korang x nak..pegi mampus lah korang semua.sebenarnya kmu tu cemburu dato ct bnyk duit kan kan korang tu ada taik gg je org melayu ni mmg pendengki no 1

    0

    0
    • ju on says:

      haha ni lawak.

      meh mkcik jawap kan. lau DK syok ngn mkcik pun mkcik x nk sbb mkcik punye taste mcm chinese look.

      x pe la pkcik kamu tu x kaya tp mkcik happy sbb xde mngnggu sesapa.

      0

      0
  77. suka hati mak aku! says:

    Kelakarla korang ni! Mulut masing² macam loji taik Pantai Dalam… Korang benci dia korang dapat apa? Dia bahagia jer aku tengok, korang jeles tengok dia bahagia ker?

    Betul kata orang, orang yg penuh rasa benci ni takkan bahagia tengok orang lain bahagia!

    Sudah² la tu weiiii! Hahaaha… ADIOS!

    0

    0
  78. Anonymous says:

    laki org juga ko hadap. eeeee….

    0

    0
  79. Anonymous says:

    che ta bagus….x curi laki org. yg ko curi pun atok tua dah nk masok kubor.

    0

    0
  80. Anonymous says:

    telan je lah. itulah kau sebenarnya. rahsia konon. semua ko berahsia..entah2 anak Adib.

    0

    0
    • Aku bukanlah org alim. Bukan juga peminat tegar siti. Bukan juga mahu backup sesiapa. Kalau dakwaan tu tak betul dah jadi fitnah. Dosa fitnah lagi besar dari membunuh. Tak belajar ke? Kalau nak komen tu berpada pada la sikit ye. Kalau tak suka siti tak payah baca pasal dia langsung. Ada otak akal fikiran, gunalah sebaiknya.
      P/s: nanti mesti ada yg cakap ni blog gosip tempat buat dosa la blabla kalau nak cakap baik2 takpayah komen blog ni and mcm2 ayat creeshay yg sewaktu dgnnya. Bangganya tambahkan dosa. Bangga sangat. TAK SEMESTINYA NI BLOG GOSIP WAJIB KOMEN KATA2 KESAT DAN KURANG AJAR.

      0

      0
  81. Kak nor says:

    Akak ni minat CT dari zaman COKLAT DINGDANG lagi tau, yelah bila kita tngk CT da kahwin akak pun ada la jgk doa kan utk dia moga moga dapat la rezki anak satu pun jadilah. Tup tup berita Ct da hamil akak pun tumpang gembira .pas tu ni Ct plak kata tak la plak . Ish yang mano satu yg betul ni ??? ( garuk kepala sengseng kain batek) ni la buat akak nyampah gan artis ni bila susah mintak peminat doakan .
    Bila da ada brrita gembira nk pulak SOrok .
    Nk aje aku Carutkan ..

    0

    0
  82. Anonymous says:

    bersara je lah…perampas!

    0

    0
  83. Kiram says:

    luar nampk baik.
    didalam..bitch!!

    0

    0
  84. Anonymous says:

    kau yg cari laki org..mendapat la seumur hidup.

    0

    0
  85. CHE WAN says:

    PERAMPAS SUAMI ORG LAYAK KENA LUDAH JE.

    0

    0
  86. Anonymous says:

    HALUS ADALAH YG KOMEN KAT INSTA SITI TU BUKAN SITI.
    SITI SENTAP X BOLEH TERIMA KENYATAAN.

    0

    0
  87. Anonymous says:

    Perempun zalim….tiada tempat dan istilah biduanita dlm hidupku. Bye loser.

    0

    0
  88. Anonymous says:

    yg menyokong CT pun…loser juga. jenis perompak jantan orang.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Hater mcm ko pun apa kurangnye loser… siti dan diorang dah move on hidup aman bahagia from the start.. penyibuk yg takde kene mengena mcm ko je plak yg tak pasal2 tak bleh nk move on… haha.

      0

      0
    • Adi says:

      Hater macam kau mesti ni taktau apa hukumnya mengaibkan saudara sesama Islam. Kau dah confirm ke kt akhirat nanti tempat kau kt Syurga? Nanti kat sana merangkak la kau cari Datuk CT. Bukan aku nak backup Datuk CT tapi kau kutuk dia dapat apa? Apa motif kau? Hati busuk. Semoga Allah tak bukak aib kau.

      0

      0
  89. As says:

    dato ct memilih dato k, pilihan atas dirinya. Bole je kalau x nak pilih suami org pada ketika itu. Jangan salahkan takdir.

    0

    0
  90. blablabla says:

    the saddest thing about betrayal is it never comes from your enemy. kes pak besaq dh over, but ppl remember bcos the story is close to many women’s hearts.

    that said, jgn suka salahkan takdir. kita usaha, berdoa dan tawakal.

    bak kata bill gates, if u are born poor it is. not your mistake, but if you die poor it is your mistake.

    move on people.

    0

    0
  91. Jane says:

    Ha! Ha! Tok Ti dah kena kencing! Memang betul pun statement peminat tu…ramai yang memikir demikian..hanya tak mau tulis…!

    0

    0
  92. minah jambu says:

    ape sajeee lah orang2 kt atas ni cakap rampas perampas merampas eeeeee rimas minah jambu lah ! dari atas sampai bawah asek cite rampas merampas aje ! dh siti rampas laki orang nk buat camana kan ! dia pon dh ngandong ape lagi ??? mari kite sama sama rampas sebotol pamoga dato diva de vida ada jugak faedah huh !

    0

    0
  93. Mimiko says:

    Dengar sini ea para isteri yg meroyan benci sgt d madukan apalah betina gini betina gitu sebelum meroyan bagai nk rak, kalo korg xnk pcya pd takdir ni cuba semak balik konsep redha n pasrah, kalo ko tak boleh terima n meroyan makna nya Iman korg xcukup kuat. Mudah, perbaiki diri Allah bg korg ujian utk muhasabah diri bukan jadi meroyan kat sini. Dah g check wassup n fb laki korg mana tau zaman skrg zina Internet ramai je yg da terjebak.

    0

    0
  94. Zaxa says:

    Best woman win..Sape suruh tak pandai jaga laki..jgn salahkan orang..cermin diri..tu yang terbaik..ape berlaku mesti ade hikmah

    0

    0
  95. Anonymous says:

    yg biadap adalah siti. nk dipuji saja kah?

    0

    0
  96. Anonymous says:

    bukan sorang saja yg pikir mcm mengomen tu. dah mmg betul pun.

    0

    0
  97. Anonymous says:

    nk kaya…tua pun xper la kan?

    0

    0
  98. Anonymous says:

    kawin dgn jadi perampas…sampai tua org akan ingat. ko sebenarnya…perosak masjid org.

    0

    0
  99. Anonymous says:

    Rancangan House yg ada geng2 Maembong kt Astro…mcm TAIKKKK

    0

    0
  100. Anonymous says:

    yg biadap….rampas somi org

    0

    0
  101. Anonymous says:

    Seronok kan kutuk orang. Dah ramai yg kutok mesti seronok kalo join sekaki.. Huhu.. Xpe la nanti padang mahsyar kita berjemaah lak cari siti utk minta maaf.. ?????

    0

    0
  102. hmm says:

    Patutlah Rasulullah kata penghuni neraka byk org perempuan. Tgk kt sini sajelah. Penuh kaki mengumpat, kaki hina dan caci org.

    0

    0
  103. Wawa says:

    Allah akk2 sekalian,jg LA bahasa.bercakap psl perampas itu dosa, runtuhkan masjid itu dosa.sy pon tersgtla tidak suka kalau suami sy dirampas.nauzubillah.xde prempuan yg suka suami dirampas.peritnya xterkata.tp menghina ,memaki,,menyundal2 kan org,mulia kah perbuatan akak2 ? Igt ye.ape kita tulis,jd saksi nti.sy bkn nk jd ustazah jadian.tp kalaulah akk2 ni seorang istri,seorg Muslim dan seorg ibu, yg berkata2 kesat,xterbyg sy mcm mne Akk membentuk kluarga akk2 sdri.mmg xleh slh kan tkdir.tp kita mengata org,tkt suatu ari nti ank kita,keturunan kita bt prkra mcm tu.hti2 Kak.maaf andai tguran jni buat akk2 terguris.jgnla asyik slhkn tkdir,slhkn org.muhasabh dri kita .mgkn silap itu Dr kita.kalau kita dh sempurna.suami yg mmg gatal,igtla.balasan Allah itu ade.

    0

    0
  104. tipah says:

    Aku anak dara bujang,tp skrg rmai laki2 hakak2 sekelian mmg GATAL,MIANG..jgn sesukati nk kutuk2 org bitch la ape la..dorang tu mmg baik je dpn korang sweet2,die la husb trcinta trsyg,bt itu ini utk ko,tlg itu ini,hakikatnya die LELAKI ye sy ulang ye LELAKI..aku pnh knal laki org ni smayang 5waktu tak tinggal tp.dlm ms yg same sibuk dok ngorat aku..apekah??!!ko bole jamin x yg suami hengko yg smyg 5wktu,bt baik ngn ko n anak2 tu xkan curang n xade prasaan pd pompuan lain..so bini2 yg angkuh nk mngata org prampas la,bitch la..yg ckp mcmtu salunye laki ko sndri ade lain,ko je xtaw..so mulut tu kne jage jugak ye hakak2 sekalian nt tkot kne kt hengko..kdg bukan kite yg mnggatal laki2 korang yg miang cri kitorang yg bujang2 ank dara ni..aku sebaik la baik sikit..sound direct je kt laki2 hakak2 yg gtal miang ni..kdg2 ksian aku tgk bini die..igt laki die baik,mmg laki die perfect bg die..tp sygnya ko xtaw blkg ko laki ko curang..jdnya kte jgn mngata org lbh sgt..sntiasala muhasabah diri ye hakak2..wasalam

    0

    0
  105. Anonymous says:

    Moral of the story … Mmg aku perampas … ada aku kesah?????

    0

    0
  106. Mozart says:

    Astagfirullah…ramainya orang kena cari DCT kat akhirat nanti mintak maaf. Cakap tanpa memikirkan ada malaikat di kiri dan kanan yang mencatit. Atau korang rasa dah ahli syurga and confirm tak masuk neraka?

    0

    0
  107. Zul Nyimas says:

    Have been her fans from the very beginning…All I can say is that, this one girl is forever TERBAIK! I really support her. Alhamdulillah…she’s the ONE from Allah swt. Aamiin

    0

    0
  108. hamba Allah says:

    diharap admin dapat delete post ini, menggalakkan manusia buat dosa.

    0

    0
  109. che ton says:

    Salam. Walaupn saya x menyokong ct tapi ingat ye semua..dalam islam tak de istilah rampas suami orang. Lelaki di boleh kan kawin 4. Cuba lah dengar2 ceramah..
    wassalam

    0

    0
  110. NASI MINYAK HUJAN says:

    Harap penulis lebih peka pada isu aurat…
    sedia maklumkan dato siti dah bertudung, atau pun mana2 artis yg dah bertudung, xperlu kot nk publish lg gmbar yg tak bertudung wlaupun sehelai rambut. diaorag dah berusaha tuk menutup aurat kenapa penulis nk buka aurat mereka…..

    0

    0
  111. gigibiru says:

    sudah2 ler mengata
    yg lepas x perlu dikenang
    Kta siapa nak judge org
    tp komen ct yg terbaik…
    mnunjukkan sifat matang seiring usia
    Jgn mcm kes anak yg kena komen
    mak yg meraung lak dlm ig kan
    hahaha

    0

    0
  112. HatiLelaki says:

    Sedih tengok perempuan sekarang ni. yang komen tu belum tentu tak pernah buat silap. kalau dah bersuami, jaga suami elok-elok. jangan sampai jantina sama spt anda rampas. lagi parah kalau ada si suami yang ada skandal dengan jantina seperti saya. kesian kalau bermadu dengan lelaki…jaga mulut, jaga keyboard, jaga kata-kata…moga kita rukun dalam rumahtangga kita… INGAT!!!

    0

    0
  113. sila la terasa says:

    perempuan yg ada keyakinan dan moral xkan ambik somi orang dik. cari yg single.

    0

    0
  114. Anonymous says:

    tahan je lah….ambik laki orang.

    0

    0
  115. Anonymous says:

    Tahniah Ku Yah, dpt millionaire Sabah. Siti dapat ……biawak hidup bermisai.

    0

    0
  116. Anonymous says:

    CAKAP LAH YG BENAR2. BENAR LEBIH BAIK DRP MENIPU!!!!!!

    0

    0
  117. Anonymous says:

    fans siti xdapt terima kenyataan. hahaha

    0

    0
  118. Anonymous says:

    siti bukan idola saya!!!!

    0

    0
  119. Anonymous says:

    pestime ak tgk beautifu nara punya post yang takde negative comment

    LOL

    0

    0
  120. popcornlover says:

    grab popcorn.. syok tgk mak mak org bini bini org gaduh gaduh pasal perampas bla bla bla… banyak sgt tgk drama hangpa nih…

    0

    0
  121. sedih says:

    siannya yg kena rampas..sape suh xnak ikut ckp suamikannn…diorg rampas merampas dirampas kaya raya, so last2x, diorg jadi xkesab kena rampas ke x..
    yanh korang semua bini2x meroyan sbb dahla kena rampas, laki pulak jenis miskin papa kedana x bagi duit, sbb tu kononnya korang rasa sakit dirampas..cuba ada org rampas, laki ko bg berjuta2x kat lo..terhs tukar idealogi ko pasal sakit kena rampas..manusia bab2x duit , bila xdpt sakit, bila dapat dia.

    0

    0
  122. Anonymous says:

    of course lah x bini dia move on…laki dah dirampas kan’ ape dia reasa tuhan dan dia jerr yg tahu…

    0

    0
  123. Anonymous says:

    mcm ni lah. dua2 win. yg post tu win sbb berani berkata benar. siti jg win sbb berani block. sama2 lah kita tunggu anak mak iti dan datuk k thn dpn.

    0

    0
  124. Anonymous says:

    Kata2 dari seorang lawyer yg membicarakan tentang kes cerai aku tengok kat tv: selalu nya ex wife dah kawin lain,baru lah dia boleh berbaik baik dgn present wife….

    0

    0
    • kingkong says:

      actually xyah tunggu lawyer tu ckp.
      kita sebagai pompuan leh pk la mcm mne fikiran ex tu. dh ada pnggnti baru bley terima hubby dh jd ex .

      0

      0
  125. wawawa says:

    yeaayy..kaya tok ti dengan pahala org kutuk,maki,fitnah dia..syabas..aku dengki kat dia sebab kaya kat dunia ni kaya jugak kat akhirat nanti dgn pahala free dari haters dia..yang aku pelik,..ramai haters siti ni rupanya…tp makin hari makin hebat pulak aku tengok siti ni..dulu takde title,..dulu takde bisnes juta2, naik bas pahang-kl,..tapi sekarang,..coba donia lihat ape yg dia ada..korang ada??????hahahahahaa

    0

    0
  126. Anonymous says:

    Jangan mencipta kebahagiaan dari airmata insan lain….

    0

    0
  127. borainn che yucuf says:

    dah lama sangat ct dimakan sumpah dek bekas bini..
    oklah tu..
    bekas bini dah maaf tu yg peknen tu..

    0

    0
  128. salmah says:

    kalau dah tau preggy, duduk rumah diam2.
    jgn asyik nak melalak je

    0

    0
  129. fiza says:

    Saya kesian tgk komen2 u all.sebenarnya kite xperlu komen pun datuk Siti.Cuma saya nk ingatkan “suami kite bukan hak kite”.Yg meroyan sgt pasal rampas suami tu kenape yee.org Islam yg tau hukum xckp begitu.Belajar muhasabah diri.Kena fhm konsep jodoh pertemuan ajal dan maut.
    Alhamdulillah jika datok Siti pregnant.kalau dato Siti xmau kongsi berita ni ,xperlu marah kerana itu hak dia.kenapa mesti melatah,marah.Ingat kite org Islam.Jgn pendek akal.jadi org yg bail.

    0

    0
  130. i am sitizoner says:

    Ya Allah,moga semua hinaan,kutukan dan kejian ditukarkan menjadi kebahagiaan,dilimpahi rezeki dan sentiasa dalam rahmatMu buat kak Ct sekeluarga.Amin

    0

    0
  131. Rembau most wanted says:

    Hahahahaha kelakarnyaaaa

    0

    0
  132. makcik sg. derhaka says:

    mkcik masa dara dulu, biasa juga kes suami gatal dan minat mkcik mmg mkcik x layan suami org yg gersang dan jntn bujang yg pemalas sbb mkcik career woman…

    then biasa la hidup berumhtngga, ada psg surut…bila dia org gaduh dgn bini. bini nya pegi serang kita pulak pd hal pompuan tu x tau lelaki tu buat cerita nk mnutup kegatalan.. aku x hingin pun bersuamikan mamat biang mcm tu apalagi yg pemalas….

    atau pun mmg bini nya perasan suaminya kegilaan wanita lain puhleeze….

    moral of story, jgn salahkan pompuan saja. dan x perlu kecoh psl life org lain. check ada tahi ayam x kat kain baju korang.. kita di dunia ni umpama pengembara. jgn perasan kita akan kekal di sini. so mulut kne jaga.

    selamat beramal…

    0

    0
  133. . says:

    kutuk bukan sebab benci atau dengki.kutuk sebab tak nak ada artis terkinja2.asyik buka kisah dalam kain.tak kemana pun.asyik kisah nak berlaki datuk.asyik tayang perut yg berlemak bila usia meningkat.sudah2la para artis.pelakon pun sama perosak generasi dgn gelagat tak semengah.belakon asyik kisah kemaruk celah kangkang.

    0

    0
  134. Anonymous says:

    knp la tk boleh tgk bahagia org lain..org mly….hasat dengki yg tk de penghujung
    yg mengutuk ni byk yg jiwa kacau..
    korang semua tau ke kisah rumah tangga datuk k dulu sampai diorang bercerai?
    lebih sudu dari kuah..
    kutuk la puas2….siti tetap bahagia…tetap kaya raya..rezeki melimpah ruah…dan akhirnya diberi pulak rezeki anak berkat sabar..
    korang? apa yg korang ada? pagi2 dtg ofis dgn aura negative..bukak blog gossip..kalo setakad baca utk hiburan tk pe la jugak ini mengutuk..post komen caci maki…balik gaduh dgn laki sbb gaji tk cukup nk sara kehidupan..mcm mana tuhan nk bg rezeki kalo hati tu penuh hasat dengki..

    0

    0
  135. Hamba Allah says:

    Aku bkn peminat tegar Datuk CT. Bukan la nak backup datuk CT, tapi siapa kita nak bukak aib seseorang? Kalau la betul spekulasi yang datuk siti rampas suami orang ke itu mungkin kesalahan dia pd masa lalu. Korang ni mesti ahli nujum yang boleh tau perbuatan datuk ct kan. Kita tak ada hak langsung nak aibkan dia. Mungkin exwife datuk K sedih kecewa dulu. Tapi kau kutuk kutuk maki maki datuk ct and datuk K kau boleh undurkan masa? Ubah balik semua? Kau maki hamun dpt apa? Kutuk org macam diri tu malaikat. Macam la kita ni perfect sangat. Apa uols tak pernah buat dosa ke? Doa je baik2 utk org lain x boleh? Cuba la kalau korang ni pernah buat salah. tapi dah sedar. But org tetap kutuk kau aibkan kau psl kesalahan masa lalu kau. Tak bagi langsung kau peluang. Apa kau rasa? Ingat, kalau Allah nak balas bila2 masa jelah. Mungkin skrg kt dunia ni atau mungkin kt akhirat sana. Dalam Islam kau tau kan apa hukum bukak aib org lain? And utk akak2 yang takde keje menghadap hp je ni pegilah jaga rumahtangga sendiri..ni la manusia tak suka tgk org lain bahagia. Dunia akhir zaman saling dengki mendengki. Benda negative yang disokong benda betul disalahkan. Tlg jgn nak tunjukkan yang korang ni tak bermoral.

    0

    0
    • pengkaji manusia says:

      nak nasihat tu bagus. tp suka hati lah akak2 ke ponen2 tu nk ngadap henpon diorg. life diorg. asal diorg x mncerca dh cukup bsik. ko pun dtg ngadap gosip ni nape. xada org marah pun. free country.
      in my opinion asal x gnggu hidup org sudah. baca gosip ni mmg x productive tp bc komen mmg boleh buat kita insaf dgn perangai manusia.

      0

      0
  136. raizane says:

    sy xpaham la.. datuk k da lama becerai sebelum kawen gn siti. kononnya haters tp ikut jgk perkembangan siti.

    0

    0
  137. Anonymous says:

    hakak2 jgn nk meroyan sgt yer..pi jaga laki sendiri pls..
    kt rumah pijak semut tk mati..kt ofis skandal dgn bini org…well hakak2 pun tau kan..bende ni byk terjadi..cinta di ofis..yg hakak2 tk cukup nafkah batin pun galak main kt parking….apekah?? jgn sibuk bergosip sgt…check laki buat ape..

    0

    0
  138. nanie bukan nama aku says:

    hahaha…maka..korang yang takde kene mengena dengan tok ti pon mula meroyan..kelakar la uolls ni..ahaha..
    yang jeles kn tokti dengan laki dia tu dah kenape..baik korang stop komen buruk2..belajar masak..pakai lawo2 dalam rumah..jaga laki sendiri..haha..

    dah jodoh dia dengan datuk K tu..biaq pi la..haha..
    asalkn bukan laki kau orang yg dia amik tu dah la..haha

    btw..dorang tu sweet ape…umur bukan penghalang wehh.haha

    0

    0
  139. FAZURA JELITA says:

    WHATEVER…

    I LOVE CT….

    0

    0
  140. Nora Manis says:

    I minat Ct and Nora Danish…

    They both pretty….and cute…..

    I support Ct & Nora Danish….

    0

    0
  141. salma says:

    dah gugur dudok diam2. dia buat DNC jugak. pantang 2 minggu je.
    ya lah sebab nak goyang2 buntut besarnya
    klu dah kaya dok di rumah je
    org lain pun bagus jugak
    tamak haloba, suara macam teran2 bila nyanyi
    kening pun cukur, bukannya lawa pun

    0

    0
  142. Rooney says:

    Ct ni x mlu ke snggup dia nk srah dara dia 2 kt org tua len kli plihla org muda ni nk bgi dara ko 2 kt org tua sian2

    0

    0
  143. Rooney says:

    Snggup ct nk srahkn dara dia kt org tua sian btul rmai lgi yg muda untgla dtuk k dpt dara ct…

    0

    0
  144. Senduk Beracun says:

    Astaga… patutlah perempuan ramai masuk neraka. Tengok je la komen2 negatif kat atas nie… Sgt berbau negatif – penuh dgn PHD – perasaan hasad dengki

    0

    0
  145. salmah says:

    tu lah ct jgn tamak sangat
    you pun homewrecker, suka kebas orang punya
    dulu kata nak kurangkan nyanyi, lain kali jgn
    janji macam2 dengan peminat
    peminat dah meluat dgn kamu
    suka sgt simpan rahsia, at last x jadi
    lepas gugur ni x payah nak melalak lagi, kasi chance org lain pulak

    0

    0
  146. Nora Manis says:

    Nora Danish & Siti Nurhaliza memang Sangat Cantik dua2 nya….
    LOVE

    0

    0
  147. Siti Comel says:

    Alaa, banyak yang jles ngn ct…
    padahal, ct mmg humble orgnyer
    pe pown, Tahniah kak ct menang anugerah APM2015
    U the BEST!

    0

    0
  148. FAZURA JELITA says:

    Tahniah Siti
    masih bertahan POPULARITI SEHINGGA KINI 2015 AND FOREVER SITI…

    YOU’RE NUMBER 1

    0

    0
  149. Nora Manis says:

    LOVE SITI NURHALIZA ALWAYS 2015 – 2016 – AND ON

    0

    0
  150. salmah says:

    nak jual baju pulak. baju mcm org gemok je
    tak sesuai langsung
    mekup dia tak laku kot
    klu dah kaya dok umah je lah

    0

    0
  151. rumpai laut says:

    kalau dah bodoh memang tak boleh diajar

    0

    0
  152. Cheryle says:

    You have got interesting posts here. Your site can go viral, you need
    some initial traffic only. How to get initial traffic???

    Search google for: Marihhu’s myblog

    0

    0