Written by AbangNara | December 3rd, 2010

shah jaszle

Confirm ramai perempuan-perempuan di luar sana yang kecewa apabila Shah Jaszle bagitau yang dia tak minat nak bercinta dengan awek Melayu. Tambah kecewa kalau anda tahu yang awek Shah Jaszle sekarang ialah awek Ukraine. Confirm cun gila beb. Model kat United Kingdom tue. Pergh… Confirm meletup tak hengat.

Kenapa Shah Jaszle tak suka awek Melayu? Ini jawapannya:-

[note]Saya pernah ada teman wanita Melayu tapi saya kena control sampai susah untuk saya libatkan diri dengan industri kerana cemburu yang melampau. Saya baru 21 tahun tapi dia asyik paksa untuk berkahwin. [/note]

Kalau kami jadi awek Shah Jaszle pun confirm ajak kawin cepat-cepat. Pakwe hensem tue beb. Sebelum kena caras ngan awek lain, baik nikah cepat-cepat. Baru orang lain takleh kacau. Tak gitu? Hehehe.

Dan berita baik untuk anda semua, rupa-rupanya Shah Jaszle dah clash ngan awek Ukraine dia tue. Si awek sudah balik ke Ukraine dan sebelum balik dah pesan kat Shah Jaszle supaya cari awek lain. Apa lagi? Kepada awek-awek Melayu di luar sana, marilah beramai-ramai try mengorat Shah Jaszle. Buktikan kehebatan awek Melayu padanya.

All the best kepada mereka yang nak ngorat Shah Jaszle. Kami doakan kejayaan andas

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

418 responses to Shah Jaszle Tak Minat Awek Melayu, Bekas Kekasih Orang Ukraine

  1. Salmah says:

    what a statement!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 7
    • joyah says:

      tajuk salah ke abg nara?
      baca dlm cari.com dia ni x mnt awek melayu

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • momoe says:

      mcm bagus! klau da perasan hensem memang berani kluarkan statement mcm ni. padahal muka….
      lantak ko la… ada aku kesah??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
      • pascual says:

        hensem ke?hidung kemek,makan tempe ada hati nk ckp mcm tu..kata nya ex dia model kat UK tp xfasih ckp english.plik gak..minah salleh pon xpandang kot muka n badan mcm ko..mlayu bodoh + xda otak..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 4
        • sally says:

          die fasih bahase ukraine kot..
          ckp mcm ensem je..ingt org nak sgt kt die

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
        • bakawali girls says:

          pembetulan…bukan melayu bodoh…dia jew yg bodoh…xsemua melayu bodoh cam dia….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
      • dun says:

        haih…sapa suh awek melayu lame die tu mcm tu…kerana nila setitik, abih rosak susu secawan..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
        • pascual says:

          dun, kalo u ada bf/gf mst la u harap sgt nak kawen dgn dia.Mungkin si Shah ni yg problem.mungkin dia nak enjoy2 dulu.nak explore pmpuan2 lain.da tu nk bg alasan.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • eliz says:

      tak nak awek melayu sbb pernah kena kongkong?

      GILE SEMPIT OTAK KAU.

      kenapa xnk belakon kat ukraine je
      xyh duk sini

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 0
    • joyah says:

      patunte dia ckp dia serik ngan ‘perempuan’, dia mencari ‘wanita’..hahha leh gtu?

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • yaya_yumi says:

      poyo jerk mamat nie…

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • yaya_yumi says:

      hensem ker??..besa jer tgk.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • nooriez says:

      poyo gler statement mamat nih…
      dari aku minat kt ko trus jd x minat..
      CAKAP BESAR!!!!!
      br nk popular,keluar statement BERLAGAK x bertempat..
      agaknyer tul la kot si shera ayob ckp ko ni x matang!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 0
    • anti-jazle says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 33
    • zoragon says:

      haaaa..aku ade gosip pasal dier..tp cam dah lama cite ni..
      aku rasa la,dier frust dgn salah sorang finalist dewi remaja yg baru ni..diorg pernah ade scandal..
      cun wooo..tp awek tu dah pegi kat balak lame dier la..
      jeng..jeng..jeng..
      korang teka la sape perempuan tu..melayu la..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • nooriez says:

        zoragon ====>>> ader gak dgr citer tp xtau r sape namenyer… agaknyer bler minah dewi remaja dgr si shah ni x minat girl melayu,trus dier reject si shah ni…
        muehehehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • milix says:

        neelofa??xsilap de awek cun nme tu PDR thn ni

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • yuyu says:

        name die anzalna

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • kentot says:

      bajet macho ar ckp cam tu,brlakon pun cam kayu..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • kp says:

      klaka la kau ni shah jaszle oi…prasan nk mampos. xsuka awek melayu, g dok bangladesh nuu

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • selipar jepun says:

      gila kentang punya mamat. umur 21 tahun belajar tak habis… hakkk tuihhhh…

      nak terberak aku dgr ketawa pecah perutt…

      umur baru 21thn duit pun xde.. pompuan melayu pun tak hingin kau dun worry pompuan bodo je nak kau… lawak lawak! podahhhhhh… akal kat lutut. ni la makhluk ni,

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Rezab says:

      Kalu muka lawa idung mancung takper la nak cakap camtu…nih, muka pon x ensem, idung kemek originally melayu le sgt. Even dia mat melayu yg idung mancung or kacak bergaya aku x la heran sangat….bosan betol!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. dotdotdot says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 89
    • Syok sendiri says:

      yeker???? eeerrrk….buruknya bf ko…..hidung kembang n gigi jarang gak ker??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 7
      • bunga says:

        eeee, kutuk2 rupa paras orang plak ko ni. Ko igt ko tue hensem/ lawa/cantik sangat ke nak kutuk2 orang. Die sendiri pun tak minta dijadikan macam tue. Ape ar. Cermin ar muka ko tue.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 116 Thumb down 9
        • Syok sendiri says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 117
        • pascual says:

          Kot2 si shah ni saja wat cite yg dia pny ex gf org ukraine and model kat UK..Kot2 org dr bangladesh kata dr Ukraine.aku plik la dia kata ex dia model kat UK tapi xreti ckp english???

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
        • bunga says:

          Giler ape gua nak minat mamat nie. Lu yang frust menonggeng sbb kne rejek ngn mamat tue, lu nak kutuk2 rupe paras mamat tue pulak. ngaku je laaa. HAHAHA

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 1
      • pascual says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 140
        • Syok sendiri says:

          tau x pe pascual….heran aku….belambak melayu kat msia ne…tp nak juga org ukraine yg x pandai makan belacan tu……….entah2 Sah Leleh ne dlm bekerja demand tahap bumbung ne….oi Sah Leleh ukur baju d badan sendiri…. Jangan nak ukur kat badar kerbau mengandung 9 kembar pula….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 179 Thumb down 1
        • silentgirl says:

          tu la..die blakon dlm asmara tu pon bkn pndai sgt..statement cm bagos! cm la ko tu xde darah mlayu..even klu ko xminat awek mlayu pon xpyh la sebok nk btaw..ko tu da la baru nk up..tp da bg statement poyos gle baban cm sume pompuan mlayu nk minat kat ko..baek aku minat hero malaya, fahrin ahmad! weee…(;

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 0
      • pascual says:

        syok sendiri aku ktawa guling2 baca komen ko.hahahaha.

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  3. luvlavender says:

    xsume awek melayu mcm 2 la.ape daa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
    • luvvender says:

      ko pon org mly..x yah la nk pasan bgus sgt..muke hensem x tahan lme le beb..jgn angkuh sgt..nant tuhan tarik blk bru tau..huhu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
      • Syok sendiri says:

        Sah Leleh ne bukan pure melayu…mungkin pasal tu otak dia da tercemar ckit….mcm shit jer statement mcm tu…..buta kot dia ne…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 1
  4. Amoi says:

    Choi…Idung die nampak pelik kan..espcially masa drama Asmara tuh…potong feel tgk drama tuh tym nangis..sbb indung die mantul sangat la….hehehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
    • Syok sendiri says:

      tau x pe…cik amoi…hehehe….lubang idung die kembang ckit…hehe…..jgn marah yer peminat Shah….kan nobody perfect…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
      • Amoi says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 79
        • leman says:

          komen ko xbest,
          fahrin ahmad nsem siot.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 86 Thumb down 1
        • public_enemy says:

          yeahhh!! i sokg! fahrin ahmad lgi nsem beb..

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
        • Syok sendiri says:

          lain org lain test….bg aku fahrin ne hensem la….wajah melayu asli….hehehe

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 2
        • silentgirl says:

          yes!! fahrin ahmad sgt hot hokaayyy! fahrin better than remy..die nangis pon bsebab wehh kalo pompuan syok sndri tu gle g tny soalan bdo kat mak org tu yg tgh sakit..

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • Amoi says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 78
        • Amoi says:

          ye la wajah melayu asli bukit kepong kot…hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
        • silentgirl says:

          eiwww!! dato k..plz la. muke gatal…fahrin mmg blakon xsbrape dr kepelbagaian watak..die asek bwk watak yg same..xde perbezaan,sng cte watak die always watak yg baek2 n xmcabar sgt..compare to aaron aziz or adi putra..wehh, klu compare fahrin dgn aaron aziz n adi putra bole accept lg la..ini dgn dato k..poittttt!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 1
        • Muharam says:

          fahrin tuh ok la…yg penting jgn tgk ensem je..tgk luar dan dalam…plus…ilmu pelajarannya…ensem xble bwk ke mana tp..ilmu bawak smpi ke mati..ensem tuh kot eksiden terus xensem…kl ilmu?eksiden ke x..ilmu ttp de..

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
        • silentgirl says:

          muharam..kbyakan artis pon byk spm je u ols..nk ckp ape? tp setahu aku, fahrin ni blaja kat uitm dlm Ijazah Sarjana Muda Undang2..woww!! da la ensem, bijak plak tu..hope fahrin dpt la pengganti yg sepadan dgn die dr sume segi..xmcm previous yg sorg syok sndri+mcm bagos..n sorg lg lupe daratan ble da famous..

          p/s: klu fahrin ahmad ngan lisa surihani pon ok gaks..cm ade link je dorg ni..dua2 pon blaja undang, n spoke person for garnier..(;

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • farapink says:

        betul la.. idong die cm “istimewa” sket.. kih..kih..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  5. Syok sendiri says:

    Gigi jarang kat depan, lubang hidung kembang…..nobody perfect!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 4
    • pascual says:

      Syok sendiri,aku teringat satu artikel kat nara yg ckap muka si Shah ni mcm CHUCK BASS cite GOSSIP GIRL tu.lawak2…..aku tak tau celah mana la ada iras CHUCK BASS.hahahahaha.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
      • Syok Sendiri says:

        ooo yeker…for me x sama langsung! mcm langit dgn bumi…mcm taik ayam dgn kek lapis….akahs…..tkkn ko x tau pascual, org saje nak bagi si Sah Leleh ne senang ati……mcm kita juga masa budak2…..biar kita bodoh, mak bapa tetap ckp kita pandai kan2???…hehehe…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 1
      • milix says:

        celah taik gigi dia kot..haha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Muharam says:

    X gf die yg personaliti TV3 tu ke yg control sgt tuh? bf muke ensem kot..takut kena caras tu ajak kawen…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
    • milix says:

      tol ke…aritu dorg kuar melodi..kate tgh cintan cintun

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • mart says:

        Ex die dlu 2kn Shira my tv3 kn?Ex gf Kamal Adli..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Muharam says:

          ha..Mart…aku se betol..aku pun bace blog gak xbape nak sure…tp minah tu mmg keje tv3…serkap artis je minah ni stok wat bf..alahai

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  7. afd says:

    kalO da diri tuh melayu ade ati nk org ukraine..tpi nk wat cm ne..taste org lelain..huhuhu..ciannn jew pompuan2 melayuuuu..kehkeh.

    konon da serik la tuh dapat awex melayu..tkpe..tnggu n lihat 6, 7 taun lgi bini dier org melayu ke bukan org melayu..bajet HOT tol…

    psttt..dier ni sape sebenarnye???pelakon ke??nape x penah tgk muke dier??ke pelakon tmbahan dok belakang2 jew????ishk2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
  8. Kasih says:

    dlm xsuka awek melayu tu nnt lah yg akn jd suka… org kt xknl maka x cinta, xcb mana nk tau iyer x….

    papepon jodoh pertemuan di tngan Allah, xkira lah sapa atau dr mana, yg penting pegangan agama dan perangai nya…..

    awek2 melayu pun xkurang hebat nya ;)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 212 Thumb down 0
  9. aku serius says:

    “statement rase diri popular sesangat”

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 1
  10. sukeatihaku says:

    leerr..x suke pompuan melayu ke??x pe..sbb dia ne pun mmg x sesuai dgn pompuan melayu..haha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 69 Thumb down 1
    • milix says:

      pasan tolla die nih…xsemestinye org tgk tndenye suke..de gak org tgk tu sbb meluat…tu yg wat dia pasan awek mlayu tergila2kan dia sampai dia dh xminat kot…ntah bape kerat sgtla awek luar yg minat kat dia…uwekksss

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  11. hajimaru says:

    ade ak kesah!!!..ko nk awek boyan ke bajau laut ke org asli ke..ada ak kesah…ko yg nk kawin…bkn ak dpt mkn nasi minyak ko pn..ha2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 147 Thumb down 31
  12. anna says:

    statement of de year…

    masuk bakul sampah buang sendiri…

    biaselah kalo dah kapel2 msti nak kawen..x kisah la ko msh muda or dah tua..mungkin x-gf ingat ko ne lelaki paling macho n x sampai ati kalo pmpuan lain rampas..hahha

    awek ukraine??mmg soSIAL ja jwpnyer…

    pepon..nobody perfect!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 1
  13. abangnara says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 128
  14. Tiffany says:

    bukan dia ni ‘dikatakan’ bercinta dgn maria farida ke?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
  15. Reena says:

    Silap haribulan, sok-sok kawen gak ngan awek melayu.. siapa bilang gadis melayu tak menawan..tak menarik hati..tiada memikat..mat saleh pun ramai kawen ngan awek melayu. Yelah, taste memasing.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  16. ceee says:

    ahahahahahaha………..mmg la ajak kawin, elak maksiat ko tau!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
  17. emilda says:

    tak suke awek melayu konon…mmg la x suke awek melayu dijadikan isteri…tp suke janda melayu…mcm maria farida tu..huhuhu….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  18. what the? says:

    weirdo.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  19. kurus says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 313
  20. Lolipop says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 12
    • ct strawberi says:

      ko ni salah page ni .. haish…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • afd says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 41
    • budi says:

      ko tnye je aidid muadib

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Syok sendiri says:

      korg jgn la mcm tu….lolipop ne mg betul2 nak bantuan…huhu…bantu la c lolipop ne…..ahaks!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • pascual says:

      Cik lollipop u jgn pcaya sgt dgn MLM ni. Bkn nya betul. kbanyakkan nya menipu je.Kat luar sana brapa ramai melayu yg kna tipu pasal MLM ni.U jgn la nk terpengaruh apa diaorg cakap.kang duit u terbang.apa pon tarak.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 114 Thumb down 0
    • missleo says:

      ko g kat blog “aidid muaddib” x silap..tu baru blog yg betul tuk ko…byak membantu kalu ko bercelaru ttg MLM neh..da2..g cept..nak sambung bergosip neh

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. tepong says:

    Confirm ramai perempuan-perempuan di luar sana yang kecewa??????? sikit pon xkecewa.bluweekkk. tah sapa2 mamat ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 0
  22. detective conan says:

    ala nk wat mcm mana dah dia tak minat..itu keputusan hidup dia tak yah la nk condemn2 kutuk2 kata dia tak sedar diri ke apa..korang ni tak de keje ke yg ni pn korang nk bahan dia gak..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 1496 Thumb down 515
    • afd says:

      ishk…keje akoo bersepah ni..bajet nk siapkan ari ni..tpi macam x ciap je..asek dok refresh page ni jew..hahahahaaa….

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • amina says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 67
  23. qaesya amani says:

    perghh demand tinggi takmo orang melayu konon..mak bapak dia tu orang pe?bukan orang melayu?memang la kena bahan..pesal wat kenyataan gitu..tang idung mantul tu leh wat training main ping pong tak?kikiki…jangan mareeee…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 0
  24. cikaro says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 185
  25. awek melayu says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 29
  26. apa2 jer says:

    bajet ensem.. menyampah… huh

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  27. Miss GaGa says:

    Ish ish.. mana boleh ckp awek melayu mcm tu.. Apa yang hbat sgt ngn awek mat saleh? Sbb putih melepak? Open minded? Padan la artis2 skg terlalu mudah utk bcarai berai, sbb pasangan tak menitik beratkan langsung soal hubungan… Bila kita nak amik kisah sket pasal dia, dah merungut kata kita control.. Aduyai, smoga persepsi terhadap perempuan melayu tu, diubah.. Seelok2nya, cari la yang beragama islam..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 139 Thumb down 1
  28. blup says:

    bukan bgus sangat pun kan ….nak tunjuk aper awek melayu ..nak tunjuk body ker baru dia nak terpikat x perlu….jagn pandnag pada rupe x kemana pun nti

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 0
  29. detective conan says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 118
  30. issabella says:

    what ever la shaz yg penting u happy……teruskn capai cita2 u hingga mencapai hasil yg baik kkkkkkk……..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • pascual says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 59
      • issabella says:

        suke hati uuuu la PASCUAL nak ckp ape yng penting i dah memang minat kat dia x salah kn i sokong dia………..
        excuse me….

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  31. Laz says:

    so kalo satu hari nanti dia kawen dgn minah melayu, nk kt pe ye? “dah jodoh, sy tarik balik kenyataan sy dulu yg sy xminat awek melayu”

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 634 Thumb down 0
  32. SWEET says:

    Alamak mamat ni perasan ensem pulak
    isk biasa2 je
    Hidung pun kembang
    Perasan nak aweks hidung mancung

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 107 Thumb down 0
  33. cikedi says:

    huhuuhu… awek melayu control?? tak semua laaaa….ada jerr skang ni yg dah berfikiran terbuka…tapi yg penting kalo control tu utk kebaikan apa salahnya..kebanyakan awek melayu ni islam..so kena la control apa yg patut..bukan semuanya boleh….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 579 Thumb down 0
  34. Maimoon says:

    Wekk!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
  35. Maimoon says:

    Pelik tgk rate komen yg ribu2 tu. Vote tk diri sdri ke ? Kui! Kui! Kui! Kui! Kui! Kui! Kui! Kui! Kui! Kui! Kui!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 33
    • Kasih says:

      ya lah aku pon br perasan hihiihihi… selama kt BN ni first time aku tgk ada komen yg di like beribu2 lemon lah hehehe…

      ermmm tp logik ke?? sdngkan isu2 yg panas tu org bole like ratus2 jer kn maimoon…

      ni kira komen paling meletop la kan smp org like ribu2 tu hehehe…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 0
  36. aku says:

    ade aku kesah??bajet hensem la mamat ni…tak suka awek melayu p cari awek india ka bangla ka…hahahaha..nak cun2…blah la wey….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
  37. cath zee says:

    bangang~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  38. Maimoon says:

    KASIH, sistem vote ni leh hack sdri kan? I know mmmm…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
    • Kasih says:

      oh ye ker?? xtau lak i…. tp yg beribu2 lemon tu mmg nmpk sgt lah cam xbtl kan hehehehe…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 0
  39. vuvu says:

    aku yg seorg awek melayu ni pun x minat kt dia..
    apatah lg awek ukraine..
    btw, sape dia ni..?? hahahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  40. misspoco jahanam says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 87
  41. misspoco jahanam says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 158
  42. abang nara.. dia cakap xminat.. bukan xSUKA…!!!
    2 PEKATAAN nie boleh timbulkan macam-macam andaiian…. biar jew la dia minat or xminat… 2 dia punye hal..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  43. najmi says:

    wah statemnt tak hengat, jgn makan diri sudah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. ORANGE says:

    meluat gler dgn statement beliau.. tgk la 1 day dy akan dgn org mlayu.. huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. kongkang says:

    dia kapel dgn maria farida la wehhhh!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. ira says:

    macam sial statement!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  47. orang kampung says:

    ala..biar je la dia nk kawin ngn awek uganda skali pun..sok2 teringin nk sambal belacan cari jugak org melayu..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  48. rora says:

    like i care…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  49. mart says:

    Aik!!Dlu kan heb0h die mnt kat Shira my tv3 tu..Xjd plak ke?Ke aku y ketinggalan nie..Dlu bkn men beria2 ngan Shira 2..Shira 2kn ex gf Kamal Adli..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. jawaURBAN says:

    awek senegal minat x?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  51. ayu says:

    hahahaha…

    memang la awek ko ajak kawin, nak elak maksiat…itu tanda org beriman…kawin awal…ada hikmahnya ko putus ngan dia…mungkin dia dah bahagia jd bini org lain.

    taknak awek melayu pastu kene tinggal????hahaha…agk padan muka ko di situ….hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. ayu says:

    aku yg melayu ni pun tak teringin dgn ko…minat pun tak…dahla suka peluk2 anak ppuan orang…walaupun lakonan tapi tetap dosa…
    orang camni ke nak dibuat laki?????

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  53. ayu says:

    orang yg suka peluk2 anak ppuan orang ppuan orang camni ke kita nak wat laki??

    aku yg melayu ni pun tak ingin kat ko.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. pacat says:

    sape mangkuk shahz ni?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  55. pascual says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 195
    • pascual says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 196
    • ade aku kesah says:

      pelik aku law kondem org no 1 eg
      pastu ramai lak yg LIKE…
      mesti satu geng ni..
      pakat reramai huhuhu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 0
    • snoopy says:

      Pascual

      you are such stupid evillllllll!!!!!!!!!!!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 99 Thumb down 0
  56. Leo says:

    Otak sempit.. kalah adnan sempit.. haha..
    baru merasa awek kaki kontrol skit, trus judge yg lain pon same…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  57. Hagida says:

    ske ati ko la nk kwin ngan spe pon..ade aku kesah …CAK CAK CAK…HAHAHAHAHAHA…kuih bengkang ubi betol…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. hyde says:

    bukn nak bace sngt artikel ni, sekadar terpandang… buat awek2 mlayu, tak yah kecewa la statement mamat nih… sbb statmnt kite lg power; ADERRRRR AAAAKUUUUUUU KEEEEEESSSAAAAAAAAAAA?????????????????????????????????????? (pinjam statement hagida…huhu)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  59. hyde says:

    anyway….. sape mamat nih??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. miz coklelat says:

    wah statement brani mati nmpak dia ni hahahahaa….igt hansem sgt ke dia 2 smpai brani kuar statement cm2.awek mlayu la yg pling cntik n kaya budi bahasa ok.mmg la kne ajak kwen drpda wat perkara2 mksiat lg la dosa besar.mybe dia ni suke wat perkara terlarang kot 2 yg suke awek bkn melayu,bebas la ckit nk wat apa pn huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Malaysian Lady says:

    What a stupid remark.Think before you talk.Jangan bangga diri sangat.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. mims says:

    ex gf kau ajak kawin lagi okay dari ajak kau wat maksiat. kau tak syg kt die dan nk elak dosa la kalau tak msti kau nk kawin dgn dia jugak..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  63. jedhijau says:

    sabaaarrr je lah….
    Ntah apa-apa ntah…
    Apa-apa ajelah……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. gosipgurl_fea says:

    kawaii!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  65. nazario says:

    die igt awek melayu pon nk kat die la.. ckit pon x heran,,. perasan ensem la 2… tuihla.. kepada syah lain kali nk cakap pikir dlu.. ko 2 br nk nek.. sok2 xdek job padan muke…nant bkn stakt awek ukraine xnk kawen ngan ko… org utan pon xnk kawen ngan ko ..huhuhu.. ne aku nk tnye bapak n datuk ko kawen ngan minah saleh ke.. model mne?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  66. dema says:

    ala perasan je lebeh, berlakon jadi jantan bodoh dalam asmara nak berlagak. aku kalau bagi free pun tak nak, aku sedekah aje kat sapa2 yang nak

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  67. Dhia Widyan says:

    sabor je la…nk bg statement pon kne cermin2kan dulu diri anda…hahaha…bg aku dia ni pelakon gred C je,kaku…”walaupon rupamu xku kenal,tetapi lobang hidungmu tetap menjadi pojaannn hatikuuuu…hahaha”

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • hoooo says:

      tgk tak tari tirana last epidose??tersembuq air liur dia kat kepala wan shamila…mesti geli gila wan tu…dah kena samak kepala dia tu..bajet pelakon profesional…budak beringus lagi ni..hahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  68. malaygirl says:

    kalau cintun ngan awek melayu, mestila awek tu nak kawen pasal pas bagi madu kat balak, wajibla kawen ( dunia zaman sekarang yg songsang- patut nikah dulu ), kalau cintun ngan awek bukan melayu (dalam kes dia nie off course non-muslim ), tak perlu gigih pikir nak kawen

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  69. peri says:

    haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    weiii umur kau sama dengan aku…tapi kenape kau nampak cm da matang sgt??adoyai minah salleh x cm melayu…ape yg x same???18sx untuk dicakap…haha ak doakan ko bhg la kalu berjodoh ngn minah salleh yang x basuh berak ni…tu yg kenan ye..
    dah hilang minat sy dekat awak la abg asmara..kerana awk minat minah salleh yg jauh bezanya ngn melayu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  70. 2,3kucingberlari says:

    biaseee jeeeeee..xdelah hensem sgt,,,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. peri says:

    chup chup…ntah2 die minat minah negro x???lagi dasat…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  72. laila junhyung says:

    mmmmmmmm…..ntah2 nnti kawen ngan owg mlayu……just wait and see……..^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. deana says:

    hensem ke?herm
    pada I biase je

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  74. lalalala~ says:

    cuba gak bg statemanet “saya suka awek melayu yg boleh bimbing saya”….sejuk gak hati tgk nye…ni tak….tak minat awek melayu konon…hang tu bukan melayu ka???belum tentu semua awek2 melayu tergila-gila kat hang…kalau hang betol2 hensem..awek ukraine hang tu tak clash dgn hang la siot….nk pilih yg cun yg lawa cermin sket muka hang…tak payah nak memilih sgt…..cari lah yg boleh bimbing hang dan hang pun boleh bimbing dia…tak payah nk perasan sgt..huh~!!

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • LuSelipar says:

      Gua setuju sama Lalalalalala………….
      errrr….dia nih manyak duet kah….agak2 ada x syarikat kereta mewah, every weekend men Polo kuda sendiri harga 290,000, ada helikoptar putar-putar…kalo ada, xyah lah crk awek Mesia, try la tackle Pariz Helten kowt kowt dapaaaatttt…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • GEGEH says:

        lu betul selipar…(luselipar)..hahaha….dia ingat dia mcm artis hollywood..bajet jejaka HOT….kepala hotak dia…hahaha…setakat berlakon asmara…tajuk pun tak leh blah..tp kena la dgn dia yg mcm mat bunga tu kan…geli ketiak aku kata tak minat awek melayu…lepas ni wat minah indon jadi awek kau…(BIBIK)…HAHAHHA

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  75. jaado says:

    hehe..ngn awek mlayu kate tkongkong,ptus..ngn awek ukraine pn ptus jgak..xmnat awek mlayu,awek bkn mlayu xmnat die..ok lah tu..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  76. MsXyda says:

    kalo kawen pun ade org nk caras org caras gak..
    tp bodo la pompuan yang nak caras die nie.. cheap la dia ni…. potong rmbut pun pompuan yang bayarkan.. hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. gades says:

    aduh…mmg le bla la mamat nie..myampah aku tgk..
    dy dari zaman skola tu xabes2 nak poyo..muke xdla nk hnsem sgt..tp bole la..
    dlu tym skola2 brcinte bagai nak rak dgn awek indon..tp cun gk awek indon tu..stu kls gn dy..amik kos +math..adik brdik dy xya nk cte r..sume brlagak cm dy gk..erghh..mympah aku..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  78. gades says:

    makbapak orang kampung je kawan2..duduk kat kampung melayu seri kundang..duk umah flat..ape daa..memilih sgt..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • pascual says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 60
      • ade aku kesah says:

        org cm pascual ni mana reti malu
        law reti malu dye tak la ckp ikut sdp rase mlt dye
        mulot longkang nyah…x kuasa mak huhu

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 181 Thumb down 0
        • ade aku kesah says:

          opss….tersentap lak…
          alahai …..
          ko taw ke aku pompuan ke lelaki ke nyah ke..
          buruk sngka sama buruk cm perangai lu..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 0
      • misspoco jahanam says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 167 Thumb down 359
  79. topek says:

    jap jap sapa mamat ni? tak kenai pon. abang nara silap post ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. gades says:

    dy skola kt kundang..spupu kau dok mne?haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • GEGEH says:

      dulu sepupu aku kata dia sekolah kat rawang..sama dgn sepupu aku tu lah.aku rasa mamat yg dia cita..dia kata mamat ni bajet hensem dol…hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  81. Deqnor says:

    Amboi…berlagak betul mamat ni…x minat gadis melayu,dia bukan org melayu ker??Kalau nak tahu,taik org putih lagi busuk tau (petikan di ambil dari penceramah terkenal)…so fikir2 kan lah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  82. lantak die la nk awek mcm mane pun..dah selera die..blom jumpe gadis melayu yg leh cairkan die kot..kekkee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Mat_komando says:

    aleh p da mobok..
    lu ingat lu bagus sgt ker..??
    berlakon pun mcm KAYU…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  84. filania says:

    hu3x…aku x perasan lak jantan ni artis..igtkan pat mat jual tempe…btl2 muka cam pakmat jual tempe..yerla,,nk org asing…sbb perangai pun cam makhluk asing…!!! sesuai bangat!!!…berlagak xpadan ngn rupa!!…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. mikan says:

    alasan tak kuat,.aku tgok lelaki2 lain yg lagi ensem dr dia ok je ngan awek malay dorang…eh bukan dia pnah bcinta ngan shera aiyob ka??tp dgr2 dah ptus..takkan dia ckp psal shera kot.jengjengjeng

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  86. tah pe2 jer.. says:

    ada aku kesah ??bukan ensem pun…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  87. safira says:

    ntah ape2 ntah pak sanggup neh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  88. dalia says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 87
  89. Hehe…Macam-macam statement yang keluar dari pelakon-pelakon muda sekarang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. BumbleBee says:

    1st ly..sorry to say…Ada satu hari tu..aku tgh lepak kt mapley minum sorang-sorang, datang sorang pakcik nk share meja dgn aku sbb tgh ramai org. Aku pun xde hal bg dier duduk. Then dier start the conversation:-

    Pakcik: Kenal x Shah Jaszle?…
    Aku: huhhh…?? saper tuh?…
    Pakcik: Alaa yg jd pelakon utama dlm cter Asmara tuh..
    Aku: huhhh..asmara??(bertambah blurr). Sorry pakcik, saya x tau ape2 pun pasal cter yg pakcik ckp tu..
    Pakcik: Ye ker. Takderlaa just nk ckp yg pelakon utama tu anak pakcik..
    Aku: …owh yer (speechless jap, seb baik air yg aku minum pun dh abis…aku then minta diri utk cabut).

    moral of the story:
    Shah Jaszle, xyah nk ‘berlagak sgt’ psal personal life ko yg nk awek foreigners..x nak yg local kalo ayah ko sebok jual nama ko kt org Msia yg x tau pun ko ni exists…

    p/s: ibu ayah zaman skang ni cm rasa hebat plak kalo anak tu dpt jd artis…hmphhh~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • gades says:

      hahahah…ko ddk minum katne?ayah dy mmg cmtu kot..gn sume org dy tnye..aku pun pernah kena jgak..nseb bek la aku ni knal anak dy kan..klau la aku ckap xkenal..xke malu bapaknye tu..y hkiktnye anak dy xdla pepular mane pun..adehh…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • aries_april says:

        bee….
        :-)
        (snyum jab bca statement ko)
        really?malu wei klau orng x knl ank kta..that mean..ank dia xda la poplr sngt

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  91. darwish says:

    korg tau x pe yg membuatkn si jaszle ni seksi???………..jawapnye…..edong die..believe it or not?..believe it..peace no war..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  92. Jojio says:

    Keep it up Jaszle…
    Selera ko, ikut ko le….
    Yg penting selesa, damai, tenteram dan bahagia…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • ade aku kesah says:

      btl3 …
      yg penting hepi

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • kacang cap ngan nyin says:

      mmg betol selera ikot memasing.. tp xase xpatot ker dier kua stetmen cm2… kok ye pon, xyah la trang2 ckp cm2… c jazle ni xkan xpk die bru nk nek. n ak ase peminat2 dier pon glongan melayu n pompuan… hurmmmm….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  93. lylyezora says:

    aku x kenal pn mamat nie…blakon entah apa2 citer, x popular lgsung ada ati nk bg statement mcm tue…
    aku tgk dia pn xde selera…bajet ensemlah tue…
    aku tgk idung dia pn mcm kena sabit byk pulak citer…hahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  94. ade aku kesah says:

    sdp nama ko nok…
    copy paste je la eg lu nama org

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 0
  95. villa says:

    erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  96. aries_april says:

    is ok…
    :-)
    sndri mau ingt la….
    klau rsa dri tu brslh……..hope mnta maaf la..
    tkt x smpat ja…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 88 Thumb down 0
    • ade aku kesah says:

      jup3…
      nara ade wat contest sape komen paling pedas ke
      hehehe

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 0
      • aries_april says:

        hahahaha…xda la…..
        :-)
        nara xda bt pn….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 0
        • aries_april says:

          i like….kmi skong ja……………
          konpon u mng….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 91 Thumb down 0
        • ade aku kesah says:

          tu dya…dh mai dh….wei siapkn karpet merah…
          PENGKOMEN PALING PEDAS….
          nk msuk nih….huhuhu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 0
        • aries_april says:

          crpet merah ja?
          mkn2x xda ke?
          :-)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
        • ade aku kesah says:

          mau jugak….
          kasi kompang okestra sume
          tetamu terhormat aries…….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
        • aries_april says:

          trharunya dri ini..thanks

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
        • Kasih says:

          mira & all my frens…. xpa kita bkn nk gaduh2 kan.. kita nk kwn2… sapa xnk kawan gan kita bkn nya rugi pon kn sis…. as long kita hepi2 kt sini ;)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 91 Thumb down 0
    • pascual says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 44
  97. misspoco jahanam says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 162 Thumb down 681
  98. ade aku kesah says:

    i like……….
    kutuk org kaw2
    cm la bgs sgt..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
  99. ade aku kesah says:

    hahahaa….
    kang ade lak bom atom kuar

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
  100. ade aku kesah says:

    phew…ayat ko x bleh blah siot….
    lek lu…
    dye cr idea nk up kasi pns line der…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 0
  101. puteri PLNH says:

    aries?
    pa jdi?
    GTG…
    NZ dh ptng…i ada clas…
    nnt drop kat wall FB ya?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • aries_april says:

      put…biasa la…ada langau bt tahi..
      ok..nnt i inbox kat FB u…take care of yr self….
      love u so much….

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  102. b says:

    .

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  103. puteri PLNH says:

    really?
    y still x brubah g dia ni?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 0
  104. ade aku kesah says:

    dye pns ati..
    xder geng
    tu yg x in
    cube ade geng ( ade ke ?? )

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 118 Thumb down 0
    • aries_april says:

      ada la jga…si caldina…pascual…tu geng dia la

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        knp nme geng2 die mcm tu….
        nth ape2 la nme….
        ape mksdny …
        org ape diorg ni….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 89 Thumb down 0
  105. tOmEii says:

    xmint la shah jaszle ni….
    bkn hensem pn….
    berlakon pn kaku….
    sume arts aq xmint….(trus terg k)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  106. aries_april says:

    mna yg lain ni?
    krng mrh lak dia orng..kita ja lepak sni.h.hihihihih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. Kasih says:

    aduhhhh lawak2, gelak duling2 ni… hehehehehe…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 0
  108. SKULLLIFE says:

    P- PUKEK PASCUAL

    A- ARGHH.. DAH.LONGAR BEB!

    S- SEBAB SELAU KENA LOCUK !

    C- CHEAP SIAPA NAK RM0.50 SEN.!

    U- U OLS! KAT SINI ADA YG NAK TAK !

    A- AKU TAK NAK BEB! BERBAU LANSANG!

    L- LELONG JE PASCUAL MCM X DA MARUAH !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 363 Thumb down 0
  109. Kasih says:

    mira, ayat ko xbole blah sis hahahahaha…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 0
  110. Elly says:

    Mak oii…prasannye jantan ni…mcm la muke dye hensem tahap gaban…geli jek…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  111. yula says:

    hahaha..nmpak sngat pocojd pocong n miss pocojahanam ni org yg sama dah tu buat2 ckp ehh..miss poco jahanam dah msk jg ker…gedizzz dol…bodoh tul org2 mcm ni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 0
    • K says:

      i looiikkee yula..diorang pikir org bodo setaraf ngan diorang..x abis2 gune word sentap..LOL!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
  112. syasya says:

    tak kisahlah… awek melayu ke omputih ke atau ape tu awek ukrain asalkan dia pandai ajar tentang agama islam kat bini dia satu hari nanti, sudah… jgn dia jd mcm agama bini dia dah…. sama2 lah kite tgk…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  113. aries_april says:

    u ni darling…cam tu lak ek?
    :-)
    xda point ek nk ckp?
    bkn krna ko bang nara dpt income…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
    • ade aku kesah says:

      xder org nk lyn dye tu merapu…
      hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
    • aries_april says:

      ada ja life..ni still idup..tu yg lyn BN ari2x..
      :-)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
  114. jeanie says:

    Overrated actor…dulu girlfren melayu dia over-protective kot ..whateva lah ..Tapi he’s not drool-worthy to me…takde lah hensem..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  115. Ulat Sutera says:

    ape la korang ni nk gduh2 bagai..meh ni dgr cite aku yg benar sbnar2nye..mamat asmara ni mmg ada something special wif maria farida..kwn aku nmpk diaorg ni kat OU jln pegang tgn..klu kwn je x kan pegang2,rapat2..ptutnye rengang2 la kan..haha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  116. GEBUGENDUT says:

    NAK POMPUAN UKRAINE..!!! SAPE LER POMPUAN MALANG TUE YG DPT DIA .. ATOK SAYE LAGI ENSEM DARI DIA LAR.. TOUGH LAGI.. :P

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  117. ade aku kesah says:

    eley ckp org xde life..
    ko tu bgn tido trus ngamuk kt BN
    pe cer..
    mak tak kuasa nyah…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
  118. ryo2x0 says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 58
  119. spoil says:

    shah jaszle nie ckp pkai idung, suke2 kmbang suke2 kencut. . klo 1 ary nnt kaw kwin gk ngn awex mlyu. .aq mmpu trgelak erw. . poyos ajew. !!! brlakon x la hbat mne . .* aq nie ckp owg erw. .aq lg la x pnah br lakon. .hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  120. biskut cocobi says:

    ala ade sumber yg boleh dipercayai dia ni couple ngan maria farida saje jer tak mengaku…maria farida tu melayu ke org putih?melayu kan…sjer jer la dia pun mcm la keturunan bkn melayu yg nak eksyen sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. kentang putar says:

    ek eleh – mcm hensem sangat – piiiiiirahh mabukkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. Kecik says:

    Oi…sedar la oi…batang ko tu kecik…mana boleh kasi puas itu orang putih…udah la…ptui

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 0
  123. bajet ensem says:

    ceh…stakat awek ukraine nk kecoh..camle bagus sgt..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  124. jenglot says:

    AKU KNAL EX-GF ANG SHAH JAZSLE..dia skrg keje ngn media prima..ang jgn dok wat cerita dia dok asyik ajak kawen ja..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  125. gaga says:

    siapa SHAH JAZSLE ni?…..penyanyi, pelakon, lawyer atau pemuzik?….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. Ulat Sutera says:

    dia la mamat Asmara yg skrg ni tgh berasmara dgn maria farida..haha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  127. misz_SilenT says:

    bgga sgt la mamat ne..x bawa ke mna ensem ko 2,da msa kta akan buruk jua.wt pe la nak cari awek cun melecun lau hati x cantek..cri la awek yg ati baik n solehah, sjuk jua mata memandang..bahgia dunia akhirat =)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  128. mudy says:

    kelakar pulak rasanya..statement mcm ni pun semua nak melenting..ikut dia la nak awek bangsa apa pun, hatu punya suka..lain la kalau dia cakap ‘aku tak minat perempuan islam’ tu mmg patut melenting beramai2..lol

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  129. wanz says:

    Ah yang pompuan2 nak kutuk2 dia apasal pulak? Dia punya pasal la sapa dia nak suka. Selama ni kalau artis2 pompuan (dan most of the orang biasa) prefer lelaki mat salleh tak apa pulak. Lelaki melayu tak romantik lah, tak itu lah, tak inilah. Pastu kawin mat salleh tak sampai setahun dah cerai. So kalau lelaki melayu pulak kata dia prefer minah mata biru, terima je lah ye. Kalau u ada choice, lelaki tak boleh ke?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  130. anne says:

    ohohohthai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  131. syikin says:

    INGAT DIA NI HENSEM SANGAT KA?????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  132. RiRi says:

    dh nama pn bercinta mesti la de control..huhu..pe la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  133. linah says:

    mudah-mudahan dipertemukan jodoh yang baik.amin….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  134. lInda says:

    kahkahkah…betul ke awek org ukraine? ntah2 cakap english pun tak reti ada hati nk awek ukraine. tu sbb kene tggl kot sbb sekor cakap itik sekor lagi ckp ayam….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. gayah moden says:

    i da x mnt plak kat jaszle nie…tp xleh plak nk bnci.,kte nie umatnya yg kerdil d dunia.,xbek nk bnci2 org.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. Y says:

    statement bodoh,xminat melayu la konon,yg ko tue bkn hasil dr benih anak org melayu ke?nk ckp kasi lapikla bro, muka ada tp otak cm tin kosong pun nk wtper,de awek ukraine igt hebat ke?nie msti sbb awek tue senang dpt tue pasal ko suka,awek melayu nie still tau batas sbb tue ajak ko kawin cepat dr asik wt dosa…bgs pe pompuan cmtue lehla bimbing ko yg hampir terpesong tue agaknye..pirahh…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  137. asya says:

    Atok aku ensem lagi.
    xyah kapel la kalau xnak kene control~
    bwek~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  138. Annedesilva says:

    Hallooo everybody..
    hangatnya kat snie…
    ape cer korg nie??
    komen sbb shah jaszle ke komen pasal korg???
    panjang bebenorr….
    ayat jgn ckp la…
    mencarut marut sumenya….adoiiaii..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Roooney says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 189
      • Roooney says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 387
      • Roooney says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 209
      • pic says:

        cam bagoss ja c roneey ni poney nie..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 105 Thumb down 0
      • peace not war says:

        ayak mata aku baca komen aries, seriously
        tak sangka things can turn out to be this way
        aku slalu singgah bn utk santai2…tgk2 kalau ada komen yg lucu2…rasa terhibur….tidak kurang juga yg informative….maklumlah aku agak noob dlm bidang ni…

        apepon harap pihak yg bersengketa bawalah berdamai
        anggap saja teguran2 yg diberi sebagai tanda kasih dan prihatin…bukan nak tunjuk baik etc.

        aku dpt rasa aries ikhlas..coz.when it comes from the heart….it will go straight to the heart too…

        will miss you aries thou i don’t know you that welll…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
      • MerpatiPutih says:

        aries…always pray for u…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  139. poco o poco ney kitak tek

    iboh gago ngan sidak nok
    jaie ia kmk ttp nyokong ktk..
    mun da nangga nok pelik ia
    kmk ia..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  140. Queen Cobra says:

    Aku ingat aku jer yg pasan hidung dia pelik..Wkakakaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  141. Rin says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 63
  142. kioh says:

    alamak aiiii…ko niee….tang hidung,,,,memang buruk bebenor….cakap lebih….~~~!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  143. sr.subzero says:

    2 mggu lps aku teserempak ngan shah jazzle ni tgh mkn kat resroren ikan bakar kat kelana jaya ngan MARIA FARIDA.. cam geli geli pun ade ekekekee.. x la smart bebenor shah ni..muke melayu biase biase jer…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 0
  144. Roooney says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 291 Thumb down 373
    • Roooney says:

      HOI bedebah!

      Aku bukan kondem lah, aku sekadar memberi nasihat lah bingai oi!

      Kau ni pun salah sorang perempuan sekeping a.k.a lonely girls yang pakai tudung stok sama ke?

      Well i bet your peribadi is very lame ass boring kan? Like tak tahu nak sembang apa dengan guys kan?

      Like omg, sebab tu lah Shah Jaszle cakap macam tu sebab ada nya orang macam kau, totally!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 665 Thumb down 345
    • well… for me, klu hebat sgt berfesyen, jadi dominan aka queen control atau lantang bersuara tak guna gak sbb sebaik2 perhiasan di dunia adalah isteri yg solehah bukannye hebat berfesyen atau lantang menyanyi menghiburkan lelaki yg bukan muhrim

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 332 Thumb down 0
      • GadisMarikh says:

        Sangat setuju! Tapi baca statement ni (tu pun kalau dia laa yg buat statement)..doesn’t really bothers me pun. Not even a pinch. As much as guys, we girls look into quality men as well. Yang beriman…because i want to be guided.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 95 Thumb down 0
        • Kasih says:

          gadis marikh, setuju sgt2… yg i nk cari pun biar yg beriman dan boleh jd pembimbing i dan anak2 nnt….

          wat apa kalo suami ada rupa tp dlman yg kosong, wat apa kalo suami kaya tp ilmu akhirat nya kosong….

          yg penting ilmu akhirat, sbb lelaki yg beriman akan mempertahankan maruah si isteri ke jln yg diredhai Allah…

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • Syed Hakim says:

          sokong apa yg kasih tulis ni… biar cari yang beriman agar dapat membimbing kerana lelaki kan ketua keluarga jadi perlu lengkapkan diri dengan segala imlu dunia dan akhirat agar seimbang…

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • abg asmara says:

      hamboi2..ni ko ckp pasal si shah ke atau ckp pndangan ko sndiri ni? hmm wateva lah. sebenarnya x salah pn dia nk minat awek bangsa apa pun..cuma dia x patut lah ckp mcm tu..dia kn artis, ada peminat.apa pula pminat pminat2 dia akan ckp (tu pn kalau ada pminat).diam2 simpan dlm hati je sudah

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  145. isk isk isk bebudak ni… makin menjadi2..
    Tgk le sok2, terjumpa sesame sendri, terjatuh hati smpi terbernikah, baru le tahu langit tinggi rendah…
    korang jgn memain, ‘urusan’ Allah ni anything can happen…annnnnnything…. hingga tak tercapai akalmu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 90 Thumb down 0
  146. Annedesilva says:

    sah2 la korg ni sume tak 1 Malaysia…
    sana menyalak..sni menyalak..
    kawan2 ape kata kita wat dunno jek dgn roonet nie?
    kang berenti la dia menyalakkkk..
    lg layan lagi teruk…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 0
  147. ehh dok layan komen2 korang gaduh2 ni lupe laks nk komen psl mamat Shah Jaszle nih…
    oooo tak minat awek melayu erk SHah, katelah mcm2 time ni, sok2 klu jadi le cam akak.. yg kite tak nak itulah yg Allah jodohkan utk kite. akak tak kate kat org lain, sendri punye pengalaman dik oii. konon akak nk org kg atau negeri sendri, smpi dr blaja hingga keje xlayan org luar. klu kenal pun just kawan2. last2 Allah punye kuasa, amik ko… la ni hubby akak, bukan saje org luar negeri, skali dapat yg seberang laut sana tu, siap agama ngan bangsa pun berbeza..se’pakej’ tuh lengkap perbezaannya.. so nasihat akak kpd si Shah ni, kite hanya merancang tapi Allah yg menentukan… peace no war :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 0
  148. misspoco jahanam says:

    Annedesilva…….anda pun sedang menyalak sama ke tue… oooppppsss……..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 241 Thumb down 159
  149. misspoco sucks says:

    huuuuu…santapan rohani di pagi ini…hebatnya…makin ramai yang menyalak nampaknya…haaa miss poco suka sgt berceramah kannn….nie dah ramai yang ceramah tamau ceramah kerrr???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 257 Thumb down 228
  150. apo says:

    gila like sndr

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  151. RiRi says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 28
  152. Rooney says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 53
  153. sape sape la says:

    Muke bajet hensem…awek melayu pon ramai yg lawa2,manis2,ayu2….xnk awek melayu…ukraine model uk konon..kalau terer nk speaking london xpe gak..ni berterabur,baik xyah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  154. kacang cap ngan nyin says:

    mak aih! stetmen xhengat… cam hampeh, ko 2 bkn melayu ker? mak bapak ko pon bkn melayu ker? xminat awek melayu konon…. geli mat ak dgr… jgn nnti kawen ngan awek melayu sudah… time 2 aku kompem ko kne kutuk kaw2 punyer. uweks~~~~~ prasan!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  155. Cherrina says:

    alah..kontrol ke loose kontrol ke terpulang pd org nye lah encik shah jezel ye..bkn sbb org melayu ke..org india ke..klu ko nak awek melayu yg wild giler n tak kaki kontrol tahap leh ajak 3sum pun ramai..ko je yg tak pandai carik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  156. EngkoMmgSial says:

    ish2…statement cam sial….g kawen ngan kambeng la kalau mcm tuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  157. leyna says:

    skg abg dah ad syg.. haha so kpd awek2 dluar sna jgn mimpi k..~ grrrr
    the winner- MARIA FARIDA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  158. zullwell says:

    huahaha3…. kalau aku, aku tinggalkan awek cengitu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  159. orangkacak says:

    Awek Melayu yg minat mamat ni mmg bodoh.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  160. cutey says:

    eleh x main awek melayu konon nk speaking pon x reti lulus setakat spm jerk wt perk x der class langsong

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  161. Anti Hipokrit says:

    Shah Jaszle ni jenis perasan hensem siot dan jenis bangang kot! Dia ingat dia dan awek idamannya tu sempurna sangat ke? Belum cuba belum tahu. Banyak yang kawin dengan orang asing(barat) yang tak kekal lama – bercerai. Sebab masing2 tak satu tujuan bila dah kawin. Sebelum kawin memang nampak indah saja – konon awek asing jenis boleh dibawa berunding tak macam awek melayu. Itu cuma kulit sahaja sedangkan isi dalaman penuh kepalsuan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  162. Dania says:

    Hello ! Plezzz la … U nak mix , sdgkan U xmix pon …. I yg mix nie xhairan nak cari lelaki mix …. Pilih jea ape yg ade kt dpn mata …. Jgn nak memilih sgt … Tuhan tu maha mengetahui … Ape yg kita tanak tu la , yg kita akan dpt nnt …. So kalau ade awek melayu minat U , U except jea la ….. I ni dpt Pakwe melayu jugak … tp ok jea …. Ish3 , Asmara2 ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  163. MuJE says:

    sape die ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  164. misz wokk!!! says:

    pe ar owg media nie, sangke bebukan plak kt shah nie..
    ermm, xbaek menabur fitnah tau, satu ary nnti tuhan blas balik perbuatan kowg nnti bru tau,..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  165. antiJeruk says:

    jupe org yg salah mmg la…cube ko jupe org yg betul…ko xjupe g ‘gadis melayu yg sbenar’..silap2 aribulan yg pakai kain batik 24jam pon ko leh mabuk asmara..=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  166. jijit says:

    errr….siapa shah jaszle ni? Penyanyi ker pelakon? Popular ker? Tak kenal la melayu-melayu sampah berangan homputih!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  167. shera says:

    handsome? hidung lembang je aku tengok.. huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  168. Uncle Lee says:

    tak kesah la awek ukraine ke, asalkan ade p@nt@t untuk dijolok.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  169. nana says:

    yekks!bukan hensemm…berlagak gile mamat ni! mcm bagus!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  170. babu says:

    Mamat yang perasan awek dia orang ukarim tu sebeno nye.. PERASAN MELAMPAU….. Dah lah Kulit hitam….. muka cam tak mandi….. jalan2 kat Ampang Point, Maria nak pegang tangan tp tepis2… apahal lak nak malu… tul la tu awek dia org ukarim… Maria kan Putih cam minah saleh… Klu jalan dua orang, cam taik cicak…. sorang putih sorang hitam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  171. Awek aku org Kenya…aku xkecoh pon

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  172. jjj says:

    weh jgn nak berlagak…ape die pike hensem sangatkah die 2…mmg lah muke die ade mix2 siket…but hidong pon sebesa kapall cehhhhhh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  173. antihipokrit says:

    Hentikanlah mengangung2kan sesama manusia!

    Artis2 ni adalah manusia hipokrit… langsung x blh dibuat teladan!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  174. pinkrose says:

    piiiiraahhh…nak tya..ensem ke dia ni..piiiraaahhh belakon pun baru terkial2 nak naik dah demand konon…
    xpayahla nak buat statement mcm 2 kot ko 2 byk duit pangkat dato’ ke hape ke xpe arr gak…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  175. EN says:

    Mak aih…..cam xleh blah je…perasan hot betol…Aku tgk gak cite Asmara tu berkali-kali tapi xde pun terpaut ngan kehenseman ko tu… (yeke ko ensem??)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  176. lavender78 says:

    maner nyer nak kawin dulu…playboy mana suka diikat2. kawin tu membataskan pergaulan mrk. bila berstatus bujang senang ler nak merenyam. sy fkir dia sendiri kot yg buat awek dia merana, bukan dia merana sbb awek. tgk jer maria farida tu, penat nak tepon pompuan nie pompuan tu kalu gosip timbul, peluk kis kis orang lain tak hengat. awek mana tak makan hati dan panas hati wei???

    org mcm nie, jgn harap dia akan stick to one girl only in his life, with this attitude, i dont think so. saper nak jadi gf dia kena aware sikap dia. kalu rasa tak blh terima jgn teruskan. kalu rasa blh tahan hati tgk dia merenyam silakan.

    muka cantik/badan cantik – tak kemana akhirnya

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  177. daddy says:

    setahu aku ppuan ukraine ni memang famous d eropah – dari mana dtg nya pelacur2 bab negeri miskin maa.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  178. nona says:

    sapa bilang gadis melayu tak menawan…ni kira kes ludah dilangit ,jatuh kat muka sendiri!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  179. NABA says:

    NAPE ASYIK CITER SAL IDUNNG DYE JER?? TK A KMIK SGT..SKET TU ADA A…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  180. soley2 says:

    eleyhhh kate aweks melayu kuat cmburu…skrg awek ‘mix’ die tu lagi kuat cmburu..mlenting pasal gossip bf die bercium ngan pompuan len..pe cer? poyo!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  181. tasya says:

    ala shah jasle ni dulu budak kolej komuniti.. tu pun xabis..budak kolej komuniti ni.. kelayakannya hanya lulus bm je utk msuk.. so phm2 sendiri lah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  182. disini says:

    kcian aku tgk ko…..aku rser pemint ko tu smua melayukan… 00000.00001 peratus je kt mlaysia ni….aku rser lpas ni 10 peminat pun ko xdpt kumpulkan…em ko gi la berlakon kt zimbabwe plak…xpyhlah ko nk hdp pompuan mlayu agi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  183. apepownxpew.. says:

    statement paling bodoh pernah aq baca.. ke artis lelaki ini dh perasan ensem sgt n dh bertukar bangsa nk wat statement cam tu???
    wahai en shah jaszle… sedar la dri… keturunan awk asal nye mana.. setakat mix skit2 tu x yah la poyo… belajar la utk menerima dan matang.. jgn tambahkan lg bilangan artis yang buat statement macam x pernah pergi sekolah.. biar la de ilmu nk wat statement tu ek…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0