Written by AbangNara | June 22nd, 2009

scha fahrin

Lelaki-lelaki di luar sana silalah patah hati kerana Scha Al-Yahya dah mengakui yang dia amat cintakan si Fahrin. Terkejut sekejap kami mendengar pengakuan berani mati Scha nie. Tambah terkejut bila tengok gambar fesyen ala-ala berkemban Scha dalam BiPop. Tak sedap mata memandang.

Buat Fahrin, tahniah kerana dapat mencurik hati si  Scha. Walaupun kami tak suka anda sangat sebab kami rasa anda agak poyo, tapi nak wat camner Scha suka kat anda. Silalah jaga Scha dengan sebaik mungkin. Jangan wat macam time bercinta ngan Linda Onn pulak.

Kepada Scha, kenapalah engkau sanggup gi pakai baju macam nie. Ish-ish. Taulah bahu tue putih, lebar dan lawa. Tapi janganlah tayang gini. Kalau BiPop yang sediakan pakaian untuk Scha, memang nak kena terajang orang BiPop nie. Ada ke bagi baju seksi camnie kat Scha.

Ops terlupa nak bagitau yang si Linda Onn tue sungguh kurang ajar. Ada ke dia cakap dia tak kenal siapa tue Scha Al-Yahya. Gelabah betul Linda Onn nie. Tak puas hatila tue Fahrin dah taknak kat dia. Tue la dulu orang tanya bercinta ke tak asyik cakap teman tapi mesra je. Kan dah melepas. Padan muka ko.

Lagi gambar Scha dalam BiPop dan beberapa keping gambar yang dicurik dari Facebook Scha dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

scha fahrin

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

114 responses to (PANAS)Scha Amat Cintakan Fahrin

  1. ms noor says:

    cunnyer scha…

    0
    0
    • ms noor says:

      ishh..ishh.. aku org first ker? hehehe ;)

      0
      0
    • .Rosemary. says:

      lgi cumel dri Hunny Madu kan..??

      0
      0
    • buat pengetahuan korg, bisnes nie baru launch 15/1/2010. Hr nie baru bape hr bulan??? makin hari makin ramai yg join… aq lau boleh nak korg dengar awal, so korg boleh la dapat org ramai yg banyak nanti… sbb leader2 atas rancak cari org ramai kat luar sana.. bawah kite cuma boleh ltak 2 org jer… x bleh lbih. so mana nak letak org ramai2 tu??? mst la spillover. maksudnyer masuk kan je bawah sape2 jer… lau boleh korg dngr awal la… lau lambat ramai lg yg akan mengatasi korg lak kan…. juz dengar jer x rugi ape pon…. korg masih sempat lau nak mula skrg!
      Lau berminat sms or ym kat aq k:
      h/p no:019-4496242
      ym:[email protected]

      0
      0
  2. kuntilanak says:

    linda onn sj buat2 xkenal sbb die cemburu kat scha…scha kan lagi lawaaa dari die..

    0
    0
  3. DelimaSaraa says:

    cam aku leh bayangkan jer body dia..knapa lah artis mlaysia suka sgt tunjuk body…lawa memang lawa tp pakaian kurang lawa…

    0
    0
    • mien.. says:

      btul 2..mmg grup arts ni dpt je duit byk tp kupittttttt(kdekut)..
      ishh….x mmpu sgt ke nk beli kain pnjg cket….aku rse kn,bju yg dieorg pkai mse g anugrah or pape 2 lgla 1000000x kli gnda mhl dr hrga kain kt kdai…

      0
      0
  4. jed hijau says:

    o k lah tuuuu…

    0
    0
  5. glory...glory man utd says:

    bgslaaa……
    harap2 kali nie biarla menjadi.
    jgn putus di tgh jalan sudah……….
    wish both of u all the best k……….
    kalau nak tunjuk mesra jgn over2 sgt k.
    mcm si johan raja lawak tue.menyampah tgk…….

    0
    0
  6. ferdi says:

    lawa ker scha nie? hidung die x lawa la..bibir die pun x seksi..gelak pun cam jantan…
    huahahhahah..

    0
    0
  7. ferdi says:

    lawa ker scha nie? hidung die x lawa la..bibir die pun x seksi..gelak pun cam jantan…
    huahahhahah..yg lawa mungkin figura muka,rambut n body die la kot…

    0
    0
  8. damia zahra says:

    moga2 sampai ke jinjang pelamin dowg neh…

    0
    0
    • jed hijau says:

      lama tak dengar cite..?????

      aku tak sempat nak bagi turunkan petua itu hari…nanti kalau sempat mana2 aku jumpa aku bagilah….

      0
      0
      • damia zahra says:

        tu ar jed..aku bz la lately neh…nak bukak bisnes mmg bz sket…keje banyak woo…
        sib baek ko ingt jed…jgn lupa tau…

        0
        0
        • jed hijau says:

          bisnes apa weii…

          kalau buat biskut raya atau bakul hamper hantarlah kat nara…promosilah…aku nak gak tengok…

          apa2pun good luck…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku bisness jahit manik..hehehe

          0
          0
        • damia zahra says:

          bisnes biskut rya n hamper tu lum lg la…
          ni bisnes len…klu sumenyer berjln dgn lancar…nnti aku habaq na?..tq 4 yur wish jed…cayang ko la…hokhokhok

          0
          0
        • damia zahra says:

          jahit manik sara…bagus gak tu..byk la tempahan ko tuk raya neh?…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          entahlar..aku dh naik muak dh..kakak aku ngan anak sedara n bj raya kuarga tgh dijahit sekarang ni…semua bunga payah….tempahan aku tak pernah ambik..aku tlg jer kengkawan jht

          0
          0
        • damia zahra says:

          aku pernah gak cuba2 jahit manik kat baju kurung aku…lama2 jahit…mata aku pun da nak nek juling da…tu aku stop tu..kena byk2 bersabar gak klu nak jahit manik2 neh…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          ko start ngan jahit pintal dulu..tu basic dia..

          0
          0
        • damia zahra says:

          jahit pintal?..ye la tu…yg x tahan biler masukkn manik2 tu…nak kene arrange kaler lagi…
          bleh thn gak ko ni sara bleh buat bisnes jahit manik neh?..
          besanyer ko amek upah tuk 1 baju baper?…tuk jahitan manik yg besa2..sampai la ke jahitan manik yg luar besa…baper besanyer kene charge tu ar?
          huishh da kuwa topik da neh…astaghfirullah…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          damia, aku taklah pndai sgt..tp aku buat suka2 jer kalu masa free…

          tgk jenis manik gak…kalu manik aple tu aku amik mahal lor..tp aku dok jahit baju aku jer ngan kakak aku..kwn2 aku masa birthday depo aku buat sebagai hadiah lor…

          memang ar mengadap manik ni jenuh skit..letih…aku skrag tgh buat bunga dip (bunga telur untuk majlis kawin), tu yg tak sempat dh nak mengadap manik

          0
          0
        • damia zahra says:

          huishh..rajin tul ko neh sara…
          jap yer nk layan baby aku jap…

          0
          0
        • jed hijau says:

          DS kau duduk area mana yek..???KL ke..????

          0
          0
  9. rina_kecHik says:

    wahh…same padan…
    bagai pinang dibelah dua…
    tp????
    nnt lau dpt anak cmne la muke ank diowg kn2…
    heee…..

    0
    0
  10. aries_april says:

    gelak cam jntan just dlm citer awan dania…
    scha ni ok pa…
    mdah msra…

    0
    0
  11. onda onda says:

    ok la skit dari linda onn…tp keduanya x la natural beauty…kena tampal bedak sekilo baru nampak mcm cun

    0
    0
  12. DelimaSaraa says:

    artis-artisss!…mcm tulahhh..hari ni citer berkapel, esok kawin, lusa beranak, tulat bercerai…..kekadang selit plak citer tolak – menolak dan tarik-menarik sampai jatuh dlm air…..

    baik yg usataz, yg suka tunjuk paha dan sebagainya…

    0
    0
    • jed hijau says:

      DS jeles… yea..yea..
      Ds jeles….yea…yea..

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        bukan jeles..letih dh mendengar..benda yg sama dok ulang2….poning sungguh…

        tp syoknyer benda tulah yg membuatkan jari aku menari2 di keyboard dan dizahirkan di BN

        0
        0
      • damia zahra says:

        ni.. ko type or anak ko yg type neh jed?…mcm kanak2 riang jer neh?…hokhokhok..

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          dia memang cam gitu…jeles ngan aku…aku dh bertaubat dah jadi pengutuk plg jahat di BN ni..tu dia ngejek aku tuuu

          0
          0
        • damia zahra says:

          nnti suh jer hasben jed rotan jed kat bilik klu nakal sgt…hokhokhok…

          0
          0
  13. aries_april says:

    tul tu sara…
    artis ni sma ja…
    lain la vee ngan shidi tu…
    ok ja…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      hot kapel konon menunjuk depan public berpeluk2….pastu hot plak, kes cerai..aku memg tak phm betul lor…..artis ni panas baran terlebih…semua tak nak toleransi..tu yg jd giler

      0
      0
  14. tok janggut says:

    asal artis sama jer la

    0
    0
  15. tokkaduk says:

    hahaha bodoh la linda onn 2…wat2 xkenal kunon….sje nk ckp dia xtau psl percintaan fahrin n scha la 2…mmg penipu la xkenal scha…..JELEZZZZZZZZ!!!!

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      hahahhaha….
      apo nak buek…
      kalau rumah takde tv….
      atau tak pernah baca majalah…
      mungkin la logik tak kenal Scha…
      tapi org mcm Linda Onn yg satu industri pun tak kenal Scha… hahahhahahah….
      Linda… ko biar benar…. ko duk dlm gua gamaknya
      jap yer
      aku nak komen dalam blog linda onn…
      ekekekkekekke

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        linda bg aku ialah seorang yang berlagak, berjiwa keras, dan keras kepala…itu dr apa yg aku perhatikan..sebab tu dia berjaya dlm hidup dia…

        0
        0
      • jed hijau says:

        hari ni…takde idealah nak mengutuk….ok lah aku kuar jap…

        ada anak ayam masuk umah la….syyuuhhh….syyuhhhh..

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          hahaha…rumah kampung ker??aku dok apartment..ayam penat nak panjat…tiru mcam saya..lalalala

          0
          0
  16. bahulu hangit says:

    scha al- yahya…aku x dela minat sgt…blh la dikatekan cun..padan la ngan fahrin yg poyos tue..makin nk meningkat glamer makin start nk berkemban…tula artis..

    0
    0
    • bahulu pahit says:

      aku rasa scha tu cun dari ko…….tak la poyo sgt mcm ko..dah la hangit….bengit lak tu

      0
      0
  17. catalina says:

    hrp2 scha ni tk lupa diri …

    0
    0
  18. glory...glory man utd says:

    salam…………….
    haluuuu
    tumpang lalu ek……….

    0
    0
  19. aries_april says:

    tmpg la…
    xda sapa nk marah…

    0
    0
  20. jojio says:

    Scha ni bila cakap nampak ada education cket lerrr…
    tak cakap bodo2…aku suke dia……yadaaa….

    0
    0
  21. trAnsFormeRs says:

    hmmm aku suka diorng ni couple…
    mudh2an smpi ke jnjang plamin….

    0
    0
    • jed hijau says:

      ok gak..sama2 poyo2 ngan jongot2…

      kalau sorang jongot sorang educated…susah gak…asyik nampak salah pasangan je… fahrin pun nak kata hensem tak gak…

      0
      0
  22. aries_april says:

    sma2x kta doa kn dia orng…

    0
    0
  23. jerneh says:

    aq doakan AA dgn trans jerk.. :-P hehe

    0
    0
    • trAnsFormeRs says:

      ko jgn jerneh AA ni bakal adik ipar JH…
      kang den kono baling ngan JH nyaya….

      0
      0
  24. trAnsFormeRs says:

    aku rasa gosip cak kat metro smlm pasal penyampai radio yg lesbian dn nk kwin ngan couple dia kat luar negeri 2 mesti si Linda ni kot….

    0
    0
  25. ko pehal????nyibokk says:

    amat santekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    0
    0
  26. Akak Leen says:

    minat pun x, x minat pun x…. tp dia ni nmpk cam x sombong…ok la…
    tp seksi jugak rupe2nya….
    camne nih artis pujaan nara pun dh start berkemban…kekekeke….

    0
    0
  27. hermosa5790 says:

    alahai…make up gambar ala2 kemban je yg aku suka, yg baju oren tu, make up dia kurang cun la. lawa lagi kalau make up tipis..

    0
    0
  28. x-not-x says:

    scha kenapa dh seksi?suka penampilan scha yg dulu……

    0
    0
  29. bangiperdana says:

    Logiknya kalau orang cantek ..pakai apa pun nampak cantek….kalau tak pakai apa2 pun cantek gak…

    0
    0
  30. Zaza Muhammad says:

    masa memula ku tgk gambo ni lam paper ari tu pun aku weird gak…seksi aaaa… sbb dia ni dah lawa sgt utk seksi2.. tp psl linda onn konon xkenal dia ni, melampau aaa…member tu dah pegang title ratu aka dewi remaja apa! tu aaa, dulu masa jad DJ ERA suke sesgt ikut perkembangan artis indon smpi artis sendri pun leh x kenal atau buat2 x kenal…

    0
    0
  31. apit says:

    scha idung kembang

    0
    0
  32. vios_vaio says:

    aku rase linda onn tu confused je..kalau tgk rupe Scha ni maybe dia akan kenal..ye la..name Scha ni mcm2 pronuncition dier..ada yg sebut Sha..ada yg sebut Cha, ada yg sebut Secha..mcm2 version..maybe linda Onn a bit confused kot..aku hanya berprasangka baik..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      alaa..jawapan yg melindungi diri…kalu si linda tu jawab, ‘alhamdulilah dan bla bla bla’ maka dia akan menyentappkan diri sendiri..nanti kan tak pasal2 ht terasa begitu tragisss…

      if dia jawab tak kenal, rileks jer…ht tak sakit…wartawan pun tak akan mengsensasikan peapa…

      0
      0
  33. vios_vaio says:

    hal seksi..ada ke model yg tak seksi?? Ni la realitinyer..org yg involve dlm dunia seni ni mmg secara umumnya jenis yg sanggup dan berani pakai seksi2…secara logiklah kan..mana2 perempuan yg tak ske pakai seksi takkan involve dlm modelling…kecuali model bertudung utk busana muslimah..tu je yg terselamat.

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ko salah page ni vios..seksi tu kan dekat page sebelah..

      tp aku rasa kalau diorang tak bukak lurah, ngan tak duduk terkangkang..mesti jd kurang laku..saham jatuh merundum..

      kalu gang2 yg berlagak cam diva, berpakaian ala2 tukang jahit salah gunting kain..tu yg cepat naik….lg aku minat tengok muslimah2..kalau lagi tutup, lagi cantikk…

      konsep beli baju lar..yg dlm cermin – MAHAL lar
      tp yg melonggok (like pompuan dedah itu ini) – MURAH beb..mana satu pilihan hati ????

      0
      0
      • vios_vaio says:

        owh..silap entri la pulak..hahahah…btol la tu..matlamat menghalalkan cara..seksi pon seksi la janji masyuk..huhu..sebab punca rezeki cam ni lah hidup artis tak penah aman damai…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          pastu tambah pulak dengki mendengki..jangan ko kata astir lar, personaliti pun dh ikut rentak artis dahh..pendakwah pun sama…cam virus H1N1 plak…..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          salah eja daaaa…astir = artis

          0
          0
  34. jerneh says:

    scha ni hidung dia tuh yang nampak cantik
    sebenarnye..

    0
    0
  35. lilies says:

    she look stunning in dat red dress wif pearl necklace..lovely huh..=)

    0
    0
  36. anak ikan says:

    party girl budak scha nih !!!!!

    0
    0
  37. ninikebayan says:

    scha mmg cantik tapi syg i tak minat,lagi plak hidung dia tak lawa,kembang semcm jer…huhuu..

    0
    0
  38. Joko-sembung says:

    BLEH MAIN IKUT IDUNG….

    0
    0
  39. de bleu says:

    oh beutiful nara..terusla menjadikn scha al yahya artis kesygan blog nie..scha sgt best dan berbakat..always support her!

    0
    0
  40. gypsy says:

    scha..she’s cute,talented. sy sgt suke scha bcinta ngan fahrin..xcam linda onn yg prasan cun n bgos tuh..naseb baeklah fahrin tu nk gak la bcinta ngan ko dlu..if cmtu la prangai ko..off manjang la ko smpai ke tua..x on da.punyalah glemer si dania ni..die kate x knal..budus!statement sorang yg sgt pathetic..poor linda onn..old lady! (;

    0
    0
  41. pinky_girl says:

    mmg cun la scha..fahrin jga baik2..nti mlps..tp fahrin pun ensem jugazz..sepadan la tu..

    0
    0
  42. abrablog says:

    memang kurus budak nih..

    0
    0
  43. aisyah says:

    lawa mmg lawa tapi pakaian tu sopan ckit kate nama sacha al-yahya tul tak

    0
    0
  44. Mikael Jackson says:

    xde keje kat bas stop pn nk posing

    kena langgar sia2 je

    0
    0
  45. miss carra says:

    padanla muka linda onn..
    all the best to u scha…
    i always love u..

    0
    0
  46. mysarra says:

    SKRG,, DA PUTUS DA

    0
    0
  47. dah putus dua da….. ini semua kerana abg Nara ni

    0
    0
  48. sal says:

    idung kembang ….hehehehe

    0
    0
  49. iti says:

    scha ngan fahrin sesuai bagai pinang dibelah 2

    0
    0
  50. siti says:

    scha ngan farhin sesuai bagai pinang dibelah 2

    0
    0
  51. siti says:

    scha sememang nye pandai belakon apa jua watak kan???

    0
    0
  52. mai says:

    scha cntk klau pakai gaun semasa berlakon

    0
    0
  53. gilerrrrs says:

    scha lawaaa linda pom lawaaa tp yg menyebabkn diorg nie terlampau burukk bilee pakai make up tebal dan berlebihan..

    0
    0
  54. umie says:

    apa2la…xminat..

    0
    0
  55. schajalang says:

    betina idong kembang sial ni tak layak jdk wife fahrin yg smbyg 5 waktu tu..betina kaki clubbing n minum arak ni seswai dgn c gay balor awal ashari tu je…emm sswai sgt2…dua2 kaki togok arak!

    0
    0
  56. hot mama says:

    masa cinta mmg la ckp suka la itu la ini la,tapi bila dh x nk mcm2 la,,org klau dh cantik buat apa pn org sokong je,bg mama la fahrin mmg handsome baik pulak 2 nak di bandingkan dgn awal 2,,ye la dah mama ni fans fahrin betul x..ha ha ha ……………………….

    0
    0