Written by Bella | March 25th, 2015

Sharnaaz Ahmad merasa berang apabila sepasang suami isteri daripada Singapura telah menggunakan nama beliau untuk menipu duit orang ramai dengan mengadakan sebuah acara bertemu dengan peminat di negara tersebut.

Pasangan itu ternyata licik dalam permainannya apabila mereka kononya mengadakan acara itu demi peminat Sharnaaz di Singapura dan wang hasil jualan tiket akan disalurkan kepada rumah kebajikan Pertapis.

Sharnaaz telah memberi amaran kepada peminat agar tidak tertipu dengan pasangan tersebut yang dipercayai sudah lama menipu orang ramai dengan pelbagai taktik.

Salam semua, ini 2 manusia tak guna patut dihukum rejam sampai lunyai!! Jaga jaga dgn penipuan due ekor ini.. Yes ekor.. Binatang berhati mulia walaupun tidak berakal, tetapi dikurniakan akal, digunakan untuk mengaut keuntungan.. EVENT DI SINGAPORE INI ADALAH PALSU!! Tujuan mengaut keuntungan.. Sila cari ini dua ekor dan ambik duit dia.. Familia singapore tolong berhati hati.

Manusia macam ini memang pintar menggunakan peluang untuk menipu orang ramai. Mereka tahu Sharnaaz Ahmad ni ramai peminat kan? Jadi kepada anda diluar sana berhati-hati dengan sebarang tawaran yang memerlukan anda untuk mengeluarkan duit, sebolehnya siasat dahulu siapa penganjurnya.

9 responses to Sharnaaz Ahmad Mengamuk Namanya Digunakan Untuk Menipu Orang Ramai

  1. Ima Saat says:

    Couple ne memang besar penipu!! Dia pernah tipu duit orang berkenaan majlis kawin dan yang recent pasal renovation works. Ne 2ekor memang setan berbadankan manusia, tak abis2 nak menipu.

    0

    0
    • mutiara says:

      menyalak kat media buat ape..g report polis sana

      0

      0
      • Anonymous says:

        dia bising pun sbb takot org rmai kna tipu.. hal report polis tu terserah kt dia la.. itu pun ko x bole pikir ke?? adoii

        0

        0
        • mutiara says:

          menyalak pong pang pong pang tapi report tak buat..kena gak tipu org yg laen..benda tu dok berulang gak. ada bukti g report..

          0

          0
    • Kyra Lydia Loves EL says:

      kalau tak silap company si penipu ni dulu namanya CHERISTAR! Hairan, kenapa sampai sekarang masih belum kena tangkap?? Dah ramai orang mereka menipu!!

      0

      0
  2. sentap says:

    bodoh betol penipu 2 ekor ni? kau sempurna fizikal pon tanak keje. keje menipu duet orang je pandai. seronok ke makan gune duet haram? kau mati kalau tak tipu orang? elok kene lenyek dgn backhoe je. pastu reverse balik tgk idop lagi ke tak 2 ekor ni

    0

    0
  3. hati suci says:

    ciannnnn kat sharnaaz….sabar je la ek….manusia skrg ni suka ambik kesempatan…raih keuntungan dengan cara yg salah….beware semua!!!!!!!! xmau…xmau…

    0

    0
  4. islam says:

    sokong ko…”hati suci” dunia ni byk pendengki kan….yg dislike kt hati suci tu sbb mereka anti sharnaaz…sape-sape yg sokong dn doakan psl sharnaaaz semua mereka dislike…sabaqqqqqq je la…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    kata kata melambang tahap iq dia…

    0

    0