Written by AbangNara | November 11th, 2008

The Sharifah family is a well known family in Malaysia acting industry with Amani and Aleeya both already starred in lot of films. Recently, the family gathered together for a picnic in the beach. I believe these pictures was taken during Hari Raya Celebration.

We can see that even though all of them are busy with acting activities, they still have the time to spend with their own family. No matter how busy you are, don’t forget that family comes first. Without them, you are nothing. Enjoy the pictures.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 responses to Sharifah Amani Family Trip To The Beach

  1. ni says:

    suke tgk diorg…
    very close…

    0
    0
  2. flower says:

    seksi2 gak dorang nih..

    0
    0
  3. sam says:

    seksi dow…
    mak die x kesah lak ank seksi2 nih..
    pelik aku..wtf..

    0
    0
  4. […] nak buat pilihan? Tak apa. Biar kami bantu anda. Mungkin gambar keluarga Sharifah di tepi pantai yang indah ini mampu membantu anda membuat […]

    0
    0
  5. mien.. says:

    seksi bangat ek dieorg ni…mak die ok jer ble ank pkai cm 2…

    0
    0
  6. mulutbisa says:

    ya allah…semoga ko bukakan pintu taubat utk mereka sekeluarga….terutama ibu dan bapa mereka yg terlupa nak ajar anak2…..

    0
    0
  7. apeler.. says:

    seksi menda nyer.. tade pun buah dada sampai tersembul2 keluar.
    diorang pakai baju camtu sbb nak mandi laut.. takkan nak pakai baju kurung plak bila mandi..
    selama ni pun, pernah ke kita nampak gambar mereka adik beradik beraksi tak senonoh dalam majalah, pakai seksi2, gambar pegi clubbing ke? tade pun..

    0
    0
    • Dayu says:

      yang ni aku memang sokong…

      0
      0
      • nana says:

        camne nk dada tersembol? dorg tu mmg kurus, mmg tak nampak, tp aurat ttp aurat. kita bukan org non muslin nk pakai camtu kt public. kt umah blh la. jgn la asyik pertikai kan benda yg betul. bkn kutuk atau apa, tp yg betul ttp betul yg haram ttp haram. tp takpe la, itu life diorg. semoga org yg tak faham apa itu aurat akan faham nanti.

        0
        0
  8. betoi says:

    betul2x tak kan nak pakai purdah dah jubah nak mandi,takpun nak pakai bju kebaya labuh dan kurang…lawak arr…. ala diaorg 2 very close aku ska..

    0
    0
  9. aku naik heran jgk, bukanke sepatutnye gambar ni sulit,, hanye untuk family jer, sape plak yang sebarkan gmbar ni,, saye ade 2 kesimpulan,,
    1) mungkin ade orang lain selain keluarga yang terdekat menyebarkan gambar ni, kerane orang tu taw, kalau gambar ni tersebar tentu banyak orang kutuk,,

    2) mungkin, ade diantare diorang ni (keluarga terdekat) sengaje sebarkan gambar ni, dengan tujuan nak fofuler lbh dan menunjukkan kpada sluru malaysia yang diorang ni keluarga yang amat rapat…

    korang fikir ape sebab yer????

    0
    0
    • mien.. says:

      erm,blh dterima gak 2..klu x,xknla gmbr private cmni leh trsebar kn….msti sdare mare trdekat jer…mgkin sngaje nk bg femes lg kluarge ni yg smmgnye dh femes…

      0
      0
  10. mieya says:

    seksinyer!!!..cm 2 bek xyah pkai bju terus

    0
    0
  11. oLaaa... says:

    Hmm..
    pLik ToL ak Ngn Ckgu FaTimah 2, die nape La x suh ank2 Pmpn diowg 2 BerTuduNg cm die gk.
    pLik2…(~_^)

    0
    0
  12. awOkk says:

    pergh…leh tahan gak anak2 dia ni…seksi2nyerr….
    tergoda sape yg memandang..hahaha

    0
    0
  13. ;) says:

    ya Allah…, blh2 mak bapa dia tgk anak dia membesar mcm 2.. dorg nie kdg2 mcm x sdr diri.. leya ok ckit tp adik dia tue lain ckit prangi kan…

    0
    0
  14. aidenhusk says:

    aku rase bapak die mesti suke tgk anak2 die seksi2 camtu, ye la, si ak dah tak bleh nak seksi2 lagi..hahaha

    0
    0
  15. waniedav says:

    dear aper la n betoi..
    ngok ngek la korang ni..mmg la dorang 2 nk mndi..
    tp still kt public pkai seksi meksi ..
    aurat la ngok!
    poor family..

    0
    0
  16. bender says:

    biasala artist skrng kan perasan mat saleh…mcm la lelaki melayu takde..artis melayu skrng kalau tak mat saleh ,laki orang….

    0
    0
  17. Huhu says:

    hah?sxsi???mana ada seksi…tu yg p kutuk2 tu actually jeles tgok sharifah family ni sudala cun2 femes lagi…korang sbab korang x femes la korang kutuk kan???haha juz evaluate urself first b4 evaluating others people…wokeyyy slain tu dorang yg x brapa seksi meksi 2 pun tym briadah dkt pantai n den 2gether wif their family.slain tu ada x korang tgok dorang pakai bju camtu tym shoting ke apa ke……xda rite?

    0
    0
    • ish3 says:

      huhu ni ckp mcm kurang agama gak r…
      mgkin ank2 die nnt pkai spender ngn bra jer g mndi pn xkisah sbb nk mndi kn..
      mgkin agama dia ckp,lau nk mandi pntai,buka aurat xmsuk neraka…

      0
      0
  18. yat says:

    dunia memang dah nak kiamat, confirm! orang buat dosa kita dok pandang, ade yg kondem, baguih ar, igtkn yg lain, tp yg dok mrh org yg igtkn uh, lg teruk, kurang didikan agama tu..

    0
    0
  19. Dayu says:

    ala..comel pe depe org,,,,
    bkn selalu pn depe org pakai cm 2…nama pn tengah holiday kn????
    rilex la bro……………..

    0
    0
    • nonino says:

      kan tu aurat makcik dayu oi

      0
      0
      • nana says:

        setuju. kenapa dayu sensitif sangat.?

        Tak pe la, mungkin org2 yg ckp ok n tak seksi tu tak faham apa maksud aurat. takpe la, jgn slh kan mereka…semoga mereka faham apa itu dosa dan aurat kelak. Aminn.

        0
        0
    • hambaAllah says:

      astaga…manusia mcam ni pun ada. khas buat dayu btaubat la. jgn nk menegakkn benang yg basah. jgn nk mhalalkan apa yg diharamkan agama. haram ttp haram wlupun nk mandi pantai ke, nampak kiut ke. kembalilah pada landasan yg betul.

      0
      0
  20. nana says:

    erm ssh nk komen. sbb itu mmg hak mereka utk pakai mcmana sekali pun. tp slh ttp salah. bukan nak kutuk mereka. tp juz utk igt mengati antara satu sama lain. mmg la, takkan nk pakai jubah pegi mandi. Tuhan dh bg otak, pakai la. takkan nk pakai baju kurung. tp apa slh nya pakai menutup aurat. mak dia blh pulak tutup aurat. Nauzubilahiminzalik.. semoga kita yg melihat ni beringat2. takut terlalai jg. Dunia mmg nk kiamat, bila terguran di anggap kutukan, bila dosa dianggap penghibur… *bkn kutuk, tp mengingat kan diri sendiri juga*

    0
    0
  21. monopoly says:

    lu olang sume giler laa…

    0
    0
  22. bunga tulip says:

    semoga Allah membuka pintu hati mereka sekeluarga…amiinnn…

    0
    0