Written by Bella | October 5th, 2016

Selepas meraih jumlah penonton dan peminat yang tinggi, program Gegar Vaganza diteruskan lagi untuk musim ke 3.

Hari ini bertempat di  Trec KL, Jalan Tun Razak, pihak Astro telah mengadakan satu sidang akhbar untuk mengumumkan senarai penuh peserta Gegar Vaganza 3.

Seramai 6 orang penyanyi lelaki dan 6 penyanyi perempuan telah pun dipilih melalui satu sesi ujibakat.

Berikut senarai peserta Gegar Vaganza 3 : –

  1. Ameng Spring
  2. G-Mee Screen
  3. Razis Ismail
  4. Rem
  5. Shidee Data
  6. Zarul Umbrella
  7. Azharina
  8. Elly Mazlein
  9. Intan Sarafina
  10. Nora
  11. Siti Sarah
  12. Zur Eda

Nabil Ahmad dan Jihan Muse masih lagi dikekalkan sebagai pengacara dan Dato Haji Ramli MS dan Dato Khadijah Ibrahim juga masih kekal sebagai juri tetap.

Gegar Vaganza kali ini bakal bersiaran secara langsung dari Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) di saluran Astro Ria dan Ria HD pada setiap hari Ahad, jam 9.00 malam bermula 16 Oktober ini.

34 responses to Senarai Peserta Gegar Vaganza Musim Ke 3 Telah Diumumkan

  1. cinta says:

    Eh..aritu bukan eriya ke Asrtro nafikan senarai peserta GV3 yang tersebar kat suratkabo..ceh~~

    0

    0
  2. Akulah lelaki itu says:

    Semua sendu, sekian

    1

    24
    • Anonymous says:

      ko lagi sendu asyik jilat pepek ajer otak pun sendu. dia orang tu semua suara lebih power dari si ayda jebat ok.

      13

      0
  3. Saper2 je la says:

    Nora dh elok berhijab pn nak masuk gak program gini…adehhh

    5

    17
    • Cik yong mak ko says:

      Nie flatform tuk dia blik tuk ketengahkn bakat dia.. Slama nie nora antara penyanyi yg punya imej bersih. Tkde gusip2 cintan cintun, dedah sna dedah sini

      51

      0
    • Bajet bagus sgt says:

      Abis tu yg bhijab musim 1 & 2 sh zarina, ct ndiana, azian mzwan sapuan x pula ko ingat? Kalo dh dikurnia bakat suara, apa masalah ko??

      30

      0
    • Anonymous says:

      sebenarnya aku nak cakap macam ko jgk tp aku nak mention jela..kenapa tudung nora mcm dah singkat..hr tu nmpak dlm tv dh nmpk tetek..bkn ke dlu dia pakai labuh tutup dada.. masuk gv ni konfem la over acting ikut lagu..erm

      2

      2
    • buntal says:

      tak de masalah la.. siti nordiana pun sama juga kan..

      0

      1
  4. 90s girl says:

    Siti sarah for the win!

    43

    0
  5. Anonymous says:

    mcm sama dgn yg tersebar hari tu jer…ahh poyo jer menafikan..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    maya takde ke? hari tu kemain promote maya

    8

    0
  7. mawar GST says:

    Zarul! hensem nak mapuihhhhhh

    4

    2
  8. chingg says:

    saingan hebat Siti Sarah Azharina Nora.

    18

    0
  9. Anonymous says:

    Bosanlah aku dgr ‘all the best to you’ dr datuk keti tu..xde ayt laindaa…

    3

    0
  10. Kamal says:

    Rem and siti sarah suara best! Akhirnye masuk jugak gak sarah… Tunggu elyana je ni masuk. Kikiki

    17

    0
  11. Anonymous says:

    Aming, suara paling power.Menang nanti jangan jadi macam mamat exist dah ler.

    7

    4
  12. Anonymous says:

    siti sara,nora,azharina

    10

    0
  13. Tomon says:

    Siti sarah,nora & azharina. Lgi bgus klu setiap minggu ada tema lgu yg akn diberikan utk semua artis. Cthya balada smua akn nyanyi lgu balada mggu seterusnya pop, jazz dll. lgi best kalau ada ada minggu artis d kehendaki nyanyi lagu “mat saleh” kta tggu komen juri.

    8

    0
  14. me says:

    semua penyanyi ok je tu..mana2 pun xpe & ok..
    abg razis ismail…lama betul menyepikan diri. mesti ada yg rindu. tak buat come back pun xpe..at least masih ada penerbit atau penganjur utk mnjemput razis ismail ni
    apa2 pun boleh tgok abg razis ismail..
    suaranya lembut je..orgnya manis…

    4

    0
  15. Anonymous says:

    yelah kenapa pulak nora..kan dia ni banyak keluarkan album dakwah. kenapa pula nak masuk gv…nak bawa lagu apa yek….klau nak berjoget tak sesuai kot….

    3

    3
  16. Anonymous says:

    aku bkn nk pertikaikn nora ad masuk…bkn ke slma ni nora wat lagu pn y brunsur dakwah…so mcm x kna la klau dia ad masuk GV ni..pd aku y leh juara siti sarah kot…

    10

    0
    • Minat GV says:

      Tu la kan. Lagipon Nora ni dah masuk kategori legend. X dinafikan vokal dia mmg power. Zur Eda pon sama. Yg lain2 tu kira okla. X sabar rasanya nak tgk GV ni. Sure best tgk penyanyi2 yg ada kualiti vokal ni.

      6

      0
  17. abc says:

    mungkin yang berpotensi jadi juara… kalau tak wan aminuddin …mesti ameng spring

    2

    1
  18. jamalihashimi says:

    peh..walaupun sikit frust Zamani Slam xda..tapi..ada mada peserta yg mmg taraf konsert punya level…Nora vocal n control power..Siti Sarah mmg vocal sedap..Zarul nyanyi lunak..xtau la kalau faktor umur bagi efek sgt ka x

    4

    0
  19. kecik says:

    intan sarafina pun ada? hm..

    0

    1
  20. Anonymous says:

    siti sarah boleh menang…suara dia best…auww…auuww…auww…auuwww…auuwww…

    10

    0
  21. FT says:

    nanti ade la darling sana darling sini, krim salam dari situ dari sini leh dato kat.

    2

    0
  22. Anonymous says:

    Artis dangdut takde plak ye. tetiba tringat nek sheeda dangdut haha

    1

    0
  23. monika says:

    alaaa apsal raja ema x tersenarai GV3 ;(

    1

    0
  24. Anonymous says:

    Kalau ada Liza Hanim lagi syiokk..

    0

    0
  25. Ajuune says:

    Tkda elyana ka….

    0

    0
  26. jew says:

    KENAPA TIADA ZAMANI, JAMAL, SALEEM????

    0

    0