Written by Bella | August 27th, 2015

Kisah percintaan aktor Sharnaaz Ahmad sering menjadi tumpuan ramai,  baru-baru ini ada khabar angin mengatakan beliau kini sedang bercinta dengan kakak kepada aktres Neelofa iaitu Noor Nabila.

Semuanya bermula apabila Nabila ada memuat naik foto di akaun Instagram miliknya yang memuji kemenangan Sharnaaz di Anugerah Lawak Warna 2015 lepas. Namun, ada satu kapsyen yang membuatkan peminat berspekulasi mengenai hubungan mereka.

You won an award for being the best comedy actor and you’ve won my heart for simply being you.

Kalau betul mereka sedang mengenali hati budi masing-masing, apa salahnya? Sharnaaz Ahmad juga sudah bersedia untuk membina sebuah keluarga. Tak perlu bercinta lama-lama lebih indah kalau bercinta selepas nikah. Tak gitu?

44 responses to Sharnaaz Ahmad Bercinta Dengan Kakak Neelofa?

  1. Queen says:

    I thought her sister is married? Correct me if im wrong

    0
    0
  2. Lovelyvic says:

    Ouchhh.. jiwang kakak lofa ni…

    0
    0
  3. Anonymous says:

    JAP..setau haku kakak die yg neh dah kwen dah..

    0
    0
  4. Anonymous says:

    sharnaz neh dh macam jantan xlaku..tgk mcm bapok pn ade gak.
    baru putus cepat nau ade pganti..lepas tu putus balik..
    kate nak fokus keje dan nak jadik jutawan..
    nan hado

    0
    0
  5. dikcik says:

    aku pon rasa kakak dia ni dah kawin..? apekah?

    0
    0
  6. Anonymous says:

    Kakak dia da cerai da…

    0
    0
  7. melati says:

    lantak lah kau kawin gan Saper…yg penting Zizan kimak tu sudah….( Zizan Kangkang )

    0
    0
  8. RR says:

    kenapa lofa cantik , kenapa kakk dia tak cantik

    0
    0
    • Anonymous says:

      soalan apakah ini??? biasala tu.dlm ramai2 adik beradik,mesti ada paling cantik.bukan semua pun cantik sgt.

      0
      0
  9. mizz kepoh no.2 says:

    Tak lama nya ni. Tengoklah. Penang + kelate mana boleh pegi dowh… mcm faezah elai + laki dia. Bekas janda laki faezah kan kelate. Dah la mak sharnaaz ni mami jarum… aunty bibi… pehhhh byk susah oh…
    Tekaan aku.. not for long. We shall see….

    0
    0
    • Anonymous says:

      azad dgn iera syazira ok je.
      jodoh semua tu.ita bkn Tuhan tau lama ke tak jodoh seseorang itu

      0
      0
    • Amira Amair says:

      Aku Penang,laki aku Kelantan..ok ja..alhamdullilah..mak mentua ngn ipar duai biras smua ok..xdak masalah…jgn dok negetif sangat la..negeri xdak kna mengena ngan jodoh seseorang..kalau parent masuk campuq tapi jdoh masih kuat..IsyaAllah jodoh kekal..aku amik kes family tunang adik aku…ayah dia penang mak dia kelantanese…wlaupon family bapak dia tentang abis ada calon lain..tp still kekal smpai sekarang..mak mentua dah ok..plezz la

      0
      0
  10. makEnon says:

    Rasanya kakak dia ni dah bercerai kot, entah ler. Kalau betul dah bercerai elok-elok ler percepatkan majlis tu jangan lah dok kehulu kehilir berkepit bertahun tahun nanti taknak lah jadi cm sesetengah artis tu, tak manis hehehe

    Kalau kakak dia ni masih sah bini orang, taktau hukum hakam ke? hmmm mungkin kakak dia ni peminat tegar shaarnaz kot?

    Bersangka baik lah kalian!!

    0
    0
  11. Anonymous says:

    gossip ni keluar pasti karena tayang drama tv3 lakonan sharnaz ahmad yang baru tu, drama mencintaimu, best juga. sharnaz ni memang suai bawak watak watak jahat, lelaki playboy, lebih suke tengok sharnaz dalam drama ni daripada drama bukan karena aku tak cinta

    0
    0
  12. nur kaseh says:

    Ohhhh tidak….sharnaaz is mine..cute giler..

    0
    0
  13. sofia says:

    kak dia noornabila ni baik tau.kenal masa sekolah dulu.mmg sgt low profile wpun family org senang.sudi bkawan ngn aku wpun aku org biasa2 ja.dia baik maka kita suma bersangka baik ok.

    0
    0
  14. Anonymous says:

    pastu sharnaz tak mengaku bercinta dgn akk lopa ni…mcm shaheizy sam…hahaha….

    0
    0
  15. mira says:

    patut time bagi anugerah dgn lofa tu….. lofa tanya sharnaz, mana makwe

    0
    0
    • Diva says:

      a’ah lofa siap cakap “ambooooiiii lawa gf” tu yang diva terus ingat diva selalu nampak sharnaaz ni comment bagi emoji bunga ros selalu kat noornabilla ni

      0
      0
  16. luna says:

    biasala tu…dulu masa ada suami pun dia ni gatal.. skrg dah takde suami (divorced) makin menjadi2 la.. oh well!

    0
    0
    • Anonymous says:

      betul.. dulu aku penah dengar member aku cite dia gatal dgn suami orang. ish ish tak senonoh perangai. semoga insaf la lepas ni.

      0
      0
      • Anonymous says:

        Dia yg gatal ke atau suami org tu yg mgatal kt dia? Bukan semua yg kenal laki org tu gatal seperti hanez dan farah mendoza, ada yg dah perasan yg laki org tu gatal, terus berambus cepat2.

        0
        0
    • abu says:

      ha betol.. dulu aku penah dengar member pun cite dia ni perangai terok. suami orang pun dia kacau. semoga insaf la dik yeee.

      0
      0
  17. Anonymous says:

    dulu gossip dengan uqasha senrose kakak kepada Nelydia, ni kan sekarang kakak neelopa pulak, same awek kelantan, taste die kot

    0
    0
  18. aku says:

    bior la dia….x kaco org pun

    0
    0
  19. why bother says:

    Sharnaz dah nafikan.
    Betapa malunya bile si perempuan yang tergedik buat caption jiwang tapi lelaki tak mengaku.
    Kau rasa nyah!?

    0
    0
  20. anon says:

    Hmm….cantek lagi si Anis…..by a mile. Anak dara pulak tu. Yg ni dah lah janda, tak lawa pulak tu. Apelah kau sharnaaz……downgrade.

    0
    0
  21. maria nijam says:

    alaa..itu statement biasa aje laa..’won my heart’ can be anything, for what ever reason she may have..depends on the type of r/ship they both have..mungkin as akak/adik or abg/adik..u never know..apalah nak dikecohkan sgt benda kecik mcm ni? ek elehhh..

    0
    0
  22. naelofarhijab says:

    Dieorg ni kawan je laaaa…rakan perniagaan xlebih dari tu punnn….korang jgn salah sangka….bell ni pun xde masa nak bcinta bz uruskan empayar buss keluarg die…

    0
    0
    • Anonymous says:

      Sharnaaz dah deny baru nak kata kawan ajeee? Cover line baik punya. Malunya oii. Nak cinta ke nak ape ke relaks sudah. Agaknya memang attention seeker si nabila ni.

      0
      0
  23. Gastro Clan says:

    korang Ni semua marhains. Sukahati Depa Nak bercinta or nk Buat ape. Like seriously????? You guys are horrible people Mulut lagi jahat dari orang berzina. Puihhhh

    0
    0
  24. mojo says:

    Gigi jgn lupa gosok.pesan bnyk kali dah!

    0
    0
  25. Jakj says:

    Cantik nabila…

    0
    0