Makin lama makin menyampah pun ada dengan kontroversi yang melanda Neelofa dan Anzalna ini. Tak habis-habis. Lepas seorang demi seorang bagi kenyataan. Yang terbaru, Anzalna muncul di dalam BiPop semalam menyatakan dia tidak akan meminta maaf kerana kalau dia berbuat demikian, itu tandanya dia bersalah.

Anzalna yang hampir terfikir untuk bersara kerana malu berdepan dengan kontroversi yang ditimbulkannya sendiri berkata sokongan padu daripada pelbagai pihak memberikannya kekuatan untuk tidak rebah. Kata Anzalna:-
Jika boleh saya mahu perkara ini diselesaikan segera. Saya sedia bersemuka, malah jika ada sebarang ketidakpuasan hati lebih baik diselesaikan secara berdepan. Dalam keadaan sekarang, saya perlu mengikut saluran yang betul dengan mendapatkan bukti seperti yang dituntut Neelofa melalui peguamnya. Saya tidak akan minta maaf kerana itu menunjukkan saya salah. Tidak mengapa, sekurang-kurangnya saya belajar sesuatu. Saya akan lebih berhati-hati biarpun saya yakin di pihak benar. Mungkin sekarang isu ini hangat tetapi lambat laun akan dilupakan juga.
Hmmmmmmmm. Susah jugak kalau begini. Bagi Abang Nara memang isu ini akan dilupakan juga suatu hari nanti, tetapi impak yang diberikan pasti sangat besar kepada Anzalna dan Neelofa. Marilah sama-sama kita berharap agar impak tersebut ialah impak positif dan bukannya negatif. Kepada Anzalna dan Neelofa, silalah selesaikan perkara ini secepat mungkin sebelum peminat anda sendiri bosan.


auummm…… 1st!!!!
budak sekolah rendah belom habis sekolah rendah.pemikiran apakah ini???
pegi mati la due2..bosan dgn prangai korg yg ntah ape2..
siti khadijah, ooo siti, mana ko ni? xnak join kelab aku ke? kelab tak suka neelofa dh pupus.. kelab aku sesuai ngan bimbo2. aku tgh approach anzalna masuk kelab aku ni.
Tggu je bulan 7.. Reda la isu ni… Pastu nama 2 ekor ni akan naik… naiklah konon…
LAMA2 BOSAN AKU TENGOK KES DIORANG NIH….. BILA NAK KE MAHKAMAH NIH, KAMI DAH X SABAR…
cantik nyer blous kayangan kaler merah kt bawah tu, blh beli utk mak aku….he3
huahhhhhhh mmg dah bosan punnnnnnn…….
Hidden due to low comment rating. Click here to see.
Hidden due to low comment rating. Click here to see.
si anzalna ni da cm keling la plak…. dulu siap ckp snggup mintak maaf, pas tu skrg ni xjd nk plak…adoi,,,kecoh tol la minah 2 ekor ni.!
gogogogogogo Neelofa. alompak ago-go!
this is what we called, blind worship
kesian DIBAH TRELER kena thumb down dengan teruk sekali. ini bebal namanya
saya pun ada kuiz.
sila LIKE kalau anda menyampah dengan cerekarama Dibah Lori
sila DISLIKE kalau anda rasakan dengan cerekarama Dibah Lori ialah drama swasta yang paling mantap dalam sejarah dengan lakonan yg mantap!
Neelofa memberikan lakonan mantap dalam Dibah Lori. Apakah lakonan mantapmu Anzalna?
nampak sangat ko takde modal utk komen sampai kan menciplak idea komen org lain.. ko nk thumb up sgt kn? nahhhhhhhhhhh.. amek ko!
aku punya pantun tok si dibah & rakan-rakan :-
si dibah naik lori kat tv tiga
naik lori pakai baju seksi pun tak apa
si dibah suka pada lori agaknya
cik tasha beli paper selori yg dia kisah sgt kenapa?
p/s : jgn lupa undi yea semuaaaaaa.. :)
hahahahhaaha lawak tol dibah treler.. dibah dgn lori x dpt dipisahkan..
Hidden due to low comment rating. Click here to see.
aku akan saman artis yang tidak mahu bermaafan..
DIBAH TRELER, terima kasih kerana sentiasa mengikuti perkembangan Neelofa walaupun engkau begitu tersumbat sayanglku
Anzalna, mintak maaf please….. kami merayu sangat2…. awak baik…
Neelofa, mengaku please….. kami merayu sangat2…. awak tak baik…
oh hi, Dibah Treler. ko bodoh.
baik, saya teruskan dengan kuiz.
sila LIKE kalau anda menyampah dengan cerekarama Dibah Lori
sila DISLIKE kalau anda rasakan dengan cerekarama Dibah Lori ialah drama swasta yang paling mantap dalam sejarah dengan lakonan yg mantap!
pecah kepala Dibah Treler nak tulis pantun tu. sebelum dia tulis. dia baca doa makan dulu, tapi tak alhamdulilah.
Inzalna, hentikan buat kerja bodoh please….. kami merayu sangat2…. awak jahat…papa jahat….. oh papa papa
nak bersara ke anzalna oiii??? baguslah. at least takdela anak cucu aku nanti semak tgk muke kau kat tv. berlakon sendu, kontroversi nak lebih. murah & bodoh, itulah kau.
anzalna ni nama surah.tgk kau punya lurah, aku yg risau & resah. xpelah dik,kepada Allah kita berserah.
dik non, after all kontroversi ni kau yg cipta, so hadaplah ye.nanti mungkar nakir tanya kau buat apa kt dunia, kau jawap “i dont play drama to get attention”.tunggulah mungkar nakir reply ape
the nasirs or so called kardashians malaysia!! ko mampu?? ahahah bimbo sgt anak prof madya ni, btw ko xyah la paksa2 org pggl ayah ko prof, sbb ayah ko prof madya je, or nama lain associate prof, belum prof pun lagi weiii.. xyah nak bimbo!
Anzalna… makin banyak kau bercakap makin nampak kau tu tak betul.
lantak ko la nak mintak maaf ke apa..kubur masing2.
taka matang langsung. duk hebah sana sini. tak profesional langsung !
Menyampah2 pun abang Nara tulis gak kan…modal traffic la katakan
.
.
.
ini juga menjana kecerdasan IQ. +9999
Booooooo Anzalna!!!
susah artis skang ni..
Ini betul betul perangai yang tidak berapa matang.Sama je semua.
adakah aku 1st??
tahniah..kau bukan 1st.
terima kasih…aummm yg atas to bodoh…
GILER GLAMER……………..
jyeah. hidup anzalna.. FIGHT FOR YOUR RIGHT!!!!!!!!!!!! KASI HANTAM ITU ‘LOPAK’ HAHAHAA
Hidden due to low comment rating. Click here to see.
hi saya ok jer!, ko bodoh
haishh mengada2 lah artis serakang. sikit2 gaduh. dah la suam2 suku je pun. smua pun nk bajet. tgk artis lama jarang ada mcm ni.. skit2 saman sikit2 saman. dah kayo lah katakn!
haih.. macam2..
kejap nak mintak maaf,kejap xnak! bnyk la hal ko
Mengata org tak ada bukti pastu tak mau mnt maaf, sgt terpuji
dh menyampah watpe dok cover lg citer neh abg nara oiitttt…
Aku rase anzalna nie nyanyuk atau sewel. Kejap kate nak mntk maaf, kejap kate tak nak mintak maaf, kejap kate nak berdamai, kejap kate nak lawan kat mahkamah. Sebelum lofa saman ko sampai tinggal spender, baik ko mintak maaf.
Legally mmg ko bersalah. Klo betul ko ade bukti kukuh, tunjuk jela as requested by lofa. Ke ko br nak create bukti? Jgn jadi BODOH SOMBONG
SETUJU. otak dua minit lah dia ni
“Dalam keadaan sekarang, saya perlu mengikut saluran yang betul dengan mendapatkan bukti seperti yang dituntut Neelofa melalui peguamnya.”
laaaaaaaaaa….bru nk dptkn bukti ke?ingtkn dah ada..kuikuikui
biasa lah budak2. umur baru setahun jagung.
Betul2…. aku stuju… dia baru nk cari bukti la beb…. so makin byk ckp dia ni, makin nampak yg dia yg bersalah… lofa sound skali jer utk selesai di court kalo tak nak minta maaf, tp dia ni berkali2 ckp bnda yang tak tetap. booooo anzalnak!
Tu la aku pon rasa dia ni sewel!Hari tu ckp nk mintak maaf la ckp bukan slh dia zubir dh keluarkan artikel before dia boleh stop kan..mcm2 la lg putar belit.aku rasa dia nk dikenali je konon mcm kim kardashian.ye la kim kardashian kan famous mula2 sbb sex tape dia?so dia pon sama la nk famous sbb kontroversi!menyampah aku!senyap je la ni kau kasi statement kat bipop lagi.ish2
over aihhh anzalna ni. tak habis habis sat sat bagi kenyataan.
apa2 an je la budak berdua ni.. x jejas ekonomi neagar pown..;-)
nara biased doww. kalo komen yg kutuk2 neelofa dia delete. kalo komen yg kutuk anzalna dia x delete. jahat gile
padan la muka! ahahahaha
aah. komen anonymous yg kurang ajo apa semua tak kena delete sbb dia sokong neelofa. sapa yang sokong anzalna kena delete weyhh aku perati je dari haritu! baideway, aku suka ramona zamzam. *takde kaitan*
hi Peminat ramona zamzam, ko bodoh.
hi Tenuk manalah yang memberanakkan ko ni betol..betol… , kau lagi bodoh! mesti sokong neelofa ni kan.
betul3.. ABG NARA BIAS !!! mentang2 sekampung ngan neelopak
kontroversi murahan. semua sama je. neelofa-anzalna-tasha shilla-zed zaidi. ehh husband i? jangan marah bangg.
Ikthtibar untuk kita semua bahawa SEBELUM BERCAKAP FIKIR-FIKIR & TIMBANG-TIMBANG DULU LAH BAIK BURUKNYA. Jangan kita main tibai cakap jea terutama dengan pihak media yang sememangnya hauskan berita sensasi. Akhirnya yang bersorak ialah pihak media kerana dengan isunya jualan mereka pasti meningkat dan yang ruginya adalah yang BERCAKAP TANPA BERFIKIR DULU, UNTUNG RUGINYA. Pada hemat saya jikalah si Anzalna ini berfikir dahulu sebelum bercakap walau yang didakwa itu benar maka tidaklah akan menjadi sekontroversi ini. Selayaknya orang yang dituduh (OKT) atau sesiapa sahja termasuk kita akan membela diri dan dalam hal ini Neolofa telah menggunakan peruntukan undang-undang (legal) yang dibenarkan iaitu saman. Maka, untuk semua, ingatlah bahawa kata-kata itu lebih tajam daripada mata pedang….tersilap berkata-kata bukan lawan yang tersungkur tetapi kita yang tercedera @ tersungkur terus. Saya bukan peminat bagi kedua2 artis ini, tetapi sekadar pemerhati kemelut yang berlaku tatkala minum kopi O selepas kerja!
artis zaman sekarang aper nak heran? glamor bukan sebab bakat sangat pun tapi sbb ruper dan kontroversi/life style. so dah itu yang diangkat kat industri tanah ayaq nih, nak buat mcm ner lagi??? artis zmn skrg glamer kontroversi jer lebih. lantak pi lah nak gaduh wei..aku tumpang baca jer..
ntah ape ape laa otak tak matang mcm ni..
budak2 kecik pon reti nak mintak maaf..
dlm paper kata nak mintak maaf.. pastu tanak mintak maaf pulak..
bende kecik jee sebenarnyeee….
ape laa.. jelak pulak aku tgknyee..
tukar topik lainn plissssssssss………
anzalna ni mmg x puas hati ngn neelofa sejak dewi remaja lagi.. sape yang mngikuti perkembangan setiap episod tau la.. siap2 nangis2 lg..knon cakap lofa busuk hati la..yang x paham nyer ape isu yang buat dia nangis tu..dah la cakap bi macam budak tadika baru nak bcakap..dulu suka jgakla dengan dia ni. skang ni jgan harap aku nak minat ko..
Haha betol ..kate duk omputih cakap omputih pon x betol prasaaaaaaaan kim kardasiah pulak dah mankuk ni..mak bapak adik bradil die pon same. Je bimbo!!
ape plak komen kau mggu dpan anzalna dlm bipop..ntah ape plak propa yg ko nk bwt..meluat giler kot ngan ko ni
Hidden due to low comment rating. Click here to see.
Gambar Di Hospital Mula Tersebar, Norish Karman Lahirkan Anak Siapa?
ROTIKAYA
25 Jun 2012
Sekitar hujung tahun lalu, kecoh juga dalam dunia hiburan Malaysia tentang seorang aktress yang di’katakan mengandung luar nikah & telah tinggal di Bali, Indonesia.
Ramai pemerhati dunia hiburan mengatakan ia’nya Norish Karman yang kemudian’nya telah pun di’nafikan oleh empunya badan sendiri sekitar Disember 2011 yang lalu.
Melalui forum Cari beberapa hari lalu, seorang peminat hiburan telah mendedahkan beberapa keping gambar yang di’percayai sebagai Norish Karman yang berada di’hospital.
Gambar pertama di’dakwa sebagai Norish Karman bersama seorang bayi lelaki yang di’lahirkan pada 24 September 2011 di KPJ Cheras (atau Kajang?) sekitar jam 6.13 petang.
Gambar kedua pula menunjukkan maklumat hospital yang tertulis pada tag yang di’pakai oleh si ibu (Norish Karman) dan bayi lelaki yang di’beri nama Alexander Bin Abdullah.
Teruskan Membaca ?
sukenyer, ade x gossip lain lagi… asik neelopak dgn anzalna jer, bushan arrrr….
ko ni mmg desperate sgt nak promote blog rotikaya ko tu kan??? blah la wei, menyemak je kat sini!
Dua-dua macam budak-budak.. belajar tinggi2 tapi perangai tak menunjukkan sifat kematangan langsung. What a loser.. Artis baru nak naik ni kontroversi je.. Nama dikenali pun sebab kontroversi… menyampah!!!
tu ler..cakap tak pikir dulu..dahla bagitau kat wartawan yang mulut puaka tu..sajer catrik nahassssla ….
AKU BENCI ABG NARA…TAK NAK DELETE KER ABG NARA HAHAHAHAHA
Hidden due to low comment rating. Click here to see.
Hidden due to low comment rating. Click here to see.
Sudah2lah wei..
Lambat laa Zed Zaidi nie bertindak…
Kalau Abang Harun Salim Bachik dulu dah settle dah…
NEELOPAK BODOH! NEELOPAK JUAL BADAN! NEELOPAK PENGHUNI NERAKA YANG PALING SEKSI!!!
Nak delete ke comment ni?
sian mak ko, dia ajar ko caci maki org?
Suruh mak kau si kartini tu ajar anak pakai baju sikit! Pergi mengaji pun nak jaja cerita anak. Konon semua orang gila kat anak dia, apa punya mak entah! Tak tahu malu. Cheap!
Nabilah cepat suruh Nara delete comment aku ni.
PASTUH ANZALNA TU TAK SEKSI KE BODOH??BANGANG BETUL ZUL NI~
yg BODOH nya kau!!!!
love Anzalna : )
hish…masing2 nak tunjuk ego ler tuuu…elok hantar je 2 ekor nih ke pulau batu putih biar bergasak kat sana…dah puas bergadoh pandai2 ler cari jalan balik rumah masing2 yer…budak2…
knapa la susah sgt bg 2 ekor ne nak minta maaf s’sama sdiri….
klu sama2x x mau mgaku bslh…smpai bla pun mslh ne x kan selesai mlainkn org atasan yg msk cmpr bru mslh ne slesai…..mrk b’dua ne sma keras kepala & ego t’lalu tinggi.
aku on behalf Nara nk mnjawab…knape dia dah mnyampah tp still cover citer minah 2 ekor ni…huhuhu..pasainya…die xde la mnyampah mane pun…die suke je dengan citer2 mcm ni…yg dia ckp mnyampah tu pasal post2 sblom ni byak reader yg ckp dah mnyampah dah meluat…so die pun just amek beberapa pekataan yg mnunjukkan die ni profffffesionallllah ssssangat tu dan x bias pada mne2 artis…kalau die ckp die masih syok nk tulis pasal 2 eko ni kompem sebelum ni yg kne hentam die yg kne hentam dulu…huhu…n org mmg suka baca gossip mcm ni dan die pun mnaiplah dengan gigihnya..sekian.
Hidden due to low comment rating. Click here to see.
hahahaha xlama lagi komen ko kene delete! ahahahah padan muka!
bukankah entry lepas Anzalna ne dah minta maaf ke? or i read the wrong statement? tak pahamlah ngan minah ne
sama-samalah kita bermaafan yer…buang yg keruh ambil yg jernih…sama-samala kita membersihkan hati di bulan Syaaban ini..
kalau abg nara semakin menyampah, kenapa abg nara masih siarkan psl isu ni? sebaiknya abg nara atau wartawan2 lain hentikan bagi coverage kat kedua2 makcik ni, lama2 senyaplah diorang. mcm omputih kata, dont feed the troll. makin dilayan, makin naik lemak diorang tu.
sbb kalau takat cite ‘nasik lemak naik harga’ sape nk bace? xhot kot…x naik la rating blog i ni…lainla cite makcik2 ni muhahahaha
lebih baik anda berdua buat solat hajat.minta Allah buka hati memaafkan sesama sendiri
hoh,,baru semlm dlm metro ckp nk minta maaf kpd neelofa.pihak neelofa siap bg masa lg suh tunjuk bukti wpun dh lebih 7ari..ari ni xkan mintak maaf plk…wth??mmg sah gile glemer je ko anjalna…..nk tunjuk pandai xkena tmpt…
Hidden due to low comment rating. Click here to see.
anzalna pernah berlakon drama apa? X kenal arr.. Gosip je lebih..
anzalna muka cam selipar jepun ada hati nak jadi ratu cantik. watak org gaji bolehlah.muka dah makeup 5inci pun masih cam itik.
mmg pun ..anzalna ni jeles ngan neelofa sebenarnya
ade sebab kot kenape Anzalna ego sgt smpai tak nak mintak maaf. Mungkin die rase kalau die mintak maaf, seolah2 die yg salah..dan orang tak akan nmpk kesalahan neelofa yg selama ini dia pendamkan je. mungkin Anzalna dah fed up kot ngn Neelofa..kalau die mintak maaf as if die takut pada neelofa.. (mungkin je la) ape pon..paling penting bersemuka sama2, luahkan perasaan masing2 & yg paling utama saling bermaafan..mungkin ade miscommunication masing2 tu yg jadi tak sebulu.
Kes dengki la ni..
lakunan x sbrapa tapi kontroversi yang lebih…camtulah cara artis2 sekarang nk cpat popular…..tak macam artis2 zaman dulukala…pandai jaga diri..tu pasal sampai skrg masih diingati..
salam..selama ni sy hanya menjadi pembaca setia Beautifulnara ttp xpena bg komen di sini…cuma sy nk meluahkan rasa xpuas shti terhadap harian metro yg baru2 ini menggelar neeolofa,anzalna dan tasha shila sebagai 3 diva. Sy xrasa mereka layak utk memegang title tu coz diva adalah gelaran kpd artis yg benar2 diva..ni divake?hurm…….harap wartawan h.metro kaji dulu sebelum taip yah!tq
tak abis lagi, yang paling akak puji ialah sikap tasha, walau si lopak tu tak puas hati
dgnnya, tapi dia tak la tambah keadaan jadi panas. yang si az dgn lofa ni mcm dendam lama, yang az pun satu, yang kau dok tambah cerita mcm si lofak tu macam penyamun masa komunis tu apa hal? Ini kali pertama ku dengar dengar dewi remaja bergaduh, akak ikut crita pertandingan dewi dari kali pertama awal 90 an. tak da la guduh gaduh mcm ni, malah mereka mesra dgn rakan lain macam, kuza, zita che wan. ananitha dan ramai lagi, ,,,,entah gi mana eq kau orang.
bagus juga pandangan kak li tu… ala-ala pro mcm Tasha Shila jugak Kak Li ni kanzz.. kak Li sorang je yg puji Tasha kt sini.. tp kak li tk terfikir kerr yg kte semua berfikir lebih cerdas dari fikiran kak li dan Tasha tu?
kte tahu tujuan sebenar idola Kak li tu..Tasha dah puas hati bila memalukan n menjatuhkan Neelofa… tp orang2 lain dia lepaskan begitu je..? kalau Tasha saman Neelofa pun Neelofa boleh rujuk semua komen2 yg mempertikaikan kemenangan Tasha sebelum ini n boleh tanya Tasha kenapa dia tk komen//???
Saper 2 ekor ni? Aku tak kenal pon
BIMBO!!!!…BIMBO!!!…BIMBO!!!…BIMBO!!!…BIMBO!!!…BIMBO!!!… sorang gila glamour, sorang perasan glamour.. dua2 bajet cun, bajet hot, bajet bagos, bajet pandai…bla,bla,bla…
ktakan jika aku silap:
1) Neelofa dituduh me’rampas’ Shah Rizal’ dari Maria Farida semasa berlakon ‘Azuri’ (Neelofa mati2 menafikannya, tp tk ada org percaya trmasuk MF) tup tup selang beberapa bulan muncul lah gadis muda cantik pelakon baru yg sebenar.. iaitu (jawab sendiri)
2) Neelofa dikatakan tidak bertegursapa dgn Fazura dlm set drama tv. di mana keluar kenyataan “siapalah neelofa utk saya jatuh2kan”
- setahun l.kurang lepas tu Neelofa berkata dia mmg mendapat ‘tawaran’ dari vvip trtentu, tp belum terfikir ke arah itu.. (sekarang baru aku faham sikit knapa dia keluarkan kenyataan itu)
3) Kemenangan Tasha Shila dipertikaikan bnyak pihak, tp yg kena ialah.. (jawab sendiri)
4) masa menang Dewi Remaja Neelofa dikatakan tidak secantik Anzalna yg mana lebih layak menang (boleh rujuk komen2 dlm post BN yg lama2) n bila ada kelab We Hate Anzalna.. Neelofa yg kena..
We wait n see…..
orang yang kontroversikan dia (lofa)..dia xda pa2 crt pn sbenarnya..
Pada pandangan aku lah..
bahawasanya Anzalna ni sedang memulakanTaktik peperangan gertak mengertak..
nampak sangatlah dia takut nak suruh Seniman setel..
sebab apa?
sbb tak de bukti.
kalau Neelofa bawa kes ni ke mahkamah org akan kondem dia.
sedangkan dia mmg patut buktikan apa yg anzalna ckp itu fitnah
sbb kalau ada apa-apa jadi kat si Anzalna ni.
si Neelofa akan jadi suspek utama.
tapi orang tetap akan salahkan si Neelofa konon nak cari publisiti murahan.
tapi yang paling byk meraih publisiti dari kontroversi ni aku tgk si Anzalna ni.
Aku tak kata aku minat si Neelofa ni tapi kalau nak propa sangat janganlah nampak sangat ini tak..trang tang tang BIMBo si Anazalna ni..
Ingat Masyarakat Bodoh mcm dia jgk ke??
aku nak tgk apa jadi pada kes ni ?
aku punya komen aku punya suka.
anzalna:-
1) kenapa ko pi citer keburukan neelofa kat zubir walaupun off record? motif nk buruk2kan org? so ape beza busuk hati ko ngan busuk hati neelofa mcm tu?
2) kalo betul pun, citer lama..naper nak kene ungkit?
3) sekarang ko nk buat2 diri teraniaya angkara zubir, mulut ko yg becok citer hal org tu bercerita sndiri ker?
4) kejap nk mintak maaf, kejap nak fight. Dlm melodi gelabah tak hingat smpai x berani nk tngok kamera..kenapa perlu ketar smpai english berterabur?
zubir:- insaflah, ko ni kaki gossip kalah org pempuan. Harap2 rashid sibir amik ko jd pelakon salah satu episod tanah kubur psal azab wartawan kepochi.
neelofa:-
1) naper terlalu ramai artis yg bergaduh ngan ko? something wrong?
2) please improve your acting skills… especially cara melontarkan intonasi skrip yg dihafal..
org yg tak suka neelofa: kenapa sampai memaki hamun dia mcm tu? kalo dier tak kaco hidup ko..takyah laa nak menghasut org lain. kadang2 terlalu bias smpai bende2 betul yg die buat pun korang nmpak salah. Dia naik court sbb nak pertahankan maruah die je kot..cuba berfikir secara relevan sket..
NEELOFA CKP DLM MELODI RILEKS JER BEB…. ANZALNA CKP PUN SAMPAI TERKETAR2 & TAK TGK KAMERA PON…..
Pak Nasir tu tak ajar anaknya ker?
pak nasir patut galakkan anak jadi ahli akademik macam dia, lagi disuruh mendada menonggek. last2 apapn tak dapat kerana kehebatan Neelofa.
Hoi atleast neelofa ni ada PELAJARAN..tak mcm Anzalna,dr awal lagi dia &sisters dia ade FB page the Nasir Girls..lg perasan cantik&glamour!pdhal semua xcantik..if dh ada fb page adik beradik dgn pic2 dieorgmkonon mcm Mat salleh,tu lg la terok ok..and that was BEFORE anzalan dikenali..nmpk sgt retis&dia dendam dgn Neelofa sbb dia xmenang dewi remaja..pdhal hari tu kuar kat newspaper yg anzalna time dewi remaja,pemalas&susah nk siapkan tugas sbb tu juri xsuka dia!Neelofa rajin&ada rupa.Takat ada rupa je tp bimbo mcm anzalna buat ape?!
sebab tu la tak kluar drama filem apa2 tibe mengadap Zubir wartawan Durjana kan? kalau Neelofa tu ada gak la keja dia jadi duta itu ini, jadi pengacara, drama sekian2. seriously aku tak tau Inzalna ni contribution dia apa. mendada dan menonggeng? oh yeah….
Salam to All Muslim brotherhood & Muslimah in the above. I feel both so called “actresses” are immature & self-centred people seeking an easy way to be recognise & to gain popularity. We do not need both of them to be the pelapis of the current outstanding legends the like of Ummi Aida, Maya Karin just to name a few. These legend of actresses do not seek cheap & unnecessary attention to be recognise. They solely depend on the hard work effort that they sincerely gave through their acting skills over many years. Why can’t all those young hopeful wanabe actresses learn the trade in a proper truthful way? Reason is simple: these young wanabe actresses are in this business solely for the thrills of getting cheap recognition and they know they will get them because why? The Media needs them…
So far i tgk Anzalna tu yg so obvious nampak menggelabah. Dalam tv muka gelabah tak tercover. Cakap pun penuh geram+berterabur English+Melayu pastu tetiba kuar accent pelik2. Tak nampak langsung ciri-ciri ‘berani kerana benar’. Sendiri bukak mulut, sendiri menggelabah sensorang lepas tu. kejap nak mintak maaf, kejap nak fight. Neelofa panggil press sekali je, announced bawak lawyer pastu terus senyap. To me, Neelofa nampak more professional and she obviously knows what she’s doing. Anzalna macam errr..kurang menggunakan akal? Sbb dia yg start beriya bukak cerita kat Zubir? :
itulah anzalna. kesian si ayahnya yang berpendidikan tinggi ittew. hidup 10A spm.
betol tu, aku tgk melodi aritu anzalna ni menggelabah gila, nmpk sgt yg dia menipu! thats why si neelopak tu nak fight sbb apa yg si bitch ni ckap semua fitnah. biasa lorrhh anzalna ni kononnya ada mix punjabi (KONONNYA) tu cakap mcm keling tu. kejap SAYA SEDIA MEMINTA MAAF , kejap SAYA TAK AKAN MINTA MAAF. sah sah ko yg buat crita pastu dah nak kena saman skrg ko tak tau nak pergi mana dah, mengaku je bitch ko yg buat2 crita ni , habis crita
kalau x salah xyah mintak maaf, camtu eh ??
aaaiiii…anzalna…hOdohnya kamu..!!
pokemon instead
Neelofa tengok dada neelopong jugak, besau ! Tak apa gaduh2 lah, bagilah duit korang tu kat lawyer kasi sikit dia orang nak cari makan. Yang perlu diingat kalau artis tu nak lama bukan create isu bagi hangat,kononnya supaya ianya sentiasa popular.Peminat lebih suka artis lembut jiwa dan baik tutur katanya, tidak beremosi dan mengada ngada. Samada anda benar atau tidak, sudah tidak ada erti pada peminat, berikan perhatian kepada jiwa anda dan cara anda megendalikan permasalahan ini dengan baik. Lihatlah sendiri bagaimana artis yang bertahan lama sentiasa popularitinya tidak pudar sebenarnya bukan kerana rupa atau bentuk tubuhnya walau itu aset penting.Yang sebenarnya tutur caranya yang memancarkan nilai baik dirinya membuat peminat hormati.
Jangan sampai bila orang tukar saluran lain bila lihat lakonan atau mana2 rancangan yang anda ada sertai.Petanda peminat makin hilang!!
Baik Neelopak,Anzalna wutever,jgn nk meroyan sgt lah.org pon dh muak ngn cite korg.g tingkatkn mutu lakonan dulu.
Hanskertu… betapa bodoh & bangang nyer komen ko…. ksian… sama level cam anzalna yg takde pelajaran + akal cetek tuh..
mane 1 yg betol ni?lofa ke atau anzalna?
hang yg buat taik! pandai2 la minta maaf..aku benci la dgn perangai ko ni! haishhh!
sabar je Anzalna org yg baek shj akan memulakan kemaafan dahulu… biar je org nak ckp aper dorg bukan taw aper2 pon…citer byk pon dorg sume xkan phm…
sabar je Anzalna org yg baek shj akan memulakan kemaafan dahulu