Written by Bella | July 25th, 2017

Gara-gara sering meluahkan isi hatinya di akaun Instagram, pelakon Fasha Sandha menjadi sasaran untuk “haters” yang membanjiri ruangan komennya dengan pelbagai kata-kata negatif. Walaupun menerima pelbagai kritikan setiap hari, Fasha memberitahu beliau tidak merasa tertekan dengan perkara tersebut.

Buat Fasha, tidak salah jika beliau berkongsi luahan hatinya di laman sosial tersebut kerana ia adalah ruangan peribadi beliau. Fasha sejujurnya juga tidak pernah membaca segala komen negatif yang dilemparkan kepada dirinya.

Itu Instagram saya, jadi terpulang kepada saya untuk menulis apa sahaja yang saya rasa dan kalau ada tidak boleh terima boleh unfollow! Pada saya ia tidak menjadi kesalahan untuk meluahkan perasaan kita di laman sosial dan bukannya hanya menunjukkan perkara yang baik sahaja kerana saya juga manusia biasa. Ada harinya kehidupan saya penuh dengan kegembiraan dan kebahagian dan sebaliknya.

Saya jenis orang yang tahu akan baik dan buruk dalam sesuatu tindakan yang diambil dan saya ok sahaja dengan apa sahaja orang hendak kata kerana sudah lali. Saya tak baca komen negatif tetapi kalau ada orang maklumkan kepada saya mengenai komen yang melampau barulah saya akan sekat mereka. Pada saya haters yang banyak masa menulis panjang-panjang mengenai kita mereka minat tetapi keliru.

Bukan semua orang suka dengan apa yang kita tulis di media sosial dan apa yang Fasha katakan itu benar, ia adalah ruangan peribadi beliau jadi terpulanglah kepada Fasha untuk meluahkan apa sahaja.

Sumber Berita : mStar Online

28 responses to Saya Tak Terkesan Dengan Komen “Haters”, Kalau Tak Suka Boleh “Unfollow” – Fasha Sandha

  1. Pekerja Gomen says:

    Bekerja keras nak naikkan nama yg tenggelam…
    ND pakai seluar koyak…
    Aku pakai kebaya kemban…
    Tak kira la nampak babat atau selulit skalipun..
    Janji boleh tayang
    Walaupun usia hampir senja

    14

    3
    • Anonymous says:

      apa sahajalah..asal bahagia…semua org dgn masalah masing2.

      5

      0
    • huiyo says:

      aku xnmpk pon babat selulit bagai kt nd atau fs, ko kot yg penuh kerak satu badan kje dengki ngn org je .. kalo hati da busuk kuman seberang planet nampak la katekan .

      7

      3
      • Anonymous says:

        biasalah pekerja gomen….kalau ada yang cantik sikit mula lah kata org inject. yang bergaya sikit dikatanya ada menunjuk. mereka saja yang elok, wahal nak shopping pun kena tunngu ada sale.

        3

        2
        • Pekerja Gomen says:

          Ye ke??? Bapak ko punya gaji pun sama rate ngan driver aku lagi cakap nak menghina pekerja gomen. Gi mampos!
          BTW… pmpn berkerak daki mcm ko ni… toksah kata buat geli2… layak jadi cleaner kat umah aku je

          2

          5
    • Anonymous says:

      Fasha da nampak juta2 RM maklumlah da dating dgn Muklis Rosdhi, aku nasihatkan Muklis baik ko ambik Neelofa da tentu anak dara, sama negeri Kelantan, kalau ko kahwin dgn Fasha masakan dia semua kari, mesti x ngam dgn taste ko, da la janda anak dia pulak hyper gila mesti serabut nanti

      4

      4
      • Anonymous says:

        biarlah hyper jnji sihat walafiat , sempurna tubuh badan .. kutuk anak org berpada2 , anak kecil xberdosa .. nnt berbalik kt diri sndiri susah kang

        7

        0
      • johnny bravo says:

        aku nasihatkan takyah amik dua2 ekor ni, dua2 attention seeker. Sekor janda kuat meroyan, sekor minah gedik plain jane yg kuat berangan. Be careful dgn mek2 kelate ye dia org ni kuat mengerik harta, perangai dia org mmg mcm tu, kat dunia mana sekalipun, its a fact, dah banyak kali jumpe.

        8

        0
      • HAJAH HORNY says:

        NELOFA DARA KERR ? KO PNH TRY JOLOK KE IDOK PEPEK MASAM DIA TU ? EVEN TMJ PON CKP NEELOFA DH TAK DARA, MAKLUM LA KOT DH PNAH TRY. OPPSSSS! HAHHAHAHA! THIS IS 2017! RAMAI STATUS ANAK DARA, TP HAKIKATNYA ‘NOT DARA ANYMORE!’ BAIK JANDA, DH MMG SMUA TAHU STATUS JANDA, N DH BOLONG TP BERMARUAH! JANDA TP TAHU JGA DIRI, MNA2 DGN ADIK BERADIK N ANAK2, TAK MENGGATAL, LG ELOK DARI HAJAH HORNY YGKO KONON DARA ITU! WEEKKKKKK

        6

        0
        • Anonymous says:

          betul ke TMJ cakap Neolofa tak dara..plzz bagi sumber

          0

          0
        • wekkkkkkk says:

          Anonymous
          says:
          July 28, 2017 at 8:43 am

          Neolofa x dara..nape anak kamu ke nk kawen gn Neolofa…dara x dara bukan pntg sgt bagi lelaki..betul x…ada lelaki ckp mcm tu..
          yg lalu biar lh lalu jgn di ulang..tapi kalau belum penah kawen…mmg darakan, walaupun x dara, mana nk dara ke janda muda

          0

          0
  2. Hin says:

    Tak malu memang la tak terkesan

    13

    -1
  3. Anonymous says:

    suka hati dia la! korang sibuk ape???

    3

    5
  4. melati says:

    Btol tu sekurang2 nya Awak tk bercakap dgn kucing lagi 10 Tahun akan Dtg..!!! Neelofa Bangka tu dh Patut cari anak Kucing tu , lagi 5 tahun dr sekarang bercakap lah Neelofa dgn Kucing sorang2 …….wakakakakaaa

    4

    3
  5. rita rini says:

    x baca komen negatif????hahaha penipu la.aritu dia reply komen netizen siap ckp dia x heran & x hingin nk blik lg dgn ex somi / ex mertua….haishh pasha tlg la matang sikt klu menulis /jwb soklan… ptut la rmi yg smakin xsuke ko

    21

    0
  6. Anonymous says:

    hmmm.. kadang2 aku tengok dia nie makin pelik dengan fesyen sendiri.. mcm tak kena dengan fesyen rambut pendek dia tu.. ntah tak tahu nak cakap apa.. hahhaahah sorry terketawa …

    18

    0
    • wekkkkkkk says:

      dri single blum kawen, dressing seksi maut mcm ala barat, bila janda dressing ala2 wanita dangdutdutdut, hai baru lepas kuar pub dangdut ke…

      6

      0
  7. Anonymous says:

    attention seeker dan jiwa tak tenang memang suka meroyan di media sosial. klu tenang dan tak nak meraih perhatian, ko rs dia nak ke mengadu domba kat media sosial??

    1

    0
  8. Alia says:

    Pakai kebaya mcm tu .itu kebaya style indon….dah ada anak buat perangai mcm dah anak .tunjuk tauladan yg baik ….

    4

    0
  9. Anonymous says:

    Kurang kasih sayang si fasha ni. Bergambar mcm bitch. Zizie bini Bung Mokthar raden juga untung dpt mengandung kembar sperma evergreen

    3

    0
  10. Anonymous says:

    Anak2 dia mcm budak hyper, kesian kadang2 tgk ig, buat konon2 manja tapi anak mcm x bole ikut arahan, agaknya lelaki mana yg sanggup melayan anaknya nanti.

    3

    0
  11. Anonymous says:

    Sori. Nk tnya fasha. Dlu mak mertua fasha ibu si jejai tu x suka fasha sbb fasha rampas jejai dr nd ke? Mak mn yg suka tgk anaknya gila kat pmpuan lain..pdahal tme tu da ad bini pregnen. Klu ko x layan jejai…xde la jejai nk jgk kat ko. Ayoyo

    9

    1
    • Anonymous says:

      ungkit jgn x ungkit , smpi 7 keturunan ungkit .. unless keturunan ko plak kene sbijik cm dia bru ko berbuih mulut ckp jgn buka aib org ..

      1

      5
  12. david gandy says:

    Tak habis habis dengan janda meroyan childish ni. Pls grow up laa…Tak terkesan dgn haters konon. Ko yang salah duk asek upload ade jantan rindu lah, nak termuntah dengar. Keep it to yrself lah, nobody wants to know abt yr private life. Orang dah mula meluat dengan dia ni.

    6

    0
  13. Anonymous says:

    Nikah cepat cepat la fasha
    Kalau dok rindu sgt..
    Lepaih tu hang beranak

    1

    0
  14. Tralala says:

    Sekarang ni sosial media dah jadi platform macam diary, senang kongsi kisah peribadi tanpa perlu bersemuka, mengharap like ibarat seekor attention seeker. LOL

    0

    0

Leave a Comment

Optional