Written by Bella | August 31st, 2016

Bulan lepas Uqasha Senrose menarik perhatian ramai apabila kerap memuat naik foto bersama seorang jejaka iaitu Tengku Bakar yang merupakan kerabat diraja Pahang.

Ramai yang membuat spekulasi yang mereka sedang bercinta apatah lagi Tengku Bakar telah menganjurkan majlis hari jadi Uqasha dengan cukup meriah sekali.

Walaubagaimanapun, Uqasha menjelaskan beliau tiada hubungan istimewa dengan Tengku Bakar dan mereka berdua hanya berkawan serta masih mengenali hati budi masing-masing.

Kami masih dalam peringkat berkawan. Seperti orang lain, kami juga cuba mengenali hati budi masing-masing. Saya tahu bunyinya seperti klise, tetapi itulah yang saya boleh katakan. Selagi tidak diketahui jodoh dengan sesiapa, kita juga akan sentiasa kenal orang baharu.

Uqasha juga enggan komen lebih lanjut mengenai perkembangan hubungan mereka sebelum ini kerana tidak mahu terlalu memberitahu perkara yang belum tentu penghujungnya.

Tambah Uqasha, beliau sebenarnya sudah tiga tahun mengenali Tengku Bakar tetapi semakin rapat sejak enam bulan lepas.

Hendak dikatakan hubungan ini serius, jujur saya memang tidak berani berbuat begitu. Saya juga bimbang pisang berbuah dua kali. Saya enggan dikecewakan sekali lagi. Justeru saya selesa menganggap hubungan ini sebagai hanya kawan.

Dikala Uqasha Senrose sedang dikritik orang ramai bolehlah beliau mencurahkan segala masalah dan isi hatinya kepada Tengku Bakar ye dak? Ada la juga tempat mengadu dan siapa tahu kalau ada jodoh lebih daripada kawan.

Sumber Berita : BH ONLINE

38 responses to Saya Tiada Hubungan Istimewa Dengan Tengku Bakar , Kami Hanya Kawan Rapat – Uqasha Senrose

  1. namaYou says:

    For me kan, kerabat kalau nak cari artis pun, maupun orang biasa; carilah yang jenis ada xfactor betul tak, personality okay ke, outstanding etc etc betul ke tak? Barulah nampak macam real royal. Contoh cam Tengku adeq chose juliana evans ?

    0

    0
    • minah jambu - safety first says:

      macm muka fatah amin pulak tengku bakar ni..

      0

      0
    • Mata Ke Atas says:

      Mira Filzah juga. Rapat x rapat ..teman bukan couple tapi ko gedik posing selfie pelbagai dgn dia. Nonsense!

      0

      0
    • Lol says:

      x perlu la berangan nk duduk istana kak. tengok fazura tu. akhirnya lekat nama samaran…bekas gundik!

      0

      0
    • Mummy77 says:

      Pada pendapat Mummy la… kalau boleh ‘kerabat2’ ni pilihlah PEREMPUAN…sebab perempuan ni dia TAHU MALU, TAHU JAGA MARUAH, TAHU ADAB dan SEGALANYA… tapi jangan lah nak Yang COMEY, LAWA, PUTIH GEBU tapi Bab KEMATANGAN dan KEADABAN …Zero! Biarlah yang dipilih tu Tidak secantik atau seputih ‘RETIS’ tapi bab Dunia & AKHIRAT dia lebih mengambil tahu HALAL & HARAM.. dan tidak HIPOKRIT atau BIJAK DALAM MEMBUAT KEPUTUSAN bukan Atas sebab Orang LUAR..

      0

      0
    • anonymous says:

      betul tu.. atleast juliana and tengku adeq sesuai n sweet je..tengku bakar ni ex dia bukan marsha tu ke yg she refer as ‘burn’ dulu tu? n i think dia kena friendzoned by fazura sbb mcm nmpk pic dulu suka nak terhegeh2 je with her..taste dia semua bimbo kot..

      0

      0
  2. Kite bakorr says:

    Brp umur tengku bakar?? Mcm budak form 3 je

    0

    0
  3. dangdut says:

    sian ….cinta tak kesampaian bertepuk sebelah tgn kekdahnya ..trus bukak hijab…

    0

    0
  4. el says:

    dah ke hulu hilir, kawan je?? hipokrit

    0

    0
  5. Anynomous says:

    Teman apanya kalu baju pun sedondon p majlis..teman rapat pun xbt mcm 2..

    0

    0
  6. Bandit says:

    Tipu!!! Biadap betul uqasha. Pegi holiday ngan Bakar ah skang

    0

    0
  7. melati says:

    Mira Filzah…takut dicop gatal. Padahal gatal poen semua ni.

    0

    0
  8. MMN says:

    bkn hari tu Uqasha kata nk kawen dgn bf dr overseas ke?

    0

    0
  9. what ever says:

    kwn apa lagu ni.. pkai sedondon sumer… dh2 lah dok hipokrit ungkasha oiii.. elok la bakar ni pun player gak mmg sesuai sgt….

    0

    0
  10. Merak kayangan says:

    Aritu up gmbr sana, up gmbr sini dh mcm org bercinta.
    Skrg kata x bercinta dan hanya kawan lak. Sbb apa? Sbb jntn ni pn dh xnk kt dia gamaknya. Sbb tu ngaku kawan je.
    Player sgt la ko qasha. Bajet cub sgt ke dok main sana, main sini???
    Ko bajet ko diva sgt ke?
    Kalau ni la standrd yg kerabat nk, hailaaa… Kesiannnnn btl…

    0

    0
  11. Tengkujuh says:

    Kerabat nk buat retis gini geli2 je..
    Nk buat bini mmg x la.. Ahaksss!

    0

    0
  12. moon says:

    Rupa tak nampak royal pun……jgn jd mcm yg di Kedah dulu.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    she beautiful with hijab….

    0

    0
  14. melati says:

    ingat kerabat Johor @ Brunei…..kikiki…yg saya tahu anak2 Sultan jew Kerabat..yg lain berlagak jer lebih…ingat semua Tengku Kaya kew??? Tengku bangsat pun ader tahu tak …!!!

    0

    0
  15. kolamemas says:

    publisiti murahan. kalau takmau org gossip takyah upload gmbr berdua, buat apa, makan kat mana. ini celebrate birthday pun nak kecoh. ye la nak tunjuk la celebration dia tu vouge. sayang muka lawa body mantop —> doggy sedap, muka blusher bergaris, tak ada pendirian sendiri (pegangan agama lantak ko lah) pelik orang macam ni banyak followers. video kat instagram pun membosankan obses dengan diri sendiri.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    berdirilah dengan kaki anda sendiri wahai artis artis malaysia…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    bibirnya yg pink sedap

    0

    0
  18. Anonymous says:

    “kami tidak ada hubungan istimewa” tp secelup

    0

    0
  19. Tasah Sillah says:

    Tengku Bakar ni anak tiri Julia Rais kan?

    0

    0
  20. gua coment, gua like..lu apa kisah says:

    unfollow le.. kan senang,senduu wei… cerita yg sama saje.. bagus tengok ftiya latip.. tak sombong.. datang brunei pun cool saja.. baru yaa.. cun lagi.. #respect to her.. kalau ne uqasha ne pi mampos la

    0

    0
  21. El says:

    Tengku Bakar dan Uqasha bercuti bersama?

    0

    0
  22. kwang kwang says:

    patut bukak tudung, sbb dah clas dgn t bakar. frust katakan

    0

    0
  23. TT says:

    kawan rapat tengkorak hang. wat penat je dia dok tagged ig hg kt hati dia hahahahahahaha

    0

    0
  24. juara pantun hari keluarga says:

    Minum oren makan lepat
    Aku nk kawen dgn kerabat
    Lompat pagar tersekat sekat
    Makin dikejar tak dapat dapat
    Amalan dunia mesti berkat
    Sbg bekalan utk akhirat

    0

    0
  25. X says:

    Sengih 24 jam.awatnya?

    0

    0
  26. Jeng..jeng..jeng says:

    Yup.. i rase mrk bercuti bersama.. tgk ig diaorg… msg2 pegi take pics/video dr sudut yg sama, jd kantoi lah mrk bercuti together2…

    0

    0
  27. UQASHA SENMAWAR says:

    KERABAT DIRAJA? SO? WARIS HARTA KETURUNAN JE KOT. AKU PREFER YG SUSAH PAYAH DARI KECIK BELAJAR PANDAI-PANDAI DAN JADI KAYA. BUKAN YANG KAYA SEBAB KETURUNAN.

    0

    0

Leave a Comment

Optional