Written by AbangNara | November 25th, 2010

zizan raja lawak bercinta dengan juliana evans

Kami nak tukar daripada menjadi sebuah blog gosip kepada blog cari jodoh. Semenjak dua menjak ini, kami tengok ada kemesraan antara Zizan Raja Lawak dan Juliana Evans di Twitter. Mungkinkah bibit-bibit cinta sudah berputik? Kalau tak berputik pun, kami nak putikkan jugak sebab kami rasa diorang berdua nie memang sangat sesuai.

zizan raja lawak bercinta dengan juliana evans

Kami tahu ramai wanita-wanita dan lelaki-lelaki di luar sana yang mengidamkan kekasih seperti Juliana Evans dan Zizan. Kecantikan Juliana Evans sudah tentu mampu mencairkan hati para pria dan kelawakan Zizan memang menambahkan lagi kemachoannya. Tak gitu?

zizan raja lawak bercinta dengan juliana evans

Sila undi kalau anda sokong Zizan Raja Lawak mengorat si cantik Juliana Evans. Kami mahukan pendapat anda. Adakah mereka sesuai untuk dicouplekan? Undi sekarang jugak!!!


Baca Yang Ini Pulak:-

150 responses to Siapa Sokong Kalau Zizan Raja Lawak Mengorat Juliana Evans?

  1. topo says:

    pergh!!! tak tau la nak sokong ke nak jeles..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
    • takbaik taw says:

      nak risau ape..zizan kapel ngn lis dulu pon xkemane..pasal artis ngn artis mmg camtu pngai depa..xpuas..so layan jela cintun2 cenggini…xyah nak emo sngt..bese la tu..juliana ni mude sngt..xkenal cinta sebenar lagik..so tukar2 tu besela..lagik xjumpe sesuai..tp bab cium2 tu bia la die yg tanggung~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • mamatbagla says:

      abg nara, pic kawin anis suraya x de ke… kn dia bru kawin…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • akukuku says:

      woi @artis bukan idola
      ape bendela mu mngarut melalak ntah ape2
      ko ni slah topik ke mabok
      adoyaii

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
    • aku tak suka misai dato k says:

      aku mcm penah baca ni lupa ktne..weh tapi ko slh topik ni..topik da basi..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • nini says:

      alah adik oiiiiiiii citer tu semua org dah tau dah basi…….apa kau ingat siti tu malaikat ke?

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  2. aizuddin says:

    aritu nampak tweet zizan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. aries_april says:

    klau jdoh…nk bt cam na…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • kakak naraa says:

      juliana evans cute sangat2….

      wearetheslave.blogspot.com/2010/11/hukum-melakukan-onani.html

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  4. erm.. juliana tu mmg cantik, tak dinafikan. la ni dok blaja dialek Trg utk drama bersiri Natrah. elok aaa tu leh Zizan tlg ajar etek… klu nk kapel, xyah aaa wase, Juliana tu dah beberapa ‘bertuka tgn’, kapel kemain smpi cium2 pipi depan public.. tp tatau aaa kot Zizan tak kisah org jenis sosial.. sekati korang aaa…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
  5. Cik Su says:

    ops zizan..sanggup ko curang denganku..hahahah

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  6. [...] See th&#1077 original post: Siapa Sokong Kalau Zizan Raja Lawak Mengorat Juliana Evans? [...]

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  7. Melz says:

    Artis + artis ? susah jgak tu ahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  8. Along says:

    Susah nak kata hahahha~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. natural's niece says:

    sokong jer sbb xsuka cornetto love, xsuka akim. mcm langit ngan bumi dgn jue. zizan lg okei dr akim

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
    • meh says:

      lol. teramat sangat tak padan. jue ni sgt cantik. zizan sgt plain. kalau la si zizan ni org bese dan bukannya seorang artis, xdenye si jue ni nak pndang dia. haha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  10. eliz says:

    kalau kapel ngn jijan, mmg tebahak2 je la si julia gelak

    bahahaha

    jgn jd mcm nabil ok jijan?
    leaving a hot woman for a bitch :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 4
  11. miss suka masak says:

    juliana 2 mix mat salleh kew???…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. RiRi says:

    terer la mu zizan dpt juliana…klu dh jodoh x kemana… :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • kurus says:

      spek ko ngn miss poco to kembo kew? ekeke

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • 3004 says:

      zizan ni dpt awek cun2..jek kn..aritue leez..diana amir..skrg jue plak..tgk biase jek..kekeke

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • RiRi says:

        dia nye lawak tu penghibur hati..hope x jd cam nabil..nmpk mcm gentleman..baik tp rupanye..boye gelojoh…huhu

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • Clipkertas says:

        brnama diana amir tu x der pape arrr..ngan jijan nie.. die sorg jo yg perasan…

        aku rase lbh elok jijan nie ngan org biasa2 n yg plg sweet sgt ngan die… klu ngan Juliana nmpak sweet tp… tau la artis sesame artis,,,, byk dugaan nyer… sian plak mereka ngan kluarge mereka….

        tp mmg Zizan d best n clean artis … i like..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  13. kurus says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 10
  14. nic@pet says:

    rasanya Ju dah ader BF,, tapi bukan dari kalangan pelakon atau artis…

    bisnezmn rasanya…

    jadi xda peluar tuk orang lain ngorat,,,

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  15. alan says:

    smlm nampak dieorg makan kat mali’s corner kat danau… adakah????

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  16. sinichi x kudo says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 14
  17. Dauspozi says:

    Ada ku kesah… ehehe… <<<dah vote!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. mia qaleesya says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 24
  19. Kasih says:

    kalo dh jodoh x kemana, tp rasa nya jue dh ada pakwe bisnezman yg berjaya….

    zizan ok lg dr nabil tu k….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  20. fcuk says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 14
  21. kak Timah says:

    xyah lah jijan klo couple pom gerenti jap je tu…klo kahwin pom jap jgk pastu cerai….al-maklumlah org cantik n seksi….paham2 je lah,,,

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
    • miss suka masak says:

      xsemua owg cantik bperangai sebegitu rupa…

      dont judge a book by its cover…hurm

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  22. maimoon says:

    cinta bukan satu paksaan. Ingat dorang ni barbie doll ke leh matching2 ikot suke. Lu pikr la sndri !

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  23. kurus says:

    test

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. juli says:

    Aku sbgai wakil org trg kt sini (sbb aku org ganu), tak brp nk ske la zizan ngan ju. ju mmg cntik, zizan pn ada la rupa skit2 tp ermmmm, ju tu sosial la. zizan nmpk cm baik jer (tp tak tau la kalau same2 sosial). hr tu pts ngan leez sbb mak tak ske, nk suh cr yg baik tp knp ngan ju blh jer? aku lg ske zizan ngan leez dl. aku penah jmpa leez kt sogo, sweet org nya. dan leez tu adalah kwn kpd kwn aku. dan aku tau knl gak pakwe leez skang tu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 8
  25. puteri says:

    saya pun org terengganu…..tp dop berkenan eh dgn zizan tu…..waka waka…….muka lawak doh

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  26. gurl says:

    i like…=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. hajimaru says:

    Zizan darling..tergamak u berpaling tadah ngan i…u hantar i balik umah mak bapak i skrg jugak….tpah tertipu bang…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  28. Erin says:

    mcm ok je tp iF xjd cpl its ok gak..There’s a lot of guys and girls out there waiting for both of them..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. filania says:

    ngn jue plak?….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Rin says:

    aku undi yg ‘dr jue baik aku…’ wakakaa!
    wlpon zizan bhidung pjg, jgn lah jd hidung belang.. :D

    aku syuke jijannnn ~~~~~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  31. ntahapaapantah says:

    zizan ada subaru impreza sti ver 8 lg.. dh package per..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Mom says:

    Nak ke juliana evans kt zizan? sdgkan Tok ti pun nak yg kaya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Ulat Sutera says:

    ape2 je la..ada aku kesah..my vote..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. peh! macam kelapa laut dibelah-belah.. kekeke.. kalau jodoh tak ke mana beb! :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. barbie says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 42
  36. ania says:

    zizan ni kapel dengan diana amir la, i knw them. zizan lepak rumah diana amir kt puchong tu mcm umah sediri dh…aritu diana amir ni ikut zizan g amik mak zizan kt trganu and dtg kl blk… dorg penah clash sbb zizan curang, tp dh kapel blk…diaorg salu dating kt umh diana amir kt ioi mall or the curves…

    p/s…rumah aku dekan ngn umah zizan..hmm, penah nampak kete diana amir semalaman kt situ………….apekah??? esknya diana keluar dr rmh tu..x sure ramai ke 2 org je d rumah zizan tu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
    • BumbleBee says:

      dh tawu…jgn bersubahat. Esok satu kawasan perumahan tu rasai bahang panas nyer….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • Annedesilva says:

        puchong kat area mana tu?
        meh anne investigate sket…hihuhuhuhu…..
        betol kata bee kalau nampak reportkan..
        nanti tak pasal2 kawasan awk tu jadik panassssss sbb dorg….

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • ania says:

          kat taman perindustrian puchong…dekat je dengan tesco… i know them very well, sorry to sasy this.. fam diana amir sgt sosial.. dari abg sampai adik.. mak nye xkisah, ayah nye org besar di uthm……hmmmm

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • kongkang says:

          betul2….diana amir mmg dengan zizan pn kn…bila masa plaks zizan dgn jue??tak seswai lansung..rumah diana amir memang dekat tesco puchong,belakang sana nunnn…siapa jew yang suka diana amir ni…tak cun lansung..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • dila_cute says:

          ya ker??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Fah says:

    Kalau diIzinkan Tuhan,Jodoh tak kemana.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. Miss pocO says:

    aku paling benci ngan org yg HIPOKRIT…!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  39. Miss pocO says:

    smg Zizan dpt mbimbing juliana agar tidak seksi lg…insyaAllah…

    all the best to u Zizan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 3
  40. miss suka masak says:

    moga bbhagia la…………………hurm

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  41. ek says:

    dunia artis ni ibarat roda .. hari ini berpusing kat atas .. besok dia akan berpusing kat bawah ..lihat saja nasib apek .. dulu dia dijulang .. hari ini seolah olah sepi .. beringat ingat le zizan ..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  42. eszol says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 52
  43. Amoi says:

    Choi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  44. hid says:

    zizan abng angkat jue
    takkan tak tahu…
    fail laman web gosip nie yang tu pun tak tahu…..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  45. ery farieha says:

    ehhhh… jue da takde pape ke dengan sam bunkface? hohohok!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  46. lolyat gang says:

    jue ni elok dgn aku je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  47. anyss says:

    sory 2 say….xpdn lgsung..!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  48. sosok says:

    emm..x pyh laa zizan couple dgn minah nie..

    aku x nak ko jd lupa diri nti mcm raja lawak sorng lg 1..
    you know who..eheheh

    tp kalau nak couple skalipon x pe, jnji jgn terlebih sudah aksi yekk..ehehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  49. kak timah says:

    ni kang ada yg masuk court nanti .. nasib baek abg nara dah delete .. semua org dah tau ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. jawaURBAN says:

    xsesuai!!jijan mcm keVILLAGEAn

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  51. gosipgurl_fea says:

    wah cute couple lah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. riz says:

    patutlah nmpk diorg kt pavillion minggu lps…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. ohcikgu says:

    gi try kapel dulu..kalau dapat..baru sokong..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. kongkang says:

    jijan bukan dengan diana amir ke???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  55. naana says:

    xleyh,,zizan ngn aq laa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. fiqah says:

    jgn sampai gosip cinta ni wat zizan jatuh..dia bru je nak pintas si nabil tu…kerjaya zizan tgh nak naik….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. kumbang says:

    jijan stil ngan diana amir kan?jue adik angkat dia je.cuba korang follow twitter depa.tapi masing2 main nyorok2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. mell inzaghi says:

    x leh blah.kalau zizan dapat jue pun mesti kejap jer…pasai jue ni minah sosial dan agak perasan jelita.percayalah kata pok cik ni.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  59. grrrrrrrrrr says:

    waaaaa…maju skunk zizan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Hani Gorgeous says:

    ni semua soal SEKUFU..

    same ade sekufu jadi kawan ONLY or jadi suami isteri..

    not my intention to kutuk sesape, but zizan patut cr permpuan yg sekufu ngan dia e.g. mcm ex-gurlfren dia dulu, sape ekh, budak AF tu, aaa.. Leeza..

    cos ni aku rase ju mmg cantik and possibility utk ju jatuh cinta kt lelaki lain yg lebih GORGEOUS dr zizan amat lah tinggi.. tgk melodi haritu pun ju beriya ckp dia mungkin takkan ade ‘ape-ape’ ngan zizan.. just suke berkawan je cos zizan is hilarious guy,

    SO?? dah terang lg bersuluh kan..

    p/s: aku suke lawak & personality zizan MORE compared to nabil..ju pun aku minat gak cos dia cute..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. whoah this blog is excellent i love reading your articles. Keep up the great work! You know, a lot of people are searching around for this information, you can help them greatly.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. ondel'hv says:

    jue syg kat zizan..wah..biar betul?..tp,apa2 pon dorang 2 sangat sesuai laa..juliana cute+zizan lawak..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  63. unidentified says:

    well for my point of view. yes juliana evan is pretty cos she’ve got that mixed blood in her.. to match make with zizan, i dun think so as i think they dun really make a good pair. seen juliana’s pictures in google with that kindda havoc kindda pose and such. thats such ashame. but yet again, if they are ment to be they will. No offence but so long as they are happy shouldnt be any problem. its juz them to make thing right or wrong. all the best to these couple :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  64. hidayah says:

    urm………
    zizan n juliana mmg serasi giler!
    jelez tgok…hix3

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. Merrill Hahn says:

    Romantic Quotes Give Expression To The Concealed Feelings Of Love

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  66. You made several intriguing points. I’m not sure if we see eye to eye on everything, but then again, who does? I must look into it further. Fine article at any rate, thanks and ta ta! (Added this to FeedBurner, so enjoy! :))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. News says:

    Giving you quality News became valuable to most of people.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. brunt says:

    the coop regularly can cut down odor and bug or pest infestations. Apart from that, those are

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Thanks for ones marvelous posting!| I certainly enjoyed reading it, you could be a great author.|I will remember to bookmark your blog and may come back in the foreseeable future.| I want to encourage that you continue your great posts, have a nice morning!|
    My spouse and I absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be just what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content available for you?| I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a lot of the subjects you write with regards to here. Again, awesome web site!|

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. Mireya Gun says:

    Hey there! I’m at work browsing your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work! Thank you!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  71. kallam says:

    zizan and julizna evans mmn sesuai sngt2……….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1