Written by AbangNara | January 19th, 2010

scha awal linda

Adoi. Makin naik menyampah pulak dengan kisah cinta 4 segi diorang nie. Mula-mula dulu bolehlah terima lagi, tapi dah lama-lama macam nie, naik muak dah. Dah clash tue sudahlah, jangan nak ungkit sapa yang salah. Bak kata Dato’ Siti Nurhaliza, biarlah rahsia. Jangan nak point finger kepada orang lain.

Sekarang nie Linda Onn, Scha dan Awal Ashaari dah jadi bestest friend dah. Buat aktiviti dan melepak pun sama-sama. Baguslah macam tue. Tapi bak kata Fahrin, berkawan biarlah ikhlas. Jangan ada udang di sebalik batu. Dan kami percaya Linda, Scha dan Awal sememangnya dah matang dalam berkawan. Buat Fahrin pun, janganlah terlalu buruk sangka kepada orang lain.

Kepada mereka berempat nie, kami sentiasa doakan yang terbaik. Kamu semua ada masa depan yang cerah. Nasihat kami janganlah menggunakan kisah cinta tak jadi ini untuk mendamba populariti. Peminat sekarang sudah pandai. Kami tak suka cerita murahan macam nie. Serlahkanlah bakat anda dan pasti kami akan terus menyokong.

Sebagai penutup, nikmatilah gambar-gambar Linda Onn, Scha Al Yahya dan Awal Ashaari melepak bermain ATV baru-baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

scha awal linda

scha awal linda

scha awal linda

scha awal linda

scha awal linda

scha awal linda

scha awal linda

126 responses to Scha, Linda Onn, Awal Dan Fahrin, Sudah-Sudahlah Tue

  1. girlikeme says:

    sudah-sudah la tue..xlarat da ..hehehe

  2. violet says:

    emm jelak pun ada..ekkeke

    • mokde says:

      samalah kita..banyak benda lain klu nak buat, bila dh jd bestfriend tu mcm sesaja buat plk nmpknya..loya!

  3. Nurul says:

    betul tu.. jemu dah.. sudah² ler tu.. muhasabah diri sendiri.. xyah la nak point finger kat org lain..

  4. aries_april says:

    si fahrin lak xda…..

  5. noza says:

    I dah makin kurang la ngan Scha…rasa meluat la pulak bila dia kuar statement by statement…kalau betul2 sgt x puas hati..apa kata reveal to public apa yg si sana buat.habis cite…sape sokong?

  6. aries_april says:

    2nd last pic tu…
    asal ngan linda?

  7. BlackBerry00 says:

    huhhhh…
    aq dari dulu lagi mmg tak minat
    baik linda or scha..
    tak taw nape

    tp dlm pics ni..
    mmg baik linda maupan scha
    kesuburan tu…
    takleh nak menandingi nek jah

    ok bye…(komen skjap jer…)

  8. noza says:

    @ blakberry00-hahahhahah siot jea kau…tp th xpe…
    @nic@pet- cikit jea….ok lah…

    aku ingat lg ayat ni” yg sana x payah sibuk ngan hbgan kami berdua…dia org luar…tup tap..now dah jd BFF lak….aiya….ayat tu jgn main kuar jea..now sendiri ingat la wei…

  9. AnneDeSilva says:

    anne semakin tak suka kat pompuan tua dua ekor ni dgn ayam jantan sekor tu…
    nek meyampas dh dgn dorg nie..
    tak abes2 lg??
    konon2nya tak kawan scha sbb dia kawan dgn fahrin?
    ke ko jelouse linda???
    kertu2 mcm ko ni mang tak sedar diri sket kan..

    • aries_april says:

      sma la anne…
      pas kes dia orng ngan fahrin…
      dh naik muak lak….

      • AnneDeSilva says:

        pi la baca statment linda kat blog diaaa….

      • BlackBerry00 says:

        yu la dari dulu lagi akk
        mmg tak minat kat minah 2 ekoq nih
        tp nak wat cmne
        dh scha ni peberet bnara…

        tp mmg btol skrg ni
        citer dorg ni
        mcm nk carik publisiti murahan…

        • AnneDeSilva says:

          mnag betol..
          si scha tu bknya popular mana pon kan…
          stakat citer awan dania..
          berlakon merapu…
          konon2 dak2 serabut + kabut…
          i hate u know scha..
          ko dgn awal sama jek..
          jatuhla populariti ko lpas ni..
          abgnara pon dh reject dia kak..
          abgnara skunk dia nk lisa katanya…hahahhaha
          geli mendengarnyaa..

        • BlackBerry00 says:

          awek bnara tu pun
          iras2 ngn lisa

          tp, akk mmg minat ngn lisa
          harap2 dye sukses dunia akhirat..

        • aries_april says:

          KLAU PKAI TDUNG…LG NMPK IRAS…HUHUHUHU

  10. AnneDeSilva says:

    KAT BAWAH NI STATEMENT LINDA PASAL DIA AWAL AND SCHA…
    SENGAL!!!@

    Kalau sebelum ni Linda pergi bersama keluarga , kali ni , Linda bersama dengan kawan-kawan baru.. Pasti u all kenal Scha & Awal , kan ? Linda dah lama kenal Awal.. in fact,baru-baru ni Linda buat open house pun Awal ada datang sebagai tetamu. Pasti u all juga kenal Scha, kan ? Mesti ramai yang ingat Linda asa ‘masalah’ dengan Scha.. hahaha… apalah pemikiran orang2 kita ni.. serong memanjang.

    OK biar Linda cerita ye. Memang betul Linda taknak bergambar dengan Scha di media kerana pada waktu itu , Scha sedang keluar dengan seseorang yang ‘ada kaitan’ dengan Linda. So,Linda taknak dikaitkan lagi dengan dia sebab tu Linda elak bergambar dengan Scha. Terus terang Linda katakan , Scha dan Linda tidak ada masalah langsung. Kenapa perlu ada? So,lepas Scha bebas dari dia, barulah kami berpeluang berkawan. Setelah Scha diperkenalkan kepada Linda oleh Awal, Linda dapati Scha seorang yang baik dan seronok diajak berkawan. Tapi kesian.. orang salah tafsir tentang Scha. Rata-rata pengalaman Scha dan Linda sama saja. Kadang2 nak ketawa pun ada bila ‘story’ kami seperti bersambung2 dari satu babak ke satu babak bila berkongsi cerita. Sama! Apa yang boleh Linda katakan pada Scha ialah…bersabarlah. Dulu pun Linda dihentam teruk oleh orang ramai yang tidak tahu kisah sebenar. Sekarang Scha kena.. Kebetulan pula kecoh kes kena tahan polis di tempat tak berlesen. Huhu… Takpe Scha , lepas ni pergi mana-mana..kena tanya dulu “errr, excuse me, tempat ni ada lesen ke tak ?” … hahaha… So kepada u all semua.. Tolonglah… Berhenti memfitnah selagi belum tahu kebenaran. Kami cuma tidak mahu bersuara kerana menjaga keaiban orang. Kalau kami bersuara , mungkin saja kamu tidak mahu percaya. Terpulang..
    So Scha , don’t worry… Kebenaran akan terbukti.. kan? Tunggu je… Percaya pada kekuasaan Allah..

    • AnneDeSilva says:

      gedik kan statement niew?

      • BlackBerry00 says:

        nyampah….
        klau ikhlas nak berkawan
        tak kisahlah background dye..

        mcm kita2 dlm bn ni
        ikatan tu dah terjalin
        even b4 ni kita tak pernah jumpa dan kenal
        lepas GBN, hbgn mkn erat
        kdg2 tu mngalahkan adik beradik kandung

        tp dorg ni
        sah2 nak mempermainkan pemenat2 (bkn peminat)
        mcm kita…
        akhirnya kita yg tertipu dgn
        statement bengong dorg nih..

        fuhhhhh
        gedikss plus plus…..
        same gak ngn si scha tuh…….

      • aries_april says:

        abis tu linda kta x knl scha tu apa hal?
        poyo la dia orng ni

        • Luv_Lisa_00 says:

          ntah…
          rsnye LO time tu ilang ingatan jap
          yerlah….dye clash ngn FA
          tup2 FA ada affair ngn SAY

          meroyan tahap tapir arrr dorg nih..

        • aries_april says:

          HIHIHIHIHIH
          :-)
          AKAK NI….DH PRT ARIES KNYG,,,AKAK CKP GINI PLA…
          SKIT PRT ARIES KTWA.

        • Luv_Lisa_00 says:

          slalu dgr org komen

          tahap cipan
          tahap tapir

          so, aritu g zoo mlaka
          barulah akk taw cmne la rupenye
          benda alah yg bernama cipan..tapir…
          huhuhu!!!!

      • mawar25 says:

        yea la…xpa..hari nie mrk ketwa d atas kesedihan orang lain..ingat!!!..segala perbuatan yg mengkhianati org …lambat @ cpt Allah pasti akan balas…LO beringat2…jng sesuka hati memperkatakan nama Allah..esk2 ko yg terlaknat oleh Allah atas perbuatan mu… Klu jadi orang jng terlalu bongkak…harta kekayaan dunia hnya sementara…..bila Allah nak ambil sekelip mata jak smua bleh musnah…..
        Ingat LO..doa orang teraniaya dimakmulkan Allah..
        Buat Fahrin….brani kerana benar….Allah ada bersama anda….wasalam…….

    • awal2 says:

      sure share citer atas perut fahrin …. hahahahah!!!! korang tk nk tk pe, aku nak, fahrin sedap!!!

    • BumbleBee says:

      eiwww…. ntah ape2…
      dulu buat2 ‘sombong badak’… x kenal saper SCHA??

      skang nk lelebeh plak….ecehhh…

      xper fahrin. xde diorg ni rezeki ko bertambah laku…
      abaikan jerk…xde maknanya BFF kalo ‘kenal’ hanya lepas clash ngan fahrin utk berkongsi ‘kisah hidup’…

      yaksss….~

  11. Luv_Lisa_00 says:

    boikot je scha ni
    jom kt pakat mnt kat lisa……

    gadis unggul abad ini…!!!

    • aries_april says:

      gds yg lmh lmbt…
      pkaian pn xda la seksa sngt…simple girl…

      • Luv_Lisa_00 says:

        asenye susah nk crk
        artis yg btol berkualiti skrg ni
        bg akk secara peribadi
        mmg lisa one of d great artist
        cuma peluang untuk berlakon kurang menyerlah
        sbb dye lebih byk menumpukan pada study

        watever it is
        mtk2 kalo lps ni dye jadik tip-top
        jgn mudah lupa diri….

  12. khylle says:

    aku x brape suka sgn ngan scha ni!,dh putus2lah
    x pyah nk kuar statement mcm2..klu kita tutup keaiban org
    insyaallah Allah akan tutup keaiban kita..

  13. Akak Leen says:

    klu benci mcm2 la x kena tp klu time suka smuanya kena….

  14. mini says:

    Meluat gile la baca pasal 3 ekor ni.nak publisiti je lebih.Padahal bukan glamor sgt pun.kalo tak kerana Fahrin xda sapa pun yang sedar dgn kewujudan DIAORG.mELUAT DGN LINDA SI ANDARTU AND SCHA HIDUNG KEMBANG TU.

    • Luv_Lisa_00 says:

      mELUAT DGN LINDA SI ANDARTU AND SCHA HIDUNG KEMBANG TU.

      Andartu terhangat Malaysia
      Hidung Kembang—–syiling 50sen pun muat!!!!

      • lara says:

        linda byk jadik batu api si idung serombong kapal nie..2 pasal minah ni brani kuar statement mcm2 kutuk fahrin..konon rase diorang kuat coz 3 org besatu.
        cakap lar per pn..org tau fahrin cmner n tiga org ni cmner..yg pnting fahrin x kantoi clubbing!!

  15. zosaw says:

    linda aku meluat.scha aku suke sbb die tak kekwat dan sombong….fahrin lagi la rilek..tapi fahrin jenis nak gurl ikut cara die sush la kan..scha komplen kat member aku cam tu

    • puteh says:

      xda apanya yg susah…..kalau dah sayang tak jadi masalah….cumanya pompuan2 perasan lawa ni tak dpt nak ikot cara siparin ni yg pada dorang kuno walaupon benda tu baik.tu yg timbul kata terkongkongla….tersekat lah…….maklumlah pompuan urban katanya……….

  16. manjalara says:

    diaorg ni buat mcm ni sbb nak sakitkan hati fahrin sdgkan dulu bukan main linda tak kenal scha, yang scha pulak kononnya tak pernah peduli dgn org yang jual nasi ayam, ape hal skrg ni pakat bersengkongkol pulak, MENYAMPAH TGK GROUP NI,

  17. manjalara says:

    satu hari kita tgk ape yang akan jadi kat diorg ni

    • Luv_Lisa_00 says:

      dorg jadik LESBIAN….

      • gaga says:

        best nye ending tu kak Lisa. pastu Awal dgn Fahrin lak kamcing. ekeke.

        kalau nak artis berkaliber, minat Ustazah la. artis2 mcm ni tak leh pakai sgt.

        kadang2 tengok rcgn Semanis Kurma kat tv9 sedap gak. tenang hati. off topic lak ai. sory tau. hehe.

        • meluat says:

          tgklah minah2x ni, perangai pun boleh tahan…kena tangkap kat kelab mlm lak tu….mcm ni ke fahrin nakuat diorg bini…x payahlah….diaorg tu x layak jd wife fahrin… akak aku pernah bertembung dgn linda….berlagaknyer nauzubilllah…nyesal aku makan nasi aym dia…dah lah x sedap..mahal lak tu…baik aku makan kat gerai jer….

        • monet says:

          hmm..nasikayam dia tak lah x sedap tapi x plak sedap sangat.biasa2 je.asam pedas dia x pnh coba lagi tapi bila tengok poster dia yg besar sampai 2 tingkat tu…hahaha terus hilang selera…sorry ye…

  18. nazliez says:

    first comment for beautifulnara…suka dgn gaya bahasa u…trus jatuh chenta..

  19. ati says:

    dh putus tu dh la. x pyh lah nak slhkan situ sini. linda tu pun satu, dulu x ngaku bercinta dgn si fahrin tu tetiba berkongsi cerita plk dgn scha konon terima nsib yg sama dgn scha. tu apa citer tu. pastu konon x kenal scha lah..x kenal ke atau jeles dgn scha sbb ms tu scha dgn fahrin. sudah2 la tu kauorg semua, dh jelak lah bc kisah kamu setiap mgu kat paper. so buat linda…u x pyh lah nak sokong sesape yg buat statement tu. u yg lbh tua seeloknya bg nasihat kat diaorang benda yg baik n bukan suruh mengeruhkan lg keadaan.

    • MooN says:

      aku sokong lah ko atie… aku pun pelik statement dulu ngn skrg berbeza.. mgkn nie lah benarnya pepatah.. hbs manis sepah dibuang.. pelik pelik.. dulu ini lah tulah.. sekarang ginilah gitulah.. ermmm

  20. Piston Pecah says:

    ape nak buat…dunia artis..

  21. sakura says:

    NTAH…ASEK NK GADO JE KN

  22. whatever says:

    menyampah…….gow tow hell u ols..

  23. fikir says:

    betul3… jgn kata korang je nyampah.. aku lg la muak.. mcm budak2 pun ada dorg neh.. lg 1 paling aku x thn, statement LO, x pnahnye yg matang. cm budak2 abis.. adoi.. malas nk ngumpat dh.. letih.. akak leen.. tolong aku… huhuhu…. dh la aku x dpt tgk gamba neh..

  24. serai_patah says:

    serai pon nyampah ngan LO n scha…dulu awl x kwn ngan scha,x derk pon kena tgkap kew, apa kew..gosip pon jrg dgr…sejak ngan scha, mcm2 dh jd…jgn kwn sbb rupa jew…klu bg imej buruk kt kita, enti2 le bkwan…LO pon ckp cam dia bgus sgt…lantak la ptus sal pew pon..dulu ko gak ckp x derk hbgan ngan fahrin,just teman tp mesra..dh napew lak kes ptus jd sama?doL!!serai sian kt fahrin….

  25. serai_patah says:

    nyampah nyer akuu……dulu x ngaku..kata kawan tp mesra jew..bkn pakwe makwe…dh 2 napew ckp sbb ptus sama?smbgan?LOL!!!awal pon dulu aku rs x la byk sgt gosip…sejak kwn ngan scha jew mcm2 benda buruk jd…kena tgkap kt pub la..apa la…udoh2 le…klu kwn sbb lawo jew, x kemana nyer….bajet bgus 2 LO kwn ngan scha?blah r……

    • weiya says:

      betul..mmg tak suka dgn 3 ekor ni..dulu respek linda sbb berjaya dlm bisnes..tp sdh sbb nampak sgt linda tak pernah nak diam pasal fahrin..tp dia gak yg kata tak nak ade kaitan ngan fahrin..jadi la matang skit..ramai lagi artis lain bercerai berai..tp takder plak berdendam lama2 mcm ni..lgpun dulu..yg selalu nak elak dr mengaku bercinta adalah linda..sekarang apa kes..jgn slhkan org lain..cuba pk..may b ade hikmah disebaliknya

  26. jon says:

    dulu aku ingt lg time awal2 fahrin kapel ngan scha… Linda Onn siap ckp lg saye x knal pn mana rupa scha tu.. Saye tau tu artis baru je… Skrg da terlebih kenal plak.. Meluat btol org mcm ni.. huh..

  27. JimieBlog says:

    Bgusla dieorang semakin okey…
    kannnn…

  28. lempenghangus says:

    dari babak-ke babak??? huh byk gak episod ngumpat korang ni ek? siap sambung menyambung lg…. haha… kalo dh tak suke…baru nak buka pekung di dade…. time syg… semuanya indahhh

    • MooN says:

      btol btol btol… tp dlm kes fahrin .. dia tak pernah kata yg dia bercinta ngn 2 budak 2 tak indah.. malah kenangan manis lagi..

  29. shiinta says:

    betul tuh jon… geram tul aku 2 ekoq nih, dl LO brmatia-matian x knal scha… tp skang kemain lg… leh plak 2 ekoq nih joint 2gether2 hentam sama fahrin… Dah x dpt fahrin udah ler, x pyh tibai dia blk!! ngok ngek pnya pompuan… uwwweekkk :P

    P/s : Fahrin pah nih hang xpyh la cr girlpren glongan artis… plastik btl dorang nih.. huhuhhu

  30. yula says:

    pasni leh wat persatuan x gf fahrin

  31. Fikri Airil says:

    baik layan Dato CT ,merupakan artis contoh yg mengharumkan negara dgn bakat yg ada, jika BERBAKAT pastu dpt BANYAK ANUGERAH leh la bawa cite kuar kat srt khabar tp bukannya bersandarkan gosip putus cinta ,bersosial berlebihan dan mencari kesilapan org lain,

  32. Tirana says:

    Sejak akhir2 ni, bila buka tv siri “awan dania” rasa mcm nak tutup tv tu, tiada tarikan utk menontonnya,
    Pelik tgk kenyataan LO , masa dulu bcinta dgn fahrin , LO yg sibuk nafikan bcinta , smpi jelas kelihatan masa program hiburan secara langsung menemuramah mrk berdua, tp kini mengapa sibuk b’gabung hentam fahrin , i rasa abg fahrin takyah jelaskan pun ,peminat dah tau sape yg masuk kelab, sape yg sibuk nak minta putus, &v sape yg b’gabung utk hentam org lain.

  33. Fikri Airil says:

    Sepanjang Dato CT jadi artis, beliau TAK PERNAH komplen, kutuk,atau mengata artis lain, itulah yg membezakan Dato CT dgn artis lain.Sebab itu muka Dato CT berseri2.

  34. mia says:

    tulah semua tu…buduh..

  35. shima says:

    entah aku x fhm ngan diorg.. aku ada terbaca artikel dlm bln puasa kata si awl nie dh ada buah hati… tup2 kecoh kawn ngan scha.. jd apa yg aku dpt kesmplan ngan apa yg fahrin ckp mmng betul aku rasa lah….linda tu dh2 lah mcm na fahrin x banas baran klu perangai diorg mcm tu….jd ada mata pandang ada telinga dgr ada mata kita tgk kesudhan diorg nie

    kebenarkan kan akan terbukti…..

  36. izmahani says:

    dari menunding jari kpd fahrin, baik mrk btiga ni perbaiki kelemahan masing2, spt disiplinkan diri dari melepak kat tmpt yg memabukan, sentiasa bsikap jujur dlm perhubungan, jgn tipu2 peminat/wartawan.

  37. ira says:

    ntah ape2 la diorang ni…tak abis2..menyampah btul..

  38. izmahani says:

    buat abg fahrin , diam itu lebih baik, biarlah mrk, lagipun rezeki abg fahrin btambah murah , gi isi minyak SHELL je nampak abg fahrin, tgk tv je nampak abg fahrin jadi model produk GARNIER,

  39. nian says:

    komplot utk kenakan fahrin kot??
    who knows….

  40. sha sha says:

    aku tetap sokong fahrin…i lap fahrin…

  41. ooh nana says:

    tau takpe.sangat sokong fahrin.
    fahrin la antara artis lelaki yg tak de gambar2 hina pg clubbing,takde gambar2 lucah,dan yg paling penting
    handsome with brain!

    kan kan kan?

  42. nursingstudent says:

    btol3..skg ooh nana..tp 2 la..taste fahrin ni tggi gk..nk awex lawa2..bse r laki ncem cm fahrin msti r nk awex lawa2..so nsht tok fahrin..da 2x cinta ggl ngn arts pmpn..ps ni xyh cr artis lg..d je pmpn kt lua y lawa2 n pndai jg dr..hope fahrin dpt jmpe jdh y tbek..

    muke LO n scha lbey krg je..iras2..

  43. asmara says:

    ala..kita bleh tau, orang yang educated ngan orang yang tak educated, macam ni lah..apa2 pun fahrin, baiklah you cari yang educated dan beriman. Kalu yang mcm linda dan scha ni no komen…

  44. meluat says:

    Salah fahrin gak… pilih gf yg x berpelajaran… akibatnyer merana lah cam ni…. org yg x berpelajaran ni, mentaliti di ni pelik sket… lagi2 2 org perempuan ni cuba nak cari publisiti free…. Lu fikirlah sendiri

  45. aza says:

    pasal si awal tu masuk campur juge???ni mesti li on tu bagi makan chicken rice free satu tahun,kahakahaaa!btul kata meluat,pilih lah gf yang berpelajaran akal tinggi dan classs!!!

  46. saila says:

    Saya tak pernah nak komen artis. Ini kali pertama saya cuba beri komen tentang artis sebab kesian dengan mereka. Kita ni tahu Islam tapi tak berapa nak faham…. Saya ikuti perkembangan linda dan fahrin serta scha bukan minat tapi suka je Tambahan pula Fahrin dan Linda tu nampak macam artis yang educated sikit …JADI JANGAN TUNJUKKAN KEBODOHAN ANDA!
    Tapi dek kesian dengan perkembangan terkini …tgh2 boringnak analys data 4 my thesis maka beginilah….:
    1. Linda dan Fahrin pernah jadi teman tapi mesra…..dulu Linda tak mengaku bercinta dengan Fahrin tapi bila dah jadi macam ni apa citenya? DULU DUK NAFI BERCINTA TU, KIRA YALAH KAN?….
    2. Bila masuk bab bercinta mesti ada kenangan pahitr manis. TAKKAN YANG PAHIT JE NAK JAJA YANG MANIS MACAM MANA? Jangan lupa sama ada fahrin atau linda…Jangan tipu diri pasti paling tidak satu saat dalam hidup anda, anda pernah rasa bahagia dan disayangi….
    3. Saat Linda dikutuk media dan peminat suatu ketika dahulu…Fahrin jugak yang muncul
    4. Tekaan saya….mungkin linda berduit dan fahrin sebaliknya – bukan bermaksud fahrin miskintapi faham2lah. (Saya Kesian…maaf, kalau silap).
    5. Menagis FAHRIN,,,,,,Pasti ramai yang kutuk anda TAPI tak apa…dari segi psikologi anda perlu menangis, Lelaki yang tak berani nak menitiskan airmata….sebenarnya BUKANLAH MANUSIA YANG NORMAL KERANA MANUSIA ADA PERASAAN YANG SANGAT DALAM (Bersyukurlah ALLAh beri kita perasaan sebegini).
    6. SCHA. DAN LINDA…..SAYA PERCAYA FAHRIN PERNAH MEMBERI RASA BAHAGIA DI HATI ANDA BERDUA
    7. SCHA, LINDA DAN FAHRIN….JANGANLAH BILA PUTUS DIJAJA SEGALA KEAIBAN (SEDANGKAN MASA BERCINTA….) DAH MEMANG KETENTUAN TUHAN DAN HARUS INGAT SETIAP MANUSIA ADA KELEMAHAN DAN BUKANLAH TUGAS KITA NAK ADILI KELEMAHAN MANUSIA KERANA MEMANG TUHAN JADIKAN MANUSAI ITU BERBEZA (TAK BOLEH PAKSA CARA KITA JE)….KERANA ITULAH DUNIA INI PENUH WARNA.
    8. SAYA BIMBANG NANTI LINDA DAN SCHA…LELAKI DI LUAR SANA MUNGKIN BERMINAT DENGAN ANDA TAPI TAKUT KALAU TAK MENJADI NANTI GEMPAQ PULAK SATU MALAYA KISAH PUTUS CINTA KALIAN PULAK…..
    9. NASIHAT SEORANG KAKAK DAN SAUDARA SEISLAM…..JANGANLAH BUANG MASA DAN DUIT DENGAN MEMBAWA KES INI KE MAHKAMAH (SAYA TAHUKALIAN BANYAK DUIT………..TAPI PERCAYALAH….TIADA MANFAAT DAN TIADA SIAPA YANG BAHAGIA MELAINKAN RASA PUAS DAPAT BALAS DENDAM)…..DAN LEPAS TU…….APA?????????? APA YANG ANDA DAPAT???????

    BIAR MACAM MANA BENCI, INGATLAH DETIKBAHAGIA DAN GEMBIRA ANDA!!!!!!!

    (panjang pulak>>>>macam buat esei……NAK BACA BACALAH…TAK NAK….i TAK PAKSA u…SAYA CUMA JALANKAN TANGGUNGJAWAB SESAMA INSAN)

    • aaaa says:

      meluat dan benci tengok muka scha al yahya…perangai lagilah buruk kaki mabuk…kaki disko!!!perempuan kotor!!!

  47. yzd says:

    masa tengah hangat bercinta bukan main lagi …sayanglah sesangat…tapi bila dah putus nampak semua yang buruk saja…scha ni memang perempuan murahan!!! member aku kata memang dia pernah nampak perempuan ni tengah mabuk teruk kat disko siap rela kene raba lagi oleh jantan2 tu….kalu tak percaya cuba cari gambar dia dan kawan2 tengah mabuk kat disko di internet…. perempuan ni tak baik la…. AKU KALU TAK TENGOK SENDIRI MEMANG TAK CAYE GAK!!! TAPI MEMANG DAH JELAS GAMBAR KAT INTERNET 2!!!!!

  48. oit oit says:

    aku rasa linda onn yg lebih2 kan cerita antara dia,scha & fahrin… poyo la…..

  49. melinda says:

    sudah2 lah tu…aku yang meluat….tak perlu cerita keburukan orang….cuba klau mak bapak kau kena fitnah??lu pikirlah sendiri….pesal?? dah lahap sangan ke???

  50. melinda says:

    linda dulu tak mengaku sekarang baru terhegeh2 mcm kambing nak cakap kena pukul…wei dulu kau tak nak kepoh2……scha kau 2 lagi poyo….woi setakat budak disco tak yah nak cakap baik…..hanya tuhan yang tahu…jangan atas tutup tapi bawah terbukak…faham2lah….fahrin tak yah sedih2 dengan kambing 2 ekor nie….maybe mak bapak diorang tak pernah ajor kot….bunga merlambak kat malaysia nie….

  51. pemzen says:

    bosen nya klo b’cinta ma ayan”kampus.he.eeeeeee
    ky na lbi enak ma yg da p’rpengalaman ya.

  52. huhuLaLa says:

    jodh pErtEmuan ney cume ditgn tuhan……… btl ark??????? pe2 hL pn, gOoD Luck 4 u all

  53. ekin91_ktG10 says:

    scha gn linda ney cntik la.. mcm mane nk kekal cnk ha???? huhuhu

  54. Ja Pageau says:

    wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

  55. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.