Written by AbangNara | January 27th, 2011

fasha sandha kena ugut

Abang Nara memang tak boleh betul kalau ada orang nak cederakan mana-mana perempuan. Tak kena dengan jiwa pencinta wanita ini. Terasa macam tak kena. Perempuan perlu dibelai dan dimanja. Bukannya dicederakan. Cian kat Fasha Sandha kena ugut.

fasha sandha kena ugut

Tapi ini kes lain. Bukan lelaki yang nak cederakan perempuan. Ini perempuan yang nak cederakan perempuan. Berat kes ini. Nasib baik sekadar SMS ugutan sahaja. Kalau dah betul-betul pergi cederakan siapa yang malu?

Kadang-kadang rasa malu kalau perempuan bergaduh sebab lelaki. Macamlah kat dunia ini ada sorang je lelaki. Perempuan gaduh penat-penat, tapi yang lelaki tak amik port pun. Entah-entah tengah tersengih sebab jadi jejaka rebutan. What a world ~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

446 responses to Siapa Perempuan Itu Yang Ugut Nak Cederakan Fasha Sandha?

  1. putri says:

    U got a point!!penat jer gaduh pasal laki nie…yg FS pun dok meroyan pesal…dah2 la…

    • putri says:

      eh..xsangka plak 1st..hee~

      • eliz says:

        bang nara, saya nak rekues UTK BANG NARA BAN CERITA PEMPUAN NI

        menyampah dah!!!!!

        • luciousss says:

          btl….sy pun request bnd yg sama…pnt plak nak lyn citer pts cinta si pasha niii..ban diz chip stori..

        • ikan buntal says:

          yeah..sy sokong eliz & luciouss ni…. ban aje lah citer FS ni..naik bosan dah sy….cari citer artis lain la abg nara….

        • Fasha Sendat says:

          artis-artis lain tak sensasi I. Kasihan kan?

          I kan famous…masuk Top 5. Cerita kauorang, Kak Rokiah jual goreng keledek flat sebelah pon tak hingin nak amik tau.

          Kauorang famous keeeee? 8)

        • mat rock says:

          Awek2 sekrang…dah macam WWF..jom gusti..?

        • Miss Kutilyoyo says:

          entah2 yang ugut FS tu….Kasih (regular kat forum nie) ?

          Kah Kah Kah

        • pisau cukur says:

          hang ni dok tk dok babit nama kasih tu fsal apa miss kutilyoyo aaiihhhh…ada dia dok kcau hang ka?hang pon dh sma meroyan mcm fasha dh aku tgk aaiihhhh…

        • minah jambu says:

          miss kutilyoyo ni pahal weii, suka nau cr pasal dgn kasih tu weii..dh2 la yo.

        • amina says:

          Taknak baca pasal Fasha Sandha takpayah lah bukak thread ni. Takde siapa paksa pun.

        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          semoga kisah dia ni menjadi teladan kepada kita bersama….

        • minah murai says:

          first time aku rasa lebih matang dari org2 tua ni..

        • Ratu Bulu Mata Palsu says:

          I want more Fasha…..stories…!

        • atiey says:

          jgn “ban”, nnt beautiful nara x panasz lg… huhuhuhu… cita ttg dier kan bnyk…

        • mat rock says:

          betul..aku suka cerita dia… panas…yang lain..cerita suam2 kuku ..

          we want more Fasha!

        • silentgirl says:

          ye2 je bosan ngan cte fasha..tp aku tgk entry fasha la paling byk komen…klu xske…jgn la komen..haii, fasha oh fasha…mcm2 betul la..kisah ptus ngan jejai..ni ade plak org ugut die…jgn fasha jd mental da la ekk…smoga tabah mhadapi dugaan..bersama dgn jejai adalah 1 ksilapan..dr tkejar2 jntn tu…baek blakon byk2…cr duit..

        • hothotheat says:

          nanti koleksi gosip nara tak top la lau tade cite2 hot mcm fasha nh..

        • Jejai Danish says:

          Jejai lah punca segalanya…bini mengandung pun masih buat hal…sekarang nie…apa dah jadi. Be a gentleman..stop this madness!

        • silentgirl says:

          da laki mate keranjang kan..bini cntek n comel nk mati pn pndg gak pmpuan lain..pmpuan plak kan pakar mgoda..kucing kalu npk ikan, xkan nk diam je..hihihi…tp kucing skang mkn friskies je..

        • Jejai Danish says:

          …bini cantek..mungkin atas katil…tak cantek..kaku macam patung..pun ada..

          8)

        • silentgirl says:

          jejai danish..pe mksud anda kaku? amboi…hang cte psl dlm klambu org pn hang taw eh..

        • antijejainorafasha says:

          tul.fasha jd mkin menjadi2 sbb die wat pe byk coverage n publisiti.kalu kite wat x layan mungkin die akn cool sket.bkn pe.wat malu org pmpuan je tgk prangai die yg buruk n mroyan ni

        • Jejai Danish says:

          Dia artis…Jejai nak glamour..ada duit..tapi tak famous..tak hansem…sebab tu lah…

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          komen di atas bukan minah jambu yg sebenar jadi jangan salah faham thank Q

        • Jejai Danish says:

          Nara…aku nak cerita KURAFAT….FUYOH! 6 Juta !

      • Saya says:

        apa? ugut dicederakan? kes berat nih..kena repot polis nih!!! haiiissh, LOOSER siot..dh kena tinggal tuh pi masuk bilik, kunci baik2 muhasabah diri!! toksah la nk tunjuk kebodohan diri!! xpun gi beli soduku.. leh asah minta! kalo xcaya siapkn 1 buku soduku yg beginner punya pastuh try bg statement sure ada peningkatan..pastuh masuk bilik blk,try lak yg standard & expert jgn kuar2..pas dh abis tu try bg statement..sure org kagum sbb fasha dh xmerepek lg!

        • hanie says:

          toi..kalo malas nak zikir..p main soduku muahhahahha lawak la ko ni

        • misskenyalang says:

          terimalah hakikat yg sebenar-benarnya. jangan asyik menyalahkan org lain. tiada manusia yg sempurna. belajar dr kesilapan.

        • missty says:

          bukan dlu penah fasha bgtau ke, org yg ugut tu ND..kan..if i not mistaken lah.

        • minah minachi says:

          ala yg ugutan tu bukannyer dah lama ker.? klu jd ND pun aku ugut die ,dah leperampas, mana x nyer….tuhan tu maha adil…ALLAH byr cash kat dunia…amik kau, dAH2LA meroyan cik pasha…

        • ABANG NARA KAKI PROVOKE says:

          ABANG NARA NI SUKA SANGAT PROVOKE PASAL CERITA FASHA SANDAR KAT BLOG. DIA HANYA LUAHKAN DLM TWEET DIA. INI SEMUA NAK MELARISKAN BLOG NARA DAN MEMBIARKAN ORG LAIN BUAT BANYAK2 DOSA KERING. YG AKU PELIK DIORANG X SUKA & BENCI FASHA TETAPI SUKA PULAK BACA.

        • Fasha Sundal says:

          Do you mean LOSER?
          ;p

        • kaki aku says:

          rasanya fan FS yg suka provoke kat FS sbb tu la FS sampai melenting memanjang…..hehe

        • lurus bendul rasa tertipu says:

          nora danish tu lurus beb, akan nak buat gitu..

          fasha sendat ni yang kuat menipu, cakap macam orang MABUK…

          kalo la aku kat tempat nora danish, aku sekeh kepala si fasha ni, confirm nangis… lebih2 pulak..
          woi fasha sendat, ko tu yg kacau laki orang, dah famili jejai xnak terima ko dari awal lagi, X FAHAM BAHASA KE TOLOL!!!!

      • amir says:

        BOORINGGGGGGG… citer psl artis lain pulak la.. aduyaiiiii!!
        nmpk sgt fs frust tertonggeng.. hahahaha!

      • cikciku says:

        aduhai fs…ko baru hilang bf dh macam org hilang laki plak..baru la ko tahu ye camana prasaan org yg ditinggalkan ye..agaknya dulu ko ketawakan org lebih sgt kot…skrg ko menangis plak..kan ke org tua2 kata jgn suka lbih2 nnti akan menangis kelak…ffuuuhhh

        • Ryta says:

          Masalahnya…yang kepoh skrg ni si Pasha Panda ni haa….ND mana ada kepoh sgt macam awek mental ni? Dalam sehari tak sampai 2, 3 jam ade jek bukti busuk yg dia dedahkan! Dah kena rejek tu redha jelah…aku takut makin lama meroyan, silap2 haribulan ada kuar story front page Metro…”Artis Kontroversi Sakit Jiwa Sejak Putus Cinta”…haaa…saper yg malu masa tu? Ko ngan mak ko yg gila glamor tu jugakkan?
          :-P

        • Jejai Danish says:

          Siapa suruh media2 laporkan Twitter dia? Hak dia lah..itu Twitter dia…

          Tak suka..tak payah komen…tak payah baca..:(

        • koya la lu says:

          la. ..
          dah spe suh post kat twitter. . .
          nk bg sume org bace la tu kan. . .
          klu org pendek akal cmni la. . .
          klu dia pndai, pnjg akal dia xkn tweet yg bukan2 la.. .
          xmatang cmni la. . .
          cm budak2. . .

        • koya la lu says:

          ape daa tweet yg bukan2 kat tweeter tu. . .
          nmpk sgt mentaliti dia kat tahap mane. . .

        • aku tak kasih says:

          Bialah..account dia yang korang sibok apa hal. POYO.

        • koya la lu says:

          kah3. . .
          account dia,tp semua org baca. . .
          kao pn sebok kat cni…
          POYO kau

        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          aku kesian ngan fasha n nora danis…. alangkah bestnya kalau kita dengar berita, fasha dan nora berdamai =)

      • blah laa says:

        ntah apa2 la dia ni, cukup2 la buat kontroversi. rasa macam dh boring dh. asyik kontroversi bodoh2 je. ni la dia.

        • x skee says:

          walaupn account dia,dia tetap public figure kan…setiap gerak geri dia org tetap perhatikan….sbb tu jgn buka pekung di dada dia sendiri….

    • sue says:

      kerna jantan keparat tu..perempuan due orang ni bertelingkah…
      haruz ka begini?

    • minah jambu says:

      apa lh weii dh2 la weii fasha nk malu kn lg diri tu tuk apa weii.cam xleh tima ketentuan allah ja lah weii. tul2 xda maruah lansung weii pas ni xtau bukti ap lg yg nk diselak dibuka oleh fasha ni weii.

    • suri says:

      tentulah gaduh dgn nora danish….

      • hothotheat says:

        TAK HERAN LA NGN SAPE DIE GADO..DIE NH KACAU ORG BOLE..ORG KACAU DIE TAK BOLE..CANANG SATU DUNIE..

        MEROYAN BAGAI LA LU FASAH GEDIK-GEDIK AN…

        • Ryta says:

          Tu namanya Pasha Panda takde otak!!
          Time buat ND dulu…sonok kemain….tak pikir lak pasal jgn campurtangan hal RUMAHTANGGA orang lain!
          Time ND bagi komen sket jek (blom wat pape lagi), sibuk bagi amaran jgn campurtangan hal PERCINTAAN dia!
          Wei…ND tu dulu isteri yg sah, kena cerai dek mat lombok tu sbb kegedikkan ko la Panda oii!!
          Skrg ni, ko baru kena rejek jek, dah meroyan siang malam pagi petang! Nape ek ko melenting sakan sdgkan ko kata ko tak rasa apa2 pun bila putus cinta? Ke ko ni dah ba*@&? (agak misteri di situ…..)
          :-)

    • Kambing Hitam says:

      pasal lelaki gaduh mcm xda otak..
      mana martabat ko sbgai perempuan FASHA??
      Taw la maruah da krg..
      tp jgn la tunjuk ag k?
      simpan Bodoh ko 2 kat umah k Fasha…
      wat malu je..
      Byk2kan berdoa k?
      xpyh bk aib org la…

    • sweet says:

      WEY NARA!! UDAH2 LA PASAL FS POMPUAN MEROYAN NIE… JELAK LOYA AKU LAA.. TAK ABIS2…

      YG SI FS NIE TAK ABIS2 MEROYAN PAHAL HA???
      DAH LA RAMPAS LAKI ORG.. PASTU SI SUAMI TU BACK UP SI X-WIFE, SI FS NIE PLAK TAK ABIS MEROYAN NYER.. BODOH PUNYER BETINA…
      SBB DAH BARAI LA TU SBB DIA JADI MCM NIE…

    • Saya says:

      putri, meroyan sbb ingat metro nk kuarkn statement dia frontpages tp rupanya kt hujung cerukkkk/~~ bengang psl rata2 comment xsokong and x impress dgn pembongkaran dia gak..lg plak org dh tangkp yg sms jejai tuh cm ala2 dh kena edit gak..

      • amir says:

        perasan tak sms jejai tu jawap lain mcm.. tak mcm org bercinta..
        ayat straight jer…
        mcm pasha tny kat mana, tgh buat apa…
        pastu jejai jwp…

        takde feeling org becinta..
        lg satu jejai sms ‘gonna sleep now’ -mcm xnk kena ganggu dgn pasha yg sms dia jer…

        sms welcome back dari pasha tapi takde reply dari jejai…

        hahahahahahahahahaha!!! syok sendri…

        • hothotheat says:

          ye r..msg2 y die sent kat jejai bnyak delete…die show msg2 y jejai reply je..
          elah cm org tak tau aje..poyo btl si gedik nh…NAK TEGAK KN BENANG Y BASAH LA KONONNYE..

        • si gendut says:

          kalau sms org bercinta macam mana pulak…ish ko ni macam dr love la pulak

    • azizah says:

      betoi pasai laki gaduh buat malu kaum pompuan ja la…dah2 la 2

    • katok2 says:

      Cerita pasal ugutan kt FS nie dh lama kan,masa tu penah masuk melodi. Masa tu ND bengang sbb FS tgh ada affair ngn JJ. (kalau x silap la) . Tp,kalau aku pn bengang,dh la tgh mengandung,suami dok wat perangai ngn pompuan len(tambah2 pula pompuan tu aku kenal). Mestila maki hamun,that’s normal la. Xkan nk happy masa suami curang dgn pompuan lain.Cerita lama la wehh…. Kawan aku pn selau kena ugut nk dibunuh,dikerat..tp kalau selagi x terjadi apa2,polis pn x layan…….polis x akan judge org yg ugut tu jahat, selagi x ada bukti.

    • kaylakenzo says:

      pehal dah pempuan ni. desperate gile nak jantan tu….dah putus dah la…ko pn tak pena ade hubungan sah ngan die….

    • jejai sendat says:

      jantan mcm jejai ni bt malu lelaki2 budiman kt muka bumi ni…aku malu sebagai lelaki…sepatutnya laki mcm ni xptut ada dlm cite blog BN! buat semak je!! Shitttttttt…aku dah meletup..sendat aku dah nak kembang!!!!!!!!!!!

    • kaylakenzo says:

      dah putus tu dah la…. report polis bagai. die meroyan sal tak dapat sponsor lg agaknye… tu yg melatah bagai nak rak tu….

    • miss annur says:

      terdesak sgt kot.. utk cover malu.. ye la dulu mcm belangkas.. ke hulu ke hilir berdua,skrang kuang..kuang..kuang.. udah2 ler pasha oi.. terima je la kenyataan xda jodoh..

    • alfablue7 says:

      kecoh la si pasha ni.dh la perampas laki org

    • timba says:

      sudah sudah la tu fasha sundhu.. tak abes abes ngn kontreversi.

    • Belinda says:

      Sabar aje la FS…Dah bukan jodoh ko ngan Jejai, lagipun aku tak suka Jejai tu, tak gentleman tak setia pada yg satu, cuma satu aje yg okay, dia bapa penyayang. AKu rasa baik ko kawin ngan matsaleh aje. Matsaleh ni ramai gak yg. romantik dan menghormati kaum wanita. Yg menyayangi dan setia pada isteri pun ramai walau bukan semua. AKu ada kawan yg kawin ngan matsaleh lepas frust 3 kali ngan lelaki melayu, dia bahagia sampai skang ni, dah pegi haji pun ngan laki matsaleh dia. Anak2 plak semua nya wise dan bijaksana, lawa2 plak tu…

    • ila says:

      im just wondering..dalam pada ramai dok nyampah ngn fs ni ramai gak yg ske follow gosip pasal die.. pll are always like that..

    • ishhh.... says:

      memang si FS ni meroyan. dulu kata ND giler talak skarang dia pulak. tak nikah lagi pun nak gila talak. Dia ni nak bagi statement lebih2 pehal???? tak takut ke kene ludah kat luar tu nanti. Ramai giler perempuan yg anti FS sbb kes suka rampas/kacau laki org, dia x tau lagi ke???

    • Feeza says:

      ini adalah balasan utk FS kerna rampas suami org walaupun dia mgatakan dia x mrampas…ape yg org lain rs dia akan rs suatu ari ti…dia akan tau mcm prasaan laki kita kene rampas dgn pompuan lain…

    • paris hilton says:

      entah wujud ke tak pompuan yg ugut si sendat ni? tah2 x wujud pun.sendat saja nak cari public city murahan lah ni.x malu lah si sendat ni..org dah x nak,x nak lah pe lagi lah dia dok merepek ni..alahaiii…..sedih lah ade pompuan mcm ni.jadi pompuan high-class sket bole x…hahahahha

    • minah says:

      meroyan toltol lahh budajk fasha ni….woii…sume benda jahat org nk buat kat ko…ko buat jahat kt org ko xpk lak????gilerrr ah ko ni…

  2. ehem says:

    sape lgi….kan kan kan..semua ley teka kot

  3. allid says:

    dia yg nk cederakan diri dia sendiri…

    • kebarangkalian..jugak..ne lah akibatnya
      mental tak kuat..

    • Saya says:

      cm tok pah plak lagaknye pmpuan nih!!! nnti musti org jumpa kat dpn TV3 gak..ngaku org pukul tp sbnrnye dia sorg2 kt situ..eiiish, menakotkn!!

      • Ryta says:

        Apa nak diherankan…kan ke Pasha Panda ni pernah terima rawatan dari pakar sakit jiwa before this! Skrg ni aku rasa tahap kemeroyanan dia semakin kritikal! Tunggu la lagi 2, 3 hari…mesti kuar paper Metro yg bertajuk “Artis Perampas Laki Orang Hampir Gila Selepas Direjek Oleh Lelaki Yg Dirampasnya Itu”
        Muahhhhhhhahahahhhhhahahahhhhhhhhh….hambekk kau! Anda buat, anda dapat!
        :-P

  4. bb says:

    apa kes lg ni…adoyaii

  5. nini says:

    fasha…fasha… x abis2…. hmmmmmmm…..

  6. bb says:

    kesian jugak kat dia ni.byk2 istighfar.moga aku dn mereka mndpt keampunanNya..

  7. yuyu says:

    ala bru mention putus 2 bln lalu..da nak naik angin..buat bodo sudah ler….xmendatangkan pape faedah pun…atlast still putus jugak kan…

  8. Kasih says:

    fasha oo fasha… dh2 lah dan bw istifarbyk2 skit.. ko gak kata ko redha dan tenang jer gan perpisahan ni tp makin lama makin mcm2 ko buat… dan setiap apa yg ko cuba buktikan dan tunjukkan ibarat membuka pekung dan aib ko sendiri lah…

    apa yg tgh jd ni ko xbole trim agan lapang dada dan ada dendam yg membara… cuba lah ko muhasabah diri jap, pikir tindakan ko ni btl ke x… insaf lah fasha…

    • minah jambu says:

      fasha ni aku rasa kn jenis yg dendam weii,dia tk leh tima ketentuan dr allah weii. patut insaf fasha lg byk citer lg byk aib yg dia tgh buka dkt org ramai weii. dh2 weii gan malu kn diri sinri lg fasha weii

      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        bukan minah jambu yg sebenar di atas…….perkataan minah jambu bukan macm itu …minah jambu yg sebenar tk mengutok siapa2 …ni mesti keje pompan jahat sengaja nk busok2kn minah jambu…..maklom lah dia dh takde modal jadi dia pakai la nama minah jambu

    • bongek says:

      aku rasa kasih pun sama. hahahaha

      sorry kasih, aku memang suka mengusik kau.

    • mat rock says:

      Kasih…kau pulak bila nak insaf2…asyik gossip je hari2. Ikan2 tu dah goreng ke..petai tu dah kupas ke? Nasik dah masak ? Abang lapar lah…

      • kaylakenzo says:

        ko pn bace gosip mat tak bape rock

      • lelaki melayu says:

        assalammualaikum. saya telah memerhati kan di beberapa entry sebelum ni, dan saya pernah memberikan komen sekali bila terpanggil untuk melakukan nya. cuma saya nak nasihat sikit, pada anda2 yang tak suka atau menghina pengomen lain seperti Kasih tu, bagi saya anda semua lebih teruk dari dia kerana selama saya membaca komen2 dari Kasih dia tak pernah menggunakan ayat2 kesat atau lucah serta kurang ajar di sini. makanya pada anda2 yang menghina tu rasanya bagi saya adalah mebih teruk cara pemikiran anda serta perbuatan anda.jika anda2 tak berminat membaca apa yang ditulis Kasih abaikan saja, tapi saya lihat ada rasa yang nak menyebut atau menyeru nama nya untuk melakarkan komen disini. jika anda2 tak suka, jangan baca tapi jangan lah sampai menghina orang lain seolah2 anda semua sangat sempurna dan tak salah laku disini. insaf lah kawan2 kerana sifat2 anda itu suka mencetus kan perbalahan di antara satu sama lain saja. apapun saya tetap menyokong hasil tulisan Kasih, teruskan memberi komen selagi tak melanggar hak asasi org lain disini ya.

        • pisau cukur says:

          betui tu lelaki melayu aku sokong apa hat hang tulis ni aaiihhh…

        • apa punya olang lah says:

          wa baru perasan…
          rupanya ramai2 yg cari2 kasih tu…
          peminat misteri derr…
          rindu kat kasih tu…
          malu nk cerr ke bro….
          tapi wa lg suka…
          komen dr lelaki melayu ni…
          btl, btl, btl…
          peace…

    • aku tak kasih says:

      ayo rimaslah baca karang PMR..kau!

      • pisau cukur says:

        msti krngan hang lingkup kt dl sbb mlas nk blajar tu hat dok rmas bca krngan org aaaiihhhh….

  9. adikmanis123 says:

    Entahla Fasha oooiiii dah nek png dgn peel ko…klu ssh sgt mntk jer polis bkk kes tu,kenapa nak smpn lama2..yg pasti ko mmg gedik habis…

    • Sitiz says:

      Polis pun tak naklayan dia nie…. buang masa jer…

      • Saya says:

        btol tuh sitiz, polis xlayan.. bos tmpt lama saya dato’ lagi tuh..dpt gak ugutan2 gini tp mmg polis bgtau dorg xlayan..yer la, byk lg kes yg lg penting compare dr kes nih! paling berat pun polis dptkn maklumat jer..kalo btol dia dicederakn br la polis cr “dat gurl” tuh jerrr..lain la kalo dia nk saman wat saman malu tp tuh pun xleh guna sms sbb yg baca hanya dia sorg jer.. nk malu kt sapa! lain la kalo “dat gurl” attack dia kt FB ker.. twitter ker..

  10. antigaduh says:

    fs stop meroyan !!!

  11. adaakukisah says:

    tolong la citer lain..bosan je citer pasal sendat ni…

  12. lara_popo says:

    wat de HELL?? DAH2 LA TUH..
    meroyan ke ape nih..
    da clash da la…kecoh gilewww!!

  13. Redgurlz says:

    Kesian..kesian..kesian..kesian..kesian kat fasha..
    dah mcm org takde MARUAH

  14. ATTENTION says:

    aku tau npe FS jd cmni, sbb dia malu, ego, n rs tercabar sbb clash, jejai lak still ok gn ex-wife, tp yg dorg lak xjd kawen, of course la FS rs teramat malu…then mcm2 la citer dia ungkit sbb nk lepaskn geram dan rs xpuas hati, sekecil2 benda ttg statement yg tak penting tu pn dia sebut2 sampai tunjuk bukti sms. sy rasa FS mengalah jela, berdiam lebih baik drpd byk mengungkit dan jangan tambahkn lg kontroversi, nt makin keruh jadinya.
    mengalah bukan beerti kalah…yg penting klu FS btul2 sedar, sy rs ramai org akan support dan takkan benci FS lg. bina kerjaya FS semula, bersihkn nama tu. tak payah la kecoh2 lg, sepatutnya FS buktikn pd semua yg u bole berjaya dan dpt lelaki lg bagus dr jejai…. ni x aku pulak yg muak tgk gelagat dia. Berubah la sempena tahun baru ni.

    Insaflah kamu sebelum terlambat.

    • minah jambu says:

      fasha ni aku rasa kn jenis yg dendam weii,dia tk leh tima ketentuan dr allah weii. patut insaf fasha lg byk cite lg byk aib yg dia tgh buka dkt org ramai weii.

      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kenapa kau gunakan nama minah jambu? dh tkda modal ke? nanti apa yg kau maki hamun semua readers nanti salah faham ngan minah jambu…kau dh tk betol ke? kau nk buat fitnah banyak2? dah sah kau sememang nya pompan jahat hati tk bagus…kalau hati dh busok ha apa lagi rupa pn burok lah

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          dasar pompan kampong cm gini lah…suka2 gunakan nama minah jambu…tkde modal….!!!

        • kaylakenzo says:

          gedik nye….mcm la name minah jambu ko sorg…geli je

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          dh memang nya nama minah jambu kt sini aku sorang je…..aku rasa minah jambu yg penipu ni baru pertama kali nk join komen dasar pompan kampong tk sadar diri baru nk belajar taip komputer ke ha kampong??

        • LuSelipar says:

          aik! aku lost touch yg mana satu minah jambu yg betul ni…tp lawak arr..mula2 ada 2 jambu pasto 3 jambu pulak..

          Nara, nak busines baru? bukak gelanggang tomoi khas utk awek2 bertelagah…customer dah ada 2 pasang…satu wakil buah-buahan, satu lg wakil attention craving lack of talent midgets :D
          hehehe…ampooonkan my words

        • kaylakenzo says:

          len kali jgn letak name yg org senang tiru….ko pn tak de la femes mane. minah jambu ape aq nak panggil ni? minah jambu ori tak ori?hahaha

        • minah jambu 12jam mengadap computer says:

          @minah jambu 24jam mengadap computer says:
          January 27, 2011 at 5:49 pm
          “bukan minah jambu yg sebenar di atas…….perkataan minah jambu bukan macm itu …minah jambu yg sebenar tk mengutok siapa2 …ni mesti keje pompan jahat sengaja nk busok2kn minah jambu…..maklom lah dia dh takde modal jadi dia pakai la nama minah jambu”
          Wei minah jambu benyek…ptg td pukul 5.49pm ko cakap minah jambu yg sebenar tk mengutok siapa2….
          tapi bila aku baca balik komen2 ko lepas tu….semuanya nak maki hamun orang kan? Biarla dia nak guna nama apa pun! Nickname ko minah jambu 24jam menghadap komputer, nickname dia minah jambu, nama aku lak minah jambu 12jam mengadap komputer! So what? Ko nak ugut aku plak ke?

        • minah jambu 24jam mengadap computer di ciplak oleh minah jambu penipu says:

          oi pmpan gila sebelom minah jambu letak nama minah jambu 24 mengadap computer minah jambu letak nama ( minah jambu ) kau tk baca ke komen2 yg sudah2? dn kau tk baca komen minah jambu tentang ash ngan freda nordin ….lagi komen minah jambu tentang siti norhaliza..tentang ahmad dhani nk jadi pengetua af kau tk baca ke? ketingalan zaman betol la kau ni kampong!!! kau tk baca ke sampai readers2 semua marahkan minah jambu kerana minah jambu sokong ahmad dhani ? kampong betol la kau ni ! tk salah lah kalau gua komen llu kampong ……kau patut tarok nama kau ( minah jiplak ) baru betol ! dasar kamponh kampong jugak lah kau ni bwek!!!!!!

        • minah jambu 24jam mengadap computer di ciplak oleh minah jambu penipu says:

          sapa nk ugut lu kampong ! gua tkda masa la nk main2 ugut2 kalau lu gua caya la ….!!! perkataan ugut tak pernah terkeluar dari komen minah jambu ok jangan nk nk pandai2 gua ingat lu pn kakai ciplak jugak lah ! gua mesti tk salah teka….bwek!!!

        • Saya says:

          pehal nk ciplak2 plak nih..nick dia pnjg kot!! sah2 la saja nk ciplak!! kalo nick Saya nih ada org guna logik la sbb nick nih pendek dan simple!!! siakap senohong, gelama ikan duri, memula pembohonng, lama2 merampas~~ Hidup Fasha!!!

        • minah jambu 24jam mengadap computer di ciplak oleh minah jambu penipu says:

          betol tu saya…..aku sokong kau ,kita jangan ciplak2 nama orang lain nanti mendatangkn finah ! tk pasal2 nanti minah jambu yg sebenar kena maki hamun ngan readers2 dek kata2 minah jambu penipu ni !!! betol tk saya??

        • Saya says:

          setuju!!! lain la kalo nick Saya nih..biasa sgt org guna, kalo org tuh tau @ xtau pun leh consider dia xendah psl mmg biasa sgt org guna nick saya/aku/me .. tp nick minah jambu kt cm nick yg mmg kena pk utk dpt..plak tuh kn minah jambu slalu surf wall BN nih..sy antara haters kt wall ahmd dhani hr tuh!! saja je penciplak tuh..ada niat jahat la tuh! ptuuuihhhh << ludah kt penciplak!!

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          ntah lah saya… minah jambu pn tk tau lah…….tadi ada pulak yg marah minah jambu …konon nye minah jambu sorang yg nama minah jambu …minah jambu betol2 tk suka gadoh2 buat apa kan gadoh2 tkpe lah its ok…thank Q ya saya …minah jambu nk relek pas tu tido besok nk keje lagi…gdnite

        • kaylakenzo says:

          minah jambu ori actually nak cakap die tu baik, tak kutuk org….padahal org kat cni sume ade side masing2…law ko tu baik sgt, ko tak kisahnye org gune name tu…org tak kisah nye name sape2….law ade org tiru, tuka je la…tak perlu mention2 kot…lawak2…carik gado

        • i am xoxo says:

          lawak la wei.hahahahhaha~ apehal la gado2 psl jambu nih.nk bli? g psr malam sekilo 3 hengget.jambu batu jambu air jambu hijau hidung jambu pn ada =)

        • Redgulrz says:

          heeee..nak nyibuk sikit..ape la nak direbutkan dgn nama Minah Jambu tuh.. meh letak nama Minah Durian ker Minah Rambutan ker or Minah Betik n whatever.. lgpon, I rase x berbaloi pertelagahan you ollz nih.. yg hepi SYAITAN NIR ROJIMMMMMM.. meh sambung baca gossip.. gulp, bertambah suke la yg bertanduk tuh aku ajak bc gossip…huhuhuhu

        • ATTENTION says:

          minah jambu ke x jambu ke….dan yg lain2 tu, nape pulak korg begadoh mengalahkn fasha sandha ni???
          hukum karma ke……adoiii psl nape pn bole gadoh ke?
          (gadoh versi P.ramlee, “psl belacan pn bole gado ker”…..heheheh….) yg penipu n pencuri tu, taruk nama lain jela xpyh nk ciplak2 hak org, kang xpsl2 bang nara buh entri psl korg gaduh…kui3….. teruskn gosip dgn berhemah yer…

        • minah jambu 12jam mengadap computer says:

          *******pssstttt: kaylakenzo, i am xoxo, Redgulrz, ryu, minah jambu….
          actually si minah jambu 24jam mengadap computer pasan hot dan berlagak suci! tak maki hamun orang konon…piiirahhhh….kalau dah dasar minah indon tu, indon jugak ar kau tu!
          suka hati ar nak guna nick apa pun! ko meroyan ala2 FS ni pehal? ko nak marah pun ada aku kisah? aku nak guna gak nama minah jambu busuk, benyek, berulat ni….hahahaahhhh…ko leh wat apa kat aku minah jamban?

        • adi says:

          yg buruk sume dtg dr kg ea… asal minah jambu ni..sakit ke hape?! wei kg ke bandar ke same jek… atitude perlu jage beb… ni skit2 kg.. ingt bandar tu sume perfect ke…

        • ryu says:

          apa masalah kau minah jambu 24 jam…minah tu guna minah jambu…lantak dia lah weh…org kat sini nak komen pasal fasha, bukan pasal hang…ish ish….gi sana.semak saje :D

        • minah jambu says:

          apa prob lu ni, cuba cerr skit weii. xda lah aku dok tulis menda maki hamun di sini weii. apa kecoh2 ni dh mmg aku guna nama ni dr dl, lg pun apa yg sama nya aku rasa pembaca di sini pun tau kot cara kita tulis xsma weii. kecoh lerr weii.

  15. si tompok says:

    adohaiii..kesian btl kt si sendat ni.dh kn tinggal tu dh la..ape yg dia xpuas ati lg.kata nk move on.ni ke cara move on??jgn jd mcm bdk skolah boleh x.stakat sms pmpuan nk ugut pukul.tu pn nk mik port ke????lawakkk r ko ni!!!kalo ko diam xgedik2 nk kaco idup org,xgedik nk mik laki org,xgedik nk melaser ckp bnyk,xde sape nk gdoh ngan ko ler…dlu ko biadap dgn reporter,pastu mik laki org(ko as pmpuan ptot ade rs kesian kt pmpuan tgh mngadung.dh tau laki tu gatal,yg ko sama 2×5 gatal miang lyn wtpe??nk title sgt eh??),pstu ko tembak si tiz..ko kata tiz kaco bf ko..pstu pix ko pkai coli,isap rokok,minum..lawak r.p mik air smayang,buat solat taubat.bersihkn sket ati tu..jgn ler asik dok dendam je.xabes2 cter psl ko ler..muak dh dgr..agknye ko ni muke tembok kot..xmalu dgn rkyt m’sia.pnuh kontroversi org rmai hina ko..eiiiii,kesian mak ayh ko kan..diorg xadvice ke???ke same cam ko gak??adoiiiiii,pmpuan2..

  16. alamaya says:

    bosan r bang nara…plesss… buat dosa2 kitorang betambah jeje kutuk2 die nih….

    • ryu says:

      abes kalau abang nara kuarkan citer pasal puji2 artis, kau ingat tu boleh tambah pahala ke? samdol betul ayat.. :D

  17. LuLa says:

    oiiii2 ble nk habis si fasha ni?
    udah2 la

  18. weeeee says:

    FS SEDEY DAN MENYEDEYKAN.. LEBEY SEDEY DIE X DAPAT NAIK HELIKOPTER JEJAI AG HAHAHAHA

  19. yui says:

    i u, i u, naik gelimat aku dengar tau dak?? sedar la asal tu dari kampong!

  20. LuLa says:

    kes ni dah semakin panjang n memalukan.. bwu putus kapel, klu dah kawen mcmane ntah…

    • babyyoung says:

      tu la kl org tu rampas laki dia entah mcm mana meroyan gila bunuh diri terjun jambatan pulau pinang …. dia ambik nora nye laki wat bodo jek tu la dah dasar bimbo mmg mcm tu … harap muke jek lawa tapi otak bimbo…

  21. niza says:

    sana sini crita kamu wahai cik fasha..
    kat pper, blog crita kamu..
    nti x lm kuar plak kat buletin utama tv3 ‘artis fasha sandha yang x hbs2 dgn sms2 yg disimpannya sebagai bukti..’
    lps tue x lm giliran E! news plak..
    hikhik..!!

    • nescafethreeinone says:

      betul tu..x abis2 lagi si fasha ni..ke nak bg dia helikopter mainan kt fasha ni..yg ada remote tu hahaha…boleh dia terbang ke sana ke mari tanpa halangan ibarat burung helang terbang bebas lepas di awan menjaja, membongkar dan mencanang cerita cintan cintuni dia kt seluruh malaysia. haha..

  22. babyyoung says:

    ape la korang pasal jantan pun nak gaduh… yang ko ni fasha satu… dah la kl org dah tak nak tu lupe kan jek tak yah layan… wat malu kaum pompuan jek/….. & nora pls stop being a stupid person in the while… sekarang ni minah tu tgh marah gan prerust menonggeng sb cinta yang di jaja kan tak jadi kenyataan… perasan jek lebih semua org nak dia padahal org sikit pun tak de hati kat dia…. lagi satu …. yang lepas tu dah lepas get on both of you

  23. akulah says:

    buat Nora Danish… ape pun kenyataan yg kuar dr Fasha Sendat ni ko diamkan jer lah.. biarlah dia meroyan sorg2 coz people out there tu bole pikir n nilai sape yg betul n sape yg x… huh!!!

  24. kuntom says:

    dah clash sudah lah…yg nak dedah satu dunia kisah putus tu nak uat apa…terus ka lah hidup.Nuat malu jer kaum pompuan kat dunia ni..pasal jantan sorang dok nak berkelahi bgai nak rak…dgr cerita nak bukak salun kan..Concerntrate jer ngan biz hang tu…Do kalut2 cerita lagi pasal kisah cinta yg tak kesampaian tu uat apa…

    • pisau cukur says:

      tkut duit salun hat jejai bg pun jejai mntak blk lepaih ni aaiihhhh…tu lah jgn dok bngga sgt caras laki org la ni hang merasa la pla fasha aaaiihhh…

  25. fashaisabitchrealbitch! says:

    bodo punya FS..Jejai pun agaknya dah menyampah ngn prangai dia ni..si FS ni dah lah bodoh, kalau kena interview xtau nak jwb..budget mat saleh pdhl English berterabur..Jejai tu pun dah puas kot pakai dia ni, sbb tu dah xnak..reject trus..ritu kan gempar kes dia gugurkan anak, tah2 jejai xnak kat dia sbb tu..sbb dia sanggup gugurkan anak..mungkin Jejai nak anak tu or tu bkn ank Jejai..kuikui..dah2 la FS, kau gi la cari matsaleh klu rsa kau tu western sgt..lgpun aku rsa kat M’sia ni dah xde org yg nak bermenantukan kau..kuangkuangkuang..

    • lady says:

      A’AH MEMANG!. dia nak alihkan perhatian semua org, nak tutup kes ***** anak tu! biasalah cover salah sendiri…FS=stupid

    • si tompok says:

      western la sgt..sedor le diri tu..mak bapak ko pn dr kmpung sendat oiiii..bknnye dr fmly sng pon.dlu aku ingt lg zmn 1990an cmtu ler..si sendat ni jd cover magazine nona..muke 100% kampung ler.gelap n kusam.still xreti b’gaye lg.myb sopan lg r.time tu bru nk naik ler nama dia..biler dh top..wahh,culture shock mmg xhingat tuhan la..coli smua abis xpkainye,mulut pn harem je,perangai mmg tip top la.kurang hajau abis.smpai laki org pn kebas.pstu dh kn tinggal,ddk meroyan plak..kalo dh murah kan..murah jgk ler.

      • i am xoxo says:

        skrg da ade ganier mane bole legam lagi…xgitu?hahahah.tahla eja ganier pn aku xtau btl ke x.xlyn pn.agaaggaga.

  26. tubik says:

    fasha still tak puas hati kenapa beliau tak dapat miliki jejai hoo. then, nak cari pasal dengan ND. bodon ko fasha!!!!

  27. fasah ramai lagi jantan kat mesia ne tak cukup kat mesia kat indon pon boleh….jgn kerana sekor biawak
    ko hilang maruah…

  28. FASHA BAIK says:

    fs ni x surut2 ngan contrversi sdah2 la 2 fs cba smayang tenang ckit ati 2 ye akak ckp ikhlas ni ye……………..nd akak ttp minat k cuz i knw who u are dear

  29. shahrul says:

    AKU PENING NGAN BETINA NI…BUKAN KER DIA YANG NGACAU RUMAH TANGGA NORA DANIS PAS2 SKANG TIMBUL CITE NORA PLAK KCAU DIA…BETINA MURAH…SAKA TAK ABIS BUANG NI….SEOLAH2 NORA PLAK YANG AMIK LAKI DIA…SIAL BTUL FASHA NI

    • hola says:

      ala si pasha ni mmg kaki propa.. desperate jantan die ni… dulu dok declare kat semua fasha hak milik istana.. siap mak die bg statement kak paper.. pastu tetiba kuar plak citer dgn qabil ambak.. tetiba dgn jejai… sengal pompuan ni…

      • si tompok says:

        yg mak dia kluar paper tu mmg xbleh blahh..desperado nk menantu kaye..hahahahahaha.mak dgn ank same je.nk tangkap llki kaye2 je..sedor ler awk tu dtg dr fmly mn..sengal2

        • Ryta says:

          Tak bleh lah masa kuar story “Fasha hak milik istana” dulu….kuang3…istana mana nak buek ko jadi Puteri/Permaisuri wei? Istana bunian rekaan khayalan ko semata-mata kot? Kuikuikui…..
          :-P

  30. @mentari.pulang.pagi says:

    “Kadang-kadang rasa malu kalau perempuan bergaduh sebab lelaki. Macamlah kat dunia ini ada sorang je lelaki. Perempuan gaduh penat-penat, tapi yang lelaki tak amik port pun. Entah-entah tengah tersengih sebab jadi jejaka rebutan. What a world ~~”

    @_______@….senyum panjang bile baca kenyataan abg nara ni…ntah pe2 depa ni kn….dok brebut jantan sorg tu pasai apa…berlambak lg “lelaki” yg btl2 lelaki kt malaysia ni,x ckup malaysia,1 dunia pn bleh klu depa nk…kn??…

  31. biskut oreo says:

    …KESIAN DIA TAK DAPAT NAK MENERIMA KENYATAAN DIA DI TEWASKAN OLEH ND…

    …BARU PUTUS CINTA DAH KECOH…

    …DULU ND BERCERAI TAK DER KECOH MCM KO PUN…

    SUNDAL JALANG GARID PUNYA BETINA…KO MMG TAK DER MARUAH…SEKALI DENGAN MAK KO PUN TAK TAHU MALU..TAK RETI NAK DIDIK ANAK..TU PSL JADI JALANG CAM GINI…PLEASESS LAAA..

    • ninie celup2 says:

      tu la tak pun ND tunjuk bukti ko kacau laki dia 2 tiga pagi mengatal gan laki dia kat pub …. bukan aku tak penah nampak ko kat pub2 berpeluk gan jantan mcm haram… mcm ni orang nak jadi kan ko bini ….. dalam mimpi la tak pun dalam mimpi pun ko tak layak la…. cermin kan diri tu sikit

      • biskut oreo says:

        tula masa pegi halloween party seket punya baik ko tayang badan ko sambil menggesel kt jantan tu…

        skrg jantan tu tinggal ko buta jer…nampak sgt ler dia tu nakkan badan ko jer…skrg ko pegi la menari separuh bogel lagi kt jantan lain..mana tau kot sangkut lagi…takpun bagi lepas gersang ko sudah la…

        aku dah ckp dia ni jenis betina garid tak sedar diri.;..

  32. babyyoung says:

    lagi satu dulu kate tak nak konsevesi la ape la ko ni laku dek gosip murahan jek,….. lakunan mcm ampeh…. lepas tu peluk sana sini laki….. lepas tu konon org nak ko malu la sikit….

  33. bb says:

    TO FASHA~

    BELAJAR TERIMA KNYATAAN.MESTI ADA YG TERBAIK UTK AWK. SBG PMPUAN SY TAU AWK KCEWA.TP CUKUPLAH.AWK DN ND SBNARNYA JD MGSA KDAAN.AWK CANTIK, N JODOH PN DH DTENTUKAN DRI AZALI LG.APA YG DPRLUKN SKANG, BNYK2 BSBR.ITU UBAT YG PLING MUJARAB UTK KKECEWAAN~

  34. nano says:

    Bang Nara udah le tu….bosan…….lantak le sendat tu nak meroyan sesorang………

  35. ayen honey says:

    hi=)
    boleh tak stop cerita kanak2 pompuan ni?sangat BENCI, MELUAT, MENYAMPAH, PENAT MATA NK BACA.
    mybe berita ada nilai value, but, value itu sampah.
    tak mmbina minda, kosong.,tade ape2.yg FS ni pun, nape nk bising sb ND bg kenyataan.kan wartawan tny.nape masa JEJEh tu bg email, u tak ckp ape?n ND pun, baik NO COMMENT aje.lg sng..dua2 otak mmg KALAH kana2 tadika. heboh2 bdua, nmpk dua2 bangang, yg nmpk bijak, JEJEH jer..
    ples la
    JANGANLAH MERENDAHKAN MARTABAT WANITA LAGI WAHAI FASHA SANDHA.
    Enough NGN CAKAP BENAR SALAH KAU TU…
    aritu lam melodi kemain lg….ceh
    n ND, ples3…no comment aje..skrg ni Allah byar cash jer.dulu ada org sakitkan hati u, lepas tu, die yg sakit hati (tau plak melatah)
    ape2 pun….
    hentikan lah bg coverage kat pompuan semacam ni.lgi besar kepala gamaknyer die..

  36. gee_poziah says:

    kata org..kalau senang untuk dapat..maka senang juga untuk dilepaskan..eh..korang faham ke maksud aku ni..?huhuhuuhu

    • Saya says:

      paham!! paham!! takde la senang sgtt nk dpt..kena bawa naik heli/bumblebee dolu br leh dpt! takat blanja KFC xdenye dia nk bg!!!

  37. sex and the city says:

    ish! fasha…please…accept the fact…..u dah kena dump!! and he’s not that into u…..kalau jejai nak kat u…dah lama dier angkat u jadi bini dier….kesian kat u fasha…..ni baru gf…belum jadi wife dah meroyan macam nie…..maybe thats the reason all the guys dumped you..perangai childish…..buat malu kaum perempuan je….

    this is the time..u dekatkan diri kepada Allah….berdoa banyak-banyak…..mintak diampunkan dosa u….kalau frust…bukan caranya pakai bikini kat bali….baik gi masjid….now its the time for u to focus on ur career….and business…..fikir cara-cara nak naikkan career and ur business…bukan fikir cara-cara nak menjatuhkan orang lain and mengaibkan orang lain….

    u buat macam nie…semua nampak kebodohan you….bawak2 lah mengucap ye,fasha….

  38. e-na says:

    kesian ak tgk fs….mer0yan ler pulak….baru tau…langit ni tinggi ker rendah…….

  39. rozi says:

    tau pulak marah ko ye FS…tu baru bercinta/putus cinta je ngan si Jejai tu.Dulu ko kacau laki si ND ko tak sedar plak camne kemarahan n hancur luluh hati ND.Ko tak tau camne hancur luluhnya hati seorg bergelar ister kalau nak bandingkan dgn ko yg cuma bergelar kekasih!!

  40. FASHA SUNDEL BULONG says:

    FASHA TAK PUAS HATI U OLS. FASHA NAK ABG JEJAI. LALU PASHA NAK LA CARIK PASAL DENGAN NORA DANISH. PASHA MARAH NII!!!!!! HAHAHAHAHAHA. GAMPANG LAWAK SIAL.

  41. mia says:

    mentality dan IQ…

  42. juli says:

    FS ni br je clash, dah kecoh 1 M’sia, gamaknya klu kawin n bercerai ngan jejai..aku rs mmg da boom ar. bkn 1 malaysia, 1 dunia kut berperang…time lah hakikat. mgkn u deserve someone better..

  43. akulah says:

    Fasha ni aku tgk mcm down giler babas la.. maybe she need support frm sesape to carry on with her life.. instead of kita kutuk dia, pe kater kita bg nasihat n pandangan utk dia trus kuat dlm idup.. manalah tau dia baca komen2 ni n ada komen yg buat dia sedar, dpt gak kita pahala dr kutuk yg bkn2..

  44. nescafethreeinone says:

    x abis2 lagi si fasha ni..ke nak bg dia helikopter mainan kt fasha ni..yg ada remote tu hahaha…boleh dia terbang ke sana ke mari tanpa halangan ibarat burung helang terbang bebas lepas di awan menjaja, membongkar dan mencanang cerita cintan cintun dia kt seluruh malaysia. haha..

  45. wawa says:

    apa yang saya tau fasha nih memang seorang kaki pembelit dan suka publisiti murahan sejak dia buat report polis pasal kucing dia hilang dulu…hehehe…

    sekarang dia report pasal orang ugut plak.. rasanya polis pun malas nak layan dah… baik settlekan hal kemakmuran negara lagi bagussss :P

  46. Anti-Pasha says:

    penatlah ngan ko ni c fasha..!!asik 2 bikin kontroversi jer…ko ingat ko fames sgt..??nak dok menjaja kisah ko jer….ntah2 masuk calon Anugerah Bintang Popular pon, smuanya ko undi utk diri sendiri…yelah, org gila publisiti murahan la katakan…hohohoo

  47. ABANG JAIJAI says:

    aku rasa PACAT ni dah meroyan

  48. kekwat says:

    kau ni FS, bkn dia laki kau pun..yg kau nak bising2 apahal..bgus sgt ke tnjuk dri tu mcm betina sundal, terhegeh2 ngn laki org..pdn la muka kau..1 malaysia meluat tgk kau FS..kau byg la, mcm mna depress nya ND msa Jejai ceraikan dia..she was pregnant at that time..damn! kau ni mmg heartless bitch sial..langsung xpk prasaan org lain, kau xkesian ke tgk ank ND ngn Jejai tu..lps ni, kau blah je la dri M’sia..xde org nak bermenantukan pompuan sundal mcm kau..!!

  49. koko land says:

    DAH LA PASHA KL MCM MANA KO WAT PUN ORG TAKKAN SOKONG KO…. SB KO YANG WAT HAL DULU… SEKARANG WAT PE NAK MEROYAN…. KL KO SAYANG KAN DIRI KO STOP MAKE A NONSENSE LA….

    ORANG TAU KO MCM MANA….. KO TU LEBIH SUDU DARI KUAH DARI DULU… SEBAIK LA KO KUNUN NYE LAWA KUNUN YE LA,… SO CARIK LA LEBH DARI JEJAI TU KO KAN KUNUN2 BERHATI MULIA DI SAMPING JANTAN2 DI KELAB MALAM TU …. LEH BERCERITA APE2 KAT JANTAN2 TU LEH PELUK2 KISSING MCM KO GAN JEJAI DULU…. KAN…. APE SSH

  50. oz says:

    ahh pasha nak meroyan xtentu hala. dah kene tinggal mula mengelibas. aku stuju ah dgn ko koko land. mcm ne pun dia buat xde sape da nk sokong dia. masyarakat pun da tau menilai. to nora danish yg cute miut :congrats la eah ! (:

  51. Massy says:

    dah jadi sinetron yg amat dragging! takkan ND betul2 kasi dia sms ugutan tu? it doesnt make sense. agaknya FS ni menghidap penyakit bipolar tak?

  52. fasha sandha says:

    i nk abg jejai,i dah nk gila dh ni…abg,balikla kat sha…cepatlah…dah nak meroyan dah ni…

  53. didi says:

    abg nara je la kawen dgn fs ni..sian dia sangap jantan,,abg nara plak suka expose story2 dia yg xbguna lgsung utk pkembangan minda dan ekonomi negara..klu abg nara kawen dgn fs ni mst dia diam..pastu dia leh share story dgn abg nara dlm selimut ja,,xpyh story kat public…kan dia dah rosak hancur lebur,,abg nara ambik la dia..ksian,desperate sgt,,mcm abg nara la,,suka jaja story fs,,kan seswai abg nara dgn fs,,abg nara jd pak sanggup je la,,dh bosan abg nara tgl la dia

  54. kemakemo says:

    ermm sampai mak bapak pon maki apekes??
    kalau mak bapak korang kene maki korang rase ape?nk kutok,,kutok jer individu tue x pyh masuk mak bapak..
    mak bapak dah ajar ilmu agama cukup tp dah ank perangai mcm tue,
    dalam setandan kelapa,,x semua elok~!!
    pikir2 kan la,,jgn pikir pakai lutut!!

  55. miss oren says:

    adoiiiiiii…………. Penat lah layan citer si pasha ni.. walau apa pun diam2 sudahlah… nak jugak tunjuk yang dialah betul!! lg plak konon2 dia je lah yang ditindas selama ni…. hehe…. ye ke pasha ditindas????????

  56. akulahpompuanittew says:

    x de saper gaduh dgn pompuan nih psl Jejai aihhhh…dia duk begaduh sorang2 dah berapa hari dah..si ND x ckp apa2 pun kat dia…!!dukkkkk la melalak sorang2, begaduh sorang2!!!hadoiii…wake up la gegerl oiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

  57. Peminat Fasha Sandha says:

    Jangan la kutuk diye. Kesian diye semangat bercinte pastu tak jadi.

    Eh takde org nak komen pasal cerite khurafat ke???
    aku tak sokong la watak aishah dalam cerite tu.
    Mcm digune untuk main pelok-pelok je kan.

  58. ziera says:

    ape lagilah minah sendat ni nak…sudah2 lah x pyah lah duk terhegeh2 lagi org dah x nak…anggaplah ni balasan dunia yg ko dapat hahaaaaaahhaaaaa…amacam sakit tak hati bila di lukai mcm tu lah nd rasa…skag ALLAH dah balas cash!!!x payah lah nak cari publisiti murahan lagi…

  59. jelita~~ says:

    mmg pompuan ni PENDENDAM GILER. x payah layan la…
    mmg giler dia ni.

    tah apa lagi dia nak dedah cukup2 la dah dedah 1 badan ri tu!

  60. sweet says:

    rase nye pompuan tu ND kot..sbab die gaduh ngn ND je kan sblom ni…tapi kan…..kenapa die nak ungkit benda tuuu????mungkin ugutan tu dulu punye..waktu die gadoh ngn ND sbab rmpai suami ND…sbab kalau kes skrg ani uat ape plak ND sebok2 nak ugut nak cederakan die….fasha2…terima la knyataann…lagi baik malu di putuskn…daripada ko kluarkn benda2 yg tak elok cenggini ni..

  61. miss oren says:

    abg nara harap xde citer pasal pasha ye esok…. dh bowink la plak… pasal ND xpe… hehe….

  62. ziera says:

    senang abg nara jelah kahwin dgn dia nak tgk plak ape plak statement kuar pas ni hihihiiiiiiiii

  63. ikan buntal says:

    klu yg di rebut kan itu satu2nya LELAKI MELAYU TERAKHIR / LELAKI TERAKHIR KAT MUKA BUMI ni mungkin aku tak meluat lah dengan cerita2 ini….tapi, ini….terang2 lah lelaki yg hmmm..no comment tentang ini lelaki…..haiiii..buang karan…owh, mungkin sebab si lelaki berpoket tebal..jadi si FS ni mati hidup balik pun akan tak puas hati tgk si ND ni bertepuk tangan di atas “putusnya cinta FS & lelaki itu”… sebab…terang2 ND tu masih lagi berhubung dgn lelaki itu sbb mereka ada anak..& mungkin ada jodoh klu d takdirkan boleh berbaik semula…tp si FS ni…siapa lg dia nk umpan amek hati si lelaki itu semula….udah le tu FS oi..

  64. cute girl says:

    kadang-kadang letih baca pasal artis meroyan pasal lelaki.. tapi to fasha.. itulah dia balasan rampas laki orang… kalau kita rampas laki org tak mustahil orang rampas kekasih kite yerlah kalo kat nora bekas wife tu dia bley wat nikan plak kat fasha yg so called GF jek… mmg btul fasha kapel dgn jejai pas dorang cerai tp commonlah.. fasha dh ganggu hubungan dorang tu before dorang cerai sama gak dgn rampas.. so u deserve it fasha.. cukup2lah propaganda yg u wat.. stop it.. awal thn sibuk wat byk kontroversi sdgkan org lain sibuk kumpul rezeki.. jgn jd budak lah fasha.. stop it… rakyat malaysia dh bijak menilai… setakat sms & call tu… gune no lain letak nama jejai pun bley… belum tentu tu msg dr jejai.. ntah2 sengaja wat cite jek… yerlah nak tunjuk fasha betullah konon.. korang yang baca artikel nie pk2 kanlah.. betapa buruknye perigi cr timba mcm fasha..

  65. XOXOOXO says:

    udah2 la tu FS..polis pun tak mau layan SMS berkarat tu..bnyk lg kes ragut org awam polis tgh settle

  66. Fasha Sandha says:

    Alaaaa u ols nieeeeeeeee…jgn la hentam i lebey2 sgt…sedey i taw…

  67. gelak guling guling says:

    aku mahukan dirimu.. datang dan temui aku.. hahaha.
    fasha bodo, fasha bongek. fasha bitch. fasha sialll!!!!

  68. cute girl says:

    ntah-ntah jejai dah tau fasha tu siapa, tu yang dia clash ngn fasha.. pada lelaki yg suka fasha tu bukalah mata n minda… tak untung pun dpt pmpuan mcm fasha.. wat pahabih boreh yo… tak layak jd istri.. super duper BITCH..

  69. cute girl says:

    fasha gilekan duit jejai jek tu.. bukan si jejai tu.. tu yg meroyan lebih..

  70. lady says:

    confirm kena BOOOOOOOOOOO lagi kat ABPBH nanti..pompuan psycho!

  71. pashapoyo says:

    aku dah nk muntah dgr citer die..aku rase die da psiko..da x btul..pendendam..slagi die xdapat apa yg die nk, selagi 2 die xkan berenti..huh..seram~

  72. hanie says:

    YEAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!

    ALLAH MAHA ADILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL…

    PEMBALASAN ITU PERLAHAN, TAPI PASTIIIIII

    next ct n memey!..upsssssssssss

    • big haha says:

      adela seorang perempuan ni,org tuduh dia tak ada bulu ketiak,lalu dia marah dan meroyan sbb dia ade bulu ketiak yg lebat sebenarnye..untuk membuktikanya dia letak gmbr ketiak dia d twiter melalu blekberi nye..

  73. abu says:

    Pegi mampos la semua nie!!!…Apa yg nak kisah…bukan dpt pahala pun

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      memang la tk dpt pahala…tapi ni kn ruangan komen jadi mari kite komen rabak2sama dia ha ha…….

  74. pooh says:

    ko ni macam2 la sendat..naik boring ngan citer ko…dah2 la tu..kalau betul dah reda ngan ape yg berlaku, jgn la ko nk bangkitkan yang dah jd blacan…

  75. ziera says:

    sebenarnya si fasha ni bukan bengang dgn statement ND,tapi dia bengang sebab tengok gambar2 percutian si ND tu yg tiba2 dia melantun x tentu arah….mulalah nak kait2 kan citer2 yang lepas nak lepas geram lah tu hihiiiii….kesian

    • pisau cukur says:

      tu nmanya gila meroyan aaiihhhhh…

    • roza says:

      so true ziera!!rasanye dia x kisah pasal break off ni..yg buat dia naik hantu coz tgk gmbr ND n family JJ seronok kt sana…maybe dia igt yg JJ xkan join family aktiviti kt sana..alih2 tgk pulak gmbr ND ngn JJ + anak tu yg buat berhangin satu badan!!! kuikuikuikui…

  76. ashley says:

    mesti FS lepas ni CEDERAKAN diri sendiri cam KAK PAH punyer kes…hua hua hua….
    tp FS..klu nk cederakan dr sendiri pastu nk claims ND..buat kt tempat yg confirm x der CCTV..bkn aper..kang KANTOI membohongnyer..walaweiiiii…aq tgk update citer ni mmg nmpk sgt ko FRUSTRATED beb..kater ADER AQ KISAH??? skunk kan dah MENDAPAT!!!dongak lagi ke langit..kan dh kene..choiiii

  77. NurKasih says:

    Abg Nara oiii dah xde cite gosip lain ke…bosan lee asyik cite dia (FS) ni jer ..bior le dia nak meroyan psl dia kena dumppp….wat le cite lain cth …cite Shaheizy Sam dpt bonus rumah semi-d dr MIG ke kn ke best..leh gak comment ngan hati yg berbunga-bunga…

    • roza says:

      wah!!dpt rumah semi-D??beruntung shaheizy sam..berlakon je dpt rumah..yg si psiko sorang ni puas dok meroyan berbagai xde sape nk bg rumah.. oh kesian!oh kesian!aduh kasihan……lain kali kalo nk bg statement tu, check la dulu..ari ni kata lain, sok lusa kata lain..kan dh TERKANTOI..sape yg malu?? FS jugak…btw, mak dia bile nk kuar statement??aku tggu gak ni!!

  78. ziera says:

    SEBENARNYA SI SENDAT NI SAKIT HATI BILA TENGOK GAMBAR PERCUTIAN ND DGN KELUARGA JEJAI..TU YG DUK MELANTUN CAM POMPUAN GILE BUKAN PASAL STATEMENT TU…TAHU RASA SAKIT HATI….MCM TU LAH ND RASA MASE KO DUK GI BERCUTI KAT PHUKET DGN SI JEJAI TIME ND DALAM PANTANG…PASTU HANG DUK CANANG GAMBAR HANG DEKAT INTERNET KONON NAK SAKIT KAN HATI ND…SKANG KO NAK AIB KAN ND HANYA KERANA TERSALAH STATEMENT SUDAH2 LAH FASHA SUNDAL!!

  79. Adik nara says:

    Woi nara, ckup2 la citer dia ni, tahula ko minat minah ni.. Apa kata ko ganti je tempat jejai tu.. Kemaruk sgt la dia ni

  80. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kepada readers2 kalau ada nama minah jambu komen yg bukan2 mengutok dn sebagai nya itu bukan minah jambu yg sebenar ok…..ada pompan gila dh gunakan nama minah jambu….perkataan2 yg di taip oleh minah jambu macm di atas bukan perkataan yg selalu minah jambu guna kan jadi jangan salah faham ok thank Q

    • safa says:

      tukar jelah nama minah jambu ke nama lain..senang cerita..byk lg nama fruits yg lain..xpayah la nk gaduh2 mcm si fasha nie..ok..peace..

    • minah jambu says:

      apa lah prob ko ni weii, baca lah komen2 aku xda nya aku maki hamun sapa weii. xyah lah cr publisiti murahan weii. jgn tulis org gil ake kg ke apa sdgnkan komen ko pun maki hamun org weii minah jambu 24jam mengadap computer weii

  81. ms tulip says:

    hahahha…jom kita pakat boooooo & baling telur busuk kat fasha dia kat ABPBH……..

  82. ciklolalollipop says:

    relax ar Pasha.. masa ND antar sms tuh sib baik berbaur ugutan jek.. kalo aku la kat tempat ND, tgh2 ngandung kena cerai.. bukan setakat ugutan tau, confirm aku cederakan terus. Nak best aku ambik skali dgn pakej bomoh siam. baru ngankung muka kau..

  83. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kepada readers2 kalau ada nama minah jambu komen yg bukan2 mengutok dn sebagai nye itu bukan minah jambu yg sebenar ok….ada pompan gila da guna kan nama minah jambu….perkataan2yg di taip oleh minah jambu macm di atas bukan lah perkataan yg selalu minah jambu guna kan jadi jangan salah faham thank Q

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      sebab nye perkataan2 yg minah jambu guna kn tk macm perkataan2 yg minah jambu penipu di atas guna kn jadi jangan salah faham

      • lantak kau says:

        Ada kitorg kesah?!!!! Diam la ko! Org citer psl FS bukan MJ!

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          lu pesal? dh makan obat belom?

        • minah jambu yang cool says:

          apa kecoh2 ni minah komputer..rilek ah…tiru macam aku…cooool je…tak main sentap2…ok

        • kaylakenzo says:

          ko yg tak mkn ubat.kitorg kisah ape?

        • minah jambu 12jam mengadap computer says:

          *****pssstttt: lantak kau, kaylakenzo…
          minah jambu 24jam mengadap computer ni mmg poyo abis! org kat sini sumer citer psl FS, ND n Jejai, dia lak memekak pasal nama minah jambu busuk, benyek, berulat dia yg dah masam tu!
          geli lak aku macamla dia sorang je yg jambu? dasar minah indon tak sedar diri….nyah ko dari bumi malaya….berambus kat ahmad dhani ngan abg2 lombok ko kat indon tu! dussshhhhh…(minah jambu busuk ditendang!) hahaha…

        • minah jambu 24jam mengadap computer di ciplak oleh minah jambu penipu says:

          kau ni kenape lantak? kau pn sama ke penipu ngan minah jambu ciplak tu? kesian kau

        • minah jambu 24jam mengadap computer di ciplak oleh minah jambu penipu says:

          betol tu minah jambu cool… gua sokong lu….ok lah minah jambu dh tknak gadoh2 lah dn minah jambu tknk tress …thank Q minah jambu cool n god bless…

      • i am xoxo says:

        awak xglemer pn.xde org nk ambik tau psl minah jambu la. ktorg xkesah pn ape awak tulis xsimpan lam hati pn.lain la c pasha, semua org nk tau nok.

        • lily harum says:

          ASAL BEREBUT2 NAK JD MINAH JAMBU NI…X PHAM BETUL…KALO SUKA SNGAT JAMBU SORANG PILIH MINAH JAMBU AIR SORANG LAGI PILIH MINAH JAMBU BATU ABES CITER…NO CONFUSE

  84. lily harum says:

    WALUPUN AKU X SUKA FASHA NI TP AKU SUKA TENGOK KEBODOHAN DIA…GO…GO…MORE STORY FASHA

  85. Reena says:

    Weh…takde ke produser/pengarah yg nak wat ceta kisah benar ni? Ada potensi jadi box-office…Dr Rozmey, drpd amik pamela anderson berlakon, amik jer si sendat ni..stakat pakai bini takde hal punya..sendat boleh apa.. demi menjayakan watak..ahak..ahakk..

  86. alice says:

    bodoh lah si minah sendat nie

  87. calm says:

    korang ni mcm budak2 x pandai fikir lah…
    si FS ni pelagi la..
    ko punyer statement cm hampeh je semua…
    ish..ntah ape2 seyh…
    moral of the story: jgn amek laki org,kalau xnk mende2 ni jd kt ko lg..aduyai

  88. hajimaru says:

    dh mcm cite telenovela lak….adooiyaiii..bek tengok cita padaiyappa rajni khan lg best…citttt poooooodah

  89. cokelat says:

    fasha merupakan artis plg BODOH pernah ade kat malaysia….mmg xthu malu perempuan jahil ni…xhabis2 nk mengacau hidup org lain…sdh2 la buay perangai setan…tunjuk sikit kite org melayu….ko ni fasha mmg setan…mak bapak ko pn mesti setan jgk….

    • si tompok says:

      kesimpulan :

      mak fasha(mak setan) + bapak fasha(bapak setan) = fasha sendat(ank setan).sesuai gitu..hahahaaahaha.keturunan setan gilakn llki kaye.dh kn tinggal pn still lg nk kecoh2..rsnye diorg m’hrpkn sgt nk ade llki kaye dlm fmly diorg..kot2 dpt ler tempias harta jejai ke..last2 kn maen plak dgn si jejai.jejai plak dh sodap rs bdn dia.tup2 kn tinggal..mmg hangin 1bdn r..kata ok bole move on..ni move on ke???mcm org bodoh pn ade si sendat ni..hahahahahahaha..

      • yooo says:

        relaks relaks…jangan ah kaitkan mak bapak sume,
        cakap anak setan ke keluarga setan ke,tu jugak menujukkan org melayu ni pun pendek akal gak ,yang kau gelar anak setan tu melayu gak

        Aku pun xsuka gak si fasha ni tapi…..aku xde ah nk gelar dia anak setan ke apa ke

        • si tompok says:

          rasenye tu title yg patot bg kt dia..kter ckp dia setan ke,bangsat ke,ape ke.prangai dia mmg xkn ubh.mak bapak dia pn enth2 diam je tgk ank dia cmtu.kalo prangai ank pmpuan yg xkawin lg trok nk mampos,bapak dia ade hak kot nk lempang muke ank dia tu.utk ngajar ank dia jd baek,xrmpas laki org,jd ank dara yg bgus..tp ape mak bapak dia buat??xkn ddk diam je kot.mak dia pn same mcm sendat tu.kecoh je kt media.ank dia la nk kawin dgn kerabat la,ape la.kecoh!alaa,sendat tu mlayu xserupa mlyu..pkai coli,parti halowen la,enth hape2 prangai..malu la nk ngaku dia tu mlyu sama mcm kter ni..ishhhh.

  90. BUZZ says:

    tulaa…rang tua2 cakap kalau selalu kena kutuk,maki dlm 10 tu akan 1 yg akan betul2 kena….hahaa jadi kat artis2 kan suke buat controversi tu….jaga2lah ye….ingat mulut ,maki hamun org ramai mungkin akan jadi sumpahan…

  91. sayangselasih says:

    nampaknya penddhan demi penddhan yang akan fs kuarkn…nampak dia nie tak bersikap matang…kata blh terima apabila dia dgn jejai clash….mcm nak bls dendam kat nd lah tu…mgkin pada jejai bkn nd yang menybbkan dia dgn jejai berpisah tp pada fs plak, nd penyebbnya….nd msti tersyum bangga bila dpt bt fs skit ato dn nk tgk fs blh buat apa…..udlh bergdh pasal llaki ini….buat semak fikiran jer….mcm budak2…..apa yang da pd jejai tu pun aku tak tau…..dunia2

  92. wah says:

    tah pe bende tah semua nie..

  93. Auta says:

    PENAT LA NAK BACA KOMEN PNJANG2…………~~

  94. tieyha says:

    base larh tu .. pompan niey kadang2 desperate .. macam da tak laku .. sedgkan ramai yang nak . tapi ego selalu menguasai diri .. :)

  95. durian says:

    Pasha meroyan sbb:
    1. Dah sebok canang pada public yg dia dgn jejai nk mnikah tahun ni tetiba x jadi.

    2. Pasha gi bali tu mmg betol meroyan dgn jejai sbb jejai nk break dgn dia…nasib baik separuh bogel jek…klau gi philippines..sah2 bogel terus.

    3. Tgk gamba terbaru percutian keluarga bahagia Jejai kat Jepun.

    4. Sape yg tak nk kawen dgn lelaki yg byk duit (walaupon duit mak bapak) dan bergelar pulak (jejai ni ada gelaran bagi kerabat Perak – aku dh lupa plak). Tapi cuba la korang pikir…kerabat2 yg bergelar nk ke pompuan yg otak tak berapa pandai ni dijadikan menantu/biras?

    5. Citer dh terbalik…patotnye ND yg dendam abis sbb jejai ceraikan ND masa bru mngandung Putera Raykal, anak jejai sbb Pasha yg tak tau malu dok goda si jejai siang malam. Mngandung, sakit bersalin dan jaga ank sorang2. Klau btol Pasha ada maruah..dia patutnye dh jauhkan diri dari jejai saat jejai dh sah jd suami ND. Skrg ni tgk Pasha lak yg dendam abis psl pekara kecik jek…TARIKH PUTUS CINTA…

    Muak aku dgn ko Pasha..buat statement/drama yg…..ingat kita ni bodo mcm ko ke?

    Lepas ni, bukti pe pulak yg ko nk tunjuk kat 1 Malaysia yg kekonon jejai mmg cinta mati kat ko? (vidfoto seks korang tak de ke…tu bole jd bukti yg paling kukuh tuh)

  96. 2-2 x sokong says:

    PACAT no bodo btl ker buat2 bodo jer???sangat bodo la mentality org yg berusia 27 tahun ni…bodo sangat2…wat statment entah pa2…nora di ceraikan jejai pun x meroyan cam ko ni pacat…BODOH LER ENGKO….aku tetap arap ko sedarkan diri engko tu…rugi la wehyyyyyyy…muka cantik tp perangai mengalahkan adik aku umor 5 tahun……desperate sangat

  97. larissa says:

    y rabbi…
    xdak ceta lain ka..
    asyik2 pompuan nie..
    cr la cete lain abg nara..
    pompuan nie mmg minah publicity..
    perhatian..
    ntah2 perasan sorg2 ja kot

  98. Rin - BENCI ND says:

    fasha, be professional n move on..
    xde apa yg nak d tangiskan pd dua ekor beruk tu..
    biar lah mreka bsama2 slayaknye..
    muka wat2 kiut x b’erti prangai pun kiut.. bnci ND slamanya…yeahhh!

  99. zeirus says:

    klu pasal ND melenting bukan main lg c fasha ni..klu media tanya pasal bikini dibali,no kemen jer..hemmmm.. tak tau nak kata apa..kecuali inilah hukum karma..

  100. Ratu Tipah says:

    Pasha Sengal..i merayu kat u,tolonglah hentikan buat statement yg sengal lagi bangang,lagi bodoh dan sangat tak matang ni!!lagi u banyak bercakap,lagi terserlah ketidakcerdikan u.i merayu,tolonglah berfikir secara matang sesuai dengan usia 27 tahun tu.tak perlu nak cakap banyak bagi statement itu ini,komen bagai..senyap,dok diam2,pegi bercuti,or wherever sudey!!tolong ya,i ni pompuan,tolong jangan malukan kaum kita.kalau dah putus tu..sudah2 lah..hidup fokus ke depan,kejar cita-cita utk jadi pelakon terbaik kerana bakat bukan sbb kontroversi.dah2 la bercakap pasal bukti itu ini kat publik..lagi banyak u bercakap,org akan nampak u sangat tak bijak dan sangat bermasalah hoccay!!!!!!!!!!!!!!

  101. papa porno says:

    sandra bullock laki perangai keji pun tak meroyan macam kau sendat…tah apa apa

  102. djzuera says:

    aduih hai fasha nir uduh ler xabis abis gir dah ruper orang giler meroyan pulok ai mals aku nak layan tolonglah citer si fasha ni r muakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tahap gaban aku tengok dia nir rruper giler meroyan pun ader nd gan jejai dah diam x gi stemant dia lak yang terlebih bagi stement menegak benang basah bak kata fasha dalam galaksi ni komen ,no komen ,no komen sapai lebam

  103. badrul says:

    jejai pun satu hal. gila kat artis. cari bini ker cari betina? tak pernah tengok citer p ramlee Musang Berjanggut ker?

  104. cawan says:

    adulaaa….x pernah jumpa lg artis bodoh mcni..

  105. koya la lu says:

    knp aku asek bace kenyataan dari si fs ni je?
    nD diam je. . .
    dia ni je yg meroyan lebey2 aku tgk. . .

  106. meow says:

    for godsake, move on la fs! shame of urself.
    control urself, u dont hv to tell the whole world u r innocent . the whole world is laughing at u.

  107. hyde says:

    susah klu da bnyak sangt sakitkan ati orng… bnyk sangt musuhnye… tak payah nk tuding jari kat orang.. perangai sendiri kaji..dek salah sendiri hdup ko skunk tek tenng… stop blaming others la fasha…. reflect on u’r self..

  108. raje gelak says:

    pompuan2 ni gaduh yg sijantan relex jer…. sape yg bongok kat sini?????…. jdlah perempuan yg berdaya saing utk membina kehidupan dr bersaing dptkan jantan ni…. CUMA TAKUT kedua-duanye tlh di”KENCING” dek JEJAI……

    ND: hiduplah dgn anakmu…
    FS: timelah hakikat ditinggalkan… usahlah dbangkitkan ape yg dah belaku … tiada gunanye dah TAMAT.

  109. boring says:

    xde crite lain ke..? boring tol la..semua sibuk dok crite pasal dia ni..cam la xde artis lain kat malaysia ni..banyak lagi cite artis2 lain yang lagi better…penat da bace kontrovesi pasal dia ni..xabis2..nanti bercinta dgn org lain camtu gak perangainya..hmmmm……….

  110. pening says:

    fs memang meroyanlahhhhh

  111. zai says:

    fasha sandha tak boleh terima kenyataan dia berpisah…tahu pun macam orang gila sasau sawan..aku respect nora danish time mengandung sampai melahirkan anak alhamdulillah masih bertahan…dulu fasha buat kat nora danish, sekarang kena pada batang hidung sendiri (yang kelakar sangat, belum kahwin pun, bukan suami sendiri dah melenting, tak dapat terima kenyataan ke???) nora danish dulu marah2 atau ugut2 pun, dia ada sebab yang amat kuat iaitu jejai tu SUAMI dia (waktu mengandung dulu) memang tangggungjawab nora mempertahankan rumah tangga dia daripada kedurjanaan fasha sandha yang tak sedar diri perasan bagus…hahahhahahahahahahahahahahaahahahahah…have a good time fasha…

  112. zai says:

    fasha meroyan walaupun tak bersalin lagi…
    terimalah kenyataan dan baikilah sikap anda yang suka rasa i tak bersalah…

  113. gosipgurl_fea says:

    Fasha, you baru buka salon isn’t ??, sepatutnya tumpuan diberi 100% pada management of your business bukan benda kecil2 macam ini. jangan pula nanti asyik nak melenting sana sini yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran..

  114. cikgu mala says:

    salam kawan2 semua…malam ni mari kita pakat buat sembahyang hajat sebab i nak bertanding hari ahad ni …semuga berkat doa kalian semua saya bisa menang dgn tenang di Tenang ahad ni…jom solat hajat malam jumaat ni….allahuakbar3x

  115. Kitty says:

    Memang patut pun ko kena ugut pasal ko rampas hak org hehehe

  116. Sweet_pink says:

    si fasha ni sebenarnye takot ngan bayang2 dia sendiri! dia dah malu.. sbb tu buat cite bukan2…. mesti jejai bangga ek.. tak pasal2 jd rebutan 2 pompuan… itu yg dia nak.. kesian anak dia… walaupon dia tak tau ape2 tp hati dia tuhan je yg tau…

  117. orgtuo says:

    ego jugak FS tu kan?..nak menang ajer..aku rase, camaner FS usahe nk menang pn, tak kan menang punyer coz die takde “tali” nk hubung dgn Jejai…tp ND ade ‘tali’ tu iaitu…anak dorang…

    lau FS x goda J dlu, pasti J & ND idop bahgier skrg ek melayan karenah anak…

  118. hazim says:

    ND ngan Jejai ko melatah
    ND cerai pun ko bising
    ko kapel ko kecoh
    ko break pun ko melenting

    Tak boleh ke Fasha Sandha ni diam?
    Aritu baru je isu bikini surut.

  119. suarbunga2 says:

    bodoh gak si sendat ni..kalau aku, ada org kacau laki aku pon aku jadi ND gak..gertak minah ni..dia punye ugut katt si Tiz dlu konon nak reveal siap nak ajak almy tu tak heboh plak..kecoh nye p’pn loooserrrr!!!!!!!!!!

  120. Ain Syuhada says:

    WEI , FASHA SANDHA BLOCK AKU DARI KOMEN APE-APE KAT FANPAGE DIE . .

    SEBAB AKU CAKAP MUKA JEJAI MACAM BUAYA HIDUNG KEMBANG ! HHAHA :D KARTUN SUNGGUH !

  121. beautyblackbird says:

    Walaupun FS mrampas.. but Jejai tetap penah jd bf diakan so ofcos la dia frustt sgt2… lebi2 lagi ND sgaja bg tunjuk pic2 tu… pa2pun layan jalah peel ko FS lama2 nti okay la tu.. ubat stresskan lepaskan suma yg ada dlm ati jgn simpan2 lama2… gud luck utk korg bertiga…

  122. Orange Caramel says:

    err… aku pun tak tau bila pompuan ni clash. ala clash2 ni biasa la.. tak payah bagi kronologi or main dedah2 sms pun xpe. kitorang paham. nampak sgt x matang nye tu.. diam2 suda…

  123. mat karai says:

    what goes around, comes around… dulu masa engkau ‘kena’kan orang, bukan main ceria lagi… sekarang rasakan macamana pedihnya… kan dah mula MEROYAN… FASHA SANDHA MEROYAN…!!! ha ha ha… I like…

  124. mat karai says:

    Abg Nara.. lepas ni buat entry tajuk “Fasha Sandha Meroyan” ok tak? ha ha ha… I like that word.. sesuai sangat la dengan dia… ha ha ha.. nak pecah perut aku gelak.. ha ha ha…

  125. mat karai says:

    FASHA SANDHA MEROYAN…!!!!! ha ha ha…

  126. sweetdees says:

    ni dah jadi mcm citer lady diana-prince charles-camila parker. dua2 pompuan ni aku tak suka tapi instinct aku rasa jejai n fs akan kapel balik.

  127. girl over flower says:

    YANG UGUT DIE TU KAK LIMAH…DALAM CITE ANTU KAK LIMAH BALIK UMAH….HAHAHA…SIAN POMPUAN NI……KAK LIMAH JGK YANG SALAH……….

  128. sisusweet says:

    mgu depan tpapang kat muka depan akhbar y FS masuk ward mental krna frustrated

  129. bawahlicin says:

    ala fasha..apa susah sangat,,sebarkan saja rakaman video seks kamu dan jejai di internet..biar semua orang tengok..lepas tu nanti baru kita boleh buat keputusan sapa yang betul..

  130. iici says:

    fasha ni mmg artis yg x hbis2 nk buat kontroversi…
    sama mcm mummy dye..yg x prnh nmpk slh ank sndiri..pkai bikini pn x slh..ish3..dunia di akhir zmn..
    masha allah..bwk mngucp la bnyk2..btw,,ske sgt tgk jejai dgn nora lyn ank diorg..sweet je…good luck

  131. iici says:

    FASHA SANDHA MEROYAN !!! hahaha..sesuai sgt2
    FASHA SANDHA MEROYAN !!!!!
    FASHA SANDHA MERYAN !!!!
    BLAH LA KO FS

  132. leha says:

    masa kau rampas laki orang tu takde pulak ko pikir kan. ko ni memang patut pun dilayan macam ni. Kalau ko jahat ko xpax org akan baik dengan kau? sorry. what goes around comes around

  133. rashid sibir says:

    FASHA DONT WORRY I STILL AVALABLE….

  134. rashid sibir says:

    WOI ABG NARA XDE CITE LAEN K BOHSAN AR NAK TNGOK DORAMON AR CAMNE….

  135. kema sepet says:

    ala…ABP kan dah dekat..saje jer pasha sendat ni cari publisiti murahan dgn harapan bole menang…

  136. mika says:

    huarggggghhhhhh……mengantok~bosan~

  137. Torres says:

    FS IS A PATHETIC ATTTENTION SEEKER!!!!

    What comes around goes around!!! Cheap publicity lak minah ni!!!!!!!!

  138. putri says:

    baca blog mazidul (999)…mne de report polis!!fasha nie propa jer….die xpnh buat report pasal kne ugut nih!

  139. Fasha Sendat Tergilir Teragut Tesimbit says:

    TAK PROFESSIONAL LANGSUNG LAH FS NI.

    DULU CAKAP ND YG TAK PROFESSIONAL. NOW, SAPA YG JADI KELDAI NYER??? SUDAHH LAH FS. PIGI BALIK KAMPUNG JER LAHHHHHHHH NYAMPAHHHHHHHHSSSZZZ

  140. abarage says:

    DEDAH KAN JE FASHA.I NAK TGK GAK MUKA SI NORA JENDUL TU TERKEJUT.PAS TU MESTI DIA ADA CITE SEDIH N AYAT PUTAR DIA UTK MENGKABURKAN MATA PEMINAT DIA.SUPAYA ORG TGK DIA LA YG MANGSA.N FASHA LA YG JAHAT.NORA DANISH MANUSIA PLG HIPOKRIT.

  141. hot laser says:

    sokong dngn kenytaan abarage…
    ND hipokrit….
    guna kn muka yg comel utk meraih simpati…
    dari dulu suka cri mslah ngan FS…
    smpi hal kerja pon dicmpur adukkn dngn mslh personal…
    nmpk sngt x profesional…..
    sbab 2 dia jdi artis suam2 kuku….
    terima ah hkikat awk x sesuai jdi artis…
    blik kmpung tnam syur je ah….

    • joan of arc says:

      ko tanak balik kampung tanam sayur ke?ajak si sendat kesayangan…kurangkan stress si sendat tu sblom dia meroyan..kuang kuang kuang

      p/s:tambah ilmu bercucuk tanam dgn bermain farmville dlu.kui kui kui

  142. Mysara says:

    Aisey..x abis2. Lepas satu..dua..lepas dua..tiga…kontroversi oh kontroversi..

  143. watchaaaa says:

    who cares ko clash bila pun….nampak sangat meroyan, nora danish ‘cucuk’ sikit je terus sampai 4-5 post pasal fs ni cakap sorang2…harap nora danish xya balas pape, lepak2 je kat umah tgk fs meroyan….=)…yes, mmg pathetic attention seeker..

  144. watchaaaa says:

    err,,, bang nara, leh x cite pasal bende lain plak…selain isu meroyan ni…benci uh bukak beautiful nara ada 4-5 post pasal isu murahan ni…

  145. hazim says:

    tau xpe bosan aku tengok cite dia
    bende kecik nak keco
    tarikh clash pun nak gado

  146. otak says:

    aku tunggu turn memek n normiang putus pulakkkkkkk ;p
    fasha ke nd ker dua2 sama je perangai budak. dua2 kaki clubbing. ND lg teruk.. dah beranak pun gi club segala bagai. ah sama je la dua ekor ni.

    ND + FS + jejai = Memek + abby+ NH

    • ABANG NARA KAKI PROVOKE says:

      FASHA GI CLUB SEBAB DIA MASIH BUJANG LAGI
      SI NORA GI GLUB DIA SURUH MAK MERTUA DIA
      JAGA ANAK DIA

      • si tompok says:

        yg ko bising ape kesahh??mak mertua nora ok je..bengong.

      • ABANG NARA KAKI PROVOKE says:

        MAK JANDA NORA KAKI CLUBBING
        BARU LEPAS PANTANG HEHEHEHE
        DAH TERGEDIK GEDIK DI CLUB

        • si tompok says:

          alaa..nora gedik pn tp fmly jejai still syg dia..siap holidy g jpon lg tu.ada ank dgn jejai lg.si sendat tu dpt ape??dh ler kn reject.ni skrg dh gler talak meroyan.pstu sah2 la jejai dh rs bdn dia smua..dh tinggal baki je tu.hahaha.si sendat tu pn ape kurangnye..dh sundal sgt kebas laki org.pstu xngaku slh.gelabah dlu konon tiz nk mik bf dia.pdahal tiz relax je.klako nk mampos!!!hahaha.g bali pkai coli.naseb xbogel tros.nk jdkn menantu pn smua mak datin kt m’sia ni pk sejuta kali.hahahaha

        • adi says:

          malu la wooooiiiiiiiiiiiiii!!! dh pukul canang nk kawin tap tup tap kne reject….. mak die gile harte, smpai sggup tgal laki kt johor blah g penang…. poyo abis!!!

        • ABANG NARA KAKI PROVOKE says:

          MAK JANDA NORA KAKI CLUBBING
          BEKAS LAKI NORA KAKI BETINA + CLUBBING
          ANAK DIA???????????
          JANGAN IKUT PERANGAI MAK BAPAK UDAH

        • si tompok says:

          mak bapak si sendat pn ape kuarangnye..mak si sendat tu pon tonggang air kencing setan,clubbing.rambut kaler oren,gila nk menantukn llki kaye..bapak dia dayus xreti jg ank.sbb tu si sendat jd cmtu.konon cam high class lew sgt.1fmly xsedor diri dtg dr kampong..wekkkk.geli jerkk..

  147. joan of arc says:

    ekeleh minah ni..poyo nya lah..date clash je pon..nak bcinta payah..clash pon payah.,,kecoh la lu minah!

    bang nara,g usha oh bulan!mazidul akmal sidek dah riki.mana ada report si fasha tuh buat..mngarut je si meroyan nih

  148. Cik Amoi!!!! says:

    Cik Amoi rasalah FS & Jejai berpisah sbb akur dgn arahan keluarga Jejai yg tak restu hubungan mereka…Sebelum ND ada lagi, FS & Jejai ni bercinta tp sebakan hormatkan family…Mereka akur!!!!

    Solute Fasha Sandra!!

    mcm Nora Danih tumpang poluriti Fasha skrang ni kan

    • Layannnn. says:

      Kita wajib la percaya dan beriman dengan rukun iman..rukun iman ke enam beriman kepada qada dan qadar.jodoh pertemuan ajal maut itu ditangan ALLAH.buatla macam mana pun kalau bukan jodoh tetap bukan jodoh.so FS terima la hakikat tersebut.

  149. Tumpang Sekaki says:

    Kasihan kedua-dua wanita ini dimalukan dan saling memalukan. Walau apa pun niat mereka, yang untungnya pihak lelaki.

  150. kutu says:

    ape da… ada bukti tunjuk la fasha… ni mesti nora danish punya layanan lg best dari fasha ni.. hihihi.. pape pun arap selesai dgn cpt..

  151. kurus says:

    “the road to hell is paved with good intentions”
    “Our intentions do not justify our actions”
    ……..niat tidak menghalalkan cara………..

    The idea that murder can be justified by intention is not based in scripture but faulty and sin-filled reasoning that is birthed from fear and doubt. There is simply no other way to explain it. It is the result of a lacking education of scripture and the craftiness of the enemies tongue.

    can’t believe you all not taken this seriously.

    • kurus says:

      korang pg masuk oh bulan. n baca ‘laporan’ sorang blogger. kalah abang nara. nampaknya ada blogger yg lebih “arif” tntang had kuasa undang2 dari bn ni. boleh lak polis nk reveal dgn dia, yg tk ada kena mengena.

  152. You've been tangoed says:

    Mari-mari-mari, ada cerita 3 suku :

    FASHYA – JEJAI- NORA
    MEMEY – NORMAN HAKIM – ABBY

    Summary:

    BENCI- LETIH- BOSAN !!!

  153. You've been tangoed says:

    I think Jejai & “Panda-Sendat” already broke-up last 2 months as claimed by “Nora-Danish-Pastry”. However OFFICIALLY Jejai-Panda Sendat broke up on 18 Jan 2011….maybe after seeing photos of bikini bitch in BALI…..drop JEJAI waterface you know..ha ha ha.

  154. martha says:

    dah la fasha. terima ja hakikat fs-jejai dah putus.. dia ugut pun pasal dulu ko kacau jejai, husband dia. pastu ko buat muka innocent. time tu smua org slahkan ND. org ckap dia jahat.. alih2 kena cerai, ko pg kluar, peluk ngan laki dia.sengal. dah la, p la berurut ngan org tua, hilangkan sengal ko tu..

  155. seseorang says:

    xkena kt korang mmg lah korang leh ckp ikot sdp mlot jew tnpe berfikir dulu..die ugut mybe sbb die trtkan diceraikan..yela,tgh mgandung then trpksa mmbesarkn ank sorang2 tnpe bapaknyer…cubelah byangkan perasaan die time tue..setengah org yg ptus cinta pon stgah mati nk trima knyataan tue nie lbih2 lagi dah kwen dan adew ank plak tue…xfhm dgn fasha,apew die nk sbenrnye..puas kew ati die mruntuhkan rumahtngga org…bile kena kt die blik,melenting mcm die plak yg jd mangsa…come on fasha,tlglah berfikir dgn lbih matang oke…

  156. BlackBerry00 says:

    lorrrr…tak surut2 lagi ker stori dorg nie..???
    to ND…brdiam lebih baik drp mngeluarkan sbrng komen
    to FS…carik jer la laki lain…watpe nk amik 2nd hand
    to JJai….lepas amik ‘madu’, brp byk sepah yg nak dibuang daaaaaaaa………

    kesimpulannya..
    kisah2 artis nie (Nora~Jejai~Fasha) dan (Abby~Norman~Memey)
    boleh diprtimbangkan utk dibuat cerekarama kat TV
    takpun filem…boleh cecah jutaan ringgit
    mana tau blh kalahkn Khurafat

  157. ntahla says:

    U ALL BACA OH BULAN…
    TAKDE PUN LAPORAN POLIS DIBUAT PASAL KES UGUT TU…
    SI FS NI PROPA JE LELEBEY….HAHAHAHA

  158. laptaliptalitamplommmm says:

    Jd artis ni wat kite jd lg bodoh..ntah hape2..

  159. Wak Lu says:

    cakap cm ni lagi bagus….im Rooxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  160. suci says:

    betul k pempuan ni kne ugut or die y penah ugut pmpuan lain.. aduai Fasha, kalo laki aku ko amik pn aku blum tentu ugut je.. cnfirm2 aku simbah asid kt muke ko tau.. cube laki ko y kne amik cnfirm ko buat lbih dr tu.. yola, satu malaysia tau ko panas baran.. ye x? kalo ko bce ni.. jwb dlm hati udah la ye..

  161. seseorang says:

    oke..dah bace oh bulan!mmg xdew kes polis pon pasal ugut mgugut nie…fasha propa lebih….dah2 la fasha…berhentilah memalukan diri sendiri..berhentilah buat org sume mmbnci FASHA SANDHA!

  162. Chantek says:

    TEKANAN JIWA JUGAK LAH SI FASHA NI NANTI.. KESIAN.. TAK HABIS2!! SERUPA MCM BUDAK SEKOLAH PUNYA PERANGAI ! APA DA… SAYANG RUPA CANTIK TP PERANGAI MCM SAMPAH !!!

  163. hate hypocrite says:

    FS ni sakit hati la kot broke up dengan jejai tu..such a loser..dia bajet dapat kawen dengan jejai lps caras ND..serve u right damm gurl..suruh orang bagi statement benar, yang kau tu asyik dengan “maaf, saya tak boleh komen apa-apa” wth???

  164. fezz says:

    HAHAHA….report polis tak wujud…pempuan ni imaginasi lebih…bodoh sgt..buat statement tak pk panjang!

  165. aunty says:

    WAHAI ABG NARA… TOLONGLAH.. TOLONGLAH JGN KLUARKAN CERITA POMPUAN NI LAGI… BOSAN TAHAP GABAN TAU X.. RASENYE DIA NI MEMANG X BOLE TERIMA KENYATAAN KOT SBB TU SMPAI NAK TUNJUK ITU INI… DAH PUTUS TU DA LE.. KATA X DE JODOH.. CLOSE JE CASE…

  166. azrams says:

    cukup2 la tu Fasha oii…cukup ler nk menagih simpati dr org ramai…klu ko bw kuar bukti aper skali pn hakikat sebenarnyer dh mmg ko ngan jejai dh xder paper..tu jer point skang nie…
    ko nk tegakkan benang yg basah cmner pn,benang tu dh x bleh tegak pn sbb dh hancur n punah..ko jgn meroyan cmnie ler yg malukan diri sndr jer.bkn org simpati ngan aper yg ko wat skang malah org gelakkan lagi ko atas sikap yang x cerdik nie.

  167. shazaqil says:

    dato2, tan sri2 sila la ngorat si pasha sendat ni.beliau bleh jd meroyan klu xde jntan kejar beliau.sekian

    • shesueshe says:

      hahaha….report polis pun xwujud …cakap x serupa bikin …propa jer lebih ….lawak betul la si Sendat nih …

  168. kurus says:

    laporan simpanan lain dengan laporan kes.

  169. mamijarum says:

    masa bercnta bagai nk rak….dh mcm laki bini…bla dh ptus mcm2 hal la plak x puas hti….fasha2….:-)..

  170. arm says:

    Tlong band si fasha nie..sangat bosan dan meluat..dye tu cm xbtol je..cm nk publisiti murahan je..benda remeh temeh nk bsing2..Sgat MENYAMAPH dengan si FASHA nie..

  171. shesueshe says:

    aku hairan la …nape dier nih ..masih meroyan agi ngan si jejai tue …dier dah bagi apa ngan jejai tue ..sampai dier nak buktikan yang dier betul ???hahaha….korang pk kan yer …kalo isteri pertahankan hubungan suami isteri …itu mmg betul la kan ….kalo setakat title AWEK pertahankan hubungan dier owang..nape???hahaha….lu pk la sendrik.~~

  172. arm says:

    Tlong band si fasha nie..sangat bosan dan meluat..dye tu cm xbtol je..cm nk publisiti murahan je..benda remeh temeh nk bsing2..Sgat MENYAMAPH dengan si FASHA nie.. dari pada suke bce beautiful nara nanti jadi hodoh nara plak.. serius change the topik.. please..

  173. cicakgirl says:

    penangan JEJAI….dasyat! pa yg kita leh tngk kat sini JEJAI mmg hebat sampai leh wat pasha jadik cmni Qabil Ambak pn kalah.. siapakah mangsa seterusnya???

    dia meroyan bukan pa..xda sapa nak support salon chinta dah pasni..tu bontot dia panas tgn mengigil nak twit benda mengarut ja tu..

    p/s : “selamat dia x terima lamaran aku dulu, fuhhh!!!” (bak kata Elly Iskandar) Oopss! telebih sudah…

  174. ayam serama says:

    kepada isteri2 jutawan .hartawan,dan lain2 kepit laki kuat2 fasha sudah single…jangan silap langkah kang merana sudah.layannnnn

  175. hope keadaan akan jd ok..xde meroyan2 ni….

    hope dorg sume x gdh la psl laki kn…cukup je la hal2 cmni…

  176. zizan says:

    Sendat artis low class!!!!!!!
    Booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    Booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    Booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    Booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    Booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    Booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    Booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    Booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    Booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  177. jojo says:

    kalo xsuke FS xyahla cibuk2 nak komen cini…ni x aku nengok dah 500komen….aku pon xsuke dier expose mcm org bodoh gini…xda sape pon yang heran
    tp aku stiill cian kat dua orang ppuan yang jd mangsa jejai bongok tu….

  178. sssss says:

    alarh hal punyer kcik nk perbesarkn…da pisah wt cre da pisahh…senyappp dahla fasha oiii….x gune ko nk gdohhh2….hak2 kebudak2kn….booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sama dia…ngehhh2

  179. jeanie says:

    Mungkin ini semua balasan lah Fasha…karma….so terima dan insaf…
    Selama nih kau riak sangat…

  180. Ko ni gilalah says:

    Setakat jam 9 malam hari ini, masih tiada lagi rekod yang boleh mengesahkan bahawa satu laporan polis sudah dibuat Fasha Sandha terhadap dakwaan yang mengatakan dia diugut untuk dicederakan.

  181. Roooney says:

    Kenapa nak rendah-rendah ka si Fasha ni?

    Biar lah dia. Korang pun macam lah ada degree, diploma pun tak ada agaknya. SPM pangkat berapa?

    Mazidul Akmal pun satu, dah la makan RASUAH. Ada hati nak kecoh kecoh tanya kanun apa segala. Macam lah kau tahu sangat!

    Mazidul Akmal, please go get a life. You tu makan rasuahj, duit haram lepas tu bagi duit tu anak bini kau makan itu lagi sesuatu yang hina! Siapa you? Dah la pernah kena tangkap polis pasal kes DADAH tapi nasib baik kau dapat lepas kan?

    Oh my god i should made a Twitter account and start memburuk-buruk kan nama kau!

    Fasha Sanda tak bersalah pun.

    • si tompok says:

      rembat laki org xslh ke???tu kurang hajau namanya.gatai nk mampos btl si sendat ni.dh kn tinggal pn kepoh lg..si mazidul tu juz nk check je kes si sendat ni.sbb smua org dh tau si sendat tu tgh meroyan gila talak nk jejai.org laen smua dh relex,xde kecoh pape.si sendat ni meroyan sengsorg xabes2 bukti la,mende la.betina penipu.bior lew mazidul tu rasuah ke hape.yg penting dia xkaco umhtngge org.tu hal dia dgn tuhan.ko nk sibuk wtpe?
      .dh mmg sendat kaki penipu.konon der wat report.kalo dh dasar penipu tu.ngaku jelaaaaaaaaaa..dh kn tinggal pn kepoh lg.gila talakk xdpt berlakikan ank menteri.lawakkk!!!

    • arm says:

      rooney: abis sape you yg nk ngata mazidul mcm tu..??
      u th ke dye trima rasuah??betul ke..??kalau xbetul sma la gak u tu..so xpyah nk cakap sape bgus sape x..sma je smua..just tegok dan dengar..yg betul o xbetul hanya dorang dengan ALLAH je..

  182. mamijarum says:

    wrtawan mazidul 999 ckp…fasha xde pn bt laporan polis….polis pn xde smpan kes 2….btl ker??..huhu…fasha ni propa lbih la!!….

    • mia says:

      Minah ni ngah t’desak arr…dia nk mintak simpati orng tu tpi hakikatnya orng makin mnyampah wartawan tnya no komen jer jwbnya kat 100x lah dia ckp no komen tpi bila si ND bgi knytaan bnyk plak dia nya komen ntah ape2 ntah minah ni..

  183. aku baru baca kt oh bulan td……

  184. faifi says:

    abg nara..bosan la asik cite fasha sandha..tak yah la cite psl die dah..sibuk je ngn laki org…ntah ape2 jek..

  185. Shasha says:

    ?shasha on Fri, 28th Jan 2011 12:01 pm

    Salam Jumaat.Kenapa kedua dua pihak perlu bergaduh mempertahankan kisah masing masing..As a gentlemen Jejai yg patutnya turun padang leraikan kekusutan ne..Nora Danish dan Fasha Sandha..Kamu berdua sama sama bijak dan cantik..Saya bangga kerana adanya artis yg cantik seperti kamu berdua..tapi saya terkilan sbb perkara peribadi anda seperti ini menjadi ‘mainan’ org org kelililing awak yg turut nk masuk campur.Saya faham..org akan mengomen sbb anda berdua public figure jadi tumpuan.Sila berhati hati memberi komen dan berhenti la utk saling memalukan antara sama lain

  186. Mingkauchua says:

    Bosan…Boring…..Menyampah……Muak…..dll…..dgn isu ND, FS & JEJAI …

  187. dark angel says:

    FS, enough ok.. apa jua yang dikemukakan oleh ND n jejai tak akan mengubah hakikat yang da terjadi.. baik ND or jejai pon same, diam je.. tak perlu nak melenting dgn kenyataan ND sbb ND tau pon dr jejai.. and apa pon yg FS jelaskan, 2 bulan or 2 ari, orang tetap akan kata “tu la dia, rampas hak orang, hak yg sah pulak tu.. now orang plak rampas hak awk, hak yg blom pon jadi sah..” silent is the best thing u should do..

  188. adi says:

    yahooooooooooooo…… syabas kpd pengugut kerane buat jiwa fs xtenang

  189. Miss_Belut says:

    Time da berjaya rampas laki Nora minah ni bising….. Time clash pun bising….. Time bila dia nak senyap????

  190. ziera says:

    SEBENARNYA SI SENDAT NI SAKIT HATI BILA TENGOK GAMBAR PERCUTIAN ND DGN KELUARGA JEJAI..TU YG DUK MELANTUN CAM POMPUAN GILE BUKAN PASAL STATEMENT TU…TAHU RASA SAKIT HATI….MCM TU LAH ND RASA MASE KO DUK GI BERCUTI KAT PHUKET DGN SI JEJAI TIME ND DALAM PANTANG…PASTU HANG DUK CANANG GAMBAR HANG DEKAT INTERNET KONON NAK SAKIT KAN HATI ND…BILA DUK TENGOK GAMBAR ND DGN KELUARGA JJ HANG TERUS MELENTING X TENTU PASAL ..SKANG KO NAK AIB KAN ND HANYA KERANA TERSALAH STATEMENT PADAHAL HATI MEMBARA DGN GAMBAR2 TU SUDAH2 LAH FASHA SUNDAL!!

  191. dislike says:

    fasha meroyan 2

  192. beruang says:

    kacak sgt ke jejai tu?pelik???
    kacak $$ ni je kot…

  193. kawan sosial tika dulu. says:

    korang ni betol2 kenal ND kerrr?? betina ni dulu sebelum kawin dgn jejai mmg kaki clubbing. sampai ade anak still nak g club lg. kwn2 club die semua anak2 berada ok. kawan lelaki anak datuk. bile jejai hint skit si ND terus tangkap buat laki. si ND ni dulu mak jual mkn2 kt UM aje. time tu baru nk naik dlm cite puteri tu. asal muka cute ala2 baik korang ingat ND ni mmg wanita yg tersangat2 baik la konon. pirah.. meluat aku baca kesah kau dgn fasha!

    • watchaaaa says:

      wait…xpaya la dalam topic ni nak diskus sape baik sape xbaik…sebab dalam citer ni semua pun g clubbing…tiga2 pun pegi… so no point nak highlight sape yg g clubbing…dan ape plak motif nak highlight mak ND jual makan2 kat UM? kerja yang halal pe…

      • ape2 je la says:

        btul…nape nak highlight kan mak die kerja jual makanan kat UM…
        nape..hina sngt ke orng yang berniaga kecil2an nak dapatkan sara hidup..asal halal cukup la.

        • adi says:

          betul tu jnji x amik harte org dh la,,, nasib baik mak ND xde buat pengumuman yg ank die nk kawin ank menteri mcm mak fs…

    • cute ke says:

      tk sebelah siapa2 tapi aku pelik dgn si ketot papan ni. camna bole jadi model/artis?? nak kata cute pon tk juga, average looking je .tk ada itu ….ummph… pon.

  194. ngokngek says:

    buat ape la pompuan 2 eko nie berebutkan si jejai ni… klu berebutkan juara imam muda tu logik la jugak… dua2 bodo.. lelaki tu jugk kenyang…

  195. cute.. says:

    kalau iye pun kaki sosial.. x kan sampai beranak pinak pun nak g club??? aku pun dulu cam nd jugak. tp bile dah kawin dah ade anak dah tau tgjwb. agak2 kau la watchaa.. time g clubbing tiba2 anak ko mati ker.. jatuh tangga uma ker.. rasa2 menyesal x???

    • adi says:

      hey cute: dh kawin ke sblom kawin ke same jek… ade ke dlm mn2 al-quran membenarkn umat islam g club… so ko xpyh nk bising2… sndri mau ingt huh?!

  196. aku says:

    To : kawan sosial tika dulu….

    Ko pesal tbe2 kua sal ND yg kaki clubbing n sal mak dia berniaga tuh..??? isunya skrg si SENDAT tu dok gile talak ngn si MAMAT SELENGE tuh! dah putus tu cukup2 lah.. aku pon x tau ko ni JANTAN ke BETINA.. agaknya kalau psangan kau kena rampas sok2 baru ko tau apa perasaan ko kan?????? jangan nak nmpak keburukan org je ko baik sgt ker??? dah sah2 si SENDAT tu mghancurkan rumah tgga org! sal dia nak clubbing ke hapa ke lantak r…
    si SENDAT pon kaki clubbing la weiiiiii… siap smoking lg…

    kalau x tau jgn bkata2~ vudushhhhhhhhhhhhhhhh

  197. Cilipadi says:

    Ni dah lebih dari meroyan c pasa ni.mcm nak gila dah pasa ni aku tengok…last2 nanti c pasa ni berakhir di hospital mental…..

  198. marshmallow says:

    kwn sosiall tika dulu..

    mak ND adalah ibu tunggal, salah ker dia berniaga kecil2an? kalo ko kat tmpt mak dia, aku rs ko dah tak kisah pon org ngutuk asalkan boleh bg makan pakai anak2 dan rezeki berniaga yg halal!

    isu pasal dia pon gi clubbing ker, apa ker, yg penting dia tak pernah runtuhkan rtangga org! and bekas mak mertua pon sayangg.. ND ni mesti pandai amik ati org tua, sbb tu bekas mertua dia syg wpon dah bercerai.. bukan mcm pasha sendat, tak tau jg maruah diri..

    • adi says:

      kwn sosiall tika dulu..

      klw di beri pilihan mak ko niage kecil kecilan dgn menjual muke dgn org VVIP mn ko plih ek? jap2 biar aku teke.. mesti mak ko mcm mak pasha… sggup buang maruah demi kekayaan….

  199. ely says:

    terkena btg idung sendiri br tahu langit tinggi rendah,
    dulu masa jatuhkan rumahtangga orang x ingat ape…
    abg nara sudah-sudahlah tu asyik nak cite fasal fasha sendat ni. naik menyampah membacanya.

  200. koko says:

    to kawan sosial tika dulu..

    hina ke jual makanan? asalkan dia buat kerja halal besarkan anak2 dia..bukan dia jual maruah mcm si sundal ni..msa dia kena cerai dlu, xde pun dia nak melantun lebih2 mcm si sundal ni..time tu dia mengandung lagi, kalau kena kat org lain, xmain la ugut2 ni..bunuh terus aku rsa..si sundal ni sumpah aku menyampah dah tgk muka dia sial..aku rsa mcm nak boikot je semua tv yg ada keluarkan muka si sundal ni..

  201. eina2lovers says:

    gedik sungguh si FS ni..udah2 la wei..jemu tul bukak je ruangan gosip muke ko..bli paper citer ko…meluat tul aku!!

  202. ziera says:

    kepada fs fikir2 dan renung2kanlah kenapa hubungan ko dgn jejai berakhir…mungkin ini balasan Allah untuk kau….terimalah itu baru ditinggalkan sebelum kahwin mcm mane plak perasaan kau klu jejai tgglkan ko mase ko dah kahwin dan mengandung …agak2nye ko bunuh diri kot…belum kahwin pun aku tgk dah mcm org gila bila kena tggal..dulu mase kau ambik hak org ko tak fikir baik atau buruknye dan x fikirkan perasaan wanita lain…skang bila dah kena batang hidung sendiri ko rasa sakit kan…mcm tu ND..tapi aku tgk ND seorg yg tabah,kuat,menempuhi semua ni..

  203. ziera says:

    aku seorg ibu dan mempunyai anak…aku respek dgn ND,saat di awal kehamilan anak sulung dia diceraikan padahal saat2 seperti itu saat seorg isteri memerlukan suami disisi untuk bmanja dan berkongsi rasa..tapi dia harungi sendiri selama 9 bulan pahit pedih semua ditanggung sendiri bukan takat tu je dia tpaksa menelan segala sakit dihati melihat gambar2 suami dgn wanita lain di internet di akhbar sedang bgembira di club2 malam itu semua dia telan sendiri sakit di hati dia mungkin kita x nampak tapi tipulah klu cemburu tu x ade sikit dihati dia tapi dia menngung sendiri..saat dia selamat melahirkan anak talak keatas dia sah jatuh pasti kesedihan dihati makin mendalam saat mengharungi pantang jejai dan fs diterjah di melodi bercuti bsama di phuket…dia tetap TABAH…RESPECT ND!!

  204. Dahlia says:

    ND tu anak org berpelajaran lah ..
    Mak dia buka restaurant dulu

  205. Dahlia says:

    FS keling tu yg byk auta

  206. el says:

    biased!!

  207. cinta gler says:

    fs xpnh rasa suami dia kne amik or kne rampas ,esok dh bergelar isteri,suami fs plak kne amik org,time tu bru fs akan sedar penderitaan yg di alami ND n sebelum2 ND hhuhu……..

  208. syasya cute says:

    main tuduh jer ND yang buat..nth2 org len yg buat tp kebetuln ND bg mcg ugut cm2 so ND yg kene la,ek?? X baik r wt cm2…pape puwn siasatn polis nie puwn 1..x dpt2 g jwpn spe yg wt nyer…

  209. fasha says:

    fasha stupiddd n bitchh..tak ada otak n otak dia tempat lutut. nora danish besttt

  210. I HATE FASHA SANDA!! MUKA DIA PINJAK SEMUT PUN TAK MATI..KESIAN DENGAN NORA DANISH..DIA DAH BAHAGIA DENGAN SUAMI DIA TAPI APA HAL LAH PLAK C FASHA NE NAKKAN SUAMI ORG YE?? hey fasha sedar2 lah sikit apa yg ko buat tu..u tu kan artis nanti peminat kau lari baru ko sedar or nanti dah suami engkau kena rampas orang di masa akan datang BARU KAU NAK SEDAR KAN!