Written by AbangNara | April 4th, 2014

Ya kalau anda seorang yang mengikuti perkembangan dunia hiburan dengan begitu tekun, pasti anda akan menyedari kewujudan sekeping gambar Adi Putra bertuala dan menampakkan bahagian atas badannya yang tersebar luas baru-baru ini. Gambar tersebut telah dikongsikan oleh bekas suami Noraida, Amiruddin Othman menerusi akaun Instagramnya. Tidak diketahui motif penyebaran gambar tersebut, tapi daripada gayanya, nampak seperti Amiruddin masih tidak berpuas hati dengan keputusan kes bekas isterinya dan Adi Putra yang diklasifikasikan sebagai No Further Action (NFA).

adi putra separa bogel

Apa pun, Abang Nara respek kepada Adi Putra yang bersikap tenang dan tidak akan mengambil tindakan lanjut kepada Amiruddin. Kata Adi Putra kepada MalaysianDigest:-

Saya tidak ambil peduli sangat tentang perkara ini kerana pada saya ianya sudah lama selesai dan isu itu tidak menghalang saya untuk terus memberi impak dalam teater ini. Saya tidak mahu komen banyak tentang hal itu. Saya pun tidak marah pada pihak yang memuat naik foto itu kerana siapa lah saya yang kerdil ini. Apa yang penting saya bersabar.

adi putra separa bogel

Baguslah Adi Putra tenang dan rilek menghadapi kontroversi ini. Daripada kecoh-kecoh, lebih baik tumpukan pada kerjaya. Kita bukan boleh halang orang lain nak buat apa. Tak gitu? Kalau turun naik mahkamah, diri sendiri juga yang penat. Lebih baik buat tak tahu je.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to Saya Tidak Marah Pada Orang Yang Sebar Gambar Separa Bogel Itu – Adi Putra

  1. Julia says:

    Kalau ni pic betul adi tanpa edit, adi sila sorok muke dlm jamban blkang tu

    0

    0
    • siti sifir says:

      pakcik haji amirudin ni pulak yg meroyan.. kesian… benda dah lepas la pakcik. bini pun ko dah ceraikan.. nak publisiti murahan la ni.. boooooo u pakcik!

      0

      0
      • Fahrin Ahmad says:

        alah separa bogel je pun,
        pusat pun x nampak apa kisah,

        0

        0
        • Anonymous says:

          ala pakcik oiii.. apa ada hal.. pokok pangkal diri sendiri.. adi lelaki.. bekas isteri pakcik tu perempuan yg berstatus isteri pakcik masa tu.. kalau dh tahu isteri kenapa dilayan laki lain selain pakcik.. tp takpe la.. benda dah lepas jgn dikenang pakcik.. kalau rasa rindu kat bekas isteri rujuk la balik.. tak payah nak main tarik tali menunding jari..

          0

          0
        • jom gelak!~ says:

          hahahaha tok haji..aku rasa org tua ni rindukan si bekas bini dia yg seksi..dpt post gambar adi putra seksi pun jadi la…terubat rindunya selama ini…hahahahaha..

          0

          0
        • Anonymous says:

          eh, perut boroi.. nmpk mcm bukan adi putra la.. edit ni..

          0

          0
        • miss ynwa says:

          so google yg gmbr pakai tuala anu di blur kn tu betul lah???????
          eeeeeeeeeeeeeeee pls lah, sila minta cerai bini adi oi.
          anyway panjang gak an hahah

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          body tak macam Adi Putra pun. boroi semacam jer aku tgk.
          kahkahkah…pakcik tu pandai plak blur kan part body, ntah2 tu body pakcik tu..muka dia tepek pic Adi Putra. Kalau betul tu pic Adi…pakcik tu dah buka aib orang, berdosa lah pakcik. Kalau Adi dan ex wife pakcik bersalah..biar jelah Allah balas kat akhirat.

          0

          0
        • aku tak fake says:

          Fahrin fake… tp bonjol sana sini ler… nara ko edit ler betul betul … tak senonoh laa…. mmg la tak nampak pusat en fake oiii… ko ni pun satu tukar ler gambar ko yg fake tu…. menggetar kan jiwa pompuan yg tak kuat semangat … kus semangat… hakk…hakkk.. sebenornyer akak pun minat kat fahrin ORI tp bukan fake ler…

          0

          0
        • K.A.A says:

          mcm mana pak cik ni boleh dpt gamba adi sebegini rupa? motif adi tangkap gamba macam ni?

          0

          0
        • One Direction says:

          bukan handsome pun adi putra ni. dah lah hitam. famous kat malaysia je lah, kalau kat holloywood confirm kena reject muka keling tambi ni.

          0

          0
      • Aaron Aziz says:

        blakon kl gangter tak pakai baju,
        sparuh bogel tu tak nak citer plak?

        0

        0
    • Neelofa says:

      ala, takde sape nak tengak si adi ni,sebar la byk mana pun…
      geli..

      0

      0
    • Wawa Zainal says:

      benda ni pun nak jadi isu,
      perempuan yg pkai bju ketat mcm bogel tu tak nak bising..

      0

      0
    • shana says:

      adi.. kalau tak salah jangan takut. kalau salah anggap ni sebgai pengajaran. n kepada orang yang sebar ni. i know tht u’re trying to prove that u’re in the right side.. tapi jgan la sebar aib orang.itu pon kalau betul la gambr ni ori tanpa edit. kisah adi ni jadi pengajaran kat SEMUA orang.kalau gambar ni tak ori,.berdosa ye pakcik sebar benda2 yang tak betul

      0

      0
    • Olga says:

      I RASA NI PIC PAK CIK AMIRUDDIN TU KOT,DIA EDIT KEPALA LETAK KEPALA ADI PUTRA HAHAHA

      0

      0
    • Anonymous says:

      eleh .. gambar mcm tu pun nak kecoh ..

      0

      0
  2. fezza says:

    adi putra tp apsal pewut tu boroi smcm jerk….konpius3x…..

    0

    0
  3. anon says:

    Gambar gini pun nak kecoh, pak cik meroyan tu. Ape yg pakcik tu dpt dgn menyiarkan gambar ni?? Org tua nyanyuk tu tak sedar diri. Ni mesti si ex wife dia noraida tu yg suroh distribute gambar ni sb nak buktikan yg si Adi ni mmg ade sms kat dia. Hmm…dunia akhir zaman.

    0

    0
  4. pening aaaa says:

    Alaaa..pic mcm ni je pun..ingat pic bogel ke ape ke..phuii..abg adi putra sila byk bersabar,kesilapan lalu jadikan pelajaran yg bermakna,keep bahagia wif family,setiap manusia melakukan kesilapan,mana ada manusia x buat salah.

    0

    0
  5. Kom says:

    Oh no…. Nmpk seketul anu di sebalik towel itu…

    0

    0
  6. KT Pari says:

    Gambar gini takde yg seksinya. Dah biasa tengok lelaki tak berbaju. Kalau perempuan tak berbaju tu lainlah. Betol ke ni gambar si Adi. Next time Adi, you should suck in your stomach if you want to take a pic. .

    0

    0
  7. budak cute says:

    pak cik gila glamour…puittttt

    0

    0
  8. Punggok Boye says:

    Pak Cik oh Pak Cik… apo laie yg nk d kojarkan? Bini dh Cerai… Kes pown no Further Action… Udah2 lorh 2.. drpd cariew masalah mcm ni.. nmpk sgt Gila taLak Meroyan Dia!!! wat malu Anak2 je… shuu… shuuu.. shuuu..

    0

    0
  9. lora says:

    Tp npe kote adi putra mcm stim

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Pelik la Pak Aji ni. Apa yang nak diungkit lagi. Kan isu tu dah selesai. Lagi pun gambar tu biasa je sebab Adi pelakon. Dia dah biasa tak pakai baju. Tapi bekas isteri Pak Aji yang pakai seksi terdedah sana terbonjol sini dan asyik dok melayan lelaki lain, Pak Aji tak sebuk pulak. Nampak sangat Pak Aji ni cemburu pada Adi sebab Adi banyak peminat. Pak Aji dah tua, tentu la tak de peminat. Yang minat cuma pompuan kaki cukur macam bekas isteri Pak Aji tu. Dah la tu….lebih baik Pak Aji concentrate gi masjid . Tak elok tau dah bergelar Haji buat cam tu.

    0

    0
  11. xoxo says:

    Pak Aji geram kot kebenaran pasal dia dah susah2 PC tapi NFA pula. Hairannya Adiputra tak menafikan pun gmbr itu miliknya? Klu btl gmbr ni adiputra, nmpknya betul la yg dia ada sms/mms melucah kat pmpuan tu… adehla adiputra pun.. kesian isteri awak menanggung malu…

    0

    0
  12. minah jambu merah biru says:

    ape yg lucah Nye gambar adi ni ??? minah jambu tengok tkde ape yg lucah pon…huh ! setakat pakai tuala aje separoh bogel ke ? eeeeeeeee ape punye mengarot orang2 niiiiiii…kalau adi pakai seluar dalam aje baru lah di katekn separoh bogel ! sape yg sebarkn gambar adi ni ????????? orang tu dh kenape ?????? maseh tk puas lagi ke dengan si adi putra ni ??????? jangan nk sengaja runtoh kn rumah tngga orang lah !! rumah tngga dia dh roboh dia nk robohkn rumah tangga orang pulak ! bagos ke pe ! lain kali cari bini yg sama umorrrr jangan cari bini yg muda macm siakkk paham !! n jangan cari bini jenis yg tk sadar diri n lupa daratannn pahammmmmmmmmm ! lov u adiiiiiiii !

    0

    0
    • kobis bunga says:

      kan…normal lah kan lelaki x pakai baju kat rumah. tambah pulak cuaca kat Malaysia ni panas terik.

      0

      0
  13. lols says:

    Rasa nya xpenah plak tgk adi pkai baju perut muncit..ke masa dia berlakon tahan nafas. bukan nak back up sesape..tapi ape ada hal…badan adi..sape xnk tgk…huahuahuahua. bkn slame ni..mmg bdn retis itu ini ke yg korg gilerkan..manusia…suke jadi lalang.

    0

    0
  14. Zain Sardin says:

    Pic mcm tuh pon pakcik nih nak meroyan, bukan bogel pon masih menutup aurat walaupon nampak gak sedikit bonjolan bole buat ahkak2 pprt termimpi mimpi….

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Macam gambar edit je. Perut Adi putra boroi ke? Tak pernah pulak nampak perut Adi macam tu.

    0

    0
  16. kobis bunga says:

    adi berlakon dalam kl gangster tak boroi macam tu pun. mesti gambar tu di edit ni.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Dulu bini pak cik pakai baju tayang lurah masa pc lagi I kisah

    0

    0
  18. diana lempir says:

    hilang selera yuckkkkk! potong stim lg ade la

    0

    0
  19. whatever says:

    nak tau kenapa No Further Action? sebab dua2 melayan, suka same suka, seronok sama seronok.. tak mengaku x apa.. nak mengaku pun x apa.. sendiri tanggung lah. jangan salah kan orang lain. salah sendiri.

    0

    0
  20. Melati says:

    Biasa lah pemain bolasepak Negara …Kalau ko tu David Beckham takper lah juga Adi Putra..setakat pemain bola Sepak negara yg tak terkenal sgt simpan jer lah..

    0

    0
    • KAK KIAH says:

      biler pulak adi putra main bola sepak ni?kau mengarut ape ni melati?

      0

      0
    • Saerah.. says:

      ahahahahaha…Melati oh Melati….memang Adi Putra ni ‘pemain bolasepak” yang xterkenal pun….sebab…dia pukan football player pon…Melati, ko ni xpernah baca gossip ke, kuat sgt bergossip sampai tertukar orang nih??

      0

      0
  21. damai says:

    Its obviously edited pic. U can c dat cara edit kepala nampak sgt. Mana ada leher adi mcm jambu gajus. Kesian pd org yg suka sebar fitnah nie

    0

    0
  22. Eyanti says:

    kenape tetibe je aku tengok perut abang adi ni jadi boroi? aku sikit pun tak pecaye ini gambar die, gambar macam ini pun nak di jadikan cerite. orang tue aji tu masih tak puas hati lagi ke? bini kau yang merenyam tak tentu pasal, kau pulak tak henti meroyan.

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Adoooh pakcik
    Kenapa gmbar bawah adi mcm tak ada leher.

    Gambar atas ada leher. Mcmana ni lain aja.

    Takpa la adi tinggalkan pakcik tu. You move on

    0

    0
  24. ikan says:

    aku tak rasa edit. logik je orang ambik gambar dalam bilik air. ramai je orang buat. gambar taik terapung pun ade orang ambik, nikan pulak gambar tak pakai baju dalam bilik air. kalau nak edit sangat, baikla edit bogel terus pastu scale down part tutttt.. barula best nak menganjing.

    0

    0
  25. rapunzel says:

    bosan….next…..

    0

    0
  26. mummy says:

    Amboi abang aji pun syok dkt adi ke…nakal haji nie gambar adi tak kan boroi macam tu
    pakcik propa lebih nie…nak jadi retis juga ke…??? Udah udah le…tuuu..
    Pakcik mesti banyak koleksi gambau ADI – …nak follow ig ke…

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Edit ke tak edit ke, apa yang jadi masalahnya. Pakai tuala pun Pak Aji nak jadi kan isu. Macam la tak pernah tengok orang pakai tuala kat tepi laut atau kat swimming pool ke.Kat dalam drama pun Adi dah biasa tak pakai baju. Itu pun Pak Aji nak cemburu pada Adi. Daripada Pak Aji bermusuh dengan Adi lebih baik buat baik dengan dia. Tanya macam mana nak jadi macho dan dapatkan susuk tubuh macam tu. Ikut Adi gi gym. Bila badan Pak Aji dah berketul2 baru la ex wife nak balik dengan Pak Aji. Tak la dia asyik dok melayan lelaki lain.

    0

    0
  28. MAXMORA says:

    citer lama daa..rujuk jelah pak aji oi..

    0

    0
  29. TIPAHTERTIPU says:

    lantak ah gambar separa bogel ke bogel terus ke..yg penting adi putra tetap hensemmmm!!! ko hensem??

    0

    0