Written by AbangNara | November 25th, 2010

zizan raja lawak bercinta dengan juliana evans

Kami nak tukar daripada menjadi sebuah blog gosip kepada blog cari jodoh. Semenjak dua menjak ini, kami tengok ada kemesraan antara Zizan Raja Lawak dan Juliana Evans di Twitter. Mungkinkah bibit-bibit cinta sudah berputik? Kalau tak berputik pun, kami nak putikkan jugak sebab kami rasa diorang berdua nie memang sangat sesuai.

zizan raja lawak bercinta dengan juliana evans

Kami tahu ramai wanita-wanita dan lelaki-lelaki di luar sana yang mengidamkan kekasih seperti Juliana Evans dan Zizan. Kecantikan Juliana Evans sudah tentu mampu mencairkan hati para pria dan kelawakan Zizan memang menambahkan lagi kemachoannya. Tak gitu?

zizan raja lawak bercinta dengan juliana evans

Sila undi kalau anda sokong Zizan Raja Lawak mengorat si cantik Juliana Evans. Kami mahukan pendapat anda. Adakah mereka sesuai untuk dicouplekan? Undi sekarang jugak!!!


150 responses to Siapa Sokong Kalau Zizan Raja Lawak Mengorat Juliana Evans?

  1. topo says:

    pergh!!! tak tau la nak sokong ke nak jeles..

    0
    0
  2. aizuddin says:

    aritu nampak tweet zizan..

    0
    0
  3. aries_april says:

    klau jdoh…nk bt cam na…

    0
    0
  4. erm.. juliana tu mmg cantik, tak dinafikan. la ni dok blaja dialek Trg utk drama bersiri Natrah. elok aaa tu leh Zizan tlg ajar etek… klu nk kapel, xyah aaa wase, Juliana tu dah beberapa ‘bertuka tgn’, kapel kemain smpi cium2 pipi depan public.. tp tatau aaa kot Zizan tak kisah org jenis sosial.. sekati korang aaa…

    0
    0
  5. Cik Su says:

    ops zizan..sanggup ko curang denganku..hahahah

    0
    0
  6. […] See th&#1077 original post: Siapa Sokong Kalau Zizan Raja Lawak Mengorat Juliana Evans? […]

    0
    0
  7. Melz says:

    Artis + artis ? susah jgak tu ahahaha

    0
    0
  8. Along says:

    Susah nak kata hahahha~

    0
    0
  9. natural's niece says:

    sokong jer sbb xsuka cornetto love, xsuka akim. mcm langit ngan bumi dgn jue. zizan lg okei dr akim

    0
    0
    • meh says:

      lol. teramat sangat tak padan. jue ni sgt cantik. zizan sgt plain. kalau la si zizan ni org bese dan bukannya seorang artis, xdenye si jue ni nak pndang dia. haha

      0
      0
  10. eliz says:

    kalau kapel ngn jijan, mmg tebahak2 je la si julia gelak

    bahahaha

    jgn jd mcm nabil ok jijan?
    leaving a hot woman for a bitch :)

    0
    0
  11. miss suka masak says:

    juliana 2 mix mat salleh kew???…..

    0
    0
  12. RiRi says:

    terer la mu zizan dpt juliana…klu dh jodoh x kemana… :)

    0
    0
  13. kurus says:

    aku tk sokong exbopren aku kapel dgn sesaper pon..

    0
    0
  14. [email protected] says:

    rasanya Ju dah ader BF,, tapi bukan dari kalangan pelakon atau artis…

    bisnezmn rasanya…

    jadi xda peluar tuk orang lain ngorat,,,

    0
    0
  15. alan says:

    smlm nampak dieorg makan kat mali’s corner kat danau… adakah????

    0
    0
  16. sinichi x kudo says:

    pi lantak depa lh nk kapel ke x….hahahah

    0
    0
  17. Dauspozi says:

    Ada ku kesah… ehehe… <<<dah vote!

    0
    0
  18. mia qaleesya says:

    ak pn xstuju ex bf ak couple g pmp lain…argh tensen

    0
    0
  19. Kasih says:

    kalo dh jodoh x kemana, tp rasa nya jue dh ada pakwe bisnezman yg berjaya….

    zizan ok lg dr nabil tu k….

    0
    0
  20. fcuk says:

    muka dah lah mcm bangla…

    0
    0
  21. kak Timah says:

    xyah lah jijan klo couple pom gerenti jap je tu…klo kahwin pom jap jgk pastu cerai….al-maklumlah org cantik n seksi….paham2 je lah,,,

    0
    0
  22. maimoon says:

    cinta bukan satu paksaan. Ingat dorang ni barbie doll ke leh matching2 ikot suke. Lu pikr la sndri !

    0
    0
  23. juli says:

    Aku sbgai wakil org trg kt sini (sbb aku org ganu), tak brp nk ske la zizan ngan ju. ju mmg cntik, zizan pn ada la rupa skit2 tp ermmmm, ju tu sosial la. zizan nmpk cm baik jer (tp tak tau la kalau same2 sosial). hr tu pts ngan leez sbb mak tak ske, nk suh cr yg baik tp knp ngan ju blh jer? aku lg ske zizan ngan leez dl. aku penah jmpa leez kt sogo, sweet org nya. dan leez tu adalah kwn kpd kwn aku. dan aku tau knl gak pakwe leez skang tu

    0
    0
  24. puteri says:

    saya pun org terengganu…..tp dop berkenan eh dgn zizan tu…..waka waka…….muka lawak doh

    0
    0
  25. gurl says:

    i like…=)

    0
    0
  26. hajimaru says:

    Zizan darling..tergamak u berpaling tadah ngan i…u hantar i balik umah mak bapak i skrg jugak….tpah tertipu bang…

    0
    0
  27. Erin says:

    mcm ok je tp iF xjd cpl its ok gak..There’s a lot of guys and girls out there waiting for both of them..

    0
    0
  28. filania says:

    ngn jue plak?….

    0
    0
  29. Rin says:

    aku undi yg ‘dr jue baik aku…’ wakakaa!
    wlpon zizan bhidung pjg, jgn lah jd hidung belang.. :D

    aku syuke jijannnn ~~~~~~~~

    0
    0
  30. ntahapaapantah says:

    zizan ada subaru impreza sti ver 8 lg.. dh package per..

    0
    0
  31. Mom says:

    Nak ke juliana evans kt zizan? sdgkan Tok ti pun nak yg kaya

    0
    0
  32. Ulat Sutera says:

    ape2 je la..ada aku kesah..my vote..hehe

    0
    0
  33. peh! macam kelapa laut dibelah-belah.. kekeke.. kalau jodoh tak ke mana beb! :D

    0
    0
  34. barbie says:

    mcm sampah muke zizan

    0
    0
  35. ania says:

    zizan ni kapel dengan diana amir la, i knw them. zizan lepak rumah diana amir kt puchong tu mcm umah sediri dh…aritu diana amir ni ikut zizan g amik mak zizan kt trganu and dtg kl blk… dorg penah clash sbb zizan curang, tp dh kapel blk…diaorg salu dating kt umh diana amir kt ioi mall or the curves…

    p/s…rumah aku dekan ngn umah zizan..hmm, penah nampak kete diana amir semalaman kt situ………….apekah??? esknya diana keluar dr rmh tu..x sure ramai ke 2 org je d rumah zizan tu

    0
    0
    • BumbleBee says:

      dh tawu…jgn bersubahat. Esok satu kawasan perumahan tu rasai bahang panas nyer….

      0
      0
      • Annedesilva says:

        puchong kat area mana tu?
        meh anne investigate sket…hihuhuhuhu…..
        betol kata bee kalau nampak reportkan..
        nanti tak pasal2 kawasan awk tu jadik panassssss sbb dorg….

        0
        0
        • ania says:

          kat taman perindustrian puchong…dekat je dengan tesco… i know them very well, sorry to sasy this.. fam diana amir sgt sosial.. dari abg sampai adik.. mak nye xkisah, ayah nye org besar di uthm……hmmmm

          0
          0
        • kongkang says:

          betul2….diana amir mmg dengan zizan pn kn…bila masa plaks zizan dgn jue??tak seswai lansung..rumah diana amir memang dekat tesco puchong,belakang sana nunnn…siapa jew yang suka diana amir ni…tak cun lansung..

          0
          0
        • dila_cute says:

          ya ker??

          0
          0
  36. Fah says:

    Kalau diIzinkan Tuhan,Jodoh tak kemana.

    0
    0
  37. Miss pocO says:

    aku paling benci ngan org yg HIPOKRIT…!

    0
    0
  38. Miss pocO says:

    smg Zizan dpt mbimbing juliana agar tidak seksi lg…insyaAllah…

    all the best to u Zizan…

    0
    0
  39. miss suka masak says:

    moga bbhagia la…………………hurm

    0
    0
  40. ek says:

    dunia artis ni ibarat roda .. hari ini berpusing kat atas .. besok dia akan berpusing kat bawah ..lihat saja nasib apek .. dulu dia dijulang .. hari ini seolah olah sepi .. beringat ingat le zizan ..

    0
    0
  41. eszol says:

    ngorat,couple,kongkek,kluar video,????,famous

    mcm tu la

    0
    0
  42. Amoi says:

    Choi…

    0
    0
  43. hid says:

    zizan abng angkat jue
    takkan tak tahu…
    fail laman web gosip nie yang tu pun tak tahu…..

    0
    0
  44. ery farieha says:

    ehhhh… jue da takde pape ke dengan sam bunkface? hohohok!

    0
    0
  45. lolyat gang says:

    jue ni elok dgn aku je

    0
    0
  46. anyss says:

    sory 2 say….xpdn lgsung..!

    0
    0
  47. sosok says:

    emm..x pyh laa zizan couple dgn minah nie..

    aku x nak ko jd lupa diri nti mcm raja lawak sorng lg 1..
    you know who..eheheh

    tp kalau nak couple skalipon x pe, jnji jgn terlebih sudah aksi yekk..ehehehe..

    0
    0
  48. kak timah says:

    ni kang ada yg masuk court nanti .. nasib baek abg nara dah delete .. semua org dah tau ..

    0
    0
  49. jawaURBAN says:

    xsesuai!!jijan mcm keVILLAGEAn

    0
    0
  50. gosipgurl_fea says:

    wah cute couple lah!

    0
    0
  51. riz says:

    patutlah nmpk diorg kt pavillion minggu lps…

    0
    0
  52. ohcikgu says:

    gi try kapel dulu..kalau dapat..baru sokong..

    0
    0
  53. kongkang says:

    jijan bukan dengan diana amir ke???

    0
    0
  54. naana says:

    xleyh,,zizan ngn aq laa

    0
    0
  55. fiqah says:

    jgn sampai gosip cinta ni wat zizan jatuh..dia bru je nak pintas si nabil tu…kerjaya zizan tgh nak naik….

    0
    0
  56. kumbang says:

    jijan stil ngan diana amir kan?jue adik angkat dia je.cuba korang follow twitter depa.tapi masing2 main nyorok2

    0
    0
  57. mell inzaghi says:

    x leh blah.kalau zizan dapat jue pun mesti kejap jer…pasai jue ni minah sosial dan agak perasan jelita.percayalah kata pok cik ni.

    0
    0
  58. grrrrrrrrrr says:

    waaaaa…maju skunk zizan

    0
    0
  59. Hani Gorgeous says:

    ni semua soal SEKUFU..

    same ade sekufu jadi kawan ONLY or jadi suami isteri..

    not my intention to kutuk sesape, but zizan patut cr permpuan yg sekufu ngan dia e.g. mcm ex-gurlfren dia dulu, sape ekh, budak AF tu, aaa.. Leeza..

    cos ni aku rase ju mmg cantik and possibility utk ju jatuh cinta kt lelaki lain yg lebih GORGEOUS dr zizan amat lah tinggi.. tgk melodi haritu pun ju beriya ckp dia mungkin takkan ade ‘ape-ape’ ngan zizan.. just suke berkawan je cos zizan is hilarious guy,

    SO?? dah terang lg bersuluh kan..

    p/s: aku suke lawak & personality zizan MORE compared to nabil..ju pun aku minat gak cos dia cute..

    0
    0
  60. whoah this blog is excellent i love reading your articles. Keep up the great work! You know, a lot of people are searching around for this information, you can help them greatly.

    0
    0
  61. ondel'hv says:

    jue syg kat zizan..wah..biar betul?..tp,apa2 pon dorang 2 sangat sesuai laa..juliana cute+zizan lawak..

    0
    0
  62. unidentified says:

    well for my point of view. yes juliana evan is pretty cos she’ve got that mixed blood in her.. to match make with zizan, i dun think so as i think they dun really make a good pair. seen juliana’s pictures in google with that kindda havoc kindda pose and such. thats such ashame. but yet again, if they are ment to be they will. No offence but so long as they are happy shouldnt be any problem. its juz them to make thing right or wrong. all the best to these couple :)

    0
    0
  63. hidayah says:

    urm………
    zizan n juliana mmg serasi giler!
    jelez tgok…hix3

    0
    0
  64. Merrill Hahn says:

    Romantic Quotes Give Expression To The Concealed Feelings Of Love

    0
    0
  65. You made several intriguing points. I’m not sure if we see eye to eye on everything, but then again, who does? I must look into it further. Fine article at any rate, thanks and ta ta! (Added this to FeedBurner, so enjoy! :))

    0
    0
  66. News says:

    Giving you quality News became valuable to most of people.

    0
    0
  67. brunt says:

    the coop regularly can cut down odor and bug or pest infestations. Apart from that, those are

    0
    0
  68. Thanks for ones marvelous posting!| I certainly enjoyed reading it, you could be a great author.|I will remember to bookmark your blog and may come back in the foreseeable future.| I want to encourage that you continue your great posts, have a nice morning!|
    My spouse and I absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be just what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content available for you?| I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a lot of the subjects you write with regards to here. Again, awesome web site!|

    0
    0
  69. Mireya Gun says:

    Hey there! I’m at work browsing your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work! Thank you!

    0
    0
  70. kallam says:

    zizan and julizna evans mmn sesuai sngt2……….

    0
    0