Written by Bella | December 1st, 2016

Selepas Noor Nabila menafikan gosip beliau ditumbuk oleh Sharnaaz Ahmad, kini pelakon lelaki itu pula tampil menafikan segala fitnah yang hangat diperkatakan sejak beberapa hari lepas.

Sharnaaz menerusi akaun Instagramnya memberitahu beliau tidak pernah berani memukul anak orang.

Berdasarkan kapsyen Sharnaaz, beliau seakan tahu siapa yang mula menyebarkan isu beliau menumbuk Noor Nabila.

Memang terbukti mereka berdua sedang bahagia. Sharnaaz sempat “bermanja” dan mengucapkan kata-kata cinta buat Noor Nabila melalui ruangan komen di Instagram kekasihnya itu.

Berikut komen-komen Sharnaaz bersama Noor Nabila yang dianggap “sweet” oleh netizen :-

Boleh tahan romantik abang otong  ni..Siapalah yang sengaja cetuskan fitnah tu, mesti dengki ataupun cemburu dengan kebahagiaan Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila.

63 responses to Sharnaaz Ahmad Akui Bahagia Dengan Noor Nabila, Tidak Ada Isu Tumbuk Kekasih

  1. Sweet je dorang berdua nie, doa doa kekal sampai hari tua…

    4

    52
    • Anonymous says:

      Sweet ape kejadahnye..geli aq dh tua tuu buat laa cara tua..agak² mak bapak dyeorg baca blh jd geli geleman x..

      60

      0
    • Fidot says:

      Sweet hape? kawin xmau… ape perasaan mak bapak dorg ni ye? anak mmg sah x malu, mak bapaknye x malu jgk ke???

      17

      0
      • ala....nak says:

        si kakak ke hulu ke hilir…
        mcm dah kawin tapi belum…
        si adek tambah gedik “Pencuri hati ku”…
        mcm nak bersentuhan tapi “take cover”….
        2 2 same2…..

        30

        0
    • kentang jenner says:

      dorang ni mcm try hard sgt nk show kebahagiaan, nk sweet memanjang dpn org, aku jd ermm, xblh nk hadam, and was like, betulke dorang ni sweet atau skdr sweet untuk tontonan org je?.
      mcm minuman, terlebih sgt gula..dia jd tak sedap, kite xdpat nk minum, cer korang minum paste air sirap blum bancuh tu,

      14

      0
    • minah jambu - safety first says:

      tkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan la shahnaz nak tumbok si nabila ni..kakak nlofa ni dia tk bodoh nak kasi shahnaz tumbok dia klakar ke pe ..!! semoga bahgia..

      2

      0
    • sweet je says:

      sweet je

      0

      3
  2. Anonymous says:

    Kaki bawak mulut bangsa cina bapok tegar?? Siapakah ?? Adakah pengarah drama sampah si Michael Ang ang ang ?? Wow !!

    30

    0
  3. Anonymous says:

    yg si amyra & amar bahrain yg dah elok kawin bole rapat2 pegang2 org kutuk bagai.. gmbr tunang siti saleha pon kecoh xhalal bagai pegang2, tunang yer menunggu hari kawin tuh…. yg si sharnaaz ni dok usung janda org tuh dah brape tahun dgn xhalal lagi dok puji2 sweet natang… tunggu aper lagi ikutkan perangai ngam dah dua org nii buku bertemu ruas..
    next….

    23

    0
  4. Aku says:

    Sudah ar kau Sharnaaz. Kisah cinta haram. Kahwinlah. Kasi halal.

    11

    0
  5. Aku sebatang kara says:

    Defensivenya betul la tu ????

    1

    1
  6. Najib says:

    kesian masa muda dulu mesti tak pernah bercinta agaknya….dah tua baru culture shock bercinta bila jadi artis….nak muntah

    8

    0
  7. Anonymous says:

    statement cam org IQ ZERO je… bahasa pun polluted gile..maybe intellectual x ada dlm kamus dia kut

    32

    0
  8. enota says:

    Belum kahwin lagi, nanti dah kahwin baru le kaki dan tangan naik…time tu naka kata apa, “Sayang Semuannye Sudah Terlambat” – hidup Shidee

    8

    0
  9. Kedai Seafood says:

    Geli doh.. mcm batak jer 2 ekor ni bercinta.

    5

    0
  10. And1 says:

    Kakak dengan adik dua dua sama perangai..gatal kemaruk jantan..belum kahwin suda sentuh sana sini..meluat!!

    12

    0
  11. Anonymous says:

    aritu dalam telekung talk shila hamzah with prof muhaya ..shila ada mention ex bf dia mcm ada sakit schizophrenia…..tapi x sure lah refer to sharnaz ke apa.

    12

    0
  12. ninakkasitau says:

    kawing…..
    1000000 kali…. baik

    0

    0
  13. mm says:

    takde whatsapp ke nak bercintan cintun? motip nak tunjuk kt IG for what? urghh

    13

    0
  14. cik kiah says:

    adehai.
    what do you expect wahai tukang komen sekalian?
    ni nama pun dunia hiburan.
    tak payah komen cas cas bagus.
    nak berdakwah pergi channel dakwah.
    dok baca beautifulnara dah satu, dok scroll komen lagi satu.
    semuanya 2×5 je.
    termasuk aku.

    16

    0
  15. Vc says:

    Bahasa die…klu otg tua dgr pun…xmau buat menantu aihhh..

    7

    0
  16. LOL says:

    dari komen kita boleh tahu mana yang bijak dan mana yang bodoh…
    mana yang acah2 alim tapi busybody nak tahu hal orang di ruang gossip…
    acah2 lebih alim dari orang lain, tapi suka pula tengok drama yang pegang2…terutama drama seperti maid aida jebat dan zul arrifin. Bila tengok hero heroin konon2 dah kawin sweet2 dia pon tersengeh sengeh…
    hipokrit yang amat..

    mesti orang sebegini orangnya hidup serba kekurangan jadi untuk rasa hebat..dan yang paling murah..baca gossip di beautifulnara untuk mengeji orang lain kerana itu sahaja yang mampu dia lakukan…
    kasihan…

    8

    2
  17. melati says:

    Pengalaman saya Lelaki panaz baran ni , kedekut terlampau..!!! nasib lew kalau kawin gan mereka (Waspada) walau pun saya tk suka dgn Neelofa tapi sebagai insan cuma berpesan , org panaz baran ni Contoh : Kedekut terlampau & Kaki Ampu Terlampau, ….mereka golongan yg sanggup ketuk kepala ibu sendiri demi Wang..! tu jew saya nk pesan Noor Nabila kalau awak terbaca..!! hmmm

    8

    1
    • Anonymous says:

      tu baran sebab dah kemaruk ngan dadah tu dek…kedekut sbb duit nak beli dadah je..sanggup pukul mak bini sbb nak beli dadah….ade je yg baran tp xpernah sentuh anak bini dia….tu mmg azalinya panas baran dgn panas baran sbb dadah ada beza tu….pengalaman depan mata jadi ni..

      5

      0
  18. Anonymous says:

    kenapa dengan famili neelofa ni ek…
    neelofa tak habis2 bersweet2 dgn si patah…never ending scene yg meloya kan.
    nabila dgn sharnaz berlovey dovey gigih menunjuk2 love scene depa…..x sedar dulu same thing dgn shila which pengakhiran satu msia tau si shanaz bersalah….kena pukul tu possible.
    si adik yg ameera sebok show of harta kekayaan, fashion…bag mewah….kereta rumah bagai….mcm takde life…perasan kardashian ke?
    adik lagi sorg atisha pun sebok tayang boyfriend …..
    aku kesian kat mak bapak diaorang ni…tu jer….mcm xde arah tujuan

    34

    0
  19. Aiskrim Coklat says:

    Saya doakan Sharnaaz dengan Nabila ni dapat hidayah dari Allah SWT supaya dihalalkan ikatan tu dengan segera. Kalau Nabila boleh sama-sama ajak peminat untuk mohon hidayah pada haters dia, kita pun boleh buat benda yang sama pada dia, mohon hidayah dibukakan hati untuk membina masjid. Dari terus-menerus macam ni, lagi ramai yang tak suka. So Sharnaaz, the ball is in your court now. Bila lagi? All the best!

    11

    0
  20. wateva says:

    anak dara kew? kekekekek….

    3

    1
  21. Anonymous says:

    Kan kawin ja la duit belambak mak bapak hang aku p jumpa dah dok tungu natang pa lg…mcm budak skolah la..dok bersweet2 bagai tayang meqata usung meqata mcm laki bini..spa puji ko org geli lg ada la..yg mak bapak si jantan x nasihat ank ka yg dok usung ank org meqata..yg si betina pla mak bapak x laqang ka ikot si jantan bebas mcm tu di biaq pegang pegang pelok2 bagai..baik tang mana pekaqa hang buat..baik ka sangat baik ka..terbaik ka.? Tepok dada tanya hati…klau qasa mmg x patot mcm tu baik hang p nikah ja senang.

    4

    0
    • Anonymous says:

      sabaaaqq noooohhh
      emm tak pa aihhh sat g depa p aloq staq kita putaq pala depa ghamai-ghamai noooohhhh
      sabaaaaqqq !!

      0

      0
  22. johnny bravo says:

    mestilah bahagia sb dah mcm laki bini, kesana kemari berdua2…. Kawen dah, nikah je belum…

    1

    0
  23. lin says:

    dari segi percakapan dan penulisan sharnaz ni kita bole tahu dia ni sejenis manusia yg poyo!

    1

    0
  24. Anonymous says:

    bila maksiat dibuat tanpa rasa berdosa..dan secara terang-terangan..hati haitlah..petanda hati makin gelap.,jauh dari Allah..satu lagi…akhir zaman ni..orang makin suka buat maksiat bila dipuji..petanda nak kiamat…buat dosa dah tak ada rasa apa dah..mintak dijauhkan dari sifat begini

    0

    0