Written by AbangNara | May 26th, 2014

Terkejut beruk juga apabila Abang Nara membaca desas-desus hubungan antara Shahir AF dan Erra Fazira yang dikeluarkan di BiPop semalam. Kalau tak silap Abang Nara, dulu Shahir pernah dikatakan mempunyai hubungan dengan Rozita Che Wan. Mungkin “taste” Shahir lebih kepada wanita berumur. Tak salah kerana setiap orang mempunyai citarasa mereka yang tersendiri. Yang penting keserasian. Tak gitu?

shahir erra

Khabar angin yang bertiup kencang menyatakan Shahir dan Erra Fazira kerap berhubung melalui telefon selain ada peminat pernah terserempak pasangan ini diluar bersama sama. Ditemui oleh portal Murai, Shahir mengakui sedang mengenali Erra Fazira. Kata Shahir:-

Antara saya dan Erra kami masih dalam proses mengenali diri masing-masing. Apa pun saya tidak dapat untuk komen dengan lebih lanjut. Antara saya dan Erra kami masih dalam proses mengenali diri masing-masing. Apa pun saya tidak dapat untuk komen dengan lebih lanjut

shahir erra

Sementara itu Erra Fazira pula enggan memberi sebarang komen mengenai desas-desus ini dan mengambil langkah berdiam diri. Sama-samalah kita nantikan perkembangan selanjutnya. Kadangkala bukan betul pun khabar angin sebegini. Cuma mungkin ada pihak yang mahu meng”kenen”kan Shahir dan Erra. Siapa tahu menjadi pulak. Apa pendapat anda? Sesuai ke Erra dan Shahir?

P.S: Luahan hati seorang peminat coklat Cadbury kacang hazel

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

141 responses to Shahir Akui Sedang Berkawan Dengan Erra Fazira

  1. nakjuga says:

    eh eh eh boleh pulok

    0

    0
    • wannabe says:

      ah sudah..

      0

      0
      • Bedah says:

        trending hashtag pucuk muda!

        0

        0
        • Hasthtag I says:

          #AkanPutusLagikahKaliKe4

          0

          0
        • Selangor Negeri Sedehhh says:

          erra ni, kalu bab2 bercinta mmg terrer pun tapi jaga suami tak reti2. asyik ‘clash’ jer ha. hish..hish take it easy la. jantan bersepah dlm dunia ni. bersabar sikit x boleh ke kak? dah kemaruk ke?

          0

          0
        • Kak Jemah says:

          okay le tu…lelaki single.

          jgn jadi mcm kes hanes suraya sudah le. dah le perampas suami orang…siap maki si isteri tua. eeee…please la.

          sekurang-kurangnya erra x roboh perkahwinan orang !!!

          0

          0
        • Raja Bomoh says:

          Punah harapan si Awie..dah le gemok…muka cam singa tua katanya. Hahahaha…melepas lagi.

          0

          0
        • Mira says:

          PRK Teluk Intan memerlukan anda semua warga belia untuk menyokong calon WANITA BESI pertama di Malaysia.. Undilah Dyana Sofya.

          0

          0
        • shahiriah says:

          wowwwwww…anak ikan kah?????

          0

          0
        • Erra says:

          anak ikan…jadi pilihan
          itulah trend zaman sekarang.
          korang kutuk.. amboi…bukan2
          laki korang, dah le tak berduit, ketiak bau belacan.

          0

          0
        • udang kara says:

          kalahkan abby ng che ta

          0

          0
        • maniam says:

          ayoyo..itu perempuan lubang sudah manyak besar…apa2 pun tak bley !

          0

          0
        • Imran says:

          #perempuankalaugersangberukkatzoopundiaangkut

          0

          0
        • Podahhhhh !!! says:

          patut la lepas cerai …sedikit pun x mengaliar air mata. kesian engku imran. :(

          0

          0
        • Olga says:

          Erra mmg kena cari 20 orang #pucukmuda sbg syarat utk kekalkan awet muda dia! kalau tak nanti muka dia bertukar jd tua!

          0

          0
        • awie says:

          perempuan kalu gila batang…memang payah.

          0

          0
        • kalau sudah suka says:

          napa cakap anak ikan..
          anak ikan tu klau lelaki tu muda sgt dan yg perempuan pula serupa auntie senja ataupun nenek2 vogue gitu, dan tujuan bersama pun hanya nak seks & duit je..
          kak erra ni pula tak ada lah tua pun malah cun, dan shahir pula dah dewasa, jarak mereka seperti kakak je ataupun auntie muda.
          malah wlupun sekiranya prmpuan tu tua mcm nenek, klau d sbbkn cinta & perasaan, bukan kategori anak ikan juga.
          biarla lebih muda janji bukan suami org.

          0

          0
        • tungguuuuuuu says:

          kalau kawin pun paling lama…3 tahun je. erra la pulak katakan….

          0

          0
        • diva says:

          kak jemah, memang lah dia tidak runtuhkan rumahtangga orang.. tapi cuba fikir jap, shahir pula macam mana? harap2nye bukan dia lah punca rumahtangga erra roboh.. hmmm #justsaying

          0

          0
        • Tolol Nyer Erra says:

          kalau iyapun tunggu la anak kau besar dulu. tak habis2 nk kawin. gatal bijik la.

          0

          0
        • Anonymous says:

          tggu anak besar mmng dah tua lah dia. napa nak tunggu tua,buang masa

          0

          0
        • Anonymous says:

          engko ni bole tahan jugak ye shahir..

          0

          0
      • aku la.. says:

        speechless…

        0

        0
        • Olga says:

          tak kisah la. janda juga manusia yg inginkan kasih sayang. kan? :-*

          0

          0
        • primadonasss says:

          che ta passing no. tepon shahir kat erra kot..
          hahaha.
          mungkin che ta kata bahagia sungguh dapat anak ikan, tu dia cadangkan kat erra. hehe.
          kerlasss sungguh taste kau shahir. tak sangka mak.

          0

          0
        • Fakka says:

          kesian si Aleesya…mak nya playgirl … k bye.

          0

          0
        • Next ??????? says:

          semua ni kes poyo…jalang.
          nyampah !

          0

          0
        • anti Erra says:

          dah gersang sangat la tu lama x dijolok sehinggakan budak AF yg takde job ni pun ko nk angkut. kesian…

          0

          0
      • Silvia Suntos says:

        Happy for her…Sharir pun handsem. Asalkan jgn Keith Foo. I like Keith Foo.

        0

        0
      • Ulalalalalala says:

        Erra nak anak lagi..lelaki muda power…air masih bergetah.

        0

        0
      • wie wie says:

        gatal !!! patut la engku imran nak berbaik semula si betina ni tak nak.

        0

        0
        • minah jambu merah biru says:

          kalau dh cerai tk payah la nk berbaik2 lagiiii buang masa ajeeeee dh erra tnk nk buat cmana….kalau dia ngan shahirpon ok jugakkkk tkde ape yg salah Nye pe …harap erra ada jodoh ngan shahirrrr minnnnnn…..kalau dh suka sama suka kawin aje tk payah nk elak2 lagi ngaku ajeeee soal jodoh biat tuhan yg menentukan…lov u erraaaaaa…

          0

          0
        • dia boleh pulak says:

          senang?engku emran ada bini lagi satu nak berbaik buat apa?
          ceraikan la perempuan tu kalau sayang sgt dan nak berbaik. taknak sudah jgn bnyk bunyi pulak kalau erra dah dgn org lain.

          0

          0
        • sedara Che Ta says:

          Bodooo… EE ade 2 bini pun boleh adil…
          Kau tau aper… soak kain dalam org…
          Kau maid dia ker??? Lelaki kawin4 dlm islam pun boleh…
          Apasal kawin ramai ni hina sgt ke???
          Kalau adil dan isteri redha x salah bongok…
          Yg masalah erra ni X nak perbaiki diri dan silap sendiri…
          Jgn tanya knp?? Aku tau citer nyer…

          0

          0
        • Bodoh Korang Kan says:

          Lelaki islam boleh kawin 4….mahu menidakkan sunnah Rasullullah? hahahaha

          0

          0
        • Hazab says:

          kesian erra, nama dah busuk…bercinta dgn anak ikan yg x berduit plak tu. jatuh taraf…eeee…nok. maluuuuu…nya.

          0

          0
        • minah jambu gila bangla says:

          erra…bakal jadi nenek tua tak sedar siri…rambut hitam ….muka kedut. sedeh sangat.

          0

          0
        • dia boleh pulak says:

          tiada yang kata kahwin ramai hina.
          ko yg bodo..
          ko pun kata klau adil dan isteri redha.
          skg ko tngok erra tu redha ke?
          klau erra tk redha ko nk paksa dia napa bodo?
          klau ko nk brmadu sgt dan nk laki ko jolok pmpuan lain dan kongsi kuman pmpuan lain, ko prgi la buat jgn nak desak org lain plk klau tak redha.
          ko sape nk suruh org tu prgi bermadu.suka dia la.bodo.

          0

          0
        • Yucks says:

          bercinta dan cerai berai…itu sajalah bakat si perempuan rambut plastik ni.

          0

          0
        • dia boleh pulak says:

          ini lg satu bodo.
          lain d kata lain d fhm..
          bodo, org tu tak redha tk semestinya dia menidakkn hukum Tuhan.
          terserah dari dia sggup atau tidak.
          “”mahu menidakkan sunnah Rasullullah?”” << LOL!!!!
          pffffff!!itu je la alasan..
          check dlu kain ko layak ke tak ko buat sunnah tu.
          dan betul ke niat ko tu ke arah sunnah??
          ko tau diri sendiri bkn. klau pass semua&niat pn betul, buat ler sunnah tu..pfff..lol..yeah mybe org lain betul caranya&niatnya.
          ko mmg tak kan punya, laju gile sebut sunnah..lain sbb tak ada, sunnah je? yucks.mesti jantan kemaruk ni@betina trkejar laki org…lol..

          0

          0
        • minah jambu merah biru says:

          memang betol lelaki boleh kawin sampai 4bini…. jangan kn sampai 4bini nk kawin sampai 20 bini pon boleh ! tapi bini yg ada ni boleh terima ke !!!!!! nk share ke ngan bini2 laki dia yg lain ! eeeeeeeeeeeeee jangan cakap macm pandai sangat laaaaaa …kalau dapat tau laki ada kawin lagi satu tu cerai aje sudahhhh tk payah la nk eksen setia ngan laki tapi hati sedih n stress huh!!

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          kuasa terletak ditangan lelaki…

          0

          0
        • Pondan Sepi says:

          akhirnya, nama pompuan jugak yg busuk…rugi jadi perempuan. lalalalaa

          0

          0
        • Ikut Sunnah La Wei says:

          cerai tu disebabkan keegoaan erra. cuba jadi isteri solehah. pastinya penceraian xkan berlaku.

          0

          0
        • Fakkar says:

          madu itu…. indah !!!!

          0

          0
        • Ismail Kerbau says:

          madu dapat pahala…jadi betina memang rugi wei. syok nya kawin dua.

          0

          0
        • erra says:

          i love big n fresh cock.

          0

          0
      • mutiara says:

        jgn si shahir neh saje nak buat havoc sebab dah suam2 kuku sudah..
        btw, oke la tu, single..jgn caras suami orang ye..single or duda takpe..
        kesian erra kesepian..huhu

        0

        0
      • Anonymous says:

        Taste Shahir semua Janda Janda Meletop seperti Maria Farida, Rozita Che Wan and now Erra Fazira. High taste you asal jangan kau tak mampu tanggung Janda Meletop sudah. Dia orang high maintenance from head to toe bab tu jambu cantik menarik walaupun dah berusia.

        0

        0
    • Baby AA says:

      apa tak kena dgn makcik erra ni…asyik lompat sane, lompat sini ..gigih mencari jantan. kekalnya tak jugak. apa-apa je lah…

      0

      0
    • Kak Timah says:

      KISAH ERRA N TENGKU NAN APA CERITA???????

      0

      0
    • Anna says:

      weii, asal suma nk salahkn erra? HELLO erra x bg apa2 statement pn. korang memandai jee..tggu erra bg statement bole x? sekehh suma org ni kang baru tauu..
      Yg masalahnya skang tu shahir.. yg die memandai nk selit2 ni pehal. Erra n engku emran pn blom settle lg..even bercerai da settle pn..engku still nk approach erra. Give erra time la wei..try korang igt balik..shahir tu yg playboynyaa..memandai je..aritu die go out ngan che ta pn xnk ngakuuu..POYOSSS jee.. shahir suka org yg lagi tua..bila da couple n go out ..xnk ngaku pulakk..sekehhh si shahir ni kang baru tau..harap muka je hensem..tapi taik kucing btol

      0

      0
    • lalita says:

      X phm aku taste manusia jaman skng ni. Nk amek yg retis2 janda la.yg pkai kain x ckup la.bekas pmpuan simpanan la. Pmpuan biasa yg normal blmbak kat pasaran. Yg tau jg maruah. Ish2 pastu kawin grand2.x lama pastu bcerai birai. Amekla aku slaku wanita normal ni.yg tau masak ngemas utk laki yg ada kat uma bila dia blk keja.aduih!

      0

      0
    • mojo says:

      muda lagi,tapi taste mak orang,dunia.dunia.bukan nak terbalik lg,dah songsang kot.

      0

      0
    • appsquran says:

      tumpang tanya..ada sapa2 tau x app utk quran yg tak perlu nk dload setiap kali kita nk dgr..yg kita bole tgk/mainkan/dgr biarpun xconec dgn intenet.

      0

      0
  2. Ttau says:

    No comment

    0

    0
  3. Anonymous says:

    dah xde org lain ke erra oii????

    0

    0
  4. dia says:

    kalau dah jodoh….. dah jd trend lee pulak.

    0

    0
  5. Mary says:

    Pls erra…no!!!!!!!

    0

    0
  6. lily says:

    wow, erra really know how to handle the reporters nowadays.. semua no komen n mendiamkan diri.. walaupon ramai x suka sbb x dpt new story, tp that’s the best way utk elak reporters putar belit story..

    to shahir, taste ko mmg class.. maria farida, rozita che wan, erra fazira..

    0

    0
  7. liana says:

    Erra ni mmg dari dulu playgirl. Dah nak masuk 40 thn. Berubah la makcik oii…

    0

    0
  8. Mak Kiah says:

    Like seriously? Patut lah Erra tak nak baik balik dengan Engku Emran. Dapat pucuk muda. Kihkihkih

    0

    0
  9. SJ2 says:

    mcm xsesuai je…

    0

    0
  10. saya says:

    nak feeling2 macam j.lo la teww.
    plssss laaa… =.=”””

    0

    0
  11. linda says:

    please la shahir!!! cant believe ur taste omg! omg!! omg!!!!

    0

    0
  12. nok gebuzzz says:

    trend skrang sambor anak ikan….huhu!!

    0

    0
  13. paukaya says:

    die ni suke yg tua dr die agaknye..

    0

    0
  14. cik kiah says:

    alaaaaa shahir niehh… bek ko amik ak nie haaa lentik2 dari erra… xpenah kena sentuh okk..! originall gitchuuuu….. aww aww aww…!

    0

    0
  15. roy says:

    oh nooooo…plzzz…lahhh erraaaa…hadoiiii pocah kepala den baca ni…eeeee..baik balik kat ex hubby dulu…

    0

    0
  16. ina says:

    dia suka pompuan yg ala2 DIVA..

    0

    0
  17. sentap says:

    eeuuwww… ase nk pgsan xnk bagon2 da..ape ke pelik. shahir, kn EE nk pujuk EF. kau jgn la kacau. meh kt aku. im not single but still available. bole ke??

    0

    0
  18. Jejaka Malaya says:

    Saya pon taste MILF gak

    0

    0
    • jejaka malaya birah says:

      xdek keje ke? gatal+birah=geli

      (mother i like to fu*k maksud milf)

      0

      0
  19. lia says:

    Yang penting Shahir tu bukan laki orang..

    0

    0
  20. MAMA NIA says:

    PLS LA SHAHIR..JGN NK KACO DAUN LER..ENGU EMRAN NK TACKLE ERRA BALIK LERR..KO NI SHAHIR..G LA CARI ANK DARA…XYAH LA AMIK JANDA..NT DIE DA TUA XLARAT LAYAN KO..BARU KO TAU…BENGANG LER WEHH..JGN KACO DAUN LER WEH..SIAN ENGKU EMRAN…

    0

    0
    • guccimo says:

      Mama nia aku harap ko x jd janda nanti.

      0

      0
    • pelik says:

      amboi sian plk…masa khwin snyp2 pmpuan lain ada dia nak kesian kat erra tu.
      pelik.pmpuan lain korg kata perampas, erra ni korg prgi desak suruh brmadu dgn perampas plk. biar dia la nk bahagia. dah emran tu pn bahagia dgn pmpuan lain.

      0

      0
  21. Anonymous says:

    biar lah dia…
    nampak la dia tak pandang pangkat..
    dari dulu pun semua lelaki biase…bujang..

    0

    0
  22. kata aku says:

    aku dah ckp dh masa tu~ msa engku emran nak go back balik erra mati2 tak nak betul lah tu nak cari suami muda mcm che ta ~ tak fhm aku

    harap2 lps ni berkekalan lh yer kalau bjodoh

    0

    0
  23. bilakakjemahmenulis says:

    jgn nnt tak jd, shahir ilangkan diri dalam industri lagi sudey~~

    0

    0
  24. kawan bedah says:

    lelaki muda ni dengar cakap, kalau lelaki tua ni degil2 belaka hahaha
    ok je pucuk muda, takyah botox jah

    0

    0
  25. kak wok says:

    sudah-sudahlah tu sahir….tak abis-abis la gossip cinta…pengsan akak dengar ko nyanyi masa ceria pop star…picing ke laut dik…da kenapa ko sahir?

    0

    0
  26. adawiah says:

    saya single lagi.. why erra? saya muda lagi.. please shahir.. aku di sini tetap menanti mu.. even abang tua 9 tahun i don’t even care… please arr hanya rumor.. gosip murah je ni.. nak abang shahir please..

    0

    0
  27. lois lain says:

    ke syok sendiri? #oops

    0

    0
  28. Anonymous says:

    ishh abg nara ni ske tabur fitnah.. tu bkn statement shahir.. shahir sndri anggap erra tu sbgai senior dalam industri.. tak lebih dr tuu.. cuba la baca kat rotikaya.. knapa la masyarakat suka sangat anggap buruk.. ish

    0

    0
    • Sabri Ali @ Nick says:

      Tak baik awak tuduh si Nara..

      0

      0
      • Anonymous says:

        maaf awk baca la kat rotikaya… abg nara x patut crop statement.. knapa x bg full statement yg shahir buat.. tolonglaa… saya rasa si erra tu pon masih nk bertenang dan tak nk cari teman rapat buat masa nii..

        0

        0
  29. Olin says:

    gigih mencari kepuasan batin. bila nak bertaubat ha?

    0

    0
  30. apalah salahnya kalau tuhan dah tentukan jodoh mereka berdua..kita doakanlah yg terbaik untuk diorang…sesungguhnya tuhan maha megetahui segalanya…

    0

    0
  31. putra zek says:

    udah udah la tu… jodoh tuhan tentukan.. gudluck!

    0

    0
  32. Zek says:

    betina gila batang.

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      helo kalau betina tk gila batang yg lain2 betina tu kawin untok ape?????? malam pertama tu sondol ngan ape? ngan batang kayu ?????????? cakap macm orang cetek pemikiran pulakkkkk cakap tu biar logik la sikit !!!!

      0

      0
      • minah jambu gila batang bangla says:

        minah jambu pun lapar btg jugak ke?

        0

        0
        • minah jambu merah biru says:

          kalau boleh skarang jugak minah jambu nk belaki n kawin cepat2 buang masa aje nk tungu lama2 nanti basi pulak ! nk jugak rasa macmana pompan dh kawin kena sondol !

          0

          0
        • Minah Tudung says:

          lelaki melayu muda memang power…sedap tak terkata bila bersenggama..oh syok nya. sakit-sakit sedap. nikmat tak terhingga.

          0

          0
        • minah jambu merah biru says:

          kau ni minah tudong boleh tahan jugak kau ehhh buat minah jambu stim aje..

          0

          0
    • Anonymous says:

      erra ni perempuan…wanita. bukan betina. betina tu untuk binatang/haiwan. jadi, sejak bila pulak erra jadi binatang/haiwan? kita tak berada di tempat erra, jangan la nak salahkan dia sorang kalau dia taknak balik ngan EE.

      0

      0
  33. syedss says:

    asyik sibuk mencarik jantan…anak seorang pun tak sanggup jaga. kesian.

    0

    0
  34. Olga says:

    bersara je la erra..muka pun dah nampak seperti makcik2 jual nasik lemak.

    0

    0
  35. intan says:

    Korang nih kalo xckp lucah xboleh ke..nape nk kutuk erra..biarlah kalo. erra n shahir ada hubungan pun..kalo yang xsuka tuh xpyh kutuk2 teruk sgt..npk sgt dengki…

    0

    0
  36. Frust sangat nih! says:

    Ini lah berita yang paling sedih paling frust teman penah baca dalam tahun ni! Frust bebenor teman nih. Teman suka benor si shahir nih.
    Masa shahir putus dgn cik ta, teman la paling bersyukur.
    Kali ni erra pulak. Rupa rupanya taste shahir tinggi benor. Nak yang lawa lawa aje. Ate teman yang huduh ni, idak le di pandang nye.. Sedih!
    Harap erra serius la dgn shahir. Teman idak kisah kalo betui erra ni playgirl ke hape. Memang kena la, dia lawa.
    Tapi teman mintak tolong, mike nak play dgn laki pun, main lah erra. Tapi jangan lah mainkan shahir. Kesian dia. Shahir ni baik budaknya.
    Tolong ye erra. Kalau mike nak main main, pi lah main dengan datuk datuk ke hape. Teman tak kisah kalau shahir tak berkenan ke teman, teman berdoa dia dapat perempuan yang baik dan sesuai. Amin!

    0

    0
  37. nauzubillah says:

    nauzubillahh. tgk yg comment2 kat sini mcm org xdak agama. benda belum tentu lagi fitnahnya bertalu2. sedih baca

    0

    0
  38. Faed says:

    ketagih pisang muda ler tu si erra.

    0

    0
  39. Big Kok says:

    jantan muda penghilang dahaya….
    enak rasa bile berasmara.
    nikmat dunia oh…terpancut-pancut x terkata.
    kalau x caya tanya lah cik ta.

    0

    0
  40. erra says:

    I like big cock !!!

    0

    0
  41. K bye says:

    ini mesti kes..ketagih seks le tu.

    0

    0
  42. Ko Kenaper?? says:

    artis senja yg sudah gatal bijik nyer.

    0

    0
  43. rapunzel says:

    Kecoh la yg komen kt cni… erra xde ckp apa pon.. syahir tu da lama menyepi… ni je gosip yg ada nk up kn nama die blk dlm industri… nmpk sgt kannn …

    0

    0
  44. dina says:

    Hope not!!!
    Shahir…next time please dont give this type of statement.
    Erra is too high maintenance for u.
    And jaga sikit perasaan anak Erra tu who wants her Mom back with her Dad.
    Jangan kacau daun boleh?

    0

    0
  45. nayyla says:

    betul ke EE ada wife selain erra… kmpiusss

    0

    0
  46. Shaklee says:

    Erra akan menyesal seumur hidup kalau tak terima balik suami dia yang dah banyak berubah demi anak2

    ingatlah erra hidup tak selamanya

    nanti bila hari tua baru menyesal , masa tu dah tak guna

    kesian kat erra ni

    moga ALLAH buka pintu hati dia untuk terima hidayah

    0

    0
  47. Anonymous says:

    Shahir ni suka betul dengan janda yang dah berumur. Mampu ke tanggung Erra tu?. Maintenance untuk diri Erra sendiri je sebulan beribu2 agaknya. Dulu syok dengan Che Ta. Kalau nak ikut macam Yusri dapat atis2 top jadikan isteri kenalah kocek loaded. Ada kereta mewah ke , banglo besar ke, atau syarikat besar. Baru la senang dapat. Kalau harapkan pompuan tanggung mestila kena reject awal2.

    0

    0
  48. Chance says:

    Eeee..x baik nya korang hbaq cmtu.dua2 kn
    single..pe salahye.sblm knal kne lh brkenalan
    dlu,diorg x hbaq pn nk kwin.plihan hati nk
    tua ke muda tu slera msing2 dn besebab.jgnlh
    ktuk lbih2..x baik btul

    0

    0
  49. boring says:

    Kan aku dah kata… dia nak ikut jejak ta zaen..
    Kalu dAh jodoh, nak wat cam ne. (Tak leh kutuk lbh2… nanti ada yang menerjah.huhu…)

    0

    0
  50. WOOITT.. says:

    kan ke edah belum habis..??

    0

    0
  51. ain says:

    …urm..bkn nk komen sgt pasal shahir..n erra..kalau dah jodoh apa nak kata kan..tp rata2 komen dibawah seolah2 menafikan hak seorang yg berstatus spt erra..seolah2 hiba sangat n x der harga diri bila bergelar janda…n adakah gelaran janda tu mmbuatkan seorang wanita tu x der hak lg utk membuat pilihan..n utk mbcari kebahagiaan?..apa2pun…I am happy for them. .

    0

    0
  52. Anonymous says:

    oooiiiiii… sangat tak seswai .. engku emran tu dah ok, n try nk kat erra balik .. dah kenapa ego sgt … shahir nk pompuan yg top2 je .
    engku emran tu mmg jodoh erra . dah lah macho . bapak penyayang . dah buta ke ape erra ni nak kat shahir .. kalo betul lah dieorg ni bercinta, mmg aku terus banned erra ni .

    0

    0
  53. amylicious says:

    aku tgk rancangan kt astro..xigt la apa nmnya..h live kot..
    kalo ada ulangan,kowg tgok la ek..
    dowg interview shahir n erra..
    shahir gle gedik jwb..terliuk2..terkaver2..dia menidakkan..
    tp cara dia tu nmpk sgt mmg btol dia tgh feeling2 ngn erra..
    ble tya erra lak,baik je erra sound xnk ckp hal peribadi n juz tya psl abpbh sahajaaaa..
    so mmg xde jawapan dr erra..
    sm kes mcm hans dulu..erra xbg apa2 statement ponnn

    0

    0
  54. damai says:

    To pengomen tlglah jk tak tahu punca knp erra bercerai jgn main andaiaan, jgn tambahkan dosa dgn fitnah dan tuduh. Sy saudara terdekat tahu knp sebab nya dan sy mmg respect erra kerana dia x akan ckp knp kerana dia menghormati emran dan keluarga. so please stop menuduh erra yg tidak2, takut nanti tak sempat nak mohon maaf dari tuan punya diri

    0

    0
  55. detactive conan says:

    apa kurengnya EE tu EF oiii…hensem mensem lg..bagi aku jer..i like EE..hehehehehehe…bukan ke si shahir ni dulu penah “kwn” ngan CIK TA kah??? tolong sesapa jawab soalan cepu emas ni…

    0

    0
  56. Melati says:

    Bagi pendapat saya lah? Erra ni walaupun dah berumur skit tapi dia lebih cantik dari anak2 Dara kat Malaysia ni?…20peratus jer anak2 Dara kat Malaysia ni yg cantik Dari Erra..jadi kenapa anda Label kan dia gan Sharir pucuk muda…betul lah pilihan Sharir tu…kalau dia bercinta gan anak Dara pun tapi muka cam getah pemadam buat apa? Anak Dara yg cantik2 semua telah di kebas oleh jejaka tampan yg Kaya…itu pendapat Saya….Pucuk Muda macam Che Ta gan Saidin….tu baru lah pucuk muda…aper lah korang ni.

    0

    0
  57. terubuk masin says:

    dah pupus ke lelaki2 kat msia ni EF oiii…??? tak faham..muka cun melecun..seksi meksi…emmmm..pun speechlessssssss….whatever better then HAMIS SUROYOT..

    0

    0
  58. 2424 says:

    alaaa…..ini namanya Shahir nak kembali dalam dunia artist..kan sebelum ni Shahir ni buat hal, terus diam..berubat katanya (berubat apanyaa, main ubat ada laa)..so, gunalah nama erra fazira..biasalah ni kerja wartawan..erra dan syahir masing2 tahu yg cerita ni dongeng je..nak naik kan balik shahir dalam industry, kenalah ada cerita sensasi sket..ala Nara ni pun, saja je buat2 tak reti tau..jentik telinga kang!!

    0

    0
  59. sahara says:

    korg ni pon.. belum comfirm lagi dah nak mengata macam2.. suka dy la.. pandai sangat nak judge orang tu cerai sebab ape, jangan asyik nak tuding jari je cik akak ye.. kang balik kat sendiri baru tau camne..

    0

    0
  60. intan nur azzura mohammad says:

    akak sokong erra & shahrir,sbbnya,bf akak pun muda dr akak,lelaki muda ni sporting.akak plak gila2.mmg masukla…tak mcm lelaki tua.bayangkan kalau akak menggila ngan lelaki tua,haram dia nak layan.

    0

    0
  61. grumpydrive says:

    Syahir dijadikan stok geli-geli tu mungkin lah kut. Kalau sebagai suami, I don’t think Erra is that stupid.

    0

    0
  62. awie says:

    gua rasa macam tak percaya! ni…ni semua poyo!!

    0

    0
  63. anon says:

    Shahir ni mmg taste dia org2 tua.Janda2 ni mmg banyak ilmu memikat, jampi2 muka, pakai susuk…….Kalau kawin dgn makcik erra ni susah sikitlah nak dpt anak. Tak berapa subor dah. Nasib baik rozita tu blh mengandung lagi. Tapi si erra ni pun mmg tak nak beranak dah, kaki melawa je. Cume rupa je tak berapa nak lawa…..

    0

    0
  64. Cik Jemah Binti Jamu Selera says:

    Woww !!! Muka ada irasla . kalau ada jodoh apa salahnya . Mana tau c shahir dapat jadikan Erra lebih baik dari semalam . Cik Jemah doakan yang baik2 jalah . Kelazzzz kau Shahir :D

    0

    0
  65. Anonymous says:

    pada aku..pengkomen kat sini dah tentu2 jenis2 suka cari salah org..tapi masalahnya disini,si nara ni plak..dah la kau tu suka cedok2 cerita dari blog org lain..amik separuh2,nak jadikan cerita tu sensasi..kat murai siap ade panjang lebar ayat2 lain,tapi ko tak amik plak kan..sebab ape,sebab nak jadikan isu sensasi..lapuk la kau ni nara..nak la sejenis blog yg suka perasan bagus,suka post muka anak bini..lagi2 post muka ko sendri sebagai model ape2 produk..yuks..muka ngan perangai sama huduh..org cakap,biar muka buruk..tapi hati baik..jangan muka ngan hati sama2 buruk..blog yg paling aku rase bodoh la kan.suka copypaste dari blog org lain..blog paling takde identiti sendiri..lepas ni mmg sah2 ramai yg kondem aku..haha..ade aku kesah..

    0

    0
  66. […] kisah palsu bibit-bibit percintaan antara Shahir dan Erra Fazira minggu lalu sememangnya menarik perhatian para pemerhati industri hiburan. Abang Nara sendiri […]

    0

    0
  67. […] kisah palsu bibit-bibit percintaan antara Shahir dan Erra Fazira minggu lalu sememangnya menarik perhatian para pemerhati industri hiburan. Abang Nara sendiri […]

    0

    0