Written by AbangNara | September 25th, 2014

Ya seorang lelaki kena ada perangai gila-gila barulah best dan tak membosankan. Kalau skema sangat, boring jugak kan? Perangai gila-gila Sharnaaz nampaknya menjadi tarikan buat Sharifah Anis Al Idrus untuk lebih mengenali pelakon ini dengan rapat. Baguslah tue. Abang Nara tengok diorang dua memang ‘matching’ pun. Sorang hensem sorang cun. Muka pun lebih kurang sama.
anis sharnaazLagi best ialah apabila Anis Al Idrus enggan memikirkan mengenai masa lampau Sharnaaz Ahmad. Apa yang dah terjadi, biarlah terjadi. Fokus pada masa kini. Satu pemikiran yang harus ada pada semua orang. Kata Anis Al Idrus:-

Bagi saya, segala kontroversi dan apa juga isu yang mengaitkan dirinya, itu dia punya cerita lalu. Apa yang berlaku sekarang, sekarang lah. Saya tak judge dia daripada perhubungan juga kisah-kisah kontroversi dia yang lepas.

Kami sedang berkenalan. Sharnaaz ni senang di dekati. Saya tak suka sangat lelaki yang terlalu serius. Sharnaaz, dia seorang yang giler-giler. Tentang ada yag kata di seorang yang panas baran, sebenarnya dakwaan itu tak betul. Dia bukan macam tu. Keluarga saya pun menyenangi Sharnaaz.

Saya masih muda dan belum masanya untuk saya memikirkan soal kahwin. Biarlah saya fokus terhadap kerjaya peragaan saya dulu.

anis dan sharnaaz

Mula-mula ini kawanlah dulu, kenal hati budi dengan lebih rapat. Kalau ada rasa kesesuaian, bolehlah terus ke ‘next step’. Sama-samalah kita doakan mereka berdua ada jodoh. Seronok Abang Nara tengok mereka berdua. Memang sama padan. Sumber MalaysianDigest.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 responses to Sharnaaz Seorang Yang Gila-Gila – Sharifah Anis Al Idrus

  1. eley time becinte leh ar cakap cm tu..
    time da clash sume keburukan kuar
    cth abby ababi dgn paan tu..ada lg….kamal adli dgn intan

    0

    0
    • patah seribu says:

      patah seribu hatiku bla mngenangkan cinta yg kecundang……….kau kn temui bhagia wlupun aku tidak brsama jgn kau gusar aku kan slalu ada dri jauh engkau masih ku cinta…..dgr tu anis derus!

      0

      0
    • Anonymous says:

      perempuan tu macam tua jer

      0

      0
    • mimimimimionlymimimimi says:

      setuju ..sharnaz nie tgok pun da tau mmg panas baran orgnya.mula2 kenal semuua manis,tgokla nnty pe jadi,…

      0

      0
  2. nok gebuzzz says:

    cepat2 la kawin………….halussss!

    0

    0
  3. mutiara says:

    masa suke, kentut pun bau perfume downyyyy….

    0

    0
  4. amir says:

    doakan mereka supaya mendapat rahmat allah

    0

    0
  5. nyah meletop says:

    I love u Bang Jebat….moga2 cepat dapat jodoh…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    dah putus nnt mcm2 la cite yg timbul. sanaz plk org yg suka cetus kontroversi. dulu bkn main lg cakap dia mesti control shila sbb itu bakal bini dia. skrg habuk pun tarak. yg ko ni pompuan, esok2 jgn bising klo dah mkn hati dgn jantan ni

    0

    0
  7. mojo says:

    SoooooooSweettttttttttttttttttt.Kentuttttt taknak cerita kerrrr?Jangan nanti menambahkan semak pulak.Sibangla tu memang gila.lagak gengster.belakon semua drama kemaruk celah kangkang.Yo bro,berlakonlah yang jantan sikit.barulah kalau sound orang tak macam bapok.

    0

    0
  8. Aryana says:

    Alah kau sendiri pun cakap baruuu kenal kan, hati budi pun masih stage ‘nak mengenali’ lg kan…Tapi terus dh boleh ckp yg dia ni Bukan panas baran. Sbb kko tak kenal lg… mana ada org yg tgh hangat bercinta nk tunjuk Semua true colours.. Logic la sikit, benda ni makan masa.. Minimum 3 years la IN AVERAGE to actually determine whether your partner tu panas baran atau tak. Just wait and see..

    Mohon kita semua dijauhkan drpd domestic violence..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Jgn lps ni kalau dh putus ckp ‘sharnaaz seorg yg gila’ sudahhhhh..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    “saya muda lg”..? bape umur dia ni? mcm dh tua je.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    elehhhh…masa bercinta memg le semuanya wangi bagai….naik menyampah….sok klau dh putus confirm si mamat ni melatah…kat gmbr y hari tu tengok pompuan ni mcm lawa…tpi bila tengok y ni mcm dh tua le plk…bang nara…boring la..asyik2 cite si lalat..si shanaz..naik boring le plk..

    0

    0
  12. makjemahjournalist says:

    bergambar dgn sharnaaz sampai dah berpeluk2 pinggang, bertudung tapi tangan nampak sampai ke lengan, kau kahwin aje la dgn si sharnaaz tu cecepat nak oi..bukan mahram tapi perlakuan mcm dah halal aje..malu makcik tgk..bila dah suka kahwin terus je..tak payah la bagitahu kau nak kejar kerjaya dulu la apa la, masih muda laa..kalau masih muda tapi bijak menjaga diri takpe lah jugak..ni nampak kurang bijak aje ditonjolkan dari gambar2 yg diambil..kahwin aje laaaa…byk nau songeh!

    0

    0
  13. NNorAmy says:

    lawa teman barunya tp nmpk mcm kk pd sharnaaz

    0

    0
  14. NNorAmy says:

    Cantik teman barunya tp nmpk mcm kakak pd sharnaaz

    0

    0
  15. ermm says:

    siapa pompoan ni ya? xkenal

    0

    0
  16. Linzy Longkang says:

    rembezzss gakss si shanaaz nih nokss, camner nak contact dia personally ekk? Tapi kalau dgr suarer dia yg tak best tuh terus tak jadi….

    0

    0
  17. Rose says:

    Saya peminat tegar Sharnaz ahmad since dia berlako dlm BICARA HATI.. Ikhlas sya katakana mmg sharnaz seorg nmpak yg sgt panas baran.. tetapi disebalik panas barannya bole nmpak dia ni seorg yg sgt penyayang dan romantic. So harap perhubungan mereka berkekalan hingga ke perkahwinan. Aminnn

    0

    0
  18. alexa says:

    girl, kening you seram I tengok. hmm

    0

    0
  19. izzah says:

    kalau bab mengata orang sedap je.ada je yang tak kena..belum tentu lagi pasangan kita yang sedia ada tu dah sempurna..

    0

    0