Written by AbangNara | April 8th, 2012

Sebentar lagi tepat jam 9 malam, Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011 akan bermula. Kepada anda yang tidak dapat menonton siaran langsung ABPBH2011, Abang Nara akan bawakan kepada anda keputusan terkini secara live update di sini.

gambar red carpet abpbh2011

Untuk ulasan secara live, anda boleh follow Twitter BeautifulNara. Sama-sama kita nantikan majlis gilang gemilang yang akan bermula sebentar lagi. Layankan beberapa keping gambar red carpet ABPBH2011 yang diambi daripada twitter Abph dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Keputusan Terkini ABPBH2011

1. Artis berkumpulan/duo popular – Jacqlyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah
2. Artis Baru Wanita Popular – Tasha Shilla
3. Penyampai Radio Lelaki Popular – Faizal Ismail
4. Artis Komedi Wanita Popular – Didie Alias
5. Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat – Dato’ Sheila Majid
6. Pengacara TV Lelaki Popular – Zizan Raja Lawak
7. Artis Baru Lelaki Popular – Johan As’ari
8. Pelakon TV Lelaki Popular – Fizz Fairuz. Di manakah pengundi Aaron Aziz?
9. Penyampai Radio Wanita Popular – Farah Fauzana
10. Pengacara TV Wanita Popular – Farah Fauzana
11. Artis Komedi Lelaki Popular – Johan Raja Lawak
12. Anugerah Seri Perak – Dato’ Siti Nurhaliza
13. Penyanyi Lelaki Popular – Hafiz
14. Pelakon Filem Lelaki Popular – Aaron Aziz
15. Pelakon TV Wanita Popular – Fasha Sandha
16. Pelakon Filem Wanita Popular – Maya Karin
17. Penyanyi Wanita Popular – Yuna
13. Bintang Paling Popular ABPBH2011 – Aaron Aziz

gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011
gambar red carpet abpbh2011

200 responses to Siaran Langsung Keputusan Terkini ABPBH2011

  1. opocot!!!! says:

    apesal lisa surihani pakai baju lutsinar smpai nmpak coli nie?? xbrpatutan langsung..jd isteri tp xrespek suami langsung. brtelanjang ajela klu mcm.nie..

    0

    0
    • kelawarbogel says:

      lisa tu bajet tetek dia dah besar la tew lepas kawen.
      Pada mata aku flat mcm papan je.
      Tunjuk jela tetek tu kat hasben wahai lisa. xyah publickan sangat.

      0

      0
    • night says:

      diam lah ustard. gi ar sound lisa sindri kat twitter dia. sembang lebat kat sini ko berani la kan.

      0

      0
    • Fikri Adhey says:

      semua ni duniawi…

      0

      0
    • mat porno says:

      Apahal otak kau ni blue sgt,ko kau kaki PHD..

      0

      0
      • laura says:

        ND lahi lah demam..asal muka dia camtu.. Ala ala.mak datin tuas camtu….cun lagi fasha aku…tinggi mcm model….

        0

        0
    • lurah dendam says:

      ni baru lisa.. xtgk lg neklopak.. lg obvious! aduyai mana xdato/vip pancing ko nek..

      0

      0
      • Merong says:

        kadang2 kan kita nampak depan mata, tak jarang. tapi bila ambil gambar dia akan nampak jarang. kdg2 kamera pon mainkan peranan jugak.. Sbb bende ni aku pernah nampak raya tahun lepas.Kwn aku pakai baju raya warna putih. Nampak biasa je. Tp bila snap pic, nampak dalam dia. hihiihi tekejut kitee

        0

        0
    • Aku budak gemok tu says:

      tasha shilla undi diri sendiri !!!!!!!!!!!!!

      0

      0
      • Lipstick Hijau says:

        shittttttttt!!!! ingatkan izara yg menang…bodo tol…napa la kaki disko tu bleh menang!! baju dayang nurfaizah yg kat atas tu mcm pernah nampak la…

        0

        0
      • takdename says:

        tasahsila vote diri sendiri pastu terharu bagai nak rak.. nyampah lak tgk dia dok lambai2 start bangun dari kerusi sampai la dah berdiri betul-betul depan mic.melambai je dia. farah fauzana byk kali dpt award pun tak buat camtu tapi rasa nak nangis jugak bila fiz fairuz menang.. “mungkin sebab saya pergi roadtour kot. saya fanclub pun takde. saya tak sangka”.

        0

        0
      • Anonymous says:

        antara fizz ngn tasha shila. aku meluat tgk tasha shila tu nangis. ngada2 sgt.cara ko mcm menang besar and kaut semua kategori kat Abp pulak. hahahaha. fizz nampak yg dia betol2 tekejut gila babun. rezeki ko mlm ni fizz.rezeki org dah nak kahwin mak aku cakap. kikikikiki. congratss ;)

        0

        0
      • ko kesah says:

        mmg pun fasha tu hipokk time camera x fokus kt die mencebikk jer bila camera fokus ttba senyum sorang2 baik maya karin steady jek senyum ikhlas..aku pun x phm kenapa die leh menang nih mesti jantan2 kaki belang nih cbuk je undi xpun jejai undi byk2..
        kpd peminat fasha sila jwb soalan ak ap yg korang minat kt die ek?
        byk lgi yg layak..

        0

        0
    • rahsia says:

      didie alias sucks! suara annoying gila, hmpeh satu perkataan pun tak faham!

      0

      0
      • tototttt says:

        yg ni setttttttttttttttttttttuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuu…. bajunye pon asal tak tempah baju satu stage je….ape aaa nak glamor ponn beragak la sket.. simple pon leh glamor jugak…

        0

        0
    • Dr. Fazeley says:

      Si Neelopark tu nmpk cleavage tetek… Tp terbukti mmg kecik la tetek dia… Musti pakai push-up bra….

      0

      0
    • Iman says:

      Suami membentuk cara berpakaian seorang isteri, tengoklah perkembangan siti nurhaliza, seandainya dia mendapat suami yg taat pd ajaran islam sdh pasti saat ini siti akan bertambah alim, warak dan lebih sopan, tp sekarang apa sudah jadi???

      0

      0
      • ni lagi satu ustard

        0

        0
      • Anonymous Yg Over says:

        ha ah, iman please..!! klu u nk berdakwah i totally agreed tp cara u salah u ckp kat sini seolah nk mengaibkan ct please la klu x cukup ilmu di dada jgn bercakap pasal agama, Islam itu indah dan penuh kehalusan jangan rosakkan agama sendiri dengan mengaibkan org lain dan dari situ menampakkan u sebenarnya seorang yg hipokrit..

        0

        0
      • lala says:

        mmg ler suami taat bertmbah alim…tapi jgn lupa jodoh manusia Allah yg tentukan n sudah ditentukan sebelum kita lahir kat dunia ni…suami/isteri baik tu ikut rezeki masing2…

        0

        0
      • lulu says:

        to lala,
        pembetulan sikit..
        perempuan yg baik adalah utk lelaki yg baik,
        perempuan yg jahat adalah utk lelaki yg jahat..

        lelaki yg baik utk perempuan yg baik,
        lelaki yg jahat utk perempuan yg jahat..
        itu janji Allah..

        0

        0
      • Anonymous says:

        lulu, cuba ko define perempuan baik and lelaki baik tu mcm mana? jgn pandai ckp klu x reti nak huraikan..

        0

        0
      • tipah says:

        elehhhh dato k suh ct tutup aurat pastu dia mancing rojita che wan yg tetek runcing plakkk hampeshhhhh jer

        0

        0
      • lulu says:

        Allah S.W.T berfirman, “Perempuan yang jahat untuk lelaki yang jahat dan lelaki yang jahat untuk perempuan yang jahat, perempuan yang baik untuk lelaki yang baik dan lelaki yang baik untuk perempuan yang baik.” (an-Nur’:26)

        Itulah janji Allah S.W.T buat semua manusia. Seandainya kita menginginkan isteri atau suami yang baik, kita haruslah terlebih dahulu menjadi seorang yang baik. Tak mungkin seorang yang baik akan mendapatkan wanita yang tidak baik atau sebaliknya. Seandainya anda masih meragui kalimah ilahi, kalimah siapakah lagi yang tinggal untuk anda ikuti?

        Seorang sahabat saya kemudiannya memberi komentar mengenai ayat ini, “Kalau macam tu, tak nak lah kahwin dulu. Saya nak memperbaiki diri sampai layak mendapat isteri yang lebih baik.” Astaghfirullahal’adzim, bertapa buruknya pandangan seperti ini.

        Pertama, membersihkan serta memperbaiki diri dan iman tidak boleh dicampurkan dengan niat kerana selain Allah SWT. Itu namanya syirik. Bagaimana seorang boleh mengatakan ingin memperbaiki diri untuk mendapatkan pasangan yang lebih baik sedang diwaktu dia menyatakan perkara tersebut dia sedang menduakan Tuhan. Pembersihan dan pembaikan yang cuba dilakukan malah boleh bertukar menjadi pengotoran dan perosakan diri.

        Kedua, Rasulullah SAW bersabda, “Jika seorang hamba menikah, maka telah sempurnalah setengah agamanya. Maka hendaklah dia bertakwa kepada Allah pada setengah yang lain.”1 Jika menikah itu menyempurnakan setengah dari agama, apakah sarana pembersihan dan pembaikan diri yang lebih utama berbandingnya? Seorang yang belum nikah bererti belum sampai separuh pun keimanan yang ada di dalam dirinya.

        Ketiga, perkataan “lebih” itu membawa maksud perbandingan antara dua. Bagaimana untuk mengukur “lebih” andai tiada yang pertama.

        Keempat kalaupun dia dapat mengetahui “lebih baik” itu, seandainya dia mendapat seorang yang tidak sebaik dirinya, bagaimana? Sedangkan dia telah meletakkan kriteria sendiri mengenai yang “lebih baik”. Sedangkan Allah SWT maha tahu. Mungkin sahaja kita cuma nampak baik, atau merasakan diri baik, atau nama lainnya perasan!

        Allah S.W.T dengan kehebatannya dalam mencipta dan menjadikan alam semesta telah menetapkan suatu sistem yang sangat sempurna iaitu islam. Lantas Allah S.W.T menyuruh hamba-hambanya agar taat dan patuh terhadap agama ini dan masuk ke dalamnya dengan seluruh hati dan jiwa.

        1Hadith riwayat al-Hakim dan ath-Thabrani dari Anas bin Malik. Imam al-Bani menghasankannya.

        0

        0
    • Nadia Suka Aaron Asis

      0

      0
    • Anonymous says:

      tu dia.. aku dah agak dah. dia mesti pakai baju seksi punya ini malam. nak tersembul keluar tetek neelofa. ko pakai baju meleret2 ko ingat ko boleh menang?Hahahaha

      0

      0
      • lulu tobeng says:

        Ntah pakai baju tersembul lurah lurah…tak malu lah dia ni…taulah awak tu lawa….

        0

        0
    • temah says:

      Salah laki dia jugak lh x tegur.bkn isteri xrespek suami ke, suami pun sme.x respek kt Tuhan kot.

      0

      0
    • peminat lisa says:

      bodoh la kau neh . kalau laki len tgok kau punye isteri cmne . komen jgn ikut sedap mulut je .

      0

      0
  2. az says:

    1st

    0

    0
    • Aisahwayar Rai says:

      Bukan. Kwang kwang kwang.

      0

      0
    • nununymous says:

      sedih hidup kau~!!!!

      0

      0
    • Pisau Cukur Cap Gillette says:

      sudah la x abes2 1st mcm xde life sape yg wt cam ko nih..ap dlm kpala korang sebenarnya wahai insan2 yg nk 1st..aku dah sakit mata tgk perkataan 1st..kang ada yang kena santau klu buat lagi.

      0

      0
    • Anonymous says:

      kau g terjun lombong bleh tak?
      xpun kau dtg sini aku bagi kau pelempang.

      0

      0
  3. sha says:

    jarang nye baju

    0

    0
  4. poop says:

    pesal gamba lisa ngan yusry?
    Pesal baju lisa ni makin jarang? Nampak bra dia.
    Esok2 nampak la kot lurah dendam cik bedah.

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku x pasan..baca komen pastu tgk balik br pasan..laju je mata korang ni ye,tgk abis:)

      0

      0
    • apa2 je says:

      lisa ni sejak kawin ngn yusri mcm insecure pon ada jugak sbb yusri zaman muda2 dulu ramai peminat. skang ni tgk baju leher makin luas..dalam fotoshoot post wedding pun nmpk lurah.agaknye dulu ikut ckp mak..mak x bagi pakai yg tak elok.skarang dah kawin..taat pada laki.so klu laki dia x kisah bolehla dia melaram pasni…:p

      0

      0
      • lulu says:

        aku pon pasan jgk die skrg nampak makin seksi..dulu aku minat die..tp lama2 tgk mcm..tak seperti yg disangka.. pendapat aku, die sebenarnye bukan berubah menjadi seksi skrg..tp sebenarny memang itu la die yg sebenar..dari dulu..cuma dulu nak jaga populariti..jadi cover2 sket..

        0

        0
  5. ProfHariz says:

    Neelofa dan aar0n aziz menang.

    0

    0
    • neelofatek says:

      neelofuck kuciwawawawawawawawawahahahahahah…. ko bajet2 dgn kasut ko ngn tetek ko sgt kan?Pakai baju dgn terjurai2 kat belakang bagai. kain tejurai2 tu ko boleh kesat la muka peminat setia ko tu. dia tengah menangis tu. hahahha.TERUTAMANYA “KIPAS SUSAH MATI NEELOFA” gila kencanggg la siall! hahahahhaha

      0

      0
  6. apapuntakboleh says:

    apesal pakaian lisa makin teruk jeee. dulu ok je rasaaa. takpe orang dah ada suamii. so paham2 laaa

    0

    0
    • nununymous says:

      betul2..dulu pn aku rasa die salah sorg artis pompuan paling sopan..rasanya x penah aku nampak die pakai baju sleeveless or sexy..ni time kawin die pn baju jarang n sexy je aku rasa..

      0

      0
  7. KIPAS SUSAH MATI B:U:T:FULNARA says:

    BKN LAKI DYE MARAH PON KALO DYE PKI BAJU YG ALA2 LUSINARIAN TU:LOL

    0

    0
    • tototttt says:

      betol3….haaaa yg patut menegur dr awal die kuar umah laki die.. dah laki die pun tak heran…..ape de kesah derrr

      0

      0
  8. sakit gigi.... says:

    Sexy nye lisa….. Amboi amboi amboi…..

    0

    0
  9. Bz body says:

    Alahai lisa..xkan lah mase pki baju tuk awak tak tgk cermin..n xkan yusry tlepas pndang pmakaian isteri die..hmmm…

    0

    0
  10. entah la says:

    fabrik baju yg agak nipis…bila terkena cahaya(flash) kamera,memang akan nampak apa yg ada disebalik baju..jadi perlu berhati2 memilih baju.

    0

    0
  11. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    mat haron kalau tk menang malm ni pn tkpe tk jadi hal al maklom lah mat haron kn singaporeannnnnnnnn kalau mat haron menang bintang paling popular pulak ada yg tk puas hati pulak kenape kasi singaporean menangggggggg !!! tau aje lah mulot2 melayu ni pon knnnn !! kalau tk pecaya ape yg minah jambu komen ni tengok nanti kalau mat haron yg menang tunggu dn lihat ye peminat2 !!!! lov u mat haronnnnnnnnnnnrilek ok…

    0

    0
  12. Minah roggeng says:

    Ala abg nara update siap2 pasal aaron aziz jd pemenang. Dah tau mesti dia menang punya.

    0

    0
  13. aku says:

    yusri dah amek alih tanggung dosa lisa jadi xkisah la lisa nk pakai baju macam mane pon….korang hado??

    0

    0
  14. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    nyampah tengok si najwa punye baju th happe2 !!!!!!! nk jadi penyanyi tu baju tu biar up tu date ! ni macm pesen ramlah ram eeeeeeeeeee tk bekenan minah jambu lah !!!! si najwa ni mesti dia ni peminat berani mati ramlah ram ni tol tk ????? huh !!!!!!

    0

    0
  15. ncsha says:

    perghhh semangat btol..maghrib jgn lupa

    0

    0
  16. rileks suda says:

    ekeley korang2 ni nak komen org je..korang baik sgt ke?confirm tutup aurat dgn sempurna ke?dia pakai dia tanggung la..korang dok mengata dia free je dapat dosa dia dpt pahala..

    0

    0
  17. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tengok lah mulot melayu pasal baju lisa ponnnnnnnnn jadi isu sial kan !!!!!!

    0

    0
  18. Siti Rahmah says:

    setakat ni, fesyen baju yang digayakan..kurang menarik..tunggu abang Nara..upolad lagi dan lagi dan lagi…

    0

    0
  19. huhui says:

    hahahahaha …ak rse thibur bce komen2 org…korg mmg kelasssss…..

    0

    0
  20. huhui says:

    hahahahaha …ak rse thibur bce komen2 org…korg mmg kelasssss…..

    0

    0
  21. Chichuka says:

    Gambar yg bawah Liyana Jasmay tu… Nampak mcm makcik tu tgh bawak trofi atas kepala dia. Kahkahkah

    0

    0
  22. manisluarcantik says:

    x sabar.. nk tgu siaran lgsung ABPBH2011 :D

    0

    0
  23. me says:

    uiks cepatnyer artis2 ni g majlis ni!ooooooooooo diorg solat berjemaah agaknyer, so 2 yg cepat 2!mmmm….

    0

    0
  24. sweet32 says:

    lisa!! kenpa seksi.. mentang2 dah kawin.. jgn camtu…

    0

    0
  25. kiki says:

    i think this year ABPBH ramai RETIS yg terlalu mencuba utk dress dorang la..
    yg lawa pada ai ialah liyana jasmay n nora danish..fazura mcm mengecewakan sikit la bcoz semue dress dia sblum ni lawa2 tpi mase ABPBH faz nye dress x sesuai ngan cutting dia n she looks old in it..ni cume pndpt saye la..

    0

    0
  26. manisluarcantik says:

    Semoga Tasha Shilla tak pergi clubbing malam ini untuk meraikan kejayaannya.

    0

    0
  27. bolradhabol says:

    ct saleha nmpak lawa dgn dress merah dia….

    0

    0
  28. nureniznur says:

    aa…izara x menang…sedeyyy

    0

    0
  29. dee says:

    Sedih izara tak menang, dah rezek tasha shila pula

    0

    0
    • hothotheat says:

      takpe tasha menang. .seb bek bukan neolofa. .hihiii. .kayu basah je tu kalau belakon. .

      0

      0
  30. upin says:

    walaupon aku minat aaron,aku taknak dia menang. aku taknak aaron menang!!!!! taknak taknak taknak!

    0

    0
  31. Mira says:

    As expected, malaysian celebrities’s fashion-K.A.M.P.U.N.G. I thought fasha sandha will rock the show tp dia pun biase2 je. hmm. lisa sorila, dah basi. sape suruh kawen. married people are soooooooooo over.

    0

    0
    • r says:

      sooo gedik u cakap!

      0

      0
    • kiah mulut lanchang!!!! says:

      Ni namanya MIRA GAMPANG, ko nanti jangan kahwin tau kalau bf ko ajak. Sbb nanti ko pon akan basi jugak. Malam pertama je mesti laki ko lari sbb bau ko sangat basi dan busuk. Plus DADA ko penuh dgn lalat bterbangan SBB HATI KO BUSUK. Bab lain yg ko ckp aku taknak kacau. Tapi bab kahwin tu, org tu kahwin pun ko nk ckp mcm tu ape pasal? Mmg statement Gampang la yg ko post tu

      p/s 1: aku syorkan ko pakai detol dekat dada ko masa mlm pertama nanti ok.
      p/s 2: mana Violet?? aku rindu dia

      0

      0
    • Anonymous says:

      sian mira xlaku x kawen2..kasihannnnnnnnnn

      0

      0
  32. jlo says:

    cepatlah abang nara upload gambar cikta… tdi ternampak dia pakai dress biru bertingkat2…dah macam mangkuk tingkat dah… hahahahhaha.. ubah la pesen tue..

    0

    0
    • milo says:

      bhahahaha. tu la pasal. aku pon tgk gak td. baju dia.. FUHHHYOHHH!! MCM MANGKUK TINGKATT, td tak nampak rodah gigi senget. mana dia ye =p hahahaahha

      0

      0
      • Anonymous says:

        amboi….rodah gigi senget….jaga sikit bahasa tu….
        ada org tu penah eksiden smpai patah gigi sekerat kat bahagian depan sbb mengutuk org…

        0

        0
  33. i luv lemonate says:

    jap aku bce komen korg dlu then g usha blik baju lisa..awat aku xnmpak pun lutsinar..seyes…ke mata aku problem..
    sheila majid ngn acis sesuai..hehe..

    0

    0
  34. Anonymous says:

    eeeeeeeeeeeee….nape plak c aznil mcm tuuuuuuuuuu…………………….yucks!!!!

    0

    0
  35. mialia says:

    suka tgk cara pak nil sambut zizan :)
    igt dia salah dengar nama.. hahahaha

    0

    0
  36. Love fazuraIcha says:

    Yey..neelopak x mng..Lena tido mlm ni. Fazura cantik gile

    0

    0
  37. Anonymous says:

    fizz fairuz menang pelakon lelaki drama? mmg tk di duga!!! anyway, tahniah….

    0

    0
  38. adam says:

    yay! go fizz fairuz!

    0

    0
  39. sarah_nina says:

    yeay…..aku suka fizz menang..puas sangat.. tapi aku tak suka tasha menang.. :(

    0

    0
  40. ada aku kisah says:

    Cian abg Aaron…. biasalah kat malaysia ni bang aaron… bila u singaporean hampeh lah… tapi kalau u campur2an maybe ada MAT SALEH ke atau INDON diorang mesti sokong…. pelik eh… tapi tu adalah hakikat… pada kami peminat u tetap menang… memang hebat… tetap terbaik…

    0

    0
  41. ape2 je says:

    org lain dah insaf xnak tayang pangkal..nelofa baru nak teraii..taun depan insaf le tu..hehhe

    0

    0
  42. aasha says:

    abg nara slh lg…wohaa…

    0

    0
  43. zuragon says:

    tasha shia undi diri sendiri.. kesiannnn

    0

    0
  44. ape2 je says:

    najwa ni adekah dia terlalu muda smpi xde sense of fesyen..menutup aurat pon bleh nmpk elegant n fashionable dikk oii..

    0

    0
  45. Malisa says:

    lemau je abpbh ni.. tokti asyik kepit dk je..takut dgn cikta la tu

    0

    0
  46. ko pon same nara says:

    weh nara, apsal tweet ko poyo abes? asyek nk kutuk org je, lisa tu la lisa ni la.. kate Datuk Siti xberubah2 dari sejak dulu? die makin tembam okehhh.. mane mate ko letak? tu yg ko kate xberubah??

    0

    0
  47. aasha says:

    abg nara slh dn slh lg…wohaaa….

    0

    0
  48. ayu says:

    tahniah johan,fizz fairuz…

    0

    0
  49. Malisa says:

    tokti cucuk t###K ke? besar semacam..nak lawan cikta

    0

    0
    • Anonymous says:

      Hahahaaa…kannnnnnn???? ingatkn aku je yg terperasan!
      Gambar Fazura tkde ke? serious gorgeous nya Fazura malam ni.Baju dia sangat2 cantik w/pun tkde beropol2…meleret2…sangat2 sopan.mmg patut dapat pujian dari Rosyam Noor :)

      0

      0
    • takdename says:

      ada keluaran terbaru dr simplyct la tu.. breast enlargement cream

      0

      0
  50. Anonymous says:

    nelopak ni dah macam kapir aku tengok.
    takde agama ke nak pakai baju tunjuk2 tetek ni?
    dia gi telanjang je lah kalau nak tunjuk tetek sangat.
    Macam la tetek tu besar sangat.
    x sedap nak gomol.

    0

    0
    • syok sendiri says:

      tu yg kne support dgn push up bra! nk lg mantap pose dari tepi… pastu kuar la paper jadi mgsa vvip… haktuih!

      0

      0
      • neelofatek says:

        hahahhaha!!!!! “ramai vvip yang cuba dampingi saya.. saya sudah cuba elak.. tp mereka masih mendekatkan diri kepada saya, tidak tahulah mengapa begini jadinya”
        jawapan aku : Selagi ko tak tutup tetek ko tu selagi tu la si vvip tu dok tunggu je nak rasa tetek ko bongok.engko yg cari nahas pakai baju tayang aset ko kesana kemari pastu nak bising2

        0

        0
      • Anonymous says:

        hahahhaha!!!!! “ramai vvip yang cuba dampingi saya.. saya sudah cuba elak.. tp mereka masih mendekatkan diri kepada saya, tidak tahulah mengapa begini jadinya”
        jawapan aku : Selagi ko tak tutup tetek ko tu selagi tu la si vvip tu dok tunggu je nak rasa tetek ko bongok.engko yg cari nahas pakai baju tayang aset ko kesana kemari pastu nak bising2

        0

        0
    • Anonymous says:

      org kafir je yg mengkafirkan org lain ustajah bn oii!! bwk2 bertaubat oiiii

      0

      0
  51. maruko says:

    persembahan x menarik la..lagu asek same je tiap2 kali ade anugerah. rasennye m’sia ni byk jer lagu lain. boringggggggggggggggg. pape pon nk ckp bini mat haron cantekkkkkk..!

    0

    0
  52. diana says:

    Enot… why?? why?? why??

    0

    0
  53. Malisa says:

    cantik maya karin..sejuk mata memandang..sopan dan x semak

    0

    0
  54. Whatever says:

    Yahoo…fasha sandha MENANGGG…….

    0

    0
    • Love Fasha says:

      Yup…putih mata la NORA DANISH….

      0

      0
    • ni.. says:

      fasha undi sendiri sebab jejai banyak duit…boleh hantar banyak2 undi sendiri

      0

      0
      • maroon_smile@yahoo.co.uk says:

        Kalo jejai yg hntr undi byk2, nape Fasha xdpt Anugerah Bintang Paling Popular…hahaha..ngok btol ar ko ni..xbleh trima hakikat..mmg byk ape drama yg dia brlakon dpt smbutan..

        0

        0
      • maroon_smile@yahoo.co.uk says:

        Kalo jejai yg hntr undi byk2, nape Fasha xdpt Anugerah Bintang Paling Popular…hahaha..ngok btol ar ko ni..xbleh trima hakikat..mmg byk ape drama yg dia brlakon dpt smbutan..

        0

        0
      • apa2 ajelah.. says:

        sebab duit jejai.. tak dapat nak mengalahkan peminat aaron aziz…:P

        0

        0
  55. Zara says:

    Pakai ketat2x, kembang2x .. Bl menang nak naik pentas seksa nak melangkah. Tp x kisahlah yg penting kamera fokus lm2x.

    0

    0
  56. kikicap says:

    perghhhh malam ni semua pakai baju spesies duyung . kalau badan solid macam fazura takpe jugak . ni tak.. dah macam ikan buntal je aku tgok ^oo^

    0

    0
  57. are says:

    artis paling popular dh tentu2 aaron aziz

    0

    0
  58. kikicap says:

    perghh . baju malam ni semua spesies duyung -.-” kalau badan solid macam fazura takpe jugak , ni dah macam ikan buntal je aku tgok -.-“

    0

    0
  59. cik gayah propa says:

    pasha undi diri sendiri ke?heran ada lg peminat pompuan ni..

    0

    0
    • Whatever says:

      Kalo dia xde peminat, dia xkan duk kat industri hiburan daaa..Lu pikir la sendiri..

      0

      0
      • averything says:

        fasya layak menang sbb dia the best la kalau bab lakonan… lakonan dia mmg terbaik

        0

        0
  60. zaza says:

    pakai kamera apa ni abg nara? ya ampun,teruknya kualiti gmbr.kalaw pakai DSLR gmbr xkn mcm ni taw.

    0

    0
  61. Wan Z says:

    Syabas Aron….tapi I tak setuju lansong dgn kemenangan Fasha Sandha……tu mesti undi sendiri

    0

    0
  62. are says:

    baju najwa mcm org tua…..x sweet lgsung..sape la yg buat

    0

    0
  63. nour says:

    yeayyy AA menang :)

    0

    0
  64. cik gayah propa says:

    cik gayah mmg x puas hati pasha mng sbb cik gayah ni pengundi tegar nora danish tp apakan daya abg jejai beli paper lg byk dr cik gayah.To nora danish syg sbr byk2 ye..

    0

    0
  65. insan x puas hati says:

    result yg x puas hati:
    artis baru wanita popular=suppose izara
    pelakon tv wanita popular= suppose nora danish
    pelakon tv lelaki popular=suppose aaron aziz

    0

    0
    • rainbow says:

      setuju kecuali aaron tu..sbb ak rase aaron xbnyk sgt pn cite die kt tv..fizz wlaupn jrg jdik hero..tp mmg slalu la nmpak muke die..n yg mnat die bkn gadis2 jer..hehe

      0

      0
  66. izara says:

    body neelofa tak cantik..takda curvy…straight je..pinggang dgn punggung sama besar..tp kulit flawless gilerrr…love neelofa..

    0

    0
  67. Anonymous says:

    peminat pilih fasya sbb lakonan dia mmg d best la… mmg la fasha sentiasa jadi ratu kontroversi tapi lakonan dia mmg the best!

    0

    0
  68. pewwiittt.... says:

    fazura cantik.. x suka fasha sendat tu menang!!!!!!!!!!

    0

    0
  69. huhu says:

    baju redkarpet skg jenis berjerambai je kt bwah da mcm ekor ikan laga jantan kembang…wakakaka…designer da kering idea~

    0

    0
  70. what i just hear n see.. says:

    fasha sendat sgja sebut “cinta hati” …. myb show off dpn nora dia bkl nikah n menang…wth..

    0

    0
    • Plastik says:

      ‘x jangka n x prepare speech’..urghh..so sarcastic..n sngaja nk sebut ‘cinta hati’..sengaja bikin panass..

      0

      0
      • man says:

        unlike plastic bitch such as FS….
        muka nampak tua n dh mcm body beranak 3
        jejai oready try ma….

        0

        0
    • maroon_smile@yahoo.co.uk says:

      Kang kalo dia sebut Jejai, lg Nora skt ati..baik dia ckp cinta hati je…PADAN MUKA NORA DANISH

      0

      0
  71. ahmad pintu says:

    yeehuuuuuuuuuuuuuu…………

    0

    0
  72. miss universe 2012 says:

    color baju najwa latip ngan tudung dia ‘matching’ la dtambah g ngan belt color gold wow teringat kombinasi color baju ramlah ram waktu menang penyanyi popular 1989 :)

    0

    0
  73. Ingt ND bole menang says:

    X dinafikan mmg murah betul la rezeki cik FS ni..dah rezeki dia..tp sape kata ND x berbakat..papepun ND tetap menang di hati peminat2 dia..lakonan ND dlm ‘tentang Dhia’ paling terbaek! n sgt2 berkesan!.. Cube lg next year!

    0

    0
  74. marinejohnes says:

    X perlu kot kart tepi anugerah pelakon TV popular : Fizz Fairuz (Dimanakah Pengundi Aaron Aziz?)…actually Fizz Fairuz mmg layak utk dapat ANUGERAH tue…sbb dia mmg slalu kart TV…..bukan x undi AA tp rezeki lbh kpd FF

    0

    0
    • kak ninie klate (jgn marah, kiki) says:

      kan… fizz fairuz deserve the award.. x perlu kot tweet camtu..
      imam, samseng, playboy, lembut, perangai cam kanak2… he nailed it all… he’s a good actor…
      yayyyy… dia memang layak menang……

      0

      0
  75. jujur je.... says:

    tasha shila????erkkkk……WHO IS SHE????fasha sandha AGAIN???????please la…..popularity sepatutnye seiring dgn quality….bknnye seiring dgn kontroversi….
    n one more….abp ni mmg ala2 asean award ke???-Bintang Paling Popular was SINGAPOREAN!!!!kalau betul ala2 Asean award kenape x shorlist je sekali band2 indonesia yg prnah buat show kat malaysia…pelik betulla…..tlg la ketatkn lagi syarat penyertaan…..just like Anugerah Juara Lagu…hanya mengiktiraf hasil karya anak malaysia…shame on you la ABP!!!

    0

    0
    • maroon_smile@yahoo.co.uk says:

      Mmg lakonan Fasha berkualiti ape…xkan la rmai pnerbit amek dia what??cume kontroversi dia je yg truk…

      0

      0
  76. peminat artis korea je says:

    muke ziana zain bengkak semacam kan??pastu dh xleh senyum,kene kontrol je…gorgeous gile fazura….

    0

    0
  77. cikjoyah says:

    Siapa tak tahu apa maksud ABPBH?
    Ini maksudnya..
    ABPBH – Amboi Baju Perempuan Buka Habis

    0

    0
  78. tina says:

    Tahniah buat JOHAN RL n ZIZAN RL… yg len ak xkisah…hahaha

    0

    0
  79. tina.jr says:

    Perasan tak muka Zizan frust bila xdpt menang Teana? Hilang semangat dia sikit lepas announcement tu. Dia memang ngidam kereta tu dr thn lepas. Dulu dia kalah dgn Sam.

    CT, kenapa awak’nye besor sangat?? Takkan tercabar kot dgn bakal madu awak tu?? Pelik la Siti sekarang ni. Muka dia ttp cun lagi, tapi..Ya Allah!!

    0

    0
  80. tina.jr says:

    Pada aku lah..yg patut menang tu adalah:-

    Penyanyi (W) : Alyah. Yuna agak tenggelam sikit tahun lepas.
    Artis Baru (W) : Izara. Sebab thn lepas org dah mula highlight dia.

    Artis Komedi (W) : Didie Alias. W/pun fashion dia agak mengerikan, tp lawak dia mmg kelas!! Selamba & spontan.

    Pengacara TV (W): Raja Azura/Sharifah!!
    Penyampai Radio (W) : Abby Fana/Raja Azura. 2-2 best..pagiku ceria bersama mereka..wakakak

    0

    0
    • wutwut says:

      bukan si didi baju pelik dah menang artis komedi pompuan kan?ke sape yg menang?kenchana dewi kah?

      0

      0
  81. far says:

    makin dibenci fasha sandha, makin murah rezeki beliau.

    0

    0
  82. lady says:

    seriously xsuka neelofa dgn baju2 nya sekali:(hehe memalukan lah bj mcm tu! anyway FAZURA syg…kan lg cantik pakai dress drpd bj ala2 waitress semlm:(

    0

    0
  83. kui3 says:

    Bkn senang seorang pengarah lagenda seperti Datuk Yusof Haslam untuk memuji Fasha Sandha sbg seorang artis yang sangat berdisiplin,contohilah die katenye….nah itu terbukti dia dekat ngan peminatnya :)

    0

    0
  84. mira says:

    tahniah pada semua pemenang..tk faham kenapa nk padan padankan org? rezeki masing2 yg dh ditulis kan..

    0

    0
  85. linlin says:

    8. Pelakon TV Lelaki Popular – Fizz Fairuz. Di manakah pengundi Aaron Aziz?
    npe msti ade ayt kt blkg tu…jgn tlalu ptikaikn rzki org…kite sdiri xtau d mna n mcmne rzki kite…fizz fairuz layak dgn anugerah tu…lkonan dia hebat…’kau ade?’

    0

    0
    • Zaza Muhammad says:

      Damn straight !!!! sokong 200% !!! mmg minat lakonan Fizz especially sejak dia blakon drama ‘Kekasih ku Seru’ & dlm ‘Nurkasih’ plak, apa lai, mmg the best! Dia mmg layak menang!

      0

      0
  86. lady J says:

    da t 2 thn berturut turut FS rangkul pelakon tv wanita popular…. aku setuju tp xstuju tasha shila mng, izara aishah ptt mng… tp pape pon rezeki TS……

    0

    0
  87. Zaza Muhammad says:

    Dah lama nk tgk Fizz Fairuz menang, sejak dr zaman dia blakon cite ‘Kekasih ku Seru’… Tahniah. Jgn le kata xde peminat, ade peminat dia, ramai…. dia je yg wase low profile.. harap2 teruskan ke’humble’an setelah diiktiraf antara yg popular…

    0

    0
  88. dani says:

    andd… jgn xtau, undi fizz skit lg nk dapat Anugerah bintang Popular 2011 slps Aaron Aziz..

    TOP 5
    1- Aaron Aziz
    2- Fizz Fairuz
    3- Shaheizy Sam
    4- Johan
    5- Fasha Sandha

    0

    0
  89. tak pe2 says:

    pd pandangan mata aku lar .. aku tak kish sgt artis lain tu mcm si lofa tu ker dia mmg biasa pakai mcm tu walaupun mata aku semak tgk artis2 nie tah pe2 fesyennye tp bl si siti tu ya allah napa la pakai bj mcm tu nampak tembam btl dah lar breast dia nampak besar gila…pakai pulak serban mcm tu lawak sgt2…tp nak bt mcm mn kan dah ramai fans dia sampaikan abph pun nak bg arwad tp tak leh nak kasi jd bt lar satu anugerah khas tu dia tp yg siaannya lg dua org calon jd mcm kambing itam jer coz nak penuhi syarat…pd aku lar…n yg aku tak puas ati lg pasal tasha shila n fs nie…adoi lar mcm mn lar leh menang kot2 mmg btl undi sendiri…menyampah tgk muka si ts nangis2 konon…yg si fs pulak tah lar dia tak tgk ke body dia kat cermin…barai abis londeh segalanya pun msh nak pakai ketat2 n baju tak berlengan…hodoh siot…aku pun perasan bl kamera tak tala ke fs muka dia mencebit tp bl tala ke dia senyum melebar…hipokrit btl…mesti ramai yg akan hentam aku lps nie…silakan lar…

    0

    0
  90. tersembul lah kau ni says:

    apa lah masalah kau ni neelofa?? bila bercakap mmg nampak bijak, bila berpakaian nampak bodoh yg amat….. terkeluar2 apa yang tak patut. cover lah sikit………

    0

    0
  91. izzah says:

    ske izzah menang….

    0

    0
  92. kasihan says:

    kesian Erra,sorang2 aje. suami dah kawin lain kan, gitu lah gamaknya…. anak cantik, bini pun cantik..tp kau kawin jgk dgn budak office kau jgk yer engku emran. tak guna! *nasib baik kerja dah ditamatkan kontrak si engku ni, kalau tak semak mata aku tgk kau kat office*

    0

    0
  93. zana says:

    adakah yg bersama aizat 2 Tam Spider?? sempoi je dress up die. hahaha

    0

    0
  94. guabatu says:

    Aaaaaaahhhhhhhhhh. Aku tak kisah pasal yg lain…… janji johan menang!! Hahaha. Puas hati gilerrr

    0

    0
  95. miss says:

    sheila majid npe body mcm nenek2…..hadoiii….yg atas dh ok,part pinggang ke bwh hancuss…bju ketat sgt…..tk sesuai ngn umur.

    0

    0
  96. bibirseksi says:

    suke tengok Fazura low profile walaupun lebih cantik menarik drpd yang lain2 kak ziana & Lan sora memang power!! sesuaaaaaaaaaai sangat duet.. :)

    0

    0
  97. hazel says:

    ape pon fazurah mmg cun beb…btol kate rosyam nor,dia artis paling lawa dlm malaysia….
    cun abis…aku siap bergambar ngan dia lg…huhuhuhu

    0

    0
  98. rose says:

    erra n fazura sgt cantik…:)

    0

    0
  99. anak malaysia says:

    kalo malaysia ni jalankan hukum hudud aper akan akn jd dgn industri seni negara kiter ni yer…

    0

    0
  100. nunina says:

    tam spider terbaekkkkkkkkkkkkkkk…sempoi j bju xpyah nk poyo2 sgat cm org len..bajet retis gler j yg lain tu..haha

    0

    0
  101. anak malaysia says:

    aper kan jd pada industri seni malaysia if hukum hudud dijalankan

    0

    0
  102. lola says:

    najwa latiff dah kritikal..
    die patut hire sorg stylist.. kesiann die..
    baju die sume xlawa..

    0

    0
  103. gedixxx says:

    dari dulu ag ak nk thu..pe mksud 1st tu sbenarnyer??

    0

    0
  104. mida says:

    yg plik nye pompuan sume tdedah sane sini tp yg laki plak bukan men tutup hbs atas bawah sampai xklhatan aurat diorang 2..yg pompuan dok tnjuk la aurat yg bakal terbakar tu..

    0

    0
  105. nojie says:

    Fazura, erra fazira.. nampak cantik n elegan sangat!

    0

    0
  106. iza says:

    8. Pelakon TV Lelaki Popular – Fizz Fairuz. Di manakah pengundi Aaron Aziz?
    nape kena ada ayat tambahn kat belakang tu? abg nara jgn nak perlekehkan fizz pulak! aaron pun suka fizz menang. dia mmg layak!!

    0

    0
  107. fasha says:

    nape nak persoalkan fiz fairuz menang…name pon dapat anugerah pelkon tv.kasi je la fiz fairuz…die lg banyak blakon tv..ok la tu aaron dah menang 2 kategori..lagi bakat aaron byak kat filem compare dengan tv… :)

    0

    0