Written by AbangNara | July 20th, 2010

rozita che wan seksi

Nampaknya sorang demi sorang pelakon Malaysia dah nak retired daripada dunia lakonan. Nampak sangat tak boleh nak carik makan kat industri kita nie. Que Haidar dan Rozita Che Wan kedua-duanya pun nak berhenti berlakon sebab nak tumpu perhatian kepada perniagaan masing-masing. Que Haidar tak tau lagi dia nak berniaga apa, tapi kalau Rozita Che Wan rasanya berniaga bulu mata palsu.

Dan kepada para Dato’- Dato’ di luar sana yang menaruh minat kepada janda kedua terhangat Malaysia(sekarang status janda terhangat dipegang oleh Maya Karin), jangan risau sebab RCW berhenti berlakon bukan sebab nak kahwin. Untuk pengetahuan, RCW sekarang dah ada kekasih hati yang bekerja di Singapura. Single mingle lagi.

Kesian jugak kami sebenarnya kat pelakon Malaysia nie. Kalau pelakon Hollywood sekali berlakon boleh dapat puluh juta, pelakon Malaysia nak dapat puluh ribu pun payah kot. Itu tak kira yang kena kaput dengan produser yang buat muka tak reti nak bayar pelakon. Nampak sangat industri lakonan negara kita masih di bawah takuk yang tak boleh dibanggakan.

Apa-apa pun all the best buat Que Haidar dan Rozita Che Wan yang nak berniaga pulak lepas nie. Rancang elok-elok supaya boleh minimumkan segala risk nanti. Sekali lagi, all the best ~~

P.S: Dari korang leleh air liur tengok gambar RCW tue, baik korang leleh tengok gambar kereta Pak Arab nie. Marvellous ~~

41 responses to Selepas Que Haidar, Rozita Che Wan Pun Nak Berhenti Berlakon

  1. mayrien says:

    ehehe..orenje..

    0
    0
  2. BumbleBee says:

    x kisah laa…janji halal~

    ketat pulak baju oren tu yer~

    0
    0
  3. lobak says:

    alah…..comfirm berniaga tak jalan tup..tup diorang ni berlakon balik…pastu bagi alasan rindu kat dunia lakonan la……nama pun pelakon..

    0
    0
    • secret says:

      CANTIK LH DIA NI..WALAU STATUS JNDE TP pehhh meletop lg..

      0
      0
      • babyface says:

        ha’ah…die memang cantik,peramah lak 2…pinggang die macam kerengga..2 ari die datang hotel tmpt baby keje..mase 2 de function Kosmetik AVON..ala diekan duta AVON….Xkekwat…suke die bab xsombong…

        0
        0
  4. jaga body betul..

    0
    0
  5. haza says:

    rezeki masing-masing

    0
    0
  6. elya says:

    kt hollywood mkin tua mkin mhl byrnnye.. Xpela jnji hapi dn murah rezeki nnti.. Ske sgt lakonan rozita dlm aku trima nikahnya..

    0
    0
  7. Norulhuda says:

    she’s gorges

    0
    0
  8. sis says:

    alah x dpt lah nk nengok lg kiah pekasam

    0
    0
  9. Zaza Muhammad says:

    elok gak berniaga drpd berlakon..

    0
    0
  10. putry sarah adlyeeyana says:

    yupsss..bisnes paling best…..

    0
    0
  11. SWEET says:

    KENAPA RCW NI NAMPAK TUA

    0
    0
    • juli says:

      mmg dia da tua pn. umo da dkt 40 thn. klu tak mekap lg nmpk tua. nmpk sgt kedut kt muka. by the way ok la kan? dr cucuk sane sini. cam anita sarawak tu. tegang semacam je nengoknya.

      0
      0
  12. cili says:

    oklah nk benti pun dr org awam tengok peha u yg gebu tuh sampai nk terkeluar biji mata. wat dosa. dosa dr u n utk u n org len.

    0
    0
  13. basshunter says:

    jgn esok2 ade lik muka kt tv sudaa…hehehehe

    0
    0
    • x tahu says:

      yelah.. mcam artis tu,… ckp dah x nak nyanyi.. tapi smpai ari ni asyik buat kuar album.. ckp tak serupa bikin.. gimik semata

      0
      0
  14. soundbass says:

    ermm…walaupn janda,mmg bergetah g…pandai RCW jaga badan yer..heheehh

    0
    0
  15. arra says:

    walaweh..
    cantik ar dia nie wlpun da b’umur..
    HEHE

    0
    0
  16. mantap…
    berkesannn…
    dan,utk andaa…
    heheheee..

    0
    0
  17. shy says:

    minah nie memang power la .. huhu.. aku memang minat,.. body memang mantap..wakaka…dapat bini camnie sorang memang best… :p

    0
    0
  18. aries_april says:

    cntk…

    nk bka bizz mulu mata ke?

    0
    0
  19. emilda says:

    tgk tangan die..da kua urat2..mcm org tua..
    rmbut cm rmbut palsu..
    die ni makeup lebey la…mcm berat je nak bwk kepala tu..
    huuhuhuhu…ngan mata nye lagi makeup x nak kalah..

    0
    0
  20. beliau patut menumpukan kerja2 di dapur pulak

    0
    0
  21. Capri says:

    bagus la berenti. kurang sket seksa mata tgk si RCW ni. jadilah isteri yg tak menambahkan dosa suami.

    0
    0
  22. lulu says:

    elok la tu..sampai bila nak berlakon ,kalau hollywood star tu ok jugak ,masuk milion2..ini malayood tak sampai kemane..last2 sengkek dihari tua ,anyway all the best to RCW and also QUe …..good luck!!!!

    0
    0
  23. KAK KAK says:

    SYUKURLAH……DAH NAK BERHEMTI BERLAKON.
    MOGA CIK KAK DPT MENJLNKAN BISNES DGN BAIK.
    KERANA DLM MANIS BANYAK PAHITNYA…..DUNIA ARTISKEBURUKAN LG BYK DR KEBAIKAN

    0
    0
  24. kawin je cepat

    lagi elok

    hehe

    0
    0
  25. bile2 tgk lame2 perasan yg rozita nampak tua…hehe

    0
    0
  26. kutubabicomel says:

    die ni dr dulu kata nak benti.. x benti2 pun..

    0
    0
  27. elok kawin je cepat2…abis cerite tutup buku

    0
    0
  28. […] Selepas Que Haidar, Rozita Che Wan Pun Nak Berhenti Berlakon (38) […]

    0
    0
  29. porno izle says:

    This is actually my first time here, really nice looking blog. I found so many interesting things in your blog especially it’s discussion. From all the remarks on your articles, it appears like this is really a very popular website. Keep up the great work.

    0
    0
  30. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So nice to search out someone with some unique ideas on this subject. realy thank you for beginning this up. this website is one thing that’s needed on the internet, somebody with slightly originality. useful job for bringing something new to the internet!

    0
    0