Written by AbangNara | January 12th, 2010

hantu Ajl24

Huhuh. Takutnya kitaorang tengok gambar kat atas tue. Korang perasan ke tak? Katanya benda tue muncul masa persembahan Aizad lagu Kau Aku.  Mula-mulanya ramai yang spekulasi tue adalah penari FT. Maklumlah penari dia kan ada yang terbang-terbang. Tapi takkan la terbang sampai ke situ kan?

Ini ialah apa yang dikatakan oleh klubbkidd (orang yang amik gambar nie):-

[note]Time ni masa Aizat wat show Kau Aku. Ada benda atas scaffolding kat atas pentas. Ada ‘orang’ yang berbalut serba putih. Terkejut gak.. tapi kita bayangkan penari Faizal yang wat show pastuh… yang sorang itam sorang pakai putih tuh….yang terbang2. Masaalahnya… satu… ‘orang’ tu tetiba lambai2 kat arah kita.. pastuh menghilang terus! Secondly dia tak pakai baju ketat dancer terbang… dan kain longgar2 cam terbukak sikit flapping gituh, tak cam baju dancer.[/note]

Seram gile nie beb!! Ada makhluk lain pun nak berhibur time AJL 24. Takutnya ~~~ Buat mereka yang berani, ada gambar close up selepas nie. Kalau lemah semangat sila jangan tengok yek.

hantu Ajl24

Sedikit penerangan dari Klubkidd.

1. Insiden ni disaksikan lima orang in total dalam kumpulan kengkawan aku. Aku sempat snappy dua pic je, memula ingat nak blog wat lawak, sebab kami semua sangkakan penari Faizal, sebab kejadian ketika lagu Aku Kau oleh Aizat. Aku cuma sedar ‘kepelikan’ bila pas dua kali snap blur tuh – kali ketiga aku tengok nak amik da hilang.

2. Memang ‘entiti’ itu bergerak, seperti orang tapi pergerakan dia minimal, tapi seolah cubaan lambaian sambil melihat ke arah audience dibawah.

3. Aku da bertanyakan orang kuat production TV3 dan setelah gambar dikaji, memang sesuatu yang pelik sebab
a. Bahagian beam dia dok tuh, terlalu jauh dari tempat bebudak penari Faizal yang pakai harness gayut.
b. Tidak kelihatan kelibat pon orang lain – dan tak mungkin dancer unsupervised alone.
c. Tempat itu terlalu jauh kedepan, memandangkan dia da keluar zon pentas, dan tidak ada staff production yang akan ke sana sebab tak ada kena mengena atau fungsi. On top of that – orang production akan pakai warna hitam sahaja.
d. Memang juga disahkan itu bukan pakaian penari Faizal.

323 responses to (SERAM) Ada Hantu Di AJL 24?

  1. HantuPensil says:

    hantuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…..
    xla real sgt pun..

    0
    0
    • BlackBerry00 says:

      lighting kot..???

      0
      0
      • HantuPensil says:

        mungkin kot..
        tapi dia kate siap2 lmbai lagi..

        0
        0
        • AnneDeSilva says:

          haah..
          melambai2…
          ape kejadahnya melambai..
          agaknya melambai kat hantu lain kot dikalangan peminat2 yg dok sepah2 terjerit terlolong tu…

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          melambai2 kat antu…

          0
          0
        • ponpon97 says:

          x la..agaknya dia suruh penonton kat bawah sambut dia sebab nak terjatuh…tapi penonton wat bodoh je,..,.,….

          0
          0
        • mat bisnes says:

          buat pengetahuan korg, bisnes nie baru launch 15/1/2010. Hr nie baru bape hr bulan??? makin hari makin ramai yg join… aq lau boleh nak korg dengar awal, so korg boleh la dapat org ramai yg banyak nanti… sbb leader2 atas rancak cari org ramai kat luar sana.. bawah kite cuma boleh ltak 2 org jer… x bleh lbih. so mana nak letak org ramai2 tu??? mst la spillover. maksudnyer masuk kan je bawah sape2 jer… lau boleh korg dngr awal la… lau lambat ramai lg yg akan mengatasi korg lak kan…. juz dengar jer x rugi ape pon…. korg masih sempat lau nak mula skrg!
          Lau berminat sms or ym kat aq k:
          h/p no:019-4496242
          ym:[email protected]

          0
          0
        • fifie says:

          hantu ke tu?mcm bukan jek..
          kalo nk kepastian,sile tnye antu..haha kan kwn ko tu..

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          hantupensil lar yg bertenggek kat situ tuh…
          wakakakakah…

          0
          0
        • fifie says:

          hantu mic la poco..haha

          0
          0
    • Orangcrdiklaktekn says:

      aq rse ad yg edit ngn fotoshop…
      jgn wt citer karut kt cni…k

      0
      0
    • capricon gurlzz says:

      pe la yg nak kecoh2…kat tempat keje aku tu bsepah2 antu c’in…ckp je nak tgk dia compem dia kua…takat men ketuk2 pin2 & mnjelma skjp tu aku da bese…

      0
      0
    • gimie says:

      bab hantu ko rang sumer sibuk…yg dok tgk tu pun samer gak mcm hantu, dok terpekik terlolong…tu yg hantu dtg

      0
      0
    • tonjol says:

      tempat maksiat hantu suka lah beb

      0
      0
      • adiba says:

        yaahhh! saya sokong 500/500 ! tempat maksiat mcmni, terpekik terlolong, seksi2 artisnye. mne ntak hantu nk dtg. dh sme kaum. bukan ape, jgn terasa ye. but, it’s a fact !
        mungkin ade yg tak gemar tapi saya peduli ape :)

        0
        0
        • bla........... says:

          betul 2..artis skrg ni bkn nye heran pon….org skrg ni x malu buat dosa…de fact merate2 org bu

          0
          0
    • hantu mulia says:

      sebenarnye aku la hantu tu..aku nk crik rasit,ketua penari mlm tu,nk mintak kerje da

      0
      0
    • carlos says:

      masa korang baca komen ni..antu tu ada kt blakang korang. tgh pegang babe……………

      0
      0
    • toksari says:

      antu la tu..hahaha so masalah dia ape skrg dgn rakyat malaysia nie xpnh tgk antu ke apa..

      0
      0
    • pet says:

      korang2 yg xcaya pic tu antu trpulang la.1 day antu muncul dpn mata korang br padan muka!bila bgtau kt org,org takan caya kata ko buat cite.mmg la mcm2 teknik ada utk cipta gamba antu,tp kalo btoi la tipu baik buat dekat dekat biar org leh nmpk muka antu tu! Lu pikir la sendiri!

      0
      0
      • pet says:

        ye la tmpt2 mcm tu kan penoh dgn hiburan terloncat sana sini melalak xingat ape dh baik laki pompuan,slalu antu suka.so kurangkn la dunia kesronakan agar antu xmuncul.bykkan buat benda2 yg elok.aku pn bknnya minat dunia hiburan ni.ajl pn aku xtau bile. tgk pn tak.tau tau je ada antu kt sane.

        0
        0
      • adila says:

        hantu pom cantik..maybe dancer kot..mner larh tau kn,..kot2 kain tersngkut kat btang besi kat stage..??mner larh korang tau..hu4

        0
        0
    • Pisces says:

      ni sinaran lampu la weh… sinaran daripada sport light kat atas tu.. cuba korang tgk selari dgn ‘antu’ tu… kan ada sport light lain.
      yg mcm tgn tu, lampu dia 4segi.
      then yg kaki dia yg panjang ke bawah tu, sinaran daripada lampu tu la…

      0
      0
      • adila says:

        alaaa…korang nie cbuk larh..biar arh lau antu pom..korang nk sSah buat perw???benda dh jd kn..redhoo jerwlarhh…baik korang cbuk ngan aku..lg bestzz..

        0
        0
    • tukang komen says:

      femrst betol hantu ni!!!!
      piwit !!!!!

      0
      0
    • Amer says:

      pyh gak,si pocong nak melambai..jasad pocong kan,berbungkus??

      0
      0
    • kurt cobain says:

      bukan lampu,btul tu

      0
      0
  2. AnneDeSilva says:

    ishh….
    takot gak..
    ada hantu?
    kot2 pocong atau puntianak singgah tgok AJL kot..
    layan lagu..
    tgok umat manusia yg dok pakai seksi2 sedangkan dia dok berbalot badan…

    0
    0
  3. AnneDeSilva says:

    hantu pon pandai layan AJL kan skunk nie..

    0
    0
  4. PuRpLe LaDy BiRd says:

    Xkan la kot…nak pcaye tp mcm xleh nk pcaye jer…..Um………….

    0
    0
    • fifie says:

      xyahla pcaye..ntah betol ntah tidak..

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        xder yg mustahil kat dlm dunia nih…

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          makhluk halus makhluk Allah gak… lam quran pun ade sebut. cuma manusia jgn le silap tafsir plak, wakpe takut kat dia hehhe..aku seram je bab2 cenggini.
          tatau aaa samada gimik, biasan cahaya, projector sesapa yg nk wak kacau etc… mcm2 leh jadi. kite just take positive dan amik iktibar le, jgn bersuke2 ria sesgt kang towards the end duka

          0
          0
    • joe says:

      alah mcm si fifie tu…pecaya ker korang dgn gambar tu???????saya no komen…………gambar tu terlebih mengelirukan lah

      0
      0
  5. ciare says:

    adeh,,,,seram sejuk dibuatnyeee (padahal sejuk ekon =p)

    mungkin YA mungkin TIDAK. iyelah, ntah2 ‘entiti’ tu nak tido tak bleh sbb bising sgt AJL tu, tu pasal dia pegi memantau. sekali ada org snap picture dia. harus ah dia lambai2…dia pon nak glemer gak =D

    0
    0
  6. AnneDeSilva says:

    peminta fanatik FT tu..
    tu yg dok tenngek lama kat situ..
    ataupon si AIZAT bawak SAKA kot g AJL??huhuhuhu

    0
    0
  7. Zaza Muhammad says:

    rilek aaa, bese aa tuh dah nama tmpt nyanyi2 berhibur, klu btul pun aku x heran. lain le klu majlis ilmu tetiba ade mende2 cenggitu…
    makhluk Allah gak tu, cuma species lain je, mungkin ade hikmah dia menzahirkan diri, bg warning kat penonton, nk berhibur jgn smpi x ingat dunia….

    0
    0
    • AnneDeSilva says:

      mungkin..
      dia nk bgtau kat betty suh amek kain kapan dia kalau tak cukup kain nk tutup t**t**……..
      sindri mau ingat..
      mang banyak yg leka kat sana tu..

      0
      0
  8. pEnArI pOcO2 says:

    best antu ni kan…
    pakai purdah…
    mengalahkan para artis kita yg suka tonjol sana-sini…
    dedah sana sini…
    seksi x hengat akhirat tol…

    0
    0
  9. AnneDeSilva says:

    tp kan..
    actuall benda22 mcm ni smua leh edit..
    tp memandangkan gambar ni terlihat keikhlasan si juruphoto..
    so anne rasa mang antu ni saje mengzahirkan diri utk tatapan umum supaya smua yg hadir pakai seksi messi tu beringat bila2 masa jek dorg leh zahirkan diri lg and wat manusia beringat dunia makan akhir zaman…
    maybe….

    0
    0
  10. JMR says:

    aiks..sama waktu lak ngan anugerah lagu dunia entiti tersebt..seb baik tak dikaco anak2 dara yang pakai nampak lurah dendam tu…huhuh

    0
    0
  11. BumbleBee says:

    aik…antu bleh posing mcm tgh bersidai kt beranda jer… siap mcm tgh pegang palang tngok bwh…ape kes?? takut terjatuh ker? he he he

    0
    0
  12. Piston Pecah says:

    aiseh…ape lagi…kita panggil seekers ngn pemburu hantu kasi terjah la…

    0
    0
  13. pEnArI pOcO2 says:

    rasanyer kan…
    kalo antu yg btenggek tuh nyanyi jap mlm tuh…
    mmg sume anugerah dier sapu…
    caya lar…

    0
    0
  14. AnneDeSilva says:

    guys..
    anne nk tanya pendapat kor..
    kalau kita mimpikan org yg dh takde kat dalam dunia ni nak2 pulak tarikh kematian dia dh nk sampai ke 100..
    ape maknanya??
    sbb org kata lpas 100 hari dorg akan jauh dr kita kan?

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      tu makner nyer ko windu lg kat si mati tuh…
      bila ko tjaga dr tido trus ko sedekahkan ALFATIHAN buat dier…

      0
      0
    • BumbleBee says:

      pukul brape ko mimpi ni anne? nk kene tngok waktu jugak… ade time mainan tdo..syaitan yg sengajer ganggu..
      mungkin sbb ko asyik teringatkannya..smpai bwk mimpi.
      ade time mmg petunjuk(tp slalunyer x ingat, bler smpai masa bru kter terasa mcm dh lalui…’dejavu’) …

      0
      0
      • AnneDeSilva says:

        anne tak perasan la pkul bape masa tu..
        tp pagi la..
        anne mang taw dia dh takde dalam dunia tp bila jupe dia tak terucap perkataan atau soalan tu kat dia..
        yg anne ingat dia cuma bgtau LPAS NI DAH NK “PERGI”…
        malam td mimpi..
        smalam kakak anne pon mimpikan dia jugak..
        dua hari berturut kami mimpikan arwah…

        0
        0
    • AnneDeSilva says:

      ada sesape yg ada pendapat nk sharekan x?

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        aku tau ko termimpikan saper tuh…
        cousin ko yg meninggal masa accident aritu kan…
        tul x…

        0
        0
        • AnneDeSilva says:

          mcmana ko taw poco?
          haah..
          dia dtg dalam mimpi aku poco..
          aku kecian kat mak dia..
          smpai hari nie..
          mak dia masih tak dapat terima hakikat…
          makan nangis..
          masak nangis..
          dok nangis..
          xtaw nk buat ape dh..
          ada adik pompuan pon tak amek port..
          langsung tak tenangkan mak dia..

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          kalo dier x tngkan mak dier, ko ler main peranan anne…
          ko motivasi skit kat mak dier tuh…
          yg pergi ttp pergi, yg hidup teruskan hidup…
          mmg aar jiwa seorg ibu yg sygkan anak…
          sian kat mak dier…
          jgn sampai tinggalkan solat udah ler…

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          insyAllah tak..
          mang aku kecian giler poco kat mak dia..
          sayu hati tgok mak dia..
          yela patotnya bulan 2 ni anak dia kawin..
          tp takdir Allah kan…

          pagi td akak aku kol mak dia..
          then mak dia bgtau anak pompuan dia yg lg sorg tu pon mimpi arwah dtg bgtau suh jaga mak ayag baik2..
          sayang kat mak smua..
          tp adik dia amke indah tak endah jek..
          mgkin sbb tu arwah dtg dalam mimpi anne dgn kakak utk tenangkan mak dia..
          bgtau yg dia rindukan mak dia gak..
          sedih siot..
          hati ibu kan bila hilang anak…

          0
          0
      • HantuPensil says:

        orang kate kalo kite mimpi orang yg dah mati..
        maknya dia nak kita doakan dia… ataupun nak kita maafkan dosa2 dia..

        0
        0
        • AnneDeSilva says:

          mungkinla kot antu..
          maybe sbb dia dh nk jauh sgt tu..
          sbb tu mintak didoakan..

          0
          0
        • lieya says:

          tapi ape yg aku pnh dgr, org kte klu kte mmpi kn c arwh n arwah tu brckp2, mkne nye tu syaitan.. tp klu kte mmpi arwah cume diam shj, mgkn die nk kte brdoa kn utk die.. wallahualam~

          0
          0
  15. pEnArI pOcO2 says:

    yeke tuh antu…?
    ntah2 abg nara yg bertenggek kat atas tuh wat sarkas…?
    hehehehe…jgn mara aar abg nara…
    gurau di tengahari…

    0
    0
  16. shaa says:

    eeee

    0
    0
  17. alpha says:

    Dia nak jumpa geng dia la. sebab orang yang gi tengok AJL tu terpekik terlolong mcam HANTU jugak, sams spesis la tu

    0
    0
  18. AnneDeSilva says:

    tp smpai hari nie i still tak leh percaya that she is gone..
    far from us..
    walaupon tak rapat sgt dgn dia pon..
    but we know each other..

    0
    0
  19. arwen says:

    ramai yang masuk dewan langkah kaki kiri kot…ngan ramai yang x baca bismillah…dan rmai yang tinggal sembanhyang manghrib sbb nk g ajl…

    0
    0
    • BumbleBee says:

      bukan setakat maghrib je…zohor, asar… dh kalo dtg dr naik public transport…pastu jenuh nk beratur lg sbb nk dpt tempat duduk yg strategik sket…confirm tgh ari dh bertempek kt situ…

      0
      0
  20. gaga says:

    ye ke ni.. ?
    mana klubkidd nak soal-siasat.

    0
    0
  21. shaa says:

    apepn ati2 nk g tmpat g2.jgn sronok sgt.

    0
    0
  22. kesian says:

    mmgla,
    xmustahil antu setan brpusu2 kat situ kan,.,
    name agi program maksiat,.

    tah smayang tah tidakk org yg g awl2 kat ctu,,,

    0
    0
  23. pEnArI pOcO2 says:

    Anne, sorry to say…
    aku takot kalo mak cousin ko tuh asyik nangis n nangis n nangis jerk…lama2 akan makan fikiran dier gak anne…rosak…
    so, sblm tlambat anne motivate dier sikit2…
    perbanyakkan solat2 sunat (wajib jgn tinggalkan), baca al-Quran, jalan2 mkn angin…doa…
    bawak dier jumpa ngan ustaz ker ustazah ker…bg semangat skit…insyaAllah…fikiran akan tenang…
    dier boleh terima sume tuh…qada dan qadar…

    0
    0
    • AnneDeSilva says:

      thnks poco..
      anne pon harap mcm tu gak..
      takot terkena badi jek nanti kalau selalu menangis…
      nantila tgok mcmana..
      anne cube buat terbaik yg anne mampu..

      0
      0
  24. pening says:

    X jd pelikla kalau tmpt2 camtu ade antu berkeliaran..da mmg dia suke tmpt yg bnyk hiburan, maksiat…insaf2la..

    0
    0
  25. seri says:

    biasa la..tempat2 hiburan ni mmg bnyk makhluk2 ni..tinggal lagi, [email protected].

    0
    0
  26. noname says:

    x mcm hantu pn….mcm lampu je….nth2 effect yg dy kate melambai2 2 sbb pergerakan bayang2 penari….bile begitu, kite akn nmpak seolah2 ia bergerak2 atau melambai2…..

    0
    0
  27. jus says:

    poco, twok baruk melepas antu jak, mun serta ngn gempa bumi???

    0
    0
  28. puteriaquarius81 says:

    antu mana antu
    mana2?… huhuhu mcm2 lar

    0
    0
  29. aries_april says:

    cam x real ja…klau real pn…antupencil tu…

    0
    0
  30. cintaqaseh says:

    ye ke ada?
    nasib baik hantu tu tak terbang2 ke bawah..kalau tau sure lagi gempak AJL 24…

    0
    0
  31. pEnArI pOcO2 says:

    tatatata…testing…

    0
    0
  32. HantuPensil says:

    femes plak aku rase hrini..hehehe

    0
    0
  33. risa says:

    i pecaya, used to be tp org skrg suke menidakkn sbb moden atau tk pernah mengalaminyer … hnya mampu bace ayat kursi, jgn ada lg :D

    0
    0
    • BumbleBee says:

      jgn mudah pecaya…bahaya. buleh tersasar akidah woo… mostly org dlm ni bukan menidakkan…just kene hati2 dgn ape yg kter nmpak melaluinya. byk sgt teknologi masa kini dh bleh ubah dan edit mcm2… so x bleh laa nk bulat2 pecaya terus…

      0
      0
      • risa says:

        i tk kate i percaye kt gambar tu, tp i percaye kewujudan mahluk tu …. mungkin die nk lariskn blog die but then, akidah i tk terpesong hnya kerna mahluk tu

        0
        0
  34. jed hijau says:

    apa-apa ajelahkannnnnnnn…..////!!!!!!

    0
    0
  35. romeo says:

    nk join bleh??

    0
    0
  36. romeo says:

    ekeke..

    0
    0
  37. matt says:

    x seram pon

    0
    0
  38. Miss_hujan says:

    Hantu ..Pun nak join skaki layan ajL ..Hahaha..tp kecian kat hantu x dpt tempat duduk ..Sbb dah full order..N terpaksa la terbang kt atas tohh..Hehehe

    0
    0
  39. azharramli says:

    alah..hantu pun nak glamer gakk..hehehe

    0
    0
  40. Amber says:

    Kalo rajin pegi clubbing, sekali sekala tu jenguk la ke atas. Sama je.

    0
    0
  41. ejan says:

    maybe hantu yasmin ahmad kot..dia nak tengok aizat wat persembahan..kan aizat nyayi lagu tema telentime…kau pergi…..lagu tu mcm kena ja untuk dia…heheheheh..

    0
    0
  42. imma says:

    tu dancer FT. dorg da kuar time aizat menyanyi. pastu tiba2 x nampak tu sbb kat atas tu byk tiang. gua dok btol2 tepi stage kat atas skali. tu yg gua nampak dr mula dorg turun dgb krew2 tlg kat atas tu. yg nampak dorg lambai2 tuh sbb dorg tgh btol kan kedudukan.
    sian aizat x pasal2 kena fitnah bwh saka. hahahah
    lawak la korg.

    0
    0
  43. ozman says:

    hantu itam? hantu putih?….oooo..ini promosi sempena tayangan filem ju-on : black n white ghost…nak promote jgk….ha3

    0
    0
  44. Miss_hujan says:

    Tumpang gelakk..Sbb lawak sgt2 kan..Wakakaka

    0
    0
  45. budak_baik says:

    Anak Jin & Langsuir – 24 ekor… hehehehe

    0
    0
  46. Kakitido says:

    Antu tu asalnya datang awal gak dok kat bawah tu..siap beli tiket lagi. Tapi bila ramai datang, orang halau la dia sebab anak2 diorang jadi takut..so dek kena lempang 4-5 das, trus dia cari port lain..tu yg tengok dari atas tu.. Dia lambai2 tu sebab nampak ada kamera tgh amik gambor dia..biasala. (sumber dari bilik berita Awani)

    0
    0
  47. aliesya says:

    mane ade!!!!!
    tu penari FT la..
    aku ade mase tu..siap rakam lagi pic tuh..
    mmg la , die kuar time aizat ..sbb nk kena standby ..hohohohoho..

    0
    0
  48. cella says:

    hi imma.. hehehe. nie 1st time aku komen kt blog org. nurul bgtau aku psl citer nie. so aku yg berada kt tmpt kejadian pn rs cam nk bgtau gak kisah sbnr. hehe.. kita nmpk dr awal dancers tue diturunkan kan ma? ramai x nmpk dr mana dtgnyer dancers (hitam & putih) tue sbb dorg asyik dok tgk aizat. pandai plak dorg ltk stage kecik kt tgh2 supaya org x pandang kt main stage masa tue. and lg 1, dancers tue x nmpk lari dr tmpt asal pun (gmbr atas skali), masih selari dgn pentas. dancer baju hitam mgkin x nmpk sbb gelap. huhu.. skang br aku taw x sume citer2 gosip kt blog tue betul. dorg sajer menambah2 utk mensasikan blog dorg erkk. hurmmm… apa2 jelah. sajer nk berkongsi cerita yg sbnr2nyer.. :)

    0
    0
  49. romeo says:

    lau pnari FT, X kn die sekor je yg t’lepas.. yg lain2 mane pegi??

    0
    0
  50. lady D says:

    hahahhahahahahaha….lawak la korang nieh smua..nk pecahhh pankreas aku bcer komen2 sini…

    0
    0
  51. meteoraa says:

    i caught the same thing masa aizat nyanyi lagu pergi..kat belah kanan..aku tgk video aizat kat youtube..aku ingatkan backup singer..but..kenapa takder suara backup singer pun..sekali klubbkid kata ada makhluk putih..uhh..pelik..

    0
    0
  52. cella says:

    hi romeo,

    2 org jer yg turun dr atas. yg lain2 mmg dah ada dkt bwh.. :)

    0
    0
  53. diana says:

    camera lighting la tuhh…

    0
    0
  54. fifa says:

    antu makin glemer

    0
    0
  55. Lensa.blog says:

    ZOOM THIS PICTURE HERE…!!!

    0
    0
  56. bomoh siam says:

    tu la yasmin ahmad kalu korg nk tau..heeeheeeeheeeeeeeeeeeeeee!

    0
    0
  57. pinkypanthers says:

    saje jerk antu 2 nk interframe…

    0
    0
  58. romeo says:

    cella.. ye ke?? sbnarnye aku X tgk pn AJL ni.. saje je nk m’yibuk.. huhu..

    0
    0
  59. sham says:

    entahlah payah nak cakap cos saya juga terlibat dlm ajl24..mengawal keselamatan setiap inci kawasan selama 2 hari berturut2…gambar ni mungkin diambil dr aras 4 stadium putera dan yang pasti masa tu saya berada diaras 3 selepas membuat pemeriksaan dr arah belakang stage aras 3 kemudian terus kepintu masuk aras 3..sewaktu pemerhatian saya sepanjang ajl24 berlangsung memang saya selalu perhatian setiap sudut dalam ruang stadium putera termasuk di bahagian atas yg dimaksudkan terlihat hantu tersebut tetapi tidak menemui sebarang keganjilan seperti yg diwar2 kan..tetapi sesuatu yg ganjil telah berlaku kepada saya sewaktu saya membuat pemeriksaan ditandas lelaki dan perempuan aras 2 dan 3 dibahagian belakang stage yg tidak dibenarkan org lain melaluinya kerana kawasan tersebut ditetapkan sebagai kawasan larangan atas soal keselamatan crew,artis dn kelancaran ajl24 itu sendiri ,sewaktu pemeriksaan jam 10mlm tiada apa yg ditemui di setiap bilik tandas yg terdapat didlm tandas lelaki, dan saya terus membuat pemeriksaan di tandas wanita…setiap bilik air ( yg semuanya ) bertutup saya buka satu persatu bagi memastikan tiada org luar yang bersembunyi didalam tandas atau couple yg menjadikan tempat tersebut sbg tempat memadu asmara…kerana sehari sebelum mlm ajl24 tersebut..satu couple telah ditahan oleh saya dlm tandas lelaki pd sebelah siang jam 3ptg di aras 3..apa yang menghairankan saya sewaktu pemeriksaan dijlnkan di tandas wanita tersebut memang lampu ditandas tersebut bertutup sebelum pemeriksaan dilakukan..lalu saya membukanya..tetapi lampu tersebut tertutup dgn sendirinya secara tiba2 dn keadaan menjadi sgt gelap didlm tandas tersebut..saya terus memasang lampu picit dan terus kearah suis lampu dan membuka lampu tersebut kembali..dn setelah berpuas hati tiada sesiapa didlm tandas ,saya terus berjalan untuk keluar dari tandas tersebut dan tiba2 lampu tersebut tertutup kembali dgn sendirinya …sambil menoleh ketepi dinding…memang sah suis lampu tersebut berada didalam keadaan tertutup,.pelikkan..tapi apa yg nak ditakutkan..semua gangguan syaitan…itu saja yg saya alami tetapi kelibat org berbaju serba putih tersebut memang saya tidak nampak kerana sewaktu ajl24 berlangsung terdapat lebih dr 100 anggota keselamatan samada security,polis bantuan,dan pdrm sendiri yang sentiasa memerhatikan setiap inci ruang didalam dn di luar stadium,namun yg pasti manusia perangai macam hantu memang banyak saya lihat pada malam ajl24 tersebut…faham2 ajelah..( kg setia kuang)

    0
    0
  60. romeo says:

    sham.. biar btol ko ni.. cam movie antu je aku dgr.. ke ko tgh nk wk skrip utk mane2 filem?? huhu

    0
    0
    • nanianne says:

      tpulang pada masing2…i pun penah TERsnap gmba bnda tu… hantu siam tgh merayau…tp nasib baik xde ape2 jd kat i. mase tu awl lg, bru kul 10pm. benda ni bkn ape, kategori jin je sbnrnya…diorg pun ade life diorg yg tersendiri jgak…sesetngahnya mcm manusia…. ade yg g skola, masuk U, ade yg cerdik, ade yg bengong2. biasa yg bengong2 ni yg ska kacau n huru-harakan hidup manusia (bak kata lecturer yg ajar agama kat U aku). klo korg nk tau lg pasal jin2 ni aku cadangkan korg baca buku pasal “DIALOG DENGAN JIN” bagus buku ni…byk information bru yg korg akn dpt. buku tu warna biru.

      0
      0
      • cikedi says:

        ye mmg pun..mereka hidup seperti kita juga…cuma nya mereka di alam ghaib…mereka nampak kita…kita x nampak mereka..di akhirat nanti kita plak nampak mereka..mereka plak x nampak kita…wallahulam..

        0
        0
  61. delima says:

    ala klubbkidd saje nk buat kecoh bagi laku web dia..x yah percaya la citer karut ni..blog beutynara ni pun sama je cari publisiti murahan dengan copy gambar yg org lain edit..sama2 bodoh sbb org zmn skang sumer dh cerdik2…nk cari publisiti murahan je..

    0
    0
  62. delima says:

    kalau korang nak tahu setakat pic mcm tu boleh wat dgn adobe photoshop..x caya try bukak adobe photoshop tu..

    0
    0
  63. dia datang melawat saudara dia. sebab ramai yang tak solat maghrib ari tu …………… Dia pon heran tengok sedaranya lebih hebat dari dia. :)

    0
    0
  64. crazy_labelle says:

    rsenye die manusia pendajal kot… kan mse persembahan jefrdydin kan siaran tergendala… die yg buat kot… i mean, die org, bkan hantu….

    0
    0
  65. cscfc says:

    aku la tu yg berdiri tu…nak chek lighting ler…itu pun salah ker..

    0
    0
  66. sham says:

    yang pasti dia org yg dtg sb 99% solat maghrib pasal tu hantu tu naik atas tu sb yg ada dalam stadium tu lagi hebat dari hantu..tu pun korang tak sedar2 lagi…ubah2lah perangai…nak masuk tengok ajl berasak2 sampai sanggup bertekak…tapi tak pulak berasak2 ramai2 untuk ke masjid atau surau time mahgrid cam tu…tak faham2 lagi siotttttt…..aku ckp pun sb surau pun berada didalam kawasan pengawasan aku selama 2 hari tersebut..

    0
    0
  67. sham says:

    opp sorry…99% tak solat…alahaiii….

    0
    0
  68. human nature says:

    i dont think that’s a ghost laa..it cud be lighting..sebab terlalu byk spotlight…memang mata kasar slalu buat kesilapan melihat…object dari jauh..kdg2 yg takder pon kite prasan ade…. bila i tengok..langsung takder rasa keseramannnya…. it doesnt even looks like a ghost just a white light…..

    0
    0
  69. antu kiut je says:

    may b AJL mlm tu tak best..so nak menghangatkan cite sal AJL tu buatlaa cite hantu dtg join skali ajl… huhu tengok kan dah laku comment :P

    0
    0
  70. romeo says:

    antu kiut.. ntah2 ko yg jdi antu tu.. huhu

    0
    0
  71. memek says:

    hhaaa!!!!!!!!!!!!!! ni korg ptt tau….syaitan, iblis, jin smua lagu alunan mereka adalah lagu yang melalaikan manusia….
    so, phm2 sndiri r klu dh wat ajL tu kn….kompom2 jd maskas mereka smua…alah, kongsi reramai..pedehal…..hahaha…

    0
    0
  72. cikedi says:

    apa la nak di hairankan kalo betul entiti itu makhluk hidup n bkn manusia.. iblis n jin mmg suka pun majlis2 yg mcm tu..x perlu terkejut…dan dia pun menzahirkan diri dia utk di lihat kerana suka dgn apa yg manusia buat “keseronokan” utk berkongsi sekali …wallahualam

    0
    0
  73. aziey says:

    mgkn gmbr tu benar.. sebab jin2 dan setan mmg wujud.. dan ada dimana2… lebih2 lagi tpt2 hiburan. cuma ikut nasib kalau dia nk tunjuk.. dpt tgk terang2 okla tu… pengalaman tuu…. kalau dpt amik gmbr antu lg la ok… tp x semua ia muncul kat camera….. tgk jenis camera….

    bg sesiapa yg tak penah jumpa mgkn x percaya… kalau nk tgk.. mohon pada tuhan dan berhajatla nk tgk terang2 dan depan mata… sure satu hari nanti u akan jumpa….

    0
    0
  74. MARGARITA says:

    sebenarnya setan tue ada kat mana2..
    sebelah korang pun ada.
    Nak pulak malam tue penuh maksiat…
    Korang jangan mara..sebab..maksiat ada banyak maksud. Malam tue pun kan hiburan semata2…
    setan pun berkeliaran la…… Nak pulak majlis macam tue.. Lagi la “dorang” suka…

    0
    0
  75. feanna says:

    ehhh jgn la ingat sume yang pg nonton tu g uat maksiat. kalau dah cakap gtu maknanya yg tengok kat umah pun maksiat la…

    0
    0
    • cikedi says:

      ya..yg tengok kat umah pun leh kata maksiat..maksiat ni apa saja yg mendatangkan dosa tu maksiat…cuma kita salah paham..asal sebut maksiat jerr ingat couple2 n zina…heheheh..tengok org x pakai tudung ..pakai seksi2 nyanyi2 yg melekakan maksiat la tuu…ini tidak merujuk pada penonton mlm tu ke..atau penonton di rumah ke apa..hanya penerangan dari saya…saya juga jahil…cuma berkongsi pendapat..

      0
      0
  76. romeo says:

    feanna,msti ko pn ade gak kt dlm dewan tu kan??

    0
    0
  77. ajL ghost says:

    biasak la beb..aku mmg mnat tmpat hiburan mcm nii…hohooohoo…lain la klau kt msjid

    0
    0
  78. Hitler says:

    biasa la…
    jin2 dan setan2 pn nak join geng2 dieorg yg kat bawah tu..
    bersungguh2 dtg awal semata2 nak tengok ajl…
    semayang ke tak…tuhan jek la tau…
    aurat dipertontonkan…melalak tak tentu hala..mane die org taknak join…

    0
    0
  79. taufik says:

    bohong3,,,lau an2 xkn nk g kat tempat bising2 gtu

    0
    0
  80. abang musang says:

    itu juri professional daa…

    0
    0
  81. SETAN says:

    Biase la..Ramai SETAN yg hadir malam tu..tu tak kire SETAN-SETAN yg duk tengok kat TV lagi..wakakaka..

    0
    0
  82. broSKL says:

    eeeeeee btol ke ni, cam pelik jer..? tapi seram la plak aku baca cite ni..huhu.. jgn biarkan hidup anda diselubungi misteriiiiiiii…hyahahaha

    0
    0
  83. acap says:

    mungkin dia cari bety benefe nak kirim kain kot?

    0
    0
  84. mie says:

    laa..kalau tu mmg betul hntu pun knp x percaya.bnd x mustahil kan.lagipun itu mungkin petunjuk nk mengingatkan manusia jgn asyik nk berhibur je smp x ingt tuhan.syaitan kan suka kalau manusia dlm keadaan cmni,berhibur,nyanyi2,hapyy sgt smp lupa nk beristigfar.aku bkn ustazah.cuma hamba Allah yg kerdil dan hina.seram dow kalau jmp real.isk…

    0
    0
  85. izzad says:

    really?sick!

    0
    0
  86. reka impian says:

    takde la seram sgt tgk gmbr tu, xclear.. nasib baik gk, klu tak memang xleh & xkan tgk, penakut.. bleh terbyg2 24 jam.. tp klu alami bnda tu sndri mungkin pengsan kot.. hehe..

    0
    0
  87. joepoyo says:

    dah tempat tu semua penuh dengan setan2, maka makhluk2 ni pun nak jugak beramah mesra saudara sesama setan mereka.

    inipun nak kena ajar ke?

    0
    0
  88. rawit says:

    memang yang pegi tgk semo antu2

    0
    0
  89. zam92 says:

    hantu tu pun ade buat prsmbahan jgak mlam tu…tp aizat sdah potong line die

    0
    0
  90. ley says:

    2 bukan hantu la 2 la org lembu laut!wakakakaka

    0
    0
  91. Awangku Kudin says:

    I work in the lighting/sound/rigging industry. What I can say is, it’s not human.

    0
    0
  92. jemon says:

    ala snang je nak wt pic cmni,pkai potoshop je

    0
    0
  93. betul lah tu .korang x nampak ke x de kaki tu . Perh seram siut

    0
    0
  94. yana says:

    pada ak sume nih xmustahil. ermm.

    0
    0
  95. fida rina says:

    tak mcm hantu pun…….hehehe

    0
    0
  96. fifi says:

    wahh..jgn sebarangan…

    0
    0
  97. Azizie says:

    x takut punnnn

    0
    0
  98. ah-cunnnnnya..... says:

    salam….
    kami mewakili pihak2 yg berkenaan, ucapkan ribuan trima kasih la cz korg ni byk nau idea smpaikan kmi pn xtau nk komen ape… wei korang..betul ke?

    0
    0
  99. emmm...tah la says:

    Nape,jgn ingat kat umah kosong,utan2,tmpat2 sunyi yg de setan n jin,tu la tempat mcm ni jin n setan suka sbb mereka la yg akan m’hanyutkan umat islam dgn hiburan dr zaman ke zaman,kerana mereka tau kelemahan bg kaum umat islam di malaysia…soo…renung2 la…

    0
    0
  100. zam says:

    cepat ar…nk tgk pic dekat..
    pic jauh nie xnmpk ar……

    0
    0
  101. Khairullah says:

    saya ada buat 2 minutes experiment about that ghost picture yang atas bumbung tu memang betul entiti atau hantu itu berada betul-betul atas bumbung dan itu bukannya penari FT itu… okey it’s totally real .. u all semua boleh buat andaian sendiri okey …

    0
    0
  102. Seeker.Ajl says:

    ZOOM MORE HERE

    0
    0
  103. hai mambang2 blala lalala…

    lorh korg ni photoshop pe kebende mmg asli klu edit sejauh maner pn de kesan keeditan yg berlaku hahaha leh lak melayu english;p

    tu betul lorh tu pocong ka pontianak…

    ntah2 yg menjerit2 xkehabisan sore tu yg outih tu kot ahukssss….;p

    0
    0
  104. zir says:

    Ajl 24 ni tema nyer zaman dulu2. hantu pun datang lahhh

    0
    0
  105. mayangsari says:

    dah audience terpekik terlolong, itu yang hantu nak enjoy sekaki tu….hu…..!!!lain kali buat konsert tu biar bagi salam dulu…!!!!ALLAHHUALAM

    0
    0
  106. puterasari says:

    ni nak bagi peringatan kt kita kot…Asyik nak raikan yang hidup,yang dah pergi langsung x de yang buat..he…….!!!!

    0
    0
  107. daklongg says:

    hantu pun…. nk kn hiburan.x kn hantu nk duduk dlm hutan je…….boring sepatutnye bagi die…je yg menang…..sbb die berani.aku rase yg tu die punya otai…sbb die nk pilih bebudak baru untuk buat elbum huhu……

    0
    0
  108. aku laaaa.... says:

    so boring n X logik la citer korang ni…
    kalo ni lah yg dikatakan takut aku taktaulah..
    tak menakutkan langsung..mcm kartun jer………
    wakakakakakakakakakakakkakakakakakakkakakakak

    0
    0
  109. zack says:

    ssungguhny i2 jga makhluk Tuhan…

    0
    0
  110. zarif8teen says:

    SALAM, sebbnrye org islam d’haramkan untuk melakukan kosert seprti ditiru oleh org luar barat. selalunya , nyayian , konsert , karaoke jamban . sekali gus dgn AJL . ia nye besar-bear punye konsert . tmpt2 begini dinggap tmpat maksiat srta selalu di kunjungi oleh mahkluk2 yg bermusuh dgn kaum adam . dengar la . saya harap taun ini tdak di langsungkan lagy konsert2 sebegini. sedangkan , siaran langsuung bacaan al-quran tidak sepenuh ini , tetapi di tempat yg di panggil maksiat ini yg sering dikunjungi , kpd umat islam yg di kasihi allah , selalu la adakan Pertandingan Pembacaan al-quran secara besar besaran . ada tuan2 dan puan2 tgok di pertandingan pembacaan al-quran terdapat mhkluk halus sebegini . wahai , umat islam . jgn la tdk percaya kpd syaitan bahawa syaitan ini ialah musuhkita . jady konsert2 begini sgt disukai dan disayangi oleh syaitan :) ) bhwa yg tau , di padang masya , sesiapa yg menari atau menyayi terlompat2 itu di padang masya akn menjadi seperti berok terlompat 2 . harap2 kamo semua berubah :) salam w.t

    0
    0
  111. simil says:

    mungkin hantu 2 nak jumpa kawan2 yg ade kat bawah 22222222….

    0
    0
  112. eira-z- says:

    btol kew too anto meh??

    0
    0
  113. snowMOON says:

    cheh…..*xtgk pon AJL*

    0
    0
  114. ana says:

    hm… xmau pcaya la….

    0
    0
  115. bonzer says:

    ni artis gunakan bomoh ni

    0
    0
  116. din says:

    dah macam phantom of the opera lak r..
    tapi ni phantom of the AJL. haha

    0
    0
  117. kembangkempiss says:

    quite scary…..tp betul ker?? mcm tak berapa nak real pown ada…..nyway…thnks la sbb sudi share..hanya yg mengambil gambar dan bnda yg diambil tahu apa yg sebenarnya…….hehehehhehehe

    0
    0
  118. shahgul24 says:

    jgn lupa kat dunia ni bukan manusia sja yg hdup byk lagi benda2 lain yg hidup dan byk lagi manusia tak tahu jadi beringat2lah kita semakin hampir ke akhir zaman..

    0
    0
  119. toksari says:

    bese la tu..saje je ddk atas..
    nk bagi korang beringat..
    jgn pakai baju sexy2..
    sedap dia dok kat ats tu skodeng..
    slmt xjatuh kalo x kalo kecoh 1 malaysia :))

    0
    0
  120. superman says:

    ala 0rg yg dtg kt ct0o pn cm hantu je aq tgk !!
    huhu.. nie sume mne bt0l la.. t0e sume stuntman faizal tahir.. depe msti la sedia awal tat atas t0e.. x knl wktu faizal wt sh0w bru dpe nk naek !!

    0
    0
  121. keroro says:

    antu tu nak buat jump stage tapi tak dilayan…malaysian la katakan :|

    0
    0
  122. ami says:

    yg ni tak len tak bukan pencipta blog nie yg teringin sangat raih publisiti dan populariti murahan..pada sesapa yg terasa korang nie dh takde keje len ke???

    0
    0
  123. hantu AJL says:

    cahaye lampu je tu…..mane ade hantu g tgk AJL…..apedaaaaaa~

    0
    0
  124. cpew2 says:

    yeke hntu….kot2 bnde lain….

    0
    0
  125. pemburu hantu says:

    yeke….ouh…awat x panggil ak..ade hantu kat ajl…ak ley fight skit gne kuasa supernatural huhuhu….ngomong hehe

    0
    0
  126. dunia says:

    kaki benda tu x jejak …

    0
    0
  127. dr.agon says:

    got antoo or not bukan nak insaf pun……. bila nak insaf 2012. sekarang semua leh uat. korang tengok ajl ke or tengok antoo. kalo tengok antoo, gi la umah antoo. hahahahaha

    0
    0
  128. hafiz says:

    seramnya……………….alah dia 2 peminat azad kot,2 yg dia muncul

    0
    0
  129. shaz says:

    hantu ke…???
    mcm bkan je…
    tp kalau btol pun,,biar kan je…
    sbb hantu pun nak tgk konsert
    gak…
    huhuhuhu…

    0
    0
  130. makhluk tuhan says:

    ape2 tah korg ni….
    ckp mmg r brani…
    klu dah depan mate nnti..
    baru korg tau..
    xtau nak bt pe nnti…
    bende tu sume makhluk tuhan..
    same cam kt gak… tu pasal mereka dicipta xnmpk..
    klu nmpk.. mmg sume pengsan xbangun2 r…
    so.. jgn nak ckp besar ek sume…

    0
    0
    • hiyakkk says:

      ko ni lg ntah ape2… dh diorg x takut lglaa bagus…lgpun ko sndiri ckp bende tu pun makhluk tuhan…so motif?

      hanya Allah sahaja yg patut ditakuti akan kekuasaanNya…

      0
      0
  131. super robot monkey team hyperforce go!! says:

    Banyak lagi antu2 kat bawah tu .. sampai antu kat atas tu lari balik … tak berani nak dok lelama

    0
    0
  132. sepat ronggeng says:

    die pun nak jugak layan jugak ajl 2…tiket dah beli,VIP plak 2…nak duduk kat kerusi audience x bleh nanti org lari…
    sebab 2 la dia dok kat atas…kesian dia…dah la harga tiket VIP mahal…

    0
    0
  133. Cicak says:

    ala tipu je kot…sje nk uat suspen je 2….

    0
    0
  134. Tarzan Malaysia says:

    hantu tu nak masuk tv .. die pun nak famous gak.. hahahaha

    0
    0
  135. darius says:

    hantu mari sebab nak g dekat orang yang tak semayam mgrib….dah tu ,kul 6 petang lagi ada kat situ…

    0
    0
  136. merah_tomato says:

    hah korang tgk antu pn dh x tkt pd manusia coz rmai manusia dh jd antu dh mcm sedara doang …….jd beringat2 lh…RENUNG-RENUNG KAN DAN SELAMAT BERAMAL

    0
    0
  137. muzammir says:

    hai semua.

    0
    0
  138. under18 says:

    PerIngataN…HAntu yg PAling MEnakuTkAn adalAh hAntu2 yg TErpeKik TErlOlong ,Memuja ArtiS2 kita 2….huhuhuhu
    tu la antu sebenarNya….

    0
    0
  139. fifa says:

    heheheheheheheheheheh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  140. 0O00O00O0 says:

    Tak yah nk acting 1st grader la..adobe la..edit la..paint la..flash reader la..tak yah nk poyo ngan bende tu sume..kalau hantu biarkan je la..takder pun kacau kite..

    0
    0
  141. hantu says:

    1 .lampu …
    .

    0
    0
  142. hantu says:

    memanglah..hantu pun suka kat ‘hantu’ yang tgh tengok ajl

    0
    0
  143. kucalana says:

    hantu ke tu?? harhar
    cbe korg tgok kt atas name klubbkid.com tu
    xke same ngn yg tu,,
    xkan ade due eko????
    huuu~
    cme yg atas tu xjelas sb dkaburkan ckit.
    ade due eko anto ke??????

    0
    0
  144. aman says:

    tumpang link….:)

    0
    0
  145. khairina says:

    maybe its like not really kat atas, could just be a reflection or something ?

    0
    0
  146. hai…mcm2…han2 kew 2???mmm…

    0
    0
  147. wawa(smkpm) says:

    btol er tuh pic antu???
    cam x leyh caye jer…
    tp seram gak ak tgok…!!!

    0
    0
  148. Anonymous says:

    are u sure that not ur tahi hidung? ;D

    0
    0
  149. mira ruhami says:

    tu lah org ckp smua tu MAKSIAT …..syaitan,jin n makhluk 2 halus memang suka benda2 cam tu….tak heran r klu antu pun nak enjoy…. dah musik tu hiburan dia….cuba baca ALQURAN mesti tak dak antu nk terbang2 n then lambaii2….cuba tengok pakain mlam tu…setan pon tergoda klu tgk….dah baca benda2 cam n insaflah ye….musik tu halwa tlinga setan bak kata ceplos pocong suka dgr musik…ALLAH MAHA PENGAMPUN wahai umat islam…jgn lalai….ingat kubur..munkar nakir tanya “MA RABBUKA” jangan jawab “MUZIKKA” SUDAH…MALAIKAT IZRAIL TUNGGU TIME JE NAK CABUT NYAWA KORANGG…INSAFLAH……

    0
    0
  150. mira ruhami says:

    MAAF LAH KLU KOMEN TU AGAK KETERLALUAN…apa yang penting kt sling ingat mengingati kan..smoga kt smua dilindungi dr maklukh2 jahat..AMIN..

    0
    0
  151. nenek yg gatal says:

    sapo la yg txde kojo ltak bende2 halus ni………………… dosa tau………

    0
    0
  152. iem azhar says:

    meremang blu roma ..

    0
    0
  153. putricempaka says:

    hantu?!!…xheran pun ada ‘benda’ tu kat situ..yela,tmpt hiburan yg sememangnya tempat syaitan,jin n makhluk halus……kesimpulannya,jgnla tasub dgn hiburan dunia ini….

    0
    0
  154. orang says:

    yg penting leh aje wat gna photoshop. nk wt faizal tahir jd hantu pn bleh aje..

    0
    0
    • pemburu hantu says:

      yeke….ouh…awat x panggil ak..ade hantu kat ajl…ak ley fight skit gne kuasa supernatural huhuhu….ngomong hehe

      0
      0
  155. aku says:

    xcukup ngan susuk n mandi bunga, bawak hantu plak… hehe

    0
    0
  156. may says:

    ni bohong tayul..ni smue nk name n pangkat..ni keje free mason..mrosakkn ank muda dn bgsa islAM 2 sdri..bwk2 ler g taubat..bnde 2 klu ade pon dtg cb tmpt 2 pnoh ngn dose dedah sne cni…mane islam 2 sdri..

    0
    0
  157. Jon says:

    laaaaa…. lampu je la, pihak media xde kerja lain, nk heboh2kan benda karut ni

    0
    0
  158. penguin says:

    haiyaaaaa…. ini semua orang arrr….
    manyak kecoh loooorrrrrrr…..
    nanti lu mati ar……..
    semua tanah juga……..
    sorang2…….

    0
    0
  159. budark kurea says:

    ny suma akibat mnusia zamn skunx yg asyik dgn dunia hiburn !! sembhyg x lgsg ! bila ditnya…x semptla..pela…
    mcm2 alsan yg dbri….! mungkin hntu 2 pon turut serta gn dyorg yg tepekik terlolong cm hntu !..kirenyew artis pon dlm klgn setn gn hntu jgkla !!

    0
    0
  160. Belly says:

    Mungkin Aizat panjat tiang atau mungkin patung kot.Kalau antu knp tak tunjuk dekat2.Knp antu ada waktu Aizat nyanyi dan knp Aizat menang dekat ajl.Kalau ye pun lain kali zikir lah banyak2.

    0
    0
  161. zach says:

    janji x kcau org kre ok la 2… ^_^ “

    0
    0
  162. hafizuddin says:

    HANTU PUN NOK DENGORR ORG NYANYI GOK TAPI X DOK TIKET SBBTU LA DIA LOMPAT ATAS TU SIAN DIA NSIB BAIK DOK JATUH

    0
    0
  163. hafiz says:

    ye rrr tue..sebenarnye dye nk intai makwe dye..tkt curang cari balak bru…..

    0
    0
  164. apa2 ajer says:

    alah si hantu pun nk berhibur gak.. dah lama duduk dalam hutan tu… boring agaknye.. pastu teringin nk hiburkan hati… so apalagi layan AJL laa.. nk duduk kt kelompok penonton kang ada plak yg kena histeria… so terpaksa laa duduk kt atas bumbung supaya org lain tk nampak.. hohoho

    0
    0
  165. unknown says:

    tu bukan hantu la,sume tu tahyul jeq..tngok pn dah taw,mcm silauan cahaya dari lampu jeq..aq rase yang kat bawah tu bwu hantu,terjerit2…

    0
    0
  166. yuluna says:

    marikita bertaubat setan pun join ko jerit telolong babi cendol mangkuk ayun mari bertaubat yaaa

    0
    0
  167. farah says:

    eeee , seram .. kalu fara dh pkir laen sblom snap uh .. huhu .

    0
    0
  168. wanqq says:

    erkkk…
    no comment but it is real..

    0
    0
  169. pinky says:

    saye pon biase nampak antu gak

    0
    0
  170. guahantu says:

    bangang sekalian..oooo..hantuu korang cbuk la ar.yang umat2 kat bwah 2 korang x cbuk pula.hantu..hantu la..yang kita ni akidah mcamna?

    0
    0
  171. aina says:

    takutnya antu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  172. pemburu yang diburu sekalian hantu says:

    kiter berkongsi alam dengan makhluk2 ghaib ciptaan-NYA

    0
    0
  173. pontianak yang gler hiburan….jenis2 artis2 x mndi wajib….campur ngan hiburan…lupa semayang…jadi la kau kalangan2 setan…taksub…dengar lagu herman tino lagi baikkkk…sebelum show semayang…sempat ke nk semayang???bek lu jadi peguam lg baguih dok ada…..

    0
    0
  174. ika says:

    laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
  175. lulu nina says:

    ritu penah jadi macam nie sekali…bila diteliti betul cuma lighting sajer….tapi pic nie tak tawu la betul ker tak hanya tuhan jer tawu….ader 1 hantu kat atas…kat bawah pon beribu2 hantu terjerit2 dah macam kena histiria..

    0
    0
  176. eiyla says:

    haha…….hantu tgk show….gempak sihhh

    0
    0
  177. eiyla_sci says:

    saja kowt wat gimik

    0
    0
  178. adila says:

    COWY ARH LAU KOMeN 2 KsAR SGT…CoWy ERk..

    0
    0
  179. ????? says:

    By a long shot, one of the best article l have come across on this valuable subject. I quite go along with with your assumptions and will thirstily look forward to your future updates.

    0
    0
  180. Tanna Schupp says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  181. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

    0
    0
  182. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0
  183. baby says:

    haish… seram doe!!!

    0
    0
  184. loser not says:

    entah2 tu antara pelakon hantu mak limah balik umah kot…tapi x diterima,jadi dia nak bunuh diri,orang wat tak tau je…korang jahat la…

    0
    0