Written by AbangNara | May 6th, 2015

Selfie sememangnya satu norma dalam kehidupan masyarakat kita sekarang ini. Dalam kapal terbang selfie, bangun pagi selfie, nak pergi kerja selfie. Namun apabila selfie sudah sampai ke tahap bilik tidur seperti yang dilakukan oleh Ekin dan Yazer, sudah tentu ia tidak manis dipandang. Akibatnya, pasangan suami isteri dihentam teruk oleh para peminat.
ekin selfiWalaupun Ekin menjawab kritikan para peminatnya dengan menyatakan ia bukanlah gambar lucah atau aksi yang melampau, namun sesungguhnya ketahuilah ada perkara yang kita tidak boleh kongsikan walaupun sudah bersuami isteri. Abang Nara rasa kalau fikir logik pun boleh tahu yang bergambar atas katil dengan pasangan masing-masing akan menimbulkan kontroversi. Tak gitu?ekin selfiekin selfi

Secara jujur, kata-kata para peminat yang mengkritik pasangan suami isteri ini ada betulnya. Tak ada nak jeles-jeles. Cuma memang gambar ini kurang manis ditonton oleh orang ramai. Bak kata orang tua-tua, perkara dalam bilik tidur, biar dalam bilik tidur. Jangan dibawa ke luar. Tak gitu? Apa pandangan anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

75 responses to Selfie Dalam Bilik Tidur, Ekin & Yazer Dihentam Peminat

  1. Anonymous says:

    memualkn.. mcm dorg je bole buat.. batak sgt ke dpt tido skali… smpai nk upload gmbr dlm bilik tido…

    0

    0
    • dafi gayah says:

      mereka ni masih relevan digelar artis kah? mual dan loya…nak komen pun tak kuasa.

      0

      0
      • mutiara says:

        geli weh tengok gambar tu..
        berkelubung dengan selimut..sorang tak berbaju..
        ishh..dunia akhir zaman..
        bila ditegur menjawab..
        dah lame sangat kena peram..inilah cara nak up balik ye..muallll sgtttt

        0

        0
      • WAWADUH says:

        manusia akhir zaman, dah terang2 buat salah nak pertahankan lagi………..
        sado laki u, geram mak noksss !
        taik …

        0

        0
    • Anonymous says:

      baru lepas main tu………….tu pasal happy nak berselfie bagai. besok ambik selfie pulak gambar dalam jamban, tengah berak atau berus ketiak kalau orang condemn dia, dia akan cakap suka ati akulah……

      0

      0
    • zuanzuan says:

      dulu cium bini masa live show is halal toyibba, now tunjuk pic bermesra atas katil suami tak pakai baju dan bini pulak berselimut show kat public? mmg desperate housewife.

      0

      0
    • Norhafiza Md Noor says:

      BODOH RUPANYA SI EKIN NI GIGIH BACKUP DIRI PADAHAL SALAH DIA,BANGANG,APA LAGI UOLSSSSSSSS JOM LAH SERANG FB DIA,

      0

      0
    • Anonymous says:

      abestu drama kt tv pon ade berlakon di aksi ranjang x kene hentam lak? ni laki bini yg sah pon kene hentam.. hahahaha.. lawak2

      0

      0
      • mutiara says:

        yg tu pun kena gak..takde pengecualian..

        0

        0
        • batu giling mata julin negok ... says:

          Hukumnya haram dan berdosa 1. Buka aurat 2. Menimbulkan fitnah 3. Tambah dosa dirisndri dan org lain melihat mrk…. dek oiiii . Smoga couple ni bertaubat. Allah swt shj penerima taubat & Maha Pengampun.
          Bersangka baiklah .. mrk khilaf. Mungkin terlebih xcited. Baru nak blajar hidup somi istri agaknya. Esok lusa sedarlah dgn kesilapan mrk tu.
          Klu kat filem , drama , live depan org ramai dan sewaktu dgnnya … HUKUMNYA BERDOSA DAN HARAM TERMASUKLAH SUAMI ISTRI ATAU BUKAN MAHRAM lg la teruk. Rahsia dalam bilik tutup rapat2 …

          0

          0
      • Bengang says:

        yg tu pn dh kena hentam.. ko je xtau…

        0

        0
      • zuanzuan says:

        tue pun kena hentam sampaikan produser & pengarah buat kenyataan: pihak kami menggunakan teknik camera yg canggih cgi & tgi. ko aje tak tahu sbb ko tak signup internet unlimited, so ketinggalan zaman

        0

        0
      • gayah gebu says:

        nampak sangat kau ni ekin, backup diri sendiri.. boooo . kesian gayah tengok kau.. hahaha

        0

        0
    • mak jemah says:

      hek eleh, aritu sazzy falak pun buat takde pun korang kecohhhh, sama gak tahap kebodohan n kehodohannya..bluwekkk!

      0

      0
  2. aku says:

    x sangka…bongok

    0

    0
  3. jenny says:

    Stupid is as stupid does. Such a pity your legacy will be inheriting your type of genetics. By the by, the Internet never forgets. Saudara-mara, sahabat handai serta Cucu cicit keturunan, especially, can enjoy their genetics source of stupidity too.

    0

    0
    • Anonymous says:

      nanti dah tua malu sendiri nampak gambar ni masih pat internet………….

      0

      0
  4. safiq copot says:

    kalo hadap sgt nak kan perhatian..
    baik ko amik gmbr tgh main je..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    aku yg dah bernikah ni pun tak ade terlintas nak bgambar upload cam ni..aku tgk gambar dua org ni terus rasa apa yg aku makan tgh hari tadi nak tkeluar balik oiii..sumpah menjengkelkan !!

    0

    0
  6. pinana says:

    laaa gambo ni upenya… malu jgk aku tgk.. ekin.. sblum upload pape gambo.. pk la baik buruk.. lagi2 ko da pegnen skrg.. cer muhasabah diri.. gambo mcmni ko upload menunjukkan ko ni Seorg yg BATAK LIKE secara tak langsung.. ok tq

    0

    0
  7. sheila says:

    Gambar mcm ni tak sepatutnya di upload utk tontonan umum, walau dah suami isteri, walau bukan gambar lucah. Simpan utk sendiri sudah. Kita tengok pun terasa malunya. Tak paham mcmamana Ekin & Yazer boleh tak rasa malu.

    0

    0
    • Kristal Biru says:

      yazer ada adik or kakak nama sheila.. ko ke orgnya.. tlg nasihatkn sket.. buat malu keluarga je..

      0

      0
  8. tasya says:

    rilek smua.. artis sendu cmni mmg memerlukan sesuatu utk tonjolkan diri semula…xpe… kita bole tmgk muka org.. yg baru kena sondol…

    0

    0
  9. ahkak puaka says:

    KALAU AKU LA POST GMBR CMNI WALAUPUN DGN LAKI AKU, DAH LAMA ARWAH ATUK AKU SUNDALKAN AKU. SDGKN MS ZMN AKU KECIK2 AKU PAKAI SKIRT PUN DIA DAH MRH. NI KAN PULAK AMIK GMBR SELPI MCM NI. SHAME ON U EKIN & YAZER. BRAINLESS!

    0

    0
  10. Pening lalat says:

    Pening…..pening…tgh bahgia selfie di mana2…

    0

    0
  11. Anonymous says:

    dua2 bangang sebangang2……maruah letak kt tapak kaki….laki plk x tau jaga maruah isteri…

    0

    0
  12. Miss Bunga says:

    Leps ni keluar laaa statement artis bodoh ni Minta maaf … ehhh geli aku tgk smpai dlm bilik nak tujuk kat orng ramai !

    0

    0
  13. Kristal Biru says:

    Fikirlah apa perasaan ibubapa n keluarga yg lain bila tgk gmbr2 mcm ni.. jagalah MARUAH ANDA dan MARUAH MEREKA..

    Menyedihkan..

    0

    0
  14. Peliks says:

    memang sesuai lah korang berdua.. dua dua otak dangkal lagi pendek..

    0

    0
  15. bluberry says:

    baru lepas romen , puas ter amat. nk tnjk kt dunia nikmatnya mlm pertama…
    phuiiii

    0

    0
  16. mimi says:

    Nunjuk tengah bahagia SANGAT… jgn buat lagi mcm ni lain kali ye….

    0

    0
  17. kokiah says:

    entahla…aku nk muntah tgok gmbo ni..kot2 la selfie ats katil ni m cm angelina jolie ngn brad pitt..muke so sexy la kot…yg ni mcm jamban uma aku je..muke serabai..yg laki bdan dam mcm bapuk pencen plak..plis la weh

    0

    0
  18. iii says:

    ni pukimak

    0

    0
  19. cik piNgu says:

    gambar rodoh ngn laki dia pemain bola sepak kat bilik tidur wif anak dia tu, kena hentam dop? ke dimaafkan sb ayu btutup badan?

    0

    0
  20. anon says:

    ni semua creta tak sudah-sudah…sama mcm cium mulut oleh johan ozlynn.
    dorang gigih pertahan diri sbb sah laki bini…ni pun sama punya creta depa dua ni yazer ekin jugak laki bini, kenapa masyarakat menghentam??? kenapa tak menyokong mcm creta johan ozlynn??? Sbb popular???
    ADAB…wpun korang dah halal, tak kira popular atau tidak…ADAB jangan dibuang!

    0

    0
  21. Anonymous says:

    lebih kurang perangai si yana FMC jugak diorg dua ekor ni..dah buat salah tapi ego cakap diri tu betul

    0

    0
  22. Anonymous says:

    apa rasionalnya gambar sebegini di upload di laman sosial?

    0

    0
  23. TakPelikPun says:

    Gambar ni kena bash sebab laki tu gemok hodoh je. Hmm.

    0

    0
  24. Mngucap says:

    Diorg x pkir pjg lh..sy tgk pn dh blh trbyang2 pe yg diorg wat mlm td..bla bngun tu clik smbil trsenyum puas.ekin,klu blh dlete lh gmbr ni.xkn ko hrap org wish thniah pas tgk gmbr ni.samdol btul.

    0

    0
  25. wanazmi says:

    Kalau x amik gambar gitu orang x kenal le depa. X malu btul, nk up nama sanggup gadai maruah n apam. Diorang ni x de nilai la dlm industri ni. Menyemak je.

    0

    0
  26. bijan says:

    motip diorang nak tgkap gambar dlm bilik tidor?nk tunjuk cadar ngn selimut baru ke?

    0

    0
  27. Lara says:

    Yang artis sejuk sejuk beku dengan gambar bilik kelaminnya.. yang belajar kat london dengan child porno nyer… haishhhh makin advance orang2 kita.

    0

    0
  28. tahppetah says:

    artis sendu nk raih populariti.ko nk amik gambar naked smpi 100 x ngn somi ko pon silekan tp perlu ke share kat public??akai ade akai??tp besela ungkapan kegemaran ramai rakyat malaysia…’biarla dorg somi isteri dah sah..org luar jgn msuk campur”..smela mcm kes comolot aritu…ungkapan yg sme gak..xpela..dorg somi isteri…puiiii…pastu si ekin ni belagak pandai menjawab ble kne tegor.smela mcm kes johan n ozlynn comolot..artis malaysia sume sme..xley ditego ckit mule melenting…pstu ble xde point nk jawab blek tros block peminat tu..padahal peminat tula yg vote ko siang malam nk bg ko mng awards..kesian sang peminat…kesiaaannnn

    0

    0
  29. sukati dia laarr says:

    hahaha.. nampak sgt pengomen2 kat sini mangkok… kalau dlm filem yg duk berpeluk bagai… baring atas katil sama2… cium sana cium sini… korang x sentap plak.. sukati dia la ngoiiii..

    p/s: ramai gler jd ostad dgn ostazah segera…. phuiiiiii

    0

    0
    • anna says:

      Dlm islam ada adab2 perlu d ikuti..klau ekin n yazer ni kafir org x kisah la lantak la dia nak buat apa.. patut la org kg ko pon ita malas nak undi ko ekin, kambangan rupanya minta puji.. siti nurhaliza pon xda tunjuk gambar mcm ko ni…

      0

      0
  30. mojo says:

    Apasal berselimut..bogel je la terus.diaorang kan bukan islam.apa salahnya.acacah sweet kunun.

    0

    0
  31. rin says:

    org skg ni bnde kelamin pon nk heboh bgtau org luar tu knpe.. bia simpan sdri je la.

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Keluarkan entry ni boleh tak nara…..nak scroll citer lain terpaksa lalu kot gambar nih….loya laaa…..eh bukan laki ni ke yg marah org hina keluarga dia miskin….baca sepintas lalu je tak ingat sape..

    0

    0
  33. mawarberduri says:

    Ya Allah kau tunjukkan lah mereka ke jln yg kau redhai…aamiin.

    0

    0
  34. cik tata says:

    Akak rasa kursus kahwin perlu dikaji semula. Jangan hanya pergi kursus sebab syarat nak kawen, lepas tu lupa habis apa ustaz cakap. Akak doakan 2-2 orang manusia ni diberi hidayah dan petunjuk supaya di kemudian takde lagi gambar mcm ni…

    0

    0
  35. Beautiful Norra says:

    siapakah Ekin & Yazer…?? artis sendu nak raih populariti…puihhh…ok next…!!

    0

    0
  36. ekin says:

    motif die upload gamba cenggini? die expect orang nk tulis ‘omg, sweetnye korang’, ’till jannah?’

    0

    0
  37. joyah sport toto says:

    Dia ni nk tunjuk set cadar beli masa jakel wat sale ari tu. Mana tau untung2 dpt jd duta jakel utk raya akan dtg ni sementa job x bape nk kencang sejak kuar af. Yazer please la…. body dh mcm ayam golek. Mmg mual

    0

    0
  38. peminat AF jadi BF says:

    aku harap sangat2 nanti ekin & yazer buat video dorang tengah jimak pastu sebarkan……seronok tu sambil melancap yooo……

    0

    0
  39. weng weng says:

    SENIMAN !!! buatlah garis panduan bagi artis supaya tidak melampaui batas dalam mempamirkan keaiban sendiri…

    0

    0
  40. ain says:

    GAMBAR TGH MAIN ADA TAK? NAIK TGK PEPEK KENA SUMBAT BATANG .ADA TAK? ..I GIAN NAK TGK

    0

    0
  41. adudu says:

    ini lah salah satu keburukan laman sosial skang. dulu benda2 macam ni takde pun. sekarang semua benda nak post kat ig/fb/twitter tanpa berfikir panjang.

    takpe, tegurlah secara berhemah, sebab manusia memang tak dapat lari dari kesilapan. lagipun akal orang muda kan, nak nak lagi tengah bahagia kawin. tu yg jadi macam tu. hehh.

    yg menghentam pun, agak2 la kalau abang, adik, kakak ko yg upload gambar camni. mesti korang tegur elok elok kannnn. hehe. peace.

    0

    0
    • Padayappa says:

      Xde makna nk ckp elok2 la..
      Kalu abg kakak ak upload video cmni
      Aku penampor cukup2…

      0

      0
  42. nana says:

    jangan salahkan ekin saja..maybe dia tengok contoh artis lain..macam zaman che ta honeymoon ada juga kan bergambar atas katil cuma sipi2 je

    0

    0
  43. fifi says:

    rakyat msia,,bila laki bini bcium bambar,,kena hentam,,,tp bila jantan betina yg xdak ikatan apa2 buat status upload pic bcium bagai ,,korg komen ohh sweetnya,,,bahagianya,,untung la dpt pakwe romantis,,,RANJAUUUUU

    0

    0
    • cik tata says:

      Dik fifi, yg komen sweet, bahagia dan seangkatan dengannyer selalu spesis yg sama. Kita menegur bukan nak mengaibkan, tapi nak si pelaku sedar apa yg dia buat salah, dan yg melihat tahu apa yg dilihatnya tak boleh dilakukan. Teknologi sekarang ni merosakkan minda… ok lah, akak nk kira stok kismis minda, igt nak bg percuma dengan retis bimbo ni semua supaya sel-sel otak berhubung. Okbai!

      0

      0
  44. Che Sue says:

    Aku confius jap…ape bagusnyer kong pic dlm bilik tidur niey? kalo yg dh berumur n dh kawen pun guna media sosial tak pakai otak apatah lagi nk didik anak remaja…adoiai ckp bang**g kang marah pulak.

    0

    0
  45. anti bodoh says:

    Nanti dah bercerai minta ihsan sesiapa yg simpan gambar ni supaya memadamkannya.

    0

    0
  46. lily says:

    perghhh rare betul. manusia sudah hialng rasa malu dan suami isteri sudah tak reti nk jaga aib rumahtangga. mana kamu letakkan maruah kamu berdua??? apa dangkal sgtkah ilmu agama didada. nauzubillah

    0

    0
  47. NALIYA says:

    yg spesies laki bini camni,show off berbikini,pergi berendut dgn bf smpai luar ngara konon2 bodyguard xda plak owg langgar smpai mati. meluat aku!

    0

    0
  48. chempaka adilla says:

    Smua org tau kamu laki bini.. tak bmakna kamu blh upload gambar dlm blik sukati utk tontonan umum.. malu la kpd ALLAH klu pn tak malu pd org lain.

    0

    0
  49. Anonymous says:

    klu xnk org kutuk jgn le hupload utk org tgk..dh ksi org tgk, org kutuk, nk melenting plak…npe, ko bajet org akn komen yg sweet2 jerk la erk??truk sgt dh retis skg ni…hurmmm

    0

    0
  50. Anonymous says:

    Mcm dh biase buat je before kawen.. aku yg dh kawen berthun2 ni pon amek gambar malu2 lg..even dh anak 2..so paham2 sudah

    0

    0
  51. DIDIE says:

    Tak paham la….Mereka berdua nak jadi the next Alvin and his girlfriend yang memalukan rakyat Malaysia..?…Pleassseee..la…the only thing saya boleh tengok dalam gambar Yazer and Ekin is..someone yang tak educated and tak bermoral…

    0

    0
  52. Aku hairan sungguh says:

    Aku hairan sungguh, mengapakah blog ini menyiarkan komen-komen ‘bangang’ (seperti kata sesetengah tukang komen tu) itu hah? Untuk apa? Untuk memperbanyakkan dosa, dosa untuk pengomen-pengomen dan berlebih lagi ialah dosa untuk pengendali blog ini. Komen-komen mereka semuanya komen-komen kafir. Lepas itu diheret pula ugama Islam di dalam komen kafir mereka itu. Yang tak ada, diada-adakan. Yang tak nampak mereka zahirkan (oleh pengomen-pengomen kafir tu lah). Aku hairan sungguh mengapa mereka memaparkan kebodohan dan kekafiran diri masing-masing. Menghentam, memaki, mencela, menggunakan kata-kata kesat, memalukan orang, membuat tuduhan palsu dan macam-macam lagi kebobrokan yang dilontarkan, itu semua bukan ajaran Islam. Pernah Nabi memaki hamun, mencerca, menghina atau apa sahaja yang memualkan terhadap orang-orang yang berkelakuan tidak senonoh walaupun ada masanya mereka mencederakan baginda? Tidak pernah dan itu adalah ajaran Islam. Hanya kaum Shiah yang berkelakuan biadap seperti yang kamu lakukan ini. Dan Shiah bukan Islam! Lalu kamu semua melaksanakan ajaran Shiah. Bukankah kamu kafir jadinya? Hendak menyedarkan orang bukan begini caranya. Janganlah kamu menjadi kadam-kadam Syaitan. Nanti Neraka Jahanamlah akhirnya tempat kamu! Aku tak akan jengah lagi blog ini. Takut terpengaruh dengan ajaran Syaitan. Cukup hanya sekali.

    0

    0
  53. kuakukaukita says:

    dorang nak tunjuk katil baru dorang beli la tuh kih kih kih

    0

    0