Written by AbangNara | August 25th, 2009

projek alpha

Di saat anda sedang membaca artikel ini, ketahuilah bahawa sesungguhnya pemilik BeautifulNara – Blog Hiburan Paling Sensasi sedang berada di Sunway Pyramid untuk menghadiri satu sesi sidang akhbar bersempena dengan Projek Alpha.

7 Malaysia Top Bloggers iaitu Kenny Sia, Budiey, RedMummy, Nicole Kiss, FourFeetNine, SixthSeal dan BeautifulNara berkemungkinan besar sedang berjalan di atas pentas untuk memperkenalkan diri masing-masing. Berkemungkinan besar host Projek Alpha, Jojo Struys akan turut bertanyakan satu dua soalan kepada 7 bloggers ini.

Persoalannya ialah, siapakah yang akan naik ke atas pentas untuk mewakili BeautifulNara? Adakah Abang Nara yang akan berjalan dengan kacaknya di atas pentas? Atau akhirnya Kak Nara akan memunculkan dirinya? Silalah spekulasi.

Projek Alpha dibawakan khas untuk anda oleh:-

  1. Hitz. FM
  2. Adidas Action 3
  3. Sunway Pyramid and Sunway Lagoon Park
  4. Nuffnang
  5. Rimmel London Make Up

258 responses to Sidang Akhbar Projek Alpha Untuk 7 Malaysia Top Bloggers Sekarang

  1. violet says:

    caiyok bang nara…..

  2. tOmEii says:

    ape2 ajelah…
    kak nara ke bang nara ke dua2 i like,,,,,
    muahaha meow……..huhu

  3. tOmEii says:

    okla teruna n dara aq cau cin cau dl…..

    huhu aq undur dr dl korg smbg la berkasih berdua yea,,,,

    huahuahuahua……wing*……

    slmt berbuka yea….

    muaackksss luv u’ll…

  4. violet says:

    nnt leh tnjkkan gmbr ms sidang nii eg….
    :)

  5. hantupensil says:

    arghh…
    ngantuknyeee….

  6. Jojio says:

    Yes !!! Dah nak balik nie…..petang ni kalu beli ayam tarzan best gak ye……

  7. violet says:

    emmmmmmmmm
    lalalalalalalalalalala
    weeeeeeeeehuuu

  8. bahulu hangit says:

    huhu…lame nyer x join BN

  9. violet says:

    antu bls kt cni jer..
    pnt aku nk scrl ats…
    dah la tgk ko ngn aku jer..
    huhu

  10. violet says:

    sume dh g bazar per…

  11. hantupensil says:

    test…
    nmpak x?

  12. Penari Poco2 says:

    assalamualaikum…
    aper korang bdua buat nie…

  13. Penari Poco2 says:

    kak nara, bila pogram nie nak ditayangkan kat tv…
    leh bgtau awal…

  14. hantupensil says:

    poco2…violet…
    aku gerak dlu…
    selamat berbuka….
    bye2…

  15. violet says:

    poco2..
    aku out dl eg..
    jup lg nk buka kt jhr ni…
    c u 2mrw..
    luv u…
    :)

  16. Penari Poco2 says:

    SELAMAT BERBUKA PUASA KEPADA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT DI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA…

  17. Huai Bin says:

    Hey, it was good to meet you during the Project Alpha events! :)

  18. Penari Poco2 says:

    Kawan2…nanti jpa lg…tatata…

  19. gosipgurlfea says:

    hebat B.N la ni..ada peminat sendiri lak tu lagi pas nih jadi selebritila abg ngan kak Nara kan…heheh

  20. Penari Poco2 says:

    Assalamualaikum…
    kak nara…bleh x bg alamat BUTIK RIMBA kat KL tue…
    esok2 saya nak g…
    geram btl tgk bju chantek2…
    PLEASE…TQ…

    • salam poco-poco.
      BUTIK RIMBA tue ada kat sunway piramid.
      kena pergi area marakesh. kalau tanya orang kat situ pun dia tau kot.
      pergi jer sunway piramid dulu.
      kalau pergi nanti cakaplah dapat tau dari beautifulnara.
      mana tau dapat diskaun.

      • hantupensil says:

        aik bukan ke ko duk s’rawak ke poco2?
        mcm mne nak gi?

        • Penari Poco2 says:

          time kasih kak nara…
          antu, aku nie slalu gak traveling ke KL, habis satu sjung aku dah pegi…
          aku pg atas urusan rasmi…byk menteri Msia dah aku shake hand…
          aku nie pon giler fesyen gak, lbh2 lg kat bju kurung moden…time kasih kak nara, insyaAllah, saya akan g sana jg suatu hari nanti…

    • hantupensil says:

      ai poco2…
      da blik terwih ke…
      huhuhuhuh….

      • Penari Poco2 says:

        yup, mlm nie awal aku balik…lps traweh…
        bab mlm ni aku xleh join diorg tadarus, aku batuk2…ader krg sihat sikit arini…

        • hantupensil says:

          lor…bukn ke ko sihat je smalam?

        • Penari Poco2 says:

          yelar kan…
          penyakit tue anytime jer Allah bleh bagi…
          kita harus menerimanyer dgn penuh kesabaran…
          kalo ko nak tau, kat masjid tmpt aku nie dri mula2 traweh dulu, ramai jemaah kene batuk2 nie…
          sian gak aku tgk…tp diorg cam tabah jer…
          ujian Allah kan…smg diorg cpt2 sembuh…
          amin…

        • hantupensil says:

          huhuuhuh…bgus ko ni…
          huhuhuhuh

  21. ladolcelaluna says:

    tahniah bn

  22. Penari Poco2 says:

    No wonder time nie blm ader penghuni lg kat blog nie…
    aku dr swak gak yg dulu masuk…

  23. ladolcelaluna says:

    hah tuko gak gambo aku..tade dah gambo seram tu jenuh aku menggodek…!!

  24. x tau nk komen ape lah….ok.. harap nanti abg nara x gugup mase naik ats pentas 2..gud luck….hihihi…..

    • Penari Poco2 says:

      aku rasa kekok ah nk pgil abg nara, sbb :

      1. nama blog nie pon dah BEAUTIFUL (utk pompuan jer)…
      2. pic BN letak muke pompuan…
      3. aku dr dulu lg dah biasa pgil akak…dah sebati ngan
      jari2 aku nie…so, jari2 aku xleh trima ptaan abg…

      ader korang faham…???

  25. hantupensil says:

    hello anybody here?

  26. ladolcelaluna says:

    ade nih..leka lak layan game kebun2 kat facebook nih

  27. laluna says:

    test jap

  28. LaLuNa says:

    boleh yer..ades..sgt lemah minda aku pasal komputer nih

  29. tingtong says:

    xd org lyn..
    tpksa r shaye mgundur dri…
    sob sob sob

  30. conan says:

    wahhhhhh……dh lme x komen kt cni…
    tahu2 je kak nara dh jd top bloggers…
    tahniah!!!!

    • Penari Poco2 says:

      yer aku ingat lg kat conan…
      knp lame sgt menghilang nie…

      • conan says:

        huhuhu…sblm ni bljr lg …
        ni bru hbis study…
        wah,poco2 mmg hbt!
        msih ingt lg org yg prnh msk BN…
        mmg la senior ku… :)

        • Penari Poco2 says:

          yup…aku msh mengekalkan nama aku kat blog nie…
          bab ia dpt mereleasekan tension aku…
          ko aper ceta…lepas nie leh lar join kitorg berterusan…
          dah ramai pengkomen2 baru kat sini…sumenyer bleh mhiburkan…huhuhu…

        • conan says:

          xde citer yg mnarik pon…
          tggu nk smbg degree je…
          ak ni bljr lg…huhuhu..penat nye bljr ……
          nseb baek smbg degree dlm bln 11…
          skrg mse untk resttttt…

  31. conan says:

    anybodyhomezzzz????

  32. Penari Poco2 says:

    aku ttp sokong beautiful nara dari dulu, kini dan selama2nyer…
    tahniah BN…

  33. Penari Poco2 says:

    antu…ko tanya pasal tinggi aku yer…naper…???
    aku ader satu idea…esok kite kongsi ceta ngan kengkawan, tanya brapa tinggi diorg nih…best gak topik nie…at lease kita leh kenal diorg camna…
    ko setuju x…???

    tinggi aku 5′ 4″ jer…x tinggi kan…
    ko lak…???

    • hantupensil says:

      lebeh kurang aku jekk..
      tgk kat gambar tinggi mcm model…
      huhuhuh…

      aku pun dalam 163cm jek

    • LaLuNa says:

      tinggi la tu..den nih dah la inci tak cukop..dah keje pon org ingt den dak sekulah lagik..masa stadi budak2 lelaki panggey aku kecik tak pon kenit…kesian kan? dah keje pon sama..abg opis aku panggey aku dak kenit…huhu

    • conan says:

      ape main tggi2 ni…
      trase ak…
      uit antu,ko pndai buat 3d erk?cmne ko wat gmbr ko jd hijo?

      • hantupensil says:

        dah keja aku wat 3d..
        huhuuh…
        aku bg hijau guna Adobe Photoshop tu pun antara keja aku gak…
        hehehehe

        kalo nak bagi ijau mcm tu meh aku tlng wat kan

      • Penari Poco2 says:

        dah xder topik lain…tu pasal ar timbul isu tinggi rendah nie…huhuhu…
        berat aku 50 kg jerk…kira ok lar…xkurus xgemuk…sdg2 jer…
        korang lak…brape…???

        • hantupensil says:

          huhuhu…ringan nyer…
          aku 65 kilo
          hehehehehe

        • Penari Poco2 says:

          tembam agaknyer ko nie…
          berat aku kira ideal lar…slalu bersenam poco2…huhuhu…

        • conan says:

          ak ni plak ..tinggi lbih kurg antu…
          cume berat je lbih kurg dri poco2…
          huhu…dlm 44 kg…

        • hantupensil says:

          agak berisi gak la aku…
          hehehe…

          aik ringan nye?
          xkena terbang dek angin ke?

        • conan says:

          dssbkn berat ak ni la ak penah kena pggil “skinny” mse kt skolah dlu…
          sedey gler…hhhahahah…
          stakat ni angin x prnah la p[lak brjye meniup ak…
          ko ingt ak ni rgn sgt ke..huhu..

  34. Penari Poco2 says:

    BN, errrmmmm…sebot pasal BN, arini BN dah kalah…
    errrrmmmm…aku maksudkan BN lain…korang tentu tau kan…

  35. syamiza says:

    Tok…tok…..
    Assalammualaikummmm…..
    eheheh… bleh join kerr?
    Pe khabr semuaa……

  36. syamiza says:

    apa citer mlm nieee?

  37. syamiza says:

    tak siap lg ke keje ko antu…. siang mlm pg petang kat pejabat….. aduhai… siannyerr…. produktif betullll….. mesti bos sayang sgt kat ko….

    • Penari Poco2 says:

      produktif…???
      yer yer…mmg produktif pon…
      produktif mengilhamkan idea dan pendapat bersama2
      ngan pengkomen2 lain kat dlm blok nie…
      kakakakaka…

      • syamiza says:

        ekekek.. patut la keje tak siap2…. kalau miza jd bos pun dah kene bhenti keje antu ni….. keje yg patut di buat lengah2kan… kejenye ngadap komputer 24 jam…. bil letrik tinggi la kalau mcm niee….. antu ni keje sendiri kott…. siap angkut tilam bantal g opis…. tido bawah meja lagi….. tak sanngup….. keje punya pasal terpaksa laa…… tul tak antu?

    • hantupensil says:

      kena gak la…
      kalo tak kang…xdapat bonus raye ar…
      hehehehehe….

  38. LaLuNa says:

    dah tuko gambo la miza..dah tak pakai gambar seram tu…cer try ctrl+shift+delete..

  39. Penari Poco2 says:

    aku rasa kan, esok2 kalo antu da kawin, ngan bini2 dier skali leh bwk g ofis wat ot mlm2…
    ish…ish…ish…

    • hantupensil says:

      huhuhuhuhuh… ko xnak ke jd bini aku…
      hehehehe…
      leh angkut gi opis…

      • syamiza says:

        ekekekek… antu tgah cucuk jarum tu poco2…. haa elok la kalau korang kawin berdua… sesuai sgt…. mcm pinang dibelah empat…. sorang suka bergurau… sorang lagi rajin… bagus…bagus….
        antu apa lagi suh mak ko masuk minang poco esok…ekekekekke

        • hantupensil says:

          hahahaha…kang boypren poco2 balik dia sembelih aku..
          hahahaha

        • syamiza says:

          ala… selagi poco tu belum terikat… tak salah….ngorat sikit2…. ekekeke… lagipun boyafriend dia asyik buat dia naik hangin satu badan jerk…… kan poco kan…….tul tak….. huuhhuhuuh

      • Penari Poco2 says:

        x sanggop…!!!
        24 jam ngadap pintu ofis jerk…huhuhu…
        lama2 muke cam pintu ofis lak…

        • hantupensil says:

          kah kah kah…
          kang aku pun da jd mcm tu kot…
          kepale pun da sewel nih…
          huhuhu…xckup tido…

        • Penari Poco2 says:

          kah kah kah kah…
          kunun2 wat ot kat ofis…walhal windu weh sama aku…
          kah kah kah kah…

        • syamiza says:

          ekekeke… sakandal…skandal…. antu suka sama poco2…. jatuh cinta lagi…lagi…lagi …. jatuh cinta…..

  40. LaLuNa says:

    mengundurkan diri dahulu..selamat bersahur semua

  41. syamiza says:

    eh… korang nier tak ngantuk kerr? sok kan nak g kejer…. nak bangun sahur awal lagi…. tapi time2 ni masih berjaga…. memang power la korang niee…. miza masa dulu belajar jer rajin tido lewat…. bleh dikatakan tiap2 hari… tapi sekrang ni time cuti jer laa tido lewat…. kalau tak naya…. liat nak bangun sok pagi….

  42. Penari Poco2 says:

    p page sebelah…berita hangat nih…

  43. Lady-Not-Gaga says:

    Morning Y’all..
    Erm….Boleh bgtau aper kriteria untok terpilih jadi 7 malaysia top blogger?? Means X kira siapa2 blogger yg aktif boleh terpilih la even it’s not related to dunia seni. Betol ker macam nih??

    Sebabnyer…. Lady rasa, ader 1 blogger yg patot tersenarai kat sini, iaiti “emilayusof.com”. Shes really great, kreatif n full with ideas. Shes a malaysian n aktif in blog dia. Siap ader Follower dari overseas yg follow dia. Lgpon blog dia in BI. Dia slalu buat art n create sendiri banner tok dia punya blog.

    • Lady-Not-Gaga says:

      Ader jugak collection art dia yg dia avertise kat sini. Design sendiri beg ngan gamba2 kartun dia yg cute tuh.. If im not mistaken, ader Co overseas yg beli art dr dia or ask her to create somting related to art lah. Blog dia pon pernah masok dalam paper in 1 whole page. Ader jugak org soh dia create kan header tok blog dorang nih n she made it wit her own creation, but it really nice.

      Jom kawan2, tgk nih…

      ” emilayusof.com”

      –> Bukan nak promote over2, tp lady suka tgk blog dia.. Memang bagos!!! :-)