Written by AbangNara | June 21st, 2012

Rasanya ini adalah kali pertama Shaheizy Sam dan Nora Danish berganding bahu untuk berlakon bersama-sama. Filem 2 Kalimah yang diterbitkan oleh MIG ini mengetengahkan tema cinta Islamik. Mungkin kerana itu kita dapat lihat Nora Danish bertudung di dalam filem ini.

filem 2 kalimah

Sekali pandang, nampak macam sesuai pulak kalau Shaheizy Sam dan Nora Danish ini bercouple. Pasti ramai peminat mereka berdua akan bersetuju. Dua-dua pun dah single dan tidak ada sebarang gosip percintaan. Apa pun sama-sama kita nantikan filem 2 Kalimah untuk menyaksikan chemistry hebat 2 pelakon ini kelak.

Lagi 9 keping gambar behind the scene filem 2 Kalimah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah
filem 2 kalimah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

120 responses to Shaheizy Sam Dan Nora Danish Berganding Dalam Filem 2 Kalimah

  1. blabal says:

    CUNNYER!! SEDAP BUAT TOCENG NI!!

    0

    0
  2. D.Nie says:

    Sesuai gabungan Nora dan adi putera lagi. terbaik!

    0

    0
  3. D'Nie says:

    Sesuai gabungan Adi putera dan Nora. Terbaik!

    0

    0
  4. Puiiiilaa says:

    Asyik sam je belakon!! mane nilai exklusif sam nye lau camni?? bosan laa.. abis tawaran die terima.. n si ND ni,,, well… lam lakonan asyik bertudung je.. (cantik ke?) tapi kt luar tepuk kipas tanye lampu la ye… lakonan pn xbest.. nk control je.. make up, lens, rambut blonde, high heels 24 jam~ lalalalla kbye

    0

    0
  5. ND sangat comel cun lawa & serious hot gorgeous.
    Sam pon hensem jugak! wiwit!

    0

    0
  6. Hot mama ni bila la nak kawin ni, om nom nom…..

    0

    0
  7. puteri bubu says:

    nora seswai ngan adi je..br nmpk psgn matang even die muda sthun dr sam,tp nora nmpk tua dr sam,oopsss….sam plk seswai ngan yana je,br nmpk psgn ala2 remaja…conclusion,adi n nora,sam n yana

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ok je….kalau camtu,ko pun x sesuai ngan pasangan ko.sebab pandangan org berbeza.

      0

      0
  8. chentalove says:

    tak sbr tngok gndingan mreka brdua..
    mcm mna agk nya…
    maklumla ptma kli dgandingkn…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    suka2..nak tgk nora & sam.

    0

    0
  10. No One says:

    cantik hot mommy…
    seswai pe dia ngan shahezy…
    sweet jer…

    0

    0
    • Anonymous says:

      ye fanatik ND dh sampai! lawa lagi fasha! ahahahaa

      0

      0
      • No One says:

        lawa ker??
        pipi kempong je aku tgk..haha…
        suara pon mcm doraemon…x bleh blah la klu dgr dia cakap…
        huhhuhu…seswai la dgn jejai…badan berkerak…hak3…

        0

        0
      • No One says:

        btw lawa la jugak ND daripada ko…
        hahah

        0

        0
      • wewe says:

        fasha suara doraemon pun dapat menang award.. lihat la duniaaaaa.. i menang award hasil suara doraemon i.. nora ado?

        0

        0
      • No One says:

        mau x menang award…dh berbikini bagai harus la menang award kan…
        bangga la dgn award kat dunia…
        reward kat akhirat yg patut dikejar…
        peace!!

        0

        0
      • wewe says:

        bgaimana pula dgn nora yg berseluar dlm nya?

        no one.. bangga la kamu dgn nora danish di dunia..
        reward kamu di akhirat kamu xnk kejar ke?

        0

        0
      • No One says:

        xde nk bangga dgn sape2 pon..
        just puji ciptaan Illahi..
        so what??
        btw seluar dlm tu bkn sengaja nk tunjuk & tu teknik camera…
        yg FS tu sengaja tunjuk kan…pastu bangga tunjuk clubbing sana sini..
        pikir skit…

        0

        0
      • Anonymous says:

        yeee fanatik nd dah memulakan peperangan, lawa lagi fasha dr nd, ko lagi laaa, 80tiang tertinggal banding ngan fasha, dh la gemokkkk! ahahaha.. suar dlm bukan saje nak tunjuk, puihh!! klu dh kaki clubbing tu, xyah laaaaa nak ngata org, semua org tau la nd kaki clubbing,jmp jejai pun kat club! janji fasha menang, dpt gak jejai, harta jejai, nd dpt ape???? dpt tumpang harta anak jeeeee laaa… ahahaha

        0

        0
      • No One says:

        harta dunia x bawa ke mana…
        bole bwk masuk kubur ker??
        x kan…
        bersederhana lagi baik…
        x kuasa la nk layan org mcm korang…buang masa jer…lalalala….
        ape2 pon ND lagi cute dr FS pipi kempong…hehehe

        0

        0
      • Anonymous says:

        fasha lagi lawa dr nd jendoll!! ahaha xde harta mmg la ckp xleh bwk masuk kubur. kesian, miskin lagi hina. ahahah

        0

        0
      • No One says:

        alah..mcm la ko kaya sgt nk kata org miskin hina…
        biar miskin harta jgn miskin budi bahasa mcm ko…
        Igt skit..Allah nk tarik sekelip mata jer…
        riak dan takbur la….now everything pay by cash!!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko ada budi bahasa masa mengata org? siap fitnah2 org? silap2 Allah byr cash anak ko jd perampas! Bila2 masa je Allah boleh tunjuk kat ko! now everything pay by cash, not bycredit card! ahahaha nak mengajar org konon! betulkan la diri tu dulu!!

        0

        0
  11. kakak angkat nara. says:

    apa sebut2 nama adi putra kat sini. Dia kan dah laki orang… Yg sebut2 tu mmg jenis org jahat yg suka rosakkan masjid orang…

    0

    0
  12. Sshh says:

    ND memg cantik bertudung..harap2 dia akan berhijab..

    0

    0
  13. […] Rasanya ini adalah kali pertama Shaheizy Sam dan Nora Danish berganding bahu untuk berlakon bersama-sama. Filem 2 Kalimah yang diterbitkan oleh MIG ini mengetengahkan tema cinta Islamik. Mungkin kerana itu kita dapat lihat Nora Danish bertudung di dalam filem ini. … Continue reading → […]

    0

    0
  14. luvlavender says:

    elok la berlakon bnyk pkai tdung..sok luse ble dh brubah or dh xde kat dunia ni..sekurang2nya..org masih tgk lakonan die yg menutup aurat..

    0

    0
  15. Anuar says:

    Nampak sesuai dia orang ni.. lagipun kedua-duanya tiada terikat dengan sesiapa setakat ini..

    Walaubagaimanapun jodoh dan pertemuan di tangan tuhan.. Kalau betul ramai yang suka mereka berdua dijodohkan.. Marilah kita sama-sama berdoa.. Semoga ada jodoh diantara mereka..

    Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

    0

    0
  16. juli says:

    to me…tak sesuai sgt. huhuhu

    0

    0
  17. cegampang says:

    “Islamik”nye…..

    0

    0
  18. Fugly katek kembang says:

    hahahah… betul muka janda KAMPUNG MYANMAR bila tak pakai mekap teba l+ photoshop!!

    0

    0
  19. Embok ketum says:

    Aku harap filem ni x mcm filem Aku ada kau ada! Serius filem sampah! Aku da x heran nk tgk klu setakat sam tu berlakon…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      setuju embok..aku ada kau ada?..filem ntah ape2.. hrp 2 kalimah ble bg sesuatu yg blainan..ble bg kesan pada masyarakat.film nie berunsurkn insf dn kesedaran.. kekadang heran jugak dgn minda smpit peminat nie..sam blakon ngn heroin lain d kata xsesuai lah ape lh..bukak la minda tu..org nk cri kesesuaian watak, chemistry bru..fresh.. org same jer clise la..klu asyik sam yana..sam yana mau x muntah org nguk,,tau la depa tu serasi..tp klu cmtu, tk ke mana la industri hiburan msia nie..sendu jee lh

      0

      0
  20. selamanya says:

    bukan nora dgn sam ni sebaya ke?? tapi nape nampak cam nora kakak ek..opsss
    dan aku setuju dgn gandingan ni..cukup2 lah nak gandingan adi dgn nora..baru je kecoh kes rumah tangga si adi..give him a space la..peminat ni kadang2 over meroyan..dah tau orang tu suami orang lagi nak gosip2 kan..puihhh

    0

    0
    • buruk siku says:

      btoi3..same goes to sam and yana..memang tak dinafikan gandingan dorang ni best serasi..kalo melawak memang menjadi..tapi kalo semua filem pon nak gandingkan dorang nak termuntah la plak..tak berkembang langsung kerjaya camtu..
      tapi aku dengar dengar yana pon ada gak dalam cite ni tak silap..watak die sebagai awek sam sebelum sam ni sangkut dengan nora..haha pandai david teo pancing penonton beb..

      0

      0
      • cot cot says:

        dah tu nak harapkan ND bukan popular pun harap tumpang populariti sam & yana aje. Nd popularnya pasal seluar dalam lah mcm2. Dah lah muka tak cantik. “muka saya ni lain sikit” hanya make up artis tu yg boleh make up muka saya…poyo! Kalah angelina jolie….muka ko memang tak cantik lah nd bibir tak cantik, hidung besar, kepala jendul. Jumpa live kat starhill lagi lah maut..demam

        0

        0
  21. miss wawa says:

    KAMI MAHU NORA DANISH DAN ADI PUTRA!!!!

    0

    0
  22. saje-saje says:

    aku rase MIG ni klau filem taraf2 telefilem or cerekarama, xyah la susah2 buat filem…buat telemuvie tuk tv3 hr sabtu mlm je la…tgk gamba2 pn bole tau taraf cerita tu…klau mcm Nur kasih the movie tu mmg layak buat filem, nmpk taraf filem pn…yg ni mcm cerita cerekarama je…xpun mintak msk astro citra je ke….

    0

    0
  23. embok ketum says:

    Abg nara, awat skang ni xleh nak click kt like or dislike ek?

    0

    0
  24. Sya... says:

    Sesuai adi n nora

    0

    0
  25. Say says:

    Seuai adi n nora

    0

    0
  26. Anonymous says:

    comelnya nora danish, darjah 6 ker?

    0

    0
  27. Anonymous says:

    aku xtguk movie2 mig nie..tp sam ngn nora yg blakon..
    InsyaAllah.. akan tonton!

    0

    0
  28. aku says:

    Akhirnya…lama sungguh menunggu mereka berlakon bersama. Tak cuba mana nak tahu ada ikatan kimia atau tidak, kan?

    0

    0
  29. hehehe says:

    pd mata aku ok jer nd berlakon…aku lbh sk tgk dia berlakon dr si fs berlakon…fs berlakon pd aku dah nampak mcm sama jer semua cite…nd pakai tudung lbh comel n cute…pd mata aku lar…aku bkn fans nd atau fs…cuma pandangan seorg penonton tv…

    0

    0
  30. minah songeh says:

    weh,cite nie die org shooting kt kmpg aku!!! bgge waseeeeee….hehe

    0

    0
  31. Sshh says:

    pada sya la..FS atau ND dua2 berlakon pn ok gak..masing2 ada kelebihanya..FS memg bnyk kontrovesi..aku pn x berapa suka dia..tpi x d nafikan FS kalau berlakon memg terbaik la..

    0

    0
  32. pisang kaki says:

    ary tu tgk nora danish n d gang kt stadium mse tgk bola bkan main tergedik.. mcm la die phm sgt tgk bola..

    0

    0
  33. bunga cengkih says:

    bosan bosan dgn sam ni… malaysia dh abs ke pelakon lelaki.. zed zaidi kan hadoooooooooo! tgk iklan trailer sume muke sam ni.. muntah oi!!!!!!!!!!!

    0

    0
  34. HAMBA ALLAH says:

    HUKUM WANITA BERSENTUHAN DENGAN LELAKI BUKAN MAHRAM ADALAH HARAM…JADI BERLAKON NI DAH JADI HARAM =)

    0

    0
  35. to nara says:

    comelnyer nora pki tudung,lg sopan..pkai la tudung kak nora yer..

    0

    0
  36. anonymous #04 says:

    ohh baru aku tau. pakai tudung itu untuk nampak comel rupe2nye.

    0

    0
  37. Anonymous says:

    lakonan fasha dlm seindah sakura..pergh! x best langsung! buat membazir duit si pengarah je..ambik pelakon mcm tu! lps ni khuzaimi wei..ko fikir 10 kali nk ambik fasha..

    0

    0