Written by AbangNara | May 21st, 2015

Wow. Kesiannya jadi Rita Rudaini. Ada stalker sampai ke tahap mengacau tengah-tengah malam buta. Siap miss call berkali-kali sehingga menganggu proses menidurkan anak-anak. Pasti Rita tertekan dengan perbuatan manusia yang tidak bertanggungjawab ini. Ingatkan dah zaman moden ini tak adalah perbuatan tidak bermoral ini berlaku lagi. Namun nampaknya masih ada lagi orang yang tidak senang dengan kehidupan orang lain.

rita rudaini

Daripada status yang dimuatnaik oleh Rita beserta gambar misscall yang diterima, banyak pihak yang telah membuat tanggapan mereka tersendiri. Tulis Rita:-

Alahaiiiiiiii..nak apa kacau org mlm2 niiii…org tgh sibuk nk bg ank2 tido laaa oiii…xcukup skodeng kt ig,skodeng watsap i olls u ollss….Kan dah terkantoiii..ALLAH marah tuu…nak apa kol2 ni alahaiiiiii

jgn main2 dgn i olls ye…klau xberapa bijak tu tolg simpan bodoh bengap tu dlm poket. jgn nk tunjuk sgt,xberapa bagus laaa. nasib laa i olls ni ada rasa kesian skit kt u olls ni oii,klau tidak i olls letak terus nama u olls yg terpampang kuar kt screen watsap td…satu msia tau…

tp i olls hati xsebusuk u olls #memangsahsakitotakkau ni #memangsahsaikotahapdewakauni #Certekacertekasape. byk masa sgt la tuuu smpai WATSAP i olls pon di skodeng n siap simpan no i olls . wowww teruja sgguh i olls ada peminat fanatik mcm u olls ?????? #jgnskodengsgtnanntimental #jgnjgnjgnnntidptbarahotak #jgnlamainkolkolsysmpaipagi

KASI TUNJUK NUMBER DIA SKIT..SEKARANG SAPE YG GILA? TEPUK OTAK TANYA DIRI SENDIRI ???? U OLLS CEK SENDIRI LAH KT CELCOM NAMA DIA OR CUBA KOL KACAU DIA PLAK..ASYIK DIA JE KOL KACAU ORG ???? YA ALLAH lindungi kami ank beranak dr mereka yg menzalimi kami..

rita rudaini

Diharap Rita Rudaini dapat bersabar dengan dugaan ini. Untuk makluman, Rita boleh memuatturun applikasi yang boleh menghalang nombor telefon tertentu daripada menghubungi kita. Abang Nara tak ingat nama applikasi tersebut tetapi boleh buat carian di Google. Bila kita block, nombor tersebut tak akan dapat telefon kita. Senang kan? Barulah Rita dan anak-anak boleh tidur dengan aman. Kepada si pengacau, sudah-sudahlah tue. Jangan kacau ketenangan hidup orang lain.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

136 responses to Siapa Kacau Rita Rudaini Tengah Tengah Malam Buta?

  1. nok gebuzzz says:

    agaknya mat lamper si zarema tak??

    0

    0
    • Diva says:

      memang org macam ZZ bengap!

      0

      0
      • mutiara says:

        tolong simpan bodoh bengap tu dlm poket..haha. win!

        0

        0
        • Mat Sahdo says:

          lebih tahi daripada jubur la ko ni. habis kenapa tak block je berok? oh, ko memang nak attention kan, supaya ko senang nak menjaja cerita penceraian ko yg makin hari makin busok dan lapok ni kan? next?

          0

          0
        • ZZ says:

          hai rita, tolong simpan cerita cerai awak yg bodoh bengap tu dlm baju dalam anda please. kau pun bukan baik sangat.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Mana bukti…

          0

          0
        • Zack says:

          Betul ke Zarema ataupun fans2 kau yg sakit jiwa raga dan batu api mcm kau jugak mcm dlm blog ni?

          0

          0
        • Kak Nam says:

          kena kacau/stalked sikit dh menggelabah. dulu kau memburukkan bekas mertua kau tu kt media tiap2 minggu….x pulak orang nak tunjuk bukti? please. kau pun x sempurna mana la rita hoi. eeee…please lah.

          0

          0
        • Kiah Kunte says:

          hurmmm, ye ke?…entah2 Lisdawatie kut. ko kan byk musuh Rita hoiiii. :(

          0

          0
        • Semah says:

          ayoooo lagi2 dia ni. aku dr dulu tk suka kat retis sendu ni. asik jaja kisah pelamin angan ku punah ranah. xde ada lngsung cite pasal kerjaya.. cite berlakun ka.. dapat anugerah ka.. asik2 cite aidil zarema. xper la, aku bg anugerah pelakun wanita fofular 1 bintang jugak la sbb kebodohan tahap kerbau.

          0

          0
        • Bedah says:

          Sudah2lah Rita….dari simpati kat kau skrg ni aku simpati kat Aidil..malah melebihi berkali2 simpati pada dia..asal kau buka mulut asyik perihalkan keburukan dia..sudah2lah…jgn asyik anggap dia saja buat silap seorg diri…

          0

          0
        • Baby Larat says:

          Dah la tu penat betul dgr…. teruskn hidup. Padamkan kisah lalu. Jgn terperangkap dgn kisah silam dlm hidup. Ia xkn mengubah apa2. Just blajar dr kesilapan sendiri. X perlu tuding jari kat org lain. Bangkit demu anak2. Elok2 org kesian lama2 jd menyampah nanti. Huhuhu

          0

          0
        • anon says:

          Haha Mat Sahdo berok akhirat! Belum puas makan taik mak ko?

          0

          0
        • eeeeeeee says:

          melampau….klau dah habis hal makamah tuuu…dah lah…nak tuntut hak konon…hak TUIIII…cari jelah lelaki lain….macam tak de lelaki lain je dkt dunia niiiiiii….Aidil tu x de lah hensem sangat….meyampah betul aku…..nk sangat publiksiti murahan

          0

          0
        • KASI PANAS ! says:

          PANDAI SUNGGUH AIDIL MEMBINBING ISTERI YE.
          ZAREMA PUN PAKAI HIJAB KAN?
          GOOD LUCK PADA MEREKA.

          0

          0
        • R I T A says:

          Rita lapar tahi abang Aidil …rindu bontot abang yg bau belacan tu. Aummm…

          0

          0
        • Spore Gurl Supports Sahdo !!! says:

          The impact of mat sahdo mmg terkesan. Hahahaha..peminat2 Rita terus meroyan mcm idola mereka.

          Yes, drag those stupid bitches out of Rita’s ass. Keep posting bro, free this blog from those hypocrites !!! :D

          0

          0
        • Anonymous says:

          rita gila talak….

          0

          0
        • Dark Angle says:

          Hahaha, agreed spore gurl.. kalau perasan kan if cerita je pasal rita, like thousand of her fan akan back her ass up, beria2 meroyan untuk back up.. kadang terfikir jugak fans dia ni mmg cenggini ke semua? or (minda nakal) terdetik, ntah2 rita yang reply everything, ye la since dia ada like banyak masa untuk mengadap internet kan kan.. tapi berbaik sangka, xpasal fitnah plak kang..

          0

          0
      • Anonymous says:

        Isu lain bole tak dah bosan.admin pun udoh la update bg tambah dosa pengomen je.

        0

        0
        • Aku Pun Fed Up says:

          Sudah2lah Rita….dari simpati kat kau skrg ni aku simpati kat Aidil..malah melebihi berkali2 simpati pada dia..asal kau buka mulut asyik perihalkan keburukan dia dan ni Zarema pulak. Enough is enough…mengadu pd Allah je.

          0

          0
        • Kak Jem Ahhh Ahhhh Ahhhhhh says:

          bkn nak kat ape…p dr awal mg rit bnyak guna media utk bercerita pasal masalah umahtanga even masa tuh aidil suami die…klau tngok dr tngjawab aidil lepas die kawen ngan zarema …zarema terus bertudung…nmpak kat situ mcm aidil blh bimbing isteri die kalau isteri die jenis mudah dibentuk. pikirkan lah.

          0

          0
        • #FAKTA says:

          Rita ni sebenarnya nak perhatian si Aidil ni. Supaya Aidil bukak mulut. Itu saja. Takut nanti kes dia cerai dilupakan media. :(

          0

          0
        • Sporean Gurl says:

          Impak mat sahdo mmg terkesan. hahahaha..peminat2 Rita terus meroyan mcm idola mereka. Yes, drag those stupid bitches out of Rita’s ass…:D

          0

          0
    • Diva says:

      Abg Nara kalau pakai iphone tak perlu apps2 bagai nak block org. ada jer kat setting tuu

      0

      0
      • island says:

        rasanya kalau pakai phone biasa pun ada jer setting nak block no. orang.
        lain lah kalau phone zaman tok kaduk…yang tu memang x der lah.

        0

        0
        • Zack says:

          Rita the attention seeker…. jubor sendiri dikorek2 lepas tu kasi semua wartawan2 hidu…. :(

          0

          0
        • Anonymous says:

          entah2 peminat rita sendiri. siapa pun boleh tuduh….

          0

          0
        • Anonymous says:

          Aku rasa selagi aidil tak balas dgn kutukn pd dia selagi itulah dia guna media utk malukn ex dia…sudahlah crita dah basi org pun dah boring. ..

          0

          0
        • nenek says:

          Bangkit demu anak2. Elok2 org kesian lama2 jd menyampah nanti. Huhuhu

          0

          0
        • mat sahdo says:

          Hi Zack, mari makan taik sama mat sahdo berok akhirat, i miss mkn taik sama u

          0

          0
        • Hhahahhaa says:

          fans rita menyalak….terkena tempias komen mat sahdo!!! :)

          0

          0
      • nicki minoh says:

        phone sekarang semua ada setting untuk block.

        0

        0
      • Kek Pandan says:

        semua jenis smartphone memang dah ada setting untuk block.. aku rasa Nara ni memang tak usha kot benda2 ni dalam phone dia. kekeke

        0

        0
    • Anonymous says:

      mungkin zarema skodeng sbb nk sedekah tudung kat kau.

      0

      0
    • Dian says:

      Dah dah la tu…kau nampak nya lebih mengaibkan diri sendiri…tunjul kejahatan orang lain.. move on la Rita..

      0

      0
      • mat sahdo says:

        Hi Dian, aku nak undang Dian makan taik sama aku dan jadi berok sama aku di akhirat boleh tak?

        0

        0
        • Anonymous says:

          impak abang sahdo mmg x boleh dipertikaikan lagi… ya! hahahaha…suka sahdo.

          0

          0
    • mat sahdo says:

      Aku tak puas makan taik, nak nak lagi. Buktinya yg keluar dari mulut aku jubor burit yg busuk2 belaka….burpp..phew…busuknya bau taik mak, tapi aku suka..
      wahai siapa yg benci dan kutuk rita, ikutlah aku makan taik…

      0

      0
    • fans says:

      Yeah! Yeah! Mat sahdo berok akhirat makan taik! Mak mat sahdo berok akhirat mkn taik jugak, yeah! Yeah!

      0

      0
      • Sporean Gurl says:

        Impak mat sahdo mmg terkesan. hahahaha..peminat2 Rita terus meroyan mcm idola mereka. Yes, drag those stupid bitches out of Rita’s ass…:D

        0

        0
        • mat sahdo says:

          Butoi betoi…sporean gurl, impak mat sahdo memang kuat dan power sebab bnyk makan taik…

          0

          0
    • mat sahdo says:

      Yg kutuk rita dan benci rita tu, marilah ikut aku makan taik, seronok makan taik ramai2. Zack tu suka corek jubor sendiri makan taik sendiri lepastu zack kongsi taik sama aku, bestfriend tau….

      0

      0
      • R I T A says:

        Rita lapar tahi abang Aidil …rindu bontot abang yg bau belacan dan budu tu…ahhhhh ….macam sos pasta.

        0

        0
    • mat sahdo says:

      Lalala….aku suka corek jubor makan taik….lalala…aku suka corek jubor makan taik….

      0

      0
    • zack says:

      Hehehe aku pun suka corek jubor mat sahdo makan taik, sedap tau taik mat sahdo tu lalala….aku suka nakan taik mat sahdo lalala….

      0

      0
    • mashmallow says:

      NAra, next time copy cerita tu biar habis. Jangan nak cerita half way. Dosa besar Nara tanggung kalau mereka yang salah anggap ni comment memburukkan rita. Orang dah salah anggap apa yang rita cuba sampaikan sebenarnya. So please make up your story to be clear.

      0

      0
    • mat sahdo says:

      Aidil dan zarema, jom ikut aku makan taik, jgn asyik skodeng ig rita kacau rita, aku belanja taik… free of charge…

      0

      0
    • berok jahanam says:

      Mana kau Mat Sahdo? Tungguhlah aku, kan kita kawan berok akhirat?

      0

      0
    • mat sahdo says:

      Semah jgn marah, aku lihat Semahni mcm kerbau kat kampung aku yg suka makan tahi mcm aku

      0

      0
    • mat sahdo says:

      Baby larat jgn menyampah sgt kat rita. Mat sahdo lihat muka baby larat mcm sampah dah. Cool sikit jom ikut aku makan taik

      0

      0
    • zarema says:

      Aku yg suka makan tahi Aidillah! Jgn ambil hak aku tau!

      0

      0
  2. Ibrahim says:

    Dia kacau sebab kau lawa. Sbb dia tak boleh tido malam la dia kacau.

    0

    0
  3. Miss Sha says:

    Dari bahasa Rita ni, macam dia ni perasan diva je?

    0

    0
  4. Diva says:

    dasar perampas! benci orang macam ZZ ni. saya juga terkena sama macam RR. sampai hari ni gf ex fiance saya kacau saya. stalk ig. RR kawin sampai bercerai nasib saya belum kawin lagi. tinggal beberapa bulan nak kawin dah tak jadi sebab ada pompuan jenis ZZ ni. mohon hapus dari dunia. saya pernah follow Zz ni tau2 saya nampak comment dari perampas tunang saya selalu puji gambar2 ZZ ni. memang sahati sejiwa lah dorg tu agaknya. hewhewhew

    0

    0
    • chillex says:

      Hahaha
      Kes stalk ex ex ni mmg ‘what goes around comes around’ kan?
      Sama laa macam ex sy.
      Smpai dh kawen dh beranak dok kacau org (indirectly, kacau mak org).
      Oh pelisssss~~~
      Haunted by ur own fault ke?
      Luls~

      0

      0
      • Sabar ye..... says:

        Selalunya orang yang rampas hak orang lain seolah-olah sakit jiwa. Takut dengan bayangan sendiri. Biar lah dia Rita. Sedekah kan Al-fatihah pada dia. Semoga semuanya baik2 sahaja..

        0

        0
        • kingstons says:

          sama lah..kita mendapat situasi y sama seperti di atas.ex boyfreind nya wife, sampai sekarang dok mencari kita.ntah apa yang tak puas hati pon tak tahu.selamat kita dah block, sblm diblock tu hari2 telefon. mengaku ntah sapa2.padahal anak dah 2 org..takot dgn org macam ni..

          0

          0
    • zabedah zabit says:

      kesian ko..

      dari gaya ko tulis ni nmpk ko ni pun tak betul.aku rasa tunang ko bkn kena rampas, tapi tak sanggup nk kawen dgn ko..kesiannnnnnn

      0

      0
  5. Ah Jib Gor says:

    saya tak memihak kat sape2 but Rita patut sedar, followers and fanatics die banyak. dedahkan nombor kat social media ni boleh jadik isu keselamatan. tak suka block saja. biar pi dia dan hidup dia, lagi Rita melayan lagi dia menjadi.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    alahai rita oi..ko ni pun mulut jahat. padan la kena cerai. kurang ajar kat bekas suami dan mentua.asyik2 selfie pakai camera360..ingat org tak tahu lettew.

    0

    0
    • ryu says:

      ko ni msti si zarema mona fendi kann??x pun si ayu gemok tu..hahaha..

      0

      0
    • mutiara says:

      biarlah die selfie pon, pakai enpon ko ke..selfie pon dgn anak2..mmg la ramai org tau, die share kat ig kan..lagipon bkn dgn jantan..
      pada aku ex mertua die yg teruk masuk campor rmhtga anak sampai bcerai..dosa tu. ibu bapa tak boleh campor hal rmhtga anak2 cukup sekadar nasihat ke arah kebaikan.

      0

      0
      • Anonymous says:

        kekdahnya jual produk kecantikan tapi pakai camera360? nak cover kedut kahh. produk dia pun sama je cam produk d pasaran lain, pakaging je letak pic sendri. aku tahu lah selok belok perniagaan kecantikan ni. kalau yakin sangat produk ko berkesan, apa kata lepas ni pakai camera biasa, no edit2! hahahah..sah2 tak berani kan uollssss

        0

        0
        • Anonymous says:

          sy setuju dgn awk… tmbah2 dia artis.. jd kita blh tau dia guna kamrea 360 atau x.. sbb bila dia berlakun mmg nampak kt muka dia xla secntik, senbersih mcm dlm gambar pun… semua to utk bisnes shj…

          0

          0
        • mat sahdo says:

          Alaaa….zabedah yg gila talak jgn meroyan kat sini pasal rita, ikutlah aku makan taik…ada Zack jugak

          0

          0
        • cantik asli says:

          Silap besar anon … RR tu mmg cantik asli dr dulu sampai skrang. Kulit dia dr remaja mmg dah putih cuma skrang gebu skit. Tak minat dia tp x leh nafi her beauty dn suka tngk anugerah ciptaan Allah tp lg elok cover aurat tu. Moge di beri hidayah 1 hari nanti.

          0

          0
        • mutiara says:

          nampak sgt ko belom pernah lagi jumpa rita depan2 tengok sendri natural beauty die..

          0

          0
  7. madam says:

    kalo kacau berpuluh kali call ni 1 missed call dh kecoh…. confirmed rita mesti kena saman mendedahkan privacy org…

    0

    0
  8. kesian lah si rita ni..harap bertabah..

    0

    0
  9. Queen Aurora says:

    Kecoh la dia ni. Bukan dia sorang je kat malaysia ni yg terima missed call yg jenis kacau2. Tak pernah pulak aku tgk org upload status psl benda remeh mcm ni. Dulu aku x pernah suka ataupu benci kat dia ni. Tp skrg aku rasa dia ni attention seeker la. Caption ntah apa2 je. Hilang pulak rasa simpati kat kau dulu.

    0

    0
  10. Aendahlia says:

    Kenapa ramai sangat yang tak suka Rita ni? Benda lepas usahlah diungkit. Macam diri tu dah cukup sempurna sampai sesuka je nak hina orang itu dan ini. Mungkin dulu perangai dia tak senonoh. Mana tau sekarang dah berubah semenjak dah ada anak. Mana tau in future dia akan jadi sebaik-baik umat. Sudah-sudah lah ungkit kisah dulu. Bagi peluang dia bina hidup baru. Lagipun mana ada manusia sempurna dalam dunia ni. Doakan yang baik-baik je sudah! Sekurang-kurangnya dia bukan perampas suami orang walaupun dah 2x gagal dalam perkhawinan.

    0

    0
    • morgana says:

      rita ni tk reti nk move on,,kalau dia dh berubah tkde la asyik2 keluar cerita aibkan aidil dan zarema, dia nk mak mertua die tunduk sembah kaki mana tak kene cerai…

      0

      0
  11. Anonymous says:

    dari kesian smpai menyampah pula tgk janda bodoh ni?x abis2 cari publisiti murahan.klu ko tu baik xkan ko kena cerai.

    0

    0
  12. aidil jelmaan says:

    Ye ke? Ok.

    0

    0
  13. cik tah says:

    penat la.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    ye lah. kau ingat dunia resolve around kau sorang je? bagaiman dgn anak2 rohingya?

    0

    0
  15. Mat K says:

    Boring. Balik-balik Rita.

    0

    0
  16. XYZ says:

    ATTENTION SEEKERS!!!

    0

    0
    • mat sahdo says:

      So what rita attention seeker? Biarlah dia XYZ, lebih baik kau ikut aku makan taik supaya kau meroyan mulut bau sikit

      0

      0
      • XYZ says:

        HAHAHAHAHA

        0

        0
      • LILI says:

        AKU BLOGWALKING BN NI SINCE 2010…SO AKU TRACE ADA PENGOMEN KN MCM MAT SAHDO NI OWEZ REPLY KOMEN READERS LAIN SBG PROVOKASI..DIA AKAN KOMEN UTK ATRRACT READERS LAIN UTK BG FEEDBACK….MOTIF?NAK BG TRAFFICK DKT BLOG NI? OR KIPAS SUSAH MATI SELEBRITI ?BUKN APA LA..KEBEBALAN ORG2 MCM TERSERLAH SGT N DIPERCAYAI DIWARISI DR MAK BAPA DIA..SGGUP NI BG NAMPAK DIRI TU BEBAL ASAL DPT DEFEND ORG NTAH APA2 NTAH..NAK BALAS KOMEN NI KER APA KER..I X BACA PYA WAKAKAKAKAKA

        0

        0
  17. zabedah zabit says:

    rita lps kena cerai..gila talak.. itu sebenarnya..

    no tepon tu no kedua dia…

    saje nak perhatian dato2 buncit..

    0

    0
    • mat sahdo says:

      Alaaa….zabedah yg gila talak jgn meroyan kat sini pasal rita, ikutlah aku makan taik…ada Zack jugak

      0

      0
  18. Anonymous says:

    cerita basi ni lagi…..bosaannnnnn!

    0

    0
  19. Anonymous says:

    rita.. knp tnjuk 1 no sj..? awk kt dia kol byk2 kali.. tp awk cuma tnjuk yg atas to sj… jd camno kitaorg nak percaya no yg sama yg kol awk byk2 kali too.. hmm xphm i… alng2 nak tunjuk, tunjuk semua skl laa.. biar ktorg tgk, brp byk2 kali sgt dia kacau awk

    0

    0
  20. mashmallow says:

    NAra, next time copy cerita tu biar habis. Jangan nak cerita half way. Dosa besar Nara tanggung kalau mereka yang salah anggap ni comment memburukkan rita. Orang dah salah anggap apa yang rita cuba sampaikan sebenarnya. So please make up your story to be clear.

    0

    0
  21. R I T A says:

    Rita lapar tahi abang Aidil …rindu bontot abang yg bau belacan.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    rita.. btul ke hati awk xsebusyuk hati mereka..??

    0

    0
  23. SUARA IBU DAN WANITA says:

    Terlebih dahulu saya nak minta maaf kalau apa yang saya tulis ni buat puan rita rudaini terasa hati. Namun begitu saya juga amat berharap agar puan mengambil sedikit membaca dan berfikir.
    Saya bukan peminat puan. Encik Aidil juga bukan. Puan Zarema juga bukan. Dahulu waktu riuh cerita puan diceraikan dalam bulan puasa menggunakan SMS. Simpati saya pada puan bukan kepalang. Sebagai wanita dan ibu saya turut meng-amin-kan doa agar puan diberikan kekuatan dan ketabahan.
    Bulan berlalu bulan. Tahun berlalu tahun. Pandangan dan tanggapan saya pada puan sedikit goyah. Puan selalu mencanang segala tuntutan puan di makhamah adalah berteraskan hak puan dalam islam dan sivil. Benar! Ini sungguh benar. Tak siapa pun yang mempunyai akal menolak dakwaan ini.
    Tapi dalam kebenaran puan menuntut hak itu, puan seakan-akan terlupa yang kadang-kadang puan menjatuhkan maruah insan lain tanpa disedari. Maafkan saya kalau saya salah, sejak dari puan bercerai dengan encik aidil. Tak habis-habis cacian dan makian yang puan lontarkan kepada kedua ibu bapanya, encik aidil, kelaurganya dan isterinya.
    Ketahuilah puan, atas dasar kebenaran yang puan katakan itu tidaklah juga bermaksud puan boleh menelanjangkan semua aib orang hanya kerana puan disokong oleh barisan peminat-peminat dan kawan-kawan yang turut sama memaki hamun. Adalah diakui, menjadi seorang ibu tunggal memang tidak mudah. Langsung tidak senang.
    Puan beruntung sebab ada wang mampu membayar peguam, ada nama mampu menarik peminat. maka atas sebab inilah, puan diminta untuk sedikit rasional. Janganlah menjadi begitu keanak-anakkan. Janganlah begini sekali menyiksa dan mencabar encik aidil dan isteri.
    Sebagai ibu, saya kagum dengan keupayaan puan membesarkan anak-anak dengan ilmu agama dan duniawi. Atas sebab ini jugalah, puan dipohon untuk sedikit berjaga-jaga dalam tutur kata puan. Takut-takut memberikan kesan buruk kepada anak-anak yang pandai membaca. Anak-anak puan akan membaca dan cuba menerima dengan perit kata-kata cacian ibu mereka kepada darah daging mereka dan juga kata-kata cacian dan makian orang yang tidak suka pada puan kalau puan berterusan bersikap begini. Percayalah puan, mereka akan terluka.
    Kalau betul di hemat puan, rumahtangga puan runtuh sebab orang ketiga, maka mengadulah pada Allah SWT. Bukan dengan menghukum pihak ketiga itu dengan kata-kata yang amat pedih. Kita tidak lah sesempurna mana untuk menjatuhkan hukuman kepada orang lain. Encik aidil dan puan zarema mempunyai kehidupan dan kebahagiaan mereka sendiri. Puan jauh lebih bahagia dari itu. Maka sudah-sudahlah.
    Teruskan mendapat pembelaan dan hak hanya di MAKHAMAH. Bukan di INSTAGRAM dan juga bukan dengan peminat-peminat puan yang kadang kala bahasa mereka amat teruk sekali. ketabahan puan menjadi idola kepada para ibu tunggal, maka saya berharap puan jadilah idola yang baik kepada mereka. Sebab puan memang dari kalangan orang yang baik-baik. SEKIAN

    0

    0
    • opis girl says:

      surat karangan ke kak? rajin akak ni ye? akak mesti kerja dgn gomen kan. byk masa. :(

      0

      0
      • opis girl la sangat says:

        ko dah kenapa nak carut kakak ni melibatkan pegawai2 perkhidmatan awam? ko tu sama la dok tercongok takde keja baca karangan dia. kang dimaki geng2 perkhidmatan awam, sesak napas ko dek.

        0

        0
      • mutiara says:

        pe hal ko neh keje gomen pulak..
        tah pape..ko ingat semua yg keje gomen goyang kaki ke..ke ko yg keje gomen macam banyak tau je

        0

        0
      • aku keja gomen. so what? says:

        ko apahal nak petik2 orang gomen. attention seeker btol. ko kerja apa makcik? oooooo nganggur ja tu banyak masa. makan hati la ko

        0

        0
    • nak cuit sikit says:

      ni mesti koreksi diri hahahaha….pjg jah karangan ko jah…ni mesti suku sakat si aidil …

      0

      0
  24. Sporean Gurl says:

    Impak mat sahdo mmg terkesan. hahahaha..peminat2 Rita terus meroyan mcm idola mereka. Yes, drag those stupid bitches out of Rita’s ass…:D

    0

    0
    • mat sahdo says:

      Wow! Sporean gurl, i like your bitchiness style, a good partner to eat shit. Welcome welcome to my shit-eating club…

      0

      0
  25. tukang baca says:

    Aku syak yang kondem rita ni semua geng2 ZZ. Haha die kan kawan ngn retis. *artis sendu je laa kengkawan die tu. Haha

    0

    0
  26. nasik lemak tiga posen says:

    MOVE ON JE RITA…
    let bygone be bygone… ?
    citer byk x de guna..makin menampakkan awk seolah2 meroyan dan immature…

    0

    0
  27. rianda says:

    aku x pernah tau mcm mana org gila talak tu mcm mana smpai la aku kenal siapa rita rudaini lepas kene tinggal. lolz. get a life la rita. bnyk sgt jaja kisah peribadi sendri… nnt anak2 dh besar malu tau x ada mak mcm ni perangai? nk fight hak anak2 bukan mcm ni caranya. u look stupid n meroyan n mcm xde maruah n buat org rasa “mmg patut la kene tinggal”. u should fight professionally. bkn dgn cara jaja hal peribadi kat mediasocial.
    #plsgetalife

    0

    0
    • mat sahdo says:

      Hebatnya rianda meroyan dan menyalak kat sini, memang jenis yg aku suka! Mat sahdo ingin mempelawa rianda makan tahi sama2 sebab mulut rianda belum cukup busuk mcm aku.

      0

      0
      • mat sahdo says:

        Mat sahdo ingin anugerahkan Sporean gurl ‘The Bitch of the Century’! Yeah! Tahniah! Tahniah bitch!

        0

        0
    • Anonymous says:

      aku bosan dgn kesah rumah tanga artis sendu nih…next please!

      0

      0
    • Anonymous says:

      suka dgn ayat awk… apa yg rita buat skrg buat org trfkr… hmm “mmg patut pun kena tinggal”…

      0

      0
  28. lily says:

    kot ye pon bengang bahasa awak tu bertapis sket laa cik kak. bahasa melambangkan keperibadian kite ok.. block jer la org tu.ape yg susahnye. tak perlu nak kecoh 1 dunia bile ade org kaco awak.. tu pon nak jaja kat sume orang.aish masalah btol la ko nii

    0

    0
    • lily bengang says:

      Bahasa lily biar betul bengang cerminkan peribadi lily yg bengang dan busuk! Pigi mkn bangkailah lily!

      0

      0
  29. Wan says:

    Nara ni pun satu, kan terang2 tu tunjuk pukul 22:44. Apa yg pepagi buta pulak?! Mana la taw orang tu contact ada perkara penting ke. Satu lagi, xyah nak guna apps nak block. Guna kat fon je dah boleh. Mmg saja si rita tngu cari point nak attack.

    0

    0
  30. Anonymous says:

    rita gila talak tahap kronik……kesian nya. fans dia pun patut pergi check otak…

    0

    0
  31. macam2 hallll…

    0

    0
  32. perasan says:

    Perasan lah ko rita. Zarema tu lagi cantik daripada muka asli ko tu. Kulit pun original putih gebus. Ko ingat si zarema takde keje ke nak stalker engko. Muka pun fake.

    0

    0
  33. zarema peganggu says:

    tapi itu memang number zz…dah wat search pn.

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Rita..I love U, jangan layan suku sakat beruk mat yeh aidil sanak saudara dan keluarga mereka,mereka dah jadi gila babi sewel meroyan kat sini..wakaka

    0

    0
  35. Anonymous says:

    kahkahkah..suku sakat aidil tengah meroyan kat sini…wakaka..keluarga gila kronik,suku sakatnya terencat akal…wakaka

    0

    0
  36. sporean gurl says:

    Help! Help! Mat sahdo, i dah stuck kat ur ass! Plz get my head out from ur ass! I am the bitch of the century!

    0

    0
  37. mat sahdo says:

    Hish ko sporean gurl tak habis2 lagi kat jubor I. Aku tengah sibuk makan taik Zack ! Cepatlah u bitch!

    0

    0
  38. Kaml says:

    Sila guna block function di phone itu. Why tak guna?

    0

    0
  39. ------- says:

    Makin lama makin annoying pulak dengan rita rudaini ni . Asal boleh hari2 nak bukak aib orang . Macam dia tade salah langsung .

    0

    0
  40. weh says:

    ada sebab la tu si ZZ kol si Rita ni…bukan saja nak stalker2. mohon jgn perasan yer Rita…

    0

    0
  41. Peminat Rita says:

    dah2 la rita ooi,ak paham jiwamu yg meronta2 tu.ak tgk rita ni dh over..dah nyampah ak tgk.

    0

    0
  42. mojo says:

    Siapa Kacau Rita Rudaini Tengah Tengah Berak?

    0

    0