Written by Bella | September 9th, 2015

Setiap pasangan yang sudah mendirikan rumah tangga pastu mempunyai impian untuk mempunyai zuriat sendiri yang bakal menceriakan lagi sesebuah keluarga tersebut. Begitu juga buat aktres yang kian popular, Siti Elizad yang berharap beliau akan dikurniakan cahaya mata secepat mungkin.

Suami saya sudah berusia, begitu juga dengan saya dan kami mahukan anak secepat mungkin. Tetapi semua itu bergantung pada rezeki Allah.

Suami saya pernah berkata kalau boleh, dapat seorang anak pun jadi. Sekurang-kurangnya anak itu dapat menjaga saya apabila tua nanti.

Elizad 31 tahun tela berkahwin bersama pilihan hati Shamsul Baharin Rahman  seorang duda anak dua yang kini berusia 43 tahun sekitar bulan Januari lepas.

InshaAllah, kalau ada rezeki pasti Siti Elizad dan suami bakal menimang cahaya mata tidak lama lagi. Teruskan berusaha dan berdoa kepada Allah SWT.

Sumber Berita: mStar Online

6 responses to Siti Elizad Mahu Dapatkan Zuriat Secepat Mungkin

  1. Lovelyvic says:

    Nak anak tu mmg bagus..
    Tp jangan terllau berharap anak2 yg akan jaga kita bila kita tua nanti…
    Kita tak tahu untung nasib… kadang2 anak pergi dulu dari kita..
    Kadang2 anak tak menjadi…
    Lagi plak skang ni terllau banyak kes anak tak balik tgk mak pak kat kampung pun..
    Yg hantar pi rumah org2 tua pun ramai..
    Mcm aku selalu set dalam pkran… lepas aku bersara nanti..
    Kalau takde anak nak jaga aku..
    Apa perancangan aku untuk menyara hidup aku sendiri…

    0

    0
    • Anonymous says:

      haku ske tgk asben die neh..
      awet muda..jiwa muda..dressing up to date..tp tak ler keterlaluan sampai lupe diri mcm sesetgh org tu.
      semoga urusan dipermudahkan..

      0

      0
  2. Joyah Pok Pek says:

    Joyah pun dh umo 31 tahun tapi tk kawin2 lagi..x tau la bila boleh beranak nie..huhu sendu

    0

    0
  3. kupu-kupu says:

    Ai ade sorg member kak umur dah 31 gak. peminat keliling pinggang laki org, org bujang bekas laki org. tp x nak khwin2.enjoy je keja Nye. ape masalah die pun x taw.

    0

    0
    • akuxnkmaduuuuu says:

      btl tu, bdk ofis i pown ramai single mingle, duit byk apa lg, enjoy la, asyik g holiday je, sbb umor dh +++, maybe xnk serabut pikir nk kawen, klu kawen kang kena ikut ckp laki je, dpt laki yg blh give n take xpe, ni x, nk keluar dgn kwn2 pown xble, g kje, blk kje mngadap je muka laki.. hmmm yg pnting skunk ni duit, xde duit duk diam2, klu ada duit suma menjadi aja.. iya x?

      0

      0